Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17261 - 17280 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
"Ultimate Collector's Edition" with only ONE Bonus Features Disc. This product is an absolute joke.
Don't waste your money for a blatant cash grab." No jo, lidé v komentech na Amazonu, nejsou moc nadšení a já se jim vůbec nedivím :-
802665
"Ultimate Collector's Edition" with only ONE Bonus Features Disc. This product is an absolute joke. Don't waste your money for a blatant cash grab." No jo, lidé v komentech na Amazonu, nejsou moc nadšení a já se jim vůbec nedivím *:-*
802662
5 0
reagují: Godlike
reagovat
link

Že to vyjde i u nás, že jo? 
802662
https://www.ign.com/articles/middle-earth-4k-ultimate-collectors-edition-preorder?fbclid=IwAR3SJ7bjNiMf3ot8mr9RuSqqaNnCAQ4iL2NnNk9wCwTPNG-yWzQRTR0El2c Že to vyjde i u nás, že jo? 
3 -1
reagují: belasis
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Miloš jim tu válku klidně může vyhlásit. Taliban, až uvidí Miloše, umře smíchy. :D
802654
Miloš jim tu válku klidně může vyhlásit. Taliban, až uvidí Miloše, umře smíchy. *:D*
802646
4 -2
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
To tak ještě scházelo aby nám ty kur@y vyhodili do povětří lihovary a pivovary.

To by  jim pak Miloš vyhlásil válku 8):D:D:D
802646
To tak ještě scházelo aby nám ty kur@y vyhodili do povětří lihovary a pivovary. To by  jim pak Miloš vyhlásil válku *8)**:D**:D**:D*
802639
2 0
reagují: Disketa1
reagovat
Jako myslete si o něm co chcete, ale tohle je totální zlato :D
link

Novej budík!!
802641
Jako myslete si o něm co chcete, ale tohle je totální zlato *:D* https://www.youtube.com/watch?v=8jMPgvaOXH8&ab_channel=RyanReynolds Novej budík!!
5 -2
reagovat
Tálibán našel sklad plný alkoholu... bývalou českou ambasádu link :D:+
802639
Tálibán našel sklad plný alkoholu... bývalou českou ambasádu https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afghanistan-taliban-nasel-alkohol-becherovka-kancelar.A210914_155134_zahranicni_kha *:D**:+*
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Godlike
Preacher mě fakt štve, že už několik let nejsou schopní udělat reedici některých dílů...
802638
Preacher mě fakt štve, že už několik let nejsou schopní udělat reedici některých dílů...
802622
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: hroubek
Super, díky, článek jsem přečetl a mega se těším.:+
802626
Super, díky, článek jsem přečetl a mega se těším.*:+*
802625
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Mám z těmi komplety nějakou zkušenost.

UKK (Ultimátní komiksový komplet) bylo hodně fajn, jelikož se k nám dostaly super příběhy (1602, Old man Logan, Tajná invaze, Občanská válka, Spider-man: Smutek, Daredevil: Zmrtvýchvstání atd.). Pár komiksů bylo slabší, ale jako průřez historii Marvelu dost dobrý.

NHM (Nejmocnější hrdinové Marvelu) slouží jako seznámení s postavy. Je to povedená kolekce, kde jsou naprosto luxusní čísla (Moon Knight, Elektra, Daredevil, Iron Fist, Thor a mnoho další), ale pak tam jsou příběh, které jsou hodně průměrné nebo podprůměrné. Největší problém toho kompletu je, že většina příběhů jsou začátky nějakých sérií (pokračování nikdy nedostaneme), nebo jsou příběhy vytržené z nějaké většího celku. Ale na seznámení s postavy Marvelu je to super.

DCKK (DC Komiksový komplet) máme zde výborné komiksy (Ticho, Dlouhý Halloween, Království tvé, Robin: Rok jedna, Batgirl: Rok jedna, JLA: Spravedlnost a další). Opět ten samí problém, že některé příběhy jsou vytržené z rozjetých sérií, a bez znalostí se v tom člověk ztrácí. Velkou nevýhodou tohoto kompletu je, že se primárně soustředí na Batmana a Supermana. Přitom takový Aquaman, JL Dark, Martian Manhunter a další nedostanou ani jedno číslo. Je to obrovská škoda. Jsou zde komiksy, které jsou opravdu hodně průměrné a pár sraček.

