Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12461 - 12480 Napsat příspěvek

Armáda mrtvých

Mickey v „Rockym“ by asi řekl, že Snyder by dnes to pomyslný kuře už asi nechytil. Když si vybavim to „bejt hladovej“ a co všechno nacpal do „Úsvitu“ za tehdejších cca 26 miliónů ... dodnes to považuju za jeden z filmů, co má největší drajv už od startu, jen zdravotní sestra jde domů ze směny a pak se to v podstatě nezastaví.

Obecně jak děděk nerudnej, křenim se nad každym druhym filmem, protože skoro nikdo si svou přestřelenou stopáž neobhájí a já jen vzpomínám na kousky, co mají i s titulky 90 min. Mám problém u postav, že tam těžko hledám sympaťáka, je mi jedno co s nimi bude i přesto, že se s jejich životností moc nemažou, pravda. Možná, že u Úsvitu to byl mix postav, od zdravotní sestry přes Rhamese po prodavače, pár, starý lidi, Andyho z obchodu atd. a tady je prostě banda žoldáků. Ok, tak tady, vemte si můj mozek, chci vidět jen ... filmovej Dead Rising? Jenže on nějak nepřišel, zklamalo mě, že krom úvodní pasáže se třeba nedostalo pořádně už na tu pilu.

Zkrátim to, netrpěl jsem u sledování, nemám důvod se k tomu vracet, protože těch scén, co si zapamatuji, takovou tam mám jednu - poslední cesta Hispánky. Jinak nic.
791970
Mickey v „Rockym“ by asi řekl, že Snyder by dnes to pomyslný kuře už asi nechytil. Když si vybavim to „bejt hladovej“ a co všechno nacpal do „Úsvitu“ za tehdejších cca 26 miliónů ... dodnes to považuju za jeden z filmů, co má největší drajv už od startu, jen zdravotní sestra jde domů ze směny a pak se to v podstatě nezastaví. Obecně jak děděk nerudnej, křenim se nad každym druhym filmem, protože skoro nikdo si svou přestřelenou stopáž neobhájí a já jen vzpomínám na kousky, co mají i s titulky 90 min. Mám problém u postav, že tam těžko hledám sympaťáka, je mi jedno co s nimi bude i přesto,[spoiler] že se s jejich životností moc nemažou, pravda[/spoiler]. Možná, že u Úsvitu to byl mix postav, od zdravotní sestry přes Rhamese po prodavače, pár, starý lidi, Andyho z obchodu atd. a tady je prostě banda žoldáků. Ok, tak tady, vemte si můj mozek, chci vidět jen ... filmovej Dead Rising? Jenže on nějak nepřišel, zklamalo mě, že krom úvodní pasáže se třeba nedostalo pořádně [spoiler]už na tu pilu[/spoiler]. Zkrátim to, netrpěl jsem u sledování, nemám důvod se k tomu vracet, protože těch scén, co si zapamatuji, takovou tam mám jednu - [spoiler]poslední cesta Hispánky[/spoiler]. Jinak nic.
Armáda mrtvých
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Prequel je už natočený. Produkcia anime seriálu je v plnom prúde. Film som ešte nevidel, ale tam sa imho nič rušiť nebude. Skôr by som očakával oznámenie dvojky v blízkej dobe.
791961
Prequel je už natočený. Produkcia anime seriálu je v plnom prúde. Film som ešte nevidel, ale tam sa imho nič rušiť nebude. Skôr by som očakával oznámenie dvojky v blízkej dobe.
791920
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Ježiši, to bude zas na internetech mrzení až mu to pokračování/prequel/seriál/cokoli zruší, a jeho fanatičtí fanoušci se z toho budou moct posrat.
#ReleaseTheRoboZombieCut

Každopádně škoda že mu ten seriál točí Netflix a ne zase Asylum, tomu bych věřil víc.
791920
Ježiši, to bude zas na internetech mrzení až mu to pokračování/prequel/seriál/cokoli zruší, a jeho fanatičtí fanoušci se z toho budou moct posrat. #ReleaseTheRoboZombieCut Každopádně škoda že mu ten seriál točí Netflix a ne zase Asylum, tomu bych věřil víc.
791901
3 -1
reagují: kyller
reagovat

