Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15101 - 15120 Napsat příspěvek
Zábavné je aj vyčíňanie tzv. "twitter mob", keď sa napríklad tisíce ľudí dokážu vyhecovať na tom, že určitú postavu v nejakom komiksovom seriáli hrá "Trump suporter". Ja teda Trump suporterov považujem za mentálny odpad, ale žeby som sa kvôli tomu prestal dívať na Eastwoodove filmy, alebo by sa mi zhnusil Ray Donovan (Voight je známa trumpeta), to asi nie. Mám dojem, že hentí woke pokrytci dokážu rozpútať ešte horší shitstorm než my, ktorým vadí napr. černoch v úlohe lorda Norfolka v Mary Queen of Scots. :)
778923
Zábavné je aj vyčíňanie tzv. "twitter mob", keď sa napríklad tisíce ľudí dokážu vyhecovať na tom, že určitú postavu v nejakom komiksovom seriáli hrá "Trump suporter". Ja teda Trump suporterov považujem za mentálny odpad, ale žeby som sa kvôli tomu prestal dívať na Eastwoodove filmy, alebo by sa mi zhnusil Ray Donovan (Voight je známa trumpeta), to asi nie. Mám dojem, že hentí woke pokrytci dokážu rozpútať ešte horší shitstorm než my, ktorým vadí napr. černoch v úlohe lorda Norfolka v Mary Queen of Scots. :)
12 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Bůh má mnohá zobrazení, ale Ježíš je reálně doložená historická postava.
778919
Bůh má mnohá zobrazení, ale Ježíš je reálně doložená historická postava.
778915
2 -10
reagují: (=LIFTY=), SteKi
reagovat
Nejlepší vyzobrazeni Boha bylo v South Parku
778918
Nejlepší vyzobrazeni Boha bylo v [url=https://static.wikia.nocookie.net/southpark/images/3/33/316.jpg/revision/latest?cb=20160413182429]South Parku[/url]
5 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
mno, whitewashing se pokud vím řeší taky hodně, takže to není ani o straně barikády apod. (Posledně si vybavuju Scarlett, v roli cyborga, který vypadá tak, aby byl atraktivní pro japonce i v předloze, takže tam vlastně ani asijská herečka moc nepatřila, viz link ) To ale zabíhám do detailu. Pointa je, že se to řeší víceméně vždy.

Co bych ale vyzdvihnul je, že nechápu pointu vzít si nějakou dobu, historii, reálie, whatever a pak tam tohle dělat. Máme Expansi, kde je snad většina etnický cast a perfektně to zapadá (i to má kořeny vyloženě v lore). Stejně tak máme x příběhů převedených do úplně jiných reálií (zkrocení zlé ženy ... 10 důvodů proč tě nenávidím). Stejně tak jsou vikingové relativně ohrané téma ale něco dějově zasazeného v Africe nikdo netočí.

Podle mě jsou ok scénáře, kdy:
  1. někdo vezme vikingy (jako typ a formát příběhu) a přesune to do úplně jiných reálií, klidně "teenage gangů san francisca v 80tých letech" :-D
  2. někdo chce pokrýt jiné skupiny a tak vzniknou nové, originální a dost možná lepší příběhy z prostředí afriky, nebo ze života nativních američanů apod.
  3. někdo nechce vůbec řešit rasy ale jinak mít vše stejné a tak si to vysvětlí i v lore. Opravdu pak třeba vznikne smíšná vikingská vesnice po "ztroskotání lodi s otroky". Navíc je to i potenciál pro další děj, kdy okolní vesnice jsou více agresivní, protože to třeba odmítají. Vždyť se s tím dá pracovat tak krásně....
Problém ale je (a tím se dostáváme ke kvalitám celého seriálu) že o něm nevím nic jiného, než že udělá kontroverzní casting. Je to random vikingský seriál, což samo o sobě je asi tak zajímavé jako random detektivní seriál Novy. Jak jej udělat zajímavý, jak jej zpropagovat aniž bychom museli být originální ve světě, ději apod. protože to je práce a to se nám nechce? Dáme tam absurdní casting a necháme si dělat reklamu zadarmo.

