Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3181 - 3200 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Viděl, já opravdu moc chci další povedenou hru z "Batmanverse". Opravdu moc. Takže budu až do vydání stále doufat.
827702
Viděl, já opravdu moc chci další povedenou hru z "Batmanverse". Opravdu moc. Takže budu až do vydání stále doufat.
827700
1 0
reagovat
Viděli jste gameplay Gotham Knights? Mě to normálně už z toho dema nebaví... 
827700
Viděli jste gameplay Gotham Knights? Mě to normálně už z toho dema nebaví... 
2 0
reagují: kyller, connor
reagovat
Leaknul původní Duke Nukem Forever z toho nesmrtelného traileru z roku 2001.

Kdyby to tehdy vyšlo ve finální verzi, tak je z toho dnes nestárnoucí klasika.
827640
[url=https://m.youtube.com/watch?v=6fDDO_-k-kE]Leaknul[/url] původní Duke Nukem Forever z toho nesmrtelného [url=https://m.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM&t=3s]traileru z roku 2001. [/url] Kdyby to tehdy vyšlo ve finální verzi, tak je z toho dnes nestárnoucí klasika.
8 -1
reagovat
Nechystá sa tu niekto kúpiť hru cez steam? Predal som všetky skiny z CS:GO a zbytočne mi tam leží 82euro už niekoľko mesiacov. Ja by som niekomu kúpil hru ako darček a ten niekto by mi poslali prachy na účet :))
827631
Nechystá sa tu niekto kúpiť hru cez steam? Predal som všetky skiny z CS:GO a zbytočne mi tam leží 82euro už niekoľko mesiacov. Ja by som niekomu kúpil hru ako darček a ten niekto by mi poslali prachy na účet *:))*
2 -1
reagovat

Resident Evil 7

Po únik je to super. Atmosféra domu je šílená a ti nejlepší bossové jsou v první třetině (Marguerite!)
Pak se to přepne na Saw a je to taky fajn, ale poslední dvě kapitoly už tak zábavné nejsou. Prostředí lodi a dolů je tuctové a ze hry se stává jen přímočará akční vybíjená s hororovým nádechem (takové F.E.A.R.)
Příběh ale super, i když to jedno jediné rozhodnutí ve hře mi přišlo zbytečné (proč bych si měl vybrat Zoe, když se celá zápletka točí kolem záchrany Mii?)

