Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3921 - 3940 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)

Uncharted 4

zajímavé :D Já projel tomb raider 1 a nadšeně skočil do dvojky, kterou jsem pak přestal hrát někde když se otevře to město, protože mi to přišlo jako "furt to samé", děj spíš natahovaný repetetivním gameplayem (problém byl že jsem to hrál fakt back to back, takže jsem byl vyhořelý z jedničky, ale stejně).

Naopak Uncharted 4 jsem slupnul jako malinu, protože je tam dost jiných misí, vše je to hodně akční, dějově je to klasický blockbuster, hráč často dělá něco mimořádného (řídí, houpe se na laně z kamiónu apod), technologicky je to naprosto vyšperkované a level design je famózní :-) Nedovedu si představit proč by tomu někdo dával míň jak 8/10 řekněme.
787570
zajímavé *:D* Já projel tomb raider 1 a nadšeně skočil do dvojky, kterou jsem pak přestal hrát někde když se otevře to město, protože mi to přišlo jako "furt to samé", děj spíš natahovaný repetetivním gameplayem (problém byl že jsem to hrál fakt back to back, takže jsem byl vyhořelý z jedničky, ale stejně). Naopak Uncharted 4 jsem slupnul jako malinu, protože je tam dost jiných misí, vše je to hodně akční, dějově je to klasický blockbuster, hráč často dělá něco mimořádného (řídí, houpe se na laně z kamiónu apod), technologicky je to naprosto vyšperkované a level design je famózní :-) Nedovedu si představit proč by tomu někdo dával míň jak 8/10 řekněme.
Uncharted 4
787569
4 0
reagují: (=LIFTY=), Godlike
reagovat
reaguje na: Godlike
Já jsem začal znovu hrát Tomb Raider a zároveň jsem rozjel Uncharted... No... Uncharted jsem měsíc nehrál a Tomb Raidera už jsem dohrál i druhý díl a všechno na 100%:D Je to mnohem akčnější, zábavnější a má to i takové malé otevřené světy, s fajn vedlejšími úkoly. A to jsem první tři díly Uncharted tehdy sjel taky snad během měsíce. Ale vrátím se k tomu, třeba ta honička na autech a motorkách je luxusní.
787569
Já jsem začal znovu hrát Tomb Raider a zároveň jsem rozjel Uncharted... No... Uncharted jsem měsíc nehrál a Tomb Raidera už jsem dohrál i druhý díl a všechno na 100%*:D* Je to mnohem akčnější, zábavnější a má to i takové malé otevřené světy, s fajn vedlejšími úkoly. A to jsem první tři díly Uncharted tehdy sjel taky snad během měsíce. Ale vrátím se k tomu, třeba ta honička na autech a motorkách je luxusní.
787567
3 0
reagují: Gonzi
reagovat

Uncharted 4

Taky se přidám k novinkám.:D

Hele hra je to super. Příběh a postavy jsou perfektní. Některé scenérie (hlavně v druhé polovině hry) jsou dechberoucí. Ale kurva to je nuda ten gameplay. Kromě puzzlů a zlatých zbraní mě nebavilo skoro nic. To neustálý a neměnný lezení mě naprosto ničilo. Čekal jsem, že se bude nějak vyvíjet, ale oni vám akorát dají na poslední 2-3 hoďky skobu tvl.:D Přestřelky o ničem i na těžší obtížnost, sniperka a revolver vládnou všem. Nedjřív jsem hledal pokládky a různě se alespoň trochu pídil po světě - tedy stejně jako v TLOU/2, ale tam jsem to skoro nutně potřeboval, a i když tam ty debilní mechaniky s kontejnerama / krabicema apod jsou taky, není jich tolik a hlavně to není tak fast paced dobrodružství - ale nakonec už jsem jen "prolézal" (intended) jednotlivé mise, abych to měl z krku a podíval se na filmečky / zažil výborné naskriptované věci. Finále bylo v tomhle třeba perfektní. Celkově se to příběhově vyvíjelo moc pěkně (měl jsem radost hlavně z Eleny, dle mého suprově napsaný "trojúhelník" s hrdinovou obsesí a jí). 

No nebudu lhát, byl jsem nasranej. Je to dobrý, ale hratelnostně sem čekal víc. Takhle to dávám někam vedle TLOU2, což pořád není nízko, ale srdíčko mi to nevzalo. 

