Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4661 - 4680 Napsat příspěvek
Já okusím novou Mafii, až někdo přijd ena způsob jak tam přidat původní písničky :)
766293
Já okusím novou Mafii, až někdo přijd ena způsob jak tam přidat původní písničky *:)*
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jop, podle všeho dopadla Mafie dobře a já si to zítra hned okusím konečně taky. Upřímně co to oznámili, začal jsem se na to těšit víc než na Last of Us 2. Takový celosvětový boom jako ono LoU2 to sice mít nebude, ale pro nás český hráče je to big deal. :+

Have fun, guys. 
766289
Jop, podle všeho dopadla Mafie dobře a já si to zítra hned okusím konečně taky. Upřímně co to oznámili, začal jsem se na to těšit víc než na Last of Us 2. Takový celosvětový boom jako ono LoU2 to sice mít nebude, ale pro nás český hráče je to big deal. *:+* Have fun, guys. 
766269
3 -1
reagovat
Úprimne, keď som prvý krát videl Watch Dogs tiež mi hneď na rozum vyskočilo GTA. Na tom podľa mňa nieje nič zlé tieto dve hry porovnávať, majú k sebe hodne blízko. Myslím že to tak má veľa ľudí.
766283
Úprimne, keď som prvý krát videl Watch Dogs tiež mi hneď na rozum vyskočilo GTA. Na tom podľa mňa nieje nič zlé tieto dve hry porovnávať, majú k sebe hodne blízko. Myslím že to tak má veľa ľudí.
2 -1
reagovat

Mafia: DE

766269
[url=https://www.ign.com/articles/mafia-definitive-edition-review?amp=1]IGN recenze[/url]
Mafia: DE
2 0
reagují: departed
reagovat
link

link

Tak já úplně nevim. Asi bude vážně stačit 20 GB verze 3080. 

EDIT: A i tam si říkám, že bude záležet pouze na ceně. Než vyčerpáš 10 GB VRAM, zastaví tě imho něco jinýho. 3080 RTX 10GB prostě rozjede RDR2 nebo Horizon na nějakých 70-80 FPS ve 4k. Však to je naprosto dostačující. Uvidíme, na kolik pojede třeba Remasterovaný Crysis, který by na tom mohla být lahoda, ale zbytek her bude úplně v pohodě ještě na jakou dobu imho.
EDIT2: A na 8k hrát nebudu snad v životě.:D
EDIT3: Vardant pár dní zpět::+:+
766263
https://www.youtube.com/watch?v=OXH1YxzIeW4&ab_channel=HardwareCanucks https://www.youtube.com/watch?v=YjcxrfEVhc8&ab_channel=LinusTechTips Tak já úplně nevim. Asi bude vážně stačit 20 GB verze 3080.  EDIT: A i tam si říkám, že bude záležet pouze na ceně. Než vyčerpáš 10 GB VRAM, zastaví tě imho něco jinýho. 3080 RTX 10GB prostě rozjede RDR2 nebo Horizon na nějakých 70-80 FPS ve 4k. Však to je naprosto dostačující. Uvidíme, na kolik pojede třeba Remasterovaný Crysis, který by na tom mohla být lahoda, ale zbytek her bude úplně v pohodě ještě na jakou dobu imho. EDIT2: A na 8k hrát nebudu snad v životě.*:D* EDIT3: Vardant pár dní zpět:*:+**:+*
2 0
reagovat
Ty hry jsou si podobný, jasně, ale dávat je na jednu úroveň je asi zbytečný. Bohatě by stačilo, kdyby Watchdogs nebyla prostě sračka.:D
766252
Ty hry jsou si podobný, jasně, ale dávat je na jednu úroveň je asi zbytečný. Bohatě by stačilo, kdyby Watchdogs nebyla prostě sračka.*:D*
7 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Chápem, čo myslíš, ale dávať to takto vedľa seba je proste nezmysel. Tak ako povedať, že tie rozdiely sú detailné. Každá hra sa snaží o diametrálne odlišný gameplay experience. Pokročilá simulácia mesta a ich obyvateľov je iba kulisa, jedna zložky hry, ktorú samozrejme môžeš dať vedľa seba a porovnávať. Ale hry ako celok? To je proste neférové. A mody by som do toho fakt neťahal. :)
766250
Chápem, čo myslíš, ale dávať to takto vedľa seba je proste nezmysel. Tak ako povedať, že tie rozdiely sú detailné. Každá hra sa snaží o diametrálne odlišný gameplay experience. Pokročilá simulácia mesta a ich obyvateľov je iba kulisa, jedna zložky hry, ktorú samozrejme môžeš dať vedľa seba a porovnávať. Ale hry ako celok? To je proste neférové. A mody by som do toho fakt neťahal. *:)*
766242
3 -4
reagovat
reaguje na: kyller
Doom a CoD? Really? Ty fakt nevidíš, že obojí má dnešní, moderní, otevřené město, tuny npcček žijících si svůj život, denní dobu, počasí, dopravní situaci, policii, obojí cílí na realismus, atd. atp. a liší se v podstatě až příběhem a tím, že ve watch dogs máš možnost hackování? Já bych naopak řekl, že je to perfektní case study pro "když dva dělají totéž, není to totéž", protože ty rozdíly jsou tak konkrétní a detailní, že je zajímavé přemýšlet, co k nim třeba vedlo.

