Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14221 - 14240 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Horor Fritt Vilt aneb Cold Prey aneb Ledová kořist

Má to ještě další díly, ale já mám nejraději ten první a dávám ho každé svátky.

Parta více méně dementních snowborďáků uvězněná v opuštěném horském baráku - krásně předvídatelná vybíjená, slušné gore...

Vždycky na mě dýchne vánoční atmosféra
772870
Horor Fritt Vilt aneb Cold Prey aneb Ledová kořist Má to ještě další díly, ale já mám nejraději ten první a dávám ho každé svátky. Parta více méně dementních snowborďáků uvězněná v opuštěném horském baráku - krásně předvídatelná vybíjená, slušné gore... Vždycky na mě dýchne vánoční atmosféra
772826
4 0
reagovat
reaguje na: Cinefil

Nový rok a Interstellar

Interstellar je vlastně takový "lidstvo se z toho nějak vyhrabe" feel good film :D. Vím, že to není zrovna první věc, co by o tom filmu někdo řekl, ale takhle jej vnímám já a proto si jej celkem rád připomínám právě na přelomu roku. Obvzlášť v době pandemie mi to přijde trefné.:+
772869
Interstellar je vlastně takový "lidstvo se z toho nějak vyhrabe" feel good film *:D*. Vím, že to není zrovna první věc, co by o tom filmu někdo řekl, ale takhle jej vnímám já a proto si jej celkem rád připomínám právě na přelomu roku. Obvzlášť v době pandemie mi to přijde trefné.*:+*
Nový rok a Interstellar
772826
8 0
reagují: Snipsley
reagovat
Já tu včera napsal delší výčet a zjistil já že nic nevyhovuje přísným pravidlům, tak jsem to radši smaznul. :D

U nás pravidelně běží Stalag 17, v jeden okamžik tam vánoční linka je, ale pořád je to jako válečný film ze zajateckého tábora docela neortodoxní. Doporučuji, škoda že z toho u nás není větší klasika. 

Jinak jsou u nás Vánoce hodně o letitých filmech, táta si vždycky vzpomene na nějaký komunistický válečný  film, kde dělal komparz a já hledám. Babičce je už hodně přes 80 a docela koukám jaké klasické hollywoodské filmy za komunismu a kde byla schopna nakoukat. To je pak docela detektivka najít, ale evidentně se sem těch velkých klasik hodně dostalo. :) 
772868
Já tu včera napsal delší výčet a zjistil já že nic nevyhovuje přísným pravidlům, tak jsem to radši smaznul. *:D* U nás pravidelně běží Stalag 17, v jeden okamžik tam vánoční linka je, ale pořád je to jako válečný film ze zajateckého tábora docela neortodoxní. Doporučuji, škoda že z toho u nás není větší klasika.  Jinak jsou u nás Vánoce hodně o letitých filmech, táta si vždycky vzpomene na nějaký komunistický válečný  film, kde dělal komparz a já hledám. Babičce je už hodně přes 80 a docela koukám jaké klasické hollywoodské filmy za komunismu a kde byla schopna nakoukat. To je pak docela detektivka najít, ale evidentně se sem těch velkých klasik hodně dostalo. :) 
2 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Já si dávám pravidelně trilogii Návrat do budoucnosti :)
772867
Já si dávám pravidelně trilogii Návrat do budoucnosti :)
772826
3 -1
reagovat

Obyčejní lidé (1980)

Hodně dobré rodinné drama a Robert Redford jako režisér začal fakt výborně. :+
772854
Hodně dobré rodinné drama a Robert Redford jako režisér začal fakt výborně. *:+*
Obyčejní lidé (1980)
2 0
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
U Gremlins si na tenkom ľade, Mogwai bol darček.
Celkovo dosť vecí od Burtona má takú Vianočnú (tajomno rozprávkovo zimnú) atmosféru Ryba, Edward, Nočná mora (tenký ľad), Mŕtva nevesta.