 KVSM (Komiksový výběr Spider-Man) tento výběr se z mého pohledu povedl. Dostaneme dost příběhu od Todda McFarlane, Davida Michelinie, J. M. Straczynskiho, Dana Slotta a další. Je to velký průřez Spideyho historií. Začátky, smrt Gwen, svatba s MJ, zrození Venoma a Carnage, Morlun, věci po Občanské válce nebo Svítání nového dne. Jsou to dobré příběh, které jsou doplněné o příběhy, které nejsou v hlavní časové ose jako Spider-Man: Noir, Pavučina, Padlé město. Jediné, co mě výrazněji mrzí, že nedošlo na velké eventy, jako je Spider-Verse, Pavoučí ostrov nebo Spideyho, který je miliardář, či pracuje ve Future Foundation.

Legenda o Batmanovi - Mám za sebou první číslo a část druhého - je to úplně jiný Batman, než na jakého jsem zvyklí z komiksů a z filmů. Zajímavý a originální pohled. O samotném kompletu jsem se rozepsal zde - Legenda o Batmanovi
802625
Mám z těmi komplety nějakou zkušenost. [b]UKK (Ultimátní komiksový komplet)[/b] bylo hodně fajn, jelikož se k nám dostaly super příběhy (1602, Old man Logan, Tajná invaze, Občanská válka, Spider-man: Smutek, Daredevil: Zmrtvýchvstání atd.). Pár komiksů bylo slabší, ale jako průřez historii Marvelu dost dobrý. [b]NHM (Nejmocnější hrdinové Marvelu) [/b]slouží jako seznámení s postavy. Je to povedená kolekce, kde jsou naprosto luxusní čísla (Moon Knight, Elektra, Daredevil, Iron Fist, Thor a mnoho další), ale pak tam jsou příběh, které jsou hodně průměrné nebo podprůměrné. Největší problém toho kompletu je, že většina příběhů jsou začátky nějakých sérií (pokračování nikdy nedostaneme), nebo jsou příběhy vytržené z nějaké většího celku. Ale na seznámení s postavy Marvelu je to super. [b]DCKK (DC Komiksový komplet) [/b]máme zde výborné komiksy (Ticho, Dlouhý Halloween, Království tvé, Robin: Rok jedna, Batgirl: Rok jedna, JLA: Spravedlnost a další). Opět ten samí problém, že některé příběhy jsou vytržené z rozjetých sérií, a bez znalostí se v tom člověk ztrácí. Velkou nevýhodou tohoto kompletu je, že se primárně soustředí na Batmana a Supermana. Přitom takový Aquaman, JL Dark, Martian Manhunter a další nedostanou ani jedno číslo. Je to obrovská škoda. Jsou zde komiksy, které jsou opravdu hodně průměrné a pár sraček. [b] KVSM (Komiksový výběr Spider-Man) [/b]tento výběr se z mého pohledu povedl. Dostaneme dost příběhu od Todda McFarlane, Davida Michelinie, J. M. Straczynskiho, Dana Slotta a další. Je to velký průřez Spideyho historií. Začátky, smrt Gwen, svatba s MJ, zrození Venoma a Carnage, Morlun, věci po Občanské válce nebo Svítání nového dne. Jsou to dobré příběh, které jsou doplněné o příběhy, které nejsou v hlavní časové ose jako Spider-Man: Noir, Pavučina, Padlé město. Jediné, co mě výrazněji mrzí, že nedošlo na velké eventy, jako je Spider-Verse, Pavoučí ostrov nebo Spideyho, který je miliardář, či pracuje ve Future Foundation. [b]Legenda o Batmanovi[/b] - Mám za sebou první číslo a část druhého - je to úplně jiný Batman, než na jakého jsem zvyklí z komiksů a z filmů. Zajímavý a originální pohled. O samotném kompletu jsem se rozepsal zde - [url=https://plotpoint.sk/legenda-o-batmanovi/]Legenda o Batmanovi[/url]
802622
7 0
reagují: Godlike
reagovat

