Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15721 - 15740 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
To není žádná moje logika, ale doslovná definice, ale je pravda že z poslední doby to platí na hodně hrdinek, protože jsou blbě napsaný a scénáristy přepere touha po silné ženské hrdince.
772449
To není žádná moje logika, ale doslovná definice, ale je pravda že z poslední doby to platí na hodně hrdinek, protože jsou blbě napsaný a scénáristy přepere touha po silné ženské hrdince.
772448
3 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podle tvojí logiky jsou ale Mary Sue všechny hlavní hrdinky každýho hollywoodskýho filmu ever.

Já bych to dál nerozváděl. Queen's Gambit mám rozhodně v plánu, tak vám pak napíšu, jak to ve skutečnosti je. Nemáte za co. ;)
772448
Podle tvojí logiky jsou ale Mary Sue všechny hlavní hrdinky každýho hollywoodskýho filmu ever. Já bych to dál nerozváděl. Queen's Gambit mám rozhodně v plánu, tak vám pak napíšu, jak to ve skutečnosti je. Nemáte za co. *;)*
772447
12 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
idealized or flawless :)

Nádherná chytrá holka asi nemůže být víc idealized. 
772447
idealized or flawless *:)* Nádherná chytrá holka asi nemůže být víc idealized. 
772445
2 -7
reagují: Ne__Ty, Memphis
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak flawless rozhodně nesedí, ne? Však jsi sám měl výtky k jejímu chování, pokud se nepletu.
772445
Tak flawless rozhodně nesedí, ne? Však jsi sám měl výtky k jejímu chování, pokud se nepletu.
772444
1 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Diego.Dorlan
Pravidla jako "A Mary Sue is a generic name for any fictional character" a "[i]Mary Sues are often an author's idealized or flawless self-insertion." Který to nesplňuje myslíš vážně nebo si děláš srandu? :D

[/i]They may excel at tasks that should not be possible for them

platí (na tom je to postavené

 they may upstage the protagonist of a fictional setting, such as by saving them.

platí (její vztah k adoptivní matce a v podstatě to jak reprezentovala)

They may disregard previously established aspects of the fiction such as characterization and natural laws.

platí (v podstatě celou dobu posunovala tu hranici na co má a nemá mít = porušovala zákony okolí)

They may also be praised by every other character in the work 

100% platí, každý jí chválil

The Mary Sue is a type of stock character.

ano, je 

Kámo sorry, díky ale ne. 
772444
Pravidla jako "[i]A Mary Sue is a generic name for any [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Character_(arts)]fictional character[/url]" a "[i]Mary Sues are often an author's idealized or flawless [/i][url=https://en.wikipedia.org/wiki/Self-insertion]self-insertion[/url][i]." Který to nesplňuje myslíš vážně nebo si děláš srandu? *:D* [/i][/i]They may excel at tasks that should not be possible for them platí (na tom je to postavené  they may upstage the protagonist of a fictional setting, such as by saving them. platí (její vztah k adoptivní matce a v podstatě to jak reprezentovala) They may disregard previously established aspects of the fiction such as characterization and natural laws. platí (v podstatě celou dobu posunovala tu hranici na co má a nemá mít = porušovala zákony okolí) They may also be praised by every other character in the work  100% platí, každý jí chválil The Mary Sue is a type of [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Stock_character]stock character[/url]. ano, je  Kámo sorry, díky ale ne. 
772442
2 -11
reagují: Ne__Ty
reagovat
Mně naopak hrdinka přišla jako ukázková ne Mary Sue. Má obrovský talent na šachy? Ano. Vyniká v něčem dalším? Ne (pokud nepočítáme, že chlastá první ligu). Stačil by jí jen talent? Ne. Nějakou dobu jí trvá než porazí svého prvního učitele. A i když do světa šachů pronikne, pořád naráží na silné protivníky (kovboj i Rus). A ona šachům obětuje veškerý svůj život a volný čas. Studuje předchozí hry, odbornou literaturu, terminologii i veškerou taktiku. Skoro nedá knihy z ruky. A skoro jeden díl je věnovaný tomu, že musí vyrůst, že nestačí ten dar, který získala. A navíc ten dar není samospásný, alkoholový démon jí přemůže. A to je další argument proti Mary Sue, ta by měla být dokonalá ve všech ohledech. A to není. Její chování a přístup k ostatním je přinejmenším na pováženou. A to z ní nedělá jednolitou postavu.
EDIT: A navíc potřebuje pomoc okolí (na šachy i alkohol). Nezvládla by to sama, není nějaká vyvolená, které se všichni klaní. 
772443
Mně naopak hrdinka přišla jako ukázková ne Mary Sue. Má obrovský talent na šachy? Ano. Vyniká v něčem dalším? Ne (pokud nepočítáme, že chlastá první ligu). Stačil by jí jen talent? Ne. Nějakou dobu jí trvá než porazí svého prvního učitele. A i když do světa šachů pronikne, pořád naráží na silné protivníky (kovboj i Rus). A ona šachům obětuje veškerý svůj život a volný čas. Studuje předchozí hry, odbornou literaturu, terminologii i veškerou taktiku. Skoro nedá knihy z ruky. A skoro jeden díl je věnovaný tomu, že musí vyrůst, že nestačí ten dar, který získala. A navíc ten dar není samospásný, alkoholový démon jí přemůže. A to je další argument proti Mary Sue, ta by měla být dokonalá ve všech ohledech. A to není. Její chování a přístup k ostatním je přinejmenším na pováženou. A to z ní nedělá jednolitou postavu. EDIT: A navíc potřebuje pomoc okolí (na šachy i alkohol). Nezvládla by to sama, není nějaká vyvolená, které se všichni klaní. 
9 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

