Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11321 - 11340 Napsat příspěvek

5/10 Blow out

Slušně zrealizovaný případ "jak pro Colomba" s neuvěřitelně otravnou Nancy Allen.
808004
Slušně zrealizovaný případ "jak pro Colomba" s neuvěřitelně otravnou Nancy Allen.
5/10 Blow out
3 -4
reagovat
Tak se dívám na Nově na Může v černém a googlim režiséra. Byl kameraman Misery nebo když Harry potkal Sally a pak natočil dva slavné filmy a jejich pokračování (Addamsova rodina) propadák Wild Wild West a nějak vyšuměl do prázdna (až na malý návrat u Řady nešťastných příhod.
Nějaký článek o režisérech, kteří natočili slavné filmy, ale nikdo je vlastně nezná, by byl fajn do budoucna.
807989
Tak se dívám na Nově na Může v černém a googlim režiséra. Byl kameraman Misery nebo když Harry potkal Sally a pak natočil dva slavné filmy a jejich pokračování (Addamsova rodina) propadák Wild Wild West a nějak vyšuměl do prázdna (až na malý návrat u Řady nešťastných příhod. Nějaký článek o režisérech, kteří natočili slavné filmy, ale nikdo je vlastně nezná, by byl fajn do budoucna.
11 -4
reagují: duro, Cinefil
reagovat

Jak přežít mor (2012)

Název tohoto fantastického dokumentu nechtěně koresponduje s koronavirovou současností... Autentické záběry vám zprostředkují neuvěřitelně silnou atmosféru Ameriky 80. a 90. let, které jsou naštěstí definitivně pryč. I když...? Hodně tu rezonuje skvělý střih a vynikající soundtrack. A snad jednou budou viry typu HIV nebo covid-19 hlubokou minulostí.

Před odletem (2021)
Podobnost se známou Linklaterovou trilogií je očividná, ale to vůbec nevadí. Místo Vídně nebo Paříže tu máme Berlín a místo hvězdné dvojice dva nádherné kluky, kteří si bezvadně rozumějí a pak se to jaksi pokazí. Skvělá konverzačka jako ze života, prodchnutá úžasnou kamerou a fantastickou chemií obou představitelů.
807988
Název tohoto fantastického dokumentu nechtěně koresponduje s koronavirovou současností... Autentické záběry vám zprostředkují neuvěřitelně silnou atmosféru Ameriky 80. a 90. let, které jsou naštěstí definitivně pryč. I když...? Hodně tu rezonuje skvělý střih a vynikající soundtrack. A snad jednou budou viry typu HIV nebo covid-19 hlubokou minulostí. [b]Před odletem (2021)[/b] Podobnost se známou Linklaterovou trilogií je očividná, ale to vůbec nevadí. Místo Vídně nebo Paříže tu máme Berlín a místo hvězdné dvojice dva nádherné kluky, kteří si bezvadně rozumějí a pak se to jaksi pokazí. Skvělá konverzačka jako ze života, prodchnutá úžasnou kamerou a fantastickou chemií obou představitelů.
Jak přežít mor (2012)
1 -4
reagovat

Svědectví: Pravda, která měla zůstat skryta

Bude recenze? Troufne si na to někdo? Nejsem vegan, vegetarián ani žádný jiný ekoterorista, maso do jídelníčku patří, ale vidět by to člověk asi měl.
807987
Bude recenze? Troufne si na to někdo? Nejsem vegan, vegetarián ani žádný jiný ekoterorista, maso do jídelníčku patří, ale vidět by to člověk asi měl.
Svědectví: Pravda, která měla zůstat skryta
2 -5
reagují: The Joker
reagovat
Dobrý link na Twitter vlákno, dost podstatný třeba k Tím tvrdší je pád: link
807940
Dobrý link na Twitter vlákno, dost podstatný třeba k Tím tvrdší je pád: https://twitter.com/JanBenesAggie/status/1456903282639745033
5 -1
reagovat

Proč zrovna já? (2020)

Skvělé a silně provokativní drama, které se naštěstí vyhýbá jakékoli černobílé popisnosti. Hlavní hrdina se musí vyrovnat s tramatickou událostí, při které zemřel jeho nejbližší kamarád, a hledá odpovědi u Boha. Jenže vyrovnejte se s tragédií na vesnici, kde vás všichni znají... Tady vévodí nádherný představitel Maria Thomas Prenn, který podává úžasný herecký výkon, a nádherná rakouská příroda. A v neposlední řadě vynikající písničkový soundtrack.