God of War bez konkurence.

Rozjel sem Bloodborne. Hrozně mě to baví, ale asi to nikdy nedohraju. Moje trpělivost nemá vysokých úrovní. Možná, až se s ovladačem naučím ještě víc. 
787567
Taky se přidám k novinkám.*:D* Hele hra je to super. Příběh a postavy jsou perfektní. Některé scenérie (hlavně v druhé polovině hry) jsou dechberoucí. Ale kurva to je nuda ten gameplay. Kromě puzzlů a zlatých zbraní mě nebavilo skoro nic. To neustálý a neměnný lezení mě naprosto ničilo. Čekal jsem, že se bude nějak vyvíjet, ale oni vám akorát dají na poslední 2-3 hoďky skobu tvl.*:D* Přestřelky o ničem i na těžší obtížnost, sniperka a revolver vládnou všem. Nedjřív jsem hledal pokládky a různě se alespoň trochu pídil po světě - tedy stejně jako v TLOU/2, ale tam jsem to skoro nutně potřeboval, a i když tam ty debilní mechaniky s kontejnerama / krabicema apod jsou taky, není jich tolik a hlavně to není tak fast paced dobrodružství - ale nakonec už jsem jen "prolézal" (intended) jednotlivé mise, abych to měl z krku a podíval se na filmečky / zažil výborné naskriptované věci. Finále bylo v tomhle třeba perfektní. Celkově se to příběhově vyvíjelo moc pěkně (měl jsem radost hlavně z Eleny, dle mého suprově napsaný "trojúhelník" s hrdinovou obsesí a jí).  No nebudu lhát, byl jsem nasranej. Je to dobrý, ale hratelnostně sem čekal víc. Takhle to dávám někam vedle TLOU2, což pořád není nízko, ale srdíčko mi to nevzalo.  God of War bez konkurence. Rozjel sem Bloodborne. Hrozně mě to baví, ale asi to nikdy nedohraju. Moje trpělivost nemá vysokých úrovní. Možná, až se s ovladačem naučím ještě víc. 
Uncharted 4
1 0
reagují: earthworm, kyller, (=LIFTY=)
reagovat
Taky jsem teď hrál parádní věc, nějakej Warcraft nebo tak něco. Fakt skvělá hra, určitě se proslaví.
787564
Taky jsem teď hrál parádní věc, nějakej Warcraft nebo tak něco. Fakt skvělá hra, určitě se proslaví.
6 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Horizon je příběhově strašná blbost."

Za toto :+  Strašne som sa na tom smial. Hlavne ten veľký príbehový twist, čo príde až niekde na konci, je do očí bijúci už zhruba po pár hodinách. :D Dohral som to s veľkým sebazapretím a to isté Days Gone. Aj keď DG ma predsa bavilo viac a boli tam miesta, kedy som si hovoril, že to je vlastne celkom fajn a na PC s klávesnicou a myšou by to mohlo byť ešte lepšie (utekať pred hordou zombíkov a zároveň sa snažiť mieriť a páliť po nich s ovládačom je pre mňa ako za trest). Len v poslednom akte to bolo na konzole ledva hrateľné až som neveril vlastným očiam. Tam sa tá hra miestami kompletne rozpadávala, nenačítavali sa poriadne textúry, framerate sa podobal skôr na slideshow ako na hru, proste hnus.
787543
"Horizon je příběhově strašná blbost." Za toto *:+*  Strašne som sa na tom smial. Hlavne ten veľký príbehový twist, čo príde až niekde na konci, je do očí bijúci už zhruba po pár hodinách. *:D* Dohral som to s veľkým sebazapretím a to isté Days Gone. Aj keď DG ma predsa bavilo viac a boli tam miesta, kedy som si hovoril, že to je vlastne celkom fajn a na PC s klávesnicou a myšou by to mohlo byť ešte lepšie (utekať pred hordou zombíkov a zároveň sa snažiť mieriť a páliť po nich s ovládačom je pre mňa ako za trest). Len v poslednom akte to bolo na konzole ledva hrateľné až som neveril vlastným očiam. Tam sa tá hra miestami kompletne rozpadávala, nenačítavali sa poriadne textúry, framerate sa podobal skôr na slideshow ako na hru, proste hnus.
787537
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Horizon je příběhově strašná blbost. Super je lore které postupně odhaluješ, ale to tě fakt nezabaví na celou stopáž. Skutečný příběh je běž do vesnice, sbírej bylinky, najdi vraha apod. v úplně nejvíc nejjednodušším možném podání :D  Zbožňuju to kvůli vymazlenému combatu (aktuálně projíždím znovu na PC), ale pokud tě nebaví to hrát bez příběhu, tak ta hra moc nemá co nabídnout.

