Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2701 - 2720 Napsat příspěvek

Star wars: Squadrons

Vyzvedne si skvelou vesmirnou strilecku na epic storu zadaco ;)
848567
Vyzvedne si skvelou vesmirnou strilecku na epic storu zadaco *;)*
Star wars: Squadrons
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Podle mě by stačilo méně puzzlů všude a HLAVNĚ méně vertikálního pohybu ffs. To lezení a šplhání je největší vomrd a  kravina, co do 2022 nepatří. Všechno mělo být "graple hook" pomocí blades of chaos a bylo to. Pak by ten gameplay myslím dost vyrostl. 
848563
Podle mě by stačilo méně puzzlů všude a HLAVNĚ méně vertikálního pohybu ffs. To lezení a šplhání je největší vomrd a  kravina, co do 2022 nepatří. Všechno mělo být "graple hook" pomocí blades of chaos a bylo to. Pak by ten gameplay myslím dost vyrostl. 
848518
3 0
reagovat

GoW: Ragnarok

Včera jsem dokončil příběh a samozřejmě paráda. Finále sice uteklo zbytečně rychle a nejsilnější to bylo v momentech před bitvou, ale celkové zakončení na výbornou - nádherná hudba, silné emoce a nekompromisní Sindri. Jsem rád, že nejeli takové to "Kratos umře a někdo ho zázračně oživí" Prostě došli, změnili osud a odešli.
Nejvíc na tom musím pochválit charaktery - spousta postav, ale každá má nějakou osobnost a zapamatujete si je. Za mě nejlepší podání Odina, který působí jako důvěryhodný člověk, ale v jádru je extrémní zmrd. Thor a rodina taky na výbornou. Nejlepší charakter je za mě ale Freya a ta cesta k jejímu odpuštění je nejsilnější část. Kratos ušel dlouhou cestu a oproti původním dílům je to na konci úplně jiný člověk.
Ale na nějaké opakování někdy to moc nevidím, maximálně si někde pustím znovu všechny rozhovory s Tyrem, protože chci pochytat nějaké indicie k tomu nečekanému zvratu.
A do původně plánovaného opáčka prvního dílu se mi taky znovu nechce, když tam nebudu mít kopí, které jsem na začátku trochu odsuzoval, ale nakonec jsem pomalu nepoužíval nic jiného.
Teď zkusím platinu, tak snad nepoletí ovladač oknem (naštěstí mi má ještě dojít ten limitovaný GoW, s kterým si paradoxně hru k němu určenou nezahraju) I když platinu by měla dostat hlavně manželka, která se mnou poctivě celou hru sledovala, i když u některých Berserků létaly težké kur.y a p.če8)

Za mě teda nakonec super, ale je to takový průměrný gameplay v nejlepším příběhu od TLoU2. Rozlehlost světa mi nevadila, mám to skoro všechno na 100% protože mě bavilo zkoumat a plnit všechny vedlejší úkoly. Opakující se souboje a hádanky už byly horší... U bossů si od jedničky dost polepšili - souboj s Garmem je nejlepší od Krona z GoW3.
848518
Včera jsem dokončil příběh a samozřejmě paráda. [spoiler]Finále sice uteklo zbytečně rychle a nejsilnější to bylo v momentech před bitvou, ale celkové zakončení na výbornou - nádherná hudba, silné emoce a nekompromisní Sindri. Jsem rád, že nejeli takové to "Kratos umře a někdo ho zázračně oživí" Prostě došli, změnili osud a odešli.[/spoiler] Nejvíc na tom musím pochválit charaktery - spousta postav, ale každá má nějakou osobnost a zapamatujete si je. Za mě nejlepší podání Odina,[spoiler] který působí jako důvěryhodný člověk, ale v jádru je extrémní zmrd. Thor a rodina taky na výbornou. Nejlepší charakter je za mě ale Freya a ta cesta k jejímu odpuštění je nejsilnější část. Kratos ušel dlouhou cestu a oproti původním dílům je to na konci úplně jiný člověk.[/spoiler] Ale na nějaké opakování někdy to moc nevidím, maximálně si někde pustím [spoiler]znovu všechny rozhovory s Tyrem, protože chci pochytat nějaké indicie k tomu nečekanému zvratu. [/spoiler]A do původně plánovaného opáčka prvního dílu se mi taky znovu nechce, když tam nebudu[spoiler] mít kopí, které jsem na začátku trochu odsuzoval, ale nakonec jsem pomalu nepoužíval nic jiného.[/spoiler] Teď zkusím platinu, tak snad nepoletí ovladač oknem (naštěstí mi má ještě dojít ten limitovaný GoW, s kterým si paradoxně hru k němu určenou nezahraju) I když platinu by měla dostat hlavně manželka, která se mnou poctivě celou hru sledovala, i když u některých Berserků létaly težké kur.y a p.če*8)* Za mě teda nakonec super, ale je to takový průměrný gameplay v nejlepším příběhu od TLoU2. Rozlehlost světa mi nevadila, mám to skoro všechno na 100% protože mě bavilo zkoumat a plnit všechny vedlejší úkoly. Opakující se souboje a hádanky už byly horší... U bossů si od jedničky dost polepšili -[spoiler] souboj s Garmem je nejlepší od Krona z GoW3. [/spoiler]
GoW: Ragnarok
4 0
reagují: Godlike
reagovat

