Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13541 - 13560 Napsat příspěvek

Staying alive

Travolta v TOP fyzické formě ! Parádní soundtrack. Stylový 80ky v New Yorku! Parádní taneční choreo. Nemělo to chybu. Stylovej film !!!! Finální taneční představení na Broadwayi bylo jak zápas v Rockym. Stallone si to natáčení asi fakt užíval
A ten konec !!!
Nejvíc macho chůze. Kam se sere Zoolander 8):o
link

Před pár dny jsem koukal na Perfect (Dokonalí), kdeje JT s Jamie Lee Curtis, která dělá cvičitelku aerobiku. Neskutečně hot!
link

Pro změnu 80ky v LA. 
Legíny jsou prostě nejvíc TOP. Už aby zase otevřeli fitka :D

to jen malá vsuvka z 80 let. A já si jdu zas pustit nějakej stylovej film

Rain out
780007
Travolta v TOP fyzické formě ! Parádní soundtrack. Stylový 80ky v New Yorku! Parádní taneční choreo. Nemělo to chybu. Stylovej film !!!! Finální taneční představení na Broadwayi bylo jak zápas v Rockym. Stallone si to natáčení asi fakt užíval A ten konec !!! Nejvíc macho chůze. Kam se sere Zoolander *8)**:o* https://youtu.be/V1e5h9YSe_k Před pár dny jsem koukal na [b]Perfect (Dokonalí)[/b], kdeje JT s Jamie Lee Curtis, která dělá cvičitelku aerobiku. Neskutečně hot! https://youtu.be/aD2kh2jM-Ss Pro změnu 80ky v LA.  Legíny jsou prostě nejvíc TOP. Už aby zase otevřeli fitka *:D* to jen malá vsuvka z 80 let. A já si jdu zas pustit nějakej stylovej film Rain out
Staying alive
4 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Jsem pro kazdou spatnost, tedka nevim jestli uz jsme se na nejakem sraze v minulosti potkali (na aero projekce moc nechodim). Mozna jo a ani to nevime :D
779978
Jsem pro kazdou spatnost, tedka nevim jestli uz jsme se na nejakem sraze v minulosti potkali (na aero projekce moc nechodim). Mozna jo a ani to nevime :D
779975
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
V Edisonu mají moc dobré pivo, to chce společné projekce až bude otevřený i v nevirutálním světě ;)
779975
V Edisonu mají moc dobré pivo, to chce společné projekce až bude otevřený i v nevirutálním světě *;)*
779897
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dej si Hero, tam je ten dej mnohem sevrenejsi a pro evropana pristupnejsi. Muj nejoblibenejsi cinsky film - hong kong nepocitam, ten jde mimo a snad dlouho jeste bude.
779962
Dej si Hero, tam je ten dej mnohem sevrenejsi a pro evropana pristupnejsi. Muj nejoblibenejsi cinsky film - hong kong nepocitam, ten jde mimo a snad dlouho jeste bude.
779959
2 -1
reagovat

Tygr a drak

Proti asijské kultuře jsem možná zbytečně předpojatý a málokdy mě osloví nějaký jejich film kromě Jackieho Chana. Na Tygra a draka jsem koukl hlavně kvůli precizním bojovým scénám, které bych si jednou přál vidět v nějakém Star Wars filmu (Skrytá hrozba k tomu měla blízko). Zbytek mi byl tak nějak ukradený a nijak mě ani nenadhl, za což si můžu sám. Jejich kultura jde mimo mě. Přesto mladá Ziyi Zhang utáhne celý film s podporou známějších tváří Yun-Fat Chowa a Michelle Yeoh.

Ang Lee je na tuto látku jako stvořený a díky hollywoodským známostem je přístupnější i pro neasijské publikum. Bojové sekvence jsou pak něco z úplně jiného světa včetně stejně poletující kamery. Kdysi mi to přišlo strašně přitažené za vlasy i v Kill Bill, ale člověk si zvykne. Když se potom dozví, že za tím stojí stejný Číňan jako u Matrixu, začne si toho vážit. Woo-ping Yuen je mistr bojového umění a kaskadérů a film vděčí za velký úspěch právě jemu. 10 Oscarových nominací pro cizojazyčný film to jen potvrzuje.

