Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3161 - 3180 Napsat příspěvek
Oznámení RE4 prožívám docela solidně, i přestože jsem ještě nehrál remake dvojky či trojky.

To je tak, když jsem tuhle hru hrál poprvé když vyšla, potom znovu po deseti letech a teď to bude opět po deseti letech ještě jednou do třetice všeho dobrého.

Desetiletý pauzy jsou asi optimální :D
------------------------------
A duchovní nástupce Dead Space vypadá libově. LI-BO-VĚ.
830063
Oznámení RE4 prožívám docela solidně, i přestože jsem ještě nehrál remake dvojky či trojky. To je tak, když jsem tuhle hru hrál poprvé když vyšla, potom znovu po deseti letech a teď to bude opět po deseti letech ještě jednou do třetice všeho dobrého. Desetiletý pauzy jsou asi optimální *:D* ------------------------------ A duchovní nástupce Dead Space vypadá libově. LI-BO-VĚ.
4 0
reagovat
Marvel’s Spider-Man Remastered i Miles Morales výjdou na PC:+
829903
Marvel’s Spider-Man Remastered i Miles Morales výjdou na PC*:+*
6 0
reagovat
829894
[url=https://youtu.be/_z9eZH2yc6I]Resident Evil 4 remake[/url]*:+*
2 0
reagovat
Xbox PC Game Pass je i pro návrativší zase za 1 dolar na 3 měsíce, kdyby někdo chtěl zkusit :) nezapomeňte pak hned zrušit automatické strhnutí :D
829817
Xbox PC Game Pass je i pro návrativší zase za 1 dolar na 3 měsíce, kdyby někdo chtěl zkusit *:)* nezapomeňte pak hned zrušit automatické strhnutí *:D*
6 0
reagovat

Diablo Immortal

Jsem lvl 13 a taky mě to zatím baví. Monetizace je cítit, uvidím jak moc zlý to bude dál, ale v zásadě bych se u toho viděl strávit pár hodin týdně.
829811
Jsem lvl 13 a taky mě to zatím baví. Monetizace je cítit, uvidím jak moc zlý to bude dál, ale v zásadě bych se u toho viděl strávit pár hodin týdně.
Diablo Immortal
2 0
reagovat

Diablo Immortal - prvé dojmy

Prešiel som zatiaľ prvé dve zóny, grafika je fakt výborná a to hrám na mobile (PC launch až dnes o 19.00 hod), hrateľnosť jednoduchá, obtiažnosť je primeraná, do 10 creep naraz zvládnem tak aby som nemusel si míňať zbytočne health potky, nad 10 už začína byť dusno alebo pokiaľ je tam moc ranged creep, výhodou je, že to môžem hrať aj s inými ľuďmi a tým pádom si pomáhame, bol som už aj dungeon solo ale aj s grupou, baví ma to, uvidím čo bude ďalej hlavne čo sa týka toho P2W, ale chcem ísť v podstate čisto F2P a zatiaľ to ide úplne hladko, príbeh je ináč zaujímavý a na štýl D3, odporúčam aspoň skúsiť :+
829804
Prešiel som zatiaľ prvé dve zóny, grafika je fakt výborná a to hrám na mobile (PC launch až dnes o 19.00 hod), hrateľnosť jednoduchá, obtiažnosť je primeraná, do 10 creep naraz zvládnem tak aby som nemusel si míňať zbytočne health potky, nad 10 už začína byť dusno alebo pokiaľ je tam moc ranged creep, výhodou je, že to môžem hrať aj s inými ľuďmi a tým pádom si pomáhame, bol som už aj dungeon solo ale aj s grupou, baví ma to, uvidím čo bude ďalej hlavne čo sa týka toho P2W, ale chcem ísť v podstate čisto F2P a zatiaľ to ide úplne hladko, príbeh je ináč zaujímavý a na štýl D3, odporúčam aspoň skúsiť *:+*
Diablo Immortal - prvé dojmy
1 0
reagovat
Ak by ste nemali náhodou čo hrať, tak dnes vyšla na Steame moja prvá hra Office Run. Je to jednoduchý endless run, ktorý bol pre mňa vlastne testovací projekt, na ktorom som sa učil základy tvorby hier s Unrealom. Je to free, tak sa nebojte vyskúšať a podeliť o svoje dojmy :)
829688
Ak by ste nemali náhodou čo hrať, tak dnes vyšla na Steame moja prvá hra [url=https://store.steampowered.com/app/2000180/Office_Run/]Office Run[/url]. Je to jednoduchý endless run, ktorý bol pre mňa vlastne testovací projekt, na ktorom som sa učil základy tvorby hier s Unrealom. Je to free, tak sa nebojte vyskúšať a podeliť o svoje dojmy *:)*
12 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mlask. ?) A vypadá to, že to opravdu bude crossover - dokonce double-sided crossover s Kenobim! :+
829263
Mlask. *?)* A vypadá to, že to opravdu bude crossover - [spoiler]dokonce double-sided crossover s Kenobim![/spoiler] *:+*
829259
4 0
reagovat
Pokračování Fallen Order - Star Wars Jedi: Survivor
829259
Pokračování Fallen Order - [url=https://www.youtube.com/watch?v=4HLDaBGdnLc]Star Wars Jedi: Survivor[/url]
9 0
reagují: MKMZ
reagovat

