Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4441 - 4460 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Ale to je přesně na co narážím. Pro někoho může být nemožnost hraní posledního spideyho na PS5 mnohem důležitější, než nemožnost chození do kina. Je to extrémně subjektivní záležitost. Nemůžeš postavit jedno nad druhé, aniž bys tyhle subjektivní hodnoty nedal do žebříčku. A jestli si myslíš, že tvůj žebříček je objektivní... mno není. Já nemůžu dospat Cyberpunk a každý odklad mě "bolí", zatímco kino mi vůbec nechybí. Plno lidí má kino u zádele, zatímco hospody oplakávají denně. Dalším pro změnu chybí dovolenkování, hotely, whatever...
Tím se vracíme k empatii... Já chápu proč je pro tebe kino řádově důležitější, byť ten názor nesdílím. Kdybys ty také chápal, že pro někoho jiného je nová konzole mnohem důležitější, než "nějaké stupidní kino", tak se tady nebavíme.
771611
Ale to je přesně na co narážím. Pro někoho může být nemožnost hraní posledního spideyho na PS5 mnohem důležitější, než nemožnost chození do kina. Je to [b]extrémně subjektivní [/b]záležitost. Nemůžeš postavit jedno nad druhé, aniž bys tyhle subjektivní hodnoty nedal do žebříčku. A jestli si myslíš, že tvůj žebříček je objektivní... mno není. Já nemůžu dospat Cyberpunk a každý odklad mě "bolí", zatímco kino mi vůbec nechybí. Plno lidí má kino u zádele, zatímco hospody oplakávají denně. Dalším pro změnu chybí dovolenkování, hotely, whatever... Tím se vracíme k empatii... Já chápu proč je pro tebe kino řádově důležitější, byť ten názor nesdílím. Kdybys ty také chápal, že pro [b]někoho jiného[/b] je nová konzole mnohem důležitější, než "nějaké stupidní kino", tak se tady nebavíme.
771606
8 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já nejsem cílovka, ale brácha už ji má doma a instaluje :) Objednával na Alze krátce po půlnoci.

P.S.: Já z jiného soudku čekám na jiné nedostatkové zboží - iPhone, kde to taky překupníci zkouší, ale tam nebudou tolik úspěšní jako tady u Sony s PS5.
771608
Já nejsem cílovka, ale brácha už ji má doma a instaluje :) Objednával na Alze krátce po půlnoci. P.S.: Já z jiného soudku čekám na jiné nedostatkové zboží - iPhone, kde to taky překupníci zkouší, ale tam nebudou tolik úspěšní jako tady u Sony s PS5.
771533
1 -1
reagovat
Vidím, že si pořád nerozumíme a byť je mi jasný, že už vás nepřesvědčím o tom, že nejsem arogantní šulín postrádající špetku empatie ke konzolovým hráčům, zkusím to ještě takhle...

Napsal jsem a vy řešíte: "Vzdyt musi bejt takovejch her, filmu, knizek (ne v tomhle poradi), na ktery jste doposud nemeli cas..."

Karlos se ohání kontextem, ale fakticky řekl, že je to srovnatelný s tím, že nemůžeme do kina, protože ani jedno nepředstavuje újmu na zdraví, či prosperitě daného jedince a je to jenom o pohodlí jedince.

Ne, tohle stejné není. Hrát hry na PS4 a na PS5 je stejný rozdíl, jako chodit do kina, které nemá ATMOS a laserový projektor a chodit do kina, které ho má.

Zavřená kina znamenají naprosté omezení celkového a nejenom podle mě důležitého kulturního zážitku, který žádná tv nenahradí. Trochu budu riskovat, ale srovnal bych to i se zavřenými divadli.

To srovnání s PS5 je prostě velmi neštastné.

Když už se tu oháníte empatií a píšete mi, že jí nemám - nechybí náhodou trochu i vám?

