Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11781 - 11800 Napsat příspěvek
Nejhorší je Pohár, to je fakt hrozná režie, přitom knižně je to jeden z nejlepších dílů...
Komnatu mám rád - bazilišek, provedení Tajemné komnaty a Aragog FTW
Nejraději mám ale trojku a pětku, protože Lupin a Sirius - knižně úžasné postavy obsadili dokonalou castingovou volbou.
Jinak dva roky jsem byl v HP studiu v Anglii a mít tak o deset let míň, tak tam normálně sebou seknu nadšením8) Úžasný zážitek.
800800
Nejhorší je Pohár, to je fakt hrozná režie, přitom knižně je to jeden z nejlepších dílů... Komnatu mám rád - bazilišek, provedení Tajemné komnaty a Aragog FTW Nejraději mám ale trojku a pětku, protože Lupin a Sirius - knižně úžasné postavy obsadili dokonalou castingovou volbou. Jinak dva roky jsem byl v HP studiu v Anglii a mít tak o deset let míň, tak tam normálně sebou seknu nadšením*8)* Úžasný zážitek.
11 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: the dark knight
To fakt ne
800799
To fakt ne
800798
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Prohoď si poslední dva díly a máš to správně. :D
800798
Prohoď si poslední dva díly a máš to správně. *:D*
800794
2 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Wow, trafil si sa na desatiny.:+
800797
Wow, trafil si sa na desatiny.*:+*
800794
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
S hodnocením jsem spíš u Teda (i když ta jednička je vážně hodně fajn), ale i tak - pěkné shrnutí, a to nadšení ti vlastně dost závidím :+
800796
S hodnocením jsem spíš u Teda (i když ta jednička je vážně hodně fajn), ale i tak - pěkné shrnutí, a to nadšení ti vlastně dost závidím *:+*
800793
7 -1
reagovat
Kamen 7,5
Komnata 7
Azkaban 9
Pohar 6,5
Fenix 8
Princ 7
Hallows A - 5
Hallows B - 7
800794
Kamen 7,5 Komnata 7 Azkaban 9 Pohar 6,5 Fenix 8 Princ 7 Hallows A - 5 Hallows B - 7
13 -5
reagovat

Potter Wall of Text

Mám na ty výročí čuch :D Aniž bych to věděl, tak se mi podařilo oslavit deset let od konce Pottera komplet opáčkem. A jo, furt to na mě funguje.

Kámen mudrců
Krásný. Williams, neotravný děcka, pohádkový Bradavice. Atmoška všeho až na půdu. Famfrpál. A děsivej Voldemort na konci.
10/10

Tajemná komnata
More of the same. Geniální Lockhart, geniální Williams, přesná režie, EMOCE (Hagridův návrat = slzičky i teď ve dvaatřiceti).
10/10

Vězeň z Azkabanu
Ježišmarja, já úplně zapomněl jak moc je to... Ech, geniální. Williams v naprosté a totální životní formě. Ztemnění zápletky a celýho pohádkovýho barevnýho světa na jedničku a vůbec to nebylo k smíchu, jako když se o "vážnost" snaží jiní.
10/10

Ohnivý pohár
Tohle pro mě navžycky zůstane srdcovka. Nevím přesně proč, ale je to tak. Je to celý jiný, najednou dospělejší. Dechberoucí a děsivej Fiennes, funkční emoce, začínající pubertální struggle a celkově zase něco jinýho.
Ovšem suverénně nejhorší performance od Watson a od tohodle dílu už to šlo jen z kopce až skoro do konce. WTF, to její "hraní" obočím...
Jak kdysi v Sestře v Akci 2 - pro mě osobně ne nejlepší, ale zvláštní cenu poroty si to zaslouží.
10/10

