Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12001 - 12020 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Jákl podle mě nemá na to, aby natočil opravdu velkolepý historický film. 
796694
Jákl podle mě nemá na to, aby natočil opravdu velkolepý historický film. 
796690
4 -1
reagovat

Jan Žižka (1955)

Pořád skvělá pecka. Scéna první pražské defenestrace a bitva u Sudoměře se může směle srovnávat s dobovou hollywoodskou produkcí, Srnkova monumentální hudba je pořád dechberoucí a atmosféra nezaměnitelná. U Vávrova Žižky platí to, co u Jana Husa. Mám ty filmy rád a nedám na ně dopustit.

Opravdu by mě zajímalo, co ze stejné látky vykřeše Jáklův Žižka, ze kterého mám stále pochybnosti.
796690
Pořád skvělá pecka. Scéna první pražské defenestrace a bitva u Sudoměře se může směle srovnávat s dobovou hollywoodskou produkcí, Srnkova monumentální hudba je pořád dechberoucí a atmosféra nezaměnitelná. U Vávrova Žižky platí to, co u Jana Husa. Mám ty filmy rád a nedám na ně dopustit. Opravdu by mě zajímalo, co ze stejné látky vykřeše Jáklův Žižka, ze kterého mám stále pochybnosti.
Jan Žižka (1955)
3 -4
reagují: DarkSith
reagovat

Gunpowder Milkshake

Naprosto příšerný, po 40 minutách jsem to vypnul, totálně bez nápadu, filmařských schopností a něčeho navíc. Gillan tam byla s jedním výrazem hrozná .
796675
Naprosto příšerný, po 40 minutách jsem to vypnul, totálně bez nápadu, filmařských schopností a něčeho navíc. Gillan tam byla s jedním výrazem hrozná .
Gunpowder Milkshake
4 0
reagovat

Black Widow

Jsem z toho skoro v rozpacích - další nová Marvelovka, a další která mě skoro nadchla.

Ony ty ženské režisérky (Lokiho točila Kate Herron) i za něco stojí, když nejedou jen feministickou masírku a snaží se prostě jen o zábavné filmy - Cate Shortland to tady má v první půlce pevně v rukou, a jak v první třetině jede velice věrnou napodobeninu Greengasse, tak i ten přechod do komornější a humornější konverzačky s velmi temnými emočními podtóny zvládá sebevědomě. Zajímala mě díky tomu velmi i ta rodinná linka. A chci od ní vidět další akční velkofilm, kde už nebude svázaná jhem předlohy.

A ty dialogy tedy stojí nejen na ní, ale snad ještě víc na Florence Pugh, která přehrává všechny rozdílem třídy. I když ani ti ostatní tu nejsou špatní, hlavně postava tragického losera Red Guardiana je hodně fajn, a i psudosvině Rachel Weisz má něco do sebe (ale potřebovala by víc prostoru, aby její postava dávala větší smysl)... paradoxně nejmíň výrazná je tak samotná Black Widow... a s tím se smířím, od Scarlett mi stačí ke štěstí když v těsném oblečku bije lidi.

Fakt velká škoda že ke konci se z toho stane průměrná Feigeovská Marvelovka a jde to krapet do hajzlu, zas debilní černobílý záporák s jeho (tady doslova) mindless canon-fodderem a nemocným plánem na ovládnutí světa. Celá linka s moderním Black room je úplně mizerná, škoda že Black Widow jen neřeší ozvěny minulosti a nedává se dohromady s rodinou, a i to ve filmu mohutně teasované vyčištění Budapešti s Hawkeyem bych viděl mnohem radši, než další poskakování před hromadou digitálních explozí.
Přitom v první půlce ten film i "vypadal" jinak než standardní Marvelovky, a že už jsem na jejich sterilní vizuál poněkud alergický.

