Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11461 - 11480 Napsat příspěvek
Nový Sám doma...
Vypadá naprosto strašně8)
805448
[url=https://m.youtube.com/watch?v=eYtIRFTjYJQ]Nový Sám doma... [/url]Vypadá naprosto strašně*8)*
5 0
reagují: Vault_13, HAL, verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Super, těším se :)
805436
Super, těším se :)
805435
1 -2
reagovat

V/H/S 94

Roztřesená kamera je zpátky!
Naštěstí to není zas takový průšvih, jako minule.
Každopádně první dvě povídky jsou fajn. První je fyzicky nepříjemná a má solidní lekacku, ale kamera ve stylu Blair Witch je extrémně nepřehledná. Hlavně v kanalizaci, kde i tak nejde nic vidět.
Druhá z pohřebního ústavu má dlouho budovanou nepříjemnou atmosféru a správně děsivý závěr. Tady jsem se po delší době u hororu bál.
No ale pak přijde třetí... A to je pecka! Najednou čistá kamera a jeden šílený vědec, který spojuje dohromady lidské oběti a kov. Vše je dokumentované z pohledu jedné z obětí a... Pak tam naběhne SWAT a začne čistý masakr. Spolu se Safe Haven z dvojky (na kterém s Evansem tehdy tento režisér spolupracoval) to je to nejlepší z této série. Jak kdyby Cronenberg natočil Hardcore Henryho po svém...
Čtvrtý příběh mě moc nebavil... Nesympatické postavy, debilni kamera, divný děj a pak celkem fajn závěr.
Příběh, který to celé uceluje nestojí jako vždy za nic.
Asi si dejte jen ten třetí segment, případně druhý, pokud se chcete trochu bát.
805435
Roztřesená kamera je zpátky! Naštěstí to není zas takový průšvih, jako minule. Každopádně první dvě povídky jsou fajn. První je fyzicky nepříjemná a má solidní lekacku, ale kamera ve stylu Blair Witch je extrémně nepřehledná. Hlavně v kanalizaci, kde i tak nejde nic vidět. Druhá z pohřebního ústavu má dlouho budovanou nepříjemnou atmosféru a správně děsivý závěr. Tady jsem se po delší době u hororu bál. No ale pak přijde třetí... A to je pecka! Najednou čistá kamera a jeden šílený vědec, který spojuje dohromady lidské oběti a kov. Vše je dokumentované z pohledu jedné z obětí a... Pak tam naběhne SWAT a začne čistý masakr. Spolu se Safe Haven z dvojky (na kterém s Evansem tehdy tento režisér spolupracoval) to je to nejlepší z této série. Jak kdyby Cronenberg natočil Hardcore Henryho po svém... Čtvrtý příběh mě moc nebavil... Nesympatické postavy, debilni kamera, divný děj a pak celkem fajn závěr. Příběh, který to celé uceluje nestojí jako vždy za nic. Asi si dejte jen ten třetí segment, případně druhý, pokud se chcete trochu bát.
V/H/S 94
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Titan

Sorry, že je to delší. 

