Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3901 - 3920 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Pokud máš headset... :)) link
788448
Pokud máš headset... *:))* https://github.com/Nibre/MotherVR/releases
788425
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Taky na těžkou, a měl jsem hrát ještě na tu těžší - při té se prý Vetřelec i často plíží a leze do potrubí, kde jsem si takto připadal prakticky úplně v bezpečí. Nechci si představovat jak to vypadá na normal, to musí být už úplně nuda.

Paliva do plamenometu jsem měl dost, ono na něj stačí jen krátce plivnout a zdrhá - ale já ho taky kombinoval s molotovy a noisemakery, které se dají vyrábět a materiálů je tam na ně všude docela dost.
788437
Taky na těžkou, a měl jsem hrát ještě na tu těžší - při té se prý Vetřelec i často plíží a leze do potrubí, kde jsem si takto připadal prakticky úplně v bezpečí. Nechci si představovat jak to vypadá na normal, to musí být už úplně nuda. Paliva do plamenometu jsem měl dost, ono na něj stačí jen krátce plivnout a zdrhá - ale já ho taky kombinoval s molotovy a noisemakery, které se dají vyrábět a materiálů je tam na ně všude docela dost.
788429
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Jak říkáš zpracování celé stanice bylo fakt úžasné. Děj mi přišel naskriptovaný tak nějak akorát, stále tam byla značná volnost hraní. Příběh mi nějak extra podobný filmu nepřišel. Tedy kromě základní premisy "přežít vetřelce". Mělo to dostatek zajímavých zvratů, které někdy i hezky doplnili to, co se mohlo zdát třeba jako chyba v designu hry (proč tě vetřelec tak usilovně všude pronásleduje!). Plamenomet jsi dostal cca až v 40 % hry, určitě ne hned na začátku, a osobně jsem byl za něj rád. Málokdy vidím hru, která dokáže zkombinovat více prvků survival žánru, většina her je buď jako Outlast/Amnesia nebo jako Resident Evil. Navíc plamenomet působil jako přirozený a logický vývoj příběhu a nebyl všemocný, nadále ses musel co nejvíce plížit, pokud jsi nechtěl rychle spotřebovat všechno palivo. Ovšem já hrál hned napoprvé na těžkou obtížnost, nevím jak ty. :)
788429
Jak říkáš zpracování celé stanice bylo fakt úžasné. Děj mi přišel naskriptovaný tak nějak akorát, stále tam byla značná volnost hraní. Příběh mi nějak extra podobný filmu nepřišel. Tedy kromě základní premisy "přežít vetřelce". Mělo to dostatek zajímavých zvratů, které někdy i hezky doplnili to, co se mohlo zdát třeba jako chyba v designu hry [spoiler](proč tě vetřelec tak usilovně všude pronásleduje!)[/spoiler]. Plamenomet jsi dostal cca až v 40 % hry, určitě ne hned na začátku, a osobně jsem byl za něj rád. Málokdy vidím hru, která dokáže zkombinovat více prvků survival žánru, většina her je buď jako Outlast/Amnesia nebo jako Resident Evil. Navíc plamenomet působil jako přirozený a logický vývoj příběhu a nebyl všemocný, nadále ses musel co nejvíce plížit, pokud jsi nechtěl rychle spotřebovat všechno palivo. Ovšem já hrál hned napoprvé na těžkou obtížnost, nevím jak ty. *:)*
788425
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: connor
Škoda že tam byly zbraně a že toho tolik bylo předvídatelně naskriptovaného (a že ten příběh byl až tak moc kopií filmu...) - takhle jsem si parádně užil tu jednu úroveň z víceméně počátku hry, a pak dostal plamenomet a další zbraně a už nebyl důvod se něčeho bát a vlastně se i moc plížit. Vetřelec častěji utíkal přede mnou než já před ním, o těch hloupých robotech ani nemluvě.

Ale fakt rád bych si to jednou zahrál ve VR. To prostředí je tam zpracované nádherně.
788425
Škoda že tam byly zbraně a že toho tolik bylo předvídatelně naskriptovaného (a že ten příběh byl až tak moc kopií filmu...) - takhle jsem si parádně užil tu jednu úroveň z víceméně počátku hry, a pak dostal plamenomet a další zbraně a už nebyl důvod se něčeho bát a vlastně se i moc plížit. Vetřelec častěji utíkal přede mnou než já před ním, o těch hloupých robotech ani nemluvě. Ale fakt rád bych si to jednou zahrál ve VR. To prostředí je tam zpracované nádherně.
788421
2 0
reagují: Snipsley, connor
reagovat
reaguje na: HAL
Jako stealth-hororovka to nemělo téměř žádné problémy. Strašně dobrá hra. Kéž by vzniklo jednou pokračování. :+
788421
Jako stealth-hororovka to nemělo téměř žádné problémy. Strašně dobrá hra. Kéž by vzniklo jednou pokračování. *:+*
788395
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Teď si chci trochu od LV426 odpočinout:D
Ale jako na Vánoce jsem to nestihl, tak určitě stáhnu:+
788407
Teď si chci trochu od LV426 odpočinout*:D* Ale jako na Vánoce jsem to nestihl, tak určitě stáhnu*:+*
788395
5 0
reagovat
Na Epic Store rozdávají Alien: Isolation. Jako stealth-hororovka má docela hodně problémů, ale každopádně jako remake filmového Vetřelce do videoherní podoby je ta hra moc pěkná, za tu procházku po Nostromo a LV-426 to stojí.
788395
Na Epic Store rozdávají Alien: Isolation. Jako stealth-hororovka má docela hodně problémů, ale každopádně jako remake filmového Vetřelce do videoherní podoby je ta hra moc pěkná, za tu procházku po Nostromo a LV-426 to stojí.
4 0
reagují: connor, (=LIFTY=)
reagovat
Díky.