Mary Sue

Tak se podíváme na ten popis hezky postupně:

A Mary Sue is a generic name for any fictional character (usually female) who is so competent or perfect that this appears unrealistic for the world's settings, even in the context of the fictional setting.

  • Nemyslím si, že by se to aplikovalo. Není extrémně/nerealisticky lepší než ostatní, naopak s těmi lepšími vcelku dlouho prohrává a musí se snažit, aby je nakonec porazila. To velmi často až na několikáty pokus.

Mary Sues are often an author's idealized or flawless self-insertion.

  • Irrelevantní

They may excel at tasks that should not be possible for them.

  • Nevidím, jak by se to mohlo aplikovat. Ano, má talent, ale to je téměř vždy požadavek pro to, aby člověk vůbec mohl aspirovat na excelenci téměř v jakémkoliv oboru.

They may upstage the protagonist of a fictional setting, such as by saving them.

  • Irrelevantní a jak tu níže padlo: ona je tak, kdo často pořebuje tu pomoc okolí, aby se vůbec dostala tak daleko.

They may disregard previously established aspects of the fiction such as characterization and natural laws.

  • Rozhodně se to nijak neaplikuje v případě seriálu

They may also be praised by every other character in the work, especially by the antagonist of the work, regardless of whoever the Mary Sue characters are.

