Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14261 - 14280 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Trochu se obavam, ze tohle bude i nad Chuckovy síly.

A to mluvíme o člověku, kterej umí uděřit tak silně, že změní protivníkovu DNA
789350
Trochu se obavam, ze tohle bude i nad Chuckovy síly. A to mluvíme o člověku, kterej umí uděřit tak silně, že změní protivníkovu DNA
789349
10 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chuck Norris jednou usmířil divokou diskuzi na moviezone.
789349
Chuck Norris jednou usmířil divokou diskuzi na moviezone.
789346
20 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Co přesně si na mém příspěvku nepochopil, když se domníváš, že stáčím debatu někam jinam? 

Podívej, podobnou debatu jsme vedli už několikrát a evidentně nemá velkou cenu v ní pokračovat. Nejsi ochoten akceptovat argumenty těch, co s tebou nesouhlasí, takže si dál můžeš v klidu žít se svým pocitem morální nadřazenosti nad každým kdo nesdílí tvůj názor. Já si místo debaty s tebou po práci raději znovu pustím The Expanse. 8)
789348
Co přesně si na mém příspěvku nepochopil, když se domníváš, že stáčím debatu někam jinam?  Podívej, podobnou debatu jsme vedli už několikrát a evidentně nemá velkou cenu v ní pokračovat. Nejsi ochoten akceptovat argumenty těch, co s tebou nesouhlasí, takže si dál můžeš v klidu žít se svým pocitem morální nadřazenosti nad každým kdo nesdílí tvůj názor. Já si místo debaty s tebou po práci raději znovu pustím The Expanse. *8)*
789340
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kdyby šlo jen o názory, tak ano : )
789347
Kdyby šlo jen o názory, tak ano : )
789345
3 0
reagovat
789346
https://www.youtube.com/watch?v=LiJ8y69uub0&t=5m40s
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Hitman_47
Asi úplně není nutný si nadávat za jiný názory ;)
789345
Asi úplně není nutný si nadávat za jiný názory *;)*
789342
2 -2
reagují: Hitman_47
reagovat
reaguje na: Gonzi
Britský agent/typický britský gentleman, myslíš třeba takhle
789343
Britský agent/typický britský gentleman, myslíš třeba [url=https://www.hundreddollarsuits.com/wpblog/wp-content/uploads/2018/08/idris-elba-wallpapers-26795-825545.jpg]takhle[/url]? 
789325
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
789342
[url=https://www.csfd.cz/film/7045-jeste-vetsi-blbec-nez-jsme-doufali/komentare/]: )[/url]
789340
5 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: DarkSith
Zaprvé jsi směšnej, když mě nazýváš extrémní levicí, a zadruhé akorát stáčíš debatu pryč od toho, co mi vadí. A to že tady KAŽDÝ DEN musím číst, jaká je to smutná doba, protože si v seriálu zahrál černoch. Fakt se z toho poserte, tvle. ;)

Gonzi: Druhá strana barikády, myslíš lidi neschopný tolerovat ve filmech a seriálech cokoliv tmavšího než letní opálení?

Kostěj: Fajn, tak proč teda tady - opakuju to už potřetí - každý den vidím jen to strefování se do "pokrytecký masírky", a ne do těch akčních filmů, slovanskejch přízvuků, romkom tropů apod.? Když je to tak strašně na stejný úrovni, tak proč se tak vehementně zaměřuje většina jen na tohle? A byl bych moc rád, kdybys mi na to vážně odpověděl. Proč je tohle nejdůležitější a víceméně jediný téma, který se tady kdy řeší.