Souhlasím s tebou co se týče výhružek smrti apod. ale zároveň tady nikdo nenapadá kvalitní diversní dílo ale (velmi pravděpodobně) nějakou rychlokvašku, kterou se tímto jen snaží zviditelnit (což je otázka, jestli daným menšinám prospívá).
778917
mno, whitewashing se pokud vím řeší taky hodně, takže to není ani o straně barikády apod. (Posledně si vybavuju Scarlett, v roli cyborga, který vypadá tak, aby byl atraktivní pro japonce i v předloze, takže tam vlastně ani asijská herečka moc nepatřila, viz https://1.bp.blogspot.com/-lIvtKUICyEo/Tx7vEEk88tI/AAAAAAAAA20/ez2oSZHjqfs/s1600/Motoko.jpg ) To ale zabíhám do detailu. Pointa je, že se to řeší víceméně vždy. Co bych ale vyzdvihnul je, že nechápu pointu vzít si nějakou dobu, historii, reálie, whatever a pak tam tohle dělat. Máme Expansi, kde je snad většina etnický cast a perfektně to zapadá (i to má kořeny vyloženě v lore). Stejně tak máme x příběhů převedených do úplně jiných reálií (zkrocení zlé ženy ... 10 důvodů proč tě nenávidím). Stejně tak jsou vikingové relativně ohrané téma ale něco dějově zasazeného v Africe nikdo netočí. Podle mě jsou ok scénáře, kdy: [list=1][*]někdo vezme vikingy (jako typ a formát příběhu) a přesune to do úplně jiných reálií, klidně "teenage gangů san francisca v 80tých letech" :-D[/*][*]někdo chce pokrýt jiné skupiny a tak vzniknou nové, originální a dost možná lepší příběhy z prostředí afriky, nebo ze života nativních američanů apod.[/*][*]někdo nechce vůbec řešit rasy ale jinak mít vše stejné a tak si to vysvětlí i v lore. Opravdu pak třeba vznikne smíšná vikingská vesnice po "ztroskotání lodi s otroky". Navíc je to i potenciál pro další děj, kdy okolní vesnice jsou více agresivní, protože to třeba odmítají. Vždyť se s tím dá pracovat tak krásně....[/*][/list]Problém ale je (a tím se dostáváme ke kvalitám celého seriálu) že o něm nevím nic jiného, než že udělá kontroverzní casting. Je to random vikingský seriál, což samo o sobě je asi tak zajímavé jako random detektivní seriál Novy. Jak jej udělat zajímavý, jak jej zpropagovat aniž bychom museli být originální ve světě, ději apod. [b]protože to je práce a to se nám nechce[/b]? Dáme tam absurdní casting a necháme si dělat reklamu zadarmo. Souhlasím s tebou co se týče výhružek smrti apod. ale zároveň tady nikdo nenapadá kvalitní diversní dílo ale (velmi pravděpodobně) nějakou rychlokvašku, kterou se tímto jen snaží zviditelnit (což je otázka, jestli daným menšinám prospívá).
778904
12 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nikdo taky neprotestuje, když Boha hraje Morgan Freeman. Nějaký jiný point?
778915
Nikdo taky neprotestuje, když Boha hraje Morgan Freeman. Nějaký jiný point?
778909
18 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: do_Od
"Máš postavy, kde barva pleti nic neznamená, dejme tomu náš oblíbený Artuš, a pak máš postavy, kde je to docela zásadní, viz. Martin Luther King. "