Jinak se ještě pochlubím. Učarovala mi O11 Dynamic Mini, tak jsem provedl menší, hlavně estetický upgrade. Trošku sem to sladil s tim PSkem.:D

link

Bohužel, custom a bridged PCIE kabely z Cablemodu (asi za trojku tyve) na grafiku jsem objednal asi 4 měsíce zpět, ještě v době, kdy jsem měl ATX zdroj a až včera jsem zjistil, že s SFX zdrojem (kvůli casu) jsou nekompatibilní (přišly ve stejný den, fakt putovaly hrozně dlouho), ale už je ani nebudu vracet.:D Kamarád si ode mě časem, až vyjde zase něco dalšího, chce vzít 3080ku, tak je tu bude mít k tomu.:D
788387
Díky. Jinak se ještě pochlubím. Učarovala mi O11 Dynamic Mini, tak jsem provedl menší, hlavně estetický upgrade. Trošku sem to sladil s tim PSkem.*:D* https://ibb.co/p3PqHp1 Bohužel, custom a bridged PCIE [url=https://ibb.co/9ZdpnjM]kabely[/url] z Cablemodu (asi za trojku tyve) na grafiku jsem objednal asi 4 měsíce zpět, ještě v době, kdy jsem měl ATX zdroj a až včera jsem zjistil, že s SFX zdrojem (kvůli casu) jsou nekompatibilní (přišly ve stejný den, fakt putovaly hrozně dlouho), ale už je ani nebudu vracet.*:D* Kamarád si ode mě časem, až vyjde zase něco dalšího, chce vzít 3080ku, tak je tu bude mít k tomu.*:D*
4 0
reagovat
reaguje na: Godlike
kvoli dote 2 si to obcas precitam. GL ;)
788343
kvoli dote 2 si to obcas precitam. GL *;)*
788338
1 0
reagovat

Sazka esport

Jsme live. Zatím je to dost v plenkách, ale sbírám jakejkoliv možnej feedback na web. Dělám si poznámky, leč jen jako redaktor, který pak předávám dál. Rád bych, aby to byl časem hlavní zdroj esportu pro širokou veřejnost.

link

Moje zaměření je česká a zahraniční Dota 2 scéna, zahraniční CSko a plánuje se ještě jedna edukativní sekce, kde chci být hodně prominentní taky. Tam vidím největší budoucnost.
788338
Jsme live. Zatím je to dost v plenkách, ale sbírám jakejkoliv možnej feedback na web. Dělám si poznámky, leč jen jako redaktor, který pak předávám dál. Rád bych, aby to byl časem hlavní zdroj esportu pro širokou veřejnost. https://esport.sazka.cz/clanky/sel/clanky-sazka-eleague-dota-2/preview-sazka-eleague-dota-2-den-2-2021?fbclid=IwAR3SqTr77dLWO7OrDP35dsfdw1vET_Fu6BInb-O__dW-9w-hA7xWkBQtEN0 Moje zaměření je česká a zahraniční Dota 2 scéna, zahraniční CSko a plánuje se ještě jedna edukativní sekce, kde chci být hodně prominentní taky. Tam vidím největší budoucnost.
Sazka esport
5 0
reagují: studo
reagovat