Ragnarok

Hotovo. Masterpiece. Elden Ring fakt uznávám, že se to ani nedá popsat, ale tohle je GOTY. Do prkýnka práce. To bylo jak dva díly najednou.

Jo, je toho fakt strašně moc. Ale boha jeho. Nádherný!
848511
Hotovo. Masterpiece. Elden Ring fakt uznávám, že se to ani nedá popsat, ale tohle je GOTY. Do prkýnka práce. To bylo jak dva díly najednou. Jo, je toho fakt strašně moc. Ale boha jeho. Nádherný!
Ragnarok
5 0
reagovat

Herní kvíz

Chodíte někdo do Joysticku na herní kvízy od Button Mashers? Za mě naprostá pecka, perfektní atmosféra. Jeden z lidí, co to dělají je i Jarda Movald. Chodíme pravidelně a milujeme to.
848420
Chodíte někdo do Joysticku na herní kvízy od Button Mashers? Za mě naprostá pecka, perfektní atmosféra. Jeden z lidí, co to dělají je i Jarda Movald. Chodíme pravidelně a milujeme to.
Herní kvíz
2 0
reagovat
Pěkně napsané. Mě to teprve čeká, ale věřím, že ta 8-9 to bude. 
848419
Pěkně napsané. Mě to teprve čeká, ale věřím, že ta 8-9 to bude. 
1 0
reagovat

God of War: Ragnarök

Tak už to mám za sebou - tedy hlavní dějovou linku a několik úkolů. Jsem ve výsledku hodně spokojený, ale samotná hra má spoustu viditelných chyb. Začneme s klady. Hra vypadá a hlavně zní fantasticky. Hudba je skvělá Bear McCreary ukazuje, že je jeden z nejlepší skladatelů současnosti. Dost se mi líbil dabing a herecký projev. Ty dialogy mají sílu a stříkají z nich emoce - u několika okamžiků jsem byl neskutečně dojatý a málem mě tekly slzy (kdo dohrál hru a nebyl na konci na měkko, tak nemá srdce). Po příběhové stránce je to složitější a hře dost dlouho trvá, než se pořádně rozjede a vysvětlí o co celou dobu jde. V jedničce šlo o rozloučení s mrtvou manželkou/matkou a rozprášení popelu, a aby si hrdinové našli k sobě cestu. Zde je těch motivů o dost více a bohužel pro nás, ne všechny fungují na jedničku. Tvůrci se rozhodli pro velkolepý příběh a místy je toho opravdu hodně moc. Změnil se i samotný dosah hry. Prakticky zde máme tolik nových lokací, schopností, postav, boss fightů a záporáků, že to nejde ani spočítat. A na to jsou samozřejmě navázaný úkoly, služby, poznávání, učení a další x stovek věcí. Tím se vytváří jeden problém, že kolikrát jsem se jako hráč nevěděl rozhodnout, co dříve udělat a na co reagovat jako první. Díky tomu jsem si neužil výborné historky Mimira, jelikož jsem se musel soustředit na jiné věci, jako je řešení cesty, souboj nebo něco dalšího. Hra výborně pracuje s charaktery a všechny příběhové vývoje jsou dramaturgicky skvěle vystavěné a jsou taky hodně silné - Freya, Thor, Brok a Sindri nebo Odin. Jakmile jsem se rozkoukal, tak jsem chtěl u hry strávit, co nejvíce času a naplno si vychutnat tento epický příběh.