Vám to vážně přijde srovnatelné?
771606
Vidím, že si pořád nerozumíme a byť je mi jasný, že už vás nepřesvědčím o tom, že nejsem arogantní šulín postrádající špetku empatie ke konzolovým hráčům, zkusím to ještě takhle... Napsal jsem a vy řešíte: "Vzdyt musi bejt takovejch her, filmu, knizek (ne v tomhle poradi), na ktery jste doposud nemeli cas..." Karlos se ohání kontextem, ale fakticky řekl, že je to srovnatelný s tím, že nemůžeme do kina, protože ani jedno nepředstavuje újmu na zdraví, či prosperitě daného jedince a je to jenom o pohodlí jedince. Ne, tohle stejné není. Hrát hry na PS4 a na PS5 je stejný rozdíl, jako chodit do kina, které nemá ATMOS a laserový projektor a chodit do kina, které ho má. Zavřená kina znamenají naprosté omezení celkového a nejenom podle mě důležitého kulturního zážitku, který žádná tv nenahradí. Trochu budu riskovat, ale srovnal bych to i se zavřenými divadli. To srovnání s PS5 je prostě velmi neštastné. Když už se tu oháníte empatií a píšete mi, že jí nemám - nechybí náhodou trochu i vám? Vám to vážně přijde srovnatelné?
7 -5
reagují: verbst, Gonzi
reagovat
Tohle tady vážně nebylo a některé obchody už radši píšou dostupnost v září.

Takovéhle produkty musí mít min. omezení 1ks na zákazníka a nejlépe i s platbou předem. Sice ty velké překupníky by to nezastavilo, ale proti nim by se mohli postavit různé aukční portály.
771605
Tohle tady vážně nebylo a některé obchody už radši píšou dostupnost v září. Takovéhle produkty musí mít min. omezení 1ks na zákazníka a nejlépe i s platbou předem. Sice ty velké překupníky by to nezastavilo, ale proti nim by se mohli postavit různé aukční portály.
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Myslím, že PS3, ani PS4 nebyly vyprodány na čtyři měsíce... A že je výroba zpožděná nedostatečnou kapacitou čínských linek je snad všeobecně přijímaný fakt, ne?
771604
Myslím, že PS3, ani PS4 nebyly vyprodány na čtyři měsíce... A že je výroba zpožděná nedostatečnou kapacitou čínských linek je snad všeobecně přijímaný fakt, ne?
771601
3 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Eh wtf, jak s tím souvisí korona? Vždyť tohle se děje při úplně každém uvedení nové generace, nechápu že to někoho překvapuje :D
771601
Eh wtf, jak s tím souvisí korona? Vždyť tohle se děje při úplně každém uvedení nové generace, nechápu že to někoho překvapuje *:D*
771587
6 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Mno, triggered... Já mám doma 3080 a PS5 budu mít až (jestli) to bude jediný způsob, jak si zahrát Horizon 2. Zaráží mě ten postoj a pohled na věc, resp. ta neschopnost empatie. Nechápu, jak někomu může vadit "odložení chození do kina" a zároveň nechápat "odložení nové generace konzolí" u někoho jiného. Knížku si můžou přečíst oba, používat horší HW taky (TV vs stávající generace), tak v čem je to jiné? Rád si to nechám vysvětlit.
771599
Mno, triggered... Já mám doma 3080 a PS5 budu mít až (jestli) to bude jediný způsob, jak si zahrát Horizon 2. Zaráží mě ten postoj a pohled na věc, resp. ta neschopnost empatie. Nechápu, jak někomu může vadit "odložení chození do kina" a zároveň nechápat "odložení nové generace konzolí" u někoho jiného. Knížku si můžou přečíst oba, používat horší HW taky (TV vs stávající generace), tak v čem je to jiné? Rád si to nechám vysvětlit.
5 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ano, v rámci „Pokud nejde o život…“, respektive sem ti i přímo napsal, že i ta nedostupnost konzole je v podstatě nepodstatná… Pro někoho.
Já měl za to, že ten kontext jasný je, no...?);)
771596
Ano, v rámci „Pokud nejde o život…“, respektive sem ti i přímo napsal, že i ta nedostupnost konzole je v podstatě nepodstatná… [b]Pro někoho[/b]. Já měl za to, že ten kontext jasný je, no...*?)**;)*
771590
3 -2
reagovat
Taková nevinná poznámka a tolik triggered lidí :D
771594
Taková nevinná poznámka a tolik triggered lidí *:D*
3 0
reagovat
Na mne se dostat, tak to za těch 60 tisíc zkusím taky prodat. 8)
771592
Na mne se dostat, tak to za těch 60 tisíc zkusím taky prodat. *8)*
4 0
reagovat
Ale vždyť tady se o Bondovi nikdo nehadal - ani na chvili...

