Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4101 - 4120 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Nezapomen ted par dni jist, pit, vylucovat, vencit Sagu a psat clanky na MZ. Idealne v tomto poradi :D
781343
Nezapomen ted par dni jist, pit, vylucovat, vencit Sagu a psat clanky na MZ. Idealne v tomto poradi *:D*
781337
3 0
reagovat

PS5

Tak nevím, jestli jsem jediný šťastlivec, kdo už má PS5 doma (neptejte se jak a neptejte co mi přišlo za mail dnes ráno, museli byste zastřelit nejdřív mě a pak sebe), každopádně instaluju jako první CP77 a Valhallu, testoval jsem mezitím jen Control a Astro Boye, a ten ovladač je teda slušná práce. Zatím nemám úplně jasný názor na haptickou odezvu při střílení, částečně jsem rád, že cítím jakýsi odpor, a částečně mě to trochu sere, jinak ale konkrétně u toho Astro Boye je vidět, že ten next gen má fakt obří potenciál. Těším se na ty hry, co začnou vycházet koncem roku a příští rok, snad už toho budou trochu využívat.

Jak jste na tom vy?
781337
Tak nevím, jestli jsem jediný šťastlivec, kdo už má PS5 doma (neptejte se jak a neptejte co mi přišlo za mail dnes ráno, museli byste zastřelit nejdřív mě a pak sebe), každopádně instaluju jako první CP77 a Valhallu, testoval jsem mezitím jen Control a Astro Boye, a ten ovladač je teda slušná práce. Zatím nemám úplně jasný názor na haptickou odezvu při střílení, částečně jsem rád, že cítím jakýsi odpor, a částečně mě to trochu sere, jinak ale konkrétně u toho Astro Boye je vidět, že ten next gen má fakt obří potenciál. Těším se na ty hry, co začnou vycházet koncem roku a příští rok, snad už toho budou trochu využívat. Jak jste na tom vy?
PS5
3 0
reagovat
Kingdom Hearts Epic Game Store Announcement trailer

Holy shit. Konzolová exkluzivita se po 19ti letech dostane na PC.
Epic jede.
780238
[url=https://youtu.be/BtSPwSvzVN8]Kingdom Hearts Epic Game Store Announcement trailer[/url] Holy shit. Konzolová exkluzivita se po 19ti letech dostane na PC. Epic jede.
3 -1
reagovat
Epic příští týden Rage 2 zdarma:+ 
780227
Epic příští týden Rage 2 zdarma*:+* 
4 -2
reagovat
779715
[url=https://na.finalfantasyxiv.com/endwalker/]Final Fantasy XIV - Endwalker[/url]
1 0
reagovat
Jak jsem nedávno brečel, že druhé Metro jsem nestihl na začátku měsíce zdarma, tak Epic překvapil a místo jedné hry (For the King) naservíroval zdarma i Metro Last Light Redux:+
779454
Jak jsem nedávno brečel, že druhé Metro jsem nestihl na začátku měsíce zdarma, tak Epic překvapil a místo jedné hry (For the King) naservíroval zdarma i Metro Last Light Redux*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Marauder Shields

RIP. Never forget.
779327
RIP. Never forget.
Marauder Shields
779319
2 0
reagovat
Mass Effect Legendary Edition Reveal Trailer

Husina až na zadnici, když se mi při těch scénách vybavily houfy vzpomínek...
Normandy... Shepard is back.

