Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12301 - 12320 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Tak co si vzpomínám ono to bylo docela zajímavě uzavřené - a SyFy další rok "navázalo" další podobně pojatou minisérií, adaptací Childhood's End od Clarka. Ta byla taky dost dobrá, a dost mě mrzí že další roky už v této tradici nepokračovali (ale zase už pak pravidelně vycházelo Expanse, tak budiž jim to odpuštěno)
793533
Tak co si vzpomínám ono to bylo docela zajímavě uzavřené - a SyFy další rok "navázalo" další podobně pojatou minisérií, adaptací Childhood's End od Clarka. Ta byla taky dost dobrá, a dost mě mrzí že další roky už v této tradici nepokračovali (ale zase už pak pravidelně vycházelo Expanse, tak budiž jim to odpuštěno)
793531
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HAL
to jsi mi otevřel roky zavřené rány, že Ascension nikdy nepokračoval. O tom seriálu jsem nic nevěděl, pustil si to náhodou kvůli Tricii Helfer v dalším scifi a když mi došlo o čem  to bude, tak jsem si říkal hodinu že na tohle tvůrci nebudou mít koule a oni měli. :)
793531
to jsi mi otevřel roky zavřené rány, že Ascension nikdy nepokračoval. O tom seriálu jsem nic nevěděl, pustil si to náhodou kvůli Tricii Helfer v dalším scifi a když mi došlo o čem  to bude, tak jsem si říkal hodinu že na tohle tvůrci nebudou mít koule a oni měli. *:)*
793529
3 -1
reagují: HAL
reagovat

Voyagers

Na Voyagers jsem byl zvědavý a vlastně se na ně navzdory nic moc recenzím docela těšil, psychologické a společenské třenice na generační lodi plující vesmírem je pro film geniální téma, naposledy ho velice zajímavě zpracovávala třeba minisérie SyFy Ascension - no ale moc mě film nepotěšil.
Začátek dobrý, ale čím víc se příběh rozvíjel, tím víc intenzivní blbost scénáře bolela.

Young adult variace na Pána Much v uzavřeném prostoru lodi by mohla být teoreticky fajn, ale to by se víceméně všechny postavy nesměly velice rychle a bezdůvodně začít chovat jako pomatení idioti slepě následující zjevného psychopata, jakákoli uvěřitelnost filmu tím šla do háje a ani mě pak už nezajímal jejich osud... jenže ono je úplně jasné "proč" se ty postavy takto chovají. Že to je od režiséra a scénáristy zamýšleno jako přímočará alegorie na Trumpa, jeho voliče, a nenávist vybuzenou smyšlenou hrozbou od "aliens" které ti zlotřilí liberálové pustili do lodi. A o to víc mě pak film sral, je nejen mizerně natočený, ale hlavně je dosti ohavným pamfletem, kde ideologičnosti musí ustoupit jakákoli logika příběhu. Relativně fajn je aspoň akční finále (parafrázující pro změnu film Alien) a fakt že to není moc dlouhé. 5/10
793529
Na Voyagers jsem byl zvědavý a vlastně se na ně navzdory nic moc recenzím docela těšil, psychologické a společenské třenice na generační lodi plující vesmírem je pro film geniální téma, naposledy ho velice zajímavě zpracovávala třeba minisérie SyFy [url=https://www.csfd.cz/film/393152-vesmirna-lod-ascension/recenze/]Ascension [/url]- no ale moc mě film nepotěšil. Začátek dobrý, ale čím víc se příběh rozvíjel, tím víc intenzivní blbost scénáře bolela. Young adult variace na Pána Much v uzavřeném prostoru lodi by mohla být teoreticky fajn, ale to by se víceméně všechny postavy nesměly velice rychle a bezdůvodně začít chovat jako pomatení idioti slepě následující zjevného psychopata, jakákoli uvěřitelnost filmu tím šla do háje a ani mě pak už nezajímal jejich osud... jenže ono je úplně jasné "proč" se ty postavy takto chovají. Že to je od režiséra a scénáristy zamýšleno jako přímočará alegorie na Trumpa, jeho voliče, a nenávist vybuzenou smyšlenou hrozbou od "aliens" které ti zlotřilí liberálové pustili do lodi. A o to víc mě pak film sral, je nejen mizerně natočený, ale hlavně je dosti ohavným pamfletem, kde ideologičnosti musí ustoupit jakákoli logika příběhu. Relativně fajn je aspoň akční finále (parafrázující pro změnu film Alien) a fakt že to není moc dlouhé. 5/10
Voyagers
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