Znova dodávám, že konkrétně ve Falconovi je těch věcí tolik špatně. Tempem počínaje, přes vatu, práci s postavami a dialogy, až po trapnou záporačku s podivnýma životníma hodnotama a poselstvím konče. Ale jediné co koho zajímá je, že si tam scenáristé dovolili dát scénu, kdy dva bílí policajti nepoznají černého superhrdinu a málem se to zvrtne. To byla totiž paradoxně jedna z těch lepších věcí na tom seriálu.
789340
Zaprvé jsi směšnej, když mě nazýváš extrémní levicí, a zadruhé akorát stáčíš debatu pryč od toho, co mi vadí. A to že tady KAŽDÝ DEN musím číst, jaká je to smutná doba, protože si v seriálu zahrál černoch. Fakt se z toho poserte, tvle. *;)* Gonzi: Druhá strana barikády, myslíš lidi neschopný tolerovat ve filmech a seriálech cokoliv tmavšího než letní opálení? Kostěj: Fajn, tak proč teda tady - opakuju to už potřetí - každý den vidím jen to strefování se do "pokrytecký masírky", a ne do těch akčních filmů, slovanskejch přízvuků, romkom tropů apod.? Když je to tak strašně na stejný úrovni, [b]tak proč se tak vehementně zaměřuje většina jen na tohle? [/b]A byl bych moc rád, kdybys mi na to vážně odpověděl. Proč je tohle nejdůležitější a víceméně jediný téma, který se tady kdy řeší. Znova dodávám, že konkrétně ve Falconovi je těch věcí tolik špatně. Tempem počínaje, přes vatu, práci s postavami a dialogy, až po trapnou záporačku s podivnýma životníma hodnotama a poselstvím konče. Ale jediné co koho zajímá je, že si tam scenáristé dovolili dát scénu, kdy dva bílí policajti nepoznají černého superhrdinu a málem se to zvrtne. To byla totiž paradoxně jedna z těch lepších věcí na tom seriálu.
789323
5 -8
reagují: Kostěj, DarkSith, Hitman_47
reagovat
reaguje na: duro

Ted Lasso

Já si to konečně dal taky. A teda klobouk dolů přede všema. Dokonce mi Bill Lawrence pak odpověděl na Twitteru a Sudeikis lajknul tweet :D
Poplakal jsem si, zasmál jsem se a bylo mi zase jednou fajn.

P.S.: Fotbal mě vůbec netankuje, nebaví. A Billova přechodu do UK prostředí docela asi i bál.
Ti neokoukaní (pro mě) herci, to zasazení, ten Mumfordův soundtrack OMG, strašná pecka.
789328
Já si to konečně dal taky. A teda klobouk dolů přede všema. Dokonce mi Bill Lawrence pak odpověděl na Twitteru a Sudeikis lajknul tweet *:D* Poplakal jsem si, zasmál jsem se a bylo mi zase jednou fajn. P.S.: Fotbal mě vůbec netankuje, nebaví. A Billova přechodu do UK prostředí docela asi i bál. Ti neokoukaní (pro mě) herci, to zasazení, ten Mumfordův soundtrack OMG, strašná pecka.
Ted Lasso
789310
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Neschopnost rozlišit strefování se do menšin od strefování se do tý pokrytecký masírky, která v posledních letech dominuje americký popkultuře je pro progresivisty a vlastně fanatiky všeho druhu typická. 

Dělat si prdel z tropu o zlým bílým hetero bankéři je úplně stejně validní , jako z romkom tropů, kde chlap vždycky prohlédne a přiběhne s prosíkem, stejně jako do akčních filmů, kde záporák místo aby hrdinu odpráskl, začne se vykecávat. Vo těch slovanskejch, kde všichni mluví s  ruskym přízvukem a chlastaj ani nemluvě. Že to malejm černouškům hladí ega z toho nedělá nic jinýho, než okoukanou zkratku. 

Blackwashing už ti tady lidi vysvětlovali mockrát a nezdá se, že bys poslouchal, takže si to dneska odpustím a jdu se věnovat něčemu perspektivnímu. 
789327
Neschopnost rozlišit strefování se do menšin od strefování se do tý pokrytecký masírky, která v posledních letech dominuje americký popkultuře je pro progresivisty a vlastně fanatiky všeho druhu typická.  Dělat si prdel z tropu o zlým bílým hetero bankéři je úplně stejně validní , jako z romkom tropů, kde chlap vždycky prohlédne a přiběhne s prosíkem, stejně jako do akčních filmů, kde záporák místo aby hrdinu odpráskl, začne se vykecávat. Vo těch slovanskejch, kde všichni mluví s  ruskym přízvukem a chlastaj ani nemluvě. Že to malejm černouškům hladí ega z toho nedělá nic jinýho, než okoukanou zkratku.  Blackwashing už ti tady lidi vysvětlovali mockrát a nezdá se, že bys poslouchal, takže si to dneska odpustím a jdu se věnovat něčemu perspektivnímu. 
789311
11 0
reagovat
Takže Ted Lasso určitě koukat? Už to fakt chvalí snad úplně každej - no tématem a trailerem mě to vůbec neoslovilo, ale už je vás nadšenejch moc :D
789326
Takže Ted Lasso určitě koukat? Už to fakt chvalí snad úplně každej - no tématem a trailerem mě to vůbec neoslovilo, ale už je vás nadšenejch moc :D
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Nedělám si srandu z The S.H.I.E.L.D, dělám si srandu z Capa a Soldiera. Už jen z toho by tě mohlo napadnout, že to není o černoších jako takových, ale o tom, jak na sílu a nefunkčně je to zrovna v tomto seriálu podané ;). Tohle stranou, ty jsi opravdu tak omezený tupec, že ti uniká ten druhý pohled barikády? Bond je "moje kultura" Vyrůstal jsem na tom. Já nechci aby to byl černoch, ale já ani nechci aby to byl slovan...  Jsem Bond, James Bond, Jsem agent prezidenta Zemana. Dejte mi vodku a bechera, protřepat, nemíchat... To je fakt tak nepochopitelné, že chci aby to byl britský agent/typický britský gentleman?

