Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 14701 - 14720 Napsat příspěvek
reaguje na: mkubalikova
Shit. Teď jsem si podepsal ortel :D A hlavně - šel jsem za manželkou a říkám - my nemáme DVD přehrávač, že? (s nadějí v hlase) Když jsem jí pak vysvětlil proč, tak s ledovým klidem řekla - mám v noťasu mechaniku a můžeš si to prdnout na televizi přes HDMI.
Double shit, takovýho hada na prsou jsem si hřál... :D

P.S.: Zulu je strašně super. Ale moc.
769513
Shit. Teď jsem si podepsal ortel *:D* A hlavně - šel jsem za manželkou a říkám - my nemáme DVD přehrávač, že? (s nadějí v hlase) Když jsem jí pak vysvětlil proč, tak s ledovým klidem řekla - mám v noťasu mechaniku a můžeš si to prdnout na televizi přes HDMI. Double shit, takovýho hada na prsou jsem si hřál... *:D* P.S.: Zulu je strašně super. Ale moc.
769506
11 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Cinefil
Kdybys film nenašel, pošle ti ho MKubalikova poštou
769511
Kdybys film nenašel, pošle ti ho MKubalikova poštou
769510
8 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS

Challenge accepted

Pro Cameronův Titanic mám slabost už jen proto, že pocházíme ze stejného roku. Plus jsem v roce 2015 navštívil skvělou pražskou výstavu. Vlastně mě až zaráží, že se Karlos tak trefil do výběru. :o:D

Každopádně zjistím, kde najít a vrhnu se na to. :+

Co se stane, kdybych film nenašel? Nominuje se jiný?
769510
Pro Cameronův Titanic mám slabost už jen proto, že pocházíme ze stejného roku. Plus jsem v roce 2015 navštívil skvělou pražskou výstavu. Vlastně mě až zaráží, že se Karlos tak trefil do výběru. *:o**:D* Každopádně zjistím, kde najít a vrhnu se na to. *:+* Co se stane, kdybych film nenašel? Nominuje se jiný?
Challenge accepted
769472
1 -1
reagují: KARLOS, TedGeorge
reagovat
A rikate, ze na nakoukavani mam teda cas do premiery Bonda, jo? :D
769509
A rikate, ze na nakoukavani mam teda cas do premiery Bonda, jo? :D
6 0
reagovat

Your challenge, kolegové, should you choose to accept it...

Zulu - Díky Tede, výborný film, i když některé scény jsou hodně brutální a úplně dobře se mi neusínalo. Největší překvápko je Orlando Bloom. Já nevěděla, že umí hrát. Mimochodem, na měsíc přesně před 20 lety jsem byla v Kapském městě. To je trefa na druhou!!
Moje protinominace pro Teda: Nedávno ses přiznal, žes neviděl Slídila. Takže prosím doplň toho prvního z roku 1972, který je o parník lepší než remake. Klaustrofobní drama ideální pro aktuální situaci.

