Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 13841 - 13860 Napsat příspěvek

Soul

Kto si pomyslel na toto video od kurzgesagt?
776057
Kto si pomyslel na [url=https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI&t=2s&ab_channel=Kurzgesagt%E2%80%93InaNutshell]toto[/url] video od kurzgesagt?
Soul
1 0
reagovat

Silver Linings Playbook (2012)

Herecký koncert Bradleyho Coopera a Jennifer Lawrence. Ta už ve 22 letech dokazuje, že je nejen pěkná, ale zároveň skvělá herečka.
Kdo však prvotřídnímu hereckému ansámblu vévodí je Robert de Niro jako až za hrob pověrčivý gambler a zarytý fanoušek místního týmu amerického fotbalu, nejspíše OCD trpící otec hlavního hrdiny. Užíval jsem si, kdykoliv se objevil na scéně. 
Jinak, je to na můj vkus až moc ukecaný, ale to neznamená, že se nezřídka mezi tou záplavou textu neobjeví dialogový skvost.
8/10
p.s. Děkuju KarloviR za zmínku tohoto filmu v desetiletém žebříčku, i když jen pod čarou.
776054
Herecký koncert Bradleyho Coopera a Jennifer Lawrence. Ta už ve 22 letech dokazuje, že je nejen pěkná, ale zároveň skvělá herečka. Kdo však prvotřídnímu hereckému ansámblu vévodí je Robert de Niro jako až za hrob pověrčivý gambler a zarytý fanoušek místního týmu amerického fotbalu, nejspíše OCD trpící otec hlavního hrdiny. Užíval jsem si, kdykoliv se objevil na scéně.  Jinak, je to na můj vkus až moc ukecaný, ale to neznamená, že se nezřídka mezi tou záplavou textu neobjeví dialogový skvost. 8/10 p.s. Děkuju KarloviR za zmínku tohoto filmu v desetiletém žebříčku, i když jen pod čarou.
Silver Linings Playbook (2012)
8 -1
reagovat

Soul 9/10

Nejlepší Pixar od... prvních pěti minut Up! Fantastická cesta jedné duše k poznání všehomíru. Krásná kamera, hudba a sound design. Kombinace fotorealistického New-Yorku a abstraktní kubistické 2D animace byla fakt geniální.
776053
Nejlepší Pixar od... prvních pěti minut Up! Fantastická cesta jedné duše k poznání všehomíru. Krásná kamera, hudba a sound design. Kombinace fotorealistického New-Yorku a abstraktní kubistické 2D animace byla fakt geniální.
Soul 9/10
12 -2
reagovat
reaguje na: hroubek

WW84

V podstatě souhlasím ...

Intro scéna byla naprosto geniální to se musí nechat, 8-mi letá Diana nakope prdel skoro všem starším, to bylo cool :+ Dokonce i úvodní cheezy shopping MALL akci jsem si užil.

A už jen ten fakt, že Gal jako WW je velice sympatická postava kterou si nelze neoblíbit je velice pěkný (fakt, že jsem zastavil film jen jedenkrát abych se podíval na její zadek už něco vypovídá - měl jsem sice u toho hlubší myšlenku typu "DAMN LOOK AT DAT ASS", ale bylo to jen jednou).

Naladil jsem se na stejnou notu a v podstatě mě bylo jedno kam mě příběh zavede (zřejmě za to může i větší množství alkoholu).

Rozhodně stejné/lepší než WW1 za mě asi 6,5/10
776048
V podstatě souhlasím ... Intro scéna byla naprosto geniální to se musí nechat, 8-mi letá Diana nakope prdel skoro všem starším, to bylo cool *:+* Dokonce i úvodní cheezy shopping MALL akci jsem si užil. A už jen ten fakt, že Gal jako WW je velice sympatická postava kterou si nelze neoblíbit je velice pěkný (fakt, že jsem zastavil film jen jedenkrát abych se podíval na její zadek už něco vypovídá - měl jsem sice u toho hlubší myšlenku typu "DAMN LOOK AT DAT ASS", ale bylo to jen jednou). Naladil jsem se na stejnou notu a v podstatě mě bylo jedno kam mě příběh zavede (zřejmě za to může i větší množství alkoholu). Rozhodně stejné/lepší než WW1 za mě asi [b]6,5/10[/b]
WW84
775750
2 -10
reagovat
reaguje na: Jardus
"Ale samozřejmě ne 100% jako ve filmu." 