Víš co je trapné? Thor jako žena. Víš co je super? Miles Morales.
789325
Nedělám si srandu z The S.H.I.E.L.D, dělám si srandu z Capa a Soldiera. Už jen z toho by tě mohlo napadnout, že to není o černoších jako takových, ale o tom, jak na sílu a nefunkčně je to zrovna v tomto seriálu podané *;)*. Tohle stranou, ty jsi opravdu tak omezený tupec, že ti uniká ten druhý pohled barikády? Bond je "moje kultura" Vyrůstal jsem na tom. Já nechci aby to byl černoch, ale já ani nechci aby to byl slovan...  Jsem Bond, James Bond, Jsem agent prezidenta Zemana. Dejte mi vodku a bechera, protřepat, nemíchat... To je fakt tak nepochopitelné, že chci aby to byl britský agent/typický britský gentleman? Víš co je trapné? Thor jako žena. Víš co je super? Miles Morales.
789311
15 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Ale každý normální člověk vidí černochy jako normální lidi. Jen lidé jako ty (extrémní levice) si rovnost představují tak, že se všechny problémy světa vyřeší falešnou diverzitou, zvýhodňováním menšiny nad většinou nebo kulturní revoluci a historickým revizionizmem, který má při hlubším zamyšlení nečekané důsledky. Například Anna Boleynová byla matka nejslavnější panovnice v Britských dějinách Alžběty I. a Britské impérium dosáhlo za její vlády velkého rozmachu. Jenže jaký business byl v té době pro Británii nejvýnosnější? Přece ten s otroky. Už proto je obsazení černé herečky do role Britské královny úplně debilní. 
Podle mě mají mít všichni lidé stejná práva a povinnosti bez ohledu na jejich původ a podobně. Jenže progresivní kvóty jim život nezlepší. 
789323
Ale každý normální člověk vidí černochy jako normální lidi. Jen lidé jako ty (extrémní levice) si rovnost představují tak, že se všechny problémy světa vyřeší falešnou diverzitou, zvýhodňováním menšiny nad většinou nebo kulturní revoluci a historickým revizionizmem, který má při hlubším zamyšlení nečekané důsledky. Například Anna Boleynová byla matka nejslavnější panovnice v Britských dějinách Alžběty I. a Britské impérium dosáhlo za její vlády velkého rozmachu. Jenže jaký business byl v té době pro Británii nejvýnosnější? Přece ten s otroky. Už proto je obsazení černé herečky do role Britské královny úplně debilní.  Podle mě mají mít všichni lidé stejná práva a povinnosti bez ohledu na jejich původ a podobně. Jenže progresivní kvóty jim život nezlepší. 
789311
11 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od

Tonyho trigger cosi

Ne není nám to líto. Ani trochu a ani omylem. Protože to neděláme. :D

Jenom už je jaksi velmi otravné že u každého druhého seriálu jsou zapotácí bohatí běloši a libovolná černošská postava je utlačovaná oběť. Někdy za poslední 3 roky se tak dá odhadnout libovolný detektivní nový seriál hlavně od Netflixu. Fakt kompletně zkurvene zápletky. Když to jo náhodou nejsou černoši tak trans nebo migranti. Vrcholem budiž Mladý Wallander. Za spoilery se neomlouvam.