DLC už jsem si projel jen na netu, abych si rozšířil příběh a za ušetřené peníze si objednal osmičku8)
826543
Po [spoiler]únik je to super. Atmosféra domu je šílená a ti nejlepší bossové jsou v první třetině (Marguerite!) Pak se to přepne na Saw a je to taky fajn, ale poslední dvě kapitoly už tak zábavné nejsou. Prostředí lodi a dolů je tuctové a ze hry se stává jen přímočará akční vybíjená s hororovým nádechem (takové F.E.A.R.) Příběh ale super, i když to jedno jediné rozhodnutí ve hře mi přišlo zbytečné (proč bych si měl vybrat Zoe, když se celá zápletka točí kolem záchrany Mii?)[/spoiler] DLC už jsem si projel jen na netu, abych si rozšířil příběh a za ušetřené peníze si objednal osmičku*8)*
Resident Evil 7
6 0
reagují: Ash_Black
reagovat
GTA IV dnes slaví 14 let. :+
826391
GTA IV dnes slaví 14 let. *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: Muel
imo si nedělal challenge a compendium - prostě hru odject na sto procent. JE to zhruba 10-15% hry, ale nabobtná ti to na stovky hodin. Lidi, co to mají, mě potvrdili, že to vyjde na takových 200-300 hodin, podle toho, jak už to máš najeto a jestli si dáváš na některé věci pozor.
826372
imo si nedělal challenge a compendium - prostě hru odject na sto procent. JE to zhruba 10-15% hry, ale nabobtná ti to na stovky hodin. Lidi, co to mají, mě potvrdili, že to vyjde na takových 200-300 hodin, podle toho, jak už to máš najeto a jestli si dáváš na některé věci pozor.
826333
3 0
reagovat
Já tu asi nechtěl znova rozject diskuzi, kterou jsme tu už nejednou vedli :D, ale...
Jo, ten příběh je dost lineární, v tomhle souhlasím s HALem. Ovšem nesouhlasím, že si nejde užít speedrun. Právěže naopak. Ty postavy jsou skvělé a byť tedy hodně dělá flákání se v kempu, je to takový ten rozdíl, jako když si pustíš nějaký rozšířený sestřih filmu - přidá ti to hloubky vedlejších postav a osvětlí některé kroky, ale jinak - čistě příběhové mise ti pořád ten obrázek dají dobrý.
Story dělá Story postavy, které jsou geniální a atmosféra toho světa. Gameplay bude střílečka a ježdění na koni...
Popravdě mě mnohem méně bavilo compendium... Podruhé jsem si dával speedrun a celek působil mnohem lépe. Měli udělat jeden mod navíc, kde by se jelo vysloveně po příběhových misích.
Strangeři jsou bonusový, byť maximálně kvalitní obsah navíc. Ale vlastní lovení zvířátek, rybaření atd je jen omáčka.
Když chce člověk sandbox, prostě si můsí zapnout ingame "cheaty", což jsou defakto vývojářské sandbox nastavení a může blbnout do aleluja, mnohem volněji, jak kdyby dělal "sandbox" přímo ve hře. Story imo fakt typickým sandboxem není.
Mluvím ale jako nyní už dlouholetý fanoušek, který to dohrál na devadesát plus procent (a stovku nedodělal, protože třeba karetním hrám vůbec nerozumím :D), podruhé speedrun příběh a potřetí to rozehrál do druhé kapitoly, abych mohl eventuálně blbnout ve Story. Mimo to už dva roky aktivně a pravidelně hraju Online... takže nejsem úplně ideální člověk na to, abych radil, jestli si to zapnout jen pro nezainterisovaný průchod. :D
826370
Já tu asi nechtěl znova rozject diskuzi, kterou jsme tu už nejednou vedli :D, ale... Jo, ten příběh je dost lineární, v tomhle souhlasím s HALem. Ovšem nesouhlasím, že si nejde užít speedrun. Právěže naopak. Ty postavy jsou skvělé a byť tedy hodně dělá flákání se v kempu, je to takový ten rozdíl, jako když si pustíš nějaký rozšířený sestřih filmu - přidá ti to hloubky vedlejších postav a osvětlí některé kroky, ale jinak - čistě příběhové mise ti pořád ten obrázek dají dobrý. Story dělá Story postavy, které jsou geniální a atmosféra toho světa. Gameplay bude střílečka a ježdění na koni... Popravdě mě mnohem méně bavilo compendium... Podruhé jsem si dával speedrun a celek působil mnohem lépe. Měli udělat jeden mod navíc, kde by se jelo vysloveně po příběhových misích. Strangeři jsou bonusový, byť maximálně kvalitní obsah navíc. Ale vlastní lovení zvířátek, rybaření atd je jen omáčka. Když chce člověk sandbox, prostě si můsí zapnout ingame "cheaty", což jsou defakto vývojářské sandbox nastavení a může blbnout do aleluja, mnohem volněji, jak kdyby dělal "sandbox" přímo ve hře. Story imo fakt typickým sandboxem není. Mluvím ale jako nyní už dlouholetý fanoušek, který to dohrál na devadesát plus procent (a stovku nedodělal, protože třeba karetním hrám vůbec nerozumím :D), podruhé speedrun příběh a potřetí to rozehrál do druhé kapitoly, abych mohl eventuálně blbnout ve Story. Mimo to už dva roky aktivně a pravidelně hraju Online... takže nejsem úplně ideální člověk na to, abych radil, jestli si to zapnout jen pro nezainterisovaný průchod. :D
2 0
reagovat

RDR2

inak rdr2 som prešiel za cca 40 hodín a to som tam robil basically všetky questy, otazníky a pod. a sem tam aj niečo ulovil, to som niečo missol alebo som to len speedrunol?
826333
inak rdr2 som prešiel za cca 40 hodín a to som tam robil basically všetky questy, otazníky a pod. a sem tam aj niečo ulovil, to som niečo missol alebo som to len speedrunol?
RDR2
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Já chtěl být tak moc klaďas, že jsem dělal všechno okolo pro to, abych měl plusové body. Takže jsem třeba i naháněl toho sériového vraha atd. Přitom stačí pustit pár ryb a odnést nějaké seno:D
Nevýhoda příběhu je akorát v tom, že v momentě kdy Arthur onemocní, tak musíte jet dál, protože ty náhle nárazové stavy jsou hrozně otravné.
Taky jsem se fakt snažil všechno stihnout s Arthurem, protože jsem mu chtěl dopřát hezký život, než ho vystřídá pro mě méně zajímavý John.:D
Jako takto jsem nikdy u hry nepřemýšlel8)
Takže jako standardně je škoda ignorovat všechno okolo a jet jen hlavní příběh.
Je to jako kdybych si pustil seriál a pretacel všechno, co se netyka hlavního hrdiny.
826331
Já chtěl být tak moc klaďas, že jsem dělal všechno okolo pro to, abych měl plusové body. Takže jsem třeba i naháněl toho sériového vraha atd. Přitom stačí pustit pár ryb a odnést nějaké seno*:D* Nevýhoda příběhu je akorát v tom, [spoiler]že v momentě kdy Arthur onemocní, tak musíte jet dál, protože ty náhle nárazové stavy jsou hrozně otravné. Taky jsem se fakt snažil všechno stihnout s Arthurem, protože jsem mu chtěl dopřát hezký život, než ho vystřídá pro mě méně zajímavý John.*:D* [/spoiler]Jako takto jsem nikdy u hry nepřemýšlel*8)* Takže jako standardně je škoda ignorovat všechno okolo a jet jen hlavní příběh. Je to jako kdybych si pustil seriál a pretacel všechno, co se netyka hlavního hrdiny.
7 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo tak nějak, zvěř jsem lovil, ale vodu v kýblu nenosil. 
826322
Jo tak nějak, zvěř jsem lovil, ale vodu v kýblu nenosil. 
826321
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
možná :D

