Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16101 - 16120 Napsat příspěvek
Díky to mi stačí, někdy na noc tomu dám šanci. Od určitého věku na mne tohle prostě nepůsobí, ne že bych byl machr, ale asi mi nějak autisticky vyschly receptory toho, proč bych se měl u filmů bát. :) Jako dítě bych se z toho asi posral, to jo. 
Třeba Conjuring verse je skvěle natočený, to co jsem viděl, ale nechápu, jak někomu takhle abstraktní nahraná věc může způsobit nějaké stísněné a lekací pocity. 
768266
Díky to mi stačí, někdy na noc tomu dám šanci. Od určitého věku na mne tohle prostě nepůsobí, ne že bych byl machr, ale asi mi nějak autisticky vyschly receptory toho, proč bych se měl u filmů bát. :) Jako dítě bych se z toho asi posral, to jo.  Třeba Conjuring verse je skvěle natočený, to co jsem viděl, ale nechápu, jak někomu takhle abstraktní nahraná věc může způsobit nějaké stísněné a lekací pocity. 
3 -1
reagují: Godlike, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hill House a vlastně i pozdější Flanaganův Doktor Spánek jsou spíš taková temná fantastika. Já ten výraz nemám moc rád, protože se mi zdá, že ho používaj markeťáci aby se zbavili hororovýho trashovýho stigma, ale tady to opravdu sedí. Rozhodně od toho není třeba čekat moderní styl, kdy na tebe co 5 minut bude po obligátní minutě ticha odněkud něco vyskakovat za doprovodu obligátního třísekundovýho kraválu. I ta jedna brutální výjimka, co tam asi v pátým díle je a o který každej mluví, je dramaticky velmi dobře podložená (když je to vaše handrkování tak otravný, že i duchovi s tím dojde trpělivost :D).
768265
Hill House a vlastně i pozdější Flanaganův Doktor Spánek jsou spíš taková temná fantastika. Já ten výraz nemám moc rád, protože se mi zdá, že ho používaj markeťáci aby se zbavili hororovýho trashovýho stigma, ale tady to opravdu sedí. Rozhodně od toho není třeba čekat moderní styl, kdy na tebe co 5 minut bude po obligátní minutě ticha odněkud něco vyskakovat za doprovodu obligátního třísekundovýho kraválu. I ta jedna brutální výjimka, co tam asi v pátým díle je a o který každej mluví, je dramaticky velmi dobře podložená ([spoiler]když je to vaše handrkování tak otravný, že i duchovi s tím dojde trpělivost *:D*[/spoiler]).
768251
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to dost poutavě natočené. Je ti představena rodina a pak se každému členu věnuje jeden díl a tebe jejich osudy fakt zajímají. Prolíná se tam dětský a dospělý svět, ale narozdíl od To 2 to tady funguje. Má to dva naprosto geniální díly, kde jeden je natočen ve stylu jeden dlouhý záběr a garantuji to, ze patří mezi to nejlepší, co v televizi vzniklo. Už jen pro tu audiovizuální stránku to za to stojí. Děsivé to je, jsou tam momenty, kdy jsem měl husí kůži a to je pro mě naopak horor nejoblíbenější žánr. Jako bonus je tam jedna nechutna lekacka, na kterou nikdy nezapomenu:D Ale hlavně to není o strachu za každou cenu, spis nez na laciné lekacky se hraje na příběh. Navíc tam hraje krásná Carla Cugino a skvělý "ten lepší Daario ze Hry o trůny" Takže s chutí do toho... Připravit se o takový klenot by byla skoda.
768264
Je to dost poutavě natočené. Je ti představena rodina a pak se každému členu věnuje jeden díl a tebe jejich osudy fakt zajímají. Prolíná se tam dětský a dospělý svět, ale narozdíl od To 2 to tady funguje. Má to dva naprosto geniální díly, kde jeden je natočen ve stylu jeden dlouhý záběr a garantuji to, ze patří mezi to nejlepší, co v televizi vzniklo. Už jen pro tu audiovizuální stránku to za to stojí. Děsivé to je, jsou tam momenty, kdy jsem měl husí kůži a to je pro mě naopak horor nejoblíbenější žánr. Jako bonus je tam jedna nechutna lekacka, na kterou nikdy nezapomenu*:D* Ale hlavně to není o strachu za každou cenu, spis nez na laciné lekacky se hraje na příběh. Navíc tam hraje krásná Carla Cugino a skvělý "ten lepší Daario ze Hry o trůny" Takže s chutí do toho... Připravit se o takový klenot by byla skoda.
768251
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já se regulérně u filmů a seriálů nerad bojím ale tomuhle jsem dal šanci..a nelitoval (i přes jednu probdělou noc) :) Zkus to, první série je spíš psycho thriller..s občasnou zástavou srdce (5. a 6. díl) 
768263
Já se regulérně u filmů a seriálů nerad bojím ale tomuhle jsem dal šanci..a nelitoval (i přes jednu probdělou noc) *:)* Zkus to, první série je spíš psycho thriller..s občasnou zástavou srdce (5. a 6. díl) 
768251
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hele ja sam se hororu bojim, takze jsem to nevidel a vlastne ti nemam ani radit, ale kolem me si to milovnici hororu nemohli vynachvalit, takze bez do toho. Co jsem pochopil, pracuje to se strachem a atmosferou mnohem lip nez jen par lacinych lekacek, takze minimalne remeslnou kvalitu urcite oceni i 'neznalec'.
768261
Hele ja sam se hororu bojim, takze jsem to nevidel a vlastne ti nemam ani radit, ale kolem me si to milovnici hororu nemohli vynachvalit, takze bez do toho. Co jsem pochopil, pracuje to se strachem a atmosferou mnohem lip nez jen par lacinych lekacek, takze minimalne remeslnou kvalitu urcite oceni i 'neznalec'.
768251
2 -1
reagovat
Moc nemusím horory, ne že bych pár dobrých neviděl, ale nikdy jsem tu posedlost žánrem nepochopil. Má i tak smysl Hill House?  Díky
768251
Moc nemusím horory, ne že bych pár dobrých neviděl, ale nikdy jsem tu posedlost žánrem nepochopil. Má i tak smysl Hill House?  Díky
2 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Bly Manor