Fénixův řád
NEJLEPŠÍ POTTER! NEJLEPŠÍ HUDBA! NEJVĚTŠÍ EMOCE!
Zopakuju svoji mantru, že prospěl odchod Klovese a dosmrti mě bude zajímat, jak by dopadl zbytek filmů, kdyby na nich scénář dělal Goldenberg. Podle mě si s Yatesem sedl mnohem líp, než Kloves a jde to poznat.
Druhej nejlepší Potter soundtrack, skvěle převedená knížka na plátno, neuvěřitelně vtahující začátek, Imelda, frustrace, Snape, bitka na Ministerstvu a shape of things to come.
Pro mě osobně opravdu favorit.
100/10 (no typo)

Princ dvojí krve
Po letech jsem to vzal na milost a opravdu si to užil. Double feature s Fénixem to asi funguje nejlíp a dost tomu filmu pomáhá, že jsem to vlastně bingeoval. Skvělej soundtrack, zadostiučení v Brumbálovi po pětce, mládežníci super a je strašně moc poznat, že to společný dospívání není jenom hraní. Celkově tísnívá atmoška taky super.
8/10

Deathly Hallows
Nebudu to dělit, protože jsem to dal za jedno odpoledne. A jako jo. End of an era jaxviň. Vymotali se ze všecho krásně a za mě si spousta finále o tomhle může nechat jenom zdát (wink, wink poslední Star Wars). 
Ta první část se trošku hledala, ale sedlo si to v druhé půlce krásně a druhá část (OMG, já ji viděl poprvé za těch deset let od kina!!) byla dechberoucí. Ani na chvíli se to nezastavilo, Courtyard Apocalypse narvaná emocema a co jsem si teda uvědomil, že se ta druhá část vlastně odehrává během jednoho dne. Zužitkovali tady celej ten build up za těch osm filmů, těm děckám věříte naprosto všechno a je vidět, že do toho šli všichni naplno.
Jen teda ta hudba suverénně nejslabší.
Ale jo, s tímhle jsem vyrůstal a dospíval. A to se nezapomíná.
8/10

