Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4341 - 4360 Napsat příspěvek

Game Awards

Last of Us 2 vše naprosto zaslouženě. A Cyberpunk má kliku, že proti tomu nešel, protože co tak koukám jinde na ty videa, tak ta hra potřebovala minimálně dalšího půl roku. Vlastně už mě vůbec netrápí, že mi ta PS5 doteď nepřišla, jaro příštího roku nebo klidně až s prvním DLC bude nakonec tak akorát.
773968
Last of Us 2 vše naprosto zaslouženě. A Cyberpunk má kliku, že proti tomu nešel, protože co tak koukám jinde na ty videa, tak ta hra potřebovala minimálně dalšího půl roku. Vlastně už mě vůbec netrápí, že mi ta PS5 doteď nepřišla, jaro příštího roku nebo klidně až s prvním DLC bude nakonec tak akorát.
Game Awards
7 -10
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

to mi připomíná mou strašně oblíbenou hlášku

"Kdyby neexistovaly macbooky, tak by letsplayeři neměli co žrát" :D
773966
"Kdyby neexistovaly macbooky, tak by letsplayeři neměli co žrát" *:D*
to mi připomíná mou strašně oblíbenou hlášku
773964
7 -1
reagovat
773964
https://9gag.com/gag/a8GBExY
7 0
reagují: KARLOS, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja to nehejtujem. Come on... :D Keď ťa niečo nebaví, nie si s tým spokojný a povieš to nahlas, tak to nie je hate. Aj keď v dnešnej dobe asi áno. Holt, ja som už dnes stará škola. ?) 
773963
Ja to nehejtujem. Come on... *:D* Keď ťa niečo nebaví, nie si s tým spokojný a povieš to nahlas, tak to nie je hate. Aj keď v dnešnej dobe asi áno. Holt, ja som už dnes stará škola. *?)* 
773941
2 -4
reagovat

Cyberpunk 2077

Ten příběh se rozjede až tak po 5 hodinách. Já jsem teď na 15 a po dlouhé době zase hra co mě dokáže udržet. 
Ano, gunplay není zrovna druhé Destiny, ale je to RPG, takže to se dalo čekat. 

Bugy to má, ale ta hra je obrovská, takže se to dá docela pochopit. Většina lidí uvidí max. tak 20%, takže je ta velikost až na škodu, ale pro zbytek tam bude co dělat asi na hodně dlouho.

Grafika samozřejmě špičková, ale to se dalo od next-gen hry na 3080 tak trochu čekat. 
Hodnotit to zatím nebudu, ale Keanu je tam boží ;)
773957
Ten příběh se rozjede až tak po 5 hodinách. Já jsem teď na 15 a po dlouhé době zase hra co mě dokáže udržet.  Ano, gunplay není zrovna druhé Destiny, ale je to RPG, takže to se dalo čekat.  Bugy to má, ale ta hra je obrovská, takže se to dá docela pochopit. Většina lidí uvidí max. tak 20%, takže je ta velikost až na škodu, ale pro zbytek tam bude co dělat asi na hodně dlouho. Grafika samozřejmě špičková, ale to se dalo od next-gen hry na 3080 tak trochu čekat.  Hodnotit to zatím nebudu, ale Keanu je tam boží *;)*
Cyberpunk 2077
4 -3
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
U mě to vyvolalo husí kůži, ale vzápětí velké obavy, jak to dopadne. Máš pravdu, ale naděje umírá poslední. :+
773954
U mě to vyvolalo husí kůži, ale vzápětí velké obavy, jak to dopadne. Máš pravdu, ale naděje umírá poslední. *:+*
773951
3 -1
reagovat
reaguje na: connor
Bohužiaľ veľmi dôležitý ľudia nedávno opustili Bioware. Takže sa skôr bojím čo z toho vznikne, než aby som sa tešil. 
773951
Bohužiaľ veľmi dôležitý ľudia nedávno opustili [url=https://games.tiscali.cz/novinky/ze-stareho-dobreho-bioware-skoro-nikdo-nezbyl-odchazi-casey-hudson-i-mark-darrah-500853]Bioware[/url]. Takže sa skôr bojím čo z toho vznikne, než aby som sa tešil. 
773948
3 -1
reagují: connor
reagovat
773948
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Lg-Ctg6k_Ao&ab_channel=MassEffect]Mass Effect[/url] *:)*
4 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat

Cyberpunk 2077

RTX 2060, fakt jsem doufal v ray tracing, ale 60 fps je pro me dulezitejsi. S DLSS to ani nedropuje. PC hraci, snizte si cascade shadows, to vykon z nejakeho duvodu nici.

