Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3341 - 3360 Napsat příspěvek
Mikrotransakce prý nebudou, ani online a hra vyjde i na Switch.
822194
Mikrotransakce prý nebudou, ani online a hra vyjde i na Switch.
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No Cyberpunk tu nejlepší grafiku světa ale má. Pokud máš PC a ne konzoli.

Na tom Potterovi mě už teď mrzí že ten svět má magii tak hravou a originální, ale tady zase vidím jak háže firebaly a blesky, protože s tím co se používá v knihách si prostě nechtěli vystačit - beztak tam těch nepřátel budou hromady a souboják se zvrhne  na to nejnudnější spamování útočných kouzel. Jinak to může být fajn hra, ale zázraky nečekám.
822190
No Cyberpunk tu nejlepší grafiku světa ale má. Pokud máš PC a ne konzoli. Na tom Potterovi mě už teď mrzí že ten svět má magii tak hravou a originální, ale tady zase vidím jak háže firebaly a blesky, protože s tím co se používá v knihách si prostě nechtěli vystačit - beztak tam těch nepřátel budou hromady a souboják se zvrhne  na to nejnudnější spamování útočných kouzel. Jinak to může být fajn hra, ale zázraky nečekám.
822187
7 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak je to rok před vydáním. Aspoň nehazou machry (CyberPunk) nejlepší grafikou světa:D
822187
Tak je to rok před vydáním. Aspoň nehazou machry (CyberPunk) nejlepší grafikou světa*:D*
822179
2 -1
reagují: HAL
reagovat
Co do grafiky to není vrchol, ale vypadá to, že to bude zábavné s vysokou hratelností. Já se na to těším, asi si to i předobjednám.
822180
Co do grafiky to není vrchol, ale vypadá to, že to bude zábavné s vysokou hratelností. Já se na to těším, asi si to i předobjednám.
2 -2
reagovat
Já teda nesnáším Harryho Pottera, ale na tohle jsem se těšil, protože je pohádkově fantasy rpg málo. A něco takového bych zoufale rád viděl u Pána Prstenů. 

Ale ruku na srdce, vypadá to lépe než 7 let starý Witcher 3 ? Ne. Spíš mi to připomíná Star Wars Force Unleashed
822179
Já teda nesnáším Harryho Pottera, ale na tohle jsem se těšil, protože je pohádkově fantasy rpg málo. A něco takového bych zoufale rád viděl u Pána Prstenů.  Ale ruku na srdce, vypadá to lépe než 7 let starý Witcher 3 ? Ne. Spíš mi to připomíná Star Wars Force Unleashed
4 -6
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Battlefield 2042, Cyberpunk 2077, GTA Trilogy Remaster, Aliens Colonial Marines, Back 4 Blood, Anthem, Battlefront II, Watch Dogs, Division, Mass Effect: Andromeda, No Man's Sky, Warfcraft Reforged, a nepochybně mi jich pár chybí.

Hry, co měly buď úplně lživé trailery, nebo prošly výrazným downgradem, měly game-breaking bugy nebo predátorské miktrotransakce. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem nějaké paralely viděl v tom včerejším odhalení :D ale stejně to koupím jen pro ta prostředí, ta jsou fakt neskutečná. Ale aspoň po pár upřímných recenzích, jak ta hra vlastně funguje.
822177
Battlefield 2042, Cyberpunk 2077, GTA Trilogy Remaster, Aliens Colonial Marines, Back 4 Blood, Anthem, Battlefront II, Watch Dogs, Division, Mass Effect: Andromeda, No Man's Sky, Warfcraft Reforged, a nepochybně mi jich pár chybí. Hry, co měly buď úplně lživé trailery, nebo prošly výrazným downgradem, měly game-breaking bugy nebo predátorské miktrotransakce. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem nějaké paralely viděl v tom včerejším odhalení *:D* ale stejně to koupím jen pro ta prostředí, ta jsou fakt neskutečná. Ale aspoň po pár upřímných recenzích, jak ta hra vlastně funguje.
5 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Prečo 7/10? 
822172
Prečo 7/10? 
822154
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jsem na větvi z Pottera:D
822155
Jsem na větvi z Pottera*:D*
822154
4 -1
reagovat
Ne že bych to tu šel zrovna kritizovat, ale co na tom vypadá "too good to be true"? Tohle působí jako 7/10 hra, pokud člověk není na větvi z Pottera.
822154
Ne že bych to tu šel zrovna kritizovat, ale co na tom vypadá "too good to be true"? Tohle působí jako 7/10 hra, pokud člověk není na větvi z Pottera.
8 0
reagují: kyller, (=LIFTY=)
reagovat
Nie som HP fanúšik, ale vyzerá to parádne.

Pokiaľ ide o "Příliš dobré na to, aby to byla pravda." alebo "Od tymu, ktery dela AAA hru poprve?" .... Robia na tom už 5 rokov stovky ľudí a Portkey Games štúdio by mohlo byť pre WB niečo ako Rocksteady.

"A ma to vyjit na PS4? Yeah."

Grafika ani tie prostredia nevyzerajú nejak extrémne next-genovo, takže v pohode. V najhoršom prípade klasických konzolových 20-30 fps to istí :)
822152
Nie som HP fanúšik, ale vyzerá to parádne. Pokiaľ ide o "Příliš dobré na to, aby to byla pravda." alebo "Od tymu, ktery dela AAA hru poprve?" .... Robia na tom už 5 rokov stovky ľudí a Portkey Games štúdio by mohlo byť pre WB niečo ako Rocksteady. "A ma to vyjit na PS4? Yeah." Grafika ani tie prostredia nevyzerajú nejak extrémne next-genovo, takže v pohode. V najhoršom prípade klasických konzolových 20-30 fps to istí *:)*
4 -1
reagovat
Příliš dobré na to, aby to byla pravda.
822146
Příliš dobré na to, aby to byla pravda.
2 -1
reagovat
Hosi hosi je to neuveritelne uzasne a proto tomu neverim :D Jednak neverim ze to fakt vyjde letos - je to fakt meritkem obri - a druhak ze tam vsechno bude tak hladce krasne fungovat. Ulice plna realisticky se pohybujicich lidi, kdyz se prochazim po Hogsmeade? Od tymu, ktery dela AAA hru poprve? A ma to vyjit na PS4? Yeah.

