Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2761 - 2780 Napsat příspěvek
Taky 10 hodin v Ragnaroku a já jsem uchvácen dost. Baví mě to víc než jednička díky možnosti hrát za jiný charakter či alespoň vzít jiného společníka na cestu (a protože mě strašně baví Freya). 

Stejně jako v jedničce a v každé jiné hře mě nebaví puzzle.:D

Nicméně jsem si po té době dal pauzu a dohrál celý Modern Warfare 2. Té kampani nemůžu dát víc než 7/10, protože na pár skvělých momentů - hlavně v druhé polovině - je tam hromada debilních. Přišlo mi to takové odfláknuté. Ve všem, od hratelnosti po vizuální stránku až po zajímavost jednotlivých misí (dost se to zlepší od kontejnerové lodi, ale to už je trochu pozdě). Bavil mě zvuk, Ghost a Soap... Teď už jen čekat do středy na tu pravou řežbu. 

No a ten Zaklínač samozřejmě potěšil mega. Do té doby bude Ragnarok dohraný. A možná i naskladní 4090ky.:D
847229
Taky 10 hodin v [b]Ragnarok[/b]u a já jsem uchvácen dost. Baví mě to víc než jednička díky možnosti [spoiler]hrát za jiný charakter či alespoň vzít jiného společníka na cestu (a protože mě strašně baví Freya).  [/spoiler] Stejně jako v jedničce a v každé jiné hře mě nebaví puzzle.*:D* Nicméně jsem si po té době dal pauzu a dohrál celý [b]Modern Warfare 2[/b]. Té kampani nemůžu dát víc než[b] 7/10[/b], protože na pár skvělých momentů - hlavně v druhé polovině - je tam hromada debilních. Přišlo mi to takové odfláknuté. Ve všem, od hratelnosti po vizuální stránku až po zajímavost jednotlivých misí (dost se to zlepší od kontejnerové lodi, ale to už je trochu pozdě). Bavil mě zvuk, Ghost a Soap... Teď už jen čekat do středy na tu pravou řežbu.  No a ten [b]Zaklínač [/b]samozřejmě potěšil mega. Do té doby bude Ragnarok dohraný. A možná i naskladní 4090ky.*:D*
1 -1
reagovat

Wild hunt

14.12.2022 nextgen update. Zadarmo. Ok. Zaklínač doobeda, wowko poobede. To zvládam. 
847209
14.12.2022 nextgen update. Zadarmo. Ok. Zaklínač doobeda, wowko poobede. To zvládam. 
Wild hunt
10 -1
reagovat
Já tam vidím hlavně obrovské zlepšení v nepřátelích a mini bossech. V minulém dile to byl buď Baldur nebo deset druhů trollů a pamatuju si jen souboj s drakem.
847175
Já tam vidím hlavně obrovské zlepšení v nepřátelích a mini bossech. V minulém dile to byl buď Baldur nebo deset druhů trollů a pamatuju si jen souboj s drakem.
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Mám za sebou cca 8-9 hodin a jsem spokojený. Některé momenty jsou zatím hodně cool a epic. Tempo velmi dobré a jsem zvědaví kam se to po příběhové stránce posune. Celkově mě baví prozkoumávat lokace a sbírat artefakty. Soubojů je dost a jsou i pestré. Zatím sympatických a silných 8/10. 
847168
Mám za sebou cca 8-9 hodin a jsem spokojený. Některé momenty jsou zatím hodně cool a epic. Tempo velmi dobré a jsem zvědaví kam se to po příběhové stránce posune. Celkově mě baví prozkoumávat lokace a sbírat artefakty. Soubojů je dost a jsou i pestré. Zatím sympatických a silných 8/10. 
847147
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Taky cca 10h, za me spokojenost, taky zkoumam vicemene vsechno co jde a nejedu jenom po hlavni lince. Puzzle me serou jen v moment kdy se zaseknu na delsi chvili a zacinam si pripadat jako idiot :D

To ze to neni zatim “tak uchvatny” prisuzuju tomu, ze pribehove neni takovej tah na branku, doneseni popela matky na nejvyssi horu a rozvijeni vztahu otec/syn bylo imo trochu primocarejsi a vdecnejsi. Tam kde jsem ted v Ragnaroku je to spis naopak ze se Kratos a Tyr snazi delat vsechno proto aby se nic nemuselo resit :D
Dalsi vec je taky ze v Midgardu je nechutna zima a Alfheim je uz trochu okoukanej. Jsem zvedavej co bude dal.

