Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14241 - 14260 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Kruci to je cool ikonka :+, tuhle vidět včera, tak mě okamžitě přejde chuť se nasírat. :D
789399
Kruci to je cool ikonka *:+*, tuhle vidět včera, tak mě okamžitě přejde chuť se nasírat. *:D*
789392
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Na The Morning Show jsem napsal recenzi na TvZone. A všem doporučuji. Je to moc dobrý seriál, který se na MeToo kouká tím zajímavějším způsobem. Navíc tam všichni, ale opravdu všichni hrají skvěle.
789394
Na The Morning Show jsem napsal recenzi na TvZone. A všem doporučuji. Je to moc dobrý seriál, který se na MeToo kouká tím zajímavějším způsobem. Navíc tam všichni, ale opravdu všichni hrají skvěle.
789393
3 0
reagovat
A po Tedovi mozna dam sanci i te Morning Show. Taky slysim moc hezke veci, miluju Newsroom...
789393
A po Tedovi mozna dam sanci i te Morning Show. Taky slysim moc hezke veci, miluju Newsroom...
2 0
reagují: hroubek
reagovat
Kéž by každý z nás byl trochu víc jako Ted Lasso.
789392
Kéž by každý z nás byl trochu víc jako Ted Lasso.
14 0
reagují: verbst, TedGeorge, do_Od
reagovat
Dojedu Atlantu (2. řada je neskutečná - scéna s aligátorem geniální) A taky na to najedu:+
789388
Dojedu Atlantu (2. řada je neskutečná - scéna s aligátorem geniální) A taky na to najedu*:+*
4 0
reagovat
Ok hoši, ten hype na Teda Lassa je obrovský. Dneska nebo zítra na to kouknu a doufám, že to bude stát za to. :+
789387
Ok hoši, ten hype na Teda Lassa je obrovský. Dneska nebo zítra na to kouknu a doufám, že to bude stát za to. *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ale mně to řešení těch popkulturních bullshitů fakt přijde skoro jako odlákání pozornosti od těch real problémů. A pak když vidím, jak celý twiiter řeší jen barvu pleti u různých postav, poklekávání, BLM, tak mi to přijde neskutečně trapné, protože s těmi vážnými věcmi se nic nedělá.

Btw a nezlob se na mě, ale strefování se do BLM je neskutečně vtipné a opravdu na místě. Obzvlášť když teď vyšlo najevo, že jedna z vrcholných představitelek BLM si najednou koupila mega vilu ve výhradně bělošské čtvrti. Navíc ty jejich riots akorát běžnému černochovi ubližují. Vždyť to jsou lidi, co prostě chtějí jen ničit cizí majetek. 

To samé poklekávání ve fotbale. Myslíš, že nějakýho bílýho fotbalistu, který vydělává miliony, opravdu zajímá rasismus a nebo je to jen totálně prázdné gesto, které dělá jen z povinnosti? Navíc když to nakonec vyústí v trest bez důkazů, to už přestává být sranda. 
789384
Ale mně to řešení těch popkulturních bullshitů fakt přijde skoro jako odlákání pozornosti od těch real problémů. A pak když vidím, jak celý twiiter řeší jen barvu pleti u různých postav, poklekávání, BLM, tak mi to přijde neskutečně trapné, protože s těmi vážnými věcmi se nic nedělá. Btw a nezlob se na mě, ale strefování se do BLM je neskutečně vtipné a opravdu na místě. Obzvlášť když teď vyšlo najevo, že jedna z vrcholných představitelek BLM si najednou koupila mega vilu ve výhradně bělošské čtvrti. Navíc ty jejich riots akorát běžnému černochovi ubližují. Vždyť to jsou lidi, co prostě chtějí jen ničit cizí majetek.  To samé poklekávání ve fotbale. Myslíš, že nějakýho bílýho fotbalistu, který vydělává miliony, opravdu zajímá rasismus a nebo je to jen totálně prázdné gesto, které dělá jen z povinnosti? Navíc když to nakonec vyústí v trest bez důkazů, to už přestává být sranda. 
789368
8 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
:D:+
789383
*:D**:+*
789379
4 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Tak Teda jo! :D:+
789382
Tak Teda jo! *:D**:+*
789381
5 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Určite si to daj. Spolu so Sex Education je to najviac feel-good seriál v súčasnosti. :+:+ A o futbale to moc nie je, takže sa toho nemusíš báť, ak ťa futbal nezaujíma. 

Pokračujem v narušovaní tejto diskusie pomocou Teda Lasso :D
789381
Určite si to daj. Spolu so Sex Education je to najviac feel-good seriál v súčasnosti. *:+**:+* A o futbale to moc nie je, takže sa toho nemusíš báť, ak ťa futbal nezaujíma.  Pokračujem v narušovaní tejto diskusie pomocou Teda Lasso *:D*
789352
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Lidé, kterým vadí černý Bond, jsou hlupáci, protože je pro ně podstatná rasa představitele, namísto jeho celkového hereckého projevu.