  • Toto by se dalo opravdu aplikovat, ale i zde bych to vnímal jako "problém" si to tímto způsobem vykládat vzhledem k povaze a ději seriálu.
Sečteno a podtrženo by se to dalo vztáhnout na 1/6 toho obecného popisu. Nepřijde mi, že by tedy byl vůbec prostor pro diskuzi o tom zda Beth Harmon je nebo není Mary Sue. Ano, je to wikipedie, ale přijde mi fér to použít jako argument, když jsi to sám poslal. A jako podklad pro tvůj úhel pohledu je splnění 1/6 bodů opravdu velmi málo.
772442
Tak se podíváme na ten popis hezky postupně: [i]A Mary Sue[b] [/b]is a generic name for any [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Character_(arts)]fictional character[/url] (usually female) who is so competent or perfect that this appears unrealistic for the world's settings, even in the context of the fictional setting.[/i] [list][*]Nemyslím si, že by se to aplikovalo. Není extrémně/nerealisticky lepší než ostatní, naopak s těmi lepšími vcelku dlouho prohrává a musí se snažit, aby je nakonec porazila. To velmi často až na několikáty pokus.[/*][/list] [i]Mary Sues are often an author's idealized or flawless [/i][url=https://en.wikipedia.org/wiki/Self-insertion]self-insertion[/url][i].[/i] [list][*]Irrelevantní[/*][/list] [i]They may excel at tasks that should not be possible for them.[/i] [list][*]Nevidím, jak by se to mohlo aplikovat. Ano, má talent, ale to je téměř vždy požadavek pro to, aby člověk vůbec mohl aspirovat na excelenci téměř v jakémkoliv oboru.[/*][/list] They may upstage the protagonist of a fictional setting, such as by saving them. [list][*]Irrelevantní a jak tu níže padlo: ona je tak, kdo často pořebuje tu pomoc okolí, aby se vůbec dostala tak daleko.[/*][/list] [i]They may disregard previously established aspects of the fiction such as characterization and natural laws. [/i] [list][*]Rozhodně se to nijak neaplikuje v případě seriálu[/*][/list] [i]They may also be praised by every other character in the work, especially by the [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Antagonist]antagonist[/url] of the work, regardless of whoever the Mary Sue characters are.[/i] [list][*]Toto by se dalo opravdu aplikovat, ale i zde bych to vnímal jako "problém" si to tímto způsobem vykládat vzhledem k povaze a ději seriálu.[/*][/list]Sečteno a podtrženo by se to dalo vztáhnout na 1/6 toho obecného popisu. Nepřijde mi, že by tedy byl vůbec prostor pro diskuzi o tom zda Beth Harmon je nebo není Mary Sue. Ano, je to wikipedie, ale přijde mi fér to použít jako argument, když jsi to sám poslal. A jako podklad pro tvůj úhel pohledu je splnění 1/6 bodů opravdu velmi málo.
Mary Sue
772435
10 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Super, kluci, dobrá práce :+ Tenhle seriál mě vůbec nezajímal, ale teď jste mě přesvědčili, že se na něj někdy podívám.
772441
Super, kluci, dobrá práce *:+* Tenhle seriál mě vůbec nezajímal, ale teď jste mě přesvědčili, že se na něj někdy podívám.
4 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Maminka by tě za tuhle mluvu nepochválila. ;)

Takže naučit se rusky, abys veděl o čem se lidé okolo baví a dorozuměl se je to stejné jako intenzivní studium veškerých materiálů o šachu, co vyšlo v ruštině? Protože v seriálu to druhé ani omylem nebylo. 

btw už vím odkud u tebe vane vítr, teď jsem se dočetl SJW hate na termín Mary Sue, který vymysleli šovinisti, aby bojovali proti silným ženským hrdinkám, lol. :D
772440
Maminka by tě za tuhle mluvu nepochválila. *;)* Takže naučit se rusky, abys veděl o čem se lidé okolo baví a dorozuměl se je to stejné jako intenzivní studium veškerých materiálů o šachu, co vyšlo v ruštině? Protože v seriálu to druhé ani omylem nebylo.  btw už vím odkud u tebe vane vítr, teď jsem se dočetl SJW hate na termín Mary Sue, který vymysleli šovinisti, aby bojovali proti silným ženským hrdinkám, lol. *:D*
772439
4 -9
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ten seriál nemůže za to, že jsi blbej a nedojde ti, že když se s někým v tom seriálu baví o tom, že by se měla začít učit rusky, a pak v Rusku rozumí tomu, o čem se ti lidé baví, že asi teda v mezičase, kterej nebyl vidět, se učila rusky. Jestli nutně potřebuješ všechno explicitně řečený a ukázaný, tak už dává řada věcí smysl.
772439
Ten seriál nemůže za to, že jsi blbej a nedojde ti, že když se s někým v tom seriálu baví o tom, že by se měla začít učit rusky, a pak v Rusku rozumí tomu, o čem se ti lidé baví, že asi teda v mezičase, kterej nebyl vidět, se učila rusky. Jestli nutně potřebuješ všechno explicitně řečený a ukázaný, tak už dává řada věcí smysl.
772438
6 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Uf, nikde tam fakt není, že ve velkém studovala, ani v angličtině, ani v ruštině. To není alternativní realita, ale už vyložená lež. 

