Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16401 - 16420 Napsat příspěvek
Jsem moc rád, že na to máš prakticky totožný názor jako já :+

btw je to i dost vtipný a on tam má komediální talent, kdykoliv tam byl Phillippe, tak jsem řval smíchy :D

Fakt bych v životě neřek, že tuhle sebereflexi bude mít zrovna JCVD, ještě před pár měsíci bych tvrdil pravý opak. No nejenom Seagal, i Arnie a Sly by se dneska byli v prsa, že jsou super herci. :) Jako fakt se trochu zpětně stydím, že jsem ho z nich měl rád s přehledem nejméně. Zpětně jsem si teď s ním našel i dobové rozhovory a on je z našich dětských idolů prostě s přehledem nejmenší kretén. A ut oblíbenost neměl takovou, protože nemetal moudra na motivační citáty a neměl takovou zarputilost jako Arnie a Sly. 
764478
Jsem moc rád, že na to máš prakticky totožný názor jako já *:+* btw je to i dost vtipný a on tam má komediální talent, kdykoliv tam byl Phillippe, tak jsem řval smíchy *:D* Fakt bych v životě neřek, že tuhle sebereflexi bude mít zrovna JCVD, ještě před pár měsíci bych tvrdil pravý opak. No nejenom Seagal, i Arnie a Sly by se dneska byli v prsa, že jsou super herci. *:)* Jako fakt se trochu zpětně stydím, že jsem ho z nich měl rád s přehledem nejméně. Zpětně jsem si teď s ním našel i dobové rozhovory a on je z našich dětských idolů prostě s přehledem nejmenší kretén. A ut oblíbenost neměl takovou, protože nemetal moudra na motivační citáty a neměl takovou zarputilost jako Arnie a Sly. 
2 -1
reagují: HAL
reagovat

Jean-Claude Van Johnson

No je to hrozná pakárna která od začátku do konce marně hledá nějaký jednotný styl, ale většina ze šesti půlhodinových epizod je dost zábavná :+
Jen ty poslední dva díly jsou už úplně zbytečné, klidně se mohlo skončit uzavřeným příběhem na konci čtvrté části, kde se seriál, do té doby balancující na hraně mezi standardní blbou Van Dammovkou a její uvědomělou komediální sebereflexí ala film JCVD, kouzelně urval ze řetězu do šílené parodie na Bondovky a Timecopa :D

Pak ve dvou nudných epizodách zbytečně nastavujících příběh místo akce a humoru spíš melancholicky přemítají nad tím že zabíjet lidi je špatné a že ten seriálový Jean Claude má traumíčka z vyrůstání v dětském domově, což má jeho postavě snad dodat hloubku nebo co - tam už to vůbec nijak nefunguje, takže se nedivím že pak seriál zrušili.

Každopádně je velmi fajn že aspoň JCVD z těch starých béčkových gerojů má i něco v hlavě a dokáže překonat ego aby se na svou karieru podíval s nadhledem, ne jako guma Seagal nebo v čase věčně zamrzlý Willis.
764475
No je to hrozná pakárna která od začátku do konce marně hledá nějaký jednotný styl, ale většina ze šesti půlhodinových epizod je dost zábavná *:+* Jen ty poslední dva díly jsou už úplně zbytečné, klidně se mohlo skončit uzavřeným příběhem na konci čtvrté části, kde se seriál, do té doby balancující na hraně mezi standardní blbou Van Dammovkou a její uvědomělou komediální sebereflexí ala film JCVD, kouzelně urval ze řetězu do šílené parodie na Bondovky a Timecopa *:D* Pak ve dvou nudných epizodách zbytečně nastavujících příběh místo akce a humoru spíš melancholicky přemítají nad tím že zabíjet lidi je špatné a že ten seriálový Jean Claude má traumíčka z vyrůstání v dětském domově, což má jeho postavě snad dodat hloubku nebo co - tam už to vůbec nijak nefunguje, takže se nedivím že pak seriál zrušili. Každopádně je velmi fajn že aspoň JCVD z těch starých béčkových gerojů má i něco v hlavě a dokáže překonat ego aby se na svou karieru podíval s nadhledem, ne jako guma Seagal nebo v čase věčně zamrzlý Willis.
Jean-Claude Van Johnson
4 0
reagovat

Lovecraft Country

Sleduje to někdo? Jako celek mě to baví protože každý díl byl zatím úplně něco jiného než jsem čekal ale je to fakt divný seriál :D První díl se mi líbil dost ale absolutně vám neprozradí jaký ten seriál bude. Druhý, třetí díl docela nuda ale čtvrtý zase neuvěřitelná béčková jízda ala Indiana Jones. Vlastně jediný čím ten seriál drží pohromadě je všudypřítomné téma rasismu a béčkové propriety :D Nicméně tohle dokoukám je to zajímavý :+
764447
Sleduje to někdo? Jako celek mě to baví protože každý díl byl zatím úplně něco jiného než jsem čekal ale je to fakt divný seriál *:D* První díl se mi líbil dost ale absolutně vám neprozradí jaký ten seriál bude. Druhý, třetí díl docela nuda ale čtvrtý zase neuvěřitelná béčková jízda ala Indiana Jones. Vlastně jediný čím ten seriál drží pohromadě je všudypřítomné téma rasismu a béčkové propriety *:D* Nicméně tohle dokoukám je to zajímavý *:+*
Lovecraft Country
3 0
reagovat

Yellowstone

Finále třetí série bylo ohromně napínavé a dost mě mrzí, že musíme čekat na další sérii. Ten otevřený konec ve mě vyvolává otázky, kdo asi přežil? Beth to má jistě spočítané, ale Kayce se z toho snad dostane no a Jimmy ten si pravděpodobně přerazil vaz. Yellowstone mě moc baví. 
764428
Finále třetí série bylo ohromně napínavé a dost mě mrzí, že musíme čekat na další sérii. [spoiler]Ten otevřený konec ve mě vyvolává otázky, kdo asi přežil? Beth to má jistě spočítané