Zbytek povídání jindy, protože tohle se fakt protáhlo.
#sorrynotsorry
800793
Mám na ty výročí čuch *:D* Aniž bych to věděl, tak se mi podařilo oslavit deset let od konce Pottera komplet opáčkem. A jo, furt to na mě funguje. [b]Kámen mudrců [/b]Krásný. Williams, neotravný děcka, pohádkový Bradavice. Atmoška všeho až na půdu. Famfrpál. A děsivej Voldemort na konci. [i]10/10 [/i] [b]Tajemná komnata [/b]More of the same. Geniální Lockhart, geniální Williams, přesná režie, EMOCE (Hagridův návrat = slzičky i teď ve dvaatřiceti). [i]10/10 [/i] [b]Vězeň z Azkabanu [/b]Ježišmarja, já úplně zapomněl jak moc je to... Ech, geniální. Williams v naprosté a totální životní formě. Ztemnění zápletky a celýho pohádkovýho barevnýho světa na jedničku a vůbec to nebylo k smíchu, jako když se o "vážnost" snaží jiní. [i]10/10 [/i] [b]Ohnivý pohár [/b]Tohle pro mě navžycky zůstane srdcovka. Nevím přesně proč, ale je to tak. Je to celý jiný, najednou dospělejší. Dechberoucí a děsivej Fiennes, funkční emoce, začínající pubertální struggle a celkově zase něco jinýho. Ovšem suverénně nejhorší performance od Watson a od tohodle dílu už to šlo jen z kopce až skoro do konce. WTF, to její "hraní" obočím... Jak kdysi v Sestře v Akci 2 - pro mě osobně ne nejlepší, ale zvláštní cenu poroty si to zaslouží. [i]10/10 [/i] [b]Fénixův řád [/b]NEJLEPŠÍ POTTER! NEJLEPŠÍ HUDBA! NEJVĚTŠÍ EMOCE! Zopakuju svoji mantru, že prospěl odchod Klovese a dosmrti mě bude zajímat, jak by dopadl zbytek filmů, kdyby na nich scénář dělal Goldenberg. Podle mě si s Yatesem sedl mnohem líp, než Kloves a jde to poznat. Druhej nejlepší Potter soundtrack, skvěle převedená knížka na plátno, neuvěřitelně vtahující začátek, Imelda, frustrace, Snape, bitka na Ministerstvu a shape of things to come. Pro mě osobně opravdu favorit. [i]100/10 [/i](no typo) [b]Princ dvojí krve [/b]Po letech jsem to vzal na milost a opravdu si to užil. Double feature s Fénixem to asi funguje nejlíp a dost tomu filmu pomáhá, že jsem to vlastně bingeoval. Skvělej soundtrack, zadostiučení v Brumbálovi po pětce, mládežníci super a je strašně moc poznat, že to společný dospívání není jenom hraní. Celkově tísnívá atmoška taky super. [i]8/10 [/i] [b]Deathly[/b] [b]Hallows[/b] Nebudu to dělit, protože jsem to dal za jedno odpoledne. A jako jo. End of an era jaxviň. Vymotali se ze všecho krásně a za mě si spousta finále o tomhle může nechat jenom zdát (wink, wink poslední Star Wars).  Ta první část se trošku hledala, ale sedlo si to v druhé půlce krásně a druhá část (OMG, já ji viděl poprvé za těch deset let od kina!!) byla dechberoucí. Ani na chvíli se to nezastavilo, Courtyard Apocalypse narvaná emocema a co jsem si teda uvědomil, že se ta druhá část vlastně odehrává během jednoho dne. Zužitkovali tady celej ten build up za těch osm filmů, těm děckám věříte naprosto všechno a je vidět, že do toho šli všichni naplno. Jen teda ta hudba suverénně nejslabší. Ale jo, s tímhle jsem vyrůstal a dospíval. A to se nezapomíná. [i]8/10[/i] Zbytek povídání jindy, protože tohle se fakt protáhlo. #sorrynotsorry
Potter Wall of Text
11 -3
reagují: pytlik, HAL
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ha! Tisíc lidí, tisíc chutí.
Pro mě nejlepší a v podstatě jedinej pořádně koukatelnej počin pana režiséra. 
800773
Ha! Tisíc lidí, tisíc chutí. Pro mě nejlepší a v podstatě jedinej pořádně koukatelnej počin pana režiséra. 
800751
1 -9
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jop, po tomhle a Arrival jsem se bál, že mě Villeneuve bude míjet jako Nolan. Naštěstí BR2049 to zlomil a na Dunu se těším. :)
800765
Jop, po tomhle a Arrival jsem se bál, že mě Villeneuve bude míjet jako Nolan. Naštěstí BR2049 to zlomil a na Dunu se těším. *:)*
800751
1 -5
reagovat

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Povedené pokračování loňské překvapivé akční pecky. Brutalita tu sedí mnohem víc než v hrané verzi, a že se s ní nešetří. Přesto o chloupek horší než první díl. Některé scénáristické a dramaturgické volby mi neseděly stejně jako větší odklon od zavedeného herního lore (i když... cestování časem pokazí téměř vše, když se s ním neumí zacházet). Na druhou stranu v dalších věcech se možná až příliš sveřepě drží zavedených nosných prvků originálů. Největším záporem je znovu stopáž, protože tempo je opravdu vražedné (ehm 8)) a vedlejší linka s Kamidogu je vcelku zbytečná. Přesto jde o (výrazně) nejlepší letošní MK.

