Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3401 - 3420 Napsat příspěvek

Comand & conquer Red Alert

Asi začnu zase pařit :D8) 

Před 2 lety vyšel remaster. :+:+:+
819830
Asi začnu zase pařit *:D**8)*  Před 2 lety vyšel remaster. *:+**:+**:+*
Comand & conquer Red Alert
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo, bylo to teď ve dvojce. 
819800
Jo, bylo to teď ve dvojce. 
819747
1 0
reagovat
Druhý díl nové trilogie:D
819761
Druhý díl nové trilogie*:D*
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hlavně dvojka TR má úžasný videa mezi misema. Na tu dobu (22 let zpatky? ) to bylo opravdu boží
Nejradši jsem hrál misi v klášteře s mnichama kteří ti pomáhali proti zaporakum.
819755
Hlavně dvojka TR má úžasný videa mezi misema. Na tu dobu (22 let zpatky? ) to bylo opravdu boží Nejradši jsem hrál misi v klášteře s mnichama kteří ti pomáhali proti zaporakum.
819747
1 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Tam se to i myslím v nějakém díle řeší, kdy on pokrytecky někoho obviní ze zabíjení lidí a sám jich zabil asi 900. Z toho nekolikset stejných:D
Každopádně první Tomb Raider je spíš o přežívání, v dalších dílech je těch hádanek víc.
Nedávno jsem to celé dohrál znovu a druhý díl je nejlepší Tomb Raider ze všech. I z těch hranatých starých8)
819747
Tam se to i myslím v nějakém díle řeší, kdy on pokrytecky někoho obviní ze zabíjení lidí a sám jich zabil asi 900. Z toho nekolikset stejných*:D* Každopádně první Tomb Raider je spíš o přežívání, v dalších dílech je těch hádanek víc. Nedávno jsem to celé dohrál znovu a druhý díl je nejlepší Tomb Raider ze všech. I z těch hranatých starých*8)*
819734
3 0
reagují: hroubek, RainMakeR
reagovat
reaguje na: connor
Díky. Zkusím si pak něco sehnat.
819740
Díky. Zkusím si pak něco sehnat.
819739
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Zahrej si Tomb Raider sérii, pokud chceš hlavně ty puzzles, začal bych asi s Anniversary (parádní remake úplně prvního Tomb Raidera), a pak šel do Legend a Underworld.
Ta nejnovější trilogie (2013, Rise a Shadow) je podobně jako Uncharted zaměřená více na akci, ale každým dílem se více a více přibližuje k starším hrám. Hlavně v Shadow je hrobek/hádanek už fakt hodně a většinou jsou povedené. 
819739
Zahrej si Tomb Raider sérii, pokud chceš hlavně ty puzzles, začal bych asi s Anniversary (parádní remake úplně prvního Tomb Raidera), a pak šel do Legend a Underworld. Ta nejnovější trilogie (2013, Rise a Shadow) je podobně jako Uncharted zaměřená více na akci, ale každým dílem se více a více přibližuje k starším hrám. Hlavně v Shadow je hrobek/hádanek už fakt hodně a většinou jsou povedené. 
819734
4 0
reagují: hroubek
reagovat

Uncharted 2

Ta hra má výborný příběh, skvělé momenty a hromadu akce. Jakože té akce je tam místy až moc. Osobně jsem se těšil, že tam bude více části, kde budu hledat poklady a řešit hádanky. Místo toho většinu času někoho zabíjím. Ve statistikách jsem zjistil, že jsem během hry zabil skoro 900 lidí. Jo Nathan Drake je masový vrah. :D Hra se mi jako celek líbila, někdy si třeba zahraji jednotlivé částí, ale znovu to už nedám. Já nejsem na klasické střílečky a tady je té střelby až moc, na úkor toho, co bych od Uncharted chtěl. 8/10