Jinými slovy, udělat watchdogs jako mód do GTA nebo naopak GTA jako mód do Watch Dogs by bylo mnohem snažší, než u jakékoli jiné hry a fakt nechápu, že to nevidíš.
766242
Doom a CoD? Really? Ty fakt nevidíš, že obojí má dnešní, moderní, otevřené město, tuny npcček žijících si svůj život, denní dobu, počasí, dopravní situaci, policii, obojí cílí na realismus, atd. atp. a liší se v podstatě až příběhem a tím, že ve watch dogs máš možnost hackování? Já bych naopak řekl, že je to perfektní case study pro "když dva dělají totéž, není to totéž", protože ty rozdíly jsou tak konkrétní a detailní, že je zajímavé přemýšlet, co k nim třeba vedlo. Jinými slovy, udělat watchdogs jako mód do GTA nebo naopak GTA jako mód do Watch Dogs by bylo mnohem snažší, než u jakékoli jiné hry a fakt nechápu, že to nevidíš.
766225
7 -4
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: kyller
WD série má mnoho převážně stealth prvků, které bych uvítal i v GTA. Bohužel, alespoň 1. díl, to používají nevyváženě. Na co mám mít asi 50 zbraní v inventáři, když za každé zabití se mi zhoršuje scóre? R* za ty roky ví, jak má GTA dělat a udělá si ho po svém. Ubi stále hledá cílovku pro WD, která chce hrát něco jako gta, ale ne další gta.
766230
WD série má mnoho převážně stealth prvků, které bych uvítal i v GTA. Bohužel, alespoň 1. díl, to používají nevyváženě. Na co mám mít asi 50 zbraní v inventáři, když za každé zabití se mi zhoršuje scóre? R* za ty roky ví, jak má GTA dělat a udělá si ho po svém. Ubi stále hledá cílovku pro WD, která chce hrát něco jako gta, ale ne další gta.
766225
1 -2
reagovat
reaguje na: Spazz
Jasné, do istej miery môžeš porovnávať. Spadá to v podstate do rovnakého žánru. Tak ako napríklad Doom a CoD :D 

Ak by sme mali teda už porovnávať a multiplayer dajme bokom... GTA, a teda konkrétne piaty diel, je komplexná paródia na nielen dnešnú spoločnosť. Príbeh už tradične taká klasická, ale veľmi dobre napísaná gangsterka. Veľkosť prostredia a množstvo sand-box aktivít má prednosť pred artovou stránkou. Gameplay je čistá strielačka, nič viac.

WD2 je možno tak trochu paródia, ale maximálne tak paródia hipsterov a dnešných technológií a svet je vystavaný v alternatívnej realite, kde je všetko pod dohľadom a všetko sa dá hacknúť, z čoho aj vychádza gameplay. Ak to vieš a preferuješ taký herný štýl, nazvime to stealth hacking, tak tam nemusíš za celú hru skoro vôbec strielať. Artová stránka a prepracovanosť detailov má prednosť pred veľkosťou, hoci to prostredie je tam stále dosť veľké. Vizuál na úplne inej úrovni ako v GTA, kde je ten engine vo viacerých veciach už proste zastaralý. Predsa len je to postavené ešte na technológiách z časov PS3 a ani PC port z toho zázrak nespravil.