Dostal jsem film, na který jsem vůbec nebyl připravený. Od režisérky jsem viděl její debut RAW, který mi hodně sedl. Režisérka v něm ukázala, že umí vytvářet znepokojivé scény s hutnou atmosféru. A totéž předvedla i ve svém nejnovějším filmu Titan, jenže zde jde ještě dál. RAW je divácky přístupnější film a do jisté míry i vděčnější, jelikož se mnohem snadněji můžeme vžít do kůže hlavní hrdinky. U Titanu je to o dost komplikovanější, protože jsou zde scény, kdy si nebudete jisti tím, co vidíte a hlavně si jen těžko oblíbíme hlavní hrdiny, protože jsou velmi psychicky někde jinde. Titan není snadná a zábavná podívaná. A rozhodně nesedne každému, bude vyvolávat rozporuplné reakce a lidé budou odcházet z projekcí (v mém případě odešli asi 3 diváci). Film provází aura filmu, ve kterém je spoustu nepříjemných scén. A to mohu potvrdit. Nejsem žádná citlivka a nějaké násilí nebo nechuťárna mě jen tak nevykolejí. Ale zde mi pár scén dost nesedlo. Ne proto, co se v nich děje, to jsem viděl už v několika jiných filmech, ale tím jak to bylo znepokojivě natočené. Režisérka Julia Ducournau to podala takovým způsobem, že se Vám to vryje velmi rychle do paměti. Celá první třetina je intenzivní zážitek, který jsem ani zdaleka nečekal. Po první třetině film malinko zpomalí a začne budovat zápletku a hlavní myšlenku filmu. To, ale neznamená, že by přestal místy šokovat. Dostaneme několik vynikajících scén, ze kterých by měl Freud velkou radost a jejich nejednoznačnost a taky to jak jsou provedený nás donutí o nich neustále přemýšlet. Pokud přistoupíme na hru, jenž režisérka rozehrála, tak si film získá naší pozornost a budeme ho sledovat, už jen kvůli faktu, abychom zjistili, co se skutečně děje nebo jestli to je celé jen velký mindfuck. Ducournau si pohlídala, aby měl film vynikající vizuální stránku. Od střihu, přes kameru, barvy, zapojení hudby a písniček do konkrétních scén, jenž umocňují jejich vyznění (úvodní tanec, party v hasičárně, tanec na hasičském voze). Navíc si  Ducournau sehnala herce, kteří budou hrát do roztrhání těla a půjdou ve svém fyzickém výkonu až na dřeň. Agathe Rousselle dává do své role všechno a její výkon je působivý a nepředvídatelný, místy z ní budete mít nepříjemný pocit. Vincent Lindon má dobře napsanou roli, která má několik vrstev a s každou další minutou a scénou se nám ukazují. Má těžkou roli a zvládl jí skvěle. Ve filmu je spoustu momentů, jenž mohou působit komicky, nebo je lze chápat jako velmi drsný černý humor, nicméně pokud na ně nahlédneme z trochu jiného úhlu, tak pak nejsou vůbec k smíchu a měly by v nás vyvolat nepříjemné pocity. Titan je velmi rozporuplný film a já jsem rád, že jsem ho viděl, protože je to film, který mě překvapil a vyvedl z míry. A to se mi v posledních letech moc často nestává. 7-7,5/10
805432
Sorry, že je to delší.  Dostal jsem film, na který jsem vůbec nebyl připravený. Od režisérky jsem viděl její debut [b]RAW[/b], který mi hodně sedl. Režisérka v něm ukázala, že umí vytvářet znepokojivé scény s hutnou atmosféru. A totéž předvedla i ve svém nejnovějším filmu Titan, jenže zde jde ještě dál. RAW je divácky přístupnější film a do jisté míry i vděčnější, jelikož se mnohem snadněji můžeme vžít do kůže hlavní hrdinky. U Titanu je to o dost komplikovanější, protože jsou zde scény, kdy si nebudete jisti tím, co vidíte a hlavně si jen těžko oblíbíme hlavní hrdiny, protože jsou velmi psychicky někde jinde. Titan není snadná a zábavná podívaná. A rozhodně nesedne každému, bude vyvolávat rozporuplné reakce a lidé budou odcházet z projekcí (v mém případě odešli asi 3 diváci). Film provází aura filmu, ve kterém je spoustu nepříjemných scén. A to mohu potvrdit. Nejsem žádná citlivka a nějaké násilí nebo nechuťárna mě jen tak nevykolejí. Ale zde mi pár scén dost nesedlo. Ne proto, co se v nich děje, to jsem viděl už v několika jiných filmech, ale tím jak to bylo znepokojivě natočené. Režisérka Julia Ducournau to podala takovým způsobem, že se Vám to vryje velmi rychle do paměti. Celá první třetina je intenzivní zážitek, který jsem ani zdaleka nečekal. Po první třetině film malinko zpomalí a začne budovat zápletku a hlavní myšlenku filmu. To, ale neznamená, že by přestal místy šokovat. Dostaneme několik vynikajících scén, ze kterých by měl Freud velkou radost a jejich nejednoznačnost a taky to jak jsou provedený nás donutí o nich neustále přemýšlet. Pokud přistoupíme na hru, jenž režisérka rozehrála, tak si film získá naší pozornost a budeme ho sledovat, už jen kvůli faktu, abychom zjistili, co se skutečně děje nebo jestli to je celé jen velký mindfuck. Ducournau si pohlídala, aby měl film vynikající vizuální stránku. Od střihu, přes kameru, barvy, zapojení hudby a písniček do konkrétních scén, jenž umocňují jejich vyznění (úvodní tanec, party v hasičárně, tanec na hasičském voze). Navíc si  Ducournau sehnala herce, kteří budou hrát do roztrhání těla a půjdou ve svém fyzickém výkonu až na dřeň. Agathe Rousselle dává do své role všechno a její výkon je působivý a nepředvídatelný, místy z ní budete mít nepříjemný pocit. Vincent Lindon má dobře napsanou roli, která má několik vrstev a s každou další minutou a scénou se nám ukazují. Má těžkou roli a zvládl jí skvěle. Ve filmu je spoustu momentů, jenž mohou působit komicky, nebo je lze chápat jako velmi drsný černý humor, nicméně pokud na ně nahlédneme z trochu jiného úhlu, tak pak nejsou vůbec k smíchu a měly by v nás vyvolat nepříjemné pocity. Titan je velmi rozporuplný film a já jsem rád, že jsem ho viděl, protože je to film, který mě překvapil a vyvedl z míry. A to se mi v posledních letech moc často nestává. [b]7-7,5/10[/b]
Titan
5 -3
reagovat
Will Poulter si zahraje ve třetích Strážcích Galaxie Adama Warlocka. Překvapivá volba, ale komediální timing má.
805423
Will Poulter si zahraje ve třetích Strážcích Galaxie Adama Warlocka. Překvapivá volba, ale komediální timing má.
9 -1
reagovat

