Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18341 - 18360 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
Jo, díkybohu, že u nás tahle prasárna nejde sehnat. :D
791862
Jo, díkybohu, že u nás tahle prasárna nejde sehnat. *:D*
791860
4 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: KARLOS
Dej si Adderall, te udrzi pri zivote celej den a nebudes muset tolik toho kofeinu vypit; v US se to predepisuje bezne na "ADHD" :)
791860
Dej si Adderall, te udrzi pri zivote celej den a nebudes muset tolik toho kofeinu vypit; v US se to predepisuje bezne na "ADHD" :)
791831
4 -1
reagují: AndyKaufman, Memphis
reagovat
Kdo neblije pije pod svoje možnosti 8)8)
791855
Kdo neblije pije pod svoje možnosti *8)**8)*
4 -6
reagovat
reaguje na: the dark knight

Alkohol

Joo vánoční svařáky na UK právech jsou docela legendární. Doteď si pamatuju, že asi tři týdny po něm jsem šel na koleji proti moc hezké holce. Ona se u mě zastavila a povídá něco ve stylu - "Ahoj Jardo, jak ti dopadla ta zkouška z politologie? A na kdy sis nakonec zapsal Čecha? A jak si vyřešil to parkování v Praze?" A já na ní koukal s otevřenou pusou, protože jsem byl přesvědčen, že  tohodle člověka jsem nikdy neviděl, natož s ním mluvil :D

Jinak já a alkohol. Puberta a osmiletý gympl na malém městě, kde se toho zase až tak moc nedalo a končilo se většinou na jediný zábavě/diskotéce/chatě, kde se dalo chlastat mě docela drželo na uzdě. Následné přestěhování do Prahy na vejšku, koleje, tuna nových kamarádů, kluby a dokonce i několik zkoušek jsem skládal se slušným zbytkáčem. Na eseje to ale mělo výborný vliv! Btw Tede - na jižáku v Praze se taky dělaly tyhle výstupy :D Takže v lihu klidně 4x - 5x týdně. Vždycky jsem ale trpěl na hrozná okna.

Kolem 26 let se to ale zlomilo, okna čím dál tím větší, dvoudenní kocoviny a agresivní opice (doteď nevím proč) mě donutili se na to vykašlat a teď už si několik let dám jen pár piv za celý rok a thats it. A co vidím ve svém okolí, tak mi přijde, že kdo z toho stylu pití na vejšce nikdy pořádně "nevyrostl", tak s tím má problém.
791854
Joo vánoční svařáky na UK právech jsou docela legendární. Doteď si pamatuju, že asi tři týdny po něm jsem šel na koleji proti moc hezké holce. Ona se u mě zastavila a povídá něco ve stylu - "Ahoj Jardo, jak ti dopadla ta zkouška z politologie? A na kdy sis nakonec zapsal Čecha? A jak si vyřešil to parkování v Praze?" A já na ní koukal s otevřenou pusou, protože jsem byl přesvědčen, že  tohodle člověka jsem nikdy neviděl, natož s ním mluvil *:D* Jinak já a alkohol. Puberta a osmiletý gympl na malém městě, kde se toho zase až tak moc nedalo a končilo se většinou na jediný zábavě/diskotéce/chatě, kde se dalo chlastat mě docela drželo na uzdě. Následné přestěhování do Prahy na vejšku, koleje, tuna nových kamarádů, kluby a dokonce i několik zkoušek jsem skládal se slušným zbytkáčem. Na eseje to ale mělo výborný vliv! Btw Tede - na jižáku v Praze se taky dělaly tyhle výstupy *:D* Takže v lihu klidně 4x - 5x týdně. Vždycky jsem ale trpěl na hrozná okna. Kolem 26 let se to ale zlomilo, okna čím dál tím větší, dvoudenní kocoviny a agresivní opice (doteď nevím proč) mě donutili se na to vykašlat a teď už si několik let dám jen pár piv za celý rok a thats it. A co vidím ve svém okolí, tak mi přijde, že kdo z toho stylu pití na vejšce nikdy pořádně "nevyrostl", tak s tím má problém.
Alkohol
791843
9 0
reagovat
reaguje na: verbst
konečně zase po dlouhé době rozumná a zábavná diskuze, co? :-D
791853
konečně zase po dlouhé době rozumná a zábavná diskuze, co? :-D
791852
10 0
reagovat
ježiš, jak já to tady miluju :D:+
791852
ježiš, jak já to tady miluju *:D**:+*
9 0
reagují: l-e-t-o
reagovat

Veselé zážitky z festivalů...