To je ten kámen úrazu. :+
776046
"Ale samozřejmě ne 100% jako ve filmu."  To je ten kámen úrazu. *:+*
776045
1 -4
reagovat
reaguje na: JAGODA
"Tady mi nepřišlo, že by scénář byl nějak zvlášť kvalitní, protože jsem přesvědčen, že kdyby tomu tak bylo, tak mi všechny postavy nepřipadají tak nemyslící, šablonovité a jednotvárné."

Už jsem zažil pár schůzí SVJ a takových nemyslících, šablonovitých a jednotvárných kreatur tam bylo dost. Ale samozřejmě ne 100% jako ve filmu.
776045
"Tady mi nepřišlo, že by scénář byl nějak zvlášť kvalitní, protože jsem přesvědčen, že kdyby tomu tak bylo, tak mi všechny postavy nepřipadají tak nemyslící, šablonovité a jednotvárné." Už jsem zažil pár schůzí SVJ a takových nemyslících, šablonovitých a jednotvárných kreatur tam bylo dost. Ale samozřejmě ne 100% jako ve filmu.
776035
8 0
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo, je to super. Pozeral som to zrovna po WW84 a bolo to pre mňa ako balzam na dušu. Skvelá zábava a za minulý rok asi najlepší filmový zážitok. 
776043
Jo, je to super. Pozeral som to zrovna po WW84 a bolo to pre mňa ako balzam na dušu. Skvelá zábava a za minulý rok asi najlepší filmový zážitok. 
776036
3 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Aspoň no, ale od české kinematografie je to film nacházející se zkrátka až příliš daleko a Voskovec na tom bohužel nic nezmění.
776040
Aspoň no, ale od české kinematografie je to film nacházející se zkrátka až příliš daleko a Voskovec na tom bohužel nic nezmění.
776039
1 -1
reagovat
reaguje na: JAGODA
Ale jako, aspoň je tam ten Voskovec:D
776039
Ale jako, aspoň je tam ten Voskovec*:D*
776038
1 -1
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Znám, je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, a taky jsem ho chtěl zmínit, ale pak jsem si uvědomil, že něco takového, jako je 12 rozhněvaných mužů přeci od české kinematografie nemohu chtít a kladl bych na ní zbytečně velké nároky. :+
776038
Znám, je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, a taky jsem ho chtěl zmínit, ale pak jsem si uvědomil, že něco takového, jako je 12 rozhněvaných mužů přeci od české kinematografie nemohu chtít a kladl bych na ní zbytečně velké nároky. *:+*
776037
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: JAGODA
Dá, jmenuje se 12 rozhněvaných mužů:+
776037
Dá, jmenuje se 12 rozhněvaných mužů*:+*
776035
0 -1
reagují: JAGODA
reagovat

Croodsovi 2

Nemusíte se toho bát, je to úplně stejně ujeté, jako první díl. Absolutně to netrpí nálepkou zbytečného sequelu, naopak to dost hezky rozvíjí příběh a naštěstí se to nevydá směrem, kterého jsem se bál cele to bude o tom, že Guy bude s novou holkou a pak si uvědomí, koho má ve skutečnosti rád... Komu se líbila jednička, bude spokojený.Ale trojku už fakt ne, víme, jak to v případech nekonečných sequelu u Dreamworks dopadá... BTW Cage by měl zůstat u dabingu:+

Dodatek: Teď jsem zjistil, že to neměl na starosti režisér prvního dílu, ale nějaký víceméně debutant. O to víc oceňuji to, že dokázal napodobit feeling prvního dílu. 
776036
Nemusíte se toho bát, je to úplně stejně ujeté, jako první díl. Absolutně to netrpí nálepkou zbytečného sequelu, naopak to dost hezky rozvíjí příběh a naštěstí se to nevydá směrem, kterého jsem se bál [spoiler]cele to bude o tom, že Guy bude s novou holkou a pak si uvědomí, koho má ve skutečnosti rád... [/spoiler]Komu se líbila jednička, bude spokojený.Ale trojku už fakt ne, víme, jak to v případech nekonečných sequelu u Dreamworks dopadá... BTW Cage by měl zůstat u dabingu*:+* Dodatek: Teď jsem zjistil, že to neměl na starosti režisér prvního dílu, ale nějaký víceméně debutant. O to víc oceňuji to, že dokázal napodobit feeling prvního dílu. 
Croodsovi 2
9 0
reagují: kyller
reagovat

