Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14141 - 14160 Napsat příspěvek

Corpus Christi

Solidna drama, ktora nedokaze naplno zuzitkovat dramaticky, myslienkovy ani emocny potencial. 7/10
773672
Solidna drama, ktora nedokaze naplno zuzitkovat dramaticky, myslienkovy ani emocny potencial. 7/10
Corpus Christi
4 -1
reagovat

From Russia with Love

Lepší. Ne, že ne. 
Bond girl rozhodně krásnější, i když zase hrála hovno. 
Bylo to víc špiónský a celej ten Istanbul byl vlastně skvělej. Ve vlaku to trochu zpomalilo a konec zase takovej nijakej. 

Celkově mi tam ale zase něco chybělo... 

6/10
773671
Lepší. Ne, že ne.  Bond girl rozhodně krásnější, i když zase hrála hovno.  Bylo to víc špiónský a celej ten Istanbul byl vlastně skvělej. Ve vlaku to trochu zpomalilo a konec zase takovej nijakej.  Celkově mi tam ale zase něco chybělo...  6/10
From Russia with Love
4 -4
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Ha! Já už myslel, že jsi na mě zapomněla :))
Tak to mám teď fakt radost!! :+
Velkou 
773661
Ha! Já už myslel, že jsi na mě zapomněla *:))* Tak to mám teď fakt radost!! *:+* Velkou 
773641
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst

Corona Movie Challenge Completed

Svatební cesta do Jiljí - Netuším, jak mi mohl tenhle film utéct. Od scény ztráty/nálezy jsem brečela smíchy, chemie Šafránkové a Abrháma je i přes displej notebooku jasně hmatatelná a jsem si jistá, že kdyby takové předmanželské teambuildingy byly povinné, tak se rozvádí výrazně méně manželství, protože by jich většina vůbec nevznikla. :D Díky :+:+
773641
Svatební cesta do Jiljí - Netuším, jak mi mohl tenhle film utéct. Od scény ztráty/nálezy jsem brečela smíchy, chemie Šafránkové a Abrháma je i přes displej notebooku jasně hmatatelná a jsem si jistá, že kdyby takové předmanželské teambuildingy byly povinné, tak se rozvádí výrazně méně manželství, protože by jich většina vůbec nevznikla. *:D* Díky *:+**:+*
Corona Movie Challenge Completed
771238
6 -2
reagují: verbst
reagovat

Weathering With You

Chčije a chčije. A potom chvíľku nechčije. A potom opäť chčije A potom chvíľku sneží (jediná naozaj majstrovsky magická scéna filmu). Šinkai si evidentne povedal, že je génius a vypľul zo seba megaambiciózne WTF, pri ktorom som sa striedavo nudil alebo chytal za hlavu. Tvári sa to ohromne dôležito a pri tom to nefunguje na tej najzákladnejšej úrovni. Postavy otravné, hudba príšerná, tempo rozbité a stvorený svet nedôveryhodný. Jediné čo stojí za pochvalu je občas krásny vizuál. ktorého bolo pre podobnú zlátaninu škoda. 4/10
P.S. Záhrada slov sa mi dosť páčila a z Your name som bol nadšený, takže to nie tým, že by mi Šinkaiov štýl a poetika nesedeli.
773580
Chčije a chčije. A potom chvíľku nechčije. A potom opäť chčije A potom chvíľku sneží (jediná naozaj majstrovsky magická scéna filmu). Šinkai si evidentne povedal, že je génius a vypľul zo seba megaambiciózne WTF, pri ktorom som sa striedavo nudil alebo chytal za hlavu. Tvári sa to ohromne dôležito a pri tom to nefunguje na tej najzákladnejšej úrovni. Postavy otravné, hudba príšerná, tempo rozbité a stvorený svet nedôveryhodný. Jediné čo stojí za pochvalu je občas krásny vizuál. ktorého bolo pre podobnú zlátaninu škoda. 4/10 P.S. Záhrada slov sa mi dosť páčila a z Your name som bol nadšený, takže to nie tým, že by mi Šinkaiov štýl a poetika nesedeli.
Weathering With You
3 0
reagovat

The Christmas Chronicles 2

Co tohle bylo kruci za chujovinu? Takhle podrazit skvělý jedničce nohy, která přinesla mezi vánoční filmy svěží vítr s příjemným humorem a zápletkou sice ohranou (záchrana Vánoc), ale za to ve skvělé, vtipné formě, s brilantním Kurtem, kterýmu to jako Santovi šiklo a byl správně charismatický a tempem, který odsýpalo a zbytečně nedrhlo.