Joanina první smrt (2021)
Podle anotace jsem čekal napínavé drama o třináctileté dívce, která pátrá po tom, proč se její zesnulá prateta nikdy nevdala. Dostal jsem uvolněný snímek, který víceméně toho zase moc neřeší a který víceméně vyznívá do ztracena. Což je velká škoda, protože na papíře to znělo dost dobře.
807926
Skvělé a silně provokativní drama, které se naštěstí vyhýbá jakékoli černobílé popisnosti. Hlavní hrdina se musí vyrovnat s tramatickou událostí, při které zemřel jeho nejbližší kamarád, a hledá odpovědi u Boha. Jenže vyrovnejte se s tragédií na vesnici, kde vás všichni znají... Tady vévodí nádherný představitel Maria Thomas Prenn, který podává úžasný herecký výkon, a nádherná rakouská příroda. A v neposlední řadě vynikající písničkový soundtrack. [b]Joanina první smrt (2021)[/b] Podle anotace jsem čekal napínavé drama o třináctileté dívce, která pátrá po tom, proč se její zesnulá prateta nikdy nevdala. Dostal jsem uvolněný snímek, který víceméně toho zase moc neřeší a který víceméně vyznívá do ztracena. Což je velká škoda, protože na papíře to znělo dost dobře.
Proč zrovna já? (2020)
2 -4
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak to pak jo, já myslel, že mluvíš o tomhle, když to včera mělo premiéru. A je to právě dost dobrý a ten popis k tomu docela sedí. Moje chyba. 
807860
Tak to pak jo, já myslel, že mluvíš o [url=https://film.moviezone.cz/hrana-zlomu/trailery]tomhle[/url], když to včera mělo premiéru. A je to právě dost dobrý a ten popis k tomu docela sedí. Moje chyba. 
807843
7 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Nejsem si úplně jist, zda je adaptace dobrý nápad a zda něčí tvůrčí schopnosti na to stačí, Duna budiž věčným mementem, ale zcela upřímně, pokud se o to někdo má pokusit, tak rozhodně on.
807859
Nejsem si úplně jist, zda je adaptace dobrý nápad a zda něčí tvůrčí schopnosti na to stačí, Duna budiž věčným mementem, ale zcela upřímně, pokud se o to někdo má pokusit, tak rozhodně on.
807813
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Mne akorat nasralo Crew vydavatelstvi.  Jsem myslel ,ze pokracovani Kasty Metabaronu, Metabaron, kdy vydali prvni 4 sesity v jedne knize, tak pak vydaji budou dalsi 4 sesity, ale ony jsou jen 2 a uz davno venku, tak pak vydaji tenky svazek nekdy v budoucnu snad, misto toho, aby pockali a vydali to najednou :-

K Incalu, nejak si nedovedu predstavit tu adaptaci, ten svet, ty postavy (betonovy racek) a celkove vyzneni zalozene na tarotu.
807851
Mne akorat nasralo Crew vydavatelstvi.  Jsem myslel ,ze pokracovani Kasty Metabaronu, Metabaron, kdy vydali prvni 4 sesity v jedne knize, tak pak vydaji budou dalsi 4 sesity, ale ony jsou jen 2 a uz davno venku, tak pak vydaji tenky svazek nekdy v budoucnu snad, misto toho, aby pockali a vydali to najednou *:-* K Incalu, nejak si nedovedu predstavit tu adaptaci, ten svet, ty postavy (betonovy racek) a celkove vyzneni zalozene na tarotu.
807847
1 -1
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Tvl... docela mixed feelings, že bude adaptace Incalu je boží, to je velká radost... ale byl bych rád kdyby vedla i k adaptování pokračování/spin-offu Metabaronů.
A s tím je Waititiho styl dost neslučitelný, mám jeho filmy hodně rád, ale on dělá komedie, ne brutální sci-fi eposy (Metabaroni jsou doslova Duna říznutá samurajskou kulturou)
807847
Tvl... docela mixed feelings, že bude adaptace Incalu je boží, to je velká radost... ale byl bych rád kdyby vedla i k adaptování pokračování/spin-offu Metabaronů. A s tím je Waititiho styl dost neslučitelný, mám jeho filmy hodně rád, ale on dělá komedie, ne brutální sci-fi eposy (Metabaroni jsou doslova Duna říznutá samurajskou kulturou)
807813
3 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Nerozumím ti. Český název píšu přesně podle programu.
807843
Nerozumím ti. Český název píšu přesně [url=https://www.mezipatra.cz/program/katalog-filmu/10-2021/film/1358-la-fracture.html]podle programu[/url].
807833
6 -2
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tohle moc rád čtu :+. Těším se a doufám v podobně povznášející a hluboký zážitek, jaký nabídla Akinova Zlatá rukavice
807840
Tohle moc rád čtu *:+*. Těším se a doufám v podobně povznášející a hluboký zážitek, jaký nabídla Akinova [url=https://www.youtube.com/watch?v=DVKDSkOwPEI]Zlatá rukavice [/url]
807824
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je Síla. 