Vlastníci (2019)

Na ČSFD těžce nadhodnocený film. Rambu mám rád, ale tady mi do té role vyloženě nesedla, režisér si jí v některých záběrech nepohlídal a např. bylo vidět, že se usmívá tam, kde by neměla, zkrátka civilnost v jejím hereckém projevu, aby člověk pohledal. Komorní snímky jsou mým šálkem čaje, ale musí mít dobře napsaný scénář s věrohodnými postavami. Tady mi nepřišlo, že by scénář byl nějak zvlášť kvalitní, protože jsem přesvědčen, že kdyby tomu tak bylo, tak mi všechny postavy nepřipadají tak nemyslící, šablonovité a jednotvárné. Netušil jsem, že to někdy řeknu, ale nejzajímavější herecký projev měl David Novotný, když se dozvěděl, že mu zemřela maminka, byl plný smutnu a zároveň radosti z toho, že je nyní také vlastníkem, klobouk dolů, pane Novotný! Ale jinak snímek stál za starou belu a závěrečné podpisy plných mocí dvěma bratrům byly potvrzením výše zmíněného, že se jednalo o nemyslící kreatury. Možná se někdo takový ve společnosti vlastníků nachází, ale odmítám věřit tomu, že by to byly takřka všichni.

Hodnocení: 5/10

PS: Jsem si jist, že i (edited)ČESKÝ(edited) film z jedné místnosti se dá natočit vizuálně atraktivněji!
776035
Na ČSFD těžce nadhodnocený film. Rambu mám rád, ale tady mi do té role vyloženě nesedla, režisér si jí v některých záběrech nepohlídal a např. bylo vidět, že se usmívá tam, kde by neměla, zkrátka civilnost v jejím hereckém projevu, aby člověk pohledal. Komorní snímky jsou mým šálkem čaje, ale musí mít dobře napsaný scénář s věrohodnými postavami. Tady mi nepřišlo, že by scénář byl nějak zvlášť kvalitní, protože jsem přesvědčen, že kdyby tomu tak bylo, tak mi všechny postavy nepřipadají tak nemyslící, šablonovité a jednotvárné. Netušil jsem, že to někdy řeknu, ale nejzajímavější herecký projev měl David Novotný, když se dozvěděl, že mu zemřela maminka, byl plný smutnu a zároveň radosti z toho, že je nyní také vlastníkem, klobouk dolů, pane Novotný! Ale jinak snímek stál za starou belu a závěrečné podpisy plných mocí dvěma bratrům byly potvrzením výše zmíněného, že se jednalo o nemyslící kreatury. Možná se někdo takový ve společnosti vlastníků nachází, ale odmítám věřit tomu, že by to byly takřka všichni. [b]Hodnocení[/b]: 5/10 PS: Jsem si jist, že i (edited)[b]ČESKÝ[/b](edited) [b]film[/b] z jedné místnosti se dá natočit vizuálně atraktivněji!
Vlastníci (2019)
5 -9
reagují: Jardus, (=LIFTY=)
reagovat

Vlastníci (2019)

Film vynikající. Tereza Voříšková s Vojtěchem Kotkem v životních rolích, interakce Pavly Tomicové, Andreje Poláka a Jiřího Lábuse je zjevně postavená na improvizaci a dodává celému filmu životnost. Kameraman Martin Žiaran dokonale využívá stísněný prostor, prostřihy z jednací místnosti na jednotlivá problémová místa domu ještě více znásobují depresivní atmosféru. Původní hru Jiřího Havelky neznám, ale jako režisér a filmový scénárista má obrovský potenciál. Natočil skutečný horor, u kterého vám opravdu nebude dobře.
776032
Film vynikající. Tereza Voříšková s Vojtěchem Kotkem v životních rolích, interakce Pavly Tomicové, Andreje Poláka a Jiřího Lábuse je zjevně postavená na improvizaci a dodává celému filmu životnost. Kameraman Martin Žiaran dokonale využívá stísněný prostor, prostřihy z jednací místnosti na jednotlivá problémová místa domu ještě více znásobují depresivní atmosféru. Původní hru Jiřího Havelky neznám, ale jako režisér a filmový scénárista má obrovský potenciál. Natočil skutečný horor, u kterého vám opravdu nebude dobře.
Vlastníci (2019)
7 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Keby človek negooglil, bez šance. To by som ho neidentifikoval ani v Casperovi (1995). :D
link
776005
Keby človek negooglil, bez šance. To by som ho neidentifikoval ani v [i][spoiler]Casperovi (1995)[/spoiler][/i]. *:D* https://www.youtube.com/watch?v=gOMhN-hfMtY
775997
1 0
reagovat