Zůstat vše na úrovni první poloviny, tak snad řadím Black Widow mezi Top 3 Marvelovky, takto je to ale v jejich rámci jen "docela ok nadprůměr".
796660
Jsem z toho skoro v rozpacích - další nová Marvelovka, a další která mě skoro nadchla. Ony ty ženské režisérky (Lokiho točila Kate Herron) i za něco stojí, když nejedou jen feministickou masírku a snaží se prostě jen o zábavné filmy - Cate Shortland to tady má v první půlce pevně v rukou, a jak v první třetině jede velice věrnou napodobeninu Greengasse, tak i ten přechod do komornější a humornější konverzačky s velmi temnými emočními podtóny zvládá sebevědomě. Zajímala mě díky tomu velmi i ta rodinná linka. A chci od ní vidět další akční velkofilm, kde už nebude svázaná jhem předlohy. A ty dialogy tedy stojí nejen na ní, ale snad ještě víc na Florence Pugh, která přehrává všechny rozdílem třídy. I když ani ti ostatní tu nejsou špatní, hlavně postava tragického losera Red Guardiana je hodně fajn, a i psudosvině Rachel Weisz má něco do sebe (ale potřebovala by víc prostoru, aby její postava dávala větší smysl)... paradoxně nejmíň výrazná je tak samotná Black Widow... a s tím se smířím, od Scarlett mi stačí ke štěstí když v těsném oblečku bije lidi. Fakt velká škoda že ke konci se z toho stane průměrná Feigeovská Marvelovka a jde to krapet do hajzlu, zas debilní černobílý záporák s jeho (tady doslova) mindless canon-fodderem a nemocným plánem na ovládnutí světa. Celá linka s moderním Black room je úplně mizerná, škoda že Black Widow jen neřeší ozvěny minulosti a nedává se dohromady s rodinou, a i to ve filmu mohutně teasované vyčištění Budapešti s Hawkeyem bych viděl mnohem radši, než další poskakování před hromadou digitálních explozí. Přitom v první půlce ten film i "vypadal" jinak než standardní Marvelovky, a že už jsem na jejich sterilní vizuál poněkud alergický. Zůstat vše na úrovni první poloviny, tak snad řadím Black Widow mezi Top 3 Marvelovky, takto je to ale v jejich rámci jen "docela ok nadprůměr".
Black Widow
4 -8
reagovat

Fear Street Part 3: 1666

Na závěr této hororové trilogie jsem byl po skvělém druhém díle hodně zvědaví. Výsledek sice není špatný, ale potenciál tam byl určitě větší. První část druhého dílu, která se odehrává v roce 1666, je spíše než horor velmi temné drama, které ukazuje, že skutečné zlo se vždy skrývá hlavně v lidech. Má to hodně depresivní atmosféru a nastane zde zvrat, který jsem popravdě nečekal.
Druhá část závěrečného dílu se vrací do devadesátých let a hlavní hrdinové se rozhodnou zlomit kletbu, která staletí sužuje jejich město. Celé je to hezky natočené a rychle to utíká. Jenže hlavní hrdinka nemá dostatečné charizma jako Sadie Sink z dvojky a hlavní záporák nedostane dost prostoru a upřímně daleko větší satisfakci za způsobené příkoří by si zasloužila starší Ziggy než ona. 
Třetí díl má svoje podařené momenty, ale dvojka zůstala nepřekonaná. 
Moje hodnocení: 7/10 
796649
Na závěr této hororové trilogie jsem byl po skvělém druhém díle hodně zvědaví. Výsledek sice není špatný, ale potenciál tam byl určitě větší. První část druhého dílu, která se odehrává v roce 1666, je spíše než horor velmi temné drama, které ukazuje, že skutečné zlo se vždy skrývá hlavně v lidech. Má to hodně depresivní atmosféru a nastane zde zvrat, který jsem popravdě nečekal. Druhá část závěrečného dílu se vrací do devadesátých let a hlavní hrdinové se rozhodnou zlomit kletbu, která staletí sužuje jejich město. Celé je to hezky natočené a rychle to utíká. Jenže hlavní hrdinka nemá dostatečné charizma jako Sadie Sink z dvojky a [spoiler]hlavní záporák [/spoiler]nedostane dost prostoru a upřímně daleko větší satisfakci za způsobené příkoří by si zasloužila[spoiler] starší Ziggy[/spoiler] než ona.  Třetí díl má svoje podařené momenty, ale dvojka zůstala nepřekonaná.  Moje hodnocení: 7/10 
Fear Street Part 3: 1666
3 0
reagovat

Pray Away (2021) - trailer

Trailer zde. Ten dokument bych moc rád viděl, protože konverzní terapie jsou fakt něco hnusného, přičemž propagátoři téhle "léčby" víru jenom zneužívali.
796599
Trailer [url=https://www.youtube.com/watch?v=tk_CqGVfxEs]zde[/url]. Ten dokument bych moc rád viděl, protože konverzní terapie jsou fakt něco hnusného, přičemž propagátoři téhle "léčby" víru jenom zneužívali.
Pray Away (2021) - trailer
1 -2
reagovat

Dva poldové (1977)