btw píšeš tam že nad ní někdo drží ochranou ruku, přečteš si už konečně tu mou definici, kde se píše o Spockovi nebo Kirkovi? Přesně tohle je ono. Hlavně je tam proboha, že studuje, ne že se narodila a všechno uměla. 
772438
Uf, nikde tam fakt není, že ve velkém studovala, ani v angličtině, ani v ruštině. To není alternativní realita, ale už vyložená lež.  btw píšeš tam že nad ní někdo drží ochranou ruku, přečteš si už konečně tu mou definici, kde se píše o Spockovi nebo Kirkovi? Přesně tohle je ono. Hlavně je tam proboha, že studuje, ne že se narodila a všechno uměla. 
772436
2 -7
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nápodobně.

Ona se mimochodem v seriálu taky učí rusky. A taky byla posedlá. Tady je prostě vidět, jak jsi krásně mimo a nemáš na to, abys to uznal. Ale jsi mi víš kde, takže se o tom s tebou dál nebudu hádat. ;)

(btw. koupí baráku nikoho nezachraňuje, dělá to, protože ji podrazil a ona ten dům chce, vydělala si na to a může si to dovolit, jestli něco, tak je to další překážka, kterou poctivě překonala, ty ignorante)
772436
Nápodobně. Ona se mimochodem v seriálu taky učí rusky. A taky byla posedlá. Tady je prostě vidět, jak jsi krásně mimo a nemáš na to, abys to uznal. Ale jsi mi víš kde, takže se o tom s tebou dál nebudu hádat. *;)* (btw. koupí baráku nikoho nezachraňuje, dělá to, protože ji podrazil a ona ten dům chce, vydělala si na to a může si to dovolit, jestli něco, tak je to další překážka, kterou poctivě překonala, ty ignorante)
772435
5 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Upřímně už mě začínáš malilinko srát :) 

Jak by se mohli lidi shodnout na definici a jak alternativní fakta? Definovaný to je, x-krát jsem ti to sem postoval. Že se ti ta definice nelíbí nejsou alternativní fakta, ale tvůj názor. link

Bobby Fisher pravděpodobně studoval šachy jako nikdo jiný v historii, je jeden z důvodů proč je to teď tak důležité, byl posedlý všemi knihami a články o šachu, hromadně si to nechával překládat z Ruštiny. A měl nulovou pokoru k autoritám. Když tak o tom přemýšlím, co mne napadne byl její opak, až na to že byl geniální a kontroverzní. 

"Dokonce i ty turnajový prachy jí dojdou protože musí od nevlastního fotra koupit barák," Zachraňuje ostatní = definice Mary Sue, tohle myslíš vážně, jo? 
772435
Upřímně už mě začínáš malilinko srát *:)*  Jak by se mohli lidi shodnout na definici a jak alternativní fakta? Definovaný to je, x-krát jsem ti to sem postoval. Že se ti ta definice nelíbí nejsou alternativní fakta, ale tvůj názor. https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Sue Bobby Fisher pravděpodobně studoval šachy jako nikdo jiný v historii, je jeden z důvodů proč je to teď tak důležité, byl posedlý všemi knihami a články o šachu, hromadně si to nechával překládat z Ruštiny. A měl nulovou pokoru k autoritám. Když tak o tom přemýšlím, co mne napadne byl její opak, až na to že byl geniální a kontroverzní.  "Dokonce i ty turnajový prachy jí dojdou protože musí od nevlastního fotra koupit barák," Zachraňuje ostatní = definice Mary Sue, tohle myslíš vážně, jo? 
772432
2 -6
reagují: Diego.Dorlan, do_Od
reagovat
reaguje na: HAL
Hele, upřímně je mi fuk, co to z ní v tvých očích dělá, ale když už existuje tak debilní termín, jako Mary Sue, tak by se lidi aspoň mohli shodnout na tom, jak bude definovaný. Chápu, že tak někteří označovali Rey ve Star Wars, budiž - světelný meč v rukou držela asi minutu a už dokázala odrazit útok trénovaného Sitha, který je navíc extrémně zběhlý v používání Síly - sice si to lze snadno ospravedlnit tím, že jí ta Síla proudila ještě daleko víc, protože byla "vyvoleným", navíc ji těžce podcenil a sám byl rozhozený z toho, že chvíli předtím zabil vlastního tátu, ale to všechno je samozřejmě jen hloupý pohádkový vysvětlení toho, jak mladá holka porazila silného muže.