Těch bylo dost, taky jsem fesťáků zažil už hodně, ale tenhle si nepamatuju, a to se mi kvůli alkoholu stalo jen párkrát v životě - to mě tak na hudebním festivalu v Polsku ráno kamarádi slováci vytáhli ze stanu, že jdeme na snídani. Tak jsem šel. Slovenská snídaně sestávala z pěti piv a šesti vodek. Následně jsem se ocitl zpět ve stanu a je šest večer, co se dělo přes den jsem dával jen z matných útržků v paměti a fotek.
Tak například jsme tam potkali nějakého Číňana s kamerovým štábem co tam točili pořad pro televizi. Kamarádovi se velmi zalíbil, řval na něj že je gangamstyle, pak jsme se s ním zapovídali a on s ním pro tu televizi udělal rozhovor (fakt to pak asi o rok později někde na netu našel).
Pak jsem viděl několik koncertů, ani o jednom nevím že jsem na něm byl, ale fotky do reportu jsem udělal dobrý - dokonce ani ve fotopitu se na mě pak v následujících dnech nekoukali ošklivě, tak jsem asi nedělal nic hrozného.
No a taky jsme se ocitli v obřadní síni místního městského úřadu na svatbě. Nějací Poláci se tam brali, normálně si vzpomínám jak si rukou třesu s ženichem. Ne vůbec netuším co to sakra bylo. :))

Následující večer se pro změnu opila kamarádka, poměrně korpulentní holka, a zapomněla kde v tom malém městě bydlí, jen že je tam "nějaké modré světlo". Tak jsem ji zbytek noci tahal po městě a hledal "nějaké modré světlo", eh :D

Koleje na vysoké, to je kapitola sama o sobě. Třeba když spolubydlové (zase slováci, proklatě) vyrazili na akci v hospodě "Rum za 8 korun", zatímco já poctivě bušil seminárku - vrátili se asi za hodinu totálně na sračky. Pokus spát jeden přerušoval a začal běhat po kolejních chodbách a dělat bordel, a zatímco jsem tohohle průběžně naháněl, tak druhý vstal a šel jakože hrát na compu, přičemž prostě začal zvracet do klávesnice. Poprvé to bylo dobrý, to seděl u svého desktopu. Ale když to udělal podruhé u mého notebooku, to už mě poměrně nasral... :D

Ale celkově piju na české poměry dost podprůměrně - na párty a koncertech skoro vždycky, ale piva málo, a obvykle automaticky brzdím před tím než bych se opil, když mám moc, tak prostě jdu spát. A doma si tak maximálně občas dám sklenku whisky nebo s někým víno, pivo nikdy.
791850
Těch bylo dost, taky jsem fesťáků zažil už hodně, ale tenhle si nepamatuju, a to se mi kvůli alkoholu stalo jen párkrát v životě - to mě tak na hudebním festivalu v Polsku ráno kamarádi slováci vytáhli ze stanu, že jdeme na snídani. Tak jsem šel. Slovenská snídaně sestávala z pěti piv a šesti vodek. Následně jsem se ocitl zpět ve stanu a je šest večer, co se dělo přes den jsem dával jen z matných útržků v paměti a fotek. Tak například jsme tam potkali nějakého Číňana s kamerovým štábem co tam točili pořad pro televizi. Kamarádovi se velmi zalíbil, řval na něj že je gangamstyle, pak jsme se s ním zapovídali a on s ním pro tu televizi udělal rozhovor (fakt to pak asi o rok později někde na netu našel). Pak jsem viděl několik koncertů, ani o jednom nevím že jsem na něm byl, ale fotky do reportu jsem udělal dobrý - dokonce ani ve fotopitu se na mě pak v následujících dnech nekoukali ošklivě, tak jsem asi nedělal nic hrozného. No a taky jsme se ocitli v obřadní síni místního městského úřadu na svatbě. Nějací Poláci se tam brali, normálně si vzpomínám jak si rukou třesu s ženichem. Ne vůbec netuším co to sakra bylo. *:))* Následující večer se pro změnu opila kamarádka, poměrně korpulentní holka, a zapomněla kde v tom malém městě bydlí, jen že je tam "nějaké modré světlo". Tak jsem ji zbytek noci tahal po městě a hledal "nějaké modré světlo", eh *:D* Koleje na vysoké, to je kapitola sama o sobě. Třeba když spolubydlové (zase slováci, proklatě) vyrazili na akci v hospodě "Rum za 8 korun", zatímco já poctivě bušil seminárku - vrátili se asi za hodinu totálně na sračky. Pokus spát jeden přerušoval a začal běhat po kolejních chodbách a dělat bordel, a zatímco jsem tohohle průběžně naháněl, tak druhý vstal a šel jakože hrát na compu, přičemž prostě začal zvracet do klávesnice. Poprvé to bylo dobrý, to seděl u svého desktopu. Ale když to udělal podruhé u mého notebooku, to už mě poměrně nasral... *:D* Ale celkově piju na české poměry dost podprůměrně - na párty a koncertech skoro vždycky, ale piva málo, a obvykle automaticky brzdím před tím než bych se opil, když mám moc, tak prostě jdu spát. A doma si tak maximálně občas dám sklenku whisky nebo s někým víno, pivo nikdy.
Veselé zážitky z festivalů...
4 0
reagovat

Alkoholovy trapas a bizar

Naštěstí né můj. Dva moji spolužáci se předminulý Silvestr hecovali ve střílení římských svící nebo jak se tomu nadává. Dopadlo to tak, že jednoho z nich zasáhl "Expelliarmus", když mu skočil do střely. Pročesalo mu to háro a těsně minulo oko. Asi 10 minut po půlnoci si ho odvezla záchranka na šití. Po 2h se stejně vrátil zpátky a chlastal až do rána. Prý "se ztrátou krve se líp opiješ". :D
791849
Naštěstí né můj. Dva moji spolužáci se předminulý Silvestr hecovali ve střílení římských svící nebo jak se tomu nadává. Dopadlo to tak, že jednoho z nich zasáhl "Expelliarmus", když mu skočil do střely. Pročesalo mu to háro a těsně minulo oko. Asi 10 minut po půlnoci si ho odvezla záchranka na šití. Po 2h se stejně vrátil zpátky a chlastal až do rána. Prý "se ztrátou krve se líp opiješ". *:D*
Alkoholovy trapas a bizar
2 0
reagovat

