Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11241 - 11260 Napsat příspěvek

Lawless

doplnil sem si Hillcoata (co s ním vůbec je?) a dobrý to bylo ale co mě žere a gugl neví, to prase na začátku.. trénovanej čuník asi ne.. na cgi asi overkill, takže fakt tam prcek sejmul prase? Na konci sice je logo asociace ale s poznámkou, že byla jen u některých scén a u těch se teda nezabíjelo.. takže si tam někdo zašel na ketas, dal razítko a nazdar?
808788
doplnil sem si Hillcoata (co s ním vůbec je?) a dobrý to bylo ale co mě žere a gugl neví, to prase na začátku.. trénovanej čuník asi ne.. na cgi asi overkill, takže fakt tam prcek sejmul prase? Na konci sice je logo asociace ale s poznámkou, že byla jen u některých scén a u těch se teda nezabíjelo.. takže si tam někdo zašel na ketas, dal razítko a nazdar?
Lawless
3 0
reagovat
Red Notice 2/5 - v ranku oddechovky je i třeba Jungle Cruise na 5/5 oproti tomuhle. Nebo vnímám „oddechovku“ jako rezignaci na všechno, v tomhle případě. Protože „ten nejdražší film Netflixu“ byl o cestování, honorářích a naboření Ferrari? Koukal jsem na to proto, že vesměs nevynechávám žádnej novej film Rocka či Reynoldse, ale zatím nikdy výsledek nepůsobil takhle rezignovaně, úplně na všechno. Naděje svitne v těch pár minutách při útěku z vězení, že to konečně dostává švih. Ale ono tam není nic. Nic kvůli čemu bych řekl „Na tohle se podívej, protože ...“. Protože si kameraman měl místy tendence hrát si, ale zazdilo se to stejně střihem. Protože tam je na rozpočet divnej green screen v býčí aréně. Protože tam ... není děj, jen se chodí po lokacích, každou chvíli tu je titulek různě po světě a pak se to zazdí jedním twistem.

Eternals 3/5
- Pořád mě zajímá, kam dál se bude ubírat Marvel, ale třeba tenhle kousek si už asi znovu nepustím. I když oceňuji, že je jiný a těžko ho k nějaké jiné marvelovce přiřadit. Věřím, že se publiku prodává líp Iron man, Thor, Strážci než deset Eternalů, nicméně když pominu svý důchodový „Nemuselo to mít 156 minut", tak největší potíž mám s tím „buzením emocí“. Bylo mi vlastně úplně fuk co s kým bude. Strašně rád bych zažil u komiksovýho filmu něco ... něco jako třeba v TDK, když si má Batman vybrat, koho zachrání (a návazně jak to dopadne). Prostě TEN MOMENT PŘEKVAPENÍ, UDIVENÍ, PŘIKOVÁNÍ DO SEDAČKY. Tady jde o svět, o planetu a ... jestli je to tím, že je to vizuálně působivý, ale většinu času to je prostě +/- 10 postav na samotě bez lesa, anebo tím, že u TDK to jsou komiksové lidské postavy, jen lidské .. nevim. Ale chybí mi to tam.
808787
[b]Red Notice 2/5[/b] - v ranku oddechovky je i třeba Jungle Cruise na 5/5 oproti tomuhle. Nebo vnímám „oddechovku“ jako rezignaci na všechno, v tomhle případě. Protože „ten nejdražší film Netflixu“ byl o cestování, honorářích a [spoiler]naboření Ferrari?[/spoiler] Koukal jsem na to proto, že vesměs nevynechávám žádnej novej film Rocka či Reynoldse, ale zatím nikdy výsledek nepůsobil takhle rezignovaně, úplně na všechno. Naděje svitne [spoiler]v těch pár minutách při útěku z vězení, že to konečně dostává švih[/spoiler]. Ale ono tam není nic. Nic kvůli čemu bych řekl „Na tohle se podívej, protože ...“. Protože si kameraman měl místy tendence hrát si, ale zazdilo se to stejně střihem. Protože tam je na rozpočet [spoiler]divnej green screen v býčí aréně[/spoiler]. Protože tam ... není děj, jen se chodí po lokacích, každou chvíli tu je titulek různě po světě a pak se to [spoiler]zazdí jedním twistem.[/spoiler] [b] Eternals 3/5[/b] - Pořád mě zajímá, kam dál se bude ubírat Marvel, ale třeba tenhle kousek si už asi znovu nepustím. I když oceňuji, že je jiný a těžko ho k nějaké jiné marvelovce přiřadit. Věřím, že se publiku prodává líp Iron man, Thor, Strážci než deset Eternalů, nicméně když pominu svý důchodový „Nemuselo to mít 156 minut", tak největší potíž mám s tím „buzením emocí“. Bylo mi vlastně úplně fuk co s kým bude. Strašně rád bych zažil u komiksovýho filmu něco ... něco jako třeba v TDK, když si má Batman vybrat, koho zachrání (a návazně jak to dopadne). Prostě TEN MOMENT PŘEKVAPENÍ, UDIVENÍ, PŘIKOVÁNÍ DO SEDAČKY. Tady jde o svět, o planetu a ... jestli je to tím, že je to vizuálně působivý, ale většinu času to je prostě +/- 10 postav na samotě bez lesa, anebo tím, že u TDK to jsou komiksové lidské postavy, jen lidské .. nevim. Ale chybí mi to tam.
4 -1
reagovat