Free Guy

Dost jsem se těšil na odkazy narvaný film, jako bylo Ready Player One a ve výsledku jsem dostal všechno vlastně až v posledních 15ti minutách, po útoku té nejlepší postavy v celém filmu. Kdyby se tam půl hodiny vystřihlo, vůbec bych se nezlobil. Takto je tam hrozně moc vaty a zbytečné romantické linky.
Ale herci byli fajn (Taika výborný a Joe Keery se už ve Stranger Things vypracoval na moji nejoblíbenější postavu, takže potěšil)
Znovu si pustím maximálně ten konec, s jedním geniálním cameem. 
Mladší generace, která zná všechny ty youtubery, hrající za ně hry, si může přičíst nějaký bod navíc.
805419
Dost jsem se těšil na odkazy narvaný film, jako bylo Ready Player One a ve výsledku jsem dostal všechno vlastně až v posledních 15ti minutách, po útoku té nejlepší postavy v celém filmu. Kdyby se tam půl hodiny vystřihlo, vůbec bych se nezlobil. Takto je tam hrozně moc vaty a zbytečné romantické linky. Ale herci byli fajn (Taika výborný a Joe Keery se už ve Stranger Things vypracoval na moji nejoblíbenější postavu, takže potěšil) Znovu si pustím maximálně ten konec, s jedním geniálním cameem.  Mladší generace, která zná všechny ty youtubery, hrající za ně hry, si může přičíst nějaký bod navíc.
Free Guy
5 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
805417
[url=https://www.youtube.com/watch?v=J9-cDa4JCwM]link[/url]
805416
6 -1
reagovat
reaguje na: Sigi
co tam měli pustit na konci ?
805416
co tam měli pustit na konci ?
805412
2 -2
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: Kostěj
Pod tohle se asi mužů i podepsat. Místo nové "bondovky" jsme dostali spíše "film o Bondovi" a já ho v této nepřesvědčivě rozpitvané poloze prostě nepotřebuju. Nesedí to a působí to strašně vychtěňe. Ale kecal bych, kdybych tvrdil, že jsem se min polovinu přepálené stopáže nebavil. Jo a Malek jako pocta Dr. No nebo co to mělo být, byl tragikomický. 6,5/10*
PS: půl bodu minus za ten song na konci. Všichni víme, že tam jako pocta mělo v celé své kráse zaznít něco jiného.
805412
Pod tohle se asi mužů i podepsat. Místo nové "bondovky" jsme dostali spíše "film o Bondovi" a já ho v této nepřesvědčivě rozpitvané poloze prostě nepotřebuju. Nesedí to a působí to strašně vychtěňe. Ale kecal bych, kdybych tvrdil, že jsem se min polovinu přepálené stopáže nebavil. Jo a Malek jako pocta Dr. No nebo co to mělo být, byl tragikomický. 6,5/10* PS: půl bodu minus za ten song na konci. Všichni víme, že tam jako pocta mělo v celé své kráse zaznít něco jiného.
805340
5 -4
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Spazz
u nás v kinách až budúci rok:(
805369
u nás v kinách až budúci rok*:(*
805368
2 0
reagovat