Tak jo, já taky něco

Studoval sem v Budejovicich a bydlel tam na legendární koleji K2.
Možná jste o tom někdy někde slyšeli, ale tam se každej rok pořádal tzv. "Výstup na K2". Ten spočíval v tom, že se začínalo v nultém patře (kolej jich měla 10!) a při výstupu do každého dalšího patra bylo pivo a postupně se přidávali i panáky, už si to přesně nepamatuju. Ty historky o vítězích každého ročníku kolovali a kolují dodnes. V lepším případě vítěz ztratil bundu, v horším tekly a kapaly různé tělní tekutiny z 10 patra až úplně dolů. Byla to tenkrát velká show, no teď se za tu primitivní zábavu taky stydím a zpětně nechápu ani svojí jednu účast, která nedopadla vůbec dobře a raději to nerozvádět...

Rozvedu něco jiného. Bydlel sem na té kádvojce x let se stejným spolubydlícím a on časem zakotvil u jedné slečny, která bydlela s jednou mně neznámou slečnou na té stejné koleji v desátem patře (my bydleli v prvním). Jednoho krásného dne spolubydlícího napadlo, že jeho přítelkyně na jeden den, večer a noc vystřídá mě v pokoji a já vystřídám jí v tom desátém patře na pokoji s tou neznámou spolubydlící.

Ta s tím (aniž by mě taky někdy v životě vyděla) nevím proč souhlasila. Vše bylo vyřešeno beze mne - Prostě a jednoduše byl přede mne postaven plán, že někdy odpoledne se ze školy už nevrátím na vlastní pokoj, ale půjdu rovnou k ní, kde se na 24 hodin ubytuju. Prostě taková dočasná výměna spolubydlících.

Plán by to byl dobrý, ale já bohužel odpoledne po škole nezamířil na kolej, ale šli jsme se spolužáky něco slavit do karaoke baru Médium. Asi narozeniny, nevím. Tam se stalo přesně to, co si myslíte - tohle je reálné video, kdy tam po pár pivech zpívám. link U pár piv však nezůstalo, muselo se samozřejmě panákovat a když bylo kolem půlnoci po všem, vydal jsem se na dlouhou hodinovou cestu na kolej. Tam sem si uvědomil, že nemůžu jít spát do vlastního pokoje, kde právě pravděpodobně i v mé posteli souloží můj spolubydlící se svou paní. Našel sem papírek, kde bylo napsáno číslo pokoje, kam na desátem patře jít.

Pohled na tu krásnou, drobnou a chytrou slečnu, ze které vyzařovalo totální zklamání, znechucení a smutek už ze sebe asi nikdy nedostanu. Stejně tak její pozdější: "Ale tohle je moje postel, tam sis neměl lehat - ty budeš ležet támhle".

Dnes už tolik naštěstí nepiju (x měsíců sem teď i komplet abstinoval) a kromě včerejší výjimky bych v tom chtěl pokračovat. Lidi, který se do vás něco snaží nalít a diví se, proč si s nima nepřihnete, bych taky vraždil a pokud sem to snad někdy někde udělal (tuším že na jednom MZ sraze), tak se omlouvám, přátelé...
791848
Studoval sem v Budejovicich a bydlel tam na legendární koleji K2. Možná jste o tom někdy někde slyšeli, ale tam se každej rok pořádal tzv. "Výstup na K2". Ten spočíval v tom, že se začínalo v nultém patře (kolej jich měla 10!) a při výstupu do každého dalšího patra bylo pivo a postupně se přidávali i panáky, už si to přesně nepamatuju. Ty historky o vítězích každého ročníku kolovali a kolují dodnes. V lepším případě vítěz ztratil bundu, v horším tekly a kapaly různé tělní tekutiny z 10 patra až úplně dolů. Byla to tenkrát velká show, no teď se za tu primitivní zábavu taky stydím a zpětně nechápu ani svojí jednu účast, která nedopadla vůbec dobře a raději to nerozvádět... Rozvedu něco jiného. Bydlel sem na té kádvojce x let se stejným spolubydlícím a on časem zakotvil u jedné slečny, která bydlela s jednou mně neznámou slečnou na té stejné koleji v desátem patře (my bydleli v prvním). Jednoho krásného dne spolubydlícího napadlo, že jeho přítelkyně na jeden den, večer a noc vystřídá mě v pokoji a já vystřídám jí v tom desátém patře na pokoji s tou neznámou spolubydlící. Ta s tím (aniž by mě taky někdy v životě vyděla) nevím proč souhlasila. Vše bylo vyřešeno beze mne - Prostě a jednoduše byl přede mne postaven plán, že někdy odpoledne se ze školy už nevrátím na vlastní pokoj, ale půjdu rovnou k ní, kde se na 24 hodin ubytuju. Prostě taková dočasná výměna spolubydlících. Plán by to byl dobrý, ale já bohužel odpoledne po škole nezamířil na kolej, ale šli jsme se spolužáky něco slavit do karaoke baru Médium. Asi narozeniny, nevím. Tam se stalo přesně to, co si myslíte - tohle je reálné video, kdy tam po pár pivech zpívám. https://www.youtube.com/watch?v=u4daoVuZJ78 U pár piv však nezůstalo, muselo se samozřejmě panákovat a když bylo kolem půlnoci po všem, vydal jsem se na dlouhou hodinovou cestu na kolej. Tam sem si uvědomil, že nemůžu jít spát do vlastního pokoje, kde právě pravděpodobně i v mé posteli souloží můj spolubydlící se svou paní. Našel sem papírek, kde bylo napsáno číslo pokoje, kam na desátem patře jít. Pohled na tu krásnou, drobnou a chytrou slečnu, ze které vyzařovalo totální zklamání, znechucení a smutek už ze sebe asi nikdy nedostanu. Stejně tak její pozdější: "Ale tohle je moje postel, tam sis neměl lehat - ty budeš ležet támhle". Dnes už tolik naštěstí nepiju (x měsíců sem teď i komplet abstinoval) a kromě včerejší výjimky bych v tom chtěl pokračovat. Lidi, který se do vás něco snaží nalít a diví se, proč si s nima nepřihnete, bych taky vraždil a pokud sem to snad někdy někde udělal (tuším že na jednom MZ sraze), tak se omlouvám, přátelé...
Tak jo, já taky něco
14 0
reagovat