Možná nemám úplně chuť si to pustit celé, na akční scény se ale vždycky rád kouknu. Kam se hrabe Hollywood se svými miliony střihů.
7/10
779959
Proti asijské kultuře jsem možná zbytečně předpojatý a málokdy mě osloví nějaký jejich film kromě Jackieho Chana. Na Tygra a draka jsem koukl hlavně kvůli precizním bojovým scénám, které bych si jednou přál vidět v nějakém Star Wars filmu (Skrytá hrozba k tomu měla blízko). Zbytek mi byl tak nějak ukradený a nijak mě ani nenadhl, za což si můžu sám. Jejich kultura jde mimo mě. Přesto mladá Ziyi Zhang utáhne celý film s podporou známějších tváří Yun-Fat Chowa a Michelle Yeoh. Ang Lee je na tuto látku jako stvořený a díky hollywoodským známostem je přístupnější i pro neasijské publikum. Bojové sekvence jsou pak něco z úplně jiného světa včetně stejně poletující kamery. Kdysi mi to přišlo strašně přitažené za vlasy i v Kill Bill, ale člověk si zvykne. Když se potom dozví, že za tím stojí stejný Číňan jako u Matrixu, začne si toho vážit. Woo-ping Yuen je mistr bojového umění a kaskadérů a film vděčí za velký úspěch právě jemu. 10 Oscarových nominací pro cizojazyčný film to jen potvrzuje. Možná nemám úplně chuť si to pustit celé, na akční scény se ale vždycky rád kouknu. Kam se hrabe Hollywood se svými miliony střihů. [b]7/10[/b]
Tygr a drak
1 -2
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: duro
Official secrets rozhodne podepisuju a hypeuju, kde chodim. Kdo nevidel, dejte si to :)
779956
Official secrets rozhodne podepisuju a hypeuju, kde chodim. Kdo nevidel, dejte si to :)
779955
6 0
reagovat
Hádzal som na FB výber z toho, čo som teraz videl, tak možno to bude niekoho zaujímať aj tu:

The Ying-Yang Master - mne sa to dosť páčilo, ale neviem, či odporúčať. Ak si občas dáte také tie čínske veľkochujoviny s kung-fu a monštrami, táto patrí k tým lepším. Zvláštna, atmosférická fantasy detektívka s honosnou výpravou, solídnymi trikmi, kvalitnou choreografiou, civilnými hereckými výkonmi bez zvyčajného ázijského afektu a megaepickou megabitkou s megaobludou na záver. (Netflix)

Below Zero - španielska akčná jednohubka, vďaka šťavnatým postavám a krvi ma celkom bavila, ale logika v správaní sa postáv tam robila riadne kotrmelce (Netflix)

The Doorman - Smrtonosná pasca pre chudobných duchom. Rozmýšľam, komu je vlastne určená záplava týchto filmov (Besson má na ne celú fabriku) o 60-kilových žienkach, ktoré v pohode na tri otočky rozlámu 10 trénovaných swaťákov v plnej zbroji. Navyše, tu je tá hrdinka ešte aj nesympatická Ruby Rose a celý film je pekelná sračka s nechcene smiešnym zloduchom Jeanom Reno. (internety)

Ohana - Rodina je poklad - príjemné rodinné dobrodružstvo, niečo ako moderná verzia Goonies, je to aj vtipné, aj dobrodrúžo, aj kopa zaujímavých havajských mýtov, s dcérou sme si to veľmi užili. (Netflix)

Richard Jewell - ďalšia kvalitka v réžii Clinta Eastwooda, výborní herci a zaujímavý príbeh podľa skutočnosti, dobrý tip na večer, keď si chcete pozrieť "dobrý film" (HBO GO)

Official Secrets - najlepší film z tohto môjho malého výberu, Keira Knightley a Ralph Fiennes v reálnom príbehu o pracovníčke tajnej služby, ktorá vyniesla do médií info o tom, ako USA odpočúvali a vydierali ostatných členov OSN, aby im schválili inváziu do Iraku. (HBO GO)