Army of the Dead

Já počkám na cut.
791913
Já počkám na cut.
Army of the Dead
6 -2
reagovat
reaguje na: okkac
Já si nejdřív myslel, že je to nějaká chytrá narážka na Bavovy Démony... Ale nakonec z toho byla jenom nějaká blbost. :D

Mnohem víc než oči ale zářil ten mrtvý pixel uprostřed obrazovky v několika záběrech. Absolutně nechápu, jak se to u tak velké produkce mohlo stát a nikdo si toho nevšiml. WTF? 
791908
Já si nejdřív myslel, že je to nějaká chytrá narážka na Bavovy Démony... Ale nakonec z toho byla jenom nějaká blbost. *:D* Mnohem víc než oči ale zářil ten mrtvý pixel uprostřed obrazovky v několika záběrech. Absolutně nechápu, jak se to u tak velké produkce mohlo stát a nikdo si toho nevšiml. WTF? 
791895
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Mne hlavně zajímá hudba. Protože to bez pochyby tahalo původní film z průměru. Doufám že to neskončí nějakou moderní generickou srackou ala Junkie XL a Billie Eilish.
791906
Mne hlavně zajímá hudba. Protože to bez pochyby tahalo původní film z průměru. Doufám že to neskončí nějakou moderní generickou srackou ala Junkie XL a Billie Eilish.
791900
6 0
reagovat
reaguje na: HAL
"zda se snad Snyder nesnaží "nenápadně" teasovat na nějaké hypotetické pokračování..."

Netflix si objednal u Snydera celé Zombieverse. Už teraz majú v produkcii prequelový film plus seriál z tohto sveta.
791901
"zda se snad Snyder nesnaží "nenápadně" teasovat na nějaké hypotetické pokračování..." Netflix si objednal u Snydera celé Zombieverse. Už teraz majú v produkcii prequelový film plus seriál z tohto sveta.
791897
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Liam Neeson jako Juan Sánchez-Villalobos Ramírez, jinak nezájem.:D

Nebo po Connerym dalšího Skota, Gerald Butler.
791900
Liam Neeson jako Juan Sánchez-Villalobos Ramírez, jinak nezájem.*:D* Nebo po Connerym dalšího Skota, Gerald Butler.
791878
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: okkac
Jasné, robozombík bol jasný. Tiež by ma zaujímalo, čo to bola za haluz.
791898
Jasné, robozombík bol jasný. Tiež by ma zaujímalo, čo to bola za haluz.
791895
1 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Taky jsem si toho robozombíka všiml, tak mě napadlo jestli to není výsledek nějakého brutálního přepisování scénáře v průběhu natáčení že tam neměli větší roli, nebo zda se snad Snyder nesnaží "nenápadně" teasovat na nějaké hypotetické pokračování... u něj by mě taková blbina vůbec nepřekvapila.

A přesně, já mám třeba na fotkách nízké DoF hodně rád, ale to co tady předvádí při closeupech je ohavnost. Je vidět že jak poprvé dostal do ruky kameru bez dozoru někoho zkušenějšího, tak se, jak je pro něj typické, urval ze řetězu a absolutně nezná míru. No tak ale aspoň s tím color gradingem se až na pár fakt hnusných záběrů docela krotil.
791897
Taky jsem si toho robozombíka všiml, tak mě napadlo jestli to není výsledek nějakého brutálního přepisování scénáře v průběhu natáčení že tam neměli větší roli, nebo zda se snad Snyder nesnaží "nenápadně" teasovat na nějaké hypotetické pokračování... u něj by mě taková blbina vůbec nepřekvapila. A přesně, já mám třeba na fotkách nízké DoF hodně rád, ale to co tady předvádí při closeupech je ohavnost. Je vidět že jak poprvé dostal do ruky kameru bez dozoru někoho zkušenějšího, tak se, jak je pro něj typické, urval ze řetězu a absolutně nezná míru. No tak ale aspoň s tím color gradingem se až na pár fakt hnusných záběrů docela krotil.
791895
3 -1
reagují: kyller
reagovat

Army of the Dead

Tedy nečekal jsem že Snyder natočí roztahanou epizodu Z Nation, toho zombie seriálu od The Asylum - a je to překvapení příjemné, od konce páté série uběhlo už pár let a docela mi tenhle styl totálně absurdního příběhu se zombie supermany, dětmi a tygry, partou pošahaných hrdinů, a cynického humoru mezi hromadami čvachtajících mrtvol chyběl. 