Ty jsi můj post nepochopil? Přesně o tom mluvím, ono když je černochem postava se železným křížem na krku, tak je to přece podobně zásadní jako onen Martin Luther King. Mění to pak seriál na parodii nebo karikaturu - což ovšem třeba může být i v pořádku, když je právě tohle cílem.
Teď sjíždím Hamiltona a tam to funguje, protože hip hop je černošská hudba/kultura už z principu, a všechny postavy jsou tam záměrně přetažené do karikatury úplně ve všem (Lafayette až tak moc že je to trochu otravné...). Ale samozřejmě že to ubírá na historické vážnosti snímku, když si uvědomíš že všechny ty postavy byly ve skutečnosti otrokáři. Bridgerton jsem neviděl, možná je to zábavný seriál. Ale nikdo to nemůže vnímat jako dobovku. A když Vikingové jsou fantasy, proč ne přidat vedle černochů i kouzelníky s firebally, to se pak na to třeba začnu zase dívat. 

Všechny tyhle race/gender swapy vždycky "něco" znamenají, mění vyznění snímku prostě proto že je to zjevná změna vzhledu která do popředí tlačí další kontext, obdobně jako když postava v historickém filmu nosí jeansy a tričko, nebo teenagera hraje skoro důchodce, a že se takové věci občas taky dějí. Ono to nemusí být nijak špatně když se s tím pracuje záměrně. Ale je hloupost říkat že "na tom nezáleží", protože nějak to působí vždycky, ať už to tak že tě to nasere protože "fuj, černoch", a nebo neutrálně "hmm, avantgarda", nebo tak že tě to potěší protože "yay, diverzita".  Slepý není nikdo.
778914
"Máš postavy, kde barva pleti nic neznamená, dejme tomu náš oblíbený Artuš, a pak máš postavy, kde je to docela zásadní, viz. Martin Luther King. " Ty jsi můj post nepochopil? Přesně o tom mluvím, ono když je černochem postava se železným křížem na krku, tak je to přece podobně zásadní jako onen Martin Luther King. Mění to pak seriál na parodii nebo karikaturu - což ovšem třeba může být i v pořádku, když je právě tohle cílem. Teď sjíždím Hamiltona a tam to funguje, protože hip hop je černošská hudba/kultura už z principu, a všechny postavy jsou tam záměrně přetažené do karikatury úplně ve všem (Lafayette až tak moc že je to trochu otravné...). Ale samozřejmě že to ubírá na historické vážnosti snímku, když si uvědomíš že všechny ty postavy byly ve skutečnosti otrokáři. Bridgerton jsem neviděl, možná je to zábavný seriál. Ale nikdo to nemůže vnímat jako dobovku. A když Vikingové jsou fantasy, proč ne přidat vedle černochů i kouzelníky s firebally, to se pak na to třeba začnu zase dívat.  Všechny tyhle race/gender swapy vždycky "něco" znamenají, mění vyznění snímku prostě proto že je to zjevná změna vzhledu která do popředí tlačí další kontext, obdobně jako když postava v historickém filmu nosí jeansy a tričko, nebo teenagera hraje skoro důchodce, a že se takové věci občas taky dějí. Ono to nemusí být nijak špatně když se s tím pracuje záměrně. Ale je hloupost říkat že "na tom nezáleží", protože nějak to působí vždycky, ať už to tak že tě to nasere protože "fuj, černoch", a nebo neutrálně "hmm, avantgarda", nebo tak že tě to potěší protože "yay, diverzita".  Slepý není nikdo.
778904
12 -2
reagovat
Jj, vždyť se to i pravidelně děje s comicsy... Ty postavy mají desítky let historie, každý je zná, to nejlepší už z většiny prostě vyšlo, tak aby někdo kupoval měsíčníky vytvoří novou verzi, kde změní barvu pleti, pohlaví, orientaci a hned mohou cílit na nové publikum. Fakt jde o kalkul aneb jak řekl MJ: "'Republicans buy sneakers, too". ;) Ale chápu, že lidi rádi, když jim ty jejich názory jako že "potvrdí" něco / někdo úspěšný, takže ze zákazníků se stávají fandové všelijakých korporací, což je z podstaty šílené... No, budiž. :)
778913
Jj, vždyť se to i pravidelně děje s comicsy... Ty postavy mají desítky let historie, každý je zná, to nejlepší už z většiny prostě vyšlo, tak aby někdo kupoval měsíčníky vytvoří novou verzi, kde změní barvu pleti, pohlaví, orientaci a hned mohou cílit na nové publikum. Fakt jde o kalkul aneb jak řekl MJ: "'Republicans buy sneakers, too". ;) Ale chápu, že lidi rádi, když jim ty jejich názory jako že "potvrdí" něco / někdo úspěšný, takže ze zákazníků se stávají fandové všelijakých korporací, což je z podstaty šílené... No, budiž. :)
7 -2
reagovat
Přesně tak, je bláhové si myslet, že jsou Netflix nějací dobroseři. Ani omylem. Všechny velké korporáty tak tlačí na gender & race inkluzi právě kvůli tomu, že jim to zvyšuje Reach. 
Myslíte si třeba, že všechny ty obří kampaně za ženy v IT oborech mají něco společného s rovnoprávností? Ne, to je jim naprosto jedno. Jenom je IT lidí málo, tak se to rozšiřuje o ženy. 
To stejné Bridgerton, to byl obyčejný kalkul. Kolik černochů by zajímalo kostýmní romantické drama? Moc ne, takhle jich to přitáhlo třeba 20 milionů a 2 miliony bílých to naštvalo. 