Lidé, kteří chtějí více černých hrdinů jsou moudří a progresivní, protože je pro ně podstatná rasa představitele, namísto jeho celkového hereckého projevu. Takhle to je. Smiřte se s tím a už konečně držte hubu, rasisti oškliví. Zlí. Fuj.
789379
Lidé, kterým vadí černý Bond, jsou hlupáci, protože je pro ně podstatná rasa představitele, namísto jeho celkového hereckého projevu. Lidé, kteří chtějí více černých hrdinů jsou moudří a progresivní, protože je pro ně podstatná rasa představitele, namísto jeho celkového hereckého projevu. Takhle to je. Smiřte se s tím a už konečně držte hubu, rasisti oškliví. Zlí. Fuj.
15 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele jasně, a ten Bond je asi nejmíň konfliktní (obzlášť s Elbou). Narážím na to ale celkově, v původním postu jsem zmínil třeba Milese Moralese, což mi přijde jako "vkusné" provedení černého Spidermana, zatímco "blackwashing" Petera Parkera by mi přišel jako "nevkusný". Takhle totiž existuje Spiderman se kterým jsem vyrůstal já a přibyl k němu jiný Spiderman...
A druhá věc je, že jsem to celé psal protože Falcon-Soldier byl celkově tak nějak trapný ne protože tam byla utlačovaná černá komunita (viz Wire, Shield apod) ale "hollywoodsky povrchně" utlačovaná černá komunita. A když si z toho děláme prdel, tak jsme rasisti...
789372
Hele jasně, a ten Bond je asi nejmíň konfliktní (obzlášť s Elbou). Narážím na to ale celkově, v původním postu jsem zmínil třeba Milese Moralese, což mi přijde jako "vkusné" provedení černého Spidermana, zatímco "blackwashing" Petera Parkera by mi přišel jako "nevkusný". Takhle totiž existuje Spiderman se kterým jsem vyrůstal já a přibyl k němu jiný Spiderman... A druhá věc je, že jsem to celé psal protože Falcon-Soldier byl celkově tak nějak trapný ne protože tam byla utlačovaná černá komunita (viz Wire, Shield apod) ale "hollywoodsky povrchně" utlačovaná černá komunita. A když si z toho děláme prdel, tak jsme rasisti...
789369
9 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Black Panther was created to address a serious lack of major Black American comic book superheroes, an issue that was particularly noticeable given the backdrop of racial tension and civil rights activism in the United States. Black Panther made his print debut in Fantastic Four no. 52 (July 1966).

James Bond vznikl, protože mohl, a protože to bylo cool. :) Jinými slovy zatímco by nikoho nemuselo tlačit, že by moderní interpretace Bonda vypadala jinak než jeho předchůdci, whitewashing Black Panthera by přece jen působil jako trochu nesmysl.

Něco mi ale říká, že tohle dobře chápeš.
789369
Black Panther was created to address a serious [b]lack of major Black American comic book superheroes[/b], an issue that was particularly noticeable given the backdrop of racial tension and civil rights activism in the United States. Black Panther made his print debut in Fantastic Four no. 52 (July 1966). James Bond vznikl, protože mohl, a protože to bylo cool. *:)* Jinými slovy zatímco by nikoho nemuselo tlačit, že by moderní interpretace Bonda vypadala jinak než jeho předchůdci, whitewashing Black Panthera by přece jen působil jako trochu nesmysl. Něco mi ale říká, že tohle dobře chápeš.
789366
5 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Jardus
Ale podívej, to že zastoupení minorit ve filmech a seriálech reálně nepomůže těm větším problémům, kterým ve společnosti čelí, přece neznamená, že to pořád není správná věc? To že se desítky let Oscary rozdávali jen bělochům a mužům přece stojí za zamyšlení, jestli taková disproporce v oceněních odpovídá dnešnímu složení filmového odvětví, nebo ne? Především mi jde ale o to, že mě opravdu unavuje a otravuje chodit do diskuzí, kde se den za dnem místní vysmívají věcem, které jsem tady zmínil. Já přece netvrdím, že na to každý musí mít stejný názor, mně jde vyloženě o to, že to strefování se do těch minorit a BLM prostě dávno není vtipné, přínosné, nemá jakoukoli váhu a ještě navíc místy přechází do - ano, povězme si to na rovinu - rasismu. Není k tomu přitom jediný důvod, ty diskuze se nikam neposouvají, je to jen veselé poplácávání se po ramenou jak jsme na stejné "straně barikády" a jak ti zlí levičáci všechno kazí tím že všude cpou černochy. Ale kéž by to byl problém jen MovieZone, tohle je prostě český internet v kostce, takže mě to dlouhodobě ubíjí z vícero stran.

