Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18661 - 18680 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
To souhlas, sedám si víceméně na konec první třetiny a velmi často přede mnou nesedí nikdo (což řeší minimálně mobily). Navíc mi to vyhovuje, protože mám "velké plátno" (překvapivě mi ale čím dál častěji sedí někdo s popcornem za uchem). Spíše jsem ale řešil na koho to kino cílí - na jakého diváka a přeneseně pak na jaké žánry, co je vlastně ten kinozážitek, ze kterého se kino dokáže uživit.
Já, ve 14:40, v téměř prázdném sále a bez žrádla to asi nejsem 8). Narozdíl od uřvaného hloučku x lidí, každý s popcornem a colou, jdoucím se bavit v atrakci jménem kino. Kino prostě není "svatostánek filmu", protože tak se neuživí.
790469
To souhlas, sedám si víceméně na konec první třetiny a velmi často přede mnou nesedí nikdo (což řeší minimálně mobily). Navíc mi to vyhovuje, protože mám "velké plátno" (překvapivě mi ale čím dál častěji sedí někdo s popcornem za uchem). Spíše jsem ale řešil na koho to kino cílí - na jakého diváka a přeneseně pak na jaké žánry, co je vlastně ten kinozážitek, ze kterého se kino dokáže uživit. Já, ve 14:40, v téměř prázdném sále a bez žrádla to asi nejsem *8)*. Narozdíl od uřvaného hloučku x lidí, každý s popcornem a colou, jdoucím se bavit v atrakci jménem kino. Kino prostě není "svatostánek filmu", protože tak se neuživí.
790460
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: okkac
Docela mi vadí tohle strhávání viny na občerstvení. Člověk co je dobytek se v kině chová jako dobytek i bez coly a popcornu.
790468
Docela mi vadí tohle strhávání viny na občerstvení. Člověk co je dobytek se v kině chová jako dobytek i bez coly a popcornu.
790454
8 0
reagovat
reaguje na: HAL
Pravě proto jsem si začal sedat do takové 5. řady apod., kde je většina míst volných.
790465
Pravě proto jsem si začal sedat do takové 5. řady apod., kde je většina míst volných.
790460
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Spodni dve-tri rady a trosku doleva. Abych rekl pravdu: kazdy, kdo to s filmy "mysli vazne" sedi takhle nizko, na tom snad panuje shoda i mezi rezisery, ne? Pokud vim, tak takto sedava i Nolan.


Bradac... No, nekdy v listopadu tvrdil, ze pri uzavere kin nepreziji ani Q1. Nevim, asi uz tyhle rozhovory beru s rezervou. Jasne ze pri tech cenach nachos, coly a dalsiho je to pro ne velky zdroj prijmu, ale CS jednu dobu roztahl s vaznou tvari reklamni blok pred filmem na 20-22 minut, tam ty problemy mohou byt i jinde....
790464
Spodni dve-tri rady a trosku doleva. Abych rekl pravdu: kazdy, kdo to s filmy "mysli vazne" sedi takhle nizko, na tom snad panuje shoda i mezi rezisery, ne? Pokud vim, tak takto sedava i Nolan. Bradac... No, nekdy v listopadu tvrdil, ze pri uzavere kin nepreziji ani Q1. Nevim, asi uz tyhle rozhovory beru s rezervou. Jasne ze pri tech cenach nachos, coly a dalsiho je to pro ne velky zdroj prijmu, ale CS jednu dobu roztahl s vaznou tvari reklamni blok pred filmem na 20-22 minut, tam ty problemy mohou byt i jinde....
790460
2 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nažrat se lidi můžou I u Bergmana... ale tak proč ne, když tím neruší a to kino to zaplatí. 