Neodohráva sa V Brugách okolo Vianoc ?
Taxi 3 ?? možno, možno.
772852
U Gremlins si na tenkom ľade, Mogwai bol darček. Celkovo dosť vecí od Burtona má takú Vianočnú (tajomno rozprávkovo zimnú) atmosféru Ryba, Edward, Nočná mora (tenký ľad), Mŕtva nevesta. Neodohráva sa V Brugách okolo Vianoc ? Taxi 3 ?? možno, možno.
772847
4 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Batman sa vracia, Gremlins. Môže byť?! ?)
772847
Batman sa vracia, Gremlins. Môže byť?! *?)*
772826
5 0
reagují: Maverick
reagovat

Voces/Hlasy

Milovníci hororov, dávam do pozornosti! Španieli sa učia remeslu od majstrov a hoci to kopíruje Insidious, V zajatí démonov či Ženu v čiernom, má to úroveň a produkcia je na najlepšej ceste. :+
7+/10
772837
[b]Milovníci hororov, dávam do pozornosti![/b] Španieli sa učia remeslu od majstrov a hoci to kopíruje [i]Insidious[/i], [i]V zajatí démonov[/i] či[i] Ženu v čiernom[/i], má to úroveň a produkcia je na najlepšej ceste. *:+* 7+/10
Voces/Hlasy
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Taky se počítá. :+ Já bych si tam klidně šoupnul Spider-Man 2, ke kterému mám hluboký vztah :D
772836
Taky se počítá. *:+* Já bych si tam klidně šoupnul Spider-Man 2, ke kterému mám hluboký vztah *:D*
772835
2 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bez vánoční tématiky, ale byl to první film, kterej jsme kdysi pustili na nový, konečně pořádný televizi.

X-Men: First Class

Jinak u nás na to většinou vůbec není čas. Různý návštěvy, betlémy, kostely, rodina. Večer padneme úplně hotový :D
Ale manželka teda o vánocích drží pevnou ruku tradičních pohádek a s tím, že ten náš tříleťák už to tak nějak vnímá se to asi moc měnit nebude.
772835
Bez vánoční tématiky, ale byl to první film, kterej jsme kdysi pustili na nový, konečně pořádný televizi. X-Men: First Class Jinak u nás na to většinou vůbec není čas. Různý návštěvy, betlémy, kostely, rodina. Večer padneme úplně hotový *:D* Ale manželka teda o vánocích drží pevnou ruku tradičních pohádek a s tím, že ten náš tříleťák už to tak nějak vnímá se to asi moc měnit nebude.
772826
3 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
To musím dohnat :+
772831
To musím dohnat *:+*
772829
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Kiss Kiss Bang Bang
772829
Kiss Kiss Bang Bang
772826
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
My sme si dlhú dobu na Vianoce púštali Pána Prsteňov a potom i Hobbita. Samozrejne nie celého ale každý deň jeden diel. :)

A zo seriálov sme si púštali vianočné diely Futuramy. :D
772828
My sme si dlhú dobu na Vianoce púštali Pána Prsteňov a potom i Hobbita. Samozrejne nie celého ale každý deň jeden diel. *:)* A zo seriálov sme si púštali vianočné diely Futuramy. *:D*
772826
5 0
reagovat
reaguje na: departed
Na songy nesahat! 
Boogie 2Nite
I got Love
Muzik

Klasika, né! A navíc mě to představilo Stathama :)
772827
Na songy nesahat!  Boogie 2Nite I got Love Muzik Klasika, né! A navíc mě to představilo Stathama *:)*
772823
2 0
reagovat

Vánoční anketa

Když se nyní s každým dnem blíží Vánoce a televize je plná vánočních, okoukaných klasik, navrhuji originální anketu svých oblíbených vánočních filmů.

Jaký je váš oblíbený netradiční vánoční film?

Podmínkou je:
  • Film nesmí popisovat vánoční zvyky (dárky, stromeček, návštěvy, Silvestr atd.), ale může se odehrávat přímo o Vánocích (Smrtonosná past, Nic nás nerozdělí)
  • Nesmí to být známé pohádky ani animáky (disneyovky, pixarovky, české pohádky), neznámé to být mohou
  • Film by měl být částečně na Vánoce vhodný (atmosféra, sníh, přátelství, ale klidně i horor)
  • Film by neměl být pravidelně reprízován v české televizi, pokud splňuje i ostatní podmínky (Smrtonosná past to tedy být může, páč Vánoce tolik necituje)
  • Může to být jakýkoliv žánr kromě zmíněných pohádek a animáků výše
Co vy na to? Máte nějaké tipy? A napište proč.