ARMA: Reforger

828106
https://www.youtube.com/watch?v=AIervYhiEZ8 *8)**:+*
ARMA: Reforger
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pravda, ke konci ne že by to bylo špatný, ale tomu v dobrym nepříjemnýmu zážitku v první části hry se to nevyrovná. Jako celek rozhodně nezapomenutelná věc, kterou jsem hrál cíleně uprostřed noci a většinu času jsem se zastavil a pořád rozhlížel okolo a za sebe. Jak to má skvělý ozvučení, ruchy, často jsem nevěděl, jestli to jsou mý kroky, anebo ... jsou zas za mnou jako v tom sklepě.

Na Village a remaster 2+3 se teprv chystám. Zklamala mě ... to je 0? Odehrává se to ve vlaku a je tam třeba obří škorpion :D
828090
Pravda, ke konci ne že by to bylo špatný, ale tomu v dobrym nepříjemnýmu zážitku v první části hry se to nevyrovná. Jako celek rozhodně nezapomenutelná věc, kterou jsem hrál cíleně uprostřed noci a většinu času jsem se zastavil a pořád rozhlížel okolo a za sebe. Jak to má skvělý ozvučení, ruchy, často jsem nevěděl, jestli to jsou mý kroky, anebo ... jsou zas za mnou jako v tom sklepě. Na Village a remaster 2+3 se teprv chystám. Zklamala mě ... to je 0? Odehrává se to ve vlaku a je tam třeba obří škorpion *:D*
826543
1 0
reagovat
827996
[url=https://youtu.be/zvborgKG7fw]MultiVersus [/url] Wtf?*:D*
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Díky, do toho prostředního jsem chtěl investovat. Ty old school z jednicky a dvojky me zatím nelakaji. Nemám k ním vztah.
827994
Díky, do toho prostředního jsem chtěl investovat. Ty old school z jednicky a dvojky me zatím nelakaji. Nemám k ním vztah.
827989
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Budeš si moct vybrat tři typy předplatného, to nejlevnější bude jako doteď, ty další budou pak mít na výběr všechny tyhle hry jako bonus. Podobně jako GamePass na Xboxu a PC, akorát tam nebudou vycházet nový hry day one.
827989
Budeš si moct vybrat tři typy předplatného, to nejlevnější bude jako doteď, ty další budou pak mít na výběr všechny tyhle hry jako bonus. Podobně jako GamePass na Xboxu a PC, akorát tam nebudou vycházet nový hry day one.
827979
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
To je klasika nebo extra? Nějak jsem to nepochopil:D
827979
To je klasika nebo extra? Nějak jsem to nepochopil*:D*
827965
1 0
reagují: do_Od
reagovat

nový ps plus

ten výběr není vůbec špatnej, asi deset her bych z fleku stáhl a zahrál.
827965
ten [url=https://blog.playstation.com/2022/05/16/all-new-playstation-plus-game-lineup-assassins-creed-valhalla-demons-souls-ghost-of-tsushima-directors-cut-nba-2k22-and-more-join-the-service/?emcid=or-pl-443917&fbclid=IwAR2WZ6L4mxcUCymXFtEwi-Yfb6u3TPKZA-z2eOdvVrp40fRYVfgOyqdFe4c]výběr[/url] není vůbec špatnej, asi deset her bych z fleku stáhl a zahrál.
nový ps plus
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Resident Evil 8