Což mě ale přivádí k otázce - kam si v kině sedáte? Protože já sice čtu nářky nad žrouty popcornu pořád, ale sám to v kině nevnímám. Jednak proto že jak píše Ted lidi většinou dojí během první čtvrthodiny a pak je víc klid, jednak mě často pohltí film, ale hlavně já si nepamatuju kdy naposledy jsem si nesedl do první poloviny sálu - a vepředu je prostě lidí míň, a pro ty co si tam sednou je taky větší prioritou film, a ne vykecávat se s kamarády nebo s holkou. 
790460
Nažrat se lidi můžou I u Bergmana... ale tak proč ne, když tím neruší a to kino to zaplatí.  Což mě ale přivádí k otázce - kam si v kině sedáte? Protože já sice čtu nářky nad žrouty popcornu pořád, ale sám to v kině nevnímám. Jednak proto že jak píše Ted lidi většinou dojí během první čtvrthodiny a pak je víc klid, jednak mě často pohltí film, ale hlavně já si nepamatuju kdy naposledy jsem si nesedl do první poloviny sálu - a vepředu je prostě lidí míň, a pro ty co si tam sednou je taky větší prioritou film, a ne vykecávat se s kamarády nebo s holkou. 
790457
6 0
reagují: Gonzi, okkac, The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
S těmi nákady je to celkem jasné, ale efekt je, že jsi prostě v restauraci ve které mimochodem hraje film. (Lidi se baví, lidi jí, lidi jsou na mobilu...) A pak je trochu otázka co přesně je ten "kinozážitek". Pro mě je to spíše návštěva s kamarády a skupinový zážitek (někdo někomu urve hlavu a ozve se hromadné "owwww", zazní vtip a kino se směje). Což je super (a popcorn a spol mi to nekazí). Hromadně se válet smíchy u přestřelky v domě v Djangovi (u toho chlápka na zemi co do něj lítají další a další střely :D, nebo u scény s kuklux klan maskama na hlavu :D) je prostě něco, co doma nikdy mít nebudu.

Z druhé strany pokud se dívám na Interstellar, tak mi cokoli podobného zážitek intenzivně znehodnocuje. Sériozní filmy tímhle hodně trpí, protože dramatická či hororová scéna tím prostě silně ztrácí a útěcha, že "mě to sice sere, ale stálo mě to jen 200,-" je docela chabá. (Chodíš do levné restaurace i když ti tam nechutná?)

Čímž se dostávám k pointě, že pokud kino stojí na popcornových divácích, tak stojí na popcornových filmech, což vlastně souvisí s dlouhodobým úpadkem středně rozpočtových filmů, dramat apod., protože ta "atrakce" kina jde skoro až proti chtěnému zážitku.

PS: Doteď si pamatuju, jak nějaký ... (mám co dělat abych tady teď nenadával do všeho možného) v premiérový den, v sále u scény, kdy umírala Trinity zařval "tak už chcípni". Já, jakožto zažraný student střední školy se dívám na vyvrcholení trilogie, se kterou žiju celé dětství, u scény a ni nedýchám a nějaký vym... kr... se prostě ventiluje. Kinozážitek(tm) důvěrně si na to vzpomínám o 18 let později.
790457
S těmi nákady je to celkem jasné, ale efekt je, že jsi prostě v restauraci ve které mimochodem hraje film. (Lidi se baví, lidi jí, lidi jsou na mobilu...) A pak je trochu otázka co přesně je ten "kinozážitek". Pro mě je to spíše návštěva s kamarády a skupinový zážitek (někdo někomu urve hlavu a ozve se hromadné "owwww", zazní vtip a kino se směje). Což je super (a popcorn a spol mi to nekazí). Hromadně se válet smíchy u přestřelky v domě v Djangovi ([spoiler]u toho chlápka na zemi co do něj lítají další a další střely *:D*, nebo u scény s kuklux klan maskama na hlavu *:D*[/spoiler]) je prostě něco, co doma nikdy mít nebudu. Z druhé strany pokud se dívám na Interstellar, tak mi cokoli podobného zážitek intenzivně znehodnocuje. Sériozní filmy tímhle hodně trpí, protože dramatická či hororová scéna tím prostě silně ztrácí a útěcha, že "mě to sice sere, ale stálo mě to jen 200,-" je docela chabá. (Chodíš do levné restaurace i když ti tam nechutná?) Čímž se dostávám k pointě, že pokud kino stojí na popcornových divácích, tak stojí na popcornových filmech, což vlastně souvisí s dlouhodobým úpadkem středně rozpočtových filmů, dramat apod., protože ta "atrakce" kina jde skoro až proti chtěnému zážitku. PS: Doteď si pamatuju, jak nějaký ... (mám co dělat abych tady teď nenadával do všeho možného) v premiérový den, v sále u scény, kdy umírala Trinity zařval "tak už chcípni". Já, jakožto zažraný student střední školy se dívám na vyvrcholení trilogie, se kterou žiju celé dětství, u scény a ni nedýchám a nějaký vym... kr... se prostě ventiluje. Kinozážitek(tm) důvěrně si na to vzpomínám o 18 let později.
790456
9 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: okkac
Když se na to nesoustředíš, tak to jde většinou odfiltrovat. Nemluvě o tom, že dost lidí to dožere a dosrká už na začátku filmu :)

Jinak Bradáč to o tom občerstvení říká od samého začátku. Ono když si vezmeš, jaké jsou pro tyhle provozovatele multikin vstupní náklady, kolik stojí pronájmy, energie, lidi, vratka ze vstupnýho a kolik sálů je pak ve výsledku kvůli nic moc premiérám poloprázdnejch...