Proto mi přijde strašně vtipný, když se zaštiťuje někdo Netflixem jako morální autoritou. :D V podstatě se tu krajní levice zaštiťuje obřími korporáty, které si vidinou po zisku jen rozšiřují publikum o menšiny. 

A proč je to tak nebezpečný? Protože lusknutím prstu hodí tyhle ideály přes palubu, když to pro ně bude výhodné, jako třeba NBA nebo gender x trans politika v USA. 
778911
Přesně tak, je bláhové si myslet, že jsou Netflix nějací dobroseři. Ani omylem. Všechny velké korporáty tak tlačí na gender & race inkluzi právě kvůli tomu, že jim to zvyšuje Reach.  Myslíte si třeba, že všechny ty obří kampaně za ženy v IT oborech mají něco společného s rovnoprávností? Ne, to je jim naprosto jedno. Jenom je IT lidí málo, tak se to rozšiřuje o ženy.  To stejné Bridgerton, to byl obyčejný kalkul. Kolik černochů by zajímalo kostýmní romantické drama? Moc ne, takhle jich to přitáhlo třeba 20 milionů a 2 miliony bílých to naštvalo.  Proto mi přijde strašně vtipný, když se zaštiťuje někdo Netflixem jako morální autoritou. *:D* V podstatě se tu krajní levice zaštiťuje obřími korporáty, které si vidinou po zisku jen rozšiřují publikum o menšiny.  A proč je to tak nebezpečný? Protože lusknutím prstu hodí tyhle ideály přes palubu, když to pro ně bude výhodné, jako třeba NBA nebo gender x trans politika v USA. 
11 -3
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Tak to je spíš o tom, komu se ty šance ve filmovém světě dávají, že. A jakým směrem se lobbuje. Na Bonda by mi také víc seděl Henry Goulding nebo Edgar Ramirez než ty volby, co pravidelně sbírají nejvíc RTs na "film twitter". A to je přesně směr, kterým se Netflix dívá. US teen a mladí dospělí, menšiny, "menšiny", uživatelé sociálních sítí. Historická zápletka je pro ně jen záminka k namíchání toho správného produktu, či-li to neřeším, ale zároveň je to šíleně absurdní.
778910
Tak to je spíš o tom, komu se ty šance ve filmovém světě dávají, že. A jakým směrem se lobbuje. Na Bonda by mi také víc seděl Henry Goulding nebo Edgar Ramirez než ty volby, co pravidelně sbírají nejvíc RTs na "film twitter". A to je přesně směr, kterým se Netflix dívá. US teen a mladí dospělí, menšiny, "menšiny", uživatelé sociálních sítí. Historická zápletka je pro ně jen záminka k namíchání toho správného produktu, či-li to neřeším, ale zároveň je to šíleně absurdní.
778907
5 -2
reagovat
A když Ježíše hraje plavovlasý běloch, to nikdo neprotestuje. :))
778909
A když Ježíše hraje plavovlasý běloch, to nikdo neprotestuje. *:))*
5 -11
reagují: KARLOS
reagovat
Já si dovolím prezentovat názor, který, jak tak zběžně koukám, tu asi příliš populární nebude, ale zkuste se nad tím třeba aspoň trochu zamyslet. V jistém smyslu podle mě totiž právě u těchto historických rolí typu vikingský náčelník by naopak na etnicitě herce záležet nemuselo, protože je všem jasné, že to černoch/Arab/Číňan nebyl, takže to v příběhu nikoho nemůže mást a je zcela možné se nad to povznést. On to totiž zároveň nebyl ani žádný dejme tomu 190 cm vysoký, Oxford vystudovavší Londýňan s perfektním chrupem - prostě o nějakou aproximaci půjde vždycky, záleží jen na nás, kolik jsme ochotni akceptovat. :)
778907
Já si dovolím prezentovat názor, který, jak tak zběžně koukám, tu asi příliš populární nebude, ale zkuste se nad tím třeba aspoň trochu zamyslet. V jistém smyslu podle mě totiž právě u těchto historických rolí typu vikingský náčelník by naopak na etnicitě herce záležet nemuselo, protože je všem jasné, že to černoch/Arab/Číňan nebyl, takže to v příběhu nikoho nemůže mást a je zcela možné se nad to povznést. On to totiž zároveň nebyl ani žádný dejme tomu 190 cm vysoký, Oxford vystudovavší Londýňan s perfektním chrupem - prostě o nějakou aproximaci půjde vždycky, záleží jen na nás, kolik jsme ochotni akceptovat. *:)*
8 -6
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Amen.
778906
Amen.
778904
3 -10
reagovat
reaguje na: HAL
Máš postavy, kde barva pleti nic neznamená, dejme tomu náš oblíbený Artuš, a pak máš postavy, kde je to docela zásadní, viz. Martin Luther King. Já chápu, že pro někoho jsou ty rozdíly nepodstatné a jakmile je něco historicky tak, i když by to klidně mohlo být jinak, tak se na to nesmí sahat, ale come on. :) 