Už mnohém akčnější, než sedmý díl, ale zároveň i nadále sbírka ultimátních fobii - stroje, panenky, zmutované přerostlé mimina, obrovské ryby, vlkodlaci, obři...
Dům Beneviento byl skoro smrtící zážitek, na který asi nikdy nezapomenu.
Stejně jako plíživý děs v hradě nebo psycho mecha továrnu v čele se Sturmem.
Bavilo mě to ještě víc, než sedmý díl. Hlavně prostředím, atmosférou a příběhem. 
Ale chvílemi je to fakt už pomalu Doom nebo Painkiller.
Přemýšlím, jestli mě bude bavit remaster druhého a třetího dílu, když je to vlastně o něčem úplně jiném a styl hraní je taky jiný.
827924
Už mnohém akčnější, než sedmý díl, ale zároveň i nadále sbírka ultimátních fobii - [spoiler]stroje, panenky, zmutované přerostlé mimina, obrovské ryby, vlkodlaci, obři... [/spoiler]Dům Beneviento byl skoro smrtící zážitek, na který asi nikdy nezapomenu. Stejně jako plíživý děs v hradě nebo [spoiler]psycho mecha továrnu v čele se Sturmem.[/spoiler] Bavilo mě to ještě víc, než sedmý díl. Hlavně prostředím, atmosférou a příběhem.  Ale chvílemi je to fakt už pomalu Doom nebo Painkiller. Přemýšlím, jestli mě bude bavit remaster druhého a třetího dílu, když je to vlastně o něčem úplně jiném a styl hraní je taky jiný.
Resident Evil 8
3 0
reagovat
Asi tak, příběh mě hodně zajímal, gameplay ale vypadá dost meh a graficky mi to přijde daleko za třeba takovým Spideym. 

Počkám si na recenze.
827743
Asi tak, příběh mě hodně zajímal, gameplay ale vypadá dost meh a graficky mi to přijde daleko za třeba takovým Spideym.  Počkám si na recenze.
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mám z toho zmiešané pocity. Ten príbehový trailer nastavil moje očakávania asi až príliš vysoko. Na druhú stranu to pôsobí omnoho lepšie ako z tej prvej gameplay ukážky, čo vydali tuším pred dvoma rokmi a na novú "batman" hru čakám už celú večnosť, tak nakoniec mi možno bude stačiť aj málo k spokojnosti. Ale v každom prípade to vyzerá o dosť slabšie ako Arkham Knight. Prostredie by síce malo byť niekoľkonásobne väčšie, ale evidentne to pôjde na úkor detailov. Ten svet vyzerá aspoň z toho videa trochu prázdne. A tiež sa mi moc nepáči, že sa tam snažia implementovať nejaký pokročilejší rpg systém... crafting, padajúci loot a pod. To mi do takejto hry vôbec nesedí a ako niekto, kto tieto rpg elementy všeobecne moc nemusí, tak pevne dúfam, že aspoň pri story mode to budem môcť úplne ignorovať.
827734
Mám z toho zmiešané pocity. Ten príbehový trailer nastavil moje očakávania asi až príliš vysoko. Na druhú stranu to pôsobí omnoho lepšie ako z tej prvej gameplay ukážky, čo vydali tuším pred dvoma rokmi a na novú "batman" hru čakám už celú večnosť, tak nakoniec mi možno bude stačiť aj málo k spokojnosti. Ale v každom prípade to vyzerá o dosť slabšie ako Arkham Knight. Prostredie by síce malo byť niekoľkonásobne väčšie, ale evidentne to pôjde na úkor detailov. Ten svet vyzerá aspoň z toho videa trochu prázdne. A tiež sa mi moc nepáči, že sa tam snažia implementovať nejaký pokročilejší rpg systém... crafting, padajúci loot a pod. To mi do takejto hry vôbec nesedí a ako niekto, kto tieto rpg elementy všeobecne moc nemusí, tak pevne dúfam, že aspoň pri story mode to budem môcť úplne ignorovať.
827700
1 0
reagovat

Star Wars - Jedi: Fallen Order

Vypadá to, že sequel ponese název Jedi: Survivor a dočkáme se ho až příští rok. 
827733
Vypadá to, že sequel ponese název[spoiler] [url=https://www.videogameschronicle.com/news/fallen-orders-sequel-is-called-star-wars-jedi-survivor-its-claimed/]Jedi: Survivor[/url] a[/spoiler] dočkáme se ho až příští rok. 
Star Wars - Jedi: Fallen Order
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se