Nicméně ve srovnání s tím v gambitu sledujeme za A) postavu, která je silně inspirovaná Bobbym Fisherem - tedy skutečným šachovým mistrem, a za B) geniální mladou holku - světe div se, takoví lidé fakt existují - která od rána do večera nedělá nic jiného, než myslí na šachy, přehrává si partie v hlavě, nejdřív za pomocí prášků, které jí ulevují od jiných myšlenek (jako například smrt matky), později díky tunám knih, alkoholu a nakonec své vlastní představivosti. Odehraje tisíce partií, doslova tam je vidět ten progress, jak hraje na prvním turnaji, až po ten poslední, to fakt nejsou žádné jednorázové skoky, ani že by hrála furt stejně geniálně, konstantně se zlepšuje, jak díky vlastním studiím, tak díky studování protivníků, takže svoje nadání piluje až do samotného závěru. Jak je tohle bez prominutí kurva Mary Sue? Dokonce i ty turnajový prachy jí dojdou protože musí od nevlastního fotra koupit barák, takže nebýt její kámošky, ani by se na ten turnaj nedostala. Nehledě na to, že ze závislostí jí musí tahat ostatní, ostatně stejně jako jí pomáhají s přípravou na finální partie. Nebo jste u téhle části spali? Vždyť musí krást, aby si vůbec dovolila první šachovej časák. Té že padá všechno do klína? Ano, má šachové nadání, extrémní, ostatně bez toho se mistrem nikdo nestane, ale krucinál, od začátku si za tím šla, a všechno, co později dokázala, si těžce a zaslouženě vydřela.

A fakt bych nečekal, že tady někdy budeme muset podobnou debatu vůbec vést. S Tonym a jeho alternativními fakty mě to nepřekvapuje, zbytek ale těžce nechápu.
772432
Hele, upřímně je mi fuk, co to z ní v tvých očích dělá, ale když už existuje tak debilní termín, jako Mary Sue, tak by se lidi aspoň mohli shodnout na tom, jak bude definovaný. Chápu, že tak někteří označovali Rey ve Star Wars, budiž - světelný meč v rukou držela asi minutu a už dokázala odrazit útok trénovaného Sitha, který je navíc extrémně zběhlý v používání Síly - sice si to lze snadno ospravedlnit tím, že jí ta Síla proudila ještě daleko víc, protože byla "vyvoleným", navíc ji těžce podcenil a sám byl rozhozený z toho, že chvíli předtím zabil vlastního tátu, ale to všechno je samozřejmě jen hloupý pohádkový vysvětlení toho, jak mladá holka porazila silného muže. Nicméně ve srovnání s tím v gambitu sledujeme za A) postavu, která je silně inspirovaná Bobbym Fisherem - tedy skutečným šachovým mistrem, a za B) geniální mladou holku - světe div se, takoví lidé fakt existují - která od rána do večera nedělá nic jiného, než myslí na šachy, přehrává si partie v hlavě, nejdřív za pomocí prášků, které jí ulevují od jiných myšlenek (jako například smrt matky), později díky tunám knih, alkoholu a nakonec své vlastní představivosti. Odehraje tisíce partií, doslova tam je vidět ten progress, jak hraje na prvním turnaji, až po ten poslední, to fakt nejsou žádné jednorázové skoky, ani že by hrála furt stejně geniálně, konstantně se zlepšuje, jak díky vlastním studiím, tak díky studování protivníků, takže svoje nadání piluje až do samotného závěru. Jak je tohle bez prominutí kurva Mary Sue? Dokonce i ty turnajový prachy jí dojdou protože musí od nevlastního fotra koupit barák, takže nebýt její kámošky, ani by se na ten turnaj nedostala. Nehledě na to, že ze závislostí jí musí tahat ostatní, ostatně stejně jako jí pomáhají s přípravou na finální partie. Nebo jste u téhle části spali? Vždyť musí krást, aby si vůbec dovolila první šachovej časák. Té že padá všechno do klína? Ano, má šachové nadání, extrémní, ostatně bez toho se mistrem nikdo nestane, ale krucinál, [b]od začátku si za tím šla, a všechno, co později dokázala, si těžce a zaslouženě vydřela. [/b]A fakt bych nečekal, že tady někdy budeme muset podobnou debatu vůbec vést. S Tonym a jeho alternativními fakty mě to nepřekvapuje, zbytek ale těžce nechápu.
772429
5 -8
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Je geniální už od dětství, šachy se naučí skoro sama a po krátkém tréninku začne porážet úplně všechny, už od toho prvního dílu jí říkají že je úžasná a v podstatě neexistuje jediná pochybnost že porazí úplně všechny až do těch Rusů. A i tam jednu z těch dvou prohraných her nedá jen proto že je opilá. Ale to by mi až tak nevadilo, je to šachista, mezi nimi jsou podobné postavy možná i v realitě, příběhy dětí porážejících mistry znám. I když žádná mezi hraním a trénováním nejspíš nekalí jako rocková hvězda a nezačaly v sirotčinci ve sklepě.

