Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8301 - 8320 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
A dávky berou? Ty jim nesmrdí?
871153
A dávky berou? Ty jim nesmrdí?
871147
1 -1
reagovat
Ten jejich zakladatel Macháček mi vyhrožoval v Messengeru lidovými soudy za haha smajlíka. Dostal jich potom ještě tak 100, ale někdo jiný by se tomu smát nemusel a chudáci ti lidi na úřadech kam chodí prudit.
Teď jsem koukal na záznamy Rajchla z Benešova a mám docela deprese z toho, jak se tomu jako společnost neumíme bránit.
871151
Ten jejich zakladatel Macháček mi vyhrožoval v Messengeru lidovými soudy za haha smajlíka. Dostal jich potom ještě tak 100, ale někdo jiný by se tomu smát nemusel a chudáci ti lidi na úřadech kam chodí prudit. Teď jsem koukal na záznamy Rajchla z Benešova a mám docela deprese z toho, jak se tomu jako společnost neumíme bránit.
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já bych se tomu taky nesmál.
Měli bychom jim odebrat České občanství a naopak přiřadit Československé ovčanství. S jejich stádním zřízením Česko samozřejmě nemá domluvený bezvízový vstup, a tedy budou pro nelegálnost jejich pastvy na Českém území vyhoštěni.
Myslím si, že je to vážná věc a je potřeba ji řešit. Je hrozné, že tito nečeši přišli o svou zem a musí si hledat azyl. Přeji jim mnoho štěstí při hledání země, která je přijme za své.
871149
Já bych se tomu taky nesmál. Měli bychom jim odebrat České občanství a naopak přiřadit Československé ovčanství. S jejich stádním zřízením Česko samozřejmě nemá domluvený bezvízový vstup, a tedy budou pro nelegálnost jejich pastvy na Českém území vyhoštěni. Myslím si, že je to vážná věc a je potřeba ji řešit. Je hrozné, že tito nečeši přišli o svou zem a musí si hledat azyl. Přeji jim mnoho štěstí při hledání země, která je přijme za své.
871147
8 0
reagují: okkac
reagovat
Jen chci říct, že tohle jsou skuteční lidé, a štve mě, jak se to bagatelizuje, protože si zaděláváme na problémy, se kterými se budeme dost obtížně potýkat.
871147
Jen chci říct, že [url=https://twitter.com/MercuryBarbora/status/1671224136889139202]tohle[/url] jsou skuteční lidé, a štve mě, jak se to bagatelizuje, protože si zaděláváme na problémy, se kterými se budeme dost obtížně potýkat.
1 -2
reagují: esmo, Gonzi
reagovat
Čestr byl za mně lepší před tím dlouhým uzavřením kvůli rekonstrukci. Hlučné prostředí, kde mi z vedlejšího stolu soused vidí do talíře.
A jídlo žádný zázrak, který bych si zapamatoval.
871143
Čestr byl za mně lepší před tím dlouhým uzavřením kvůli rekonstrukci. Hlučné prostředí, kde mi z vedlejšího stolu soused vidí do talíře. A jídlo žádný zázrak, který bych si zapamatoval.
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Taky už to není ono.

@Čestr mi úplně vypad, jo, skvělej tip.
871131
Taky už to není ono. @Čestr mi úplně vypad, jo, skvělej tip.
871122
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Zkusil bych možná Čestr u Národního muzea ;)
871124
Zkusil bych možná Čestr u Národního muzea *;)*
871116
4 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Na steaky je skvělý El Asador, ale je to trochu z ruky - za Jižním Městem.
871123
Na steaky je skvělý El Asador, ale je to trochu z ruky - za Jižním Městem.
871079
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Je to už cca deset let co jsem tam byl, ale maso (a zážitek celkově) bejvalo geniální tady: link
871122
Je to už cca deset let co jsem tam byl, ale maso (a zážitek celkově) bejvalo geniální tady: https://www.restauracebrasileiro.cz/
871116
1 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Na nastařený steaky do Kantýny k řezníkovi dopředu. Veverku, zrcátko, krční filet... není nutný baštit steaky za 4k.  Jinak je udělají všude skoro stejně mi přijde a žádnej zázrak.