PS: Samozřejmě už hraji trojku.
819734
Ta hra má výborný příběh, skvělé momenty a hromadu akce. Jakože té akce je tam místy až moc. Osobně jsem se těšil, že tam bude více části, kde budu hledat poklady a řešit hádanky. Místo toho většinu času někoho zabíjím. Ve statistikách jsem zjistil, že jsem během hry zabil skoro 900 lidí. Jo Nathan Drake je masový vrah. *:D* Hra se mi jako celek líbila, někdy si třeba zahraji jednotlivé částí, ale znovu to už nedám. Já nejsem na klasické střílečky a tady je té střelby až moc, na úkor toho, co bych od Uncharted chtěl. [b]8/10 [/b]PS: Samozřejmě už hraji trojku.
Uncharted 2
5 0
reagují: (=LIFTY=), connor
reagovat

Lost Ark

Po padesáti hodinách hraní, i přes všechny ty bugy a problémy se servery, které stále trápí zejména evropský region, protože v Amazonu jsou všichni diletanti, převládá nadšení. Ta hra je obrovská, takže ano, velká časová investice, ale zdejší zajímavý mix ARPG a MMORPG je opravdu dotažen téměř k dokonalosti. Hratelnost je kvůli parádnímu designu class, krásných a rozmanitých regionů, dungeonů a příběhových scenárií neuvěřitelně zábavná a často jsem byl velmi příjemně překvapen, jaké nápaditosti a filmovosti jsou díky správnému využití enginu a kamery schopni dosáhnout (průměrný příběh, kterému vůbec nepomáhá mnohdy otřesná anglická lokalizace, v takovémto případu odpustím). A to jsem stále nedošel k endgame obsahu, kde teprve hra podle všech lidí začne. Ani jsem nezkoušel prý výborné PVP a moc jsem se zatím nedostal k prozkoumávání nespočtu ostrůvků s malými, leč milými vedlejšími questy (pokud mohu tohle posoudit z těch několika co jsem navštívil) v rámci části hry s vlastní lodí. :+
819719
Po padesáti hodinách hraní, i přes všechny ty bugy a problémy se servery, které stále trápí zejména evropský region, protože v Amazonu jsou všichni diletanti, převládá nadšení. Ta hra je obrovská, takže ano, velká časová investice, ale zdejší zajímavý mix ARPG a MMORPG je opravdu dotažen téměř k dokonalosti. Hratelnost je kvůli parádnímu designu class, krásných a rozmanitých regionů, dungeonů a příběhových scenárií neuvěřitelně zábavná a často jsem byl velmi příjemně překvapen, jaké nápaditosti a filmovosti jsou díky správnému využití enginu a kamery schopni dosáhnout (průměrný příběh, kterému vůbec nepomáhá mnohdy otřesná anglická lokalizace, v takovémto případu odpustím). A to jsem stále nedošel k endgame obsahu, kde teprve hra podle všech lidí začne. Ani jsem nezkoušel prý výborné PVP a moc jsem se zatím nedostal k prozkoumávání nespočtu ostrůvků s malými, leč milými vedlejšími questy (pokud mohu tohle posoudit z těch několika co jsem navštívil) v rámci části hry s vlastní lodí. *:+*
Lost Ark
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Dvojka má být ve všem lepší a zatím můžu potvrdit, i když tomu chvíli trvá rozjezd. Ale side questy i main story a scénář celkově se zdají být o dost jinde. Tak kdyby náhodou byl někdy ve slevě...:D

A jinak jo, na Elden Ring se moc těším. Můj favorit je pořád Ragnarok, ale i tak. Vypadá to úžasně. Naposledy jsem hrál Bloodborne, ještě bych rád někdy dohnal Sekira.
819631
Dvojka má být ve všem lepší a zatím můžu potvrdit, i když tomu chvíli trvá rozjezd. Ale side questy i main story a scénář celkově se zdají být o dost jinde. Tak kdyby náhodou byl někdy ve slevě...*:D* A jinak jo, na Elden Ring se moc těším. Můj favorit je pořád Ragnarok, ale i tak. Vypadá to úžasně. Naposledy jsem hrál Bloodborne, ještě bych rád někdy dohnal Sekira.
819624
4 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
A není to právě o tom, že to na Dark Souls základech staví, ale dotahuje to všechny ty už tak dobrý aspekty do dokonalosti, navíc v open-world aranžmá, a s ambicióznějším příběhem navrch? Jasně, nemusí to být každýho kafe, ale třeba už jen ten design světa a postav mi přijde naprosto úchvatnej, jak pohádky od Del Tora. :)