Co z ní v mých očích dělá Mary Sue je ale to jak jí pohodlně padá vše do klína i mimo hru - s čím ve svém životě se nevyrovnala s naprostou lehkostí? Ať už to byly vztahy, smrt v rodině, závislost na prášcích, materiální zabezpečení?

Ono se na to i přes to místy zbytečné natahování příjemně kouká, ale fakt to chceš srovnávat s velkými sportovními dramaty mezi filmy?
772429
Je geniální už od dětství, šachy se naučí skoro sama a po krátkém tréninku začne porážet úplně všechny, už od toho prvního dílu jí říkají že je úžasná a v podstatě neexistuje jediná pochybnost že porazí úplně všechny až do těch Rusů. A i tam jednu z těch dvou prohraných her nedá jen proto že je opilá. Ale to by mi až tak nevadilo, je to šachista, mezi nimi jsou podobné postavy možná i v realitě, příběhy dětí porážejících mistry znám. I když žádná mezi hraním a trénováním nejspíš nekalí jako rocková hvězda a nezačaly v sirotčinci ve sklepě. Co z ní v mých očích dělá Mary Sue je ale to jak jí pohodlně padá vše do klína i mimo hru - s čím ve svém životě se nevyrovnala s naprostou lehkostí? Ať už to byly vztahy, smrt v rodině, závislost na prášcích, materiální zabezpečení? Ono se na to i přes to místy zbytečné natahování příjemně kouká, ale fakt to chceš srovnávat s velkými sportovními dramaty mezi filmy?
772417
4 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
Počkat, já ale nekritizuju ten seriál líbil se mi, jenom tvrdím, že je ukázková Mary Sue a její schopnosti jsou prostě vysvětlené stylem, "Je prostě geniální, naserte si". Maximálně jí 2x někdo poradí a 3x si představí nějakou partii mimo střet se soupeřem, to je prostě málo.
772424
Počkat, já ale nekritizuju ten seriál líbil se mi, jenom tvrdím, že je ukázková Mary Sue a její schopnosti jsou prostě vysvětlené stylem, "Je prostě geniální, naserte si". Maximálně jí 2x někdo poradí a 3x si představí nějakou partii mimo střet se soupeřem, to je prostě málo.
772423
2 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co tomu obětuje? Volný čas - já fakt nevím jestli jsem se díval na jiný seriál, ale nevím o ní nic jiného, než že doslova žije šachy, viz můj předchozí post. Co víc tomu měla obětovat? Opravdu by mě zajímalo, kde jsi přišel na mary sue, protože ona je vykreslená jako talentovaná ale hlavně extrémně driven osoba.

Nebo ve tvé verzi stíhala randit s kluky, chodit na čajové dýchanky, hrát badminton, vyšívat? Já totiž viděl jen šachy, šachy, šachy, drogy, šachy, chlast, šachy, šachy... unprecedented skill in everything from art to zoology by v jejím případě bylo spíše unprecedented skill in everything A1 to H8.