Jinak já netvrdím, že tam ten obsah není, ale spíš že jestli uděláš mise s Teslou není úplně zásadní pro celkový zážitek, plus strávit tam těch 150 hodin (pokud vím, rád se nechám poučit) znamená právě ty části jako "lov zvěře". Naopak tam chybí nějaké více významné využití času (budování si vlastního campu je redukováno na "dáš věci a bude polívka").
826321
možná *:D* Jinak já netvrdím, že tam ten obsah není, ale spíš že jestli uděláš mise s Teslou není úplně zásadní pro celkový zážitek, plus strávit tam těch 150 hodin (pokud vím, rád se nechám poučit) znamená právě ty části jako "lov zvěře". Naopak tam chybí nějaké více významné využití času (budování si vlastního campu je redukováno na "dáš věci a bude polívka").
826319
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Neřešili jsme to tu už někdy?

Anyway, tohle: "toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není" mi přijde extrémně mimo když ta hra má jít dohrát za 25 hodin, a přitom i já jako člověk který z ní není úplně odvařený v ní strávil hodin asi víc než 150.

A to jsem ze začátku tu hru chtěl jen rychle sfouknout, a třeba dialogy v kempu tak nejdřív ignoroval naprosto (a ne, není to těžké)
826319
Neřešili jsme to tu už někdy? Anyway, tohle: "toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není" mi přijde extrémně mimo když ta hra má jít dohrát za 25 hodin, a přitom i já jako člověk který z ní není úplně odvařený v ní strávil hodin asi víc než 150. A to jsem ze začátku tu hru chtěl jen rychle sfouknout, a třeba dialogy v kempu tak nejdřív ignoroval naprosto (a ne, není to těžké)
826318
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
To je hodně wtf komentář, tak by mě zajímalo, jak jsi k tomu došel. Nevím co myslíš vedlejšími questy, ale toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není (pokud nejdeš chytat zvířata ať máš na oblečení). Jsou tam random encounters (kterých je pár a rozmístěných tak, že je potkali všichni mí známí) a zbytek je v podstatě sada příběhových naskriptovaných misí.
Nevzpomínám si, že bych tam někdy měl nějakých "10 questů", které bych se rozhodl ignorovat. Vynechat některé dialogy v kempu (např) sice jde, ale je to "těžké".
Což je mimochodem přesný opak oproti Witcherovi, který má tuny vedlejších questů, které jsou ale vymazlené a vykreslují celý svět do mnohem větší hloubky. Nechápu to srovnání.

Tohle stranou, že ti příběh nesedl ti neberu (mě taky extra nebavil, byť z jiných důvodů), ale je to extrémně příběhová hra.

Anyways, má naprosto primární kritika k RDR2 je, že si to papírově hraje na žijící svět, ale člověk tam mimo hlavní mise nemá téměř co dělat, ostatně jako v GTA 5. Strukturou je to defacto Mafia 1. Takže že se zrovna nad tím pozastavíš mě dostalo.