Z hlediska gameplaye je to podle me vyvazeny paradne, boj me ale paradoxne asi bavil nejvic ve chvili kdy jsem hral vza Atrea, prisel mi takovej pohyblivejsi, s Kratosem mam obcas problem ze movelist a vsechny mozny skilly a relics uz jsou tak rozsahly ze mam spoustu hracek ale zapominam/nestiham je vyuzivat.
847155
Taky cca 10h, za me spokojenost, taky zkoumam vicemene vsechno co jde a nejedu jenom po hlavni lince. Puzzle me serou jen v moment kdy se zaseknu na delsi chvili a zacinam si pripadat jako idiot *:D* To ze to neni zatim “tak uchvatny” prisuzuju tomu, ze pribehove neni takovej tah na branku, doneseni popela matky na nejvyssi horu a rozvijeni vztahu otec/syn bylo imo trochu primocarejsi a vdecnejsi. Tam kde jsem ted v Ragnaroku je to spis naopak ze se [spoiler]Kratos a Tyr snazi delat vsechno proto aby se nic nemuselo resit *:D*[/spoiler] Dalsi vec je taky ze v Midgardu je nechutna zima [spoiler]a Alfheim[/spoiler] je uz trochu okoukanej. Jsem zvedavej co bude dal. Z hlediska gameplaye je to podle me vyvazeny paradne, boj me ale paradoxne asi bavil nejvic ve chvili kdy jsem [spoiler]hral vza Atrea, prisel mi takovej pohyblivejsi, s Kratosem[/spoiler] mam obcas problem ze movelist a vsechny mozny skilly a relics uz jsou tak rozsahly ze mam spoustu hracek ale zapominam/nestiham je vyuzivat.
847147
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já už si jedničku zas tolik nepamatuju, abych řekl pravdu, ale pocitově mi přijde Ragnarok lepší zatím. Dneska jsem dohrál část s Angrbodou a to mně přišlo úplně boží.
847154
Já už si jedničku zas tolik nepamatuju, abych řekl pravdu, ale pocitově mi přijde Ragnarok lepší zatím. Dneska jsem dohrál část s Angrbodou a to mně přišlo úplně boží.
847147
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Taky zhruba deset hodin. Není to takové WOW jako předchozí díl, ale dává to smysl, když tehdy šlo defakto o úplně novou hru oproti původním dílům.
Zatím se mi nejvíc líbil vedlejší úkol s velrybou
Ale zároveň mě to zkoumání a postupné objevování světa prostě pořád nehorázně baví a doufám, že to bude dlouhé co nejvíc.
Jinak za mě nejlepší zobrazení Thora (v těsném závěsu ten ze Sandmana) a Odina. Manželka nechápal, že není Thor sexy:D
To poslední snad není spoiler, když jednička je venku čtyři roky.
847152
Taky zhruba deset hodin. Není to takové WOW jako předchozí díl, ale dává to smysl, když tehdy šlo defakto o úplně novou hru oproti původním dílům. Zatím se mi nejvíc líbil vedlejší úkol s [spoiler]velrybou[/spoiler] Ale zároveň mě to zkoumání a postupné objevování světa prostě pořád nehorázně baví a doufám, že to bude dlouhé co nejvíc. Jinak za mě nejlepší zobrazení Thora (v těsném závěsu ten ze Sandmana) a [spoiler]Odina[/spoiler]. Manželka nechápal, že není Thor sexy*:D* To poslední snad není spoiler, když jednička je venku čtyři roky.
847147
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
No nebola to pre mňa úplne láska na prvý pohľad. Nejak si ma to nedokázalo získať a dostával som sa do toho pomaly. Nehovorím, že je niečo vyslovene zle na tej hre, ale...neviem to "ale" ani pomenovať. Tam sa dejú veci, ktoré by ma na papieri mali posadiť na zadok, no z nejakého dôvodu sa tak nedeje (hlavne zo začiatku). Teraz už je to lepšie, dokonca aj nejaké mierne dojatie a emócie boli konečne, tak som zvedaví čo bude ďalej. Mám za sebou asi 20 hodín a snažím sa objavovať a robiť všetko čo som schopný urobiť so súčasnými schopnosťami, no nemám ani šajnu či som už aspoň v strede príbehu. Súboje ma bavia asi najviac. Mám druhú najťažšiu obtiažnosť a je to sranda. Niekedy to tam rozsekám až moc ľahko mám pocit :D
847151
No nebola to pre mňa úplne láska na prvý pohľad. Nejak si ma to nedokázalo získať a dostával som sa do toho pomaly. Nehovorím, že je niečo vyslovene zle na tej hre, ale...neviem to "ale" ani pomenovať. Tam sa dejú veci, ktoré by ma na papieri mali posadiť na zadok, no z nejakého dôvodu sa tak nedeje (hlavne zo začiatku). Teraz už je to lepšie, dokonca aj nejaké mierne dojatie a emócie boli konečne, tak som zvedaví čo bude ďalej. Mám za sebou asi 20 hodín a snažím sa objavovať a robiť všetko čo som schopný urobiť so súčasnými schopnosťami, no nemám ani šajnu či som už aspoň v strede príbehu. Súboje ma bavia asi najviac. Mám druhú najťažšiu obtiažnosť a je to sranda. Niekedy to tam rozsekám až moc ľahko mám pocit *:D*
847147
3 -1
reagovat

Ragnarok

Tak co dojmy?