Jasně, je to od EA nenažranců, ale Mass Effect... to je Day One. 
779319
[url=https://youtu.be/n8i53TtQ6IQ]Mass Effect Legendary Edition Reveal Trailer[/url] Husina až na zadnici, když se mi při těch scénách vybavily houfy vzpomínek... Normandy... Shepard is back. Jasně, je to od EA nenažranců, ale Mass Effect... to je Day One. 
7 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nemůžu soudit ovladač, ale co sem slyšel, je na něm celkové ovládání příjemnější, na druhou stranu gunplay ještě jednodušší (autoaim).
Pro představu: když chceš udělat jedu akci na myši/klávesnici, musíš zamířít na danou věc, dát pravé tlačítko myši a z kontextové tabulky zmáčknout požadovanou akci. A při další akci děláš obdobný postup, ovšem s tím, že používáš jiné klávesy, respektive stejné, ale s jiným charakterovým významem.
Takře se ti ze začátku bude stávat, že budeš chtít někoho pozdravit a místo toho mu budeš vyhrožovat okradením. Respektive, budeš prohledávat barák a lootovat a akci na sebrání předmětu budeš dělat jednou klávesou, tou samou budeš skříň zavírat, ale otevírat ji budeš druhou. Aktivně na klávesnici používáš třináct (!!!) kláves, často v zájemné interakci, dalších pět velmi často… Nemluvě o tom, že si budeš muset osvojit takové maličkosti, jako je pustit uzdu (klávesu W), pokud budeš chtít na někoho zamířit a mluvit s ním, jinak do té postavy tím koněm najedeš.
Jo, ovládání je složité jako prdel :D.
778764
Nemůžu soudit ovladač, ale co sem slyšel, je na něm celkové ovládání příjemnější, na druhou stranu gunplay ještě jednodušší (autoaim). Pro představu: když chceš udělat jedu akci na myši/klávesnici, musíš zamířít na danou věc, dát pravé tlačítko myši a z kontextové tabulky zmáčknout požadovanou akci. A při další akci děláš obdobný postup, ovšem s tím, že používáš jiné klávesy, respektive stejné, ale s jiným charakterovým významem. Takře se ti ze začátku bude stávat, že budeš chtít někoho pozdravit a místo toho mu budeš vyhrožovat okradením. Respektive, budeš prohledávat barák a lootovat a akci na sebrání předmětu budeš dělat jednou klávesou, tou samou budeš skříň zavírat, ale otevírat ji budeš druhou. Aktivně na klávesnici používáš třináct (!!!) kláves, často v zájemné interakci, dalších pět velmi často… Nemluvě o tom, že si budeš muset osvojit takové maličkosti, jako je pustit uzdu (klávesu W), pokud budeš chtít na někoho zamířit a mluvit s ním, jinak do té postavy tím koněm najedeš. Jo, ovládání je složité jako prdel :D.
778760
2 0
reagovat
Platí to ovládání i na PC? Já teda hraju na TV ale ze sedačky s BT klávesnici a myší
778760
Platí to ovládání i na PC? Já teda hraju na TV ale ze sedačky s BT klávesnici a myší
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Pro mě RDR2 JE nejdokonalejší ever hra, ale HAL napsal čistou pravdu – ovládání je uberpřekombinované (nečekaně, když můžeš dělat prakticky cokoliv), tudíž neintuitivní a složité; souboják je easy like hell; a ta Story rozhodně není dokonalá kvůli příběhu („Dutch has a plane, deal with it“ po čtyři kapitoly), ale kvůli drtivé většině postav.
Že je pro mě první věc v tuhle chvíli výhodou, protože to pořád hraju a už vím, jak se ta hra má ovládat (což mi zabralo dobu celé Story) nic nemění na tom, že to pro nováčky, byť třeba proškolené v GTA, bude pruda.
A že nejsem ambiciózní hráč a na nějaký mistrovský skill, kterým bych se mohl chlubit, z vysoka vy víte co, takže ani to pro mě není překážka. Ale že sem potkal nejednoho hráče, který si na primitivnost gameplaye stěžoval, je holý fakt...
778759
Pro mě RDR2[b] JE[/b] nejdokonalejší ever hra, ale [b]HAL napsal čistou pravdu[/b] – ovládání je uberpřekombinované (nečekaně, když můžeš dělat prakticky cokoliv), tudíž neintuitivní a složité; souboják je easy like hell; a ta Story rozhodně není dokonalá kvůli příběhu („Dutch has a plane, deal with it“ po čtyři kapitoly), ale kvůli drtivé většině postav. Že je pro mě první věc v tuhle chvíli výhodou, protože to pořád hraju a už vím, jak se ta hra má ovládat (což mi zabralo dobu celé Story) nic nemění na tom, že to pro nováčky, byť třeba proškolené v GTA, bude pruda. A že nejsem ambiciózní hráč a na nějaký mistrovský skill, kterým bych se mohl chlubit, z vysoka vy víte co, takže ani to pro mě není překážka. Ale že sem potkal nejednoho hráče, který si na primitivnost gameplaye stěžoval, je holý fakt...
8 0
reagovat
reaguje na: HAL
No, jako Zaklínače 3 asi nečekej, co se týká vedlejších úkolů. Ale nepocítil jsem u Horizonu to, co u Tsushimy, kde byl sice nádherný svět, ale sakra! Každý úkol byl o tom samém, i když se to snažili zaobalit na nějaké menší příběhy, tak stejně člověk někam došel a buď se tam pomlatil nebo potichu někoho musel zneškodnit. 
Ze Zaklínače z fleku vyjmenuji deset nejlepších vedlejších a hlavních misí, z Tsushimy si pamatuju tak dva... 
778746
No, jako Zaklínače 3 asi nečekej, co se týká vedlejších úkolů. Ale nepocítil jsem u Horizonu to, co u Tsushimy, kde byl sice nádherný svět, ale sakra! Každý úkol byl o tom samém, i když se to snažili zaobalit na nějaké menší příběhy, tak stejně člověk někam došel a buď se tam pomlatil nebo potichu někoho musel zneškodnit.  Ze Zaklínače z fleku vyjmenuji deset nejlepších vedlejších a hlavních misí, z Tsushimy si pamatuju tak dva... 
778741
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě se hrozně líbí ten svět (a ta holka :)), ale co jsem zběžně četl (velmi zběžně, přiznávám), tak je to hodně o grindu a repetivních úkolech, což už opravdu nemusím. I Assasiny se už snažím proběhnout co nejrychleji, a skončil jsem u Origins.
Jestli se mýlím, tak jsem jen rád.
778741
Mě se hrozně líbí ten svět (a ta holka *:)*), ale co jsem zběžně četl (velmi zběžně, přiznávám), tak je to hodně o grindu a repetivních úkolech, což už opravdu nemusím. I Assasiny se už snažím proběhnout co nejrychleji, a skončil jsem u Origins. Jestli se mýlím, tak jsem jen rád.
778738
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: departed
To bych v ní těžko strávil přes sto hodin - sedlo mi dost, je to jedna z nejlepších her co jsem hrál za hodně dlouhou dobu, ale nejsem slepý k jejím nedostatkům a rozebírám ji tu právě v kontextu toho na co se Andy ptal. A dohrál jsem ji před měsícem a půl, takže to je ještě dost čerstvé (na KCD bych jako na celek nadával víc, ale to už jsou dva roky :D)