Schválně jsem chtěl nedávno podepsat petici za návrat Giny Carano do Mandaloriana. Protože je její vyhazov odporná cenzura a ne neodešla po dohodě nebo dobrovolně. Tak jsem si zadal do Googlu Gina Carano petition a našeptávač mlčí, nula doporučených odkazů. Schválně si zadejte Jussie Smollet petition a odkazy to normálně doporučuje. Kdyby někdo nevěděl tak je to ten debil jak si vymyslel útok republikánů a nechal se zmlátit za peníze. :)

Jaksi žijeme v kulturní revoluci...
789318
Ne není nám to líto. Ani trochu a ani omylem. Protože to neděláme. *:D* Jenom už je jaksi velmi otravné že u každého druhého seriálu jsou zapotácí bohatí běloši a libovolná černošská postava je utlačovaná oběť. Někdy za poslední 3 roky se tak dá odhadnout libovolný detektivní nový seriál hlavně od Netflixu. Fakt kompletně zkurvene zápletky. Když to jo náhodou nejsou černoši tak trans nebo migranti. Vrcholem budiž Mladý Wallander. Za spoilery se neomlouvam. Schválně jsem chtěl nedávno podepsat petici za návrat Giny Carano do Mandaloriana. Protože je její vyhazov odporná cenzura a ne neodešla po dohodě nebo dobrovolně. Tak jsem si zadal do Googlu Gina Carano petition a našeptávač mlčí, nula doporučených odkazů. Schválně si zadejte Jussie Smollet petition a odkazy to normálně doporučuje. Kdyby někdo nevěděl tak je to ten debil jak si vymyslel útok republikánů a nechal se zmlátit za peníze. *:)* Jaksi žijeme v kulturní revoluci...
Tonyho trigger cosi
789311
10 -2
reagovat
Hlavně roubovat černé postavy na původně bílé charaktery hlavně spíše vysílá signál, že černoši v podstatě nemají žádnou svoji kulturu, historii, která by stála za to ji adaptovat do filmu. A musí proto využívat postavy, které stvoří běloch, protože nedokaží přijít se svojí vlastní fiktivní či historickou  postavou, která by byla zajímavá?

A já odmítám se omlouvat za něco jen proto,že jsem běloch a mám mít údajně White privilege. Nechápu proč bychom jako Češi museli poklekavat před fotbalem na uznání BLM, když jsme jako národ nekolonizovali a nezotrocovali. 

BTW slovo Slavery a slave vzniklo tak, že první zaznamení otroci byli Slované (Slav) z oblasti střední a východní evropy, které zotročili Mauři Wiki sekce Terminology , ale nechci aby se mi za to někdo omlouval 8)Černochy z Afriky pak kolonizátoři přímo nelovili, ale kupovali je od dalších černochů, jejíž kmeny válčili mezi sebou a některé si z prodeje otroků bílým mužům udělali business. Tedy si musí sáhnout i trochu do svého svědomí.

789317
Hlavně roubovat černé postavy na původně bílé charaktery hlavně spíše vysílá signál, že černoši v podstatě nemají žádnou svoji kulturu, historii, která by stála za to ji adaptovat do filmu. A musí proto využívat postavy, které stvoří běloch, protože nedokaží přijít se svojí vlastní fiktivní či historickou  postavou, která by byla zajímavá? A já odmítám se omlouvat za něco jen proto,že jsem běloch a mám mít údajně White privilege. Nechápu proč bychom jako Češi museli poklekavat před fotbalem na uznání BLM, když jsme jako národ nekolonizovali a nezotrocovali.  BTW slovo Slavery a slave vzniklo tak, že první zaznamení otroci byli Slované (Slav) z oblasti střední a východní evropy, které zotročili Mauři [url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Slavery]Wiki sekce Terminology[/url] , ale nechci aby se mi za to někdo omlouval *8)*Černochy z Afriky pak kolonizátoři přímo nelovili, ale kupovali je od dalších černochů, jejíž kmeny válčili mezi sebou a některé si z prodeje otroků bílým mužům udělali business. Tedy si musí sáhnout i trochu do svého svědomí. 
18 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
"Copak je kurva tak těžký je začít brát jako normální součást světa?"
Začni u sebe a u svejch spolusoudruhů. Bootlickingem, nadržováním kvůli barvě kůže a děláním mučedníka ze zločineckýho feťáka se toho rozhodně nedocílí. 
"Ťu ťu ňu ňu, ty za nic nemůžeš, za to může zlý systematický rasismus" je cesta do pekla a na přesdržku. Chceš rovnost, ale lidi jako ty pořád jedou rétoriku "my a oni". Jako kdyby černoši byli jinej živočišnej druh popř. přiletěli z jiný galaxie. Ďurova poznámka si předpokládám dělala prdel ze stále omílaného klišé, že za všechno zlo světa může heterosexuální bílý muž. 
Co se týče obsazování bílejch rolí černochama, tak myslím, že lidem vadí, že se nejedná o nic organickýho a upřímnýho. Nadnárodní korporace se jen chtěj poplácat po zádech, za to jak jsou diverzní a progresivní. Proč místo černýho Bonda nepřijít s jiným agentem?

