Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15161 - 15180 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Ne myslím úspěch jako Bridgerton.
778815
Ne myslím úspěch jako Bridgerton.
778811
1 -7
reagovat
reaguje na: SteKi
Ok, beru že tam pro někoho může být tenhle faktor. Mně to teda nikdy vtipný nepřišlo, spíš je mi to ukradený a když to někde vidím lidi řešit s takovou negativní konotací, tak mě to mírně irituje jen z toho důvodu, že se to pořád opakuje. Budiž. Nicméně jsi viděl, že už při té "zábavě" tady padaly vyostřený příspěvky směrem k lidem s opačným názorem ještě předtím, než ho tu vůbec napsali. Já se pak ozvu s jednoduchým vysvětlením toho proč tomu tak je a že to fakt nemá smysl furt dokolečka řešit, a rázem se na mě seběhne Tony s Kostějem... a ještě ze mě dělají toho špatného. No tak sorry jako, ale... :D
778814
Ok, beru že tam pro někoho může být tenhle faktor. Mně to teda nikdy vtipný nepřišlo, spíš je mi to ukradený a když to někde vidím lidi řešit s takovou negativní konotací, tak mě to mírně irituje jen z toho důvodu, že se to pořád opakuje. Budiž. Nicméně jsi viděl, že už při té "zábavě" tady padaly vyostřený příspěvky směrem k lidem s opačným názorem ještě předtím, než ho tu vůbec napsali. Já se pak ozvu s jednoduchým vysvětlením toho proč tomu tak je a že to fakt nemá smysl furt dokolečka řešit, a rázem se na mě seběhne Tony s Kostějem... a ještě ze mě dělají toho špatného. No tak sorry jako, ale... *:D*
778810
2 -6
reagovat
SteKi má pravdu, já si sem taky chodím jen udělat srandu, posbírat povinné mínusko od CAPS_LOCKA a případně se pobavit, jaká diskuze se dokáže nabalit na jeden příspěvek:D Vikings mě přestaly bavit v pátém díle, protože se tam celou dobu jen řešilo, že pojedou někam na výlet a nikam nejeli.
778813
SteKi má pravdu, já si sem taky chodím jen udělat srandu, posbírat povinné mínusko od CAPS_LOCKA a případně se pobavit, jaká diskuze se dokáže nabalit na jeden příspěvek*:D* Vikings mě přestaly bavit v pátém díle, protože se tam celou dobu jen řešilo, že pojedou někam na výlet a nikam nejeli.
9 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
"se Netflix řídí sledovaností a že jen pokračuje v tom, co má úspěch"

Myslíš jako když úspěšně rozjeli Altered Carbon, plánovali pět sérii, načež ve jménu SJW seriál ve druhé sérii brutálně vykastrovali, narazili na mizerné přijetí, a tak seriál promptně zrušili?

Vikings mě přestali zajímat po první sérii, takže u těch whatever, ale celkově je ten trend u nich dost zřejmý, a není postavený na sledovanosti.