Svet krasny, akce taky. Mam za sebou 12 hodin, soudit RPG elementy si po tak kratke dobe netroufnu - sotva mi tam skocilo logo, ze konci prolog.

Oba palce nahoru a tesim se na patche a mody. Witchera 3 jsem si užil az na podruhe s tisicem modu (nekterymi se v CP inspirovali a jsou v zakladni hre, jako All Quests On Map), takze jsem zvedavy, jake zmeny lidi vymysli tady. Pokud nekdo kompetentni primo od vývojářů důvodně prekope gameplay v tomhle stylu, mam se pri druhem playthrough na co tesit!
773943
RTX 2060, fakt jsem doufal v ray tracing, ale 60 fps je pro me dulezitejsi. S DLSS to ani nedropuje. PC hraci, snizte si cascade shadows, to vykon z nejakeho duvodu nici. Svet krasny, akce taky. Mam za sebou 12 hodin, soudit RPG elementy si po tak kratke dobe netroufnu - sotva mi tam skocilo logo, ze konci prolog. Oba palce nahoru a tesim se na patche a mody. Witchera 3 jsem si užil az na podruhe s tisicem modu (nekterymi se v CP inspirovali a jsou v zakladni hre, jako All Quests On Map), takze jsem zvedavy, jake zmeny lidi vymysli tady. Pokud nekdo kompetentni primo od vývojářů důvodně prekope gameplay v [url=https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788]tomhle[/url] stylu, mam se pri druhem playthrough na co tesit!
Cyberpunk 2077
4 -1
reagovat

Cyberpunk 2077 Lifepaths

Jakou lifepath hrajete a jaký  z ní máte pocit? 
773942
Jakou lifepath hrajete a jaký  z ní máte pocit? 
Cyberpunk 2077 Lifepaths
1 -1
reagovat
reaguje na: kyller
Well, já jsem měl ještě 2 týdny zpět 1080ti taky a vím, jak jsem s tím bojoval - musel jsem mít medium-high settings, nebo 1440p abych byl spokojený... na kartě která vyšla 2 roky po hře jako nejsilnější věc na trhu ?). Jinak viz to, co jsem poslal... mě přijde ultra preset a 1440p na 1080Ti jako příjemný výsledek. Tobě ne, ty čekáš že 2 generace stará karta rozjede bez problémů next gen titul (ještě zabugovaný jak mraveniště) ve 4K. Asi se v tom neshodneme a nemá smysl to více řešit.

Co se zbytku týče, tak s tebou souhlasím minimálně v tom, že by hře dost bodnul interní resolution scaling a že konzole fakt trpí. Obojí imho bude v patchích v příštích měsících. Myslím že ta hra má celkově ještě obrovský prostor pro optimalizaci, protože takové to 30fps vs 20fps protože jsem v jiné ulici je fakt fail... Opět tedy říkám, že si myslím že čekající hráči to vyhrajou. I witcher měl myslím až někdy později překopaný interface, filtry v inventáři, jel plynuleji apod.

