Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2601 - 2620 Napsat příspěvek

Diablo 4

Trailer a release date  06.06.2023, podľa aj prvých reakcií z bety to vyzerá parádne link zase leto strávim pri PC :D
849867
Trailer a release date  06.06.2023, podľa aj prvých reakcií z bety to vyzerá parádne https://www.youtube.com/watch?v=VBbv_ZSSRrI zase leto strávim pri PC *:D*
Diablo 4
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Death Stranding 2 Teaser 

Kojima! :+

Judas trailer

Od tvůrce Bioshocku. 
849866
[url=https://youtu.be/Tr2yB93pIGw]Death Stranding 2 Teaser  [/url] Kojima! *:+* [url=https://youtu.be/FoLJ4HgWqw4]Judas trailer [/url] Od tvůrce Bioshocku. 
2 0
reagovat

Jedi Survivor

849864
[url=https://youtu.be/VRaobDJjiec]link[/url] *:+*
Jedi Survivor
4 0
reagovat

Star Wars Jedi: Survivor

První ukázky přímo ze hry a nějaký ten gameplay už zítra nad ránem na TGA!
849768
První ukázky přímo ze hry a nějaký ten gameplay už [url=https://twitter.com/EAStarWars/status/1600648891514249216?s=20&t=aLhtu1N3TU3mehkJOdd6IA]zítra nad ránem[/url] na TGA!
Star Wars Jedi: Survivor
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Celá tá oblast mi prišla ako DLC ktoré ale je už od začiatku súčasťou hry. Proste sa na to vyprdni. Tam je toho strašne veľa a len to zdržuje od hlavného príbehu.
849763
Celá tá oblast mi prišla ako DLC ktoré ale je už od začiatku súčasťou hry. Proste sa na to vyprdni. Tam je toho strašne veľa a len to zdržuje od hlavného príbehu.
849761
5 0
reagovat
Ježiš to propadliště mě sere. :D Včera jsem tam byl celou noc (mám už nějakých 36 hodin na posledním savu) a furt mi chybí tak 1/3 z těch dalších lokací, dodělal jsem akorát džungli. Proč je to tak velký?!
849761
Ježiš to propadliště mě sere. *:D* Včera jsem tam byl celou noc (mám už nějakých 36 hodin na posledním savu) a furt mi chybí tak 1/3 z těch dalších lokací, dodělal jsem akorát džungli. Proč je to tak velký?!
4 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: SteKi
Jj, i vzít Atrea za (spoiler ty tři paní) Norns, tam je vtipná hláška s koněm :D
849742
Jj, i vzít Atrea za (spoiler ty tři paní) [spoiler]Norns[/spoiler], tam je vtipná hláška s koněm *:D*
849740
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
To je perfektní.:D

Celkově je ta veverka skvělá. Hned to první setkání s její nasranou částí "FUCK OFF IM BUSY":D
849741
To je perfektní.*:D* Celkově je ta veverka skvělá.[spoiler] Hned to první setkání s její nasranou částí "FUCK OFF IM BUSY"*:D*[/spoiler]
849740
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A skúšal si tej veverici hádzať stále sekeru do toho jej zvonu? :D
849740
A skúšal si tej veverici hádzať stále sekeru do toho jej zvonu? *:D*
849728
3 0
reagují: (=LIFTY=), Godlike
reagovat
Tuhle funny GoWR scénu jsem úplně minul!

Spoiler po "portal boss";)

BTW Dead Island 2 má nový nášlapný trailer. Pořád nějak nevěřím, že to fakt vyjde a bojim se technické stránky, ale jako blbinu ve stylu lepšího Goat Simulator bych si to dal:+
849728
[url=https://youtu.be/orltamaFHAE]Tuhle funny GoWR scénu jsem úplně minul! [/url] Spoiler po "portal boss"*;)* BTW [url=https://youtu.be/abYGYJZBmmY]Dead Island 2[/url] má nový nášlapný trailer. Pořád nějak nevěřím, že to fakt vyjde a bojim se technické stránky, ale jako blbinu ve stylu lepšího Goat Simulator bych si to dal*:+*
3 0
reagují: SteKi
reagovat
Tak Ježíšek přinese Ragnarok sběratelku. Budu po kanclu chodit s tím kladivem. Bohužel pro ostatní.:D
849725
Tak Ježíšek přinese Ragnarok sběratelku. Budu po kanclu chodit s tím kladivem. Bohužel pro ostatní.*:D*
4 0
reagovat

As if for today the press embargo by Blizzard on Diablo IV franchise has been lifted.