Alkoholovy trapas a bizar

Ja byl napr jakozto Prazak na diskotece ve Stary huti, pricemz jsem nezvladl absintovy tempo kumpanu pri akci vlak smerem tam z Prahy a pri vchodu na samotnou diskoteku, a kdyz mi zaduneni tuc tuc repraku projelo zazivacim traktem a hlavou, tak jsem se rychle vybelhal pryc... no a venku samozrejme skupinky veselych lidi, coz jsem chapal jako nepratelsky uzemi, a vzdaloval jsem se tak od civilizace nekam podel silnice, samozrejme po tme a v cerny bunde, psychicky srazen selhanim v pareni (muzete chapat v obou smyslech) a skoncil jsem ve skarpe, kde jsem to chtel vzdat a pockat na nekdy. Bylo to jak jinak nez v zime. Velky zime.
Vzbudil jsem se v cizim pokoji. Vylezl jsem s pocitem Bourna vytazenyho z more, prochazel cizim bytem a v obyvaku snidal mlady par. Zjistil jsem, ze jsem u nich doma v Pardubicich!!! Rekli mi, ze jeli Starou huti a videli me ve skarpe. Nechteli me resit nemocnici apod, protoze jsem dychal a vypadal stabilizovane ve spanku. Ale nechteli me tam nechat zmrznout, tak me vzali k sobe domu. Do Pardubic. Jako... zlaty lidi. Hrdinove. Nasledky sexualnich praktik na sobe jsem nepocitoval, takze fakt win.
Ach jo ach jo ach jo. Necitim hrdost. Myslel jsem, ze to napisu jako vtipny pribeh, ale necitim to tak :D
791845
Ja byl napr jakozto Prazak na diskotece ve Stary huti, pricemz jsem nezvladl absintovy tempo kumpanu pri akci vlak smerem tam z Prahy a pri vchodu na samotnou diskoteku, a kdyz mi zaduneni tuc tuc repraku projelo zazivacim traktem a hlavou, tak jsem se rychle vybelhal pryc... no a venku samozrejme skupinky veselych lidi, coz jsem chapal jako nepratelsky uzemi, a vzdaloval jsem se tak od civilizace nekam podel silnice, samozrejme po tme a v cerny bunde, psychicky srazen selhanim v pareni (muzete chapat v obou smyslech) a skoncil jsem ve skarpe, kde jsem to chtel vzdat a pockat na nekdy. Bylo to jak jinak nez v zime. Velky zime. Vzbudil jsem se v cizim pokoji. Vylezl jsem s pocitem Bourna vytazenyho z more, prochazel cizim bytem a v obyvaku snidal mlady par. Zjistil jsem, ze jsem u nich doma v Pardubicich!!! Rekli mi, ze jeli Starou huti a videli me ve skarpe. Nechteli me resit nemocnici apod, protoze jsem dychal a vypadal stabilizovane ve spanku. Ale nechteli me tam nechat zmrznout, tak me vzali k sobe domu. Do Pardubic. Jako... zlaty lidi. Hrdinove. Nasledky sexualnich praktik na sobe jsem nepocitoval, takze fakt win. Ach jo ach jo ach jo. Necitim hrdost. Myslel jsem, ze to napisu jako vtipny pribeh, ale necitim to tak *:D*
Alkoholovy trapas a bizar
16 0
reagovat
Prvák na vysoké. Můj spolubydlící právník, pořádný řízek (190 cm, přes sto kilo, vypadal trochu jako Shrek), šel na nějakou vánoční akci na právnické fakultě, kde se rozlíval vánoční punč zadarmo. Což si logicky přeložil tak, že musí vypít VŠECHNO. Vrátil se totálně vyřízený, tancoval po pokoji, což byla docela zábava, než rázem přepnul do módu braindead - na záchodě komplet poblil zeď, pochcal celou podlahu, sebe, všechno. Já, jakožto jediný, komu se nedělá z tělesných tekutin špatně, jsem toho vola nacpal do sprchy a jakžtakž umyl, odtáhl na pokoj a s pomocí dalších spolubydlících vytlačil jeho holou prdel na poschoďovou postel. A zatímco jsem po něm vytíral ten bordel v koupelně, si ten mamlas lehl na záda a začal se dusit zvratkama. Takže jsem vyskočil na tu poschoďovku, dal ho do stabilizované polohy a nechal ho spinkat. Což vypadalo jako celkem pozitivní zakončení příběhu, proto jsme si dali ještě ve tři ráno repete, kdy kolega přestal dýchat. Kdybych spal tvrdě a neslyšel ho lapat po dechu, tak by to nejspíš bylo trochu komplikované ráno.