Hrana zlomu je ten český horor s Kozubem. A fakt se to povedlo. 
807836
To je Síla.  Hrana zlomu je ten český horor s Kozubem. A fakt se to povedlo. 
807834
4 0
reagovat
Hrana zlomu je ten dokument o Filovi, ne? :)
807834
Hrana zlomu je ten dokument o Filovi, ne? :)
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na to, jak neuvěřitelně silný film to je, jsi dost blbě napsal jeho název :)

Ale jo, Hrana zlomu je hodně povedená. 
807833
Na to, jak neuvěřitelně silný film to je, jsi dost blbě napsal jeho název :) Ale jo, Hrana zlomu je hodně povedená. 
807824
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mam to presne naopak. Deep House krome prostredi pod vodou docela nuda a nijak me to za srdicko nevzalo. Naproti tomu Night House skoro az nadseni :)
807828
Mam to presne naopak. Deep House krome prostredi pod vodou docela nuda a nijak me to za srdicko nevzalo. Naproti tomu Night House skoro az nadseni :)
807826
4 0
reagovat

Deep House

Přestože mi trailer přišel dost divný, tak je nakonec chytré udělat klasickou duchařinu pod vodou. Rozhodně si to totiž budu pamatovat víc, než tuctový Night House.
První dvě třetiny mají silnou atmosféru a fungují na výbornou, ale pak to celé vypukne a vyzní nějak do prázdna... Začnou klasické neduhy "found footage" a pod tou vodou vidíte dvakrát takové ho.no...
Úplný závěr potěšil - nekompromisní a fakt jsem se modlil, ať to nerozdycha. Ne, že bych tu postavu neměl rád, jen by to bylo hrozné klišé...
Má to jen 80 minut i s titulky, tak to zkuste.
807826
Přestože mi trailer přišel dost divný, tak je nakonec chytré udělat klasickou duchařinu pod vodou. Rozhodně si to totiž budu pamatovat víc, než tuctový Night House. První dvě třetiny mají silnou atmosféru a fungují na výbornou, ale pak to celé vypukne a vyzní nějak do prázdna... Začnou klasické neduhy "found footage" a pod tou vodou vidíte dvakrát takové ho.no... Úplný závěr [spoiler]potěšil[/spoiler] - [spoiler]nekompromisní a fakt jsem se modlil, ať to nerozdycha. Ne, že bych tu postavu neměl rád, jen by to bylo hrozné klišé...[/spoiler] Má to jen 80 minut i s titulky, tak to zkuste.
Deep House
1 -4
reagují: TedGeorge
reagovat

Bod zlomu (2021)

Neuvěřitelně silný filmový zážitek, který mi svou genialitou připomněl 120 BPM a Smrt pana Lazaresca. Fantastické herecké výkony a dravá režie vás doslova přikovají k sedadlu. :o:+
807824
Neuvěřitelně silný filmový zážitek, který mi svou genialitou připomněl 120 BPM a Smrt pana Lazaresca. Fantastické herecké výkony a dravá režie vás doslova přikovají k sedadlu. *:o**:+*
Bod zlomu (2021)
2 -3
reagují: CAPS_LOCK, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
:o
807817
*:o*
807813
2 -2
reagovat
807813
[url=https://variety.com/2021/film/news/taika-waititi-directing-movie-version-incal-alejandro-jodorowsky-moebius-1235104763/]The Incal + Taika Waititi [/url]
3 -2
reagují: CAPS_LOCK, HAL, speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se