Trackmania

Vrátil som sa k tomu prvýkrát od minulého leta a... pridali tam matchmaking s režimom 3v3. Zatiaľ len beta. Dúfam, že pôjdu touto cestou. Rozhodne zábavnejšie ako klasický time attack. Aj v starej trackmanii som hrával hlavne tímy a na body. Časy som nikdy nemal najlepšie, ale aspoň bodovo mi to niekedy vychádza tak, že som MVP 8):D
787661
Vrátil som sa k tomu prvýkrát od minulého leta a... pridali tam matchmaking s režimom 3v3. Zatiaľ len beta. Dúfam, že pôjdu touto cestou. Rozhodne zábavnejšie ako klasický time attack. Aj v starej trackmanii som hrával hlavne tímy a na body. Časy som nikdy nemal najlepšie, ale aspoň bodovo mi to niekedy vychádza tak, že som MVP *8)**:D*
Trackmania
1 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Já dostal Dark Souls 3 a to je danajský dar... Dal jsem tři levely a psychicky jsem na to prostě neměl... U her si chci odpočinout, ne se ještě víc nas.at:D 
787627
Já dostal Dark Souls 3 a to je danajský dar... Dal jsem tři levely a psychicky jsem na to prostě neměl... U her si chci odpočinout, ne se ještě víc nas.at*:D* 
787604
2 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Tiež, bol som na tom veľmi podobne. Na tej hre je niečo čo ju robí výnimočnou, ale za boha neviem prísť na to čo to je. Lebo kúpil som si teraz Demon soul a extrémne ma to nebaví. Doslova som vyhodil 70 euro do hajzla.
787611
Tiež, bol som na tom veľmi podobne. Na tej hre je niečo čo ju robí výnimočnou, ale za boha neviem prísť na to čo to je. Lebo kúpil som si teraz Demon soul a extrémne ma to nebaví. Doslova som vyhodil 70 euro do hajzla.
787604
3 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Asi u žádný hry jsem nebyl tak frustrovanej jako u Bloodborne, ale je to rozhodně jedna z nejlepších věcí , co jsem hrál. Normálně mě zajímají spíš příběhový věci a styl interaktivních filmů mi kolikrát nijak zásadně nevadí, ale tohle mě úplně pohltilo. A přestože jsem z nějakejch 40 (?) hodin hraní strávil asi 15 v prvních dvou lokacích a většinu čistě u jednoho bosse, tak jsem se ve finále naučil trochu líp v tom chodit a užívat si to zápolení a učení.
Chvílema jsem ale byl nasranej fakt hrozně.
787604
Asi u žádný hry jsem nebyl tak frustrovanej jako u Bloodborne, ale je to rozhodně jedna z nejlepších věcí , co jsem hrál. Normálně mě zajímají spíš příběhový věci a styl interaktivních filmů mi kolikrát nijak zásadně nevadí, ale tohle mě úplně pohltilo. A přestože jsem z nějakejch 40 (?) hodin hraní strávil asi 15 v prvních dvou lokacích a většinu čistě u jednoho bosse, tak jsem se ve finále naučil trochu líp v tom chodit a užívat si to zápolení a učení. Chvílema jsem ale byl nasranej fakt hrozně.
787567
2 0
reagují: (=LIFTY=), SteKi
reagovat
reaguje na: Godlike
Electroworld ji má taky za 32k.
787586
Electroworld ji má taky za 32k.
787579
2 0
reagovat
55ka BXko LG OLED je se slevami Marianne za 21 tisíc na Alze.

65ka za 32.
787579
55ka BXko LG OLED je se slevami Marianne za 21 tisíc na Alze. 65ka za 32.
1 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já to hrál taky po sobě a v ten moment mi to fakt sedlo, ale třetí díl už nedám. Pred tím jsem hrál Anniversary, Legends a Underworld a mam preLarovano a třetí díl považuji za zpackaný a nepřišli tam absolutně s ničím novým...
787578
Já to hrál taky po sobě a v ten moment mi to fakt sedlo, ale třetí díl už nedám. Pred tím jsem hrál Anniversary, Legends a Underworld a mam preLarovano a třetí díl považuji za zpackaný a nepřišli tam absolutně s ničím novým...
787570
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
8/10 bych tomu dal určitě. Dal bych 9/10, kdyby tam bylo o polovinu méně lezení:D Tohle mě fakt brutálně točilo. Bylo to moc dlouhý v jednotlivých pasážích.
787573
8/10 bych tomu dal určitě. Dal bych 9/10, kdyby tam bylo o polovinu méně lezení*:D* Tohle mě fakt brutálně točilo. Bylo to moc dlouhý v jednotlivých pasážích.
787570
1 0
reagovat
reaguje na: kyller
S tím naprosto souhlasím, ale proč jsem 50 % gameplaye někde lezu. Je tam toho strašně moc, přišel sem si jak v Asssassins Creed ale míň cool.:D
787572
S tím naprosto souhlasím, ale proč jsem 50 % gameplaye někde lezu. Je tam toho strašně moc, přišel sem si jak v Asssassins Creed ale míň cool.*:D*
787571
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Musím sa tej jednoduchosti gameplayu v Uncharted zastať. :)) Ja ako casual hráč takéto hry milujem. Sú to hry prístupné okamžite každému. Proste sadneš a hráš. Nemusíš skúmať a učiť sa nejaké zložité herné mechaniky. Ak si nehral, skús aj The Lost Legacy. Imho je to rovnako dobré ako predošlé diely.
787571
Musím sa tej jednoduchosti gameplayu v Uncharted zastať. *:))* Ja ako casual hráč takéto hry milujem. Sú to hry prístupné okamžite každému. Proste sadneš a hráš. Nemusíš skúmať a učiť sa nejaké zložité herné mechaniky. Ak si nehral, skús aj The Lost Legacy. Imho je to rovnako dobré ako predošlé diely.
787567
3 0
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se