Do pastafrescy na skvělý tagliaty (tenkej steak na rozpálený pánvičce) ze svíčkový a k tomu 1/2 porci aglio olio jako podpultovou přílohu. Nemá chybu. 
871120
Na nastařený steaky do Kantýny k řezníkovi dopředu. Veverku, zrcátko, krční filet... není nutný baštit steaky za 4k.  Jinak je udělají všude skoro stejně mi přijde a žádnej zázrak. Do pastafrescy na skvělý tagliaty (tenkej steak na rozpálený pánvičce) ze svíčkový a k tomu 1/2 porci aglio olio jako podpultovou přílohu. Nemá chybu. 
871116
3 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Ne, nosím lehký síťovaný Nike Tanjun. Dobře se v nich chodí, řídí a pěkně dýchají. Moc nevydrží, ale nejsou nejdražší ... takže proč ne :+
871118
Ne, nosím lehký síťovaný Nike Tanjun. Dobře se v nich chodí, řídí a pěkně dýchají. Moc nevydrží, ale nejsou nejdražší ... takže proč ne *:+*
871107
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Náhodou výborná diskuze, jen mi to tu trochu zkazil rainmaker s dotazem na sandály... Takhle, ať si každý nosí, co je mu pohodlné, pokud to není se mnou na schůzku ke klientovi, ale spojení Baťa a elegantní pantofle je oxymóron, ne?

A jak to vypadá, s těmi steaky mi tady asi nikdo neporadí. :D
871116
Náhodou výborná diskuze, jen mi to tu trochu zkazil rainmaker s dotazem na sandály... Takhle, ať si každý nosí, co je mu pohodlné, pokud to není se mnou na schůzku ke klientovi, ale spojení Baťa a elegantní pantofle je oxymóron, ne? A jak to vypadá, s těmi steaky mi tady asi nikdo neporadí. *:D*
871105
13 0
reagují: Sigi, verbst, Godlike
reagovat
reaguje na: HAL
Fakt zkus upéct. Člověk pak vlastně nemůže zpátky. Dělám si takhle v podstatě briošky a bez šance měnit
871108
Fakt zkus upéct. Člověk pak vlastně nemůže zpátky. Dělám si takhle v podstatě briošky a bez šance měnit
871092
2 0
reagovat

SANDÁLY V LÉTĚ

ANO / NE ?

nosí tu někdo sandály ve věku mezi 30-40 lety do práce, jen tak do města, na pivo, do kina, na tůru atd.? Není to už moc "starý" ?

samozřejmě bez ponožek :D:D:D:D

nebo třeba lepší zvolit nějaký elegantnější pantofle např.  od Bati, pokud bych je měl jen ve městě, v práci .. ? 
link
871107
ANO / NE ? nosí tu někdo sandály ve věku mezi 30-40 lety do práce, jen tak do města, na pivo, do kina, na tůru atd.? Není to už moc "starý" ? samozřejmě bez ponožek *:D**:D**:D**:D* nebo třeba lepší zvolit nějaký elegantnější pantofle např.  od Bati, pokud bych je měl jen ve městě, v práci .. ?  https://www.bata.cz/bata-864644-170R_0018646440515A.html?dwvar_170R__0018646440515A_color=03&_gl=1*glzipi*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwnMWkBhDLARIsAHBOftpq7vtGWzsBgVlPABEmgr1eCoWxyCW1GTUEqHilhEAafvKEpkKWlJ0aApEkEALw_wcB
SANDÁLY V LÉTĚ
1 -6
reagují: esmo
reagovat
Šmarja, co jsem to zase spustil :D

Budu pár dní v Praze, tak jsem se chtěl trhnout od delegace a zkusit něco. Vzdálenost od Hlaváku bych vlastně i oželel, protože to klidně můžu nechat navečer.

Chtěl jsem doporučení od lokálních "štamgastů", radši než googlit. A klidně si nechám doporučit něco jakože úplně zapadlýho, ale osvědčenýho a dobrýho.
Ten "pravej emerickej fílink" by byl jen dobrej bonus.