I když samozřejmě Snyder nemá až tak velké koule jako Asylum a drží se víc zkrátka, ze své budované mytologie si dělá srandu mnohem míň než by měl (i když aluze na Supermana pobavily), a místy tam cpe dementní patos který nikoho nezajímá... ale pak to zase zabije nějakým tip gagem nebo vhodně zvolenou písničkou (výtahová hudba!), přihodí pár cool záběrů z akce, a je to v pohodě. Hlavně postavy mu kupodivu fungují velice dobře, ty komediální slovní výměny mezi partou drsňáku jdoucích na vlastní pohřeb mě v průběhu filmu bavily čím dál víc.
A samozřejmě to mělo být o 30 minut kratší, úplně jasně jsem viděl kde bych stříhal aniž by to nějak narušilo příběh filmu (a až si jednou budu dávat repete, stáhnu si z netu fandovsky zkrácenou verzi - pak bych šel s hodnocením klidně výš)

7/10 a ano, je to jeho nejlepší film od Watchmen (ale bohužel pořád hodně daleko od Úsvitu mrtvých)
791896
Tedy nečekal jsem že Snyder natočí roztahanou epizodu Z Nation, toho zombie seriálu od The Asylum - a je to překvapení příjemné, od konce páté série uběhlo už pár let a docela mi tenhle styl totálně absurdního příběhu se zombie supermany, dětmi a tygry, partou pošahaných hrdinů, a cynického humoru mezi hromadami čvachtajících mrtvol chyběl.  I když samozřejmě Snyder nemá až tak velké koule jako Asylum a drží se víc zkrátka, ze své budované mytologie si dělá srandu mnohem míň než by měl (i když aluze na Supermana pobavily), a místy tam cpe dementní patos který nikoho nezajímá... ale pak to zase zabije nějakým tip gagem nebo vhodně zvolenou písničkou (výtahová hudba!), přihodí pár cool záběrů z akce, a je to v pohodě. Hlavně postavy mu kupodivu fungují velice dobře, ty komediální slovní výměny mezi partou drsňáku jdoucích na vlastní pohřeb mě v průběhu filmu bavily čím dál víc. A samozřejmě to mělo být o 30 minut kratší, úplně jasně jsem viděl kde bych stříhal aniž by to nějak narušilo příběh filmu (a až si jednou budu dávat repete, stáhnu si z netu fandovsky zkrácenou verzi - pak bych šel s hodnocením klidně výš) 7/10 a ano, je to jeho nejlepší film od Watchmen (ale bohužel pořád hodně daleko od Úsvitu mrtvých)
Army of the Dead
2 -4
reagovat

Army of the dead

Kdo si všiml občas zombie se svítícíma modrýma očíma? V jedno rychlém záběru dostane jedná zombie headshot a odhalí se kovová lebka a modré oko. Takže tam jsou robotické zombie a na netu jsou různé teorie proč, protože to jinak není vůbec vysvětleno. Nebo jako výsledek dalšího vládního experimentu co stvořil i první zombie apod. 

Jinak trošku delší expozice a občas mne štvaly ty brutálně rozostřené Dream Lens záběry, ale headshotu nepočítaně a pár dalších čvachtavých momentů. Pár scén si pustím znova pak 7/10
791895
Kdo si všiml občas zombie se svítícíma modrýma očíma? V jedno rychlém záběru dostane jedná zombie headshot a odhalí se kovová lebka a modré oko. Takže tam jsou robotické zombie a na netu jsou různé teorie proč, protože to jinak není vůbec vysvětleno. Nebo jako výsledek dalšího vládního experimentu co stvořil i první zombie apod.  Jinak trošku delší expozice a občas mne štvaly ty brutálně rozostřené Dream Lens záběry, ale headshotu nepočítaně a pár dalších čvachtavých momentů. Pár scén si pustím znova pak 7/10
Army of the dead
3 -3
reagují: the dark knight, duro, HAL
reagovat
peninsula >>> army of the dead
791894
peninsula >>> army of the dead
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to je niečo o čom som ani nevedel, že to chcem vidieť, kým som si to neprečítal :+
791893
Tak to je niečo o čom som ani nevedel, že to chcem vidieť, kým som si to neprečítal *:+*
791878
1 0
reagovat

Army of the Dead

Po Úteku z New Yorku a Úteku z L. A. tu máme Útek z Las Vegas, síce bez Plisskena, ale zato s hordou zombies.