Poslední noc v Soho

Hladovo a Rimsyho “Pěkný, ale k hovnu” je krásně výstižný. Nečekaně mě vlastně bavila primárně první cca třetina až polovina, protože pak už to bylo jen dlouhý, poměrně blbý a docela otravný. Třeba většina zvratů ke konci mě celkem pobavila, u všech ale vlastně bylo jasný, že se nějakým způsobem budou dít a nejvíc mi asi vadilo, že bez nich by to bylo zajímavější. V podstatě za největší fail považuju, že Ellie za celou dobu filmu nikdo neposlal rovnou na psychiatrii, jelikož napadla hned  několik lidí. A ten rádoby happyend už vůbec nemusel bejt.
Mimo samotnou zápletku jinak dobrá stylizace, soundtrack, herci, atd.
Návštěvy kina nelituju, ale žádná hitparáda.
808750
Hladovo a Rimsyho “Pěkný, ale k hovnu” je krásně výstižný. Nečekaně mě vlastně bavila primárně první cca třetina až polovina, protože pak už to bylo jen dlouhý, poměrně blbý a docela otravný. Třeba většina zvratů ke konci mě celkem pobavila, u všech ale vlastně bylo jasný, že se nějakým způsobem budou dít a nejvíc mi asi vadilo, že bez nich by to bylo zajímavější. [spoiler]V podstatě za největší fail považuju, že Ellie za celou dobu filmu nikdo neposlal rovnou na psychiatrii, jelikož napadla hned  několik lidí. A ten rádoby happyend už vůbec nemusel bejt. [/spoiler]Mimo samotnou zápletku jinak dobrá stylizace, soundtrack, herci, atd. Návštěvy kina nelituju, ale žádná hitparáda.
Poslední noc v Soho
6 0
reagovat

Přebíhání

Krásně natočená nuda. Film má nádhernou kameru, jenž využívá netradiční úhly a záběry, parádní hudbu, vizuál a hlavně přesné herce. Nicméně to téma mi nesedlo (neznám knižní předlohu, ale asi bude hodně významná a ceněná) a film mě moc nebavil. Přesto všechno oceňuji umělecké hodnoty a přesné herecké výkony. 5/10

PS: Mám takový pocit podle hodnocení na ČSFD, že to nebude film pro Čechy a Slováky.
808735
Krásně natočená nuda. Film má nádhernou kameru, jenž využívá netradiční úhly a záběry, parádní hudbu, vizuál a hlavně přesné herce. Nicméně to téma mi nesedlo (neznám knižní předlohu, ale asi bude hodně významná a ceněná) a film mě moc nebavil. Přesto všechno oceňuji umělecké hodnoty a přesné herecké výkony. [b]5/10 [/b]PS: Mám takový pocit podle hodnocení na ČSFD, že to nebude film pro Čechy a Slováky.
Přebíhání
3 0
reagovat