Wohoooo - sorry, mám slabší chvilku :D:o

IGN by Ryan McCaffreylink
Gamespot by Alessandro Barbossa - link
Wudijo z MAXROLLu - link
Force Gaming preview - link
849720
Wohoooo - sorry, mám slabší chvilku *:D**:o* IGN by [url=https://www.ign.com/person/IGN_Ryan]Ryan McCaffrey[/url] - [url=https://www.ign.com/articles/diablo-4-hands-on-preview-we-played-act-1-and-hit-level-25]link[/url] Gamespot by Alessandro Barbossa - [url=https://www.gamespot.com/articles/diablo-4-hands-on-preview-redefining-hell/1100-6509761/]link[/url] Wudijo z MAXROLLu - [url=https://www.youtube.com/watch?v=F35CSw3Zua8]link[/url] Force Gaming preview - [url=https://www.youtube.com/watch?v=SXInQczdbmU]link[/url]
As if for today the press embargo by Blizzard on Diablo IV franchise has been lifted.
3 0
reagovat
849645
Má [url=https://plotpoint.sk/recenze-god-of-war-ragnarok/]recenze na God of War: Ragnarök[/url] .
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Z hlavného príbehu ti zostáva nejak okolo 3 a pol hodiny, ale to je samozrejme len ten hlavný príbeh, ak chceš plnit aj vedľajšie aktivity tak omnoho viac. Teraz jak si v tej novej lokalite s bleskom a drakmi, tak tam som stvrdol na hóódne dlho :D A to je celé len vedľajšia oblast ktorá nemá s hlavným príbehom nič spoločné. Ak chceš tak ju môžeš preskočit a vrátiš sa neskôr keď ukončíš príbeh. Ale dá sa tam získať nová zbroj tak je to na tebe.
849636
Z hlavného príbehu ti zostáva nejak okolo 3 a pol hodiny, ale to je samozrejme len ten hlavný príbeh, ak chceš plnit aj vedľajšie aktivity tak omnoho viac. Teraz jak si v tej novej lokalite s bleskom a drakmi, tak tam som stvrdol na hóódne dlho *:D* A to je celé len vedľajšia oblast ktorá nemá s hlavným príbehom nič spoločné. Ak chceš tak ju môžeš preskočit a vrátiš sa neskôr keď ukončíš príbeh. Ale dá sa tam získať nová zbroj tak je to na tebe.
849620
2 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Ale nesmí se zdržovat v té propadlině, tam jsem strávil dva večery :D
849634
Ale nesmí se zdržovat v té propadlině, tam jsem strávil dva večery *:D*
849625
3 0
reagovat
Ehm, oproti těm frenetickým věcem ala GoW Redko bude vždy to "nudné".
Když jste se tak rozpovídali o fanoušcích a jejich hodnocení... Redko je moje nejmilovanější hra. Ever. Mám na Onlinu tolik hodin, že se to nedá říct nahlas v slušné společnosti. Přesto dokážu vyjmenovat tunu věcí a to i závažných, které můžou mít přímý dopad na hodnocení.
Přesto si myslím, že ty ultimátní hodnocení si to zaslouží, ať už fanoušek jsem, nebo se na to budu dívat nezaujatě (jakože to umím, Hobbita obhajuju, kde můžu, ale v hodnocení dokážu vše negativní reflektovat). Ono totiž nakonec nezáleží, zda hra bude bezchybná (jakože vždy se chyby najdou), ale jestli tvůrci vytvoří opravdu umělecké dílo, které rezonuje v divácích/hráčích a hráči/divákovi něco dají.
Redko je ultrapomalé, což je dost subjektivní věc ke kritice. Já třeba přesně tento důvod mám jako obrovskou přednost, ale nedělá mi problém pochopit, že lidi to bude nudit. Nejen na začátku, ale počas celé hry. A pokud se u toho někdo bude nudit, pak se asi moc nedá mluvit o dokonalém zážitku. Příběh nepříběh.
Který je navíc velmi jednoduchý a uměle nastavovaný. Příběhy postav a jejich vykreslení, to je jiná, ano. A právě ty dělají Redko tím, čím je. Ovšem pořád jsou ty postavy zasazeny do příběhu, který má prokazatelné slabiny a vykazuje akrádové prvky, neb je to pořád hra.
Přesto kdykoliv se Redko hodnotí, na prvním místě v kladech stojí příběh. Není to proto, že je bezchybný. Je to proto, že lidi široce zasáhl.