Moje nominace:
hroubekUpír Nosferatu (1922). Před nedávnem jsi četl Drákulu od Brama Stokera a pak tě mírně zklamala Coppolova adaptace. Zajímá mě, zda se s tím Němci o 60 let dříve popasovali lépe. Podle mě nejlepší němý film vůbec.
HALPlynové lampy (1944). Ty máš Zlatý Hollywood docela nakoukaný, ale dle ČSFD ti tam chybí Plynové lampy s fantastickou Ingrid Bergman. Na můj vkus jsi hodně přísný na Hitche, tak mě zajímá, jak ti sedne tento "Hitch" od Cukora.
verbst: Řekl sis o to. Napiš mi do vzkazníku adresu, pošlu ti DVD Avatara. Vážně! Shodou okolností mám doma dvě. Těšíme se na reakci. :D
769506
[b]Zulu [/b]- Díky Tede, výborný film, i když některé scény jsou hodně brutální a úplně dobře se mi neusínalo. Největší překvápko je Orlando Bloom. Já nevěděla, že umí hrát. Mimochodem, na měsíc přesně před 20 lety jsem byla v Kapském městě. To je trefa na druhou!! Moje protinominace pro Teda: Nedávno ses přiznal, žes neviděl [b]Slídila[/b]. Takže prosím doplň toho prvního z roku 1972, který je o parník lepší než remake. Klaustrofobní drama ideální pro aktuální situaci. Moje nominace: [b]hroubek[/b]: [b]Upír Nosferatu[/b] (1922). Před nedávnem jsi četl Drákulu od Brama Stokera a pak tě mírně zklamala Coppolova adaptace. Zajímá mě, zda se s tím Němci o 60 let dříve popasovali lépe. Podle mě nejlepší němý film vůbec. [b]HAL[/b]: [b]Plynové lampy[/b] (1944). Ty máš Zlatý Hollywood docela nakoukaný, ale dle ČSFD ti tam chybí Plynové lampy s fantastickou Ingrid Bergman. Na můj vkus jsi hodně přísný na Hitche, tak mě zajímá, jak ti sedne tento "Hitch" od Cukora. [b]verbst[/b]: Řekl sis o to. Napiš mi do vzkazníku adresu, pošlu ti DVD [b]Avatar[/b]a. Vážně! Shodou okolností mám doma dvě. Těšíme se na reakci. *:D*
Your challenge, kolegové, should you choose to accept it...
11 -1
reagují: HAL, verbst
reagovat
reaguje na: pepo
769499
https://www.youtube.com/watch?v=Mpqiq-FHDV4&ab_channel=pekalabl *:D*
769497
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Keď si avatara kúpiš, bude to na viac zhliadnutí. Toho by som sa nebál:D8)
769497
Keď si avatara kúpiš, bude to na viac zhliadnutí. Toho by som sa nebál*:D**8)*
769494
6 -1
reagují: verbst
reagovat
Hej, mám na to-do listu miliony věcí a nikdy nejsem schopnej se k tomu dokopat a sáhnu po něčem, co jsem už viděl, takže klidně do mě :D I s tím Avatarem (bože to bude trapas, jestli se mi to zalíbí :D)

BTW - za mě teda jedna podmínka - musí to bejt na Netflixu nebo HBO GO, nic stahovat nebudu a kupovat na jedno shlídnutí taky ne :D
769494
Hej, mám na to-do listu miliony věcí a nikdy nejsem schopnej se k tomu dokopat a sáhnu po něčem, co jsem už viděl, takže klidně do mě *:D* I s tím Avatarem (bože to bude trapas, jestli se mi to zalíbí *:D*) BTW - za mě teda jedna podmínka - musí to bejt na Netflixu nebo HBO GO, nic stahovat nebudu a kupovat na jedno shlídnutí taky ne *:D*
1 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: KARLOS
:D Než jsem si to tu všechno přečetl, tak jsem měl chvíli velice smutný ráno. Pepovu výzvu každopádně s radostí přijímám a zbytek dám vědět, až bude splněna. 

Fontáně MOŽNÁ dám druhou šanci sám od sebe někdy v dohledné době, přinejhorším to pak zaženu opáčkem matky!. 8)
769493
*:D* Než jsem si to tu všechno přečetl, tak jsem měl chvíli velice smutný ráno. Pepovu výzvu každopádně s radostí přijímám a zbytek dám vědět, až bude splněna.  Fontáně MOŽNÁ dám druhou šanci sám od sebe někdy v dohledné době, přinejhorším to pak zaženu opáčkem matky!. *8)*
769475
4 0
reagovat
Challenge accepted. Nominace od pepa, nakoukám Miracle Mile (1988).

Nominuji: 

Disk -  Pumping Iron 1977
Jeden z nejlepších dokumentů vůbec a kronika sportovní kariéry jednoho z nejznámějších herců Hollywoodu. 

Barv666  - I dva jsou rodina 2016
Pohodová dramedy s Omarem Sy, který je tu možná nejlepší od Nedotknutelných. Navnímal jsem, že vychovává sám syna a tohle by se mu mohlo pro lehký tón líbit. 