Ghost of Tsushima a kombinace luxusních mechanik (SteKi - je to balancované na všechny styly, that's all) a parádního japonského příběhu je pro mě v podstatě hrou generace (spolu s God of War).
787537
Horizon je příběhově strašná blbost. Super je lore které postupně odhaluješ, ale to tě fakt nezabaví na celou stopáž. Skutečný příběh je běž do vesnice, sbírej bylinky, najdi vraha apod. v úplně nejvíc nejjednodušším možném podání *:D*  Zbožňuju to kvůli vymazlenému combatu (aktuálně projíždím znovu na PC), ale pokud tě nebaví to hrát bez příběhu, tak ta hra moc nemá co nabídnout. Ghost of Tsushima a kombinace luxusních mechanik (SteKi - je to balancované na všechny styly, that's all) a parádního japonského příběhu je pro mě v podstatě hrou generace (spolu s God of War).
787535
2 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: SteKi
S výjimkou Tsushimy, kterou jsem dohrál a docela mě to bavilo (i když ke konci už to bylo trochu repetitivní a rozdělení toho ostrova na tři části bylo maličko na pěst) tak souhlas. DG slabý a Horizon je druhá taková hra, kterou jsem nedokázal dohrát. Nějak mně ten příběh nesejmul, ale s PS5 updatem jsem ochotnej tomu dát před druhým dílem znova šanci. 
787535
S výjimkou Tsushimy, kterou jsem dohrál a docela mě to bavilo (i když ke konci už to bylo trochu repetitivní a rozdělení toho ostrova na tři části bylo maličko na pěst) tak souhlas. DG slabý a Horizon je druhá taková hra, kterou jsem nedokázal dohrát. Nějak mně ten příběh nesejmul, ale s PS5 updatem jsem ochotnej tomu dát před druhým dílem znova šanci. 
787523
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Vardant
Netvrdím že vždy núti, ale skrátka som občas mal pocit, že tvorcovia na niektorých miestach predpokladali a dúfali, že počet nepriateľov a to, že väčšina je obrnená plus veľa lukostrelcov na malom prisetore ma malo odradiť od frontálneho útoku. Čo sa v podstate nikdy u mňa nestalo. Ako mňa to takto bavilo hrať. Len či to bol aj úmysel. 
787531
Netvrdím že vždy núti, ale skrátka som občas mal pocit, že tvorcovia na niektorých miestach predpokladali a dúfali, že počet nepriateľov a to, že väčšina je obrnená plus veľa lukostrelcov na malom prisetore ma malo odradiť od frontálneho útoku. Čo sa v podstate nikdy u mňa nestalo. Ako mňa to takto bavilo hrať. Len či to bol aj úmysel. 
787527
1 0
reagovat
U GoT mi bylo blbé zabíjet potichu, protože samurajský kodex:D 
Fakt jsem si jednu dobu myslel, že tím třeba ovlivním příběh...
787530
U GoT mi bylo blbé zabíjet potichu, protože samurajský kodex*:D*  Fakt jsem si jednu dobu myslel, že tím třeba ovlivním příběh...
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Jak si přišel na to, že GoT tě nutí hrát potichu, když je tam přímo skill, který ti umožňuje vyzvat nepřátele na souboj a celý set, který tu schopnost ještě vylepšuje?
A některé schopnosti se odemykají příběhově, takže se k nim dostaneš až po min. 20h když jedeš jen příběh nebo ještě daleko později.
787527
Jak si přišel na to, že GoT tě nutí hrát potichu, když je tam přímo skill, který ti umožňuje vyzvat nepřátele na souboj a celý set, který tu schopnost ještě vylepšuje? A některé schopnosti se odemykají příběhově, takže se k nim dostaneš až po min. 20h když jedeš jen příběh nebo ještě daleko později.
787523
1 0
reagují: SteKi
reagovat
Days gone je strašne slabá hra. Dva krát som to skúšal, ale to sa nedalo. To isté horizon. Ale tomu by som dal šancu, keby urobili update na ps5. 
Ghost of tsushima tiež podaním príbehu stojí teda pekne za hovno. Ale dobre sa to hra a pozerá sa na to. No veľmi rýchlo som sa dostal k takmer všetkým schopnostiam (ja som človek čo všetko prelozí a zbiera, robí všetky vedľajšie questy keď ich vidí) Strašne mi prišlo úsmevné ako tam boli niektoré lokácie evidentne urobené tak aby som nepriateľov prekonal pomaličky potichučky, no ja som tam vždy naletel, vystrelil výbušný šíp, hodil nejaký ten granát, odpálil cooldowny červená obrazovka a celá Mongolska základňa mŕtva. :D
Teraz hrám Ratchet a Clank keď už vydali ten 60fps update a má prísť druhý diel :)
787523
Days gone je strašne slabá hra. Dva krát som to skúšal, ale to sa nedalo. To isté horizon. Ale tomu by som dal šancu, keby urobili update na ps5.  Ghost of tsushima tiež podaním príbehu stojí teda pekne za hovno. Ale dobre sa to hra a pozerá sa na to. No veľmi rýchlo som sa dostal k takmer všetkým schopnostiam (ja som človek čo všetko prelozí a zbiera, robí všetky vedľajšie questy keď ich vidí) Strašne mi prišlo úsmevné ako tam boli niektoré lokácie evidentne urobené tak aby som nepriateľov prekonal pomaličky potichučky, no ja som tam vždy naletel, vystrelil výbušný šíp, hodil nejaký ten granát, odpálil cooldowny červená obrazovka a celá Mongolska základňa mŕtva. *:D* Teraz hrám Ratchet a Clank keď už vydali ten 60fps update a má prísť druhý diel *:)*
3 -3
reagují: do_Od, Vardant
reagovat
Za mě to byla po GoW asi nejlepší hra z minulé generace. Recenzenti to dost zbytečně ztrhali.