Tahle historka asi udělala záklopku mně. :D
791843
Prvák na vysoké. Můj spolubydlící právník, pořádný řízek (190 cm, přes sto kilo, vypadal trochu jako Shrek), šel na nějakou vánoční akci na právnické fakultě, kde se rozlíval vánoční punč zadarmo. Což si logicky přeložil tak, že musí vypít VŠECHNO. Vrátil se totálně vyřízený, tancoval po pokoji, což byla docela zábava, než rázem přepnul do módu braindead - na záchodě komplet poblil zeď, pochcal celou podlahu, sebe, všechno. Já, jakožto jediný, komu se nedělá z tělesných tekutin špatně, jsem toho vola nacpal do sprchy a jakžtakž umyl, odtáhl na pokoj a s pomocí dalších spolubydlících vytlačil jeho holou prdel na poschoďovou postel. A zatímco jsem po něm vytíral ten bordel v koupelně, si ten mamlas lehl na záda a začal se dusit zvratkama. Takže jsem vyskočil na tu poschoďovku, dal ho do stabilizované polohy a nechal ho spinkat. Což vypadalo jako celkem pozitivní zakončení příběhu, proto jsme si dali ještě ve tři ráno repete, kdy kolega přestal dýchat. Kdybych spal tvrdě a neslyšel ho lapat po dechu, tak by to nejspíš bylo trochu komplikované ráno. Tahle historka asi udělala záklopku mně. *:D*
11 0
reagují: Jardus
reagovat

Ahoj, já jsem Tony a jsem alkoholik.