@Gorecki
Mafia 1 je 3rd person, super příběh a čučavý remake, navíc ti to zabere něco jako 6 hodin, takže parádní "jednohubka", která nezačne nudit repetivností.:+
826318
To je hodně wtf komentář, tak by mě zajímalo, jak jsi k tomu došel. Nevím co myslíš vedlejšími questy, ale toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není (pokud nejdeš chytat zvířata ať máš na oblečení). Jsou tam random encounters (kterých je pár a rozmístěných tak, že je potkali všichni mí známí) a zbytek je v podstatě sada příběhových naskriptovaných misí. Nevzpomínám si, že bych tam někdy měl nějakých "10 questů", které bych se rozhodl ignorovat. Vynechat některé dialogy v kempu (např) sice jde, ale je to "těžké". Což je mimochodem přesný opak oproti Witcherovi, který má tuny vedlejších questů, které jsou ale vymazlené a vykreslují celý svět do mnohem větší hloubky. Nechápu to srovnání. Tohle stranou, že ti příběh nesedl ti neberu (mě taky extra nebavil, byť z jiných důvodů), ale je to extrémně příběhová hra. Anyways, má naprosto primární kritika k RDR2 je, že si to papírově hraje na žijící svět, ale člověk tam mimo hlavní mise nemá téměř co dělat, ostatně jako v GTA 5. Strukturou je to defacto Mafia 1. Takže že se zrovna nad tím pozastavíš mě dostalo. @Gorecki Mafia 1 je 3rd person, super příběh a čučavý remake, navíc ti to zabere něco jako 6 hodin, takže parádní "jednohubka", která nezačne nudit repetivností.*:+*
826303
4 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kyller
Mě zase "celkově mnohem lepší Witcher 3". :D
826316
Mě zase "celkově mnohem lepší Witcher 3". *:D*
826313
2 -2
reagovat
"U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry"

Tak toto dobre pobavilo :D:D:D 
826313
"U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry" Tak toto dobre pobavilo *:D**:D**:D* 
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Asi tak. Jeden z nejhezčích a nejkomplexnějších westernových příběhů ever. 

Vlastně opravuju svůj předchozí statement, jedenáctková hra s 10/10 příběhem.
826311
Asi tak. Jeden z nejhezčích a nejkomplexnějších westernových příběhů ever.  Vlastně opravuju svůj předchozí statement, jedenáctková hra s 10/10 příběhem.
826307
7 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Trochu jsem to zeditoval právě kvůli těm postavám - připadalo by ti to tak dobré kdyby jsi ve hře strávil jen těch 25 hodin?
826309
Trochu jsem to zeditoval právě kvůli těm postavám - připadalo by ti to tak dobré kdyby jsi ve hře strávil jen těch 25 hodin?
826307
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Když se řekne RDR 2, tak si první vybavím příběh. Nevim jestli jsem někdy nějaký herní příběh prožíval tak jako tady. Hlavně doteď dokážu vyjmenovat téměř všechny vedlejší postavy z kempu. Nejsou to žádné random generické NPC, ale každý má svůj jedinečný charakter.
826307
Když se řekne RDR 2, tak si první vybavím příběh. Nevim jestli jsem někdy nějaký herní příběh prožíval tak jako tady. Hlavně doteď dokážu vyjmenovat téměř všechny vedlejší postavy z kempu. Nejsou to žádné random generické NPC, ale každý má svůj jedinečný charakter.
826299
9 -1
reagují: do_Od, HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Osmičkové hry, a to právě proto že ji skoro neexistující příběh stahuje dolů (seriously, vždyť je to jen vršení výmluv proč několikrát stěhovat tábor a prozkoumat tak další část mapy - a když se příběh pořádně rozjede, tak najednou skončí, protože tam už navazuje RDR1).
Ty postavy jsou zajímavé (některé), ale to s nimi právě člověk musí trávit čas, kecat s nimi v táboře, plnit vedlejší mise. Jen v těch hlavních toho moc není. Což btw platí i u (celkově mnohem lepšího) Witcher 3, kde při speed runu hráč to nejlepší ze hry prostě nevyhnutelně mine.

A mise jsou v RDR2 většinou jen lineární střílečka, volně jezdit krajinou a akci si užívat podle svého mě tam bavilo víc.
826303
Osmičkové hry, a to právě proto že ji skoro neexistující příběh stahuje dolů (seriously, vždyť je to jen vršení výmluv proč několikrát stěhovat tábor a prozkoumat tak další část mapy - a když se příběh pořádně rozjede, tak najednou skončí, protože tam už navazuje RDR1). Ty postavy jsou zajímavé (některé), ale to s nimi právě člověk musí trávit čas, kecat s nimi v táboře, plnit vedlejší mise. Jen v těch hlavních toho moc není. Což btw platí i u (celkově mnohem lepšího) Witcher 3, kde při speed runu hráč to nejlepší ze hry prostě nevyhnutelně mine. A mise jsou v RDR2 většinou jen lineární střílečka, volně jezdit krajinou a akci si užívat podle svého mě tam bavilo víc.
826300
6 -4
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se