"Stejně jako se malí kluci budou moct najít v příštím Kapitánovi."
Předpokládám, že tím bylo myšleno malí černí kluci. Můžu tě z vlastní zkušenosti ubezpečit, že dětem je úplně u prdele, jakou kdo má barvu kůže. Nemaj potřebu sebe ani ostatní definovat člověka nečim tak povrchním, jako je množství melaninu v kůži. Teda dokud nezačnou vnímat magory z obou extrémních pólů politického spektra.
789315
[b]"Copak je kurva tak těžký je začít brát jako normální součást světa?"[/b] Začni u sebe a u svejch spolusoudruhů. Bootlickingem, nadržováním kvůli barvě kůže a děláním mučedníka ze zločineckýho feťáka se toho rozhodně nedocílí.  "Ťu ťu ňu ňu, ty za nic nemůžeš, za to může zlý systematický rasismus" je cesta do pekla a na přesdržku. Chceš rovnost, ale lidi jako ty pořád jedou rétoriku "my a oni". Jako kdyby černoši byli jinej živočišnej druh popř. přiletěli z jiný galaxie. Ďurova poznámka si předpokládám dělala prdel ze stále omílaného klišé, že za všechno zlo světa může heterosexuální bílý muž.  Co se týče obsazování bílejch rolí černochama, tak myslím, že lidem vadí, že se nejedná o nic organickýho a upřímnýho. Nadnárodní korporace se jen chtěj poplácat po zádech, za to jak jsou diverzní a progresivní. Proč místo černýho Bonda nepřijít s jiným agentem? [b]"Stejně jako se malí kluci budou moct najít v příštím Kapitánovi." [/b]Předpokládám, že tím bylo myšleno malí černí kluci. Můžu tě z vlastní zkušenosti ubezpečit, že dětem je úplně u prdele, jakou kdo má barvu kůže. Nemaj potřebu sebe ani ostatní definovat člověka nečim tak povrchním, jako je množství melaninu v kůži. Teda dokud nezačnou vnímat magory z obou extrémních pólů politického spektra.
789311
14 -4
reagovat

Misfits

Ten záběr do budoucnosti... Úplně mi to připomnělo ty doby, jak jsme čekali na další díl a hrozně řešili na všech možných fórech, co se bude dít a stopovali si každé políčko, které měl Curtis v oku:+ Teď ty ukázky na konci dílu vypiname, ale tehdy jsme je sjížděli pořád dokola:D Aaach, nostalgie..
A Rheon je fakt výborný herec, dost mě štve, že po té s.acce Inhumans si nikde pořádně nezahrál.
789314
Ten záběr do budoucnosti... Úplně mi to připomnělo ty doby, jak jsme čekali na další díl a hrozně řešili na všech možných fórech, co se bude dít a stopovali si každé políčko, které měl Curtis v oku*:+* Teď ty ukázky na konci dílu vypiname, ale tehdy jsme je sjížděli pořád dokola*:D* Aaach, nostalgie.. A Rheon je fakt výborný herec, dost mě štve, že po té s.acce Inhumans si nikde pořádně nezahrál.
Misfits
2 0
reagovat
reaguje na: Jardus
To máš pravdu.
789313
To máš pravdu.
789312
3 -2
reagují: Jardus
reagovat
reaguje na: do_Od
Při tomhle řešení černochů na netflixu, černošských postav, poklekávání, atd. si vždycky vzpomenu na citát Malcolma X: "The white man will try to satisfy us with symbolic victories rather than economic equality and real justice."

Takže ti na jednu stranu dávám za pravdu a uznávám, že by tebou jmenovaní lidé měli jít do prdele, ale na druhou stranu černý Bond a obecně tenhle popkulturní bullshit absolutně nic ohledně života černochů v USA neřeší.
789312
Při tomhle řešení černochů na netflixu, černošských postav, poklekávání, atd. si vždycky vzpomenu na citát Malcolma X: "The white man will try to satisfy us with symbolic victories rather than economic equality and real justice." Takže ti na jednu stranu dávám za pravdu a uznávám, že by tebou jmenovaní lidé měli jít do prdele, ale na druhou stranu černý Bond a obecně tenhle popkulturní bullshit absolutně nic ohledně života černochů v USA neřeší.
789311
22 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se