SteKi: +1
778811
"se Netflix řídí sledovaností a že jen pokračuje v tom, co má úspěch" Myslíš jako když úspěšně rozjeli Altered Carbon, plánovali pět sérii, načež ve jménu SJW seriál ve druhé sérii brutálně vykastrovali, narazili na mizerné přijetí, a tak seriál promptně zrušili? Vikings mě přestali zajímat po první sérii, takže u těch whatever, ale celkově je ten trend u nich dost zřejmý, a není postavený na sledovanosti. [b]SteKi:[/b] +1
778806
11 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
A uvedomuješ si, že väčšine z nás je ten seriál tiež u prdele a že je to proste srandovná téma k diskusií (aspoň teda pre mňa). Je to presne rovnaký koncept ako keď sa dnešný hollywood pchá do prdele Číne a všetci si z toho robia srandu, tak toto je to isté. Akurát pri tej Číne nikdy nikto nepríde a nedá nám kázanie o tom aký sme hajzli, že si robíme z toho srandu :D 
778810
A uvedomuješ si, že väčšine z nás je ten seriál tiež u prdele a že je to proste srandovná téma k diskusií (aspoň teda pre mňa). Je to presne rovnaký koncept ako keď sa dnešný hollywood pchá do prdele Číne a všetci si z toho robia srandu, tak toto je to isté. Akurát pri tej Číne nikdy nikto nepríde a nedá nám kázanie o tom aký sme hajzli, že si robíme z toho srandu *:D* 
778806
16 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tony, ty se chováš právě takhle. Jakmile není něco přesně po tvém, hned přiběhneš ty a další a začnete tu blábolit cosi o zkaženosti Netflixu a seriálu obecně jenom proto, že nějaká postava FIKTIVNÍHO seriálu má jinou barvu pleti. Na co si hraješ? Na to, že jenom ty máš pravdu a ostatní lidi jsou pitomí? Nechtěl bys tu zavádět praxi a la Griffithovo Zrození národa, kde byli bílí herci hrající černochy natření krémem na boty, protože tehdejší rasistické zákony neumožňovaly černochům hrát ve filmech? Je to pořád dokola a jsi s tím maximálně otravný. Přestaň se tady schovávat za jakousi "historickou věrnost" a normálně přiznej, že jsi rasista. Chováš se jako zneuznaný Donald Trump, kterého jsi tady na MZ svého času velebil až do nebe.
778809
Tony, ty se chováš právě takhle. Jakmile není něco přesně po tvém, hned přiběhneš ty a další a začnete tu blábolit cosi o zkaženosti Netflixu a seriálu obecně jenom proto, že nějaká postava FIKTIVNÍHO seriálu má jinou barvu pleti. Na co si hraješ? Na to, že jenom ty máš pravdu a ostatní lidi jsou pitomí? Nechtěl bys tu zavádět praxi a la Griffithovo Zrození národa, kde byli bílí herci hrající černochy natření krémem na boty, protože tehdejší rasistické zákony neumožňovaly černochům hrát ve filmech? Je to pořád dokola a jsi s tím maximálně otravný. Přestaň se tady schovávat za jakousi "historickou věrnost" a normálně přiznej, že jsi rasista. Chováš se jako zneuznaný Donald Trump, kterého jsi tady na MZ svého času velebil až do nebe.
778807
3 -11
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, lepší tam nechat hodit Spazze bait hned na začátek vlákna a zamknout tu diskuzi jen pro lidi, co s náma souhlasí, protože v tu ránu se nikdo další nebude mít zájem zapojit. Jak hrdinské...

V mém prvním příspěvku jsem každopádně nic z toho co píšeš nedělal, ty máš sice dar pro ignorování textů a následně obviňování ostatních z toho co sám děláš, ale zkus si to přečíst ještě jednou. Píšu tam, že je otravné tady číst pořád to samé a že pro to existuje jednoduché vysvětlení, které navíc znamená, že Netflix a spol. tímhle způsobem pojedou do budoucna i dál. Znova opakuju, že se vám to nemusí líbit, nikdo vás nepřemlouvá, ale moc dobře nechápu ten smysl to tu neustále vytahovat a stěžovat si na to. Sarandos možná v neděli po obědě usedne k nějaké topce od Teda, ale do diskuzí fakt nepoleze a už vůbec kvůli nim nebude měnit politiku Netflixu. A na tos mi mimochodem stále neodpověděl - jaký přesně tohle má smysl. Ne, že bych od tebe čekal něco jiného. ;)
778808
Ano, lepší tam nechat hodit Spazze bait hned na začátek vlákna a zamknout tu diskuzi jen pro lidi, co s náma souhlasí, protože v tu ránu se nikdo další nebude mít zájem zapojit. Jak hrdinské... V mém prvním příspěvku jsem každopádně nic z toho co píšeš nedělal, ty máš sice dar pro ignorování textů a následně obviňování ostatních z toho co sám děláš, ale zkus si to přečíst ještě jednou. Píšu tam, že je otravné tady číst pořád to samé a že pro to existuje jednoduché vysvětlení, které navíc znamená, že Netflix a spol. tímhle způsobem pojedou do budoucna i dál. Znova opakuju, že se vám to nemusí líbit, [b]nikdo vás nepřemlouvá[/b], ale moc dobře nechápu ten smysl to tu neustále vytahovat a stěžovat si na to. Sarandos možná v neděli po obědě usedne k nějaké topce od Teda, ale do diskuzí fakt nepoleze a už vůbec kvůli nim nebude měnit politiku Netflixu. A na tos mi mimochodem stále neodpověděl - jaký přesně tohle má smysl. Ne, že bych od tebe čekal něco jiného. *;)*
778807
3 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Promiň, ale tyhle tvé povýšenecké příspěvky, kdy sem přiletíš, něco napíšeš a když na tebe někdo zareaguje, tak arogantně plácneš, že to není výzva k diskuzi, to myslíš vážně? :)