Včera tu padlo, že se tím obsazováním bavíte, přesto mám pocit, že to tu někteří berou spíš dost seriózně. Jako by vás někdo osobně napadal tím, že obsadí Vikinga černou herečkou. Tak je to debilní, historicky nepřesný a nebudete se na to kvůli tomu dívat, ale extrémy typu:

"SJW fanatici jsou totiž levicoví extremisté, kteří  jsou ve svém fanatismu úplně stejní jako bolševici a náckove."

- "Mne pobavil článek, kdy se producent filmu pro finskou TV YLE The Marshall of Finland diví, že dostává výhružky smrti, když obsadil roli jedné z nejvýraznějších postav finských dějin Carla Gustava Emila Mannerheima černým hercem."

mi přijdou dost mimo. Ten první nemá smysl ani komentovat, a ten druhý působí, jako by bylo naprosto v pořádku, že někdo dostává výhružky smrtí. SMRTÍ, tvle, za to, že do uměleckého díla obsadil herce s jinou barvou pleti než co měl ten člověk v reálu. No co to je? ?) 

A propos, VŠECHNY FILMY zkreslují realitu. Akční filmy zkreslují dopady násilí na lidské tělo, romantické filmy zkreslují vztahy, filmy ze středověku často zkreslují historii, atd. Všichni tady děláme, jak kdyby film byl nějakou doložkou reality, a jakmile se v něm objevilo něco nereálného, automaticky to bořilo svět kolem nás. Přitom se vracím k mé původní pointě ze včerejška, v drtivé většině případů tak producenti a režiséři obsazují čistě proto, že diverzní publikum chce sledovat diverzní seriály. A tyhle seriály pak - když jsou udělaný dobře - boří rekordy ve sledovanosti. Viz. ten Bridgerton s černými šlechtici. To že pár lidem (a ano, oproti obyčejným divákům jste fakt v menšině) vadí černý Viking je sice hezké, ale za velkou louží máte miliony mladých lidí, kterým je to naprosto ukradené, budou se na to dívat a ještě budou rádi, že tam je někdo, kdo vypadá jako oni. A mimochodem, extrémní aktivismus a propaganda z obou stran je špatná, tohle s tím ale fakt nemá nic společného, je to prostě trend, který chtě nechtě bude pokračovat. A nesouhlasím, že rozděluje společnost. Rozděluje maximálně tak horlivé geeky ve filmových diskuzích, přičemž většině z nich (alespoň mně) je to za pět minut zase u prdele.

Spíš je smutný, že se přestaly posuzovat seriály a filmy na základě kvality jako takové, ale už se dopředu odsuzují za to, že v nich hrají černoši, případně gayové a lesby, nemají bílého heterosexuálního protagonistu a snad nejhorší provinění - točí je ženská. Místo aby si lidi počkali, jestli to fakt bude m*dka typu Batwoman, tak se do těch projektů obouvají už od první castingové novinky. Smutný. A tím končím. Howg.
778904
Máš postavy, kde barva pleti nic neznamená, dejme tomu náš oblíbený Artuš, a pak máš postavy, kde je to docela zásadní, viz. Martin Luther King. Já chápu, že pro někoho jsou ty rozdíly nepodstatné a jakmile je něco historicky tak, i když by to klidně mohlo být jinak, tak se na to nesmí sahat, ale come on. *:)*  Včera tu padlo, že se tím obsazováním bavíte, přesto mám pocit, že to tu někteří berou spíš dost seriózně. Jako by vás někdo osobně napadal tím, že obsadí Vikinga černou herečkou. Tak je to debilní, historicky nepřesný a nebudete se na to kvůli tomu dívat, ale extrémy typu: - [i]"SJW fanatici jsou totiž levicoví extremisté, kteří  jsou ve svém fanatismu úplně stejní jako bolševici a náckove." [/i]- [i]"Mne pobavil článek, kdy se producent filmu pro finskou TV YLE The Marshall of Finland diví, že dostává výhružky smrti, když obsadil roli jedné z nejvýraznějších postav finských dějin Carla Gustava Emila Mannerheima černým hercem." [/i]mi přijdou dost mimo. Ten první nemá smysl ani komentovat, a ten druhý působí, jako by bylo naprosto v pořádku, že někdo dostává výhružky smrtí. SMRTÍ, tvle, za to, že do uměleckého díla obsadil herce s jinou barvou pleti než co měl ten člověk v reálu. No co to je? *?)