Nou Fo / Raging Fire (2021)

Další čínský velkofilm s Donnie Yenem? Akorát že vůbec. Tohle je čistý Hong Kong ! A ke kořenům se tu vrací klasik Benny Chan, který má na svědomí New Police Story, Neviditelný cíl, Shaolin apod. Beze srandy bych se to s přívřením očních jamek nebál přirovnat k Volavce nebo Nelítostnému souboji. jasně, párkrát si tam strana prosadila svou, ale celkově to jede hodně na hraně toho co je pro komanče přípustné, až bych řekl tvůrci riskovali kariéry. Donnie Yen si tu jede tradiční áčkovou kvalitu a střídavě popírá fyzikální zákony s věkem. Naprosto famozuní je Nicolas Tse, na něj jsem uplně zapomněl a vyšvihnul tu jednoho z nej záporáků za poslední roky. Jinak tu akce střídá osudovost, až jsme každou chvíli čekal že tam vletí holubice a inspektor Tequilla s brokárnou. Má to teda boží přepálenou honičku auta s motorkou ze které by si nadělal do gatí i Vin Diesel se Simirem Gerchanem, škoda že ještě není nikde na Youtube. :D Vidět to v kině, tak jdu možná s hodnocením i výš a moc rád bych si přečetl recenzi od imfa nebo Hlada. :+ 8/10
808720
Další čínský velkofilm s Donnie Yenem? Akorát že vůbec. Tohle je čistý Hong Kong ! A ke kořenům se tu vrací klasik Benny Chan, který má na svědomí New Police Story, Neviditelný cíl, Shaolin apod. Beze srandy bych se to s přívřením očních jamek nebál přirovnat k Volavce nebo Nelítostnému souboji. jasně, párkrát si tam strana prosadila svou, ale celkově to jede hodně na hraně toho co je pro komanče přípustné, až bych řekl tvůrci riskovali kariéry. Donnie Yen si tu jede tradiční áčkovou kvalitu a střídavě popírá fyzikální zákony s věkem. Naprosto famozuní je Nicolas Tse, na něj jsem uplně zapomněl a vyšvihnul tu jednoho z nej záporáků za poslední roky. Jinak tu akce střídá osudovost, až jsme každou chvíli čekal že tam vletí holubice a inspektor Tequilla s brokárnou. Má to teda boží přepálenou honičku auta s motorkou ze které by si nadělal do gatí i Vin Diesel se Simirem Gerchanem, škoda že ještě není nikde na Youtube. *:D* Vidět to v kině, tak jdu možná s hodnocením i výš a moc rád bych si přečetl recenzi od imfa nebo Hlada. *:+* 8/10
Nou Fo / Raging Fire (2021)
3 -1
reagovat
reaguje na: Fanous21
Paráda, díky moc. :+
808640
Paráda, díky moc. *:+*
808639
1 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Na českém iTunes je to s CZ titulky.
808639
Na českém iTunes je to s CZ titulky.
808618
2 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: HAL
Díky, Papriku chci vidět už fakt dlouho. :+
808628
Díky, Papriku chci vidět už fakt dlouho. *:+*
808624
1 0
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Od Satoši Kona je pecka všechno, škoda že filmů nestihl natočit víc. 
808624
Od Satoši Kona je pecka všechno, škoda že filmů nestihl natočit víc. 
808623
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Slyšel jsem právě. A teď hledám, kde by to měli. Znáš i jiné podobně neznámé (EDIT: vánoční) pecky?
808623
Slyšel jsem právě. A teď hledám, kde by to měli. Znáš i jiné podobně neznámé (EDIT: vánoční) pecky?
808621
1 0
reagují: AndyKaufman, HAL
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak to je mrzuté. :o Každopádně děkuji. 
808622
Tak to je mrzuté. *:o* Každopádně děkuji. 
808620
0 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To je jeden z nejlepších vánočních filmů :)
808621
To je jeden z nejlepších vánočních filmů *:)*
808618
3 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Je to tam, ale nemá to žiadne titulky ani anglické a po japonsky asi nevieš 
808620
Je to tam, ale nemá to žiadne titulky ani anglické a po japonsky asi nevieš 
808618
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat
Zdravím, používáte tu někdo Apple TV? Mohli byste se podívat, jestli v nabídce mají Tokijské kmotry:+
808618
Zdravím, používáte tu někdo Apple TV? Mohli byste se podívat, jestli v nabídce mají [url=https://www.csfd.cz/film/157713-tokijsti-kmotri/prehled/]Tokijské kmotry[/url]? *:+*
0 -1
reagují: Fanous21, AndyKaufman, SteKi
reagovat
reaguje na: MKMZ
Spatny zkusebky a malo multiverse, vyzneni nekterych postav se komplet predelava, pridavaji se jiny, hodne jim to zkomplikoval i covid... Nicmene blbe byl pry testovan i Spidey, tez byl mesic plus pretacek/dotacek...