Ŕešili jsme: "Stejně jako je jedno, že na filmy nechodíme do kina. Nebo je celkem jedno, zda se na filmy koukáš na bomilu, nebo televizi."
771590
Ale vždyť tady se o Bondovi nikdo nehadal - ani na chvili... Ŕešili jsme: "Stejně jako je jedno, že na filmy nechodíme do kina. Nebo je celkem jedno, zda se na filmy koukáš na bomilu, nebo televizi."
4 -3
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Takže když ty nemůžeš chodit do kina, protože je korona, tak jsi chudák, ale když do_Od nemůže hrát na PS5, protože je korona, tak chudák není? Tobě obyčejná televize místo kina stačit nemůže, ale jemu obyčejné PS4 místo PS5 jo? Chápu to správně?
Protože jestli je to jen o tom, že PS4 a PS5 je totéž, zatímco TV a kino je něco úplně jiného, tak je chyba spíše ve tvém pohedu na věc ;)
EDIT: A ten Bond je dokonalý příklad... Proč by mi mělo vadit si půl roku počkat, když jsou jiné filmy :D:D:D:-
771587
Takže když ty nemůžeš chodit do kina, protože je korona, tak jsi chudák, ale když do_Od nemůže hrát na PS5, protože je korona, tak chudák není? Tobě obyčejná televize místo kina stačit nemůže, ale jemu obyčejné PS4 místo PS5 jo? Chápu to správně? Protože jestli je to jen o tom, že PS4 a PS5 je totéž, zatímco TV a kino je něco úplně jiného, tak je chyba spíše ve tvém pohedu na věc *;)* EDIT: A ten Bond je dokonalý příklad... Proč by mi mělo vadit si půl roku počkat, když jsou jiné filmy *:D**:D**:D**:-*
771580
9 -2
reagují: HAL
reagovat
Ehm, protože někomu může být nový Bond úplně vy víte kde, ale rád hraje hry? Já fakt nerozumím tomu, že nevnímáte fakt, že někdo to může mít nastaveno úplně jinak.?)
Jako v čem, opravdu v čem, je Bond důležitější? Ne pro vás konkrétně. Ale všeobecně. To nelze ani vyčíslit, vlastně ani hrubě porovnat.
Že u PS5 jde v podstatě jen o technologii… Ano, ale ta technologie přímo ovlivňuje hratelnost a prožitek. I ty hloupé načítací časy. Nehledě na to, že tam Sony nějaké výhradní exkluzivity má. A i kdyby neměla, no a co? Kde je napsáno, že někomu ten nový systém/obsah dá mnohem víc/míň, jak to druhé?
Za sebe říkám, kdyby se to stalo o rok dřív, že kdyby odložili na neurčito Endgame a třeba RDR2 na PC, pak ti Avengeři by mi byli úplně u zádele, jakože fakt totálně, ale to RDR2, jakože hra, na kterou sem se těšil a dostupná už na konzolích, by mě na*rala fakt hodně. A kde je psáno, že bych si nemohl koupit tu konzoli? Nikde. Prostě chci danou hru hrát na mnou požadovaném zařízení, tvůrci tuhle možnost přislíbili a je irelevantní, že jsou i jiné možnosti. Mě na tom záleží. A Endgame? Pro mě osobně věc, co sem viděl. Tečka. Že to byl pravděpodobně nejzásadnější film dekády? No a?8)8)8)
Nikde sem neřekl, že byť chápu/podporuju překupníky, nebo že bych chápal, že si to někdo u překupníků koupí. Já reagoval čistě na slova: „A není jako jedno, jestli tu konzoli budete mít až za půl roku, kdyť můžete dělat cokoli jiného…“. Ne není, stejně, jako u toho Bonda. Je to věc, na kterou se daný uživatel/divák těší a v jednom případě ji z pochopitelných důvodů vidět nemůže, v dalším z možná pochopitelných, ale o to bolavějších důvodů si ji nemůže pořídit. Tak jako tak, opět se dostáváme k jádru pudla – kde je napsáno, na co se má kdo těšit víc, nebo míň, nebo zda vůbec. Hmm?;):))
771586
Ehm, protože někomu může být nový Bond úplně vy víte kde, ale rád hraje hry? Já fakt nerozumím tomu, že nevnímáte fakt, že někdo to může mít nastaveno úplně jinak.*?)* Jako v čem, opravdu v čem, je Bond důležitější? Ne pro vás konkrétně. Ale všeobecně. To nelze ani vyčíslit, vlastně ani hrubě porovnat. Že u PS5 jde v podstatě jen o technologii… Ano, ale ta technologie přímo ovlivňuje hratelnost a prožitek. I ty hloupé načítací časy. Nehledě na to, že tam Sony nějaké výhradní exkluzivity má. A i kdyby neměla, no a co? Kde je napsáno, že někomu ten nový systém/obsah dá mnohem víc/míň, jak to druhé? Za sebe říkám, kdyby se to stalo o rok dřív, že kdyby odložili na neurčito Endgame a třeba RDR2 na PC, pak ti Avengeři by mi byli úplně u zádele, jakože fakt totálně, ale to RDR2, jakože hra, na kterou sem se těšil a dostupná už na konzolích, by mě na*rala fakt hodně. A kde je psáno, že bych si nemohl koupit tu konzoli? Nikde. Prostě chci danou hru hrát na mnou požadovaném zařízení, tvůrci tuhle možnost přislíbili a je irelevantní, že jsou i jiné možnosti. Mě na tom záleží. A Endgame? Pro mě osobně věc, co sem viděl. Tečka. Že to byl pravděpodobně nejzásadnější film dekády? No a?*8)**8)**8)* Nikde sem neřekl, že byť chápu/podporuju překupníky, nebo že bych chápal, že si to někdo u překupníků koupí. Já reagoval čistě na slova: „A není jako jedno, jestli tu konzoli budete mít až za půl roku, kdyť můžete dělat cokoli jiného…“. Ne není, stejně, jako u toho Bonda. Je to věc, na kterou se daný uživatel/divák těší a v jednom případě ji z pochopitelných důvodů vidět nemůže, v dalším z možná pochopitelných, ale o to bolavějších důvodů si ji nemůže pořídit. Tak jako tak, opět se dostáváme k jádru pudla – kde je napsáno, na co se má kdo těšit víc, nebo míň, nebo zda vůbec. Hmm?*;)**:))*
8 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Ok, tomu rozumim...