Je fakt škoda že "museli" stihnout vánoce a zároveň "museli" vydat všechny verze najednou. “A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad.” - Věřím, že plno lidí to nasere, půjdou to hejtit (ostatně jako ty) a pak se k tomu buď nevrátí, nebo vrátí s pachutí z prvního spuštění...
773941
Well, já jsem měl ještě 2 týdny zpět 1080ti taky a vím, jak jsem s tím bojoval - musel jsem mít medium-high settings, nebo 1440p abych byl spokojený... na kartě která vyšla 2 roky po hře jako nejsilnější věc na trhu *?)*. Jinak viz to, co jsem poslal... mě přijde ultra preset a 1440p na 1080Ti jako příjemný výsledek. Tobě ne, ty čekáš že 2 generace stará karta rozjede bez problémů next gen titul (ještě zabugovaný jak mraveniště) ve 4K. Asi se v tom neshodneme a nemá smysl to více řešit. Co se zbytku týče, tak s tebou souhlasím minimálně v tom, že by hře dost bodnul interní resolution scaling a že konzole fakt trpí. Obojí imho bude v patchích v příštích měsících. Myslím že ta hra má celkově ještě obrovský prostor pro optimalizaci, protože takové to 30fps vs 20fps protože jsem v jiné ulici je fakt fail... Opět tedy říkám, že si myslím že čekající hráči to vyhrajou. I witcher měl myslím až někdy později překopaný interface, filtry v inventáři, jel plynuleji apod. Je fakt škoda že "museli" stihnout vánoce a zároveň "museli" vydat všechny verze najednou. “A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad.” - Věřím, že plno lidí to nasere, půjdou to hejtit (ostatně jako ty) a pak se k tomu buď nevrátí, nebo vrátí s pachutí z prvního spuštění...
773935
2 -2
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Kostěj
Socka s Irisem v notebooku here

Jdu hrat piskvorky :D
773940
Socka s Irisem v notebooku here Jdu hrat piskvorky *:D*
773939
10 0
reagovat
Socka s 970kou here :+

Já si raději počkám :-D
773939
Socka s 970kou here *:+* Já si raději počkám :-D
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Socka s gtx1060 6GB here:+ Dle tabulek bych hru měl rozjet na High a 1080p, ale už se nikde nepíše na kolik fps. Ve finále to prakticky běželo na +/- 30 fps a střední detaily, ale byly docela krutý propady během zběsilé jízdy autem se střílením. Teď jsem teda ubral rozlišení (1600x900), vypnul motion blur a film grain, ke střednímu nastavení přidal vyšší stíny, detaily, nasvícení a jede to 40 - 60. Je to smutný, to ano. Ale hratelností, světem a ozvučením je to tak strašně zábavný, že to na svym staříkovi ještě přežiju a budu se těšit do budoucna na další průchody na novym železe.
K tomu rozlišení - mám starší herní notebook a po dlouhé době ho nepoužívám jako konzoli k televizi, takže se to dá. Problém jsou teda úplný mikronápisy, kterých je Cyberpunk plnej a který se bohužel rozmažou (např. ten žlutý popisek u zbraně Nové). Předpokládám, že se to ještě zlepší a v klidu si zapnu zase 1080p, ale čekat bych nevydržel a plynulejší pocit u střelby asi preferuju. A i na to střední/vyšší nastavení to prostě vypadá pěkně.
773937
Socka s gtx1060 6GB here*:+* Dle tabulek bych hru měl rozjet na High a 1080p, ale už se nikde nepíše na kolik fps. Ve finále to prakticky běželo na +/- 30 fps a střední detaily, ale byly docela krutý propady během zběsilé jízdy autem se střílením. Teď jsem teda ubral rozlišení (1600x900), vypnul motion blur a film grain, ke střednímu nastavení přidal vyšší stíny, detaily, nasvícení a jede to 40 - 60. Je to smutný, to ano. Ale hratelností, světem a ozvučením je to tak strašně zábavný, že to na svym staříkovi ještě přežiju a budu se těšit do budoucna na další průchody na novym železe. K tomu rozlišení - mám starší herní notebook a po dlouhé době ho nepoužívám jako konzoli k televizi, takže se to dá. Problém jsou teda úplný mikronápisy, kterých je Cyberpunk plnej a který se bohužel rozmažou (např. ten žlutý popisek u zbraně Nové). Předpokládám, že se to ještě zlepší a v klidu si zapnu zase 1080p, ale čekat bych nevydržel a plynulejší pocit u střelby asi preferuju. A i na to střední/vyšší nastavení to prostě vypadá pěkně.
5 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Wtf? 4k problém na 1080Ti? Witcher 3? Again...wtf? :D Aj taký neoptimalizovaný maglajz akým je WD: Legion som rozbehal v 4k medium na average 45fps.

O tom, že na nových kartách so zapnutým rtx hra vyzerá famózne sa hádať nebudem. To je pravda.