Ad Red Notice: Genericky vyplach za 2-3/5, ale jak je to komplet CG, green-screenove a vlastne mrtvolne, v podstate bez vedlejsich postav, tak to casto budi dojem nejakeho sitcomu nebo Super Bowl reklamy... Hruza zpusob jak vyhodit 200 micu. Vazne by me zajimalo, jestli na tom dnes Rocka bavi uz jen ty penize, protoze 10 mesicu z 12 delat to samy pred zelenym platnem...  To uz neni ani remeslo.
808611
Spatny zkusebky a malo multiverse, vyzneni nekterych postav se komplet predelava, pridavaji se jiny, hodne jim to zkomplikoval i covid... Nicmene blbe byl pry testovan i Spidey, tez byl mesic plus pretacek/dotacek... Ad [b]Red Notice[/b]: Genericky vyplach za 2-3/5, ale jak je to komplet CG, green-screenove a vlastne mrtvolne, v podstate bez vedlejsich postav, tak to casto budi dojem nejakeho sitcomu nebo Super Bowl reklamy... Hruza zpusob jak vyhodit 200 micu. Vazne by me zajimalo, jestli na tom dnes Rocka bavi uz jen ty penize, protoze 10 mesicu z 12 delat to samy pred zelenym platnem...  To uz neni ani remeslo.
808579
9 -2
reagovat
Já asi stárnu ještě víc než Duro, ale užil jsem si Finche i Red Notice. :)
808608
Já asi stárnu ještě víc než Duro, ale užil jsem si Finche i Red Notice. *:)*
4 -3
reagovat

Titane

Vraťte mi někdo tu půl hodinu, co jsem u toho vydržel!
Myslim, že mám lepší věci na práci, než se dívat na totálně nesympatickou herečku, v nejnudnejsim filmu za poslední dobu...
Třeba si číst supr čupr diskuzi k článku o nové Black Panterce.
808592
Vraťte mi někdo tu půl hodinu, co jsem u toho vydržel! Myslim, že mám lepší věci na práci, než se dívat na totálně nesympatickou herečku, v nejnudnejsim filmu za poslední dobu... Třeba si číst supr čupr diskuzi k článku o nové Black Panterce.
Titane
5 -3
reagovat

Red Notice

Béčko ako remeň, akurát s najlepšie platenými hercami na planéte (inak si neviem vysvetliť ten 200-miliónový rozpočet, nič extra drahé tam k videniu nie je).

Heisto-bondo-jonesovka v podstate bez príbehu, len behanie medzi lokalitami a akčnými scénami, je tam úplne všetko od úteku z väzenia v ruských horách cez krádež počas mafiánskeho maškarného plesu až po súboj s býkom na koride či hľadanie starovekého pokladu v džungli. Chýbajú už len nacisti. Kecám, tí sú tam tiež. A Reynolds si v jednej scéne píska hudbu z Indyho. Zlátanina? Áno, v pravom zmysle slova. Zábavná? Ale áno. Najprv sa mi to zdalo také upachtené a herci unavení (Rock dokonca zostarnutý a strhaný), ale s pribúdajúcimi minútami som sa bavil čoraz lepšie. Proste oddychovka. Ale ak vás náhodou otravuje Reynolds v úlohe hláškujúceho Reynoldsa, ani to nezapínajte, ide si stále svoje. Keby som to mal porovnať s tohtoročnými kino-trhákmi, určite mi je tento film sympatickejší než Zbesilá devina, Jungle Cruise, Black Widow či Shang-Chi.