Když si něco zaplatím, chci to mít ve slíbenej termín a ne na to čekat delší dobu, než na dodání soundbaru z Asie.

Jestli tomu teda správně rozumím, tak by vám vlastně ani tak nevadilo, kdyby PS5 vyšlo až za půl roku, ale vydání bylo cajk pro všechny. Akorát mě nebylo jasný, co vám tím pozdějším dodáním tak zásadního ujde. Tvojí nasranost už si mi každopádně osvětlil a chápu jí.

Pořád mi není jasná Karlosova korelace mezi nedostatkovým PS5 a chozením do kina. Ale on už určitě něco sepisuje... :)
771580
Ok, tomu rozumim... Když si něco zaplatím, chci to mít ve slíbenej termín a ne na to čekat delší dobu, než na dodání soundbaru z Asie. Jestli tomu teda správně rozumím, tak by vám vlastně ani tak nevadilo, kdyby PS5 vyšlo až za půl roku, ale vydání bylo cajk pro všechny. Akorát mě nebylo jasný, co vám tím pozdějším dodáním tak zásadního ujde. Tvojí nasranost už si mi každopádně osvětlil a chápu jí. Pořád mi není jasná Karlosova korelace mezi nedostatkovým PS5 a chozením do kina. Ale on už určitě něco sepisuje... :)
771579
4 -1
reagují: Gonzi
reagovat

