Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12981 - 13000 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Sunny jsem jeste taky nevidel; treba si to dam po Larrym :) Jsem uprostred druhy rady teprv v Curb, takze si to s Larrym jeste uziju :)
805425
Sunny jsem jeste taky nevidel; treba si to dam po Larrym :) Jsem uprostred druhy rady teprv v Curb, takze si to s Larrym jeste uziju *:)*
805255
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Chluponozi pochází - stejně jako zbylý dvě hobití plemena - ze severu a jsou "snědší kůže". Sir Lenny Henry je černoch. V tom linku je ilustrace, která to pěkně...no, ilustruje ;)

K "oddělení" došlo navíc až v době migrace od Eriadoru, do tý doby byli hobiti víceméně homogenní etnikum a neřeknu přesně kde, ale jsem si celkem jistej, že jsem někde v kánonu viděl i naznačení nějaký jejich prapůvodní spřízněnosti s lidem Éothéodu (tedy později Rohanu). Sorry, tohle prostě nepoletí.

Černý ve Středozemi jsou OK a ani je Tolkien nemusí zrovna jmenovat, stačí, když to dává aspoň trochu smysl. Gondorskej vyslanec do Haradu si přiveze manželku a ta mu v Gondoru porodí děti s tmavou barvou kůže? No problem. Černej Aulë nebo Mandos? Super, hrňte to sem! Vona se ta diverzita dá dělat s citem, stačí jenom chtít.
805411
Chluponozi pochází - stejně jako zbylý dvě hobití plemena - ze severu a jsou "snědší kůže". Sir Lenny Henry je černoch. V tom linku je ilustrace, která to pěkně...no, ilustruje *;)* K "oddělení" došlo navíc až v době migrace od Eriadoru, do tý doby byli hobiti víceméně homogenní etnikum a neřeknu přesně kde, ale jsem si celkem jistej, že jsem někde v kánonu viděl i naznačení nějaký jejich prapůvodní spřízněnosti s lidem Éothéodu (tedy později Rohanu). Sorry, tohle prostě nepoletí. Černý ve Středozemi jsou OK a ani je Tolkien nemusí zrovna jmenovat, stačí, když to dává aspoň trochu smysl. Gondorskej vyslanec do Haradu si přiveze manželku a ta mu v Gondoru porodí děti s tmavou barvou kůže? No problem. Černej Aulë nebo Mandos? Super, hrňte to sem! Vona se ta diverzita dá dělat s citem, stačí jenom chtít.
805407
8 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Mohl bys to odporování kánonu nějak rozvést? 

The Harfoots were the first to migrate westward into Arnor
They were browner of skin than the other Hobbits
(LOTR wiki)

No prostě černý ve Středozemi jsou špatně, i když je tam umístil sám Tolkien :D
805407
Mohl bys to odporování kánonu nějak rozvést?  [i]The Harfoots were the first to migrate westward into Arnor They were browner of skin than the other Hobbits[/i][url=https://lotr.fandom.com/wiki/Harfoots] (LOTR wiki)[/url] No prostě černý ve Středozemi jsou špatně, i když je tam umístil sám Tolkien *:D*
805297
5 -5
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: Cinefil
No, Red a Kitty jsou základ, to je fajn. Hyde se asi určitě nevrátí, když herec čelí obvinění ze znásilnění. 
A Topher Grace by si mohl konečně uvědomit, že se na role Venoma nebo sériového vraha nehodí a měl by se vrátit tam, kde se proslavil.
805391
No, Red a Kitty jsou základ, to je fajn. Hyde se asi určitě nevrátí, když herec čelí obvinění ze znásilnění.  A Topher Grace by si mohl konečně uvědomit, že se na role Venoma nebo sériového vraha nehodí a měl by se vrátit tam, kde se proslavil.
805382
4 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak nakonec jsem měl pravdu. Jen to s návratem původních postav úplně světle nevypadá. Aspoň ty camea.
805382
[url=https://www.csfd.cz/novinky/7468-netflix-oznamil-spin-off-zlatych-sedmdesatych/?fbclid=IwAR3kYDB9LnU5a8fj-SxI2XyD7FGPeLhjdpfZ3QbBfm1p7Yr1oaf83avD8aQ]Tak nakonec jsem měl pravdu.[/url] Jen to s návratem původních postav úplně světle nevypadá. Aspoň ty camea.
805351
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Já uchcával už z prvních dílů :) 
805367
Já uchcával už z prvních dílů :) 
3 -3
reagovat

Midnight Mass

Nevím jestli je to tím, že Mare of Easttown je na HBO*, ale ty seriály mi přijdou naprosto srovnatelné (a oba boží), kdežto dle csfd je Midnight mass o cca 20% horší... ehm.
Tím chci jen říct, že pokud někdo váháte, tak do toho jděte. První díl až dva mě bavily, ale pro jistotu přeci jen napíšu že představují stav světa před jistou změnou (jakože pokud se někdo nechce dívat na "drama z prostředí věřící komunity", tak o tom to fakt není).

