Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3601 - 3620 Napsat příspěvek
Remastrovaný Crash bandicoot a konkrétne ten level na moste. Kto vie tak ten vie o čom hovorím. Keď som tam skapal 50 krát, položil som ovládač na zem a bol som odhodlaný ho rozjebat alebo si zlomiť ruku, podľa toho čo príde skôr :D nestalo sa ani jedno, playstation ovládač je podozrivo odolný a môj prah bolesti nižší ako by som čakal :D
804546
Remastrovaný Crash bandicoot a konkrétne ten level na moste. Kto vie tak ten vie o čom hovorím. Keď som tam skapal 50 krát, položil som ovládač na zem a bol som odhodlaný ho rozjebat alebo si zlomiť ruku, podľa toho čo príde skôr *:D* nestalo sa ani jedno, playstation ovládač je podozrivo odolný a môj prah bolesti nižší ako by som čakal *:D*
6 -1
reagují: kyller
reagovat

Nejtezsi hry

Doom Eternal, Faster Than Light.. ale kralem je pro me Spelunky a jeste tezsi Spelunky 2, vse mimochodem velmi doporucuju 8) Jo a ted se dost trapim u Portal Reloaded, plnohodnotna modifikace Portalu 2, kde pridali třetí, časový portál.. :D
804543
Doom Eternal, Faster Than Light.. ale kralem je pro me Spelunky a jeste tezsi Spelunky 2, vse mimochodem velmi doporucuju *8)* Jo a ted se dost trapim u Portal Reloaded, plnohodnotna modifikace Portalu 2, kde pridali třetí, časový portál.. *:D*
Nejtezsi hry
3 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Klasický Alladin na PC... To bylo peklo... To se ještě muselo zahrát na jeden zátah.
804523
Klasický Alladin na PC... To bylo peklo... To se ještě muselo zahrát na jeden zátah.
804507
4 0
reagovat

Najťažšie PC hry aké som kedy hral

Niekto sa tu sťažoval že sa tu nepíše o hrách. D2R som síce nehral, ale z jednoduchého dôvodu a síce, že klasické D2 s datáčom ofc som dohral asi tak 2 týždne predtým ako ohlásili D2R, takže som sa skoro zbláznil, lebo to už znova sa mi hrať nechcelo po tak krátkej dobe :D Každopádne D2 (a aj D2R tým pádom lebo tam sa na mechanikách menilo minimum) ostáva pre mňa jedna z najťažších hier aké som kedy hral, spolu s Mafiou Remaster ale na PSku, čo je oveľa väčší záhul ako na PC, ale doteraz najťažšia hra  pre mňa akú som kedy hral je Caesar 3, tam som v kampani sa dostal na druhý level, ktorý mi trvalo vyše 12 hodín prejsť kvôli dosiahnutiu parametra Prosperita (ak si dobre pamätám názov) a to som mal mierovú provinciu, takže keď som v treťom leveli zistil že požadovaná hranica Prosperity je dvoj či troj násobná tak som to vzdal :D
804507
Niekto sa tu sťažoval že sa tu nepíše o hrách. D2R som síce nehral, ale z jednoduchého dôvodu a síce, že klasické D2 s datáčom ofc som dohral asi tak 2 týždne predtým ako ohlásili D2R, takže som sa skoro zbláznil, lebo to už znova sa mi hrať nechcelo po tak krátkej dobe *:D* Každopádne D2 (a aj D2R tým pádom lebo tam sa na mechanikách menilo minimum) ostáva pre mňa jedna z najťažších hier aké som kedy hral, spolu s Mafiou Remaster ale na PSku, čo je oveľa väčší záhul ako na PC, ale doteraz najťažšia hra  pre mňa akú som kedy hral je Caesar 3, tam som v kampani sa dostal na druhý level, ktorý mi trvalo vyše 12 hodín prejsť kvôli dosiahnutiu parametra Prosperita (ak si dobre pamätám názov) a to som mal mierovú provinciu, takže keď som v treťom leveli zistil že požadovaná hranica Prosperity je dvoj či troj násobná tak som to vzdal *:D*
Najťažšie PC hry aké som kedy hral
1 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Mám 3080ku rok, teď jsem k tomu přidal 5900x Ryzen a nemám důvod na nic sahat. Měl jsem štěstí a sehnal tu 3080ku na Alze někdy před rokem za 25 tisíc. Potrvá to ještě hodně dlouho. 
804364
Mám 3080ku rok, teď jsem k tomu přidal 5900x Ryzen a nemám důvod na nic sahat. Měl jsem štěstí a sehnal tu 3080ku na Alze někdy před rokem za 25 tisíc. Potrvá to ještě hodně dlouho. 
804362
1 0
reagovat