*  A propos, VŠECHNY FILMY zkreslují realitu. Akční filmy zkreslují dopady násilí na lidské tělo, romantické filmy zkreslují vztahy, filmy ze středověku často zkreslují historii, atd. Všichni tady děláme, jak kdyby film byl nějakou doložkou reality, a jakmile se v něm objevilo něco nereálného, automaticky to bořilo svět kolem nás. Přitom se vracím k mé původní pointě ze včerejška, v drtivé většině případů tak producenti a režiséři obsazují čistě proto, že diverzní publikum chce sledovat diverzní seriály. A tyhle seriály pak - když jsou udělaný dobře - boří rekordy ve sledovanosti. Viz. ten Bridgerton s černými šlechtici. To že pár lidem (a ano, oproti obyčejným divákům jste fakt v menšině) vadí černý Viking je sice hezké, ale za velkou louží máte miliony mladých lidí, kterým je to naprosto ukradené, budou se na to dívat a ještě budou rádi, že tam je někdo, kdo vypadá jako oni. A mimochodem, extrémní aktivismus a propaganda z obou stran je špatná, tohle s tím ale fakt nemá nic společného, je to prostě trend, který chtě nechtě bude pokračovat. A nesouhlasím, že rozděluje společnost. Rozděluje maximálně tak horlivé geeky ve filmových diskuzích, přičemž většině z nich (alespoň mně) je to za pět minut zase u prdele. Spíš je smutný, že se přestaly posuzovat seriály a filmy na základě kvality jako takové, ale už se dopředu odsuzují za to, že v nich hrají černoši, případně gayové a lesby, nemají bílého heterosexuálního protagonistu a snad nejhorší provinění - točí je ženská. Místo aby si lidi počkali, jestli to fakt bude m*dka typu Batwoman, tak se do těch projektů obouvají už od první castingové novinky. Smutný. A tím končím. Howg.
778886
5 -10
reagují: DarkSith, Gonzi, HAL, Disketa1
reagovat
Mne nevadí aktivismus a propaganda z principu, je to potřeba u libovolné problematiky. Ale tady konkrétně by mne zajímalo, čeho se tím má dokázat? 
Akorát levou i pravou bublinu utvrdí v nenávisti ostatních. A "nerozhodnuté" to buď naštve nebo argumentačním klamem zastraší.  V překladu to akorát prohloubí příkop a rozeštve lidi. Nemyslíte si to? Mrkněte na 30 příspěvků podemnou. 
778892
Mne nevadí aktivismus a propaganda z principu, je to potřeba u libovolné problematiky. Ale tady konkrétně by mne zajímalo, čeho se tím má dokázat?  Akorát levou i pravou bublinu utvrdí v nenávisti ostatních. A "nerozhodnuté" to buď naštve nebo argumentačním klamem zastraší.  V překladu to akorát prohloubí příkop a rozeštve lidi. Nemyslíte si to? Mrkněte na 30 příspěvků podemnou. 
12 -3
reagovat
reaguje na: DarkSith
:D:D:D
778891
*:D**:D**:D*
778890
3 -8
reagovat
reaguje na: SteKi
SJW fanatici jsou totiž levicoví extremisté, kteří  jsou ve svém fanatismu úplně stejní jako bolševici a náckove. Podle toho také ty jejich úžasná "umělecká" díla jako třeba třetí série Star Trek: Discovery nebo Batwoman vypadají. 8) 
778890
SJW fanatici jsou totiž levicoví extremisté, kteří  jsou ve svém fanatismu úplně stejní jako bolševici a náckove. Podle toho také ty jejich úžasná "umělecká" díla jako třeba třetí série Star Trek: Discovery nebo Batwoman vypadají. *8)* 
778887
13 -4
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: do_Od
Ty vole! Na argumenty nemáš co říct, tak vytáhneš (skutečně zavrženíhodnou) formu protestů za kterou může marginální skupinka psychoušů, který se prostě vždycky někde najdou. Pohodlný.