PS: Chápem, že keď niekto má doma len menšiu FHD obrazovku a nikdy poriadne 4k ani neskúsil, tak to vníma inak ako človek, ktorý posledné štyri roky hráva všetko iba na veľkej 4k obrazovke s nádherne čistým obrazom. Je to už tak, pokiaľ ide o grafiku, som dnes už rozmaznané hovado... :D:)
773935
Wtf? 4k problém na 1080Ti? [url=https://www.youtube.com/watch?v=QPJCdY9mif8]Witcher 3?[/url] Again...wtf? *:D* Aj taký neoptimalizovaný maglajz akým je WD: Legion som rozbehal v 4k medium na average 45fps. O tom, že na nových kartách so zapnutým rtx hra vyzerá famózne sa hádať nebudem. To je pravda. PS: Chápem, že keď niekto má doma len menšiu FHD obrazovku a nikdy poriadne 4k ani neskúsil, tak to vníma inak ako človek, ktorý posledné štyri roky hráva všetko iba na veľkej 4k obrazovke s nádherne čistým obrazom. Je to už tak, pokiaľ ide o grafiku, som dnes už rozmaznané hovado... *:D**:)*
773929
1 -8
reagují: Gonzi
reagovat
Počkej, vole... ty se rozčiluješ, že v roce 2020 nerozjedeš plynule next-gen hru na 1080ce ve 4K? Jako nebejt tam ta tučná část, tak to pochopim, ale... :o
773934
Počkej, vole... ty se rozčiluješ, že v roce 2020 nerozjedeš plynule next-gen hru na 1080ce [b]ve 4K[/b]? Jako nebejt tam ta tučná část, tak to pochopim, ale... *:o*
5 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Nenahral som tam veľa, ale nie... 15 minút to nebolo :D Každopádne, gameplay ma vôbec nebavil a ani ten vizuál som si nemohol užiť, tak čo som mal robiť? Uninstall a radšej si dohrám side questy vo Valhalle. Inak tento herný rok je zaujímavý. Keby som mal konzolu, tak hrou roka by pre mňa bol asi nový Crash, takto je to dosť nečakane nové AC :o
773930
Nenahral som tam veľa, ale nie... 15 minút to nebolo *:D* Každopádne, gameplay ma vôbec nebavil a ani ten vizuál som si nemohol užiť, tak čo som mal robiť? Uninstall a radšej si dohrám side questy vo Valhalle. Inak tento herný rok je zaujímavý. Keby som mal konzolu, tak hrou roka by pre mňa bol asi nový Crash, takto je to dosť nečakane nové AC *:o*
773912
1 -8
reagovat
reaguje na: kyller

Cyberpunk 2077

Lol. Ta hra vypadá famózně, gunplay je naprosto ok (a dost lepší než jsem čekal) a že ti nejede vyloženě nextgen titul na 4K na 1080Ti je jako problém konkrétně v čem? 4k bylo na té kartě náročné už u Witchera, což je 5 let stará hra... takže fakt nechápu. EDIT: 1440p, ultra na 1080Ti: link ... totální pohoda.8)

Anyways, je to víceméně nejlépe vypadající hra na trhu (obvzláště z RTX pohledu). Co se zbytku týče, tak je tam plno bugů, nevyvážená ekonomika (jak prachy, tak skilly), divně navržené a balancované systémy (crafting), takže věřím, že si to více užijí lidi, co to budou hrát "za půl roku". Velmi zběžně to vidím tak na 8/10* - není to úplný masterpiece. Tohle stranou, ten svět a město je prostě nadupaný a nemůžu se dočkat, až si to dnes po práci na 4 dny pustím. :+