Za mě:
  • Harry Potter a Vězeň z Azkabanu - Úžasná nejen vánoči, ale předevší halloweenská atmosféra díky Cuarónově režii.
  • Nic nás nerozdělí - Zkrátka vánoční katastrofický film, který funguje kdykoliv, ale o Vánocích má největší dopad.
  • Protivný, sprostý holky - Protože sexy vánoční taneček :D
  • Kokosy na sněhu - Jedna z nejlepší pseudo-sportovních komedií, "nikdy se nevzdávej".
  • Přednosta stanice - Nesmrtelná burianovka se stále aktuálními vtipy na dráhu.
  • Iron Man 3 - Prostě vánoční marvelovka.
772826
Když se nyní s každým dnem blíží Vánoce a televize je plná vánočních, okoukaných klasik, navrhuji originální anketu svých oblíbených vánočních filmů. [b]Jaký je váš oblíbený netradiční vánoční film? [/b]Podmínkou je: [list][*]Film [b]nesmí [/b]popisovat vánoční zvyky (dárky, stromeček, návštěvy, Silvestr atd.), ale může se odehrávat přímo o Vánocích (Smrtonosná past, Nic nás nerozdělí)[/*][*][b]Nesmí [/b]to být [b]známé pohádky [/b]ani animáky (disneyovky, pixarovky, české pohádky), neznámé to být mohou [/*][*]Film [b]by měl být[/b] částečně na Vánoce vhodný (atmosféra, sníh, přátelství, ale klidně i horor)[/*][*]Film by [b]neměl [/b]být pravidelně reprízován v české televizi, pokud splňuje i ostatní podmínky (Smrtonosná past to tedy být může, páč Vánoce tolik necituje) [/*][*]Může to být [b]jakýkoliv žánr [/b]kromě zmíněných pohádek a animáků výše[/*][/list]Co vy na to? Máte nějaké tipy? A napište proč. Za mě: [list][*][b]Harry Potter a Vězeň z Azkabanu [/b]- Úžasná nejen vánoči, ale předevší halloweenská atmosféra díky Cuarónově režii[b].[/b][/*][*][b]Nic nás nerozdělí [/b]- Zkrátka vánoční katastrofický film, který funguje kdykoliv, ale o Vánocích má největší dopad.[b] [/b][/*][*][b]Protivný, sprostý holky [/b]- Protože sexy vánoční taneček[b] *:D* [/b][/*][*][b]Kokosy na sněhu - [/b]Jedna z nejlepší pseudo-sportovních komedií, "nikdy se nevzdávej".[b] [/b][/*][*][b]Přednosta stanice [/b]- Nesmrtelná burianovka se stále aktuálními vtipy na dráhu.[b] [/b][/*][*][b]Iron Man 3 [/b]- Prostě vánoční marvelovka. [/*][/list]
Vánoční anketa
9 -1
reagovat

The Transporter

Áčkový cheesy shit s béčkovou akcí, céčkovým scénářem, déčkovými hereckými výkony a éčkovou muzikou. Asi jsem úplně po těch letech zapomněl, jak moc špatný to vlastně je.

Je to přeci jen beesonovka, takže over-the-top akce s nepravděpodobnými situacemi je tu přirozeně, jen nevím, proč to působilo, jak kdyby scénář psal desetiletý kluk, který zrovna dokončil školní úkoly a měl zrovna pár minut navíc než vyrazí na fotbalový trénink.

Zároveň ten samý kluk k filmu skládal i hudbu, protože to znělo a působilo jak z počítačového programu volně ke stažení namixovaný během dvou hodin. Legenda by řekla "tady vidím velký špatný", já říkám vidím velký sračo.

PS: nejbanálnější na celém filmu byly digitální stopy po právě vypálených kulkách.
772823
Áčkový cheesy shit s béčkovou akcí, céčkovým scénářem, déčkovými hereckými výkony a éčkovou muzikou. Asi jsem úplně po těch letech zapomněl, jak moc špatný to vlastně je. Je to přeci jen beesonovka, takže over-the-top akce s nepravděpodobnými situacemi je tu přirozeně, jen nevím, proč to působilo, jak kdyby scénář psal desetiletý kluk, který zrovna dokončil školní úkoly a měl zrovna pár minut navíc než vyrazí na fotbalový trénink. Zároveň ten samý kluk k filmu skládal i hudbu, protože to znělo a působilo jak z počítačového programu volně ke stažení namixovaný během dvou hodin. Legenda by řekla "tady vidím velký špatný", já říkám vidím velký sračo. [i]PS: nejbanálnější na celém filmu byly digitální stopy po právě vypálených kulkách.[/i]
The Transporter
2 -4
reagují: verbst
reagovat