Štve mě, že to označuješ za "bělošský twitter boj", z mé strany to je prostě jen čistá frustrace (která včera večer po nějaké době zas vyvrcholila) nad tím, jak se tady do nich furt bezdůvodně kope.

Kostěj: Dobře, na tohle se bohužel nedá nic říct, shrnul jsi to perfektně. Lidi tlačí zpátky a mě to vlastně nepřekvapuje, spíš prostě jen mrzí.
789368
Ale podívej, to že zastoupení minorit ve filmech a seriálech reálně nepomůže těm větším problémům, kterým ve společnosti čelí, přece neznamená, že to pořád není správná věc? To že se desítky let Oscary rozdávali jen bělochům a mužům přece stojí za zamyšlení, jestli taková disproporce v oceněních odpovídá dnešnímu složení filmového odvětví, nebo ne? Především mi jde ale o to, že mě opravdu unavuje a otravuje chodit do diskuzí, kde se den za dnem místní vysmívají věcem, které jsem tady zmínil. Já přece netvrdím, že na to každý musí mít stejný názor, mně jde vyloženě o to, že to strefování se do těch minorit a BLM prostě dávno není vtipné, přínosné, nemá jakoukoli váhu a ještě navíc místy přechází do - ano, povězme si to na rovinu - rasismu. Není k tomu přitom jediný důvod, ty diskuze se nikam neposouvají, je to jen veselé poplácávání se po ramenou jak jsme na stejné "straně barikády" a jak ti zlí levičáci všechno kazí tím že všude cpou černochy. Ale kéž by to byl problém jen MovieZone, tohle je prostě český internet v kostce, takže mě to dlouhodobě ubíjí z vícero stran. Štve mě, že to označuješ za "bělošský twitter boj", z mé strany to je prostě jen čistá frustrace (která včera večer po nějaké době zas vyvrcholila) nad tím, jak se tady do nich furt bezdůvodně kope. Kostěj: Dobře, na tohle se bohužel nedá nic říct, shrnul jsi to perfektně. Lidi tlačí zpátky a mě to vlastně nepřekvapuje, spíš prostě jen mrzí.
789355
6 -2
reagují: Jardus
reagovat
reaguje na: do_Od
Elba je naprosto skvělý herec, žeru jej už od The Wire. Navíc je silný, charismatický, budí respekt a v obleku mu to sekne.
Sice moc neodpovídá představám tvůrce té postavy link , ale na to se můžeme vysrat, protože to nikoho nezajímá.

Příštího T'challla bych viděl Alexandra Skarsgarda, charisma má na rozdávaní, je nabušený a vytrénovaný (viz tarzan) a jako mladší král země by byl velmi dobře uvěřitelný.
Sice to neodpovídá představám tvůrce té postavy link , ale na to se můžeme vysrat, protože to nikoho nezajímá.

PS: Samozřejmě je Jana Bondová mnohem lepší než třeba reboot Bladea.
789366
Elba je naprosto skvělý herec, žeru jej už od The Wire. Navíc je silný, charismatický, budí respekt a v obleku mu to sekne. Sice moc neodpovídá představám tvůrce té postavy https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond , ale na to se můžeme vysrat, protože to nikoho nezajímá. Příštího T'challla bych viděl Alexandra Skarsgarda, charisma má na rozdávaní, je nabušený a vytrénovaný (viz tarzan) a jako mladší král země by byl velmi dobře uvěřitelný. Sice to neodpovídá představám tvůrce té postavy https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Panther_(character) , ale na to se můžeme vysrat, protože to nikoho nezajímá. PS: Samozřejmě je Jana Bondová mnohem lepší než třeba reboot Bladea.
789343
9 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Reaguju jen na to, cos adresoval mně: hele, to je jednoduchý. Vezmi v úvahu:
  • do Český kotliny tahle ideologická tlačenka v plný síle dorazila s obvyklým zpožděním, hlavně zásluhou Netflixu, až nedávno
  • Češi jsou tradičně konzervativní národ, prostě hobiti v zlým i dobrým. To je skutečnost - jestli s tím nesouhlasíš, asi není o čem se dál bavit.
  • nad rámec toho: ten pocit kolektivní viny tady není a nebude, ba naopak, mocnosti si většinou logicky vytíraly zadek s náma, tak jakýpak privilegium? On taky není bílej muž jako bílej muž, jak nám koneckonců názorně předvedli fandové Rangers...
Kombinace toho všeho působí jako určitej tlak, takže se najde nemálo lidí, co tlačí zpátky, jednoduchej zákon akce a reakce (navíc poučený vývojem situace na západě, kde už tenhle spor dávno přerostl diskusní fóra, ale to odbíhám). Pokud se tedy ptáš "tak proč se tak vehementně zaměřuje většina jen na tohle", tak si myslím, že tohle je důvod.