Pokiaľ ide o fyziku, tak jasné, GTA je na tom o dosť lepšie. Ubisoft má vo svojich hrách celkovo vždy veľmi zlú fyziku. S tým by mali niečo spraviť, to si hovorím už roky. Ale v dvojke WD mi to prišlo predsa len o niečo lepšie ako v jednotke a nejak som si na to po čase zvykol a vlastne vôbec mi to nevadilo. Animácie? Tam nevidím veľký rozdiel. A bugy? Neviem, nejaký sa možno sem tam objavil, ale nepamätám si, že by ich tam bolo veľa.
766225
Jasné, do istej miery môžeš porovnávať. Spadá to v podstate do rovnakého žánru. Tak ako napríklad Doom a CoD *:D*  Ak by sme mali teda už porovnávať a multiplayer dajme bokom... GTA, a teda konkrétne piaty diel, je komplexná paródia na nielen dnešnú spoločnosť. Príbeh už tradične taká klasická, ale veľmi dobre napísaná gangsterka. Veľkosť prostredia a množstvo sand-box aktivít má prednosť pred artovou stránkou. Gameplay je čistá strielačka, nič viac. WD2 je možno tak trochu paródia, ale maximálne tak paródia hipsterov a dnešných technológií a svet je vystavaný v alternatívnej realite, kde je všetko pod dohľadom a všetko sa dá hacknúť, z čoho aj vychádza gameplay. Ak to vieš a preferuješ taký herný štýl, nazvime to stealth hacking, tak tam nemusíš za celú hru skoro vôbec strielať. Artová stránka a prepracovanosť detailov má prednosť pred veľkosťou, hoci to prostredie je tam stále dosť veľké. Vizuál na úplne inej úrovni ako v GTA, kde je ten engine vo viacerých veciach už proste zastaralý. Predsa len je to postavené ešte na technológiách z časov PS3 a ani PC port z toho zázrak nespravil. Pokiaľ ide o fyziku, tak jasné, GTA je na tom o dosť lepšie. Ubisoft má vo svojich hrách celkovo vždy veľmi zlú fyziku. S tým by mali niečo spraviť, to si hovorím už roky. Ale v dvojke WD mi to prišlo predsa len o niečo lepšie ako v jednotke a nejak som si na to po čase zvykol a vlastne vôbec mi to nevadilo. Animácie? Tam nevidím veľký rozdiel. A bugy? Neviem, nejaký sa možno sem tam objavil, ale nepamätám si, že by ich tam bolo veľa.
766217
2 -1
reagují: Gonzi, Cinefil
reagovat
reaguje na: kyller
Umm.... Ze by to teda slo uplne jinym smerem mi teda opravdu neprijde. Ma to samozrejme uplne jinou premisu a v akci to ma svoje vlastni originalni herni mechaniky, ale kol a kolem velkou cast hrani travis uplne stejnyma vecma jako v GTA. Vlastne i pribehove, co se tyce te satiry, to neni uplne nepodobne. 
Nikde to nenazyvam radoby-klonem ani nicim podobnym, ale z pohledu casual hrace v obou hrach do urcite miry delas to same, i kdyz kazda klade hlavni duraz uplne na neco jineho.

A nemyslim si, ze by bylo od veci poznamenat, ze nekdo udelal neco lip jenom proto, ze s tim mel vetsi zkusenosti. Co se toho srovnavani tyce, tak mluvim hlavne o divne fyzice ve WD, nedotazenych animacich a tom, ze i pri mrzkych dvou hodinach hrani, kdy jsem rozhodne ani nedelal nejake hrozne silenosti, jsem narazil na X bugu. 

Srovnaval jsem to zamerne ciste povrchove a nikterak jsem tu hru neurazel. Jestli ti prijde od veci srovnavat aspekty, ktere jsou pro obe hry spolecne jenom proto, ze v obou hrach se da delat i neco jineho, tak to bychom se mohli hadat donekonecna a o vsem. 

Spis mi ale prijde, ze sis to proste vylozil jako hejt a chtel si dupnout :D
766217
Umm.... Ze by to teda slo uplne jinym smerem mi teda opravdu neprijde. Ma to samozrejme uplne jinou premisu a v akci to ma svoje vlastni originalni herni mechaniky, ale kol a kolem velkou cast hrani travis uplne stejnyma vecma jako v GTA. Vlastne i pribehove, co se tyce te satiry, to neni uplne nepodobne.  Nikde to nenazyvam radoby-klonem ani nicim podobnym, ale z pohledu casual hrace v obou hrach do urcite miry delas to same, i kdyz kazda klade hlavni duraz uplne na neco jineho. A nemyslim si, ze by bylo od veci poznamenat, ze nekdo udelal neco lip jenom proto, ze s tim mel vetsi zkusenosti. Co se toho srovnavani tyce, tak mluvim hlavne o divne fyzice ve WD, nedotazenych animacich a tom, ze i pri mrzkych dvou hodinach hrani, kdy jsem rozhodne ani nedelal nejake hrozne silenosti, jsem narazil na X bugu.  Srovnaval jsem to zamerne ciste povrchove a nikterak jsem tu hru neurazel. Jestli ti prijde od veci srovnavat aspekty, ktere jsou pro obe hry spolecne jenom proto, ze v obou hrach se da delat i neco jineho, tak to bychom se mohli hadat donekonecna a o vsem.  Spis mi ale prijde, ze sis to proste vylozil jako hejt a chtel si dupnout *:D*
766202
6 -3
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Spazz
Porovnávať GTA a Watch Dogs je trochu blbosť, nie? Každá hra ide úplne iným smerom a jediné, čo majú spoločné, že sú to open-world akcie. Plus porovnávať piaty diel postavený na 16 rokoch skúseností s druhým po dvoch rokoch... tiež trochu od veci. Ale inak dvojka WD je super. ;) Príbeh stojí za prd, ale to mesto je spracované parádne a v 4k miestami doslova vyráža dych. Ja som tam bol schopný hodiny behať a zbierať iba collectibles a plniť rôzne vedľajšie aktivity. Prešiel som to na 100% aj so všetkými DLC. 8)