Pokračování bylo bohužel úplný opak všeho, co jsem právě zmínil. Chvílemi mi připadalo, jak kdyby Netflix požádal dětský cast, aby si napsali scénář sami, čímž se snažili podpořit asi dětskou fantasii a tvořivost, ale vznikl z toho naprostý blivajz plný křeče s naprostou absencí jakéhokoli decentního humoru, který jsem se snažil najít ještě v závěrečných titulcích, ale ani tam nebyl, takže jako velký zklamání. :(

Tohle nemělo vůbec vzniknout, samozřejmě peníze a sledovanost mluví jinak, ale každý rozumný divák, který tohle zhlédne, to nebude nikomu doporučovat jako dobrý vánoční film do pohody.
773568
Co tohle bylo kruci za chujovinu? Takhle podrazit skvělý jedničce nohy, která přinesla mezi vánoční filmy svěží vítr s příjemným humorem a zápletkou sice ohranou (záchrana Vánoc), ale za to ve skvělé, vtipné formě, s brilantním Kurtem, kterýmu to jako Santovi šiklo a byl správně charismatický a tempem, který odsýpalo a zbytečně nedrhlo. Pokračování bylo bohužel úplný opak všeho, co jsem právě zmínil. Chvílemi mi připadalo, jak kdyby Netflix požádal dětský cast, aby si napsali scénář sami, čímž se snažili podpořit asi dětskou fantasii a tvořivost, ale vznikl z toho naprostý blivajz plný křeče s naprostou absencí jakéhokoli decentního humoru, který jsem se snažil najít ještě v závěrečných titulcích, ale ani tam nebyl, takže jako velký zklamání. *:(* Tohle nemělo vůbec vzniknout, samozřejmě peníze a sledovanost mluví jinak, ale každý rozumný divák, který tohle zhlédne, to nebude nikomu doporučovat jako dobrý vánoční film do pohody.
The Christmas Chronicles 2
5 -2
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
díkec..tohle téma miluju a Neil umí bejt dobrej řezník..ale už z traileru me šíleně vytáčí, že ta buchta tam dostává strašný kapky ale pořád má perfektní tvář jak modelka... Vzpomněl sem si na super Claire Foy v Season of the witch, tam to fakt nedávalo dojem modelky v kleci..
773556
díkec..tohle téma miluju a Neil umí bejt dobrej řezník..ale už z traileru me šíleně vytáčí, že ta buchta tam dostává strašný kapky ale pořád má perfektní tvář jak modelka... Vzpomněl sem si na super [url=https://www.csfd.cz/tvurce/48882-claire-foy/]Claire Foy[/url] v Season of the witch, tam to fakt nedávalo dojem modelky v kleci..
773550
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Skús tu u konkurencie. :D
773550
Skús [url=https://www.fandimefilmu.cz/clanek/25560-the-reckoning-ani-carodejnice-to-v-morem-zasazene-evrope-nemely-lehke]tu [/url]u konkurencie. *:D*
773539
2 0
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
neeee, stazeno..chci to videt hned
773539
neeee, stazeno..chci to videt hned
773508
1 0
reagují: Sub-Zero
reagovat

The Reckoning

Marshallova verzia Kladiva na čarodejnice - trailer (zatiaľ v nízkom rozlíšení).
Hodnotenia nanajvýš priemerné, ale aj tak som zvedavý.
773508
Marshallova verzia Kladiva na čarodejnice - [url=https://www.youtube.com/watch?v=ZatayPzV1-I]trailer[/url] (zatiaľ v nízkom rozlíšení). Hodnotenia nanajvýš priemerné, ale aj tak som zvedavý.
The Reckoning
1 0
reagují: dreamy
reagovat

The Lego Star Wars Holiday Special

Fajn oddychovka na tři čtvrtě hodiny. Nic zásadního, ale pár vtipů mě pobavilo, a samozřejmě to má úžasnou hudbu. 6/10 
773455
Fajn oddychovka na tři čtvrtě hodiny. Nic zásadního, ale pár vtipů mě pobavilo, a samozřejmě to má úžasnou hudbu. 6/10 
The Lego Star Wars Holiday Special
3 0
reagovat

Mank

Nechal som to uležať a výsledok = dostal som estetický zážitok (forma > obsah, ale že tá forma stojí za to :+) a náhľad do zákulisia filmového biznisu, a to mi v podstate stačilo, po traileroch som bol na to tak nejak aj pripravený. Chápem, že sa v tom každý nenájde. Doteraz som o  Mankiewiczovi nemal ani tucha, no že by si tým filmom nejak získal moje sympatie, to rozhodne nie (a nemyslím tým, že by Oldman nepodal solídny výkon). Ale znovu podotýkam, je to parádna filmárčina, remeselne fakt na vysokej úrovni.
slabších 8/10