Teď jsem měl např. velice podobné pocity při hraní u Ghost of Tsushima. Ten je do propracovanosti detailů sice výš, ale užíval jsem si ten příběh podobně. A ke konci vlastně taky dojde ke zlomu v tom jak přistupujete k boji.
787506
Za mě to byla po GoW asi nejlepší hra z minulé generace. Recenzenti to dost zbytečně ztrhali. Teď jsem měl např. velice podobné pocity při hraní u Ghost of Tsushima. Ten je do propracovanosti detailů sice výš, ale užíval jsem si ten příběh podobně. A ke konci vlastně taky dojde ke zlomu v tom jak přistupujete k boji.
2 0
reagovat
Teď je zdarma na Plusku, tak ji zkusím. Ale nějak tuším, že mě víc bude bavit ta druhá hra zdarma - Zombie Army 4... Ono Zombie Hitler nebývá všude:D
787504
Teď je zdarma na Plusku, tak ji zkusím. Ale nějak tuším, že mě víc bude bavit ta druhá hra zdarma - Zombie Army 4... Ono Zombie Hitler nebývá všude*:D*
1 0
reagovat
Jedna z mála her, který jsem nedohrál. Vůbec mě to nebavilo.
787501
Jedna z mála her, který jsem nedohrál. Vůbec mě to nebavilo.
1 -3
reagovat

Days Gone

PC trailer link
787500
PC trailer https://youtu.be/JT_gdAMuY3I
Days Gone
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je opravdu jen remaster. V jedničce se hrabali více, ale principiélně přeleštili lighting, odebrali některé loadingy a zkvalitnili textury/particly apod. Co je ale super je si to koupit jako "celý mass effect experience", včetně dlcček apod.
PS: Hrát to nebudu. RIP Marauder Shields. Never forget.
787285
To je opravdu jen remaster. V jedničce se hrabali více, ale principiélně přeleštili lighting, odebrali některé loadingy a zkvalitnili textury/particly apod. Co je ale super je si to koupit jako "celý mass effect experience", včetně dlcček apod. PS: Hrát to nebudu. RIP Marauder Shields. Never forget.
787275
1 0
reagovat
Hlavně já si to dám moc rád znova v lepším kabátku. Jedničku mám strašně rád, pak už to pro mě šlo z kopce a trojku jsem nezvládl dohrát.(

Ale chtělo by to pro majitele původní hry zadarmo, jako bude The Witcher 3 Remaster.