Jako bude to good enough, o tom nepochybuju, vsechna ta prostredi co navrhli, jsou nadherna. Ale cmucham cmucham technicke nedodelky a par lzivych trailerovych ukazek. V detailech, ale presto.
822145
Hosi hosi je to neuveritelne uzasne a proto tomu neverim *:D* Jednak neverim ze to fakt vyjde letos - je to fakt meritkem obri - a druhak ze tam vsechno bude tak hladce krasne fungovat. Ulice plna realisticky se pohybujicich lidi, kdyz se prochazim po Hogsmeade? Od tymu, ktery dela AAA hru poprve? A ma to vyjit na PS4? Yeah. Jako bude to good enough, o tom nepochybuju, vsechna ta prostredi co navrhli, jsou nadherna. Ale cmucham cmucham technicke nedodelky a par lzivych trailerovych ukazek. V detailech, ale presto.
4 0
reagovat
Máme s mojí po životě a čekají nás hádky o to, kdo bude hrát první:D 
Ale já četl narozdíl od ní knížky, takže mám větší právo si splnit sen pořádnou hrou ze světa, který mě provázel celé mladí8)
Vypadá to luxusně. Hlavně těch možností, propracovany RPG systém a celou dobu jsem si říkal "jsem zvědavý, jestli budu mít na výběr být kladný nebo záporný hrdina" a  ono ano!
822141
Máme s mojí po životě a čekají nás hádky o to, kdo bude hrát první*:D*  Ale já četl narozdíl od ní knížky, takže mám větší právo si splnit sen pořádnou hrou ze světa, který mě provázel celé mladí*8)*[spoiler][s][/s][/spoiler] Vypadá to luxusně. Hlavně těch možností, propracovany RPG systém a celou dobu jsem si říkal "jsem zvědavý, jestli budu mít na výběr být kladný nebo záporný hrdina" a  [spoiler]ono ano! [/spoiler]
4 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oOdtrhlo mi dekel. To vyzerá až moc dobre aby to bola pravda. Vyzerá to ešte lepšie ako som si predstavoval. Predobjednávam! :+
822140
*:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o**:o*Odtrhlo mi dekel. To vyzerá až moc dobre aby to bola pravda. Vyzerá to ešte lepšie ako som si predstavoval. Predobjednávam! *:+*
822133
2 -3
reagovat
Za hodinu premiéra gameplay ukázky z Hogwarts Legacy :+ link
822133
Za hodinu premiéra gameplay ukázky z Hogwarts Legacy *:+* https://youtu.be/wKbHWgiGIYU
2 -1
reagují: SteKi
reagovat

Horizon Forbidden West

Ten herec, co dabuje a propůjčil tvář jednomu z náčelníků:+ Úplně jsem si říkal, že to musí být ten pán z Banshee.
821400
Ten herec, co dabuje a propůjčil tvář jednomu z [url=https://images.pushsquare.com/be3bc3652431f/horizon-forbidden-west-20220206203233.large.jpg]náčelníků[/url]*:+* Úplně jsem si říkal, že to musí být ten pán z Banshee.
Horizon Forbidden West
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

RTS

World in Conflict zkus.... sice je to 15 let stary, ale nevypada to uplne tragicky.... a nebo samozrejme Red Alert 2 :D
821392
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ItLRvYXKgsU]World in Conflict[/url] zkus.... sice je to 15 let stary, ale nevypada to uplne tragicky.... a nebo samozrejme Red Alert 2 :D
RTS
821375
5 0
reagovat
Já chápu, že jsem hodně casual hráč a moje příspěvky jsou tu lame, ale kdo probuh minusuje neutrální diskuze ve Hrách ? :)
821375
Já chápu, že jsem hodně casual hráč a moje příspěvky jsou tu lame, ale kdo probuh minusuje neutrální diskuze ve Hrách ? *:)*
4 -4
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: SteKi
This war of mine dostalo mimochodem před dvouma rokama citlivej, ale docela výraznej vizuální upgrade a přidali tam i pár herních věcí. Já na tyhle kraftící survivaly moc nejsem, ale tohle je skvělá jízda.
821370
[b]This war of mine[/b] dostalo mimochodem před dvouma rokama citlivej, ale docela výraznej vizuální upgrade a přidali tam i pár herních věcí. Já na tyhle kraftící survivaly moc nejsem, ale tohle je skvělá jízda.
821356
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Vím co myslíš, já jako kluk uctíval Flashpoint, už to bude přes 20 let, uf...
A když jsem pak před lety zkoušel Armu, tak jsem se na to rychle vykašlal a nainstaloval nejnovější CoD :)

Ale teď vzhledem k tomu co o Ukrajině čtu a sleduju realističnost prostě chci.
821369
Vím co myslíš, já jako kluk uctíval Flashpoint, už to bude přes 20 let, uf... A když jsem pak před lety zkoušel Armu, tak jsem se na to rychle vykašlal a nainstaloval nejnovější CoD *:)* Ale teď vzhledem k tomu co o Ukrajině čtu a sleduju realističnost prostě chci.
821360
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se