Gorecki - Jak ulovit Dr. Lewise 2013
Sice to není ze Skotska, ale z Newfounlandu. Nicméně si pamatuju že když jsem na to koukal, tak mi k tomu ostrovnímu prostředí skotská fakt chutnala. 
769490
Challenge accepted. Nominace od pepa, nakoukám [b]Miracle Mile (1988). [/b]Nominuji:  [b]Disk[/b] -  Pumping Iron 1977 Jeden z nejlepších dokumentů vůbec a kronika sportovní kariéry jednoho z nejznámějších herců Hollywoodu.  [b]Barv666[/b]  - I dva jsou rodina 2016 Pohodová dramedy s Omarem Sy, který je tu možná nejlepší od Nedotknutelných. Navnímal jsem, že vychovává sám syna a tohle by se mu mohlo pro lehký tón líbit.  [b]Gorecki - [/b]Jak ulovit Dr. Lewise 2013 Sice to není ze Skotska, ale z Newfounlandu. Nicméně si pamatuju že když jsem na to koukal, tak mi k tomu ostrovnímu prostředí skotská fakt chutnala. 
3 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: hroubek
No pointa byla v tom, že MKubalikova se přece účastní taky :D tak mi přišlo divný, že ona palec nedostala. Ale bylo to samozřejmě ve vtipu. :)
769489
No pointa byla v tom, že MKubalikova se přece účastní taky *:D* tak mi přišlo divný, že ona palec nedostala. Ale bylo to samozřejmě ve vtipu. *:)*
769482
2 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Žádná diskriminace žen a ani jiné menšiny ať už rasové a nebo sexuální.  Ty palce nahoru byly za to, že to pepo, Ted a KARLOS  rozjeli. A rozhodně se nejednalo o žádné nominace. Jen vyjádření souhlasu a podpory této changellenge. ;)
769482
Žádná diskriminace žen a ani jiné menšiny ať už rasové a nebo sexuální.  Ty palce nahoru byly za to, že to pepo, Ted a KARLOS  rozjeli. A rozhodně se nejednalo o žádné nominace. Jen vyjádření souhlasu a podpory této changellenge. *;)*
769463
7 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: pepo
Budeme asi muset začít upozorňovat přes vzkazník, no... :))
769478
Budeme asi muset začít upozorňovat přes vzkazník, no... *:))*
769477
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ale inak ako rozmýšľam, tak tých uživateľov, ktroý sem chodia pravidelne a chceli by hrať vytrieskame už zajtra. Spočítaj si to :D:D:D:D
769477
Ale inak ako rozmýšľam, tak tých uživateľov, ktroý sem chodia pravidelne a chceli by hrať vytrieskame už zajtra. Spočítaj si to *:D**:D**:D**:D*
769476
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: pepo
imo ne, ať se dostane na co nejvíc uživatelů... Ale ten dood mě fakt mrzí, toho sem do té challenge vysloveně chtěl dostat :D.
769476
imo ne, ať se dostane na co nejvíc uživatelů... Ale ten dood mě fakt mrzí, toho sem do té challenge vysloveně chtěl dostat *:D*.
769474
3 -1
reagují: pepo
reagovat
Náhrada za Tonyho a dooda:

Gonzi by mohl shlédnout A Monster Calls (2016), nevím proč, ale mám pocit, že by se mu to mohlo líbit. A hypovat by se to mělo taky.
Godlike by mohl zkusit Velkou rybu. Podle jeho profilu má Burtona mimo záběr a tohle je jeho nejlepší film.
A jestli mi pepo zase někoho vyfoukne, tak už budu zlý…
ps: dood má obrovskou kliku, jen aby věděl 8)8):D.
769475
Náhrada za Tonyho a dooda: [b]Gonzi[/b] by mohl shlédnout [b]A Monster Calls[/b] (2016), nevím proč, ale mám pocit, že by se mu to mohlo líbit. A hypovat by se to mělo taky. [b]Godlike[/b] by mohl zkusit [b]Velkou rybu[/b]. Podle jeho profilu má Burtona mimo záběr a tohle je jeho nejlepší film. A jestli mi pepo zase někoho vyfoukne, tak už budu zlý… ps: dood má obrovskou kliku, jen aby věděl *8)**8)**:D*.
4 0
reagují: Gonzi, Godlike, do_Od
reagovat
reaguje na: KARLOS
ja som myslel, ze kazdy iba raz bude:D:D:D tak dajme, ze kazdy moze byt nominovany 3x (resp.od troch roznych ludi) a raz moze odmietnut kuknut film.

