Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2901 - 2920 Napsat příspěvek
Driver byl super, ja jsem PS1 doma nemel, akorat u kamose jsem si to obcas zahral kterej tuhle PS1 mel, ale kdyz to vyslo na PC, tak jsem to poctive dohral az do konce a na PC to vypadalo o poznani lepe diky 3dfx nebo jak se to tenkrat jmenovalo :D
843527
Driver byl super, ja jsem PS1 doma nemel, akorat u kamose jsem si to obcas zahral kterej tuhle PS1 mel, ale kdyz to vyslo na PC, tak jsem to poctive dohral az do konce a na PC to vypadalo o poznani lepe diky 3dfx nebo jak se to tenkrat jmenovalo *:D*
1 -1
reagovat
Avengers - matně si vybavuju, že v době vydání to byl údajně celkem bazmek s kupou chyb. Dostal jsem se k tomu až teď a ačkoliv je to z těch tří Marvel her až za Guardians a úplně za Spideym, místy jsem se do toho dokončení dokopával, ale nějaký fajn momenty to mělo. I když mi po pár misích od úvodu přišlo, že jen mlátim panďuláky, co jsou jak z Power Rangers a Abomination fakt nechce chcípnout. Nějak už nemám nutkání lézt do přídavnejch misí za Panthera a spol., ale čas ztracenej to úplně nebyl. 3/5

Ale včera jsem konečně začal Ghost of Tsushima a ... jak tuhle tématiku miluju, úplně první hra na ps1 kdysi bylo první Tenchu, totálně mi z toho spadla brada. Doprdele, to je tak krásná hra a ať to zní jako klišé - zaseknu se u toho přes noc, i když vim, že ráno musim vstávat, ale zatim ty dojmy jsou, že si říkám, jak přesně kvůli kouskům jako je tenhle pořád miluju videohry. :+
843522
[b]Avengers [/b]- matně si vybavuju, že v době vydání to byl údajně celkem bazmek s kupou chyb. Dostal jsem se k tomu až teď a ačkoliv je to z těch tří Marvel her až za Guardians a úplně za Spideym, místy jsem se do toho dokončení dokopával, ale nějaký fajn momenty to mělo. I když mi po pár misích od úvodu přišlo, že jen mlátim panďuláky, co jsou jak z Power Rangers a [spoiler]Abomination fakt nechce chcípnout. [/spoiler]Nějak už nemám nutkání lézt do přídavnejch misí za Panthera a spol., ale čas ztracenej to úplně nebyl. 3/5 Ale včera jsem konečně začal [b]Ghost of Tsushima[/b] a ... jak tuhle tématiku miluju, úplně první hra na ps1 kdysi bylo první Tenchu, totálně mi z toho spadla brada. Doprdele, to je tak krásná hra a ať to zní jako klišé - zaseknu se u toho přes noc, i když vim, že ráno musim vstávat, ale zatim ty dojmy jsou, že si říkám, jak přesně kvůli kouskům jako je tenhle pořád miluju videohry. *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: thomopulus
Hrál jsem Dirt 3. Za těch asi třicet korun, nebo kolik jsem za to na Steamu dal, to byl velký kopec zábavy. Ale kdo chce trochu reálnější rally ježdění, tak toho to rychle přestane bavit.

Co se týče Dirt Rally — ty devíti, desíti minutové erzety ve Finsku nebo na Monte Carlu, nebo celý Pike's Peak na asfaltu — to je prostě paráda. A co jsem koukal na nějaká srovnání na YouTube, tak jsou ty tratě vlastně dost reálné.