Hlavně ty ani nečteš co píšeme, prostě sem vždycky vlítneš za řevu "NÁCKOVÉÉÉÉÉ" a začneš kyjem mlátit na všechny strany. 
778807
Promiň, ale tyhle tvé povýšenecké příspěvky, kdy sem přiletíš, něco napíšeš a když na tebe někdo zareaguje, tak arogantně plácneš, že to není výzva k diskuzi, to myslíš vážně? *:)* Hlavně ty ani nečteš co píšeme, prostě sem vždycky vlítneš za řevu "NÁCKOVÉÉÉÉÉ" a začneš kyjem mlátit na všechny strany. 
778806
11 -5
reagují: Disketa1, do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To nebyla výzva k diskuzi Tony, to bylo jednoduché shrnutí faktů. Netflix je společnost a jako taková se zaměřuje na jedinou věc. Jaký přesně má smysl si stěžovat po stopadesáté na to, že vychází vstříc dnešním normám? Abys co - dal všem vědět, že tě to sere? Zrovna tady myslím všichni víme, kde si kdo stojí. Podnět k diskuzi? K jaké? Opět se to bude točit v kruhu, protože nikdo žádné nové argumenty nepřinese. 

Když napíšu, že se Netflix řídí sledovaností a že jen pokračuje v tom, co má úspěch, je tu Kostěj nažhavený u klávesnice mi napsat, že jsem SJW a šklebit se u toho jako největší frajer. Tak promiň, ale kde to jsme? :) Mě ten seriál nezajímal před tím a nezajímá mě ani teď, maximálně bych mu dal šanci kvůli Fridě Gustavsson, ale to je tak vše. Spíš kroutím hlavou nad tím, že vás to dokáže furt tolik nasírat, přitom naprosto zbytečně. Já chápu, že je tak nějak zvykem si tady u nás furt na něco stěžovat, pořád nebýt s něčím spokojený, ale tak nějak naivně věřím, že když třeba poukážu na tu *zbytečnost*, tak si někteří dají pokoj, takže tady budou mít větší prostor nějaký zajímavý seriálový věci a ne týden co týden ty stejný sračky.

Ale podle všeho jsem SJW takže nasadit klapky na oči a uši a ideální ignorovat všechno co tady napíšu, i kdyby to dávalo sebevětší smysl.
778806
To nebyla výzva k diskuzi Tony, to bylo jednoduché shrnutí faktů. Netflix je společnost a jako taková se zaměřuje na jedinou věc. Jaký přesně má smysl si stěžovat po stopadesáté na to, že vychází vstříc dnešním normám? Abys co - dal všem vědět, že tě to sere? Zrovna tady myslím všichni víme, kde si kdo stojí. Podnět k diskuzi? K jaké? Opět se to bude točit v kruhu, protože nikdo žádné nové argumenty nepřinese.  Když napíšu, že se Netflix řídí sledovaností a že jen pokračuje v tom, co má úspěch, je tu Kostěj nažhavený u klávesnice mi napsat, že jsem SJW a šklebit se u toho jako největší frajer. Tak promiň, ale kde to jsme? *:)* Mě ten seriál nezajímal před tím a nezajímá mě ani teď, maximálně bych mu dal šanci kvůli [url=https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/57444736b654f9e7bf6ce715/1468575686851-OJGZ69F0P37WL320G4LA/ke17ZwdGBToddI8pDm48kKiMKmXJs6nXj8dc3emth50UqsxRUqqbr1mOJYKfIPR7PCykALxo9pVzSskFJymslaqkrZQ3HsM7nDxEV3aAe40ic-L2IOPH3Dwrhl-Ne3Z2-yx8ki7_YYTrIMR-qZU91Q1leXBnYoIZadYEraA_7fWbtxPRH917Fz9Qv_NunPol/frida-gustavsson-victorias-secret13.jpg?format=1500w]Fridě Gustavsson[/url], ale to je tak vše. Spíš kroutím hlavou nad tím, že vás to dokáže furt tolik nasírat, přitom naprosto zbytečně. Já chápu, že je tak nějak zvykem si tady u nás furt na něco stěžovat, pořád nebýt s něčím spokojený, ale tak nějak naivně věřím, že když třeba poukážu na tu *zbytečnost*, tak si někteří dají pokoj, takže tady budou mít větší prostor nějaký zajímavý seriálový věci a ne týden co týden ty stejný sračky. Ale podle všeho jsem SJW takže nasadit klapky na oči a uši a ideální ignorovat všechno co tady napíšu, i kdyby to dávalo sebevětší smysl.
778802
4 -13
reagují: HAL, SteKi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Ad Zaklínač, tady mi to vyjádření katastrofy, následované okkatou instantní ignorací Netflixu (:D) z toho, že si normálně někdo dovolil a teď považte, obsadit černošku(!!!!) do postavy, kterou vymyslely, do doby, o které není žádný hlubší lore, do světa,
o kterém se Sapek ani nijak neobtěžoval extra psát,  taky chybí :D:+
778805
Ad Zaklínač, tady mi to vyjádření katastrofy, následované okkatou instantní ignorací Netflixu (*:D*) z toho, že si normálně někdo dovolil a teď považte, obsadit černošku(!!!!) do postavy, kterou vymyslely, do doby, o které není žádný hlubší lore, do světa, o kterém se Sapek ani nijak neobtěžoval extra psát,  taky chybí *:D**:+*
778799
1 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Kde? A hochu, já ti to nenandal. Ty sis nandal sám ;)