Bond daleko, tak hromada casu
769474
ja som myslel, ze kazdy iba raz bude*:D**:D**:D* tak dajme, ze kazdy moze byt nominovany 3x (resp.od troch roznych ludi) a raz moze odmietnut kuknut film. Bond daleko, tak hromada casu
769473
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
Jak se to bude řešit teď? :D
769473
Jak se to bude řešit teď? *:D*
1 0
reagují: pepo
reagovat
Takže Challenge done, respektive její prvá část:
Popravdě Španělsko moc nakoukané nemám, respektive z evropských kousků většinou sahám po Frantíkách, Nemčourech a Italech, ale tohle špatné nebylo. Možná trošku víc předvídatelnější, než bych si představoval a s hlavní hrdinkou bych v některých momentech zatřásl, aby se necholava jak pipka, ale její kolega byl super. Atmoška na jedničku a řemeslně zajímavě natočeno. Proš se proboha u nás netoší podobné detektivky? Vždyť tohle by se u nás finanšně dalo utáhnout s přehledem… Takže určitě challenge nelituji.
A teď moje nominace:

Pro Teda sem vybral The Frighteners od Petera Jacksona. Sice si nejsem jistý, jestli to neviděl (což je dost možné), ale nominuju, protože sem chtěl do „tipů“ dát i něco srdečního a pan režisér to splňuje. Především je to „horor“ a hlavně mám mocit, že Ted moc Jacksona moc nemusí a tahle kombinace by mu mohla lehce zvednout náladu. Hlavně je to ale „ten film, co Jacksonovi umožnil natočit LOTRa“, takže taktéž tip pro místní.

Jako prvého nominovaného volím Cinefila. I jako „mladé ucho“ (neber to ofenzivně, to je kompliment) doufám viděl Titanic. Ne, nebude to Titanic (alespoň ne ten od Camerona). Ale bylo by fajn, kdyby ho viděl, protože pak bude mít aspoň dobré srovnání – protože Cameron zadaný film vysloveně cituje. A Night to Remember (1958) je dodnes považovaný za nejvěrohodnější filmové zpracování katastrofy a vychází ze vzpomínkové knihy druhého důstojníka. Doporučení jde tímhle směrem výhradně díly jeho nicku, takže není zač .

Pro Tonyho, jakožto druhého nominovaného, bych vybral Emmu. Ten film tu má strašně málo hypu, mám pocit, že Tony ji ještě neviděl a jsem si jistý, že by se mu to mohlo líbit. Jako ostatně všem tady.

No a třetí nominace… verbsta s tím Avatarem nechám někomu jinému. Kyllera bych nenutil na Godzillu dívat se znovu, kdoví, kolil ještěrek by pak z filmu ještě vypadlo. Ale…
Dood, jakožto člen redakce, by se v mých očích mohl pokusit změnit názor na Fontánu. Chápu, že jsem teď možná trošku zákeřný, ale doufám, že challenge přijme se ctí . Jednou jsme se o tom pohádali, podruhé to snad nebude třeba. A kdyby náhodou jo, může mi to vrátit i s úroky ?