Grafické karty lownend mainstream

Už druhý rok trvá krize. Na alze pisou 1 karta na 1 uživatele na měsíc.
Tvl to je fakt tak špatný furt? Za měsíc má.vyjit novej Battlefield a já bych si ho rád zaparil.
A konzolista nejsem a ani nechci být.
A v těch hotových sestavách jsou jen nvidie 3070 nebo 3060. AmD je fakt tak vprdeli že nestíhá?

Jak jste na tom vy? Budete upgradovat PC nebo na to serrte nebo si prostě koupíte hotový herní PC za 30-40k ? 
804362
Už druhý rok trvá krize. Na alze pisou 1 karta na 1 uživatele na měsíc. Tvl to je fakt tak špatný furt? Za měsíc má.vyjit novej Battlefield a já bych si ho rád zaparil. A konzolista nejsem a ani nechci být. A v těch hotových sestavách jsou jen nvidie 3070 nebo 3060. AmD je fakt tak vprdeli že nestíhá? Jak jste na tom vy? Budete upgradovat PC nebo na to serrte nebo si prostě koupíte hotový herní PC za 30-40k ? 
Grafické karty lownend mainstream
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Gonzi
Shrnul si to krásně, já vím, už to teda neřešme ?)
804339
Shrnul si to krásně, já vím, už to teda neřešme *?)*
804338
1 -2
reagovat
==============================
Rád bych jen podotknul, že původní video na atomovku ve hře v kontextu filmového světa LOTRa bylo nejvíc on topic a nejmíň problémové z celé diskuze. Andy do toho v celku normálně (byť off topic) kopnul, Dantemu se to taky v rámci možností nelíbilo a že se Ted diví vzkazníku po takové zprávě se zas divím já...
Clavius: přesně tak :+
804338
============================== Rád bych jen podotknul, že původní video na atomovku ve hře v kontextu filmového světa LOTRa bylo nejvíc on topic a nejmíň problémové z celé diskuze. [b]Andy [/b]do toho v celku normálně (byť off topic) kopnul, [b]Dantemu [/b]se to taky v rámci možností nelíbilo a že se [b]Ted [/b]diví vzkazníku po takové zprávě se zas divím já... [b]Clavius[/b]: přesně tak *:+*
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já nwm, neznám tu nikoho.. Ale rozhodně když projíždím posty, tak příjemnější je přeskočit nic neříkající Link někam než takové internet Macho "chcipni zmrde" ještě od někoho se žlutou ikonkou.. 
804337
Já nwm, neznám tu nikoho.. Ale rozhodně když projíždím posty, tak příjemnější je přeskočit nic neříkající Link někam než takové internet Macho "chcipni zmrde" ještě od někoho se žlutou ikonkou.. 
11 -1
reagovat
804336
https://www.moviezone.cz/komentar/803074
3 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
Tady někdo blbě vstával :D:D
804333
Tady někdo blbě vstával *:D**:D*
804331
3 -3
reagovat
reaguje na: Clavius
Ani bych se ho nedotkl O:-)
804332
Ani bych se ho nedotkl O:-)
804331
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
S takovou můžeš skončit jako sparing ty někde na Pankráci.