PS: viděl jsem plno recenzí a vyzdvihl bych tuto: link borec celkem dobře popisuje co tam funguje, co tam nefunguje, proč to nefunguje apod. Fakt zatím asi nejlepší recenze, která působí objektivně a jde do hloubky.
773929
Lol. Ta hra vypadá famózně, gunplay je naprosto ok (a dost lepší než jsem čekal) a že ti nejede vyloženě nextgen titul na 4K na 1080Ti je jako problém konkrétně v čem? 4k bylo na té kartě náročné už u Witchera, což je 5 let stará hra... takže fakt nechápu. [b]EDIT[/b]: 1440p, ultra na 1080Ti: https://youtu.be/aPi9FXDl-i8?t=199 ... totální pohoda.*8)* Anyways, je to víceméně nejlépe vypadající hra na trhu (obvzláště z RTX pohledu). Co se zbytku týče, tak je tam plno bugů, nevyvážená ekonomika (jak prachy, tak skilly), divně navržené a balancované systémy (crafting), takže věřím, že si to více užijí lidi, co to budou hrát "za půl roku". Velmi zběžně to vidím tak na 8/10* - není to úplný masterpiece. Tohle stranou, ten svět a město je prostě nadupaný a nemůžu se dočkat, až si to dnes po práci na 4 dny pustím. *:+* PS: viděl jsem plno recenzí a vyzdvihl bych tuto: https://www.youtube.com/watch?v=HJKeBbk-9YA borec celkem dobře popisuje co tam funguje, co tam nefunguje, proč to nefunguje apod. Fakt zatím asi nejlepší recenze, která působí objektivně a jde do hloubky.
Cyberpunk 2077
773909
8 -2
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: kyller
Lol.

Nejsem v redakci, ale mám 3080ku, jede to krásně i s raytracingem na 1440p [hraju ale bez toho, více fps (místy až o 30-40 %, někam ke 110-115) plus se mi to celkově líbí víc, nikdy jsem nebyl ani fanda AA]. 

Gunplay jsem čekal průměrný, ale je teda o dost lepší. Na RPGčko výborný, nebaví mě to snad jen se základníma pistolkama, který nemaj žádnej feel. 

Co mi ale přijde průměrný až podprůměrný, je celkovej pohyb. Clunky, heavy, ice skates, vyber si. Někdy se V pohybuje úplně luxusně, jindy je jak totální dement. Na tohle jsem si zvykal hrozně dlouho a nevím, jestli si zvyknu kompletně vůbec. Celkově pohyb (melee combat ani nemluvim, ale to jsem nikdy provozovat nechtěl, i když překvapivě katany jsou zase mocná zábava) a občas i ta interakce se světem snese nějaký to ladění od vývojářů a hodně zvyku ode mě.

Audiovizuálně je to 10/10 a nic takovýho jsem ještě neviděl. Night City snese srovnání s RDR2 v tom, že člověk by nejraději jen chodil / řídil a kochal se světem kolem. Míra detailů je ohromující (ulice, byty, rádiové a televizní programy), možnosti také. Příběh a sidequesty zatím hodnotit nemůžu. Hudba, atmosféra, všechno kolem naprosto perfektní. 

Míra bugů a optimalizace samozřejmě dost mrzí, ale mně teda stačí jeden pohled na to město a je mi to jasný, to čekání na pár patchů snesu.

Co mě ale překvapuje je, jak to nejede na těch konzolích, které jsou všechny stejné a optimalizace je snažší. To se jim vůbec nepovedlo. 

Každopádně mi přijde, žes to měl puštěné 15 minut, rozčílil ses nad 30 fps a zase to vypnul. 

TL:DR: Fakt nechápu, o čem mluvíš. Asi bych to chápal víc, kdybych měl pořád 2080 Ti nebo 4k monitor (na LG telku se to teprve chystá). Nevím. 