A teď ty zápory. Jak už jsem to naznačil, hra nabízí až moc velký obsah. Měřítkem to lehce připomíná sérii Assasins Creed, který má taky stovky lokací, zbraní, a bezpočet nepřátel. Tady mi přišlo, že to tvůrci neumí správně dávkovat a celou velkolepostí a akčností hru ubíjejí. Hra má místy neskutečně rychlé tempo, ale pak jsou okamžiky, kdy jdete od jednoho souboje k druhému, a to trvá třeba půl hodiny. Osobně jsem byl pak i lehce otrávený, když jsem měl během asi dvaceti minut čtvrtý mini boss fight - ale jelikož jsem nebyl vylevelovaný tak jsem si vůbec neoddychl, a akorát to působilo otravně a pořád dokola to samé. Tento samí problém platí i pro hádanky a puzzle. Opět tam toho tvůrci narvali zbytečně moc a kazí to tempo a hráče to unavuje a rozčiluje. Samotné velké boss fighty jsou super (ty příběhové), ale ty ostatní po čase začnou být dost na jedno brdo a hlavně jejich hodně moc. Prakticky jsem se naučil několik útoků, které jsem si vyhnal na maximum a kombinoval jsem je s jinými zbraněmi a pomocníky. 

Přiznám se že se samotné levelování, výroba nové zbroje, pás s amuletem mě tolik nebavilo, a někdy jsem nepochopil k čemu mi je to dobré. Na druhou stranu, když už jsem získal nějaký zajímavý runový útok, tak to pak stálo za to.

Co se týče vedlejších úkolů, tak z těch, co jsem udělal, tak musím říci, že takových 80% je fakt dobrých a mají hezké pointy. Osobně se těším, až půjdu na jiné světy a dám si nějaké úkoly a budu si hrát více v chillu, když už vím, že mám hlavní příběh za sebou a není kam spěchat.