Pak tu fňukáš, jako včera, že "nasadit klapky na oči a uši a ideální ignorovat všechno co tady napíšu, i kdyby to dávalo sebevětší smysl...". Lepší ilustraci toho, co jsem psal, tedy že diskutovat má smysl tam, kde to má smysl, jsem si nemoh přát :D
778888
Ty vole! Na argumenty nemáš co říct, tak vytáhneš (skutečně zavrženíhodnou) formu protestů za kterou může marginální skupinka psychoušů, který se prostě vždycky někde najdou. Pohodlný. Pak tu fňukáš, jako včera, že "nasadit klapky na oči a uši a ideální ignorovat všechno co tady napíšu, i kdyby to dávalo sebevětší smysl...". Lepší ilustraci toho, co jsem psal, tedy že diskutovat má smysl tam, kde to má smysl, jsem si nemoh přát *:D*
778884
14 -3
reagovat
Je to proste kokotina. Nemá to zmysel, nijak to ten seriál nepozdvihne v ničom po umeleckej stránke, tvorcovia zneužívajú situáciu a strhávajú na seba takto pozornosť. Slovo zneužívajú by som zdôraznil ešte raz, pretože tvorcovia vedia, že to pritiahne pozornosť médií a bude sa takto o tom písať násobne viac. A akokoľvek je pre mňa táto situácia smiešna, tak sa čudujem, že sa takto ženy/menšiny nechajú do toho zatiahnuť a ešte raz to zopakujem, nechajú sa takto zneužiť. Keby za mnou ako bielym chlapom niekto prišiel a ponúkol mi napríklad rolu slávnej čiernej ženskej matematičky, tak mu naplujem do ksichtu a pošlem ho do piče. 
Absurditu tejto situácie podčiarkuje moment, keď do role homosexuála, transgendera, paraplegika (lol) obsadia "normálneho" herca a strhne sa shitstorm, že prečo ho nehrá osoba s rovnakým osudom. Ale keď sa obsadí černoška do mužskej bielej postavy, tak no bože veď je to iba seriál a aby sme sa z toho neposrali.... To mi pripadá trochu názorovo nevyvážené :D
778887
Je to proste kokotina. Nemá to zmysel, nijak to ten seriál nepozdvihne v ničom po umeleckej stránke, tvorcovia zneužívajú situáciu a strhávajú na seba takto pozornosť. Slovo zneužívajú by som zdôraznil ešte raz, pretože tvorcovia vedia, že to pritiahne pozornosť médií a bude sa takto o tom písať násobne viac. A akokoľvek je pre mňa táto situácia smiešna, tak sa čudujem, že sa takto ženy/menšiny nechajú do toho zatiahnuť a ešte raz to zopakujem, nechajú sa takto zneužiť. Keby za mnou ako bielym chlapom niekto prišiel a ponúkol mi napríklad rolu slávnej čiernej ženskej matematičky, tak mu naplujem do ksichtu a pošlem ho do piče.  Absurditu tejto situácie podčiarkuje moment, keď do role homosexuála, transgendera, paraplegika (lol) obsadia "normálneho" herca a strhne sa shitstorm, že prečo ho nehrá osoba s rovnakým osudom. Ale keď sa obsadí černoška do mužskej bielej postavy, tak no bože veď je to iba seriál a aby sme sa z toho neposrali.... To mi pripadá trochu názorovo nevyvážené *:D*
20 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: okkac
Jo, přesně na Expanse jsem si taky vzpomněl. Přitom tam je silných ženských postav víc než chlapů, ale nikdo se nad tím nepozastavuje, všichni jen pějí extatickou chválu na celkové kvality seriálu - protože tam to dává smysl, na rozdíl od podobných hloupostí v historických seriálech.