The Village

Mám ten film moc rád. Trailer tehdy bohužel lákal na další Syhamalan horor a proto ho spousta lidí odsoudila. Spíš než horor je to totiž silná lovestory.Ja se dokážu pokaždé naladit na náladu filmu a hrozně si to užívám. Nehledě na to, že je to sebevědomě natočené a hudba je tam vážně krásná. 
Po delší době, co jsem ten film neviděl, mě překvapilo, že tam hraje pár v té době ne tak znamych herců ve vedlejší roli - třeba Jessie Eisenberg je ten kluk, co se tam snaží stát na pařezu.
Taky je tam jedna milá věta, popisující postavu Joaquina Phoenixe - "He is not joker":D
Každopádně je to můj druhý nejoblíbenější Shyamalan (Vyvoleného nepřekoná nic)  který byl jednu dobu můj nejoblíbenější režisér vůbec.
A ano, mám rád i Ženu ve vodě8) Ale tam to až do Rozpolceného končí...
793503
Mám ten film moc rád. Trailer tehdy bohužel lákal na další Syhamalan horor a proto ho spousta lidí odsoudila. Spíš než horor je to totiž silná lovestory.Ja se dokážu pokaždé naladit na náladu filmu a hrozně si to užívám. Nehledě na to, že je to sebevědomě natočené a hudba je tam vážně krásná.  Po delší době, co jsem ten film neviděl, mě překvapilo, že tam hraje pár v té době ne tak znamych herců ve vedlejší roli - třeba Jessie Eisenberg je ten kluk, co se tam snaží stát na pařezu. Taky je tam jedna milá věta, popisující postavu Joaquina Phoenixe - "He is not joker"*:D* Každopádně je to můj druhý nejoblíbenější Shyamalan (Vyvoleného nepřekoná nic)  který byl jednu dobu můj nejoblíbenější režisér vůbec. A ano, mám rád i Ženu ve vodě*8)* Ale tam to až do Rozpolceného končí...
The Village
8 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
jo, už chápu, to asi souhlas :+
793492
jo, už chápu, to asi souhlas *:+*
793467
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
I mullet Jackman v Chappie nebo bradokulnik z Movie 43?:D
793491
I mullet Jackman v Chappie nebo bradokulnik z Movie 43?*:D*
793483
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ono pár lidí psalo komentáře, že paradoxně u filmu o nočních můrách usnuli:D
Ale jako ty noční můry jsou hodně autentické a nepěkne mě z nich mrazilo...
793488
Ono pár lidí psalo komentáře, že paradoxně u filmu o nočních můrách usnuli*:D* Ale jako ty noční můry jsou hodně autentické a nepěkne mě z nich mrazilo...
793478
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jackman je vzdycky dobrej, ale jinak teda...
793483
Jackman je vzdycky dobrej, ale jinak teda...
793480
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
REMINISCENCE Jackman dobrej..ale proc ma trailer tri minuty nechapu...ukazat jen naznaky neceho..fungovalo by to lepe
793480
[url=https://youtu.be/vrHOIybPmqo]REMINISCENCE [/url]Jackman dobrej..ale proc ma trailer tri minuty nechapu...ukazat jen naznaky neceho..fungovalo by to lepe
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Come True