Ale tak mě zase nechává chladným ten Horizon, ta první hra mi nesedla tak silně, že to prostě ignoruju. S lukem si teď střílím v Destiny a jsem happy. :D

Mimochodem Destiny klobouk dolů, poslední týden jsem s tím strávil několik hodin, dojel staré kampaně a ty set pieces co v té hře jsou, olala. Bungie by prý rádo filmovou sérii, ostatně i proto se nechali koupit Soňákama, a po tom co jsem za těch pár dní viděl říkám hell yes.
819624
A není to právě o tom, že to na Dark Souls základech staví, ale dotahuje to všechny ty už tak dobrý aspekty do dokonalosti, navíc v open-world aranžmá, a s ambicióznějším příběhem navrch? Jasně, nemusí to být každýho kafe, ale třeba už jen ten design světa a postav mi přijde naprosto úchvatnej, jak pohádky od Del Tora. *:)* Ale tak mě zase nechává chladným ten Horizon, ta první hra mi nesedla tak silně, že to prostě ignoruju. S lukem si teď střílím v Destiny a jsem happy. *:D* Mimochodem Destiny klobouk dolů, poslední týden jsem s tím strávil několik hodin, dojel staré kampaně a ty set pieces co v té hře jsou, olala. Bungie by prý rádo filmovou sérii, ostatně i proto se nechali koupit Soňákama, a po tom co jsem za těch pár dní viděl říkám hell yes.
819599
3 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Ja ti neviem, šak mi to príde jak furt to isté, už od prvých Dark Souls. Čo je na tom akože GOTY? Boss fighty? To už mi ako väčší ašpirant príde ten Horizon. Nevidím tam žiadnu zmenu, inováciu, dokonca ani na úrovni grafiky, je to jak cez kopirák. Akurát že teraz je to openworld. Fakt mi príde že to ľudia až moc prehypovali. Samozrejme je to len môj pohľad, asi tam proste len nevidím to čo všetci ostatní.
819599
Ja ti neviem, šak mi to príde jak furt to isté, už od prvých Dark Souls. Čo je na tom akože GOTY? Boss fighty? To už mi ako väčší ašpirant príde ten Horizon. Nevidím tam žiadnu zmenu, inováciu, dokonca ani na úrovni grafiky, je to jak cez kopirák. Akurát že teraz je to openworld. Fakt mi príde že to ľudia až moc prehypovali. Samozrejme je to len môj pohľad, asi tam proste len nevidím to čo všetci ostatní.
819581
8 -4
reagují: do_Od
reagovat

Elden Ring

Tohle jestli nebude GOTY tak už nevim. link

Spolu s Gotham Knights (sovy) a druhým God of War (ragnarok) asi nejočekávanější hra roku.
819581
Tohle jestli nebude GOTY tak už nevim. https://www.youtube.com/watch?v=XJen7Lz7K9U Spolu s Gotham Knights (sovy) a druhým God of War (ragnarok) asi nejočekávanější hra roku.
Elden Ring
5 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tohle jsem si jako velký rest vyhlédl krátce poté, co se mi teď povede zachránit galaxii v Guardians :D Pořád jsem jedničku Horizont nehrál.

PS ke Guardians -  je to místy repetitivní, zpočátku jsem se už těšil na „normální nepřátele“ a ne červy a obří triangly, ale za pozornost to stojí. Občas mě štve, když při soubojích má dojít k něčemu, jako mají Avegers assemble, tak to nejde jako cut scénu přeskočit. Ale v ten moment se to vyváží nějakou 80s vypalovačkou, co začne hrát, třeba Kickstart My Heart.