Hunter Hunter

Mám štěstí v poslední době na celkem nepředvídatelné snímky. V pár věcech jsem se trefil, ale úplný konec jsem fakt nečekal... Ze umre dcera a že Nicka Stahla stáhnou:D
Jinak fakt skvělá atmosféra, krásná Kanadská divočina a trefilo se mi to do nálady. 
A poznali jste, kdo hraje toho otce? Já bych ho rozhodně nepoznal a to jsem jeho fanda i Nezvratneho osudu, i Ruky zabiják...
775997
Mám štěstí v poslední době na celkem nepředvídatelné snímky. V pár věcech jsem se trefil, ale úplný konec jsem fakt nečekal... [spoiler]Ze umre dcera a že Nicka Stahla stáhnou*:D* [/spoiler]Jinak fakt skvělá atmosféra, krásná Kanadská divočina a trefilo se mi to do nálady. [spoiler] [/spoiler]A poznali jste, kdo hraje toho otce? Já bych ho rozhodně nepoznal a to jsem jeho fanda i [spoiler]Nezvratneho osudu, i Ruky zabiják...[/spoiler]
Hunter Hunter
4 -1
reagují: Sub-Zero
reagovat

Call me by your name (2017)

Pustil jsem to příteli, který tuhle novodobou klasiku ještě neviděl. Byl z toho absolutně nadšený. A já ten film stále miluju. Ten Timothée, ach...
775995
Pustil jsem to příteli, který tuhle novodobou klasiku ještě neviděl. Byl z toho absolutně nadšený. A já ten film stále miluju. Ten Timothée, ach...
Call me by your name (2017)
7 -8
reagovat

Robert Hossein

Už se příštího roku nedožije :-

Rip Joffrey
775925
Už se příštího roku nedožije *:-* Rip Joffrey
Robert Hossein
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr

Pro pár dolarů navíc

mám ze všech westernů nejradši.
když pominu ecstasy of gold a scénu na hřbitově ve třetím dílu tak dvojka má absolutně nejvíc epic soundtrack.

a je ze všech dílů nejakčnější. Gian Maria Volonté je absolutně nejvíc ďábelskej. A Klaus Kinski a jeho výraz ve tváří když si Lee Van Cleef o něj zapálí sirku ... to je prostě nejvíc drsně nasranej pohled ever :D8)
775900
mám ze všech westernů nejradši. když pominu ecstasy of gold a scénu na hřbitově ve třetím dílu tak dvojka má absolutně nejvíc epic soundtrack. a je ze všech dílů nejakčnější. Gian Maria Volonté je absolutně nejvíc ďábelskej. A Klaus Kinski a jeho výraz ve tváří když si Lee Van Cleef o něj zapálí sirku ... to je prostě nejvíc drsně nasranej pohled ever *:D**8)*
Pro pár dolarů navíc
775894
3 -1
reagovat

Pro pár dolarů navíc 9/10

Vlivem osudu se na dolarovou trilogii nepravidelně dívám pozpátku (+ jsem začal pred 15 lety Tenkrátem), jelikož western mě moc nebere, takže prostě jak to ke mě přijde. Zdá se, že dvojka je zlatý střed mezi prostou báchorkou, jakou čekám u jedničky, a motherfuckin' epic filmařstvím následovníka. A to se mi líbí, je to kratší, údernější, ale stále plné silných scén.
775894
Vlivem osudu se na dolarovou trilogii nepravidelně dívám pozpátku (+ jsem začal pred 15 lety Tenkrátem), jelikož western mě moc nebere, takže prostě jak to ke mě přijde. Zdá se, že dvojka je zlatý střed mezi prostou báchorkou, jakou čekám u jedničky, a motherfuckin' epic filmařstvím následovníka. A to se mi líbí, je to kratší, údernější, ale stále plné silných scén.
Pro pár dolarů navíc 9/10
8 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se