Takto by se dalo pokračovat donekonečna. Herně-designové rozhodnutí, které hráče ostře rozdělují na dvě strany (Dead eye, především v Onlinu), gameplaye, který sestává z gunplaye (a to poměrně jednoduchého, neb ho uhraju i já), searchingu světa a skriptovaných činností, nebo prostě faktu, že často vítězí přísná stylizace a ultrarealističnost nad nezainteresovaným pohodovým hraním.
Přesto přese všechno si myslím, že si Red Dead 2 ty ultimátní hodnocení zaslouží, neb ty negativa tam jsou, protože bez nich by se nedošlo onoho unikátního prožitku. Ta hra nemůže být rychlejší. Tím pádem se nemůže slevovat na stylizaci. Díky stylizaci tam nemůžou být "multi-action attacks" komba v gameplayi a proto to bude defakto velmi jednoduchý gunplay. A tak bych mohl pokračovat donekonečna.
Tím chci říct, že recenzent nemusí být nutně nekritickým fanouškem, aby hru zhodnotil s mnoha zápory a zároveň dal hodnocení v plné palbě. Já tu recenzi z Indiana nečetl. A souhlasím, že pokud si recenzent takový postoj neobhájí, může se to obrátit proti němu. Jen říkám, že to možné je. Vždy záleží, jak si zhodnocení daný člověk obhájí. :)
849627
Ehm, oproti těm frenetickým věcem ala GoW Redko bude vždy to "nudné". Když jste se tak rozpovídali o fanoušcích a jejich hodnocení... Redko je moje nejmilovanější hra. Ever. Mám na Onlinu tolik hodin, že se to nedá říct nahlas v slušné společnosti. Přesto dokážu vyjmenovat tunu věcí a to i závažných, které můžou mít přímý dopad na hodnocení. Přesto si myslím, že ty ultimátní hodnocení si to zaslouží, ať už fanoušek jsem, nebo se na to budu dívat nezaujatě (jakože to umím, Hobbita obhajuju, kde můžu, ale v hodnocení dokážu vše negativní reflektovat). Ono totiž nakonec nezáleží, zda hra bude bezchybná (jakože vždy se chyby najdou), ale jestli tvůrci vytvoří opravdu umělecké dílo, které rezonuje v divácích/hráčích a hráči/divákovi něco dají. Redko je ultrapomalé, což je dost subjektivní věc ke kritice. Já třeba přesně tento důvod mám jako obrovskou přednost, ale nedělá mi problém pochopit, že lidi to bude nudit. Nejen na začátku, ale počas celé hry. A pokud se u toho někdo bude nudit, pak se asi moc nedá mluvit o dokonalém zážitku. Příběh nepříběh. Který je navíc velmi jednoduchý a uměle nastavovaný. Příběhy postav a jejich vykreslení, to je jiná, ano. A právě ty dělají Redko tím, čím je. Ovšem pořád jsou ty postavy zasazeny do příběhu, který má prokazatelné slabiny a vykazuje akrádové prvky, neb je to pořád hra. Přesto kdykoliv se Redko hodnotí, na prvním místě v kladech stojí příběh. Není to proto, že je bezchybný. Je to proto, že lidi široce zasáhl. Takto by se dalo pokračovat donekonečna. Herně-designové rozhodnutí, které hráče ostře rozdělují na dvě strany (Dead eye, především v Onlinu), gameplaye, který sestává z gunplaye (a to poměrně jednoduchého, neb ho uhraju i já), searchingu světa a skriptovaných činností, nebo prostě faktu, že často vítězí přísná stylizace a ultrarealističnost nad nezainteresovaným pohodovým hraním. Přesto přese všechno si myslím, že si Red Dead 2 ty ultimátní hodnocení zaslouží, neb ty negativa tam jsou, protože bez nich by se nedošlo onoho unikátního prožitku. Ta hra nemůže být rychlejší. Tím pádem se nemůže slevovat na stylizaci. Díky stylizaci tam nemůžou být "multi-action attacks" komba v gameplayi a proto to bude defakto velmi jednoduchý gunplay. A tak bych mohl pokračovat donekonečna. Tím chci říct, že recenzent nemusí být nutně nekritickým fanouškem, aby hru zhodnotil s mnoha zápory a zároveň dal hodnocení v plné palbě. Já tu recenzi z Indiana nečetl. A souhlasím, že pokud si recenzent takový postoj neobhájí, může se to obrátit proti němu. Jen říkám, že to možné je. Vždy záleží, jak si zhodnocení daný člověk obhájí. :)
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Jo přesně nebo jsem prostě jen naivně chtěl mít tolik času.:D