BTW: Rocket League je na Epic Store zadarmo a dávajú k tomu 10€ kupón.
766202
Porovnávať GTA a Watch Dogs je trochu blbosť, nie? Každá hra ide úplne iným smerom a jediné, čo majú spoločné, že sú to open-world akcie. Plus porovnávať piaty diel postavený na 16 rokoch skúseností s druhým po dvoch rokoch... tiež trochu od veci. Ale inak dvojka WD je super. *;)* Príbeh stojí za prd, ale to mesto je spracované parádne a v 4k miestami doslova vyráža dych. Ja som tam bol schopný hodiny behať a zbierať iba collectibles a plniť rôzne vedľajšie aktivity. Prešiel som to na 100% aj so všetkými DLC. *8)* BTW: Rocket League je na Epic Store zadarmo a dávajú k tomu 10€ kupón.
766190
3 -4
reagují: Spazz
reagovat

Watch Dogs 2

Bylo to na Epic Games zadarmo, tak jsem po tom hrabl a musim rict, ze davat si to bezprostredne po GTA 5 tomu nijak neprospelo :D Prime srovnani to fakt uplne neustoji, nicmene mam odehrane jenom asi 2 hodiny, tak verim tomu, ze si jeste zvyknu. 
766190
Bylo to na Epic Games zadarmo, tak jsem po tom hrabl a musim rict, ze davat si to bezprostredne po GTA 5 tomu nijak neprospelo *:D* Prime srovnani to fakt uplne neustoji, nicmene mam odehrane jenom asi 2 hodiny, tak verim tomu, ze si jeste zvyknu. 
Watch Dogs 2
3 -2
reagují: kyller
reagovat
Solidní trolling indeed. Tohle ti inteligentní kravaťáci moc nevychytali. :)
766151
Solidní trolling indeed. Tohle ti inteligentní kravaťáci moc nevychytali. *:)*
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Si asi Sony s MS řekli, že pořádně vytrolí celou svou cílovou skupinu :D
766144
Si asi Sony s MS řekli, že pořádně vytrolí celou svou cílovou skupinu *:D*
766143
5 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
A co děcka, co dostanou PS5 verzi bez mechaniky a k tomu nějakou tu hru na disku...
766143
A co děcka, co dostanou PS5 verzi bez mechaniky a k tomu nějakou tu hru na disku...
766140
8 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: SteKi
To byla první vec, co me u odhaleni jmena noveho xboxu napadla. Spousta zklamanych decek na vanoce s novou starou konzoli..
766140
To byla první vec, co me u odhaleni jmena noveho xboxu napadla. Spousta zklamanych decek na vanoce s novou starou konzoli..
766135
3 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Začal predpredaj nového xboxu a na Amazone záhadne stúpol predaj xbox one x o 700%...... :D
766135
Začal predpredaj nového xboxu a na Amazone záhadne stúpol predaj xbox one x o 700%...... *:D*
8 0
reagují: Snipsley
reagovat

když jsme u těch zklamání

link tohle budu ještě nějakou dobu oplakávat. DF měli super rozbor, ale tenhle vizuální side by side je prostě smutný. :(:- (PS: Pořád to žere hlavně jedno jádro procáku)
766102
https://www.youtube.com/watch?v=lxBTgRcHYFA tohle budu ještě nějakou dobu oplakávat. DF měli super rozbor, ale tenhle vizuální side by side je prostě smutný. *:(**:-* (PS: Pořád to žere hlavně jedno jádro procáku)
když jsme u těch zklamání
2 -1
reagovat
No každopádně kdybyste někdo třeba předobjednávali ze dvou nebo tří obchodů (tak jako jsem to měl udělat já...) a v obou jste se ocitli v první vlně, tak se tady hlásí jeden vážný zájemce, kterému vůbec nevadí si i něco málo připlatit. ?)
766101
No každopádně kdybyste někdo třeba předobjednávali ze dvou nebo tří obchodů (tak jako jsem to měl udělat já...) a v obou jste se ocitli v první vlně, tak se tady hlásí jeden vážný zájemce, kterému vůbec nevadí si i něco málo připlatit. *?)*
1 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se