Myši patří do nebe

Nebudu se tvářit, že jsem prvních cca 20 minut hrozně netrpěl – to pitvoření je příšerné – ale, kurva, co ten film předvede ve druhé půlce, resp. poslední třetině, je naprosto neskutečná krása. A taky opravdu světová.
Ze začátku se tomu musí jít malinko naproti, protože kdybyste vypli obraz, budete mít chvílema pocit, že máte puštěnou Princeznu ze mlejna 4, ale hrozně se vám to pak za tu vstřícnost odmění. :+:+:+
Osobně si nemyslím, že by děti byly o cokoliv ochuzeny, kdyby minimálně Šupito byla nadabovaná trošičku usedleji a doufám, že v cizojazyčných podobách se touhle cestou vydají, protože to ten film podle mě o dost zvedne... jakkoliv je už teď fantastický.
805368
Nebudu se tvářit, že jsem prvních cca 20 minut hrozně netrpěl – to pitvoření je příšerné – ale, kurva, co ten film předvede ve druhé půlce, resp. poslední třetině, je naprosto neskutečná krása. A taky opravdu světová. Ze začátku se tomu musí jít malinko naproti, protože kdybyste vypli obraz, budete mít chvílema pocit, že máte puštěnou Princeznu ze mlejna 4, ale hrozně se vám to pak za tu vstřícnost odmění. *:+**:+**:+* Osobně si nemyslím, že by děti byly o cokoliv ochuzeny, kdyby minimálně Šupito byla nadabovaná trošičku usedleji a doufám, že v cizojazyčných podobách se touhle cestou vydají, protože to ten film podle mě o dost zvedne... jakkoliv je už teď fantastický.
Myši patří do nebe
14 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Aha :D. Já nabyl dojmu, že to jako měla bejt nějaká jobovka, ne pozitivní novinka :D.
Jdu si asi nejdřív přečíst to diskuzní vlákno k recenzi...
805342
Aha *:D*.[spoiler] Já nabyl dojmu, že to jako měla bejt nějaká jobovka, ne pozitivní novinka *:D*.[/spoiler] Jdu si asi nejdřív přečíst to diskuzní vlákno k recenzi...
805341
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jeho dítě, o kterém nevěděl?
805341
[spoiler]Jeho dítě, o kterém nevěděl?[/spoiler]
805340
1 -2
reagují: Kostěj
reagovat

No Time To DIe

Jako random akčňák tak za 6/10. Jako Bondovka možná 4/10 a to jen za tu skvělou epizodku s Anou de Armas. Závěr neskutečně uslintanej a navíc nedával valnej smysl (nebo jsem nedával pozor?), jedovatej rýpanec pana Whitea během výslechu v QoS sebou nese víc emocí, než do zblbnutí vyznávaná láska v tutom...