edit: Add Ragnarok, hele teď už to půjde spádově poměrně dost rychle myslím. Jeden dlouhej večer a máš to.:D
849625
Jo přesně nebo jsem prostě jen naivně chtěl mít tolik času.*:D* edit: Add Ragnarok, hele teď už to půjde spádově poměrně dost rychle myslím. Jeden dlouhej večer a máš to.*:D*
849620
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak zrovna v Destiny toho krom dungeonu v pátek zatím moc není :D
849623
Tak zrovna v Destiny toho krom dungeonu v pátek zatím moc není *:D*
849620
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Třikrát remaster Zaklínače 3? Ale to bereš jako před tím, než umřeš, ne? :D

Jsem sám, nebo taky všichni trpíte na "příliš mnoho her a příliš málo času"?

Já furt nedohrál Ragnarok, teď když mi navíc skončila dovolená, tak nemám čas ani na to WoW, do toho mi přišlo NFS i Callisto, začala nová season v Destiny, nemluvě o novém datadisku pro Hearthstone, nové season v Marvel SNAPu a do toho všeho se brzo spouští právě ten next gen upgrade Zaklínače. Už z toho začínám mít pocit jako když zapnu Netflix a nevím, na co se podívat, takže se nakonec nepodívám na nic. 

Nicméně prioritně bych měl asi dojet ten God of War, poví mi někdo, jak daleko jsem před koncem? Zachránil jsem Freyina bratra a teď jsem v tom propadlišti, kde hledám týpka, co skočil z lodě na draka.
849620
Třikrát remaster Zaklínače 3? Ale to bereš jako před tím, než umřeš, ne? *:D* Jsem sám, nebo taky všichni trpíte na "příliš mnoho her a příliš málo času"? Já furt nedohrál Ragnarok, teď když mi navíc skončila dovolená, tak nemám čas ani na to WoW, do toho mi přišlo NFS i Callisto, začala nová season v Destiny, nemluvě o novém datadisku pro Hearthstone, nové season v Marvel SNAPu a do toho všeho se brzo spouští právě ten next gen upgrade Zaklínače. Už z toho začínám mít pocit jako když zapnu Netflix a nevím, na co se podívat, takže se nakonec nepodívám na nic.  Nicméně prioritně bych měl asi dojet ten God of War, poví mi někdo, jak daleko jsem před koncem? [spoiler]Zachránil jsem Freyina bratra a teď jsem v tom propadlišti, kde hledám týpka, co skočil z lodě na draka.[/spoiler]
849585
5 0
reagují: FallenMaia, Godlike, Vardant
reagovat
reaguje na: Muel
65 hodin.
849605
65 hodin.
849574
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se