ComicZone

Nemám teď úplně jednoduché období, tak mi přítelkyně přinesla začátek nově vycházející kolekce Batmana od Deagostini. Udělalo mi to radost a společně jsme předplatili i zbytek. Celkem má být asi 80 sešitů, jsou tam kousky jako Kameňák nebo Soví tribunál, alespoň co jsem se zatím díval. Dohromady to dá na poličce hezký obrázek. První dva díly jsou Rok nula, které jsem ještě nečetl, tak se těším. Dohromady to vyjde celkem draho, ale žádnou podobnou sbírku nemám a Batman je asi můj nejoblíbenější komiksový hrdina. Vždycky jsem říkal, že můj první komiksový komplet jednou bude Preacher od Ennise, což je moje vůbec nejoblíbenější sága. Ale nakonec to bude tedy Batman.)
802622
Nemám teď úplně jednoduché období, tak mi přítelkyně přinesla začátek nově vycházející [url=https://www.deagostini.com/cz/produkty/batman/VD3692000000/]kolekce[/url] Batmana od Deagostini. Udělalo mi to radost a společně jsme předplatili i zbytek. Celkem má být asi 80 sešitů, jsou tam kousky jako Kameňák nebo Soví tribunál, alespoň co jsem se zatím díval. Dohromady to dá na poličce hezký obrázek. První dva díly jsou Rok nula, které jsem ještě nečetl, tak se těším. Dohromady to vyjde celkem draho, ale žádnou podobnou sbírku nemám a Batman je asi můj nejoblíbenější komiksový hrdina. Vždycky jsem říkal, že můj první komiksový komplet jednou bude Preacher od Ennise, což je moje vůbec nejoblíbenější sága. Ale nakonec to bude tedy Batman.)
ComicZone
7 0
reagují: (=LIFTY=), hroubek
reagovat
:(

"A kdy budeme moct zapálit pochodně?"
802610
:( "A kdy budeme moct zapálit pochodně?"
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:(
802596
:(
802592
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To snad ne! :(

Jezisi to je buh. Nechci psat byl :(
802593
To snad ne! :( Jezisi to je buh. Nechci psat byl :(
802592
3 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel  Norm Macdonald, jeden z nejvtipnějších lidí ze Saturday Night Life. ach jo :(
802592
Zemřel  Norm Macdonald, jeden z nejvtipnějších lidí ze Saturday Night Life. ach jo :(
Diskova kronika
3 0
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cinefil
Len aby mu to nevybuchlo pod nohami
802590
Len aby mu to nevybuchlo pod nohami
802575
1 -1
reagovat
Tak Nolan se usadil v Universalu. Snad pro ně v nejbližší době natočí nějakou bombu. :D:+
802575
Tak Nolan se usadil v Universalu. Snad pro ně v nejbližší době natočí nějakou bombu. *:D**:+*
8 -1
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jinak jak říkal SteKi, že při Practice se člověk dozví od komentátorů taky inside info nebo třeba zajímavosti o trati, tak v tom jsou určitě super, ale já je časem přestal sledovat protože to jsou minimálně 3 hodiny extra a kolikrát se to nedá zvládnout.
Na F1TV jsou pro practice vždycky pár hodin po skončení sestříhány highlighty cca na 10 minut a to pro představu stačí - a pro news a zákulisí používám appku/web Formula 1 a taky doporučuju youtube kanál Formula World, kde autor několikrát týdně shromažďuje novinky do cca 4minutových videí.
802486
Jinak jak říkal SteKi, že při Practice se člověk dozví od komentátorů taky inside info nebo třeba zajímavosti o trati, tak v tom jsou určitě super, ale já je časem přestal sledovat protože to jsou minimálně 3 hodiny extra a kolikrát se to nedá zvládnout. Na F1TV jsou pro practice vždycky pár hodin po skončení sestříhány highlighty cca na 10 minut a to pro představu stačí - a pro news a zákulisí používám appku/web Formula 1 a taky doporučuju youtube kanál Formula World, kde autor několikrát týdně shromažďuje novinky do cca 4minutových videí.
802485
2 -2
reagovat
Díky. Zkusil jsem to F1 TV, zatím mě to nezruinovalo a uvidím jak mě to bude bavit :+
802485
Díky. Zkusil jsem to F1 TV, zatím mě to nezruinovalo a uvidím jak mě to bude bavit *:+*
4 -1
reagují: earthworm
reagovat
Já to říkám pořád... Kdyby byli Horkýže slíže z Česka, tak by nebyli tak vtipní8)
802484
Já to říkám pořád... Kdyby byli Horkýže slíže z Česka, tak by nebyli tak vtipní*8)*
5 0
reagovat
reaguje na: studo
Slovenština je na tohle strašně krásnej jazyk :D:D
802473
Slovenština je na tohle strašně krásnej jazyk *:D**:D*
802464
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se