A ja som zase videl nejaký iný film ako ostatní ľudia na filmových databázach. :D  Ten môj bol zábavný a na svoj žáner celkom epický, s jednoduchými, ale funkčnými postavami, s množstvom dobrých nápadov (prekonávanie pascí pred trezorom, hlavná scéna so zombie tigrom, hibernujúci zombie, Cranberries...), nejakým tým presahom a síce digitálnymi, ale fakt čvachtavými headshotmi.
Iste, má to šialene dlhú expozíciu, v ktorej sa však nie nudne predstavuje svet a postavy, a keď v tretine filmu jednotka konečne prejde do zombie mesta, začne dosť namakaný nárez. Logika si občas odskočí na fajčiarsku, ale v tomto žánri sa mi to zdá primerané. Plus, vlastne je to celé o tom, čo všetko sa môže posrať, keď dcéra neposlúchne ocka, a to je dôležitá téma.

Bavil som sa. Veľmi. A rád si to ešte niekedy pozriem znovu. 8/10
791890
Po Úteku z New Yorku a Úteku z L. A. tu máme Útek z Las Vegas, síce bez Plisskena, ale zato s hordou zombies. A ja som zase videl nejaký iný film ako ostatní ľudia na filmových databázach. *:D*  Ten môj bol zábavný a na svoj žáner celkom epický, s jednoduchými, ale funkčnými postavami, s množstvom dobrých nápadov (prekonávanie pascí pred trezorom, hlavná scéna so zombie tigrom, hibernujúci zombie, Cranberries...), nejakým tým presahom a síce digitálnymi, ale fakt čvachtavými headshotmi. Iste, má to šialene dlhú expozíciu, v ktorej sa však nie nudne predstavuje svet a postavy, a keď v tretine filmu jednotka konečne prejde do zombie mesta, začne dosť namakaný nárez. Logika si občas odskočí na fajčiarsku, ale v tomto žánri sa mi to zdá primerané. Plus, vlastne je to celé o tom, čo všetko sa môže posrať, keď dcéra neposlúchne ocka, a to je dôležitá téma. Bavil som sa. Veľmi. A rád si to ešte niekedy pozriem znovu. 8/10
Army of the Dead
7 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
On ten meč z ruky nedá. Čekám, kdy konečně překecá producenty na tu adaptaci Warcraft: Arthas - Rise of the Lich King. :D:+
791881
On ten meč z ruky nedá. Čekám, kdy konečně překecá producenty na tu adaptaci Warcraft: Arthas - Rise of the Lich King. *:D**:+*
791878
8 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to z ní skvěle. :+
791880
Tak to z ní skvěle. *:+*
791878
1 0
reagovat
Aaaaaaaa Strahelski natočí remake Highlandera s Cavillem v hlavní roli.
791878
Aaaaaaaa Strahelski natočí remake Highlandera s Cavillem v hlavní roli.
21 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Já vim, mám nezáviděníhodný filmový vkus - nemám rád onanistické adaptace předloh, které filmař nepochopil. :'( 
791876
Já vim, mám nezáviděníhodný filmový vkus - nemám rád onanistické adaptace předloh, které filmař nepochopil. :'( 
791874
1 -2
reagovat
reaguje na: the dark knight
Asi jsme viděli něco jiného, protože jestli je Army lepší než MoS nebo Watchmeni, tak rozhodně nezávidím tvůj filmový apetit.

K Army... mám Snydera rád, ale tohle se neskutečně vleklo. Až na Dietera jsem si k žádné z postav nevybudoval vztah a i ten vizuál patří k tomu nejslabšímu, co kdy Zack sesmolil. Je to podprůměr, který už v životě nepotřebuji vidět.
791874
Asi jsme viděli něco jiného, protože jestli je Army lepší než MoS nebo Watchmeni, tak rozhodně nezávidím tvůj filmový apetit. K Army... mám Snydera rád, ale tohle se neskutečně vleklo. Až na Dietera jsem si k žádné z postav nevybudoval vztah a i ten vizuál patří k tomu nejslabšímu, co kdy Zack sesmolil. Je to podprůměr, který už v životě nepotřebuji vidět.
791863
5 -1
reagují: the dark knight
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se