Takže asi tak.
769472
Takže Challenge done, respektive její prvá část: Popravdě Španělsko moc nakoukané nemám, respektive z evropských kousků většinou sahám po Frantíkách, Nemčourech a Italech, ale tohle špatné nebylo. Možná trošku víc předvídatelnější, než bych si představoval a s hlavní hrdinkou bych v některých momentech zatřásl, aby se necholava jak pipka, ale její kolega byl super. Atmoška na jedničku a řemeslně zajímavě natočeno. Proš se proboha u nás netoší podobné detektivky? Vždyť tohle by se u nás finanšně dalo utáhnout s přehledem… Takže určitě challenge nelituji. A teď moje nominace: Pro Teda sem vybral The Frighteners od Petera Jacksona. Sice si nejsem jistý, jestli to neviděl (což je dost možné), ale nominuju, protože sem chtěl do „tipů“ dát i něco srdečního a pan režisér to splňuje. Především je to „horor“ a hlavně mám mocit, že Ted moc Jacksona moc nemusí a tahle kombinace by mu mohla lehce zvednout náladu. Hlavně je to ale „ten film, co Jacksonovi umožnil natočit LOTRa“, takže taktéž tip pro místní. Jako prvého nominovaného volím Cinefila. I jako „mladé ucho“ (neber to ofenzivně, to je kompliment) doufám viděl Titanic. Ne, nebude to Titanic (alespoň ne ten od Camerona). Ale bylo by fajn, kdyby ho viděl, protože pak bude mít aspoň dobré srovnání – protože Cameron zadaný film vysloveně cituje. A Night to Remember (1958) je dodnes považovaný za nejvěrohodnější filmové zpracování katastrofy a vychází ze vzpomínkové knihy druhého důstojníka. Doporučení jde tímhle směrem výhradně díly jeho nicku, takže není zač . Pro Tonyho, jakožto druhého nominovaného, bych vybral Emmu. Ten film tu má strašně málo hypu, mám pocit, že Tony ji ještě neviděl a jsem si jistý, že by se mu to mohlo líbit. Jako ostatně všem tady. No a třetí nominace… verbsta s tím Avatarem nechám někomu jinému. Kyllera bych nenutil na Godzillu dívat se znovu, kdoví, kolil ještěrek by pak z filmu ještě vypadlo. Ale… Dood, jakožto člen redakce, by se v mých očích mohl pokusit změnit názor na Fontánu. Chápu, že jsem teď možná trošku zákeřný, ale doufám, že challenge přijme se ctí . Jednou jsme se o tom pohádali, podruhé to snad nebude třeba. A kdyby náhodou jo, může mi to vrátit i s úroky ? Takže asi tak.
6 0
reagují: Cinefil
reagovat

Challenge completed :)

Copia conforme

Ohromna snobaren. Od temy cez analogie az po spracovanie. Je tam niekolko super scen, krasna civilna kamera, Juliette Binoche je vyborna a aj ta myslienka je podnetna. Takze nemozem povedat, ze sa mi to nepacilo. Ale je to fakt ohromna snobaren. A navyse zbytocne dlha. Festivalovych 7/10

moje nominácie
reverse Ted: Neviditeľný muž (1933)
Je to strašná pecka, máš rás staré filmy aj horory, takže to musíš vidieť. A snáď ťa to nakopne k vieč čomu (a vieš prečo) od rovnakého režiséra:D Takže tam máš vlastne 3 filmy, ale tento je na začiatok ideálny. 

vyberám

Andy Kaufman - Miracle Mile (1988)
Zabudnutá pecka, odohrávajúca sa v reálnom čase. O deji si nič nezisťuj. 

Okkac - These Final Hours (2013)
Austrálske preapo. Neviem prečo, ale mám pocit, že by sa ti to dosť páčilo

do_Od - Freaks (2018)
Dosť dobrá indie hra s tvojim obľúbeným žánrom. 
769469
Copia conforme Ohromna snobaren. Od temy cez analogie az po spracovanie. Je tam niekolko super scen, krasna civilna kamera, Juliette Binoche je vyborna a aj ta myslienka je podnetna. Takze nemozem povedat, ze sa mi to nepacilo. Ale je to fakt ohromna snobaren. A navyse zbytocne dlha. Festivalovych 7/10 moje nominácie reverse Ted: Neviditeľný muž (1933) Je to strašná pecka, máš rás staré filmy aj horory, takže to musíš vidieť. A snáď ťa to nakopne k vieč čomu (a vieš prečo) od rovnakého režiséra*:D* Takže tam máš vlastne 3 filmy, ale tento je na začiatok ideálny.  vyberám Andy Kaufman - Miracle Mile (1988) Zabudnutá pecka, odohrávajúca sa v reálnom čase. O deji si nič nezisťuj.  Okkac - These Final Hours (2013) Austrálske preapo. Neviem prečo, ale mám pocit, že by sa ti to dosť páčilo [url=https://profil.moviezone.cz/do_Od]do_Od[/url] - Freaks (2018) Dosť dobrá indie hra s tvojim obľúbeným žánrom. 
Challenge completed :)
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se