Veľké plus vidím aj v tom, že je tam presne nula woke bulšitov, až to pôsobí ako oldschool film z 90. rokov a Gadotka sa predvádza tak, že feministky od zúrivosti roztrhajú všetky svetre.
808590
Béčko ako remeň, akurát s najlepšie platenými hercami na planéte (inak si neviem vysvetliť ten 200-miliónový rozpočet, nič extra drahé tam k videniu nie je). Heisto-bondo-jonesovka v podstate bez príbehu, len behanie medzi lokalitami a akčnými scénami, je tam úplne všetko od úteku z väzenia v ruských horách cez krádež počas mafiánskeho maškarného plesu až po súboj s býkom na koride či hľadanie starovekého pokladu v džungli. Chýbajú už len nacisti. Kecám, tí sú tam tiež. A Reynolds si v jednej scéne píska hudbu z Indyho. Zlátanina? Áno, v pravom zmysle slova. Zábavná? Ale áno. Najprv sa mi to zdalo také upachtené a herci unavení (Rock dokonca zostarnutý a strhaný), ale s pribúdajúcimi minútami som sa bavil čoraz lepšie. Proste oddychovka. Ale ak vás náhodou otravuje Reynolds v úlohe hláškujúceho Reynoldsa, ani to nezapínajte, ide si stále svoje. Keby som to mal porovnať s tohtoročnými kino-trhákmi, určite mi je tento film sympatickejší než Zbesilá devina, Jungle Cruise, Black Widow či Shang-Chi. Veľké plus vidím aj v tom, že je tam presne nula woke bulšitov, až to pôsobí ako oldschool film z 90. rokov a Gadotka sa predvádza tak, že feministky od zúrivosti roztrhajú všetky svetre.
Red Notice
12 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Já nevím… Když tenkrát oznamovali 4. fázi MCU, tak to byl můj no. 1 pick. Teď ale… S tím napojením to bude dost jinak - hlavní záporák Shuma-Gorath, anti-záporačka Scarlet Witch, anti-hrdinka Ms. America, pravděpodobně varianty Strange a Morda, možná Loki a zřejmě i Profesor X či kapitánky Marvel a Carter; to už je slušný spletenec sám o sobě. :D
808588
Já nevím… Když tenkrát oznamovali 4. fázi MCU, tak to byl můj no. 1 pick. Teď ale… S tím napojením to bude dost jinak - hlavní záporák [spoiler]Shuma-Gorath[/spoiler], anti-záporačka [spoiler]Scarlet Witch[/spoiler], anti-hrdinka [spoiler]Ms. America[/spoiler], pravděpodobně varianty [spoiler]Strange[/spoiler] a [spoiler]Morda[/spoiler], možná [spoiler]Loki[/spoiler] a zřejmě i [spoiler]Profesor X [/spoiler]či kapitánky [spoiler]Marvel[/spoiler] a [spoiler]Carter[/spoiler]; to už je slušný spletenec sám o sobě. *:D*
808582
3 0
reagovat

Red Notice

How are we gonna find this egg?
I don't know, look for a box that says "MacGuffin"

Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén. 

Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků.
Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem tedy pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil.
7/10

A předpokládám že tak čtvrtinu rozpočtu sežrala věta "I'm Ed Sheeran, bitch!"... dobře utracené prachy :D
808583
How are we gonna find this egg? I don't know, look for a box that says "MacGuffin" Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén.  Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků. Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem tedy pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil. [b]7/10[/b] A předpokládám že tak čtvrtinu rozpočtu sežrala věta [spoiler]"I'm Ed Sheeran, bitch!"[/spoiler]... dobře utracené prachy *:D*
Red Notice
4 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se