Extraction 4/10

A co toto bylo za chujovinu? Prislo me to jak ty cinske filmy s jednou tezce preplacenou Beckovou hollywood star, kde se pul filmu snazite zorientovat ve vsech tech divnych jmenech. Tady nastesti neni zadna premysliva zapletka, takze se staci oddat flow akce. Coz funguje tak... pul filmu? Uznavam snazeni te one-shot patnactiminutovky, nicmene omezeni rozpoctu, stabu a asi i casu je videt. Pripadal jsem si jak pri sledovani konce klipu Michaela Jacksona - Black and White. To byl Mighty morphing mezi zabery jak od Power Rangers. Myslim, ze pokud nejsou schopni udelat aspon pul minutové opravdové one-shot zabery, tak to radsi nemaj delat. Ke konci jsem si dal tak 15 minut slofika, takze netusim jak se urcite postavy dali dohromady, ale bylo mi to vlastne jedno. Nejlepsi vec na celem filmu byla totalni destrukce gangu 10-letych deti.
772817
A co toto bylo za chujovinu? Prislo me to jak ty cinske filmy s jednou tezce preplacenou Beckovou hollywood star, kde se pul filmu snazite zorientovat ve vsech tech divnych jmenech. Tady nastesti neni zadna premysliva zapletka, takze se staci oddat flow akce. Coz funguje tak... pul filmu? Uznavam snazeni te one-shot patnactiminutovky, nicmene omezeni rozpoctu, stabu a asi i casu je videt. Pripadal jsem si jak pri sledovani konce klipu Michaela Jacksona - Black and White. To byl Mighty morphing mezi zabery jak od Power Rangers. Myslim, ze pokud nejsou schopni udelat aspon pul minutové opravdové one-shot zabery, tak to radsi nemaj delat. Ke konci jsem si dal tak 15 minut slofika, takze netusim jak se urcite postavy dali dohromady, ale bylo mi to vlastne jedno. Nejlepsi vec na celem filmu byla totalni destrukce gangu 10-letych deti.
Extraction 4/10
7 -11
reagovat
reaguje na: pepo
Beru! Caryho mam relativne nakoukaneho, ale tohle se mi dosud vyhybalo - a vypada to slibne...:+
772777
Beru! Caryho mam relativne nakoukaneho, ale tohle se mi dosud vyhybalo - a vypada to slibne...*:+*
772776
2 0
reagovat

Challenge completed

Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář

Prvú hodinku som bol trochu rozorvaný. Aj napriek niekorým smrtiacim hláškam (nemý film) a gagom (maľovanie) sa mi to totiž viac páčilo ako červená knižnica než paródia na ňu (som divný, ja viem). Potom sa však prehodí na ďalší prevodový stupeň a graduje to až do úžasného záverečného aktu, ktorý som sa komplet prerehotal nahlas. Jediná škoda je tá dĺžka. Predsa len to mohlo byť kratšie a údernejšie. Ale na druhej strane by som sa asi nedostal, kam som mal. Skvelá paródia a rozhodne jedna z českých najlepších. 9/10

ďakujem krásne za tip. A protinomináciu SeldomSeen dostane niečo veľmi podobné. Akurát americké od režiséra Spievania v daždi s Cary Grantom a Ingrid Bergman :) 
link
772776
[i][b]Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář[/b][/i] Prvú hodinku som bol trochu rozorvaný. Aj napriek niekorým smrtiacim hláškam (nemý film) a gagom (maľovanie) sa mi to totiž viac páčilo ako červená knižnica než paródia na ňu (som divný, ja viem). Potom sa však prehodí na ďalší prevodový stupeň a graduje to až do úžasného záverečného aktu, ktorý som sa komplet prerehotal nahlas. Jediná škoda je tá dĺžka. Predsa len to mohlo byť kratšie a údernejšie. Ale na druhej strane by som sa asi nedostal, kam som mal. Skvelá paródia a rozhodne jedna z českých najlepších. 9/10 ďakujem krásne za tip. A protinomináciu [url=https://profil.moviezone.cz/SeldomSeen]SeldomSeen[/url] dostane niečo veľmi podobné. Akurát americké od režiséra Spievania v daždi s Cary Grantom a Ingrid Bergman :)  http://www.csfd.cz/film/2414-indiskretni-pribeh/komentare/
Challenge completed
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
traffic (2000)
50% - kdybych si po sty poslech boards of canada, tak sem nemusel slapnout do tohohle hovna.
772773
traffic (2000) 50% - kdybych si po sty poslech [url=https://youtu.be/2jTg-q6Drt0]boards of canada[/url], tak sem nemusel slapnout do tohohle hovna.
1 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se