Btw stáhnul jsem si zase God of War na PS5. Ty vole. 4k 60 fps v totálním stabilu, tu hru to posouvá ještě kousek vejš (jestli to vůbec jde). 
787283
Hlavně já si to dám moc rád znova v lepším kabátku. Jedničku mám strašně rád, pak už to pro mě šlo z kopce a trojku jsem nezvládl dohrát.( Ale chtělo by to pro majitele původní hry zadarmo, jako bude The Witcher 3 Remaster. Btw stáhnul jsem si zase God of War na PS5. Ty vole. 4k 60 fps v totálním stabilu, tu hru to posouvá ještě kousek vejš (jestli to vůbec jde). 
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za málo peněz (pro vývojáře) relativně docela dost muziky. Hlavně v ME1 má být víc změn i po stránce hratelnosti, což je jedině dobře.
787282
Za málo peněz (pro vývojáře) relativně docela dost muziky. Hlavně v ME1 má být víc změn i po stránce hratelnosti, což je jedině dobře.
787275
2 0
reagovat
Není ten typ remasterů trochu slepá větev ? link

Mass Effect už má své roky, ale upřímně jsem se při x fotkách před a po musel docela soustředit, abych určil co je hezčí :) 
787275
Není ten typ remasterů trochu slepá větev ? https://www.idnes.cz/hry/novinky/mass-effect-remaster-srovnani-hry.A210413_224821_bw-novinky_srp Mass Effect už má své roky, ale upřímně jsem se při x fotkách před a po musel docela soustředit, abych určil co je hezčí :) 
2 0
reagují: Gonzi, HAL
reagovat