Z mé strany je God of War: Ragnarök povedená a hodně hezky udělána hra, ve které výborně fungují emoce, postavy a většina příběhu. Největší problém je ve velkoleposti a v tom, že je tam toho až moc. 8-8,/10
848404
Tak už to mám za sebou - tedy hlavní dějovou linku a několik úkolů. Jsem ve výsledku hodně spokojený, ale samotná hra má spoustu viditelných chyb. Začneme s klady. Hra vypadá a hlavně zní fantasticky. Hudba je skvělá [b]Bear McCreary[/b] ukazuje, že je jeden z nejlepší skladatelů současnosti. Dost se mi líbil dabing a herecký projev. Ty dialogy mají sílu a stříkají z nich emoce - u několika okamžiků jsem byl neskutečně dojatý a málem mě tekly slzy (kdo dohrál hru a nebyl na konci na měkko, tak nemá srdce). Po příběhové stránce je to složitější a hře dost dlouho trvá, než se pořádně rozjede a vysvětlí o co celou dobu jde. V jedničce šlo o rozloučení s mrtvou manželkou/matkou a rozprášení popelu, a aby si hrdinové našli k sobě cestu. Zde je těch motivů o dost více a bohužel pro nás, ne všechny fungují na jedničku. Tvůrci se rozhodli pro velkolepý příběh a místy je toho opravdu hodně moc. Změnil se i samotný dosah hry. Prakticky zde máme tolik nových lokací, schopností, postav, boss fightů a záporáků, že to nejde ani spočítat. A na to jsou samozřejmě navázaný úkoly, služby, poznávání, učení a další x stovek věcí. Tím se vytváří jeden problém, že kolikrát jsem se jako hráč nevěděl rozhodnout, co dříve udělat a na co reagovat jako první. Díky tomu jsem si neužil výborné historky Mimira, jelikož jsem se musel soustředit na jiné věci, jako je řešení cesty, souboj nebo něco dalšího. Hra výborně pracuje s charaktery a všechny příběhové vývoje jsou dramaturgicky skvěle vystavěné a jsou taky hodně silné - Freya, Thor, Brok a Sindri nebo Odin. Jakmile jsem se rozkoukal, tak jsem chtěl u hry strávit, co nejvíce času a naplno si vychutnat tento epický příběh. A teď ty zápory. Jak už jsem to naznačil, hra nabízí až moc velký obsah. Měřítkem to lehce připomíná sérii Assasins Creed, který má taky stovky lokací, zbraní, a bezpočet nepřátel. Tady mi přišlo, že to tvůrci neumí správně dávkovat a celou velkolepostí a akčností hru ubíjejí. Hra má místy neskutečně rychlé tempo, ale pak jsou okamžiky, kdy jdete od jednoho souboje k druhému, a to trvá třeba půl hodiny. Osobně jsem byl pak i lehce otrávený, když jsem měl během asi dvaceti minut čtvrtý mini boss fight - ale jelikož jsem nebyl vylevelovaný tak jsem si vůbec neoddychl, a akorát to působilo otravně a pořád dokola to samé. Tento samí problém platí i pro hádanky a puzzle. Opět tam toho tvůrci narvali zbytečně moc a kazí to tempo a hráče to unavuje a rozčiluje. Samotné velké boss fighty jsou super (ty příběhové), ale ty ostatní po čase začnou být dost na jedno brdo a hlavně jejich hodně moc. Prakticky jsem se naučil několik útoků, které jsem si vyhnal na maximum a kombinoval jsem je s jinými zbraněmi a pomocníky.  Přiznám se že se samotné levelování, výroba nové zbroje, pás s amuletem mě tolik nebavilo, a někdy jsem nepochopil k čemu mi je to dobré. Na druhou stranu, když už jsem získal nějaký zajímavý runový útok, tak to pak stálo za to. Co se týče vedlejších úkolů, tak z těch, co jsem udělal, tak musím říci, že takových 80% je fakt dobrých a mají hezké pointy. Osobně se těším, až půjdu na jiné světy a dám si nějaké úkoly a budu si hrát více v chillu, když už vím, že mám hlavní příběh za sebou a není kam spěchat. Z mé strany je God of War: Ragnarök povedená a hodně hezky udělána hra, ve které výborně fungují emoce, postavy a většina příběhu. Největší problém je ve velkoleposti a v tom, že je tam toho až moc. [b]8-8,/10[/b]
God of War: Ragnarök
5 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Jj, jedna z nejdojemnějších scén a nejlepší napravení kolosálního průseru za poslední dobu :+
848395
Jj, jedna z nejdojemnějších scén a nejlepší napravení kolosálního průseru za poslední dobu *:+*
848387
2 0
reagovat

Marvel snap

Co se karetních her týče, já cca od ledna docela dost propadl Magicům. Areně tolik neholduju, ale Commander je boží. A těch možností! A taky těch peněz...:D
848388
Co se karetních her týče, já cca od ledna docela dost propadl Magicům. Areně tolik neholduju, ale Commander je boží. A těch možností! A taky těch peněz...*:D*
Marvel snap
1 0
reagovat

Ragnarok

Omg ja si rikal, jak z Fenrira udelani velkeho a... no to je uplne skvely s tim Garmem. Fakt. Tohle umi neskutecne.
848387
[spoiler]Omg ja si rikal, jak z Fenrira udelani velkeho a... no to je uplne skvely s tim Garmem. Fakt. Tohle umi neskutecne.[/spoiler]
Ragnarok
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: SteKi
Počkej, až tě někdo seznámí s Enchantres. :D