Ale ty si ji klidně chval jako to nejdokonalejší ever, whatever :))
778740
To bych v ní těžko strávil přes sto hodin - sedlo mi dost, je to jedna z nejlepších her co jsem hrál za hodně dlouhou dobu, ale nejsem slepý k jejím nedostatkům a rozebírám ji tu právě v kontextu toho na co se Andy ptal. A dohrál jsem ji před měsícem a půl, takže to je ještě dost čerstvé (na KCD bych jako na celek nadával víc, ale to už jsou dva roky *:D*) Ale ty si ji klidně chval jako to nejdokonalejší ever, whatever *:))*
778736
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ten Ubisoft je jen zdání, Horizon se s Assasinama a jim podobným nedá vůbec srovnat...
778738
Ten Ubisoft je jen zdání, Horizon se s Assasinama a jim podobným nedá vůbec srovnat...
778732
2 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Horizon, rozhodně... Byla to hra, kvůli které jsem si pořizoval PSko, tehdy v bundlu. A je to fakt nádherný, originální svět a moc hezky příběh. A až si osedlaš prvniho "Transformera" tak budeš nadšený jak malý kluk:+
RDR2 je úplně jinde, to nepopírám, tam jsem i uronil slzu a lepší otevřený svět jsem nikdy nehrál, ale... Dvě hodiny tam pomalu jezdíš ve sněhu, než hra vůbec začne. Takže ta fakt neodpovídá tvým požadavkům. 
778737
Horizon, rozhodně... Byla to hra, kvůli které jsem si pořizoval PSko, tehdy v bundlu. A je to fakt nádherný, originální svět a moc hezky příběh. A až si osedlaš prvniho "Transformera" tak budeš nadšený jak malý kluk*:+* RDR2 je úplně jinde, to nepopírám, tam jsem i uronil slzu a lepší otevřený svět jsem nikdy nehrál, ale... Dvě hodiny tam pomalu jezdíš ve sněhu, než hra vůbec začne. Takže ta fakt neodpovídá tvým požadavkům. 
778695
6 0
reagovat
reaguje na: HAL
My už to pochopili hej, jsi jeden z těch 4 lidí na světě, kterým RDR2 nesedlo. Noted, move on. 
778736
My už to pochopili hej, jsi jeden z těch 4 lidí na světě, kterým RDR2 nesedlo. Noted, move on. 
778732
7 -2
reagují: HAL
reagovat
Díky všem :+
778733
Díky všem *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
HZD jsem nehrál, připomíná mi Ubisoft hry takže mě ani moc neláká, ale na rychlé vypnutí bude nejlepší asi určitě ten - RDR 2 i KCD jsou světy ve kterých "žiješ", lepší na dlouhé sessions.

Příběh v nich netřeba řešit, je minimální a u obou zklamáním, je tam krátký úvod a pak jsi vržený do světa a dělej si co chceš.
Na ovládání a mechaniky světa je náročnější a lepší KCD, na ten souboják si opravdu chce trochu zvykat ale pak je to docela dobré. Kdežto u RDR2 v akci jen zapneš bullet time a děláš pew pew, easy, ale jinak se ti v něm ovládání úplně debilně mění každou chvíli kontextově a nebyl jsem schopný to ovládat rychle a přesně ani po sto hodinách hraní.
778732
HZD jsem nehrál, připomíná mi Ubisoft hry takže mě ani moc neláká, ale na rychlé vypnutí bude nejlepší asi určitě ten - RDR 2 i KCD jsou světy ve kterých "žiješ", lepší na dlouhé sessions. Příběh v nich netřeba řešit, je minimální a u obou zklamáním, je tam krátký úvod a pak jsi vržený do světa a dělej si co chceš. Na ovládání a mechaniky světa je náročnější a lepší KCD, na ten souboják si opravdu chce trochu zvykat ale pak je to docela dobré. Kdežto u RDR2 v akci jen zapneš bullet time a děláš pew pew, easy, ale jinak se ti v něm ovládání úplně debilně mění každou chvíli kontextově a nebyl jsem schopný to ovládat rychle a přesně ani po sto hodinách hraní.
778695
4 -1
reagují: (=LIFTY=), departed
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
ale s RDR2 se sžiješ hodně rychle... je to "nejfilmovější".
778729
ale s RDR2 se sžiješ hodně rychle... je to "nejfilmovější".
778699
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se