Cesta za králem troliů - nórsky Popolvár (doslova, hlavný hrdina je ľudová postavička Askeladden, to je severská obdoba Popolvára), klasická rozprávka trochu do fantasy, pri ktorej si budete hovoriť, či je také ťažké aj u nás natočiť niečo takéto fajn namiesto tých brečiek, čo v tomto žánri v ČR a SR vznikajú. (internety)
779955
Hádzal som na FB výber z toho, čo som teraz videl, tak možno to bude niekoho zaujímať aj tu: The Ying-Yang Master - mne sa to dosť páčilo, ale neviem, či odporúčať. Ak si občas dáte také tie čínske veľkochujoviny s kung-fu a monštrami, táto patrí k tým lepším. Zvláštna, atmosférická fantasy detektívka s honosnou výpravou, solídnymi trikmi, kvalitnou choreografiou, civilnými hereckými výkonmi bez zvyčajného ázijského afektu a megaepickou megabitkou s megaobludou na záver. (Netflix) Below Zero - španielska akčná jednohubka, vďaka šťavnatým postavám a krvi ma celkom bavila, ale logika v správaní sa postáv tam robila riadne kotrmelce (Netflix) The Doorman - Smrtonosná pasca pre chudobných duchom. Rozmýšľam, komu je vlastne určená záplava týchto filmov (Besson má na ne celú fabriku) o 60-kilových žienkach, ktoré v pohode na tri otočky rozlámu 10 trénovaných swaťákov v plnej zbroji. Navyše, tu je tá hrdinka ešte aj nesympatická Ruby Rose a celý film je pekelná sračka s nechcene smiešnym zloduchom Jeanom Reno. (internety) Ohana - Rodina je poklad - príjemné rodinné dobrodružstvo, niečo ako moderná verzia Goonies, je to aj vtipné, aj dobrodrúžo, aj kopa zaujímavých havajských mýtov, s dcérou sme si to veľmi užili. (Netflix) Richard Jewell - ďalšia kvalitka v réžii Clinta Eastwooda, výborní herci a zaujímavý príbeh podľa skutočnosti, dobrý tip na večer, keď si chcete pozrieť "dobrý film" (HBO GO) Official Secrets - najlepší film z tohto môjho malého výberu, Keira Knightley a Ralph Fiennes v reálnom príbehu o pracovníčke tajnej služby, ktorá vyniesla do médií info o tom, ako USA odpočúvali a vydierali ostatných členov OSN, aby im schválili inváziu do Iraku. (HBO GO) Cesta za králem troliů - nórsky Popolvár (doslova, hlavný hrdina je ľudová postavička Askeladden, to je severská obdoba Popolvára), klasická rozprávka trochu do fantasy, pri ktorej si budete hovoriť, či je také ťažké aj u nás natočiť niečo takéto fajn namiesto tých brečiek, čo v tomto žánri v ČR a SR vznikajú. (internety)
12 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: hroubek
K těm dalším filmům už nemám takový osobní vztah. Viděl jsem je jednou, líbily se mi, ale to je všechno. Samozřejmě s výjimkou Vězně z Azkabanu, kterého jsem pochopitelně viděl víckrát, dnes ale poprvé v angličtině. Jinak podle mě výborná je Roma. Sice jsem ji taky viděl jednou, ale na tu se opravdu nedá zapomenout. Ostatně má nejblíže k Mexické jízdě.
779933
K těm dalším filmům už nemám takový osobní vztah. Viděl jsem je jednou, líbily se mi, ale to je všechno. Samozřejmě s výjimkou Vězně z Azkabanu, kterého jsem pochopitelně viděl víckrát, dnes ale poprvé v angličtině. Jinak podle mě výborná je Roma. Sice jsem ji taky viděl jednou, ale na tu se opravdu nedá zapomenout. Ostatně má nejblíže k Mexické jízdě.
779931
2 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dobře tohle beru. Jen by mě teď zajímalo jaký postoj máš k další filmům, co Cuaron natočil. A jaký mají pro Tebe význam, jak je vnímáš v kontrastu s Mexickou jízdou s odstupem času.