Dík všem!
871105
Šmarja, co jsem to zase spustil *:D* Budu pár dní v Praze, tak jsem se chtěl trhnout od delegace a zkusit něco. Vzdálenost od Hlaváku bych vlastně i oželel, protože to klidně můžu nechat navečer. Chtěl jsem doporučení od lokálních "štamgastů", radši než googlit. A klidně si nechám doporučit něco jakože úplně zapadlýho, ale osvědčenýho a dobrýho. Ten "pravej emerickej fílink" by byl jen dobrej bonus. Dík všem!
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: HAL
Bulky jsou v obchodech IMHO fakt na hovno. Buď domácí, nebo... pokud tě to neurazí tvarem apod... nějaká dobrá celozrnná bageta říznutá v hot dog stylu a pak maso říznuté na půl se mi osvědčilo zdaleka nejvíc z pohledu čas-výkon.
871094
Bulky jsou v obchodech IMHO fakt na hovno. Buď domácí, nebo... pokud tě to neurazí tvarem apod... nějaká dobrá celozrnná bageta říznutá v hot dog stylu a pak maso říznuté na půl se mi osvědčilo zdaleka nejvíc z pohledu čas-výkon.
871092
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Jako jo, dělám si je často, naposledy před hodinou :)... ale kde na to sehnat pořádnou housku? Už jsem přemýšlel že si je začnu taky péct sám.

Dělám si miniburgery do kaiserek, ale to jaksi není ono.
871092
Jako jo, dělám si je často, naposledy před hodinou *:)*... ale kde na to sehnat pořádnou housku? Už jsem přemýšlel že si je začnu taky péct sám. Dělám si miniburgery do kaiserek, ale to jaksi není ono.
871090
3 0
reagují: Godlike, Gonzi
reagovat
reaguje na: departed
> Ještě někdo má takovýhle přístup?
Vůbec nevím o čem mluvíš

PS: Udělat si tuhle verzi už mi nějaký čas zabere (domácí houska, karamelizovaná cibule), takže dobré restaurace využívám častěji. Horší je, že "mleté hovězí s pepřem a solí, s cheddarem, v kaiserce" bude na 95% chutnat řádově líp, než burgr v běžné restauraci :D

EDIT: V Ostravě aktuálně nemám jedinou restauraci, ze které bych si s nadšením objednal burgr.:-
871091
> [spoiler]Ještě někdo má takovýhle přístup?[/spoiler] Vůbec nevím o čem [url=https://imgur.com/a/k27TRY2]mluvíš[/url] PS: Udělat si tuhle verzi už mi nějaký čas zabere (domácí houska, karamelizovaná cibule), takže dobré restaurace využívám častěji. Horší je, že "mleté hovězí s pepřem a solí, s cheddarem, v kaiserce" bude na 95% chutnat řádově líp, než burgr v běžné restauraci *:D* EDIT: V Ostravě aktuálně nemám jedinou restauraci, ze které bych si s nadšením objednal burgr.*:-*
871090
2 0
reagovat
Nejlepší burgery mají u mě doma. Zrovna včera jsem si tuhle krásu dal s jedním vychlazeným a to teprve bodlo! Už před lety se mi osvědčilo, že chodit do restaurací se mi nevyplatí, když si to doma udělám líp a levněji.

Ještě někdo má takovýhle přístup?
871090
Nejlepší burgery mají u mě [url=https://ibb.co/Lt4SF9S]doma[/url]. Zrovna včera jsem si tuhle krásu dal s jedním vychlazeným a to teprve bodlo! Už před lety se mi osvědčilo, že chodit do restaurací se mi nevyplatí, když si to doma udělám líp a levněji. [spoiler]Ještě někdo má takovýhle přístup?[/spoiler]
7 0
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
Dish a Zelva nezklamou nikdy, do Palandy jsem chodil par let zpatky a pak to slo dolu. Hlavně ale kvuli obsluze a pristupu "uz jste dojedli, tak byste asi meli jit". Dobry burgery meli v Meat and Greet na Senovaznem, ale zas to nema ten styl americkych burgraren, tvari se vic jako restaurace. A par let uz jsem tam nebyl.
871081
Dish a Zelva nezklamou nikdy, do Palandy jsem chodil par let zpatky a pak to slo dolu. Hlavně ale kvuli obsluze a pristupu "uz jste dojedli, tak byste asi meli jit". Dobry burgery meli v Meat and Greet na Senovaznem, ale zas to nema ten styl americkych burgraren, tvari se vic jako restaurace. A par let uz jsem tam nebyl.
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se