EDIT: Beru že to pro někoho bylo málo "existenciální drama" (což je "není to můj šálek čaje" ne " byl to špatný šálek čaje" ale budiž) Ale jestli na tohle chcete používat pojem mary sue, tak ten pojem ztrácí veškerý význam. :-
772423
Co tomu obětuje? Volný čas - já fakt nevím jestli jsem se díval na jiný seriál, ale nevím o ní nic jiného, než že doslova žije šachy, viz můj předchozí post. Co víc tomu měla obětovat? Opravdu by mě zajímalo, kde jsi přišel na mary sue, protože ona je vykreslená jako talentovaná ale hlavně extrémně driven osoba. Nebo ve tvé verzi stíhala randit s kluky, chodit na čajové dýchanky, hrát badminton, vyšívat? Já totiž viděl jen šachy, šachy, šachy, drogy, šachy, chlast, šachy, šachy... [i]unprecedented skill in everything from art to zoology[/i] by v jejím případě bylo spíše[i] unprecedented skill in everything A1 to H8[/i]. EDIT: Beru že to pro někoho bylo málo "existenciální drama" (což je "není to můj šálek čaje" ne " byl to špatný šálek čaje" ale budiž) Ale jestli na tohle chcete používat pojem mary sue, tak ten pojem ztrácí veškerý význam. *:-*
772419
7 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Lol, já z tebe fakt nemůžu.
772421
Lol, já z tebe fakt nemůžu.
772419
2 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele já mám pocit, že jsi to neviděl ty, protože co přesně té hře obětovala? :) Naopak se až do posledního dílu chovala jako fracek, co o ten svůj dar prostě nepečuje. Když už, tak měli snahu jí pomáhat ostatní, ke kterým se chovala jako kokot ty obětovala se :)

A přečti si znova tu definici mladé holky co "poráží" ostatní s nějakým mentorem. Je to jak přes kopírák. 

"the youngest and smartest ever person to graduate from the academy and ever get a commission at such a tender age. Usually characterized by unprecedented skill in everything from art to zoology.....This character can also be found burrowing her way into the good graces/heart/mind of one of the Big Three"
Upřímně je to ještě přesnější, než jsem čekal :D

Jinak je drsný jak nejsi schopnej přijmout minimální kritiku něčeho co chválíš, protože já to tu chválil taky, dobrá zaslepenost. :+
772419
Hele já mám pocit, že jsi to neviděl ty, protože co přesně té hře obětovala? :) Naopak se až do posledního dílu chovala jako fracek, co o ten svůj dar prostě nepečuje. Když už, tak měli snahu jí pomáhat ostatní, ke kterým se chovala jako kokot ty obětovala se :) A přečti si znova tu definici mladé holky co "poráží" ostatní s nějakým mentorem. Je to jak přes kopírák.  "the youngest and smartest ever person to graduate from the academy and ever get a commission at such a tender age. Usually characterized by unprecedented skill in everything from art to zoology.....This character can also be found burrowing her way into the good graces/heart/mind of one of the Big Three" Upřímně je to ještě přesnější, než jsem čekal *:D* Jinak je drsný jak nejsi schopnej přijmout minimální kritiku něčeho co chválíš, protože já to tu chválil taky, dobrá zaslepenost. *:+*
772417
4 -10
reagují: Gonzi, do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Omg. Ona doslova obětuje všechen svůj volný čas té hře, několikrát prohraje s tím nejlepším hráčem dokud nedospěje, nepřekoná závislosti a nenaučí se dost technik na to, aby ho porazila, ale teď ji budeme nazývat Mary Sue? Buď tomu pojmu nerozumíte, nebo jste se na ten seriál nedívali.
772417
Omg. Ona doslova obětuje všechen svůj volný čas té hře, několikrát prohraje s tím nejlepším hráčem dokud nedospěje, nepřekoná závislosti a nenaučí se dost technik na to, aby ho porazila, ale teď ji budeme nazývat Mary Sue? Buď tomu pojmu nerozumíte, nebo jste se na ten seriál nedívali.
772402
13 -4
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se