8/10

P. S.: Nepřesnosti v závěrečných titulcích (stejně jako u Scorpion's Revenge!) fanoušky série urazí a je to překvapující, když na filmu se podílel i jeden z původních tvůrců, Ed Boon... Ale tak je to WB, no. :-
800759
Povedené pokračování loňské překvapivé akční pecky. Brutalita tu sedí mnohem víc než v hrané verzi, a že se s ní nešetří. Přesto o chloupek horší než první díl. Některé scénáristické a dramaturgické volby mi neseděly stejně jako větší odklon od zavedeného herního lore (i když... cestování časem pokazí téměř vše, když se s ním neumí zacházet). Na druhou stranu v dalších věcech se možná až příliš sveřepě drží zavedených nosných prvků originálů. Největším záporem je znovu stopáž, protože tempo je opravdu vražedné (ehm *8)*) a vedlejší linka s [spoiler]Kamidogu[/spoiler] je vcelku zbytečná. Přesto jde o (výrazně) nejlepší letošní MK. [b]8/10 [/b]P. S.: Nepřesnosti v závěrečných titulcích (stejně jako u Scorpion's Revenge!) fanoušky série urazí a je to překvapující, když na filmu se podílel i jeden z původních tvůrců, Ed Boon... [url=https://i.redd.it/q7ppcdfq9mk71.jpg]Ale tak je to WB, no.[/url] *:-*
Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms
1 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Moc to řešíš. Paní má vždy pravdu, zvlášť po noční šichtě ;) 
800752
Moc to řešíš. Paní má vždy pravdu, zvlášť po noční šichtě *;)* 
800751
13 -1
reagovat

Prisoners (2013)

Tak jsem si dal po letech opáčko. Tehdy to na mě nijak zvlášť nezapůsobilo, ale on od tý doby Villeneuve natočil pár věcí, co nejsou úplně k zahození 8) a tak jsem si řekl, že za to třeba mohlo jen aktuální rozpoložení.

Ve zkratce: ani ne. Bez zkratky: je to podivnej hybrid ultratemný atmosférický detektivky a nedotaženýho psycho dramatu, kde se obě ty části navzájem hrozně třískaj a ve výsledku ani jedna pořádně nezazáří. A je to fakt škoda, protože jinak jsou tam výborný herecký výkony (kreace Melissy Leo byla fakt extrémně odpudivá), boží kamera a Villeneuveův rukopis byl taky poznat... Ale všechny ty věci jsem mohl obdivovat jen tak nějak objektivně a akademicky, protože jsem pořád řešil, na co se to vlastně dívám a co by ten film vlastně chtěl bejt; jestli procedurální thriller, nebo úvaha nad extrémníma situacema dovádějícíma lidi k extrémním činům. Pořádně to nebylo ani jedno.

Moje paní tvrdí, že to moc řeším a že to bylo hrozně napínavý, protože i přes pomalý tempo, dlouhou stopáž a absolvovanou noční se jí nechtělo jít spát. Tak si vyber...
800751
Tak jsem si dal po letech opáčko. Tehdy to na mě nijak zvlášť nezapůsobilo, ale on od tý doby Villeneuve natočil pár věcí, co nejsou úplně k zahození *8)* a tak jsem si řekl, že za to třeba mohlo jen aktuální rozpoložení. Ve zkratce: ani ne. Bez zkratky: je to podivnej hybrid ultratemný atmosférický detektivky a nedotaženýho psycho dramatu, kde se obě ty části navzájem hrozně třískaj a ve výsledku ani jedna pořádně nezazáří. A je to fakt škoda, protože jinak jsou tam výborný herecký výkony (kreace Melissy Leo byla fakt extrémně odpudivá), boží kamera a Villeneuveův rukopis byl taky poznat... Ale všechny ty věci jsem mohl obdivovat jen tak nějak objektivně a akademicky, protože jsem pořád řešil, na co se to vlastně dívám a co by ten film vlastně chtěl bejt; jestli procedurální thriller, nebo úvaha nad extrémníma situacema dovádějícíma lidi k extrémním činům. Pořádně to nebylo ani jedno. [spoiler]Moje paní tvrdí, že to moc řeším a že to bylo hrozně napínavý, protože i přes pomalý tempo, dlouhou stopáž a absolvovanou noční se jí nechtělo jít spát. Tak si vyber...[/spoiler]
Prisoners (2013)
4 -14
reagují: verbst, Memphis, Sigi
reagovat