Je skoro až zázrak, že vstupenky nejsou u nás ještě dražší a s pomocí všech těch klubovejch kartiček je to pro lidi únosný. Až tě příště budou srát lidi, co srkaj a žerou, ber to tak, že (pokud nejseš Pražák) ti dotujou multikino v tvém krajském městě a bude ti zase líp. Stejně tak lidé, kteří chodí na mizerné české komedie. :)
790456
Když se na to nesoustředíš, tak to jde většinou odfiltrovat. Nemluvě o tom, že dost lidí to dožere a dosrká už na začátku filmu :) Jinak Bradáč to o tom občerstvení říká od samého začátku. Ono když si vezmeš, jaké jsou pro tyhle provozovatele multikin vstupní náklady, kolik stojí pronájmy, energie, lidi, vratka ze vstupnýho a kolik sálů je pak ve výsledku kvůli nic moc premiérám poloprázdnejch... Je skoro až zázrak, že vstupenky nejsou u nás ještě dražší a s pomocí všech těch klubovejch kartiček je to pro lidi únosný. Až tě příště budou srát lidi, co srkaj a žerou, ber to tak, že (pokud nejseš Pražák) ti dotujou multikino v tvém krajském městě a bude ti zase líp. Stejně tak lidé, kteří chodí na mizerné české komedie. :)
790454
6 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
Zaráží mne, že 50% lidí se jde do kina nažrat a bez toho by tam nepřišla. Do kina se teším, než mi ten zážitek zas nějací chuji co budou žrát a srkat nahlas znechutí.
790454
Zaráží mne, že 50% lidí se jde do kina nažrat a bez toho by tam nepřišla. Do kina se teším, než mi ten zážitek zas nějací chuji co budou žrát a srkat nahlas znechutí.
790446
13 -4
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Rozhovor se šéfem CineStaru o znovuotevření kin. 
790446
[url=https://video.aktualne.cz/dvtv/v-kinech-bude-rezba-netflixu-se-nebojime-tocit-behem-covidu/r~ec7df08aaf3711eb8e470cc47ab5f122/]Rozhovor[/url] se šéfem CineStaru o znovuotevření kin. 
2 0
reagují: okkac
reagovat
Ufff
790443
Ufff
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ztráta času. Jen další marketing. 8)
790442
Ztráta času. Jen další marketing. *8)*
790438
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
790441
https://www.youtube.com/watch?v=zRcmwD2F1uI
790438
5 0
reagovat
790438
[url=https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2993288530909249&id=1985584808346298]Téma do diskuze?[/url]
1 -5
reagují: DarkSith, Milosh
reagovat
reaguje na: Milosh
Thats what she said
790435
Thats what she said
790434
5 0
reagovat
Iggy má cool ptáka
790434
Iggy má cool [url=https://twitter.com/jmasseypoet/status/1391023857700573188?s=19]ptáka[/url]
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Popelka docela zdivočela:D
Ale fakt klobouk dolů před maskéry.
790399
Popelka docela zdivočela*:D* Ale fakt klobouk dolů před maskéry.
790389
7 0
reagovat
790397
[url=https://youtu.be/MWAGNisWvFc]Doug Liman natocil reklamu pre hracov Cyberpunk 2077[/url]*:D*
11 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Sebastian Bucky Stan bude hrát Tommyho Lee ?:D8):+:+:+:+:+
tady je ofiko fotka
link

tyy vole oni fakt vypadaj jak originál :D:D:D:D:D
790391
Sebastian Bucky Stan bude hrát Tommyho Lee ?*:D**8)**:+**:+**:+**:+**:+* tady je ofiko fotka https://deadline.com/2021/05/pam-tommy-photos-lily-james-sebastian-stan-pamela-anderson-tommy-lee-hulu-limited-series-1234752213/ tyy vole oni fakt vypadaj jak originál *:D**:D**:D**:D**:D*
790389
5 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Doufám že v rámci autenticity a metodického herectví opravdu natočí tu kazetu 8)
790390
Doufám že v rámci autenticity a metodického herectví opravdu natočí tu kazetu *8)*
790389
9 -1
reagovat
Lily James bude Pamela Anderson v Hulu minisérii Pam And Tommy. :o
790389
[url=https://imgur.com/a/xo4Fr16]Lily James[/url] bude Pamela Anderson v Hulu minisérii Pam And Tommy. *:o*
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se