TedGeorge

Já bych to shrnul zhruba tak. Podporovat překupníky je nesmysl, nicméně chápu lidi, co to nevydrží a těžko je za to vinit, tohle posralo Sony. Věděli, že nebudou mít dost kusů, a stejně se rozhodli pro letošní launch i za cenu toho, že naserou hodně, ale opravdu HODNĚ lidí a především fandů. Pre-ordery byly totální chaos, každej si to spouštěl jak to chtěl, a sorry, ale já v 8 ráno platil Xzone 14k s domněním, že to budu mít 19., jenom abych se o dva dny později dozvěděl, že ne. Takže minimálně moj rozmrzelost bys mohl Tede chápat. A věř mi, že nejsem sám...
771579
Já bych to shrnul zhruba tak. Podporovat překupníky je nesmysl, nicméně chápu lidi, co to nevydrží a těžko je za to vinit, tohle posralo Sony. Věděli, že nebudou mít dost kusů, a stejně se rozhodli pro letošní launch i za cenu toho, že naserou hodně, ale opravdu HODNĚ lidí a především fandů. Pre-ordery byly totální chaos, každej si to spouštěl jak to chtěl, a sorry, ale já v 8 ráno platil Xzone 14k s domněním, že to budu mít 19., jenom abych se o dva dny později dozvěděl, že ne. Takže minimálně moj rozmrzelost bys mohl Tede chápat. A věř mi, že nejsem sám...
TedGeorge
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak ono jde spíš o to že musí připlatit třetinu překupníkovi jen proto že ho ten při nákupu předběhl a tím tohle chování podporuje, připadá si u toho sám jako debil, ale stejně to udělá... a proč vlastně? Jaká PS5 exklusive hra tu při jejich vydání bude? Bude si moct pustit AC: Valhallu v trochu větší kvalitě a to je tak všechno co tím získá, tvé srovnání s filmy je opravdu úplně mimo.
Stejně tak nechápu třeba honbu za novými grafikami, tyhle věci mají smysl leda když to někdo fakt nutně chce jako dárek na vánoce.
771573
Tak ono jde spíš o to že musí připlatit třetinu překupníkovi jen proto že ho ten při nákupu předběhl a tím tohle chování podporuje, připadá si u toho sám jako debil, ale stejně to udělá... a proč vlastně? Jaká PS5 exklusive hra tu při jejich vydání bude? Bude si moct pustit AC: Valhallu v trochu větší kvalitě a to je tak všechno co tím získá, tvé srovnání s filmy je opravdu úplně mimo. Stejně tak nechápu třeba honbu za novými grafikami, tyhle věci mají smysl leda když to někdo fakt nutně chce jako dárek na vánoce.
771556
7 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ted už nějakej ten měsíc nechlastá ty všudybile

A Karlosi klidně to rozepiš
771572
Ted už nějakej ten měsíc nechlastá ty všudybile A Karlosi klidně to rozepiš
771570
3 0
reagovat
Ted ty peníze radši prochlastá. 
771570
Ted ty peníze radši prochlastá. 
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já si je sem, na rozdíl od tebe, schopen obhájit :));). Včetně toho Bonda 8)8)8)... (bych ti to i rozepsal, povolenku na glosy od tebe mám, ale mám pocit, že to úplně není třeba :+).
771571
Já si je sem, na rozdíl od tebe, schopen obhájit *:))**;)*. Včetně toho Bonda *8)**8)**8)*... (bych ti to i rozepsal, povolenku na glosy od tebe mám, ale mám pocit, že to úplně není třeba *:+*).
771567
3 -2
reagovat
No tak sa mozete Ted a kyller potlapkat po pleci ako ste vy nad vecou a lepsi ako vsetci ostatni lebo vam su tieto veci ukradnute a my ostatni sa ideme hanbit do kuta....
771569
No tak sa mozete Ted a kyller potlapkat po pleci ako ste vy nad vecou a lepsi ako vsetci ostatni lebo vam su tieto veci ukradnute a my ostatni sa ideme hanbit do kuta....
2 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se