*) tím chci říci, že u HBO lidi možná více očekávají "pomalé a kvalitní", kdežto Netflix je přecejen více "komerčně konzumní"... jinak si nedovedu vysvětlit ten zásadní rozdíl v diváckém přijetí.
805366
Nevím jestli je to tím, že [b]Mare of Easttown[/b] je na [b]HBO*[/b], ale ty seriály mi přijdou naprosto srovnatelné (a oba boží), kdežto dle csfd je Midnight mass o cca 20% horší... ehm. Tím chci jen říct, že pokud někdo váháte, tak do toho jděte. První díl až dva mě bavily, ale pro jistotu přeci jen napíšu že představují stav světa před jistou změnou (jakože pokud se někdo nechce dívat na "drama z prostředí věřící komunity", tak o tom to fakt není). *) tím chci říci, že u HBO lidi možná více očekávají "pomalé a kvalitní", kdežto Netflix je přecejen více "komerčně konzumní"... jinak si nedovedu vysvětlit ten zásadní rozdíl v diváckém přijetí.
Midnight Mass
13 0
reagovat

zase jednou Zaklínač

Když se pomalu blíží ta druhá sezóna, rozkoukal jsem s přítelkyní znovu (už po šesté?) netflixovského vědmáka, tentokrát s dabingem.
Jsme u šesté epizody a docela se jí to líbí. Pro mě samotného jdou kvality po čtvrtém díle extrémně rychle dolů a doporučovat se to lidem dá jen s poznámkama pod čarou...
Cokoliv, co na obrazovku nešlo přímo z pera Sapkowského je fakt hrozně hloupé, celé to je hrozně laciné a vlastně často i tak nějak nezajímavé.

Pro mě ale očividně taky guilty pleasure.:D
805359
Když se pomalu blíží ta druhá sezóna, rozkoukal jsem s přítelkyní znovu (už po šesté?) netflixovského vědmáka, tentokrát s dabingem. Jsme u šesté epizody a docela se jí to líbí. Pro mě samotného jdou kvality po čtvrtém díle extrémně rychle dolů a doporučovat se to lidem dá jen s poznámkama pod čarou... Cokoliv, co na obrazovku nešlo přímo z pera Sapkowského je fakt hrozně hloupé, celé to je hrozně laciné a vlastně často i tak nějak nezajímavé. Pro mě ale očividně taky guilty pleasure.*:D*
zase jednou Zaklínač
12 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V podstatě by tím mohli navázat na Přátele kdyby chtěli :D
805353
V podstatě by tím mohli navázat na Přátele kdyby chtěli *:D*
805351
1 -2
reagovat
reaguje na: Cinefil
Já vždycky doufal ve Zlatá osmdesátá (něco prý vzniklo, ale hned to zařízli) ale na to už jsou všichni stáří:D

Devadesátky nezní špatně:+
805351
Já vždycky doufal ve Zlatá osmdesátá (něco prý vzniklo, ale hned to zařízli) ale na to už jsou všichni stáří*:D* Devadesátky nezní špatně*:+*
805349
2 -3
reagují: Cinefil, Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lol :o Jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů. :+ Tak to se fakt těším. No Nerflix...ale jo. 

Jen o čem to bude? Zlatá devadesátá?
805349
Lol *:o* Jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů. *:+* Tak to se fakt těším. No Nerflix...ale jo.  Jen o čem to bude? Zlatá devadesátá?
805348
2 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Výborná Zlatá sedmdesátá dostanou na Netflixu pokračování:+ Normálně se na tu partičku těším, hlavně na Kutchera, který je tam FAKT vtipný.
805348
Výborná Zlatá sedmdesátá dostanou na Netflixu pokračování*:+* Normálně se na tu partičku těším, hlavně na Kutchera, který je tam FAKT vtipný.
4 -3
reagují: Cinefil
reagovat
Tak můj dvojí metr se potvrzuje :D
U Zaklínače a ostatních je mi to vlastně jedno, ale na Pána prstenů mi nešahejte! 
805337
Tak můj dvojí metr se potvrzuje *:D* U Zaklínače a ostatních je mi to vlastně jedno, ale na Pána prstenů mi nešahejte! 
5 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Jako parodie to možná bude zábavné. Ale s LotRem to nebude mít mnoho společného. :- 
805332
Jako parodie to možná bude zábavné. Ale s LotRem to nebude mít mnoho společného. *:-* 
805294
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zavidim, ze mas vsetko to najlepsie zo Sunny este pred sebou. Najlepsi komedialny serial a nic sa mu ani nepriblizuje hlavne co sa tyka opakovaneho pozerania. :+ Rozhodne do toho chod co najskor.
805329
Zavidim, ze mas vsetko to najlepsie zo Sunny este pred sebou. Najlepsi komedialny serial a nic sa mu ani nepriblizuje hlavne co sa tyka opakovaneho pozerania. *:+* Rozhodne do toho chod co najskor.
805255
3 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Neviem preco dostavas tolko minusiek ale toto je vystizne. :+
805328
Neviem preco dostavas tolko minusiek ale toto je vystizne. *:+*
805275
3 -1
reagovat
Stačí se podívat jak vypadala hobbito-elfi romantika v Hobbitovi, ten svět není na sex a intimnosti prostě stavěný, nebude to fungovat. Random nigga generator taky ne...
805317
Stačí se podívat jak vypadala hobbito-elfi romantika v Hobbitovi, ten svět není na sex a intimnosti prostě stavěný, nebude to fungovat. Random nigga generator taky ne...
14 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To neprejde, bolo by to totiž klasifikované ako detské péčko
805313
To neprejde, bolo by to totiž klasifikované ako detské péčko
805311
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Pokud bude interracial, tak imho jo.
805312
Pokud bude interracial, tak imho jo.
805311
2 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
no ale hobití sex by mohl bejt docela zábavnej ne ? :D8)8)8)8)
805311
no ale hobití sex by mohl bejt docela zábavnej ne ? *:D**8)**8)**8)**8)*
805294
3 0
reagují: Attikus, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se