Mě už celkem rozsekal pátý díl s Hannah :o Zatím se mi to moc líbí. Je to opravdu méně děsivé než Hill House ale má to krásně hororově melancholickou atmosféru :+
768247
Mě už celkem rozsekal pátý díl s [spoiler]Hannah [/spoiler]*:o* Zatím se mi to moc líbí. Je to opravdu méně děsivé než Hill House ale má to krásně hororově melancholickou atmosféru *:+*
Bly Manor
768244
2 -1
reagovat

West Wing (2020)

Překvapení roku, po čtrnácti letech od finále, po 21 letech od první epizody, vznikl nový díl brilantního Sorkinova seriálu West Wing  - s komplet původním obsazením, krom Johna Spencera, který mezi tím stihl umřít (osmdesátiletý Martin Sheen jede jak za mlada).
Všichni jsou tu strašně staří, strašně šediví, a pořád strašně super - je hrozně fajn takový reunion po letech pozorovat. Těší mě to o to víc, že mám WW v posledních měsících právě rozkoukaný.

Není to tedy díl úplně nový, ale na podporu současného dění udělali divadelní předělávku epizody ze třetí série o prezidentských volbách, a o důležitosti svobodných demokratických voleb obecně (a o agresivní Číně tlačící na svobodný Taiwan - West Wing prostě dokáže být aktuální i po dvaceti letech).

Celá epizoda je pak, krom pohledů do zákulisí plných hlavně plexisklových masek, respirátorů a radostného shledávání starého castu, proložená i hosty agitujícími za účast v současných volbách - přičemž těmi hosty jsou mimo jiné Bill Clinton, Michelle Obama a Samuel L. Jackson.
Ti mluví hodně i o tom jak volby letos budou vypadat a že se voliči nemusí bát regulérních výsledků až po spočítání korespondenčních hlasů... ovšem mezi cílovkou děl Arona Sorkina se moc voličů Trumpa asi nenajde a ty to zajímat nebude, takže stejně napůl čekám že v US po volbách vypukne občanská válka, trololo.