Cyberpunk 2077 update

Dohral som hlavný príbeh a tento víkend som sa dostal konečne aj k vedľajším questom. Predtým som ich spravil len pár, inak som vedľajšie veci vôbec neriešil. A musím uznať... je to o dosť lepšie ako bol ten prvý dojem. Dal by som 8/10, nebyť bugov a odfláknutých vecí možno by som išiel aj vyššie. Aby som to ale trochu rozviedol... Hlavný príbeh dosť o ničom. Malo to svoje momenty, ale celkovo také trochu "meh" a po dohratí som mal pocit prázdna. Žiadne emócie, nič epic, proste nudný priemer, ktorý si ako tak splní svoju funkciu a dovidenia. Nedokáže to ani naplno využiť a odprezentovať najväčšie plusy hry, čo je imho okrem vizuálu jednoznačne veľkosť a prepracovanosť (detaily) herného sveta. Toto je skryté práve v tých vedľajších misiách a aktivitách, kde sa ukazuje, na čom vlastne tak dlho makali. A úplne to mení pohľad na hru. Za mňa by tam ten hlavný príbeh ani nemusel byť. Teda, určite nie v tejto podobe.
Škoda technického stavu hry. Ohromné množstvo bugov je tam stále a nemyslím si, že to niekedy dostanú do stavu, kedy by to bolo aspoň s privretými očami bug-free. To je imho bez šance. Niekedy to ale nie sú ani bugy, ale skôr nedotiahnuté/odfláknuté prvky hry. Napríklad ten hnusný dážď... mokrá cesta vyzerá dobre, ale prečo aj nejaký random free weather plugin z UE4 vyzerá lepšie ako dážď v tejto hre? Nechápem. Alebo cally, ktoré prichádzajú a automaticky sa prijímajú uprostred dialógu! A zrazu počúvam dva dialógy naraz. Paráda. To nech mi nikto nehovorí, že v celom CDPR nikto nedokáže nastaviť podmienku, aby sa nemohli spustiť naraz dva dialógy alebo to vyriešiť nejak inak, ale skrátka vidieť jednu zo základných mechaník hry v takomto stave v takejto produkcii je buď na plač alebo na smiech.
Dnes som hral misiu, kde som prenasledoval nejaké auto po ceste. Bolo to naskriptované... ale že fakt príšerne. Počas jazdy mi mali do cesty behať autá, aby mi to prenasledovanie sťažili... lenže oni tam na boku cesty stáli a zrovna keď som išiel okolo, tak vystrelili rýchlosťou z nula na sto behom desatiny sekundy. A autá, ktoré išli oproti v premávke mizli... nejakým random štýlom. Jedno zmizlo, druhé nie. No neviem. Keby to vidím v nejakej béčkovej hre od malého začínajúceho štúdia, ok... dajme tomu... ale tu to proste fakt nedávam.
A ešte by som dodal, že to je jedna z najhorších hier aké som kedy videl pokiaľ ide o prezentáciu, tzn. odprezentovanie všetkých herných mechaník a možností v hernom svete hráčovi postupne, napríklad počas hlavného príbehu. To tu je úplne katastrofálne. A len to potvrdzuje ten chaotický vývoj, kedy jeden tím nevedel čo robí druhý a absolútna neistota v tom čo všetko vlastne bude vo výslednom produkte, čiže logicky sa tá postupná prezentácia mechaník a sveta ani nedali poriadne naviazať na príbeh.
786984
Dohral som hlavný príbeh a tento víkend som sa dostal konečne aj k vedľajším questom. Predtým som ich spravil len pár, inak som vedľajšie veci vôbec neriešil. A musím uznať... je to o dosť lepšie ako bol ten prvý dojem. Dal by som 8/10, nebyť bugov a odfláknutých vecí možno by som išiel aj vyššie. Aby som to ale trochu rozviedol... Hlavný príbeh dosť o ničom. Malo to svoje momenty, ale celkovo také trochu "meh" a po dohratí som mal pocit prázdna. Žiadne emócie, nič epic, proste nudný priemer, ktorý si ako tak splní svoju funkciu a dovidenia. Nedokáže to ani naplno využiť a odprezentovať najväčšie plusy hry, čo je imho okrem vizuálu jednoznačne veľkosť a prepracovanosť (detaily) herného sveta. Toto je skryté práve v tých vedľajších misiách a aktivitách, kde sa ukazuje, na čom vlastne tak dlho makali. A úplne to mení pohľad na hru. Za mňa by tam ten hlavný príbeh ani nemusel byť. Teda, určite nie v tejto podobe. Škoda technického stavu hry. Ohromné množstvo bugov je tam stále a nemyslím si, že to niekedy dostanú do stavu, kedy by to bolo aspoň s privretými očami bug-free. To je imho bez šance. Niekedy to ale nie sú ani bugy, ale skôr nedotiahnuté/odfláknuté prvky hry. Napríklad ten hnusný dážď... mokrá cesta vyzerá dobre, ale prečo aj nejaký random free weather plugin z UE4 vyzerá lepšie ako dážď v tejto hre? Nechápem. Alebo cally, ktoré prichádzajú a automaticky sa prijímajú uprostred dialógu! A zrazu počúvam dva dialógy naraz. Paráda. To nech mi nikto nehovorí, že v celom CDPR nikto nedokáže nastaviť podmienku, aby sa nemohli spustiť naraz dva dialógy alebo to vyriešiť nejak inak, ale skrátka vidieť jednu zo základných mechaník hry v takomto stave v takejto produkcii je buď na plač alebo na smiech. Dnes som hral misiu, kde som prenasledoval nejaké auto po ceste. Bolo to naskriptované... ale že fakt príšerne. Počas jazdy mi mali do cesty behať autá, aby mi to prenasledovanie sťažili... lenže oni tam na boku cesty stáli a zrovna keď som išiel okolo, tak vystrelili rýchlosťou z nula na sto behom desatiny sekundy. A autá, ktoré išli oproti v premávke mizli... nejakým random štýlom. Jedno zmizlo, druhé nie. No neviem. Keby to vidím v nejakej béčkovej hre od malého začínajúceho štúdia, ok... dajme tomu... ale tu to proste fakt nedávam. A ešte by som dodal, že to je jedna z najhorších hier aké som kedy videl pokiaľ ide o prezentáciu, tzn. odprezentovanie všetkých herných mechaník a možností v hernom svete hráčovi postupne, napríklad počas hlavného príbehu. To tu je úplne katastrofálne. A len to potvrdzuje ten chaotický vývoj, kedy jeden tím nevedel čo robí druhý a absolútna neistota v tom čo všetko vlastne bude vo výslednom produkte, čiže logicky sa tá postupná prezentácia mechaník a sveta ani nedali poriadne naviazať na príbeh.
Cyberpunk 2077 update
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se