Jak jsem už psal, strašná škoda, že k tomu nevyšlo nějaké rozšíření. Ale chápu, že trh u rally her není tak veliký.
843460
Hrál jsem Dirt 3. Za těch asi třicet korun, nebo kolik jsem za to na Steamu dal, to byl velký kopec zábavy. Ale kdo chce trochu reálnější rally ježdění, tak toho to rychle přestane bavit. Co se týče Dirt Rally — ty devíti, desíti minutové erzety ve Finsku nebo na Monte Carlu, nebo celý Pike's Peak na asfaltu — to je prostě paráda. A co jsem koukal na nějaká srovnání na YouTube, tak jsou ty tratě vlastně dost reálné. Jak jsem už psal, strašná škoda, že k tomu nevyšlo nějaké rozšíření. Ale chápu, že trh u rally her není tak veliký.
843454
3 -1
reagovat
reaguje na: xxendxx
Ono jsou dva díly Dirt Rally, což jsou docela hodně reálný hry. A potom Dirt bez přídomku nebo s nějakýma jinýma názvama a to jsou arkády :-).
Ale asi hodně času jsem strávil úplně s prnvím Colin McRae Rallye - měl nejlíp v té době zpracovaný průjezdy vodou (aspoň si to tak pamatuju a nechci si to kazit :D ) a potom Colin 4, NFS Porsche dohraný asi třikrát a potom Hot Pursuit 2, co vyšel po Porsche se super soundtrackem.
A teď docela vítězí Forzy.
843454
Ono jsou dva díly Dirt Rally, což jsou docela hodně reálný hry. A potom Dirt bez přídomku nebo s nějakýma jinýma názvama a to jsou arkády :-). Ale asi hodně času jsem strávil úplně s prnvím Colin McRae Rallye - měl nejlíp v té době zpracovaný průjezdy vodou (aspoň si to tak pamatuju a nechci si to kazit *:D* ) a potom Colin 4, NFS Porsche dohraný asi třikrát a potom Hot Pursuit 2, co vyšel po Porsche se super soundtrackem. A teď docela vítězí Forzy.
843447
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Godlike
Ajoo, my bad.... Na mobilu jsem viděl DiRT a už mi začla nabíhat žilka
843447
Ajoo, my bad.... Na mobilu jsem viděl DiRT a už mi začla nabíhat žilka
843405
2 -1
reagují: thomopulus
reagovat
Resident Evil. Jako první jsem se dostal k Nemesis a v těch 10-11 jsem byl podělanej už z toho intra. A co teprve, když s ní byla ta první konfrontace před policejní stanicí. Podělanej, ale vlastně nadšenej, protože k zombíkům jsem se dostal vlastně prvně díky Nově :D Na tajňáka jsem čuměl, když okolo Dušičcek udělali speciál, od čt do neděle snad?  Dávali večer horory od Romera. A pak jsem z Playstation magazínu hltal každej obrázek o Resident Evilu.

Z těch posledních, až vloni jsem se dostal k sedmýmu dílu, naprostý nadšení, Village mě teprv čeká. A jako rest tam na mě číhá rozehranej Evil Within. A bylo by vhod, doplnit si konečně ten Outlast :)

PS: Dostal jsem se až k Driveru 2 a noční můrou bylo v Chicagu pronásledovat Jericha a to finále v Riu :) U nočních můr Maxe, jak jsem byl neobratnej a nedal to hned, musel jsem to tehdy hrát skoro bez zvuku, protože to budilo mladšího bráchu :D
843428
Resident Evil. Jako první jsem se dostal k Nemesis a v těch 10-11 jsem byl podělanej už z toho intra. A co teprve, když s ní byla ta první konfrontace před policejní stanicí. Podělanej, ale vlastně nadšenej, protože k zombíkům jsem se dostal vlastně prvně díky Nově *:D* Na tajňáka jsem čuměl, když okolo Dušičcek udělali speciál, od čt do neděle snad?  Dávali večer horory od Romera. A pak jsem z Playstation magazínu hltal každej obrázek o Resident Evilu. Z těch posledních, až vloni jsem se dostal k sedmýmu dílu, naprostý nadšení, Village mě teprv čeká. A jako rest tam na mě číhá rozehranej Evil Within. A bylo by vhod, doplnit si konečně ten Outlast :) PS: Dostal jsem se až k Driveru 2 a noční můrou bylo v Chicagu pronásledovat Jericha a to finále v Riu :) U nočních můr Maxe, jak jsem byl neobratnej a nedal to hned, musel jsem to tehdy hrát skoro bez zvuku, protože to budilo mladšího bráchu *:D*
2 0
reagovat
Driver byla ta správná hororovka. Tutorial z té hry je známý jako nejtěžší miste vůbec a já osobně jsem se přes ní prostě nedostal... Zlaté formule z Mafie.
A ještě když už jsme u těch hororovek, tak noční můry z prvního Max Payne mě děsily na podobné úrovni, jako Silent Hill.
843426
Driver byla ta správná hororovka. Tutorial z té hry je známý jako nejtěžší miste vůbec a já osobně jsem se přes ní prostě nedostal... Zlaté formule z Mafie. A ještě když už jsme u těch hororovek, tak noční můry z prvního Max Payne mě děsily na podobné úrovni, jako Silent Hill.
7 0
reagovat
reaguje na: departed
Ok, let's go, Za mě oblíbená hororovka z těch starších je RE2, RE3 a Co jsem miloval nejvíc bylo Dino Crysis 2. Ne tak úplně hororová hra, ale kurňa. Remake bych si dal z fleku. Novější RE4, na ps 2 projeto asi 500x. Momentálně miluji sérii Dark Pictures Anthology (Čekám na Devil in me), Until Dawn je jasný a The Quarry mě čeká asi za týden. Evil Within je pecka a bavili mě oba. Miluji horory, takže těch her by bylo ranec, ale tohle byl takový menší výtah.
843425
Ok, let's go, Za mě oblíbená hororovka z těch starších je RE2, RE3 a Co jsem miloval nejvíc bylo Dino Crysis 2. Ne tak úplně hororová hra, ale kurňa. Remake bych si dal z fleku. Novější RE4, na ps 2 projeto asi 500x. Momentálně miluji sérii Dark Pictures Anthology (Čekám na Devil in me), Until Dawn je jasný a The Quarry mě čeká asi za týden. Evil Within je pecka a bavili mě oba. Miluji horory, takže těch her by bylo ranec, ale tohle byl takový menší výtah.
843406
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tvle, driver :D, na ps1 hra, u které jsem chytal infarkt už v 6 letech :D
843424
Tvle, driver :D, na ps1 hra, u které jsem chytal infarkt už v 6 letech :D
843391
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, to je aktuálně jediná hra, co mám na ntb. Občas ji zapnu na odreagování. Momentálně mám najeto nějakých 370 hodin. A jezdím celý život jen na klávesnici. :D