Zase jsem tu z toho nechtěl dělat přiznání. Za to co jsem napsal nejsem pyšný, ale ani se za to nestydím, prostě kapitola života no. Na VŠ to bylo asi normální, potom už moc ne. Zní to blbě, ale asi nejhorší období bylo, kdy jsem pil i přes den, ne že bych měl flašku v tašce a tajně si přihnul. Ale k obědu 2 pivka, tenhle člověk si dal skleničku, druhý si dal, pak odpoledne a večer zahrádka, doma whisky nebo pivo k večeři. K filmu víno, pak už dvě, pak už jsem musel chodit do vinotéky. Co bylo nejhorší? Všechno v životě jsem zvládal, měl jsem úspěch, byl jsem šťastnej, všechno šlo jak na drátkách, pojila se s tím socializace, která mne táhla nahoru. Třeba zásadní úspěch své kariéry jsem vymyslel hodně pod vlivem, do teď mi to přijde jako projekt někoho jiného. Blbý je, že chlast nemá nikdy dost a plíživě se zvyšovala denní vypitá dávka. +- se nikdy nestal žádný průser, asi největší když jsem jednou nepřišel domu, protože jsem usnul u kamaráda na sedačce ožralej. Takže to nemá žádné ponaučení v autoněhodě nebo průseru. Prostě už to jenom lezlo do peněz a já měl pocit, že kormidlo svého života a zábavnosti za mne řídí démon v lahvi a ne já, byť bylo všechno objektivně super. Tak jsem se na to ze dne na den vybodnul. Jo ty první týdny byly těžké, přestalo mne bavit skoro všechno. Ale nejhorší je jak je na to navázané okolí, prostě s minimem lidí jsem vycházel v obou fázích, s těmi nejbližšími, pak se mnou pro půlku lidí začala být nuda, druhá si mne zase oblíbila, popravdě ani jedna neměla pravdu....
791842
Zase jsem tu z toho nechtěl dělat přiznání. Za to co jsem napsal nejsem pyšný, ale ani se za to nestydím, prostě kapitola života no. Na VŠ to bylo asi normální, potom už moc ne. Zní to blbě, ale asi nejhorší období bylo, kdy jsem pil i přes den, ne že bych měl flašku v tašce a tajně si přihnul. Ale k obědu 2 pivka, tenhle člověk si dal skleničku, druhý si dal, pak odpoledne a večer zahrádka, doma whisky nebo pivo k večeři. K filmu víno, pak už dvě, pak už jsem musel chodit do vinotéky. Co bylo nejhorší? Všechno v životě jsem zvládal, měl jsem úspěch, byl jsem šťastnej, všechno šlo jak na drátkách, pojila se s tím socializace, která mne táhla nahoru. Třeba zásadní úspěch své kariéry jsem vymyslel hodně pod vlivem, do teď mi to přijde jako projekt někoho jiného. Blbý je, že chlast nemá nikdy dost a plíživě se zvyšovala denní vypitá dávka. +- se nikdy nestal žádný průser, asi největší když jsem jednou nepřišel domu, protože jsem usnul u kamaráda na sedačce ožralej. Takže to nemá žádné ponaučení v autoněhodě nebo průseru. Prostě už to jenom lezlo do peněz a já měl pocit, že kormidlo svého života a zábavnosti za mne řídí démon v lahvi a ne já, byť bylo všechno objektivně super. Tak jsem se na to ze dne na den vybodnul. Jo ty první týdny byly těžké, přestalo mne bavit skoro všechno. Ale nejhorší je jak je na to navázané okolí, prostě s minimem lidí jsem vycházel v obou fázích, s těmi nejbližšími, pak se mnou pro půlku lidí začala být nuda, druhá si mne zase oblíbila, popravdě ani jedna neměla pravdu....
Ahoj, já jsem Tony a jsem alkoholik.
9 0
reagovat
Asi bych se měl zamyslet, jak to tak čtu. 
Pocházím z vidlákova (rozuměj malá vesnice na prajzské) a tam to teda teklo neskutečně každej víkend. Co tam taky jinýho dělat, a měl jsem za to, že je to tak všude v takových prdel*ch.
Teď sice v městě, ale jako když se sejdem, tak každej práskne 7čku tulla a ještě se dokrmuje vším možným. 
Historky ovšem neuvěřitelný :D
Uf.
791841
Asi bych se měl zamyslet, jak to tak čtu.  Pocházím z vidlákova (rozuměj malá vesnice na prajzské) a tam to teda teklo neskutečně každej víkend. Co tam taky jinýho dělat, a měl jsem za to, že je to tak všude v takových prdel*ch. Teď sice v městě, ale jako když se sejdem, tak každej práskne 7čku tulla a ještě se dokrmuje vším možným.  Historky ovšem neuvěřitelný *:D* Uf.
1 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
"Samozřejmě jsem se taky poblil."
l-e-t-o - 21.05.2021 :D
791839
"Samozřejmě jsem se taky poblil." l-e-t-o - 21.05.2021 *:D*
791837
12 0
reagovat
Podle toho, co tady čtu, jsem asi normální český "pič" :-)
Alkoholu se nevyhýbám, pivo si dám rád. Když sednu večer s kámošema v baru, tak jich 6 dám v pohodě a druhý den mi není nic. Ale nesmím to míchat s tvrdým, to pak je druhý den těžko. Z toho tvrdého mám nejraději domácí (přece jen jsem vyrostl v Beskydech). Nevyhýbám se whisky, dobrým rumům. Tequilu jen výjimečně. 
Samozřejmě jsem se taky poblil. Nejhorší to bylo asi na mé 18. narozeniny. To jsem nestihl doběhnout na záchod na bowlingu. Od té doby nemůžu vypít Myslivce. 
Ale asi mám v hlavě takový nějaký spínač, který mi říká "Už máš dost, jdi spát", takže jsem se snad nikdy nedostal do bezmozkového stavu, kdy bych si nepamatoval a prováděl nesmysly.
791837
Podle toho, co tady čtu, jsem asi normální český "pič" :-) Alkoholu se nevyhýbám, pivo si dám rád. Když sednu večer s kámošema v baru, tak jich 6 dám v pohodě a druhý den mi není nic. Ale nesmím to míchat s tvrdým, to pak je druhý den těžko. Z toho tvrdého mám nejraději domácí (přece jen jsem vyrostl v Beskydech). Nevyhýbám se whisky, dobrým rumům. Tequilu jen výjimečně.  Samozřejmě jsem se taky poblil. Nejhorší to bylo asi na mé 18. narozeniny. To jsem nestihl doběhnout na záchod na bowlingu. Od té doby nemůžu vypít Myslivce.  Ale asi mám v hlavě takový nějaký spínač, který mi říká "Už máš dost, jdi spát", takže jsem se snad nikdy nedostal do bezmozkového stavu, kdy bych si nepamatoval a prováděl nesmysly.
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat

#MeDrunkToo

V mém útlém mládí jsem šel na diskotéku a jel s kámošem absinthy. Konkrétně asi 7 panáků v asi 30ti minutách. Pak jsem polehával na stole. Pak se ráno probudil v cizí posteli, bez trika, v šoku kde jsem a co se stalo*... pochopil jsem, že jsem vlastně v kámošově pokoji a začal si vzpomínat na střípky z diskotéky:

Bliju na záchodě.

Bliju před diskotékou.

Kámošova zahrada, já stojím na místě (rozuměj, balancuju v asi 4M kruhu) a chci jet v pohodě na kole domů.

Jdu po schodech v kámošově domě. Po čtyřech. (prý dobrou čtvrt hodinku)

*) to probuzení, kdy jsem nevěděl kde jsem a jak jsem se tam dostal bylo natolik šokující, že jsem se od té doby defacto neopil. Za to jsem se ale naučil pít s rozumem a "časuju" si panáky tak, aby první začal působit než si dám druhý.