Jinak jsem už kolekce level 1001, rank 72 a čekám na patch, co vyjde příští týden a umožní konečně cíleně získávat karty, který ještě nemáš.
848281
Počkej, až tě někdo seznámí s Enchantres. *:D* Jinak jsem už kolekce level 1001, rank 72 a čekám na patch, co vyjde příští týden a umožní konečně cíleně získávat karty, který ještě nemáš.
848269
3 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Mam to stejne, taky jsem to tady cetl a nic jineho uz na mobilu nezapnu :D A ne, nic takoveho jsem nevidl zatim. Good job ;)
848279
Mam to stejne, taky jsem to tady cetl a nic jineho uz na mobilu nezapnu *:D* A ne, nic takoveho jsem nevidl zatim. Good job *;)*
848269
4 0
reagovat

Marvel snap

Niekto to tu nedávno spomínam tak som to skúsil. Ja a baterka v mobile ti takto na diaľku ďakujeme. Je to zabijak času jak hovado. A len tak sa chcem spýtať, toto sa vám už podarilo, alebo je to normálne? :D link
848269
Niekto to tu nedávno spomínam tak som to skúsil. Ja a baterka v mobile ti takto na diaľku ďakujeme. Je to zabijak času jak hovado. A len tak sa chcem spýtať, toto sa vám už podarilo, alebo je to normálne? *:D* https://imgur.com/a/Ui307sl
Marvel snap
6 0
reagují: do_Od, Cross
reagovat

Plague Tale: requiem

Jedna z nejkrasnejsich her ever!! Co chvili vam to neda a zapinate fotomod Koho bavila uz jednicka, tak jasna volba, navic na pc a xboxu je to v gamepassu;)
848264
Jedna z nejkrasnejsich her ever!! Co chvili vam to neda a zapinate fotomod Koho bavila uz jednicka, tak jasna volba, navic na pc a xboxu je to v gamepassu*;)*
Plague Tale: requiem
6 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Od posledního updatu jsem moc nepokročil, dodělával jsem nějaký explore věci. Dohraju asi příští týden.
848254
Od posledního updatu jsem moc nepokročil, dodělával jsem nějaký explore věci. Dohraju asi příští týden.
848250
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
No čo? Už si ten Ragnarok prešiel? Čo hovoríš na ten koniec príbehu? Zlepšili sa dojmy?
848250
No čo? Už si ten Ragnarok prešiel? Čo hovoríš na ten koniec príbehu? Zlepšili sa dojmy?
848246
2 0
reagují: do_Od
reagovat
Furt čekám na recenze, zjistil jsem totiž, že vychází ve stejný den i nový NFS a protože mě Heat dost bavilo, a mám chuť po Ragnaroku na debilní arkádový závodění, tak možná první dostane přednost to.
848246
Furt čekám na recenze, zjistil jsem totiž, že vychází ve stejný den i nový NFS a protože mě Heat dost bavilo, a mám chuť po Ragnaroku na debilní arkádový závodění, tak možná první dostane přednost to.
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No pëknë.  Tak řešení je jednoduché. Rok  počkám a pak vezmu za pětikilo kompletní hru.  Ale takhle fakt ne.
848244
No pëknë.  Tak řešení je jednoduché. Rok  počkám a pak vezmu za pětikilo kompletní hru.  Ale takhle fakt ne.
848243
4 -1
reagovat
To si dělají srandu, ne?

Kdo by za tohle dobrovolně platil?
848243
[url=https://games.tiscali.cz/novinky/v-callisto-protocol-bude-hodne-animaci-smrti-za-nektere-si-ale-priplatite-546442]To si dělají srandu, ne? [/url] Kdo by za tohle dobrovolně platil?
4 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tam se schovává nejtěžší boss celé hry, to jediné mi chybí do platiny. :D
848138
Tam se schovává nejtěžší boss celé hry, to jediné mi chybí do platiny. *:D*
848136
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se