Namísto toho, abyste nereagovali a nekrmili trolla, který má jako životní úděl ze sebe dělat veřejně sebestředného zmrda, tak děláte přesný opak.

Čekal jsem, že v těch desítkách nových příspěvků si přečtu třeba místní názory na D2:R, ale namísto toho je tu jen kupa hoven a sraček dohromady.
804331
S takovou můžeš skončit jako sparing ty někde na Pankráci. Namísto toho, abyste nereagovali a nekrmili trolla, který má jako životní úděl ze sebe dělat veřejně sebestředného zmrda, tak děláte přesný opak. Čekal jsem, že v těch desítkách nových příspěvků si přečtu třeba místní názory na D2:R, ale namísto toho je tu jen kupa hoven a sraček dohromady.
804329
16 -3
reagují: verbst, AndyKaufman
reagovat
Jestli se chce mermomocí s někým sejít, aby mu rozbil hubu, tak tam můžu jít za Teda. Rád bych měl v nejbližší době zápas a sparingu není nikdy dost. :)
804329
Jestli se chce mermomocí s někým sejít, aby mu rozbil hubu, tak tam můžu jít za Teda. Rád bych měl v nejbližší době zápas a sparingu není nikdy dost. :)
6 -4
reagují: Clavius
reagovat
Koukám, že starýho čokla novejm kouskům nenaučíš, mně fyzickou inzultací hrozil už tak před deseti lety :D. On je tuším bejvalej policajt nebo tak něco, tak se to dá asi pochopit. ?)

Snad by pomohlo domluvit se a až to zase někdy zkusí, přijít tam třeba ve třech. Ale už jsem na to asi starej. 
804319
Koukám, že starýho čokla novejm kouskům nenaučíš, mně fyzickou inzultací hrozil už tak před deseti lety *:D*. On je tuším bejvalej policajt nebo tak něco, tak se to dá asi pochopit. *?)* Snad by pomohlo domluvit se a až to zase někdy zkusí, přijít tam třeba ve třech. Ale už jsem na to asi starej. 
5 -1
reagovat
Proč mi bylo jasný, že těch dvacet novejch příspěvků bude cca takovejchhle :D
Bacha, ať vám dement nezačne vypisovat esemesky... :D Nebo si pak ostentativně měnit ikonky na vaše.
On je chudák očividně narušenej.
804317
Proč mi bylo jasný, že těch dvacet novejch příspěvků bude cca takovejchhle *:D* Bacha, ať vám dement nezačne vypisovat esemesky... *:D* Nebo si pak ostentativně měnit ikonky na vaše. On je chudák očividně narušenej.
3 -1
reagovat
804309
[url=https://www.sconto.cz/produkt/postel-haiko-hneda-180x200-cm-414129200]Zlatý....[/url]
9 -2
reagovat
Prosím nechte Danteho dělat si tu, co chce. Má na to právo :(:(:(
Chci vidět jak dostane ban. 
804308
Prosím nechte Danteho dělat si tu, co chce. Má na to právo *:(**:(**:(* [spoiler]Chci vidět jak dostane ban. [/spoiler]
6 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Já ti tedy nevím, sekce se jmenuje hry, to je i to co je v odkazu, který jsem sem dal, ne následující reakce. Proč nebyla napsána do vzkazníku? Prudit? Vůbec ne, jen rád píšu.
804306
Já ti tedy nevím, sekce se jmenuje [b]hry[/b], to je i to co je v odkazu, který jsem sem dal, ne následující reakce. Proč nebyla napsána do vzkazníku? Prudit? Vůbec ne, jen rád píšu.
804301
3 -4
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
Bože ty mě lezeš na nervy každým svým příspěvkem. :( 
804305
Bože ty mě lezeš na nervy každým svým příspěvkem. *:(* 
804282
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se