Btw je fakt děsivé si uvědomit že zestárlý Bill Clinton, ten kdysi americký prezident co si ho matně pamatuji z mého dětství, je i přesto mladší než oba současní kandidáti.
768245
Překvapení roku, po čtrnácti letech od finále, po 21 letech od první epizody, vznikl nový díl brilantního Sorkinova seriálu West Wing  - s komplet původním obsazením, krom Johna Spencera, který mezi tím stihl umřít (osmdesátiletý Martin Sheen jede jak za mlada). Všichni jsou tu strašně staří, strašně šediví, a pořád strašně super - je hrozně fajn takový reunion po letech pozorovat. Těší mě to o to víc, že mám WW v posledních měsících právě rozkoukaný. Není to tedy díl úplně nový, ale na podporu současného dění udělali divadelní předělávku epizody ze třetí série o prezidentských volbách, a o důležitosti svobodných demokratických voleb obecně (a o agresivní Číně tlačící na svobodný Taiwan - West Wing prostě dokáže být aktuální i po dvaceti letech). Celá epizoda je pak, krom pohledů do zákulisí plných hlavně plexisklových masek, respirátorů a radostného shledávání starého castu, proložená i hosty agitujícími za účast v současných volbách - přičemž těmi hosty jsou mimo jiné Bill Clinton, Michelle Obama a Samuel L. Jackson. Ti mluví hodně i o tom jak volby letos budou vypadat a že se voliči nemusí bát regulérních výsledků až po spočítání korespondenčních hlasů... ovšem mezi cílovkou děl Arona Sorkina se moc voličů Trumpa asi nenajde a ty to zajímat nebude, takže stejně napůl čekám že v US po volbách vypukne občanská válka, trololo. Btw je fakt děsivé si uvědomit že zestárlý Bill Clinton, ten kdysi americký prezident co si ho matně pamatuji z mého dětství, je i přesto mladší než oba současní kandidáti.
West Wing (2020)
5 -3
reagovat

Bly Manor

Celkový dojem napíšu zítra, ale osmý díl je neskutečná emoční pecka... 
768244
Celkový dojem napíšu zítra, ale osmý díl je neskutečná emoční pecka... 
Bly Manor
4 -3
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Cinefil
RIP Berta, ale prekvapilo me ze ji bylo 77 let. Poslednich par mesicu jsme znova koukali na vsech 12 sezon (poprvy to bylo dostupny na streamu - Peacock od NBC) a nikdy bych nerekl, ze ji bylo tolik let.
768217
RIP Berta, ale prekvapilo me ze ji bylo 77 let. Poslednich par mesicu jsme znova koukali na vsech 12 sezon (poprvy to bylo dostupny na streamu - Peacock od NBC) a nikdy bych nerekl, ze ji bylo tolik let.
768032
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No upřímně, Preachera zprasili naprosto dokonale. A toho je ještě větší škoda než Bandy, protože je to epickej příběh o lásce.:D
768130
No upřímně, Preachera zprasili naprosto dokonale. A toho je ještě větší škoda než Bandy, protože je to epickej příběh o lásce.*:D*
768099
2 -1
reagovat
reaguje na: vZeč
Na Tlapkovou patrou nešahat! :D To je u nás teď objev. Mám pocit, že jsme zodpovědní za minimálně polovinu nákupů těch pitíček v Lidlu :D:D:D