PS: dobré rumy jsou super, ale jako "jeden panák na půlhodinové srkání", ne na párty. Vyzdvihl bych Centenario.
791836
V mém útlém mládí jsem šel na diskotéku a jel s kámošem absinthy. Konkrétně asi 7 panáků v asi 30ti minutách. Pak jsem polehával na stole. Pak se ráno probudil v cizí posteli, bez trika, v šoku kde jsem a co se stalo*... pochopil jsem, že jsem vlastně v kámošově pokoji a začal si vzpomínat na střípky z diskotéky: Bliju na záchodě. Bliju před diskotékou. Kámošova zahrada, já stojím na místě (rozuměj, balancuju v asi 4M kruhu) a chci jet v pohodě na kole domů. Jdu po schodech v kámošově domě. Po čtyřech. (prý dobrou čtvrt hodinku) *) to probuzení, kdy jsem nevěděl kde jsem a jak jsem se tam dostal bylo natolik šokující, že jsem se od té doby defacto neopil. Za to jsem se ale naučil pít s rozumem a "časuju" si panáky tak, aby první začal působit než si dám druhý. PS: dobré rumy jsou super, ale jako "jeden panák na půlhodinové srkání", ne na párty. Vyzdvihl bych Centenario.
#MeDrunkToo
8 0
reagovat
To je asi najvacsi wtf prispevok, aky som tu cital.:+
791835
To je asi najvacsi wtf prispevok, aky som tu cital.*:+*
791832
1 0
reagovat

Alkohol

Tvrdému kromě rumu se vyhýbám. I ten rum už jen na chuť . Sice občas se zapomenu uhlídat, ale už ani nevím, kdy jsem z alkoholu zvracel. Navíc jsem od začátku roku shodil 11 kg a zjistil jsem, že 3 piva už mi dávají solidně zabrat, což kdysi na mne nemělo žádný efekt. Takže u piv preferuju speciály, kdy si člověk dá jen 1 na chuť než klasický ležák. U rumů si taky raději koupim drahý, který pak nechci vypít rychle, takže nalévám jen málo.

Takový wake-up call byl v roce 2015 na Masterech. Člověk pije, pije, večer je už znavený a je opitý a moje poslední vzpomínka je, že jsem vedle svého stanu a že chci jít spát....no a probudím se ve zlínské nemocnici na kapačkách :D To je tak když tam pijete s doktory a ti místo, aby mne jen hodili do stanu, tak mi zavolali záchranku.
Vtipná byla lékařská zpráva, že záchytný stan u festivalu je už plný, proto mne dali do nemocnice a dle zprávy mne přijali v 05:00 ráno a v 8:00 jsem se probudil kompletně v pohodě. Žádná únava, žádný bolehlav, žaludek úplně v pohodě. Ty kapáky fakt dokáží nakopnout 8)
Nicméně nikomu nepřeju být nacévkovaný, protože pak týden chčijete žiletky. Jak jsem šel poprvé tak jsem se málem bolestí složil. Pak jsem celý festival pil jen minimálně, abych na WC musel jít jen 1x denně a i tak mi to trvalo několik minut, protože člověk musel pomalu a pak ještě několik minut jsem jen musel sedět a vydýchávat bolest.
Od té doby když začínám pít více, tak si na tohle vzpomenu a rázem už nechci do sebe nalévat další alkohol.
791834
Tvrdému kromě rumu se vyhýbám. I ten rum už jen na chuť . Sice občas se zapomenu uhlídat, ale už ani nevím, kdy jsem z alkoholu zvracel. Navíc jsem od začátku roku shodil 11 kg a zjistil jsem, že 3 piva už mi dávají solidně zabrat, což kdysi na mne nemělo žádný efekt. Takže u piv preferuju speciály, kdy si člověk dá jen 1 na chuť než klasický ležák. U rumů si taky raději koupim drahý, který pak nechci vypít rychle, takže nalévám jen málo. Takový wake-up call byl v roce 2015 na Masterech. Člověk pije, pije, večer je už znavený a je opitý a moje poslední vzpomínka je, že jsem vedle svého stanu a že chci jít spát....no a probudím se ve zlínské nemocnici na kapačkách *:D* To je tak když tam pijete s doktory a ti místo, aby mne jen hodili do stanu, tak mi zavolali záchranku. Vtipná byla lékařská zpráva, že záchytný stan u festivalu je už plný, proto mne dali do nemocnice a dle zprávy mne přijali v 05:00 ráno a v 8:00 jsem se probudil kompletně v pohodě. Žádná únava, žádný bolehlav, žaludek úplně v pohodě. Ty kapáky fakt dokáží nakopnout *8)* Nicméně nikomu nepřeju být nacévkovaný, protože pak týden chčijete žiletky. Jak jsem šel poprvé tak jsem se málem bolestí složil. Pak jsem celý festival pil jen minimálně, abych na WC musel jít jen 1x denně a i tak mi to trvalo několik minut, protože člověk musel pomalu a pak ještě několik minut jsem jen musel sedět a vydýchávat bolest. Od té doby když začínám pít více, tak si na tohle vzpomenu a rázem už nechci do sebe nalévat další alkohol.
Alkohol
13 0
reagovat
Alokohol „přiznání“ :D