- vo Fincherovej filmografii sú pre mňa atraktívnejšie kúsky, toto už nemám potrebu vidieť druhýkrát. 
773453
Nechal som to uležať a výsledok = dostal som estetický zážitok (forma > obsah, ale že tá forma stojí za to *:+*) a náhľad do zákulisia filmového biznisu, a to mi v podstate stačilo, po traileroch som bol na to tak nejak aj pripravený. Chápem, že sa v tom každý nenájde. Doteraz som o  Mankiewiczovi nemal ani tucha, no že by si tým filmom nejak získal moje sympatie, to rozhodne nie (a nemyslím tým, že by Oldman nepodal solídny výkon). Ale znovu podotýkam, je to parádna filmárčina, remeselne fakt na vysokej úrovni. slabších [b]8/10[/b] - vo Fincherovej filmografii sú pre mňa atraktívnejšie kúsky, toto už nemám potrebu vidieť druhýkrát. 
Mank
4 0
reagovat
reaguje na: slord

The Spy Who Loved Me

Protože Nobody Does It Better, což je pro mne druhý nejlepší Bond song. Protože Jaws, ze kterýho jsem měl jako malej solidně nahnáno. Protože "ženská za volantem..." hláška :D a výběr lokací byl taky cajk. 
773440
Protože Nobody Does It Better, což je pro mne druhý nejlepší Bond song. Protože Jaws, ze kterýho jsem měl jako malej solidně nahnáno. Protože "ženská za volantem..." hláška *:D* a výběr lokací byl taky cajk. 
The Spy Who Loved Me
773385
4 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Výborně, víc jsem si snad ani přát nemohl! :+

A protinávrh také fajn - už léta si říkám, že bych to asi měl vidět (devadesátkovou verzi mám moc rád), tak se snad konečně přinutím... :)
773432
Výborně, víc jsem si snad ani přát nemohl! *:+* A protinávrh také fajn - už léta si říkám, že bych to asi měl vidět (devadesátkovou verzi mám moc rád), tak se snad konečně přinutím... *:)*
773421
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen

Corona Movie Challenge Completed

Holiday Affair - To mi sedlo parádně. Mitchum a Leigh výborní. Nejvíc mě ale bavil Carl, taková chodící reklama na gentlemana a správného chlapa do nepohody. Scéna na policejní stanici s plukovníkem Potterem je geniální. :D Děkuji.
Na oplátku ti dávám The Shop Around the Corner (1940) - jedna z nejlepších romantických komedií s vánoční atmosférou a postavami s krásnými českými jmény (Kralik, Matushek, Novotny), i když se film odehrává v Budapešti.
773421
Holiday Affair - To mi sedlo parádně. Mitchum a Leigh výborní. Nejvíc mě ale bavil Carl, taková chodící reklama na gentlemana a správného chlapa do nepohody. Scéna na policejní stanici s plukovníkem Potterem je geniální. *:D* Děkuji. Na oplátku ti dávám The Shop Around the Corner (1940) - jedna z nejlepších romantických komedií s vánoční atmosférou a postavami s krásnými českými jmény (Kralik, Matushek, Novotny), i když se film odehrává v Budapešti.
Corona Movie Challenge Completed
772682
6 0
reagují: SeldomSeen
reagovat

Zase Vánoce (2020)

Fajn brazilské vánoční překvápko od Netflixu :+ Škoda trochu divočejšího uřvaného úvodu, kdy se to hledalo. Ale když se to rozjelo, tak jsem si vzpomněl na ty nejlepší žánrovky s Timem Allenem nebo třeba Click se Sandlerem. Zatím asi nejlepší letošní vánoční film.8/10
773420
Fajn brazilské vánoční překvápko od Netflixu *:+* Škoda trochu divočejšího uřvaného úvodu, kdy se to hledalo. Ale když se to rozjelo, tak jsem si vzpomněl na ty nejlepší žánrovky s Timem Allenem nebo třeba Click se Sandlerem. Zatím asi nejlepší letošní vánoční film.8/10
Zase Vánoce (2020)
2 -1
reagovat
U mě asi taky Chobotnička. Už jenom za ta vraždící dvojčata Mišku a Grišku. :))
773415
U mě asi taky Chobotnička. Už jenom za ta vraždící dvojčata Mišku a Grišku. *:))*
2 -2
reagovat
reaguje na: slord
Octopussy se obecně považuje za jeden z horších dílů, ale osobně mě taky docela bavila.

Za mě tedy ten první, Live and Let Die.
773407
Octopussy se obecně považuje za jeden z horších dílů, ale osobně mě taky docela bavila. Za mě tedy ten první, Live and Let Die.
773385
4 -1
reagovat

Mank 2020

Mank 9/10 chápem prečo to väčšinu ľudí "nudí" a podobne ale ja som očividne cieľovka.
773399
Mank 9/10 chápem prečo to väčšinu ľudí "nudí" a podobne ale ja som očividne cieľovka.
Mank 2020
5 -1
reagovat
reaguje na: squirrel
Určite si pozriem. :) dik
773397
Určite si pozriem. *:)* dik
773387
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se