PS k prvnímu Uncharted - taky rest, který jsem hrál až na ps4 jako tu remaster kolekci a ... mě ta jednička přestala bavit v momentě, kdy dojde na monstra. Nevim proč, ale vlastně je to jediný díl spolu s tím dívčím datadiskem, ke kterýmu se nemám tendence vrátit (oproti těm zbylým).
819442
Tohle jsem si jako velký rest vyhlédl krátce poté, co se mi teď povede zachránit galaxii v Guardians *:D* Pořád jsem jedničku Horizont nehrál. [b]PS ke Guardians -[/b]  je to místy repetitivní, zpočátku jsem se už těšil na „normální nepřátele“ a ne červy a obří triangly, ale za pozornost to stojí. Občas mě štve, když při soubojích má dojít k něčemu, jako mají Avegers assemble, tak to nejde jako cut scénu přeskočit. Ale v ten moment se to vyváží nějakou 80s vypalovačkou, co začne hrát, třeba Kickstart My Heart. [b]PS k prvnímu Uncharted -[/b] taky rest, který jsem hrál až na ps4 jako tu remaster kolekci a ... mě ta jednička přestala bavit v momentě, kdy dojde na monstra. Nevim proč, ale vlastně je to jediný díl spolu s tím dívčím datadiskem, ke kterýmu se nemám tendence vrátit (oproti těm zbylým).
819063
1 0
reagovat
Jedničku jsem hrál asi jen třikrát, dvojku cca 8x, trojku cca taky 8x (v rozmezí deseti let) a čtyřku 4x. Vždycky jsem považoval dvojku za nejlepší, ale s každým dalším odehráním čtyřky je právě ona určitě nejlepší ve všech ohledech.

Po dnešním zhlédnutí filmu akorát stahuju Uncharted kolekci + čtyřku a chystám se na trip do říše nostalgie. Znovu. 
819430
Jedničku jsem hrál asi jen třikrát, dvojku cca 8x, trojku cca taky 8x (v rozmezí deseti let) a čtyřku 4x. Vždycky jsem považoval dvojku za nejlepší, ale s každým dalším odehráním čtyřky je právě ona určitě nejlepší ve všech ohledech. Po dnešním zhlédnutí filmu akorát stahuju Uncharted kolekci + čtyřku a chystám se na trip do říše nostalgie. Znovu. 
6 0
reagovat
reaguje na: kyller
Ja naposled hral Tomb Raider 3; originalni serie :D
819388
Ja naposled hral Tomb Raider 3; originalni serie *:D*
819346
1 0
reagovat
Já upřímně řečeno tolik nežral ani čtyřku, i když ten příběh byl super.
819364
Já upřímně řečeno tolik nežral ani čtyřku, i když ten příběh byl super.
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Imho tieto akčné adventúry boli v tej dobe snáď všetky "sračky". Ja som tento žáner vtedy vôbec nehrával, lebo sa to proste nedalo... Až s príchodom generácie PS3 sa situácia začala meniť. A teraz naopak nehrávam skoro nič iné.
819346
Imho tieto akčné adventúry boli v tej dobe snáď všetky "sračky". Ja som tento žáner vtedy vôbec nehrával, lebo sa to proste nedalo... Až s príchodom generácie PS3 sa situácia začala meniť. A teraz naopak nehrávam skoro nič iné.
819337
1 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je věc, která mě dost štvala. Někam přijdeš a musíš postřílet 20 lidí a o lokaci dal to samé. 
819341
To je věc, která mě dost štvala. Někam přijdeš a musíš postřílet 20 lidí a o lokaci dal to samé. 
819338
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jednička má zbytečně moc těch scén - naběhne na tebe 40 úplně stejných vojáků a střílej... Zábava level nula... Ale ve své době asi pěkná hra:D
819338
Jednička má zbytečně moc těch scén - naběhne na tebe 40 úplně stejných vojáků a střílej... Zábava level nula... Ale ve své době asi pěkná hra*:D*
819337
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se