Jinak bych se klidně zúčastnil debaty, dokud se jí ještě daří držet v civilní rovině, ale mám dovolenou a musim pádit zařizovat věci.
789358
Reaguju jen na to, cos adresoval mně: hele, to je jednoduchý. Vezmi v úvahu: [list][*]do Český kotliny tahle ideologická tlačenka v plný síle dorazila s obvyklým zpožděním, hlavně zásluhou Netflixu, až nedávno [/*][*]Češi jsou tradičně konzervativní národ, prostě hobiti v zlým i dobrým. To je skutečnost - jestli s tím nesouhlasíš, asi není o čem se dál bavit. [/*][*]nad rámec toho: ten pocit kolektivní viny tady není a nebude, ba naopak, mocnosti si většinou logicky vytíraly zadek s náma, tak jakýpak privilegium? On taky není bílej muž jako bílej muž, jak nám koneckonců názorně předvedli fandové Rangers...[/*][/list]Kombinace toho všeho působí jako určitej tlak, takže se najde nemálo lidí, co tlačí zpátky, jednoduchej zákon akce a reakce (navíc poučený vývojem situace na západě, kde už tenhle spor dávno přerostl diskusní fóra, ale to odbíhám). Pokud se tedy ptáš "[b]tak proč se tak vehementně zaměřuje většina jen na tohle", [/b]tak si myslím, že tohle je důvod. Jinak bych se klidně zúčastnil debaty, dokud se jí ještě daří držet v civilní rovině, ale mám dovolenou a musim pádit zařizovat věci.
789340
8 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jsem myslel, žes dostal infarkt :D:D
789356
Jsem myslel, žes dostal infarkt *:D**:D*
789352
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak když si napsal, že mám pravdu, tak ti nepřijde opravdu směšný neustále dokola řešit tohle? Věnovat tomu tolik času, tolik energie, když se děje přesně to před čím Malcolm X varoval? Budeme čumět na černošské postavy, sportovci budou poklekávat a co z toho? Přesně jak tady psal někdo pode mnou, vždyť to dělají korporace schválně, aby vypadali strašně progresivně. Je to asi na úrovni toho, když si dají duhovou vlaječku na instagram účet. Já bych řekl, že to spíš lidi, kteří doteďka rasu neřešili akorát nasírá. Asi stejně jako Gréta, která podle mě víc lidí ohledně řešení klimatické krize znechutila, než docílila nějaké reálné změny. Což mě osobně hrozně štve, protože když s někým nadhodím klima, tak Greta. A tohle je tomu hrozně podobné.

Kdybychom tady udělali takový ten typický pokus a zeptali se, kdo z lidí z MZ včetně těch, co ti dávají čočku, by chtěl žít v USA jako černoch, tak nejspíš nikdo neřekne, že ano. Ale tady tím tvým "bělošským twitter bojem" za černošské postavy opravdu nic nevyřešíš.
789355
Tak když si napsal, že mám pravdu, tak ti nepřijde opravdu směšný neustále dokola řešit tohle? Věnovat tomu tolik času, tolik energie, když se děje přesně to před čím Malcolm X varoval? Budeme čumět na černošské postavy, sportovci budou poklekávat a co z toho? Přesně jak tady psal někdo pode mnou, vždyť to dělají korporace schválně, aby vypadali strašně progresivně. Je to asi na úrovni toho, když si dají duhovou vlaječku na instagram účet. Já bych řekl, že to spíš lidi, kteří doteďka rasu neřešili akorát nasírá. Asi stejně jako Gréta, která podle mě víc lidí ohledně řešení klimatické krize znechutila, než docílila nějaké reálné změny. Což mě osobně hrozně štve, protože když s někým nadhodím klima, tak Greta. A tohle je tomu hrozně podobné. Kdybychom tady udělali takový ten typický pokus a zeptali se, kdo z lidí z MZ včetně těch, co ti dávají čočku, by chtěl žít v USA jako černoch, tak nejspíš nikdo neřekne, že ano. Ale tady tím tvým "bělošským twitter bojem" za černošské postavy opravdu nic nevyřešíš.
789313
11 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
Ted ted Ted Lasso nestiha, ale v sobotu to bude :D
789352
Ted ted Ted Lasso nestiha, ale v sobotu to bude *:D*
789351
11 0
reagují: RidleyCrowe, verbst
reagovat
Serte na to a běžte si pustit Ted Lasso.
A pokud nemůžete, tak si aspoň pusťte ten soundtrack.
#feelgood
789351
Serte na to a běžte si pustit Ted Lasso. A pokud nemůžete, tak si aspoň pusťte ten soundtrack. #feelgood
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se