kyller
WTF. To už bych radši viděl vrátit se LOSTy... :D
768118
Na Tlapkovou patrou nešahat! *:D* To je u nás teď objev. Mám pocit, že jsme zodpovědní za minimálně polovinu nákupů těch pitíček v Lidlu *:D**:D**:D* [url=https://www.moviezone.cz/forum/serialy#comment_768080]kyller[/url] WTF. To už bych radši viděl vrátit se LOSTy... *:D*
767930
4 -3
reagovat
reaguje na: okkac
Tak to jsem rád, že na to měli koule. Omlouvám se za špatnou informaci.
768111
Tak to jsem rád, že na to měli koule. Omlouvám se za špatnou informaci.
768109
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ta jizva v serialu byla link
768109
Ta jizva v serialu byla https://pbs.twimg.com/media/DjUeS1lVAAAU_-s?format=jpg&name=large
768099
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
IMHO je to problém rozpočtu a špatného vedení seriálu. Chtělo by to změnu v týmu, což se vzhledem ke jménům tam nestane. Jasně, že tam musí být milion kecacích scén v autě a barácích o ničem, když tam jsou 3 velký nákladný scény na díl. 
Ale ta drsnost a neotřelost se fakt nemusí budovat jenom dolarama a výbuchama. 
V podstatě by mne zajímalo srovnání budgetu s Umbrella Academy, který vypadá v druhé řadě tak 10x dražší, bez nadsázky. 
768100
IMHO je to problém rozpočtu a špatného vedení seriálu. Chtělo by to změnu v týmu, což se vzhledem ke jménům tam nestane. Jasně, že tam musí být milion kecacích scén v autě a barácích o ničem, když tam jsou 3 velký nákladný scény na díl.  Ale ta drsnost a neotřelost se fakt nemusí budovat jenom dolarama a výbuchama.  V podstatě by mne zajímalo srovnání budgetu s Umbrella Academy, který vypadá v druhé řadě tak 10x dražší, bez nadsázky. 
3 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Jo, i z Preachera udělali pohadku. Žádná jizva, dělající z plešatého člověka doslova koko.a:D
768099
Jo, i z Preachera udělali pohadku. Žádná jizva, dělající z plešatého člověka doslova koko.a*:D*
768091
4 -3
reagují: Godlike, okkac
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No už je to pár let. Nejvíc mi přijde, že v seriálu úplně chybí Ennisovská perverzita, ale to by asi ani nešlo normálně vysílat :D
768091
No už je to pár let. Nejvíc mi přijde, že v seriálu úplně chybí Ennisovská perverzita, ale to by asi ani nešlo normálně vysílat *:D*
768090
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Barv666
Četl jsem nedávno a komiks je úplně jinde... Vždyť se tam pořád něco děje, Butcher je totální z.rd a srdíčko si vylévá stylově. Neříkám, že se mi seriál nelíbí, ale taková Umbrella Academy je pro mě zábavnější, než předloha. Druhá řada je dokonce mnohem lepší, než už tak skvělá první.
768090
Četl jsem nedávno a komiks je úplně jinde... Vždyť se tam pořád něco děje, Butcher je totální z.rd a srdíčko si vylévá stylově. Neříkám, že se mi seriál nelíbí, ale taková Umbrella Academy je pro mě zábavnější, než předloha. Druhá řada je dokonce mnohem lepší, než už tak skvělá první.
768087
5 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: duro
Nevím jak moc si ten comics pamatuju, ale přijde mi, že byl taky hodně užvaněný.
768087
Nevím jak moc si ten comics pamatuju, ale přijde mi, že byl taky hodně užvaněný.
768085
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

The Boys 2

Vlastne do istej miery meh a oproti prvej sezóne citeľný pokles.

Jasné, furt je to najzábavnejší komiksový seriál (spolu s Umbrella Academy), furt je to veľmi trefná satira trumpovskej Ameriky, furt to má luxusné gore (už sa im podarilo dosiahnuť, že aj keď je to CGI, má to tú "křupavost" fyzického efektu) a Anthony Starr je asi najdémonickejší komiksový zloduch všetkých čias (pri všetkej úcte k rôznym Jokerom), pričom Aya Cash mu zdatne sekunduje.

Léééénže... v seriáli, ktorý chce byť taký cynický cool badass, by sa nemali dve tretiny celkového času venovať dialógom, v ktorých sa dookola omieľajú emócie, motivácie, rodinné vzťahy a detské traumy. Postupne som si uvedomil, že je toho priveľa a niekedy okolo šiestej časti už ma to otravovalo tak veľmi, že som mal chuť pretáčať. Aspoň Butcher keby si tam furt nevyplakával dušičku a viac sa sústredil na hlášky obsahujúce slovo "cunt". Nabudúce menej psychológie a viac mŕtvych veľrýb!
768085
Vlastne do istej miery meh a oproti prvej sezóne citeľný pokles. Jasné, furt je to najzábavnejší komiksový seriál (spolu s Umbrella Academy), furt je to veľmi trefná satira trumpovskej Ameriky, furt to má luxusné gore (už sa im podarilo dosiahnuť, že aj keď je to CGI, má to tú "křupavost" fyzického efektu) a Anthony Starr je asi najdémonickejší komiksový zloduch všetkých čias (pri všetkej úcte k rôznym Jokerom), pričom Aya Cash mu zdatne sekunduje. Léééénže... v seriáli, ktorý chce byť taký cynický cool badass, by sa nemali dve tretiny celkového času venovať dialógom, v ktorých sa dookola omieľajú emócie, motivácie, rodinné vzťahy a detské traumy. Postupne som si uvedomil, že je toho priveľa a niekedy okolo šiestej časti už ma to otravovalo tak veľmi, že som mal chuť pretáčať. Aspoň Butcher keby si tam furt nevyplakával dušičku a viac sa sústredil na hlášky obsahujúce slovo "cunt". Nabudúce menej psychológie a viac mŕtvych veľrýb!
The Boys 2
12 -2
reagují: Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se