(Bral bych víc tratí.)
843410
Jo, to je aktuálně jediná hra, co mám na ntb. Občas ji zapnu na odreagování. Momentálně mám najeto nějakých 370 hodin. A jezdím celý život jen na klávesnici. *:D* (Bral bych víc tratí.)
843393
2 -1
reagovat
reaguje na: departed
Hrozně jsem si užil Resident Evil Village a jak teď vyjde verze z pohledu třetí osoby, tak si to dám znovu.
Úžasná atmosféra, postavy (Heisenberg FTW) a čtyři různé "světy", každý s jiným tipem děsu.
Jinak aktuálně hraju House of Ashes a těším se na další díl .
843407
Hrozně jsem si užil Resident Evil Village a jak teď vyjde verze z pohledu třetí osoby, tak si to dám znovu. Úžasná atmosféra, postavy (Heisenberg FTW) a čtyři různé "světy", každý s jiným tipem děsu. Jinak aktuálně hraju House of Ashes a těším se na další díl .
843406
5 0
reagovat
Je SPOOKTOBER, pojďte radši kecat o hororových hrách. Momentálně hraju znovu po čtyř leté pauze Outlast II a nestačím se divit, jak je ta hra nejen opravdu strašidelná, ale vlastně úplně skvělá ve všech aspektech. Hraju s VR headsetem jen kvůli pohltivějšímu zážitku a párkrát jsem nadskočil. Jedna z top hororových her dodneška.

A pak mám ve frontě ještě Until Dawn, The Evil Within, Bloodborne, Vampyr, Thief, Dead Island a ještě možná přidám Amnesii či Somu. S největší pravděpodobností to nestihnu tenhle měsíc všechno, ale challenge accepted tak jako tak. [¬º-°]¬

Jaký jsou vaše oblíbený hororovky?
843406
Je [b]SPOOKTOBER[/b], pojďte radši kecat o hororových hrách. Momentálně hraju znovu po čtyř leté pauze Outlast II a nestačím se divit, jak je ta hra nejen opravdu strašidelná, ale vlastně úplně skvělá ve všech aspektech. Hraju s VR headsetem jen kvůli pohltivějšímu zážitku a párkrát jsem nadskočil. Jedna z top hororových her dodneška. A pak mám ve frontě ještě Until Dawn, The Evil Within, Bloodborne, Vampyr, Thief, Dead Island a ještě možná přidám Amnesii či Somu. S největší pravděpodobností to nestihnu tenhle měsíc všechno, ale challenge accepted tak jako tak. [¬º-°]¬ [i]Jaký jsou vaše oblíbený hororovky?[/i]
2 -2
reagují: rollman69, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: xxendxx
Počkej, nepletem si to? Vždyt to s rally nemá nic společnýho ta hra. To byl Dirt ne? 
843405
Počkej, nepletem si to? Vždyt to s rally nemá nic společnýho ta hra. To byl Dirt ne? 
843313
1 -1
reagují: xxendxx
reagovat

Flatout 2

Dodnes mávajú turnaje na fo2.cz aj s modmi, ktoré som vytváral ja :D
843402
Dodnes mávajú turnaje na [url=https://fo2.cz/]fo2.cz[/url] aj s modmi, ktoré som vytváral ja *:D*
Flatout 2
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Dirt Rally, konkrétně 1, protože 2 mi na volantu fungovala nějak divně a strašně špatně se mi tam řídilo. Ty úzké cestičky plus nutnost řídit hodně dopředu tam funguje perfektně.
843393
Dirt Rally, konkrétně 1, protože 2 mi na volantu fungovala nějak divně a strašně špatně se mi tam řídilo. Ty úzké cestičky plus nutnost řídit hodně dopředu tam funguje perfektně.
843392
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Který Dirt máš na mysli?