EDIT: Úplně stejně jsem se cítil, když jsem pustil třetího Zaklínače. Nechápal jsem nádherný svět kolem a mohl se posrat z toho, že se nejlepší monster hunter neumí hýbat a je nepoužitelnej ve vnitřních prostorách.:D
773912
Lol. Nejsem v redakci, ale mám 3080ku, jede to krásně i s raytracingem na 1440p [hraju ale bez toho, více fps (místy až o 30-40 %, někam ke 110-115) plus se mi to celkově líbí víc, nikdy jsem nebyl ani fanda AA].  Gunplay jsem čekal průměrný, ale je teda o dost lepší. Na RPGčko výborný, nebaví mě to snad jen se základníma pistolkama, který nemaj žádnej feel.  Co mi ale přijde průměrný až podprůměrný, je celkovej pohyb. Clunky, heavy, ice skates, vyber si. Někdy se V pohybuje úplně luxusně, jindy je jak totální dement. Na tohle jsem si zvykal hrozně dlouho a nevím, jestli si zvyknu kompletně vůbec. Celkově pohyb (melee combat ani nemluvim, ale to jsem nikdy provozovat nechtěl, i když překvapivě katany jsou zase mocná zábava) a občas i ta interakce se světem snese nějaký to ladění od vývojářů a hodně zvyku ode mě. Audiovizuálně je to 10/10 a nic takovýho jsem ještě neviděl. Night City snese srovnání s RDR2 v tom, že člověk by nejraději jen chodil / řídil a kochal se světem kolem. Míra detailů je ohromující (ulice, byty, rádiové a televizní programy), možnosti také. Příběh a sidequesty zatím hodnotit nemůžu. Hudba, atmosféra, všechno kolem naprosto perfektní.  Míra bugů a optimalizace samozřejmě dost mrzí, ale mně teda stačí jeden pohled na to město a je mi to jasný, to čekání na pár patchů snesu. Co mě ale překvapuje je, jak to nejede na těch konzolích, které jsou všechny stejné a optimalizace je snažší. To se jim vůbec nepovedlo.  Každopádně mi přijde, žes to měl puštěné 15 minut, rozčílil ses nad 30 fps a zase to vypnul.  [b]TL:DR[/b]: Fakt nechápu, o čem mluvíš. Asi bych to chápal víc, kdybych měl pořád 2080 Ti nebo 4k monitor (na LG telku se to teprve chystá). Nevím.  EDIT: Úplně stejně jsem se cítil, když jsem pustil třetího Zaklínače. Nechápal jsem nádherný svět kolem a mohl se posrat z toho, že se nejlepší monster hunter neumí hýbat a je nepoužitelnej ve vnitřních prostorách.*:D*
773909
11 -2
reagují: kyller
reagovat

Cyberpunk 2077

Can Consoles Run Cyberpunk? Digital Foundry: "I would never want to play the game this way. It's terrible."

Už to niekto skúšal? Pre mňa teda taká dokonalá bodka za rokom 2020. Imho veľká slabota na to aký to malo hype. A vďaka recenziám 10/10 aj stále má. Rozpísať dojmy z gameplay by bolo na dlho a vôbec sa mi do toho nechce. Jediné, čo môžem povedať je, že ten gunplay je max priemer. Zvyšok keby mám hodnotiť číselne, tak by to nebolo asi ani na ten priemer. Plus tá optimalizácia je fakt jedna z najhorších aké som kedy videl. Moja herná mašina to nedokáže stabilne (fps30+) rozbehnúť v 4K ani na úplne minimum. Holt recenzie robili redakcie so svojimi RTX30xx kartami. :) A hrať niečo takéto v nižšom rozlíšení na veľkej 4K obrazovke je ako za trest. Ďakujem, neprosím. Uninstall completed. ?)
773909
[url=https://www.youtube.com/watch?v=C5pHpQqhmR4]Can Consoles Run Cyberpunk?[/url] Digital Foundry: "I would never want to play the game this way. It's terrible." Už to niekto skúšal? Pre mňa teda taká dokonalá bodka za rokom 2020. Imho veľká slabota na to aký to malo hype. A vďaka recenziám 10/10 aj stále má. Rozpísať dojmy z gameplay by bolo na dlho a vôbec sa mi do toho nechce. Jediné, čo môžem povedať je, že ten gunplay je max priemer. Zvyšok keby mám hodnotiť číselne, tak by to nebolo asi ani na ten priemer. Plus tá optimalizácia je fakt jedna z najhorších aké som kedy videl. Moja herná mašina to nedokáže stabilne (fps30+) rozbehnúť v 4K ani na úplne minimum. Holt recenzie robili redakcie so svojimi RTX30xx kartami. *:)* A hrať niečo takéto v nižšom rozlíšení na veľkej 4K obrazovke je ako za trest. Ďakujem, neprosím. Uninstall completed. *?)*
Cyberpunk 2077
3 -10
reagují: Gonzi, Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se