U toho Carla Gustava Emila Mannerheima je to obzvlášť úžasné, když Finsko bylo (lehce zdrženlivým) spojencem nacistického Německa - takže podle seriálu Finští vojáci v rámci SS čistili rasu pod velením černého velitele :D
To je jako obsadit bělocha do role Martina Luthera Kinga, tak doufám že na to do_Od taky odpoví že by to bylo úplně v pořádku, a taky by se moc divil kdyby se to afroameričanům nelíbilo :))
778886
Jo, přesně na Expanse jsem si taky vzpomněl. Přitom tam je silných ženských postav víc než chlapů, ale nikdo se nad tím nepozastavuje, všichni jen pějí extatickou chválu na celkové kvality seriálu - protože tam to dává smysl, na rozdíl od podobných hloupostí v historických seriálech. U toho Carla Gustava Emila Mannerheima je to obzvlášť úžasné, když Finsko bylo (lehce zdrženlivým) spojencem nacistického Německa - takže podle seriálu Finští vojáci v rámci SS čistili rasu pod velením černého velitele *:D* To je jako obsadit bělocha do role Martina Luthera Kinga, tak doufám že na to do_Od taky odpoví že by to bylo úplně v pořádku, a taky by se moc divil kdyby se to afroameričanům nelíbilo *:))*
778883
11 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Play stupid games, win stupid prizes
778885
Play stupid games, win stupid prizes
778884
13 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se