Za mě osobně je HP3 - nejlepší potterovka, Potomci lidí - skvělý film s velkou myšlenkou o smyslu lidství a mateřství, Gravitace - výborný sci-fi s parádní Sandrou a Georgem, Roma - velmi osobitý film, který se mi líbil, ale je na mě moc hutný a ne tak "divácky vděčný" a proto ho mockrát v životě neuvidím, na rozdíl od jeho ostatních filmů.
779931
Dobře tohle beru. Jen by mě teď zajímalo jaký postoj máš k další filmům, co Cuaron natočil. A jaký mají pro Tebe význam, jak je vnímáš v kontrastu s Mexickou jízdou s odstupem času. Za mě osobně je HP3 - nejlepší potterovka, Potomci lidí - skvělý film s velkou myšlenkou o smyslu lidství a mateřství, Gravitace - výborný sci-fi s parádní Sandrou a Georgem, Roma - velmi osobitý film, který se mi líbil, ale je na mě moc hutný a ne tak "divácky vděčný" a proto ho mockrát v životě neuvidím, na rozdíl od jeho ostatních filmů.
779926
4 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Kde začít... Mexická jízda má v sobě obrovské množství spontainety, kterou ostatní Cuarónovy filmy jednoduše už nemají. Viděl jsem ji poprvé v nočním filmovém klubu na ČT2. Byl jsem tehdy studentem gymnázia a ve věku, kdy mi bylo tolik jako oběma hlavním hrdinům (takže před více než patnácti lety). Prostě mi ten film byl strašně blízký. Cuarón je ostatně známý svým přístupem k mladým hercům - to je ostatně vidět i ve Vězni z Azkabanu. Navíc ten film má nádhernou kameru Emmanuela Lubezkiho. A nemluvě o úžasné chemii Maribel Verdú a tehdy velmi mladých Diega Luny a Gaela Garcíi Bernala. Ten film jednoduše nestárne, zachovává si svou svěžest a upřímnost a navíc mexická španělština je nádherně jadrná. Jeden z nejlepších filmů o mladých lidech. Omlouvám se, ale nemůžu jinak.

Jo a jen tak mimochodem: byla to právě Mexická jízda, kvůli které se Warneři rozhodli oslovit Alfonsa Cuaróna, aby natočil Vězně z Azkabanu.
779926
Kde začít... Mexická jízda má v sobě obrovské množství spontainety, kterou ostatní Cuarónovy filmy jednoduše už nemají. Viděl jsem ji poprvé v nočním filmovém klubu na ČT2. Byl jsem tehdy studentem gymnázia a ve věku, kdy mi bylo tolik jako oběma hlavním hrdinům (takže před více než patnácti lety). Prostě mi ten film byl strašně blízký. Cuarón je ostatně známý svým přístupem k mladým hercům - to je ostatně vidět i ve Vězni z Azkabanu. Navíc ten film má nádhernou kameru Emmanuela Lubezkiho. A nemluvě o úžasné chemii Maribel Verdú a tehdy velmi mladých Diega Luny a Gaela Garcíi Bernala. Ten film jednoduše nestárne, zachovává si svou svěžest a upřímnost a navíc mexická španělština je nádherně jadrná. Jeden z nejlepších filmů o mladých lidech. Omlouvám se, ale nemůžu jinak. Jo a jen tak mimochodem: byla to právě Mexická jízda, kvůli které se Warneři rozhodli oslovit Alfonsa Cuaróna, aby natočil Vězně z Azkabanu.
3 -3
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
Taky jsem se chtěl zeptat, zda je Mexická jízda, kterou jsem rovněž bohužel neviděl, opravdu lepší než Roma (moje absolutní srdcovka) a Potomci lidí. Mimochodem, zvláštní je, že to Disk konstatoval jako nezpochybnitelný fakt. :D
779925
Taky jsem se chtěl zeptat, zda je Mexická jízda, kterou jsem rovněž bohužel neviděl, opravdu lepší než Roma (moje absolutní srdcovka) a Potomci lidí. Mimochodem, zvláštní je, že to Disk konstatoval jako nezpochybnitelný fakt. *:D*
779921
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mexickou jízdu jsem neviděl. Ale opravdu mi chceš tvrdit, že je pro Tebe lepší než Potomci lidí, Gravitace a Roma?? 