Na NFS III jsem zapomněl. To byly časy.
843392
Který Dirt máš na mysli? Na NFS III jsem zapomněl. To byly časy.
843391
2 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Live For Speed - ta komunita kolem trati byla super
NFS underground - tuning, OST, rule of cool
NFS Porsche - imho top hra co se týče příběhu
NFS III - jejich práce s hudbou je pořád jedinečná - přetáčeli 8 min dlouhé songy do různě gradovaných pasáží dle parametrů závodu
NFS Most Wanted - hra nic moc, ale čistě honičky s policií jsou nepřekonaný vrchol žánru
Richard Burns Rally - hups, malá chybka, takže tak havaruju za 4...3...2...1 bum
Gran Turismo 2 - ten collectors aspekt je parádní
Flatout - vrchol arkády - auta s reálnou fyzikou, jen trochu předimenzovaný grip apod. a nehorázná destrukce. Hrávali jsme to s kámoši x let
Test Drive Unlimited - forza horizon bez dude bro best driver ever blbých keců. Volnočasové projížďky po tom ostrově byly famózní
Dirt Rally - nástupce RBR a jediná věc, u které se začnu po pár minutách jízdy potit :D

Driver - Hra, ve které je tutorial těžší, než libovolný díl NFS :D

PS: Díky za podnět, nechtěně jsem si srovnal co mě bavilo na hrách s vozidly.
843391
[b]Live For Speed[/b] - ta komunita kolem trati byla super [b]NFS underground[/b] - tuning, OST, rule of cool [b]NFS Porsche[/b] - imho top hra co se týče příběhu [b]NFS III[/b] - jejich práce s hudbou je pořád jedinečná - přetáčeli 8 min dlouhé songy do různě gradovaných pasáží dle parametrů závodu [b]NFS Most Wanted[/b] - hra nic moc, ale čistě honičky s policií jsou nepřekonaný vrchol žánru [b]Richard Burns Rally[/b] - hups, malá chybka, takže tak havaruju za 4...3...2...1 bum [b]Gran Turismo 2[/b] - ten collectors aspekt je parádní [b]Flatout[/b] - vrchol arkády - auta s reálnou fyzikou, jen trochu předimenzovaný grip apod. a nehorázná destrukce. Hrávali jsme to s kámoši x let [b]Test Drive Unlimited[/b] - forza horizon bez dude bro best driver ever blbých keců. Volnočasové projížďky po tom ostrově byly famózní [b]Dirt Rally [/b]- nástupce RBR a jediná věc, u které se začnu po pár minutách jízdy potit *:D* [b]Driver [/b]- Hra, ve které je tutorial těžší, než libovolný díl NFS *:D* PS: Díky za podnět, nechtěně jsem si srovnal co mě bavilo na hrách s vozidly.
6 -1
reagují: rollman69, Memphis
reagovat
Formule F1 of Accolade aka Grand Prix Circuit
Wacky Wheels

Colin McRae rally 2

nfs underground 1

Midnight club 2 
843361
Formule F1 of Accolade aka [url=https://www.youtube.com/watch?v=8E6ho8GkHBo&ab_channel=MajorThriftwood]Grand Prix Circuit[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=EvLJ1t1zq7c&ab_channel=MajorThriftwood]Wacky Wheels [/url]Colin McRae rally 2 nfs underground 1 Midnight club 2 
5 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Mimochodem, většina z těch her vyšla dřív, než se narodila polovina zdejších uživatelů. :D
843354
Mimochodem, většina z těch her vyšla dřív, než se narodila polovina zdejších uživatelů. *:D*
843345
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Booo.

MW mělo dobrou "kampaň," super mapu, dobrý auta i soundtrack (A7X FTW), ale jízdní model byl tragickej a celý to kazil. NFS:U2 mělo zatím nejlepší mix arkádovitosti a realističnosti (když pominu rally hry), co jsem hrál. Každé NFS od té doby je tragédie.
843347
Booo. MW mělo dobrou "kampaň," super mapu, dobrý auta i soundtrack (A7X FTW), ale jízdní model byl tragickej a celý to kazil. NFS:U2 mělo zatím nejlepší mix arkádovitosti a realističnosti (když pominu rally hry), co jsem hrál. Každé NFS od té doby je tragédie.
843342
3 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se