Záklopku mám, prakticky nataženou na tuhé pružině. Jestli jsem se „opil“ a bylo mi blbě? Jo. Jestli si z toho všechno pamatuju? Taky jo :D. Extrémně rychle vystřízlivím, takže lidi, co sou v nejlepším, pak těžce seru s tím, že sem jejich černé svědomí. Nebo taky dobré, to se vezme podle situace, třeba takové, kdy se parta ožralých lidí v paneláku rozhodne flambovat ananas na hlubokém talíři s půl litru vodky a pak ten hořící talíř nosí po bytě. Takže když sem tehdá ten talíř vzal a naplno pustil kohoutek ve dřezu, od celé „společnosti“ jsem to schytal, že jsem největší kazišuk na světě. Ráno si to nikdo nepamatoval a kdyby nebylo talíře s černalým ananasem, páchnoucím po vodce, nikdo by mi nevěřil :D…
Podepisuju Martinu s tím, že nejvíc mě dokážou nasrat lidi, co se v lepším případě diví, v horším vysloveně provokují, že někdo nechlastá. Ta alkoholová kultura je tady je, já to nikomu neberu. Panáka si za uherský rok dám, ale pak je každý nasraný, že s ním nechci pokračovat v dalších. Piva stačí dvě a to musí být k nějakému dobrému těžkému jídlu. A když se jede „přes noc“, pak mě dnes nejvíc člověk uhostí tou Bohemkou, kde to už může i téct proudem. Naštěstí záklopka pořád funguje, takže množství je úměrné s časovým úsekem, po který se pije a s tím, jak má člověk pořád míň času, je to čím dál tím sporadičtější.
Abych přišel domů a otevřel si jen tak jakoukoliv flašku čehokoliv, si nedokážu představit :D.
Ps: Sem prase v jiných věcech – silný kuřák, jakože fakt silný. Ranní kafe, navíc silně slazené, musí být připraveno tak, aby se mnou div ne praštilo o zem. Protože přes týden naspím tak pět hodin. A s kofejnem se pak pokračuje počas celého dne :D. Takže ne, já sem asi ten poslední, co by měl a mohl moralizovat o zdravých životních návycích ;).
791831
[b]Alokohol „přiznání“ :D[/b] Záklopku mám, prakticky nataženou na tuhé pružině. Jestli jsem se „opil“ a bylo mi blbě? Jo. Jestli si z toho všechno pamatuju? Taky jo :D. Extrémně rychle vystřízlivím, takže lidi, co sou v nejlepším, pak těžce seru s tím, že sem jejich černé svědomí. Nebo taky dobré, to se vezme podle situace, třeba takové, kdy se parta ožralých lidí v paneláku rozhodne flambovat ananas na hlubokém talíři s půl litru vodky a pak ten hořící talíř nosí po bytě. Takže když sem tehdá ten talíř vzal a naplno pustil kohoutek ve dřezu, od celé „společnosti“ jsem to schytal, že jsem největší kazišuk na světě. Ráno si to nikdo nepamatoval a kdyby nebylo talíře s černalým ananasem, páchnoucím po vodce, nikdo by mi nevěřil :D… Podepisuju Martinu s tím, že nejvíc mě dokážou nasrat lidi, co se v lepším případě diví, v horším vysloveně provokují, že někdo nechlastá. Ta alkoholová kultura je tady je, já to nikomu neberu. Panáka si za uherský rok dám, ale pak je každý nasraný, že s ním nechci pokračovat v dalších. Piva stačí dvě a to musí být k nějakému dobrému těžkému jídlu. A když se jede „přes noc“, pak mě dnes nejvíc člověk uhostí tou Bohemkou, kde to už může i téct proudem. Naštěstí záklopka pořád funguje, takže množství je úměrné s časovým úsekem, po který se pije a s tím, jak má člověk pořád míň času, je to čím dál tím sporadičtější. Abych přišel domů a otevřel si jen tak jakoukoliv flašku čehokoliv, si nedokážu představit :D. Ps: Sem prase v jiných věcech – silný kuřák, jakože fakt silný. Ranní kafe, navíc silně slazené, musí být připraveno tak, aby se mnou div ne praštilo o zem. Protože přes týden naspím tak pět hodin. A s kofejnem se pak pokračuje počas celého dne :D. Takže ne, já sem asi ten poslední, co by měl a mohl moralizovat o zdravých životních návycích ;).
9 -1
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Sice bez takovejch peripetií, ale alkoholik táta a jsem na tom vlastně stejně. 
Fakt to nepotřebuju, nevoní, nechutná.
Jednou za rok si dám trochu Irský whisky (na to nedám dopustit) a pak zase čau.
"jen mě se*e, že mají lidé předsudky vůči člověku, který nepije" - toto tesat! ;):+
791829
Sice bez takovejch peripetií, ale alkoholik táta a jsem na tom vlastně stejně.  Fakt to nepotřebuju, nevoní, nechutná. Jednou za rok si dám trochu Irský whisky (na to nedám dopustit) a pak zase čau. [i]"jen mě se*e, že mají lidé předsudky vůči člověku, který nepije"[/i] - toto tesat! *;)**:+*
791786
9 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se