Hrozný zklamání.

Co teda jako mělo bejt to strašlivý tajemství, co Bonda zabije, jak vyhrožoval Blofeld?
805340
Jako random akčňák tak za 6/10. Jako Bondovka možná 4/10 a to jen za tu skvělou epizodku s Anou de Armas. Závěr neskutečně uslintanej a navíc nedával valnej smysl (nebo jsem nedával pozor?), jedovatej rýpanec pana Whitea během výslechu v QoS sebou nese víc emocí, než do zblbnutí vyznávaná láska v tutom... Hrozný zklamání. [spoiler]Co teda jako mělo bejt to strašlivý tajemství, co Bonda zabije, jak vyhrožoval Blofeld?[/spoiler]
No Time To DIe
6 -5
reagují: Sigi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Memphis
Dabing, myslím že jsem to zatím tak 5x viděl v originále a dabing neurazel přes trochu nekvalitu byl zábavný.
805301
Dabing, myslím že jsem to zatím tak 5x viděl v originále a dabing neurazel přes trochu nekvalitu byl zábavný.
805263
3 -1
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Tak s radostou som zistil, ze bratislavsky IMAX bude hrat vylucne v 2D. Ja im tam pojdem asi pokladnicky vybozkavat.:+:+:+
805280
Tak s radostou som zistil, ze bratislavsky IMAX bude hrat vylucne v 2D. Ja im tam pojdem asi pokladnicky vybozkavat.*:+**:+**:+*
805186
7 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dabing? :)
805263
Dabing? *:)*
805257
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Fakjú pane učiteli

Viděl jsem to znovu asi po pěti letech a pořád to funguje. Strašně přísný film co se týká humoru. Ale jako fakt tam jsou momenty, kdy by 9 z 10 komedií uhlo a tohle jde přímo na dělohu. 

Akorát mne trkla do očí a nikdy jsem si neuvědomil, jak levná musela být produkce. Fakt to působí jako česká komedie s Langmajerem a myslím že jsem vidět u pár našich shit filmů i hezčí vizuál. Fascinující, že i tak nedokážeme natočit něco co by se tomu přiblížilo a já si to v hlavě uložil jako komedii áčkových parametrů i v produkci a vizuálu. 
805257
Viděl jsem to znovu asi po pěti letech a pořád to funguje. Strašně přísný film co se týká humoru. Ale jako fakt tam jsou momenty, kdy by 9 z 10 komedií uhlo a tohle jde přímo na dělohu.  Akorát mne trkla do očí a nikdy jsem si neuvědomil, jak levná musela být produkce. Fakt to působí jako česká komedie s Langmajerem a myslím že jsem vidět u pár našich shit filmů i hezčí vizuál. Fascinující, že i tak nedokážeme natočit něco co by se tomu přiblížilo a já si to v hlavě uložil jako komedii áčkových parametrů i v produkci a vizuálu. 
Fakjú pane učiteli
9 -3
reagují: Memphis
reagovat
 Dali sme von môj debutový film, tak kto má chuť, môže kuknúť :)

link
805216
 Dali sme von môj debutový film, tak kto má chuť, môže kuknúť :) http://www.youtube.com/watch?v=-O2QL9jb1kA
9 -1
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
tuším že Letňany sál č. 5 ? nebo slováč bude mít taky jeden mega kinosál ..
805214
tuším že Letňany sál č. 5 ? nebo slováč bude mít taky jeden mega kinosál ..
805186
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se