Teda, tohle bylo vážně působivý. Usnout mě, Lifty, rozhodně nenapadlo a celkově mám teď pochyby, jestli je to i výhledově dobrej nápad. Skvělá muzika.
793478
Teda, tohle bylo vážně působivý. Usnout mě, Lifty, rozhodně nenapadlo a celkově mám teď pochyby, jestli je to i výhledově dobrej nápad. Skvělá muzika.
Come True
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
Jakožto syn černocha, předpokládám kamkoli se mi bude chtít.
793468
Jakožto syn černocha, předpokládám kamkoli se mi bude chtít.
793467
7 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak já především srovnávám s tím výkonem, který podal v novým Saw. Fargo jsem viděl půlku té čtvrté řady (a musím to dohnat konečně už) takže mám ucelenější obrázek, nicméně když srovnám jen to video, co jsem postnul, a pak trailery k té Spirále, tak je to diametrální rozdíl. Nehádám se, že je Chris Rock špičkovej herec ve vážných rolích, říkám, že když nemá debilní scénář a na hovno režii, tak si svoje odehraje naprosto v klidu. Což zjevně není případ Saw. 8)

A Miloshku, víš kam mi můžeš vlézt, žejo?
793467
Tak já především srovnávám s tím výkonem, který podal v novým Saw. Fargo jsem viděl půlku té čtvrté řady (a musím to dohnat konečně už) takže mám ucelenější obrázek, nicméně když srovnám jen to video, co jsem postnul, a pak trailery k té Spirále, tak je to diametrální rozdíl. Nehádám se, že je Chris Rock špičkovej herec ve vážných rolích, říkám, že když nemá debilní scénář a na hovno režii, tak si svoje odehraje naprosto v klidu. Což zjevně není případ Saw. *8)* A Miloshku, víš kam mi můžeš vlézt, žejo?
793464
2 -3
reagují: Gonzi, Milosh
reagovat
Nechtějte po něm, aby kritizoval černocha.
793466
Nechtějte po něm, aby kritizoval černocha.
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
jako, ne že by mě vyloženě urážel, ale ta ženská co se s ním baví ho totálně přehrává :D (seriál jsem neviděl)
793464
jako, ne že by mě vyloženě urážel, ale ta ženská co se s ním baví ho totálně přehrává *:D* (seriál jsem neviděl)
793458
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Já nevím to, takovej Chalky White z Boardwalk Empire je z jiné galaxie oproti tomu. Je tam spoiler jako prase kdo neviděl. link
793461
Já nevím to, takovej Chalky White z Boardwalk Empire je z jiné galaxie oproti tomu. Je tam spoiler jako prase kdo neviděl. https://youtu.be/Q4xdGL5PRB4
5 0
reagovat
reaguje na: duro
link

Je tam naprosto v pohodě, oči si vyměňte vy. :)
793458
https://www.youtube.com/watch?v=96tCbObc6wk Je tam naprosto v pohodě, oči si vyměňte vy. *:)*
793448
3 -7
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
To nevadí, aj my belosti vraj pripadáme černochom všetci rovnakí. :D:D:D8)
793449
To nevadí, aj my belosti vraj pripadáme černochom všetci rovnakí. *:D**:D**:D**8)*
793439
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Vymeň si oči, Fargo 4 práve Chris brutálne kazil, toho šéfa nedával ani náhodou, charizma nulová, celý čas to bol len "ten komik, čo sa úporne snaží tváriť vážne".

Pritom komik je výborný, jeho stand-upy sú super.
793448
Vymeň si oči, Fargo 4 práve Chris brutálne kazil, toho šéfa nedával ani náhodou, charizma nulová, celý čas to bol len "ten komik, čo sa úporne snaží tváriť vážne". Pritom komik je výborný, jeho stand-upy sú super.
793432
10 -1
reagují: do_Od
reagovat

Shazam 2 Annoucement Teaser

793446
https://www.youtube.com/watch?v=S3L32B4T5Mo
Shazam 2 Annoucement Teaser
2 0
reagovat
reaguje na: pepo
Damn no fakt, on to je Harold Perrineau - akorát tady vypadá a hraje úplně stejně.
793439
Damn no fakt, on to je Harold Perrineau - akorát tady [url=https://64.media.tumblr.com/a7e6252f64d893c6add685b1a15057b4/tumblr_pq0i43gphK1xlv8m3o3_540.gifv]vypadá a hraje[/url] úplně stejně.
793435
4 0
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se