Opravdu mě zajímá Tvůj názor proč to pro Tebe, tak je, a co je podle Tebe na Mexické jízdě, tak vyjimečného, že jí dáváš přednost pře filmy, které jsem zmínil.
779921
Mexickou jízdu jsem neviděl. Ale opravdu mi chceš tvrdit, že je pro Tebe lepší než Potomci lidí, Gravitace a Roma??  Opravdu mě zajímá Tvůj názor proč to pro Tebe, tak je, a co je podle Tebe na Mexické jízdě, tak vyjimečného, že jí dáváš přednost pře filmy, které jsem zmínil.
779896
4 -1
reagují: JAGODA
reagovat
link Tenhle teaser na Dunu oficiálně neexistuje nebo co? Chci to v HD kvůli té hudbě na konci :+
779915
https://www.youtube.com/watch?v=-J5TOXpf8w8 Tenhle teaser na Dunu oficiálně neexistuje nebo co? Chci to v HD kvůli té hudbě na konci *:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Take si myslim, ze jsi vlezly :D:+
779907
Take si myslim, ze jsi vlezly *:D**:+*
779906
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ok, to stejne nebylo na tebe. 
779906
Ok, to stejne nebylo na tebe. 
779897
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Me osobne se vubec nechce, ale klidne to zkuste :)

Ten Edison sem bral jenom jako takove jednorazove popohnani
779897
Me osobne se vubec nechce, ale klidne to zkuste :) Ten Edison sem bral jenom jako takove jednorazove popohnani
779892
2 0
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Vězeň z Azkabanu stále suverénně vede. A co teprve v angličtině, že... Cuarónova neuvěřitelně inovativní režie je stále dechberoucí a nikdy mě nepřestane fascinovat jeho odvaha. I ten jeho typický trademark s věžními hodinami, který použil už v Malé princezně. A John Williams právě ve Vězni z Azkabanu dosáhl vrcholu při práci na Harrym Potterovi. Výjimečné dílo, které je s každým zhlédnutím jenom lepší a lepší. Byť Cuarónovým nejlepším filmem zůstane Mexická jízda.
779896
Vězeň z Azkabanu stále suverénně vede. A co teprve v angličtině, že... Cuarónova neuvěřitelně inovativní režie je stále dechberoucí a nikdy mě nepřestane fascinovat jeho odvaha. I ten jeho typický trademark s věžními hodinami, který použil už v Malé princezně. A John Williams právě ve Vězni z Azkabanu dosáhl vrcholu při práci na Harrym Potterovi. Výjimečné dílo, které je s každým zhlédnutím jenom lepší a lepší. Byť Cuarónovým nejlepším filmem zůstane Mexická jízda.
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
7 -5
reagují: hroubek
reagovat
Ted měl dole v diskuzi dobrý nápad. Co zkusit společné projekce? Ať je sranda. Umožňuje to Netflix a myslím že i další platformy a doplňky. :)
779892
Ted měl dole v diskuzi dobrý nápad. Co zkusit společné projekce? Ať je sranda. Umožňuje to Netflix a myslím že i další platformy a doplňky. *:)*
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: hroubek
Motivace záporáků nebyla vysvětlena skoro vůbec. Přitom hlavní záporák působil celkem inteligentně a bylo vidět, že by si zasloužil větší tvůrčí péči. Některé jeho cynické hlášky neměli chybu, ale nový  teenagerský Hans Gruber z něj bohužel nebude.  
779881
Motivace záporáků nebyla vysvětlena skoro vůbec. Přitom hlavní záporák působil celkem inteligentně a bylo vidět, že by si zasloužil větší tvůrčí péči. Některé jeho cynické hlášky neměli chybu, ale nový  teenagerský Hans Gruber z něj bohužel nebude.  
779843
2 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Prakticky souhlas se vším, co si napsal. Na mě to bylo delší než by to mělo být a vadilo mi nelogické chování policie a motivace záporáku. 
779843
Prakticky souhlas se vším, co si napsal. Na mě to bylo delší než by to mělo být a vadilo mi nelogické chování policie a motivace záporáku. 
779836
4 0
reagují: DarkSith
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se