Léta letoucí jsem to neviděl. Dýchla na mě nostalgie (včetně slavného dabingu) a krásně jsem se bavil. :)
796596
Léta letoucí jsem to neviděl. Dýchla na mě nostalgie (včetně slavného dabingu) a krásně jsem se bavil. *:)*
Dva poldové (1977)
1 -2
reagovat

Tiché místo 2

Cillian Murphy > John Krasinski 
Ale z obou by byl dobrý Joel.
Jinak vlastně to samé, co první díl, jen linka s Emilkou byla dost o ničem.
Překvapilo mě, že je Murphy nakonec vlastně v hlavní roli a není z něj zm.d, jak jsem podle trailerů očekával. 
Všechny útoky monster výborné, ale škoda, že je to tak soft krvavé.
Třetí díl si klidně dám.
796565
Cillian Murphy > John Krasinski  Ale z obou by byl dobrý Joel. Jinak vlastně to samé, co první díl, jen linka s Emilkou byla dost o ničem. [spoiler]Překvapilo mě, že je Murphy nakonec vlastně v hlavní roli a není z něj zm.d, jak jsem podle trailerů očekával. [/spoiler] Všechny útoky monster výborné, ale škoda, že je to tak soft krvavé. Třetí díl si klidně dám.
Tiché místo 2
7 0
reagovat

Klasicky horor

No dobře, tohle je po dlouhé době horor, u kterého fakt nevím, co si mám myslet. Na začátku se moc dlouho kecá, ale pak naštěstí přijde extrémně dobrý atmosferický horor a pak se něco stane a... Jako originální to na klasický horor docela je, ale ta pointa je fakt šílená a musím si to nechat rozlezet v hlavě. Jo a potitulková scéna je už úplně meta:D
796535
No dobře, tohle je po dlouhé době horor, u kterého fakt nevím, co si mám myslet. Na začátku se moc dlouho kecá, ale pak naštěstí přijde extrémně dobrý atmosferický horor a pak se něco stane a... Jako originální to na klasický horor docela je, ale ta pointa je fakt šílená a musím si to nechat rozlezet v hlavě. Jo a potitulková scéna je už úplně meta*:D*
Klasicky horor
2 0
reagovat

Krvavá nevěsta

Úplně jsem zapomněl, že to existuje a připomněl až dnes doOd a Meghan.:D Tak jsme koukli a jo, jednohubka fakt dobrá a občas i hodně zábavná. Mrzelo, že na konci nebylo třeba velký cameo, ale jinak jsem si to užil. Na Meghan se těšim taky, tam se mi trailer líbil dost.
796522
Úplně jsem zapomněl, že to existuje a připomněl až dnes doOd a Meghan.*:D* Tak jsme koukli a jo, jednohubka fakt dobrá a občas i hodně zábavná. Mrzelo, že na konci nebylo třeba velký cameo, ale jinak jsem si to užil. Na Meghan se těšim taky, tam se mi trailer líbil dost.
Krvavá nevěsta
4 0
reagovat

Deadpool a Korg komentují trailer na film Free Guy

link

fakt mě chybí tenhle typ virálních trailerů. Legendární je a stále bude Stiler, Black a Downey na Tropic Thunder. 
796515
https://youtu.be/g7q60i_Lh_E fakt mě chybí tenhle typ virálních trailerů. Legendární je a stále bude Stiler, Black a Downey na Tropic Thunder. 
Deadpool a Korg komentují trailer na film Free Guy
2 -1
reagovat