Diskuze je určitý úsilí, který se vyplácí vynakládat tam, kde to má smysl, což jsme se všichni mnohokrát přesvědčili, že není tvůj případ :).
778804
Kde? A hochu, já ti to nenandal. Ty sis nandal sám *;)* Diskuze je určitý úsilí, který se vyplácí vynakládat tam, kde to má smysl, což jsme se všichni mnohokrát přesvědčili, že není tvůj případ *:)*.
778801
7 -2
reagovat
Btw ako vôbec vieme akú majú sledovanosť veci na netflixe? Neuvádzajú to oni nejak šialene že x ľudí si pustilo tento film aspoň na 1 minútu alebo tak? :D
778803
Btw ako vôbec vieme akú majú sledovanosť veci na netflixe? Neuvádzajú to oni nejak šialene že x ľudí si pustilo tento film aspoň na 1 minútu alebo tak? *:D*
8 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Nebudu reagovat na tvůj tradiční balast argumentačního klamu, jenom se tě zeptám, jestli znáš rozdíl mezi kauzalitou a korelací. Díky. 

A taky mne baví jak jako recenzent argumentuješ sledovaností nebo to bylo špatně jenom když to dělal Troška a Magnusek? 
778802
Nebudu reagovat na tvůj tradiční balast argumentačního klamu, jenom se tě zeptám, jestli znáš rozdíl mezi kauzalitou a korelací. Díky.  A taky mne baví jak jako recenzent argumentuješ sledovaností nebo to bylo špatně jenom když to dělal Troška a Magnusek? 
778799
11 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Kostěj
Už jsi dal vědět kámošům na Parleru, jak jsi mi to strašně nandal? Oh wait...
778801
Už jsi dal vědět kámošům na Parleru, jak jsi mi to strašně nandal? Oh wait...
778800
5 -13
reagují: Kostěj
reagovat
Speak of SJW and he shall apear :+
778800
Speak of SJW and he shall apear *:+*
15 -4
reagují: do_Od
reagovat
Jo, protože jinak by ten seriál byl strašně historicky přesnej. Víte, proč Netflix trhá rekordy ve sledovanosti? Protože dělá seriály a filmy tak, aby si v nich každej našel to svý. Nemusí se vám to líbit, ale tak to prostě je. Už se s tím smiřte, protože tohle konstantní posí*ání se z každé castingové novinky začíná být trochu unavující...

A to se mimochodem divím, že tu neproběhl vzlykot nad černou elfkou v prequelu Zaklínače. Honem, kde máte ty louče?
778799
Jo, protože jinak by ten seriál byl strašně historicky přesnej. Víte, proč Netflix trhá rekordy ve sledovanosti? Protože dělá seriály a filmy tak, aby si v nich každej našel to svý. Nemusí se vám to líbit, ale tak to prostě je. Už se s tím smiřte, protože tohle konstantní posí*ání se z každé castingové novinky začíná být trochu unavující... A to se mimochodem divím, že tu neproběhl vzlykot nad černou elfkou v prequelu Zaklínače. Honem, kde máte ty louče?
9 -18
reagují: CAPS_LOCK, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tři komenty pozdě, ale přece :+. Tak čau.
778797
Tři komenty pozdě, ale přece *:+*. Tak čau.
778796
6 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ne, já se do nějaké vaší kulturní války nenechám zatáhnout.
778796
Ne, já se do nějaké vaší kulturní války nenechám zatáhnout.
778794
5 -5
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Straight to the Heart
778795
Straight to the Heart
778794
6 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak film o Harvey Milkovi s Gabourey Sidibe v hlavní roli, kterou na poslední chvíli obsadili místo Timothé Chalameta. 
778794
Tak film o Harvey Milkovi s [url=https://www.csfd.cz/tvurce/55915-gabourey-sidibe/]Gabourey Sidibe[/url] v hlavní roli, kterou na poslední chvíli obsadili místo Timothé Chalameta. 
778793
10 -1
reagují: Disketa1, speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se