Zátopek

Jsem dost spokojený. Vizuální stránka je nádherná a ty prachy jsou tam opravdu vidět a film díky tomu vypadá světově. Sedla mi Ondříčkova režie, která je sebevědomá a naprosto přirozená. Líbili se mi herecké výkony, jelikož herci jdou do svých rolí na maximum a je radost sledovat, jak hrají. Jediný zásadní problém mám s tím, že film chce toho hodně říci a ne na všechno je prostor. Některé motivy bohužel zůstanou nevyužitý. 7,5/10
800727
Jsem dost spokojený. Vizuální stránka je nádherná a ty prachy jsou tam opravdu vidět a film díky tomu vypadá světově. Sedla mi Ondříčkova režie, která je sebevědomá a naprosto přirozená. Líbili se mi herecké výkony, jelikož herci jdou do svých rolí na maximum a je radost sledovat, jak hrají. Jediný zásadní problém mám s tím, že film chce toho hodně říci a ne na všechno je prostor. Některé motivy bohužel zůstanou nevyužitý. [b]7,5/10[/b]
Zátopek
2 -3
reagovat

Stillwater (2021)

Tak nakonec mám z toho hodně dobrý pocit. Má to dost pomalé tempo a půlku filmu to není takové, jak to vypadá, že bude. Což je příjemná změna. Ale Matt Damon (50 let už !) je tu skvělý a už jen kvůli němu film stojí za shlédnutí. 
8/10
800714
Tak nakonec mám z toho hodně dobrý pocit. Má to dost pomalé tempo a půlku filmu to není takové, jak to vypadá, že bude. Což je příjemná změna. Ale Matt Damon (50 let už !) je tu skvělý a už jen kvůli němu film stojí za shlédnutí.  8/10
Stillwater (2021)
4 0
reagovat

Candyman (ten původní)

Dokonale atmosférický horor, který přesně vystihuje tvorbu konce 80. a začátek 90. let Podobně jako u Dětské hry nebo Predátora 2 tady funguje na pozadí strach ze zkaženého a hnusného města, které má k americké snu daleko.
Všechny scény z gheta jsou pomalu děsivější, než sám Candyman, který je sice výborně zahraný, ale detektivní prvni část je přeci jen silnější díky neznámému zlu. Pak se to navíc zbytečně zamotá a trochu točí v kruhu. Konec je vyloženě divný.
Z dohánění hororových restů je pro mě někde v lehkém nadprůměru s Hellraiserem.
800707
Dokonale atmosférický horor, který přesně vystihuje tvorbu konce 80. a začátek 90. let Podobně jako u Dětské hry nebo Predátora 2 tady funguje na pozadí strach ze zkaženého a hnusného města, které má k americké snu daleko. Všechny scény z gheta jsou pomalu děsivější, než sám Candyman, který je sice výborně zahraný, ale detektivní prvni část je přeci jen silnější díky neznámému zlu. Pak se to navíc zbytečně zamotá a trochu točí v kruhu. Konec je vyloženě divný. Z dohánění hororových restů je pro mě někde v lehkém nadprůměru s Hellraiserem.
Candyman (ten původní)
3 0
reagovat

Matrix 4 trailer z redditu

link

"Myslel jsem, že bude delší."
800701
https://i.redd.it/lgiceji0mck71.jpg "Myslel jsem, že bude delší."
Matrix 4 trailer z redditu
16 -4
reagovat
Očividně se mu líbí tyto předělávky - viz Bratři...
800699
Očividně se mu líbí tyto předělávky - viz Bratři...
3 0
reagovat

The Guilty

Tak tu máme teaser a stále si říkám, co do té role zlákalo právě Jakea :-.
800695
Tak tu máme [url=https://youtu.be/7w9tumq4_34]teaser[/url] a stále si říkám, co do té role zlákalo právě Jakea *:-*.
The Guilty
3 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Jako cetl jsem, ze to bude trochu reboot, ale ze az tak?!!!
800610
Jako cetl jsem, ze to bude trochu reboot, ale ze az tak?!!!
800606
5 -2
reagovat
Ne...Ty!!!
800608
Ne...Ty!!!
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se