Četník a mimozemšťané

Chtěl bych se vrátit do hlavy toho 7 leteho caparta, co prvně viděl tento snímek. To vidění světa, kdy předchozí díly byly možná trochu komplikované a zápletky pro dítě ne-uplně pochopitelné, ale tady chápal vše. Chtěl bych se vrátit do toho věku, kdy takto krystalicky čistá zápletka se nezdá být v kontextu série naprosto absurdní. A to se mi včera povedlo. Neviděl jsem to 20 let a dost se bál co to se mnou udělá, ale genialní hudba, místy temná sci-fi atmosféra, "bežte se vyčurat!", Ave Regina a šroubovák prostě fungují stále. Už trochu víc sešlí Fuňas a Galabri to stále táhnou dobře. 
796470
Chtěl bych se vrátit do hlavy toho 7 leteho caparta, co prvně viděl tento snímek. To vidění světa, kdy předchozí díly byly možná trochu komplikované a zápletky pro dítě ne-uplně pochopitelné, ale tady chápal vše. Chtěl bych se vrátit do toho věku, kdy takto krystalicky čistá zápletka se nezdá být v kontextu série naprosto absurdní. A to se mi včera povedlo. Neviděl jsem to 20 let a dost se bál co to se mnou udělá, ale genialní hudba, místy temná sci-fi atmosféra, "bežte se vyčurat!", Ave Regina a šroubovák prostě fungují stále. Už trochu víc sešlí Fuňas a Galabri to stále táhnou dobře. 
Četník a mimozemšťané
14 0
reagovat
reaguje na: studo
Měli by využít příležitost, teď když je Stan Lee po smrti by jako náhradu měli všude šoupnout cameo Deadpoola, na rozdíl od něj by ani nemusel mít vlastní záběr či repliku, mohla by to být jen postavička s vteřinovým časem v jedom záběru, udělat z něj easter egg, hledací hru. Byl by u všeho a při správném pojetí by se ta camea dala zapracovat do eventuální Deadpoolovy sólovky.
796449
Měli by využít příležitost, teď když je Stan Lee po smrti by jako náhradu měli všude šoupnout cameo Deadpoola, na rozdíl od něj by ani nemusel mít vlastní záběr či repliku, mohla by to být jen postavička s vteřinovým časem v jedom záběru, udělat z něj easter egg, hledací hru. Byl by u všeho a při správném pojetí by se ta camea dala zapracovat do eventuální Deadpoolovy sólovky.
796433
5 -1
reagovat
Nový Pixar
Obdivuju, že dokážou přicházet s odvážnými a originálními nápady a já jim to pořád žeru.
796444
[url=https://m.youtube.com/watch?v=gtQFyMkNrmo]Nový Pixar [/url]Obdivuju, že dokážou přicházet s odvážnými a originálními nápady a já jim to pořád žeru.
2 -8
reagovat
reaguje na: studo
No, 5 minut fakt ne...
796437
No, 5 minut fakt ne...
796433
2 0
reagovat
Trailer na Free Guy, or is it? :D ft. Deadpool and Korg
796433
[url=https://www.youtube.com/watch?v=g7q60i_Lh_E]Trailer na Free Guy[/url], or is it? *:D* ft. Deadpool and Korg
1 -1
reagují: Fixer, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Trellíno
Já četl Sinclaira:D
796420
Já četl Sinclaira*:D*
796415
3 0
reagovat
reaguje na: duro
Já chci spin-off s tím malým hajzlikem s baseballovou pálkou. Strašný hnusák a je ho tam hrozně málo.
796419
Já chci spin-off s tím malým hajzlikem s baseballovou pálkou. Strašný hnusák a je ho tam hrozně málo.
796405
2 0
reagovat

Fear Street

Tu čtu všechny ty komentáře o poctách všem možným slasherům... to tu vážně nikdo z vás nečetl na základce Stopy hrůzy nebo už jsem opravdu tak starej? :) Pořád čekám, kdy to někdo ohodnotí i z pohledu adaptace knížek ze světa ulice strachu a nic. :) No každopádně jdu právě na to a pro mě se jedná z nostalgického hlediska o skoro nejočekávanější letošní filmovou událost. :) 
796415
Tu čtu všechny ty komentáře o poctách všem možným slasherům... to tu vážně nikdo z vás nečetl na základce Stopy hrůzy nebo už jsem opravdu tak starej? :) Pořád čekám, kdy to někdo ohodnotí i z pohledu adaptace knížek ze světa ulice strachu a nic. :) No každopádně jdu právě na to a pro mě se jedná z nostalgického hlediska o skoro nejočekávanější letošní filmovou událost. :) 
Fear Street
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Yup. Dětský Hulk pro Čínu. Ale co, nemůže být vše jen o západní kultuře, ale mohli si rozhodně vybrat zajímavější zasazení. Exotika nemusí být jen Asie, rád bych viděl něco s indiány, ale tam by asi byli připosraní strachem, že by nějaký vtip mohl někoho urazit (tak ať jdou klidně níž k Mayům/Inkům vs conquistadoři).
796413
Yup. Dětský Hulk pro Čínu. Ale co, nemůže být vše jen o západní kultuře, ale mohli si rozhodně vybrat zajímavější zasazení. Exotika nemusí být jen Asie, rád bych viděl něco s indiány, ale tam by asi byli připosraní strachem, že by nějaký vtip mohl někoho urazit (tak ať jdou klidně níž k Mayům/Inkům vs conquistadoři).
796402
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se