Já mám za sebou cca 10 hodin, většina byla průzkum a otevírání všeho, kam mě hra zatím pustila, ale jinak spokojenost. Herecký výkony na tom jsou asi nejlepší, boj těsně za tím, příběh ještě nehodnotím, puzzles už mě ale trochu serou a tentokrát nejsem tak uchvácenej světem. Nevim proč.

Uvidím, kam se to ještě vyvine, ale jak to momentálně stojí, tak bych asi letos fakt dal GOTY odvážnějšímu Elden Ringu, byť mě osobně ta hra absolutně nebavila.
847147
Tak co dojmy? Já mám za sebou cca 10 hodin, většina byla průzkum a otevírání všeho, kam mě hra zatím pustila, ale jinak spokojenost. Herecký výkony na tom jsou asi nejlepší, boj těsně za tím, příběh ještě nehodnotím, puzzles už mě ale trochu serou a tentokrát nejsem tak uchvácenej světem. Nevim proč. Uvidím, kam se to ještě vyvine, ale jak to momentálně stojí, tak bych asi letos fakt dal GOTY odvážnějšímu Elden Ringu, byť mě osobně ta hra absolutně nebavila.
Ragnarok
7 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
:D:D:D

:+
846819
*:D**:D**:D* *:+*
846813
4 -1
reagovat
Ciwe. To je normálně díra na trhu, co jste tady objevili :D. E-shop převlečenej za výhry v soutěžích :+
846817
Ciwe. To je normálně díra na trhu, co jste tady objevili *:D*. E-shop převlečenej za výhry v soutěžích *:+*
13 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Však si to kup, zajdi s tím na poštu, pošli si to domů s gratulačním dopisem od, já nevím, třeba redakce Moviezone :D a máš pořešeno.
Jen ti ze zkušenosti někoho kdo opravdu vyhrál PS3 můžu říct, že od výhry do balíku uběhl cca měsíc, takže se musíš radovat podstatně dřív ;)
846813
Však si to kup, zajdi s tím na poštu, pošli si to domů s gratulačním dopisem od, já nevím, třeba redakce Moviezone *:D* a máš pořešeno. Jen ti ze zkušenosti někoho kdo opravdu vyhrál PS3 můžu říct, že od výhry do balíku uběhl cca měsíc, takže se musíš radovat podstatně dřív *;)*
846812
9 -1
reagují: Memphis
reagovat
Vy tu máte starosti, já bych potřeboval koupit PS5 ideálně tak se 3 staršími hrami (RDRII, Horizon, God of War) tak, aby to vypadalo, že jsem to vyhrál...
846812
Vy tu máte starosti, já bych potřeboval koupit PS5 ideálně tak se 3 staršími hrami (RDRII, Horizon, God of War) tak, aby to vypadalo, že jsem to vyhrál...
11 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Dvě hodiny a co si budeme... Kdyby to hráli Rain a Raven, tak se z toho zblázní.
846797
Dvě hodiny a co si budeme... Kdyby to hráli Rain a Raven, tak se z toho zblázní.
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Jako takhle, já bych to za Secret Lab taky nedal.:D Ale stylovka to je!
846775
Jako takhle, já bych to za Secret Lab taky nedal.*:D* Ale stylovka to je!
846771
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
A na mě se lidi dívali skrz prsty, když jsem si koupil Batmana od Secret Lab za 11ku. :(
846771
A na mě se lidi dívali skrz prsty, když jsem si koupil Batmana od Secret Lab za 11ku. :(
846769
2 -1
reagují: Godlike
reagovat

Židle

Pamatujete? Tady mají rozbalené Embody Logitech židle za 33k cca. Přemýšlím, že jestli tam vydrží do dalšího měsíce, tak bych je rád na firmu přes někoho vzal.

link
846769
Pamatujete? Tady mají rozbalené Embody Logitech židle za 33k cca. Přemýšlím, že jestli tam vydrží do dalšího měsíce, tak bych je rád na firmu přes někoho vzal. https://www.cre8shop.cz/hermanmiller-x-logitech-g-embody-gaming-cyan--rozbalena/
Židle
1 -1
reagují: do_Od
reagovat

God of War

Ty vole ta veverka je boží. Neskutečně udělaná a super postava celkově.

Zatím jsem nadšený. Už jsem si poprvé vyzkoušel i ten mechanický spoiler, o kterém tu byla řeč a naprostá paráda, závan čerstvého vzduchu.:+
846759
[spoiler]Ty vole ta veverka je boží. Neskutečně udělaná a super postava celkově. [/spoiler] Zatím jsem nadšený. Už jsem si poprvé vyzkoušel i ten mechanický spoiler, o kterém tu byla řeč a naprostá paráda, závan čerstvého vzduchu.*:+*
God of War
1 -1
reagovat
Otálel jsem s objednávkou a teď doma jsem ale hra ne :(
846755
Otálel jsem s objednávkou a teď doma jsem ale hra ne :(
2 0
reagovat
Instaluji, ale za hodinu a půl do práce, takže dneska asi žádné hraní.
846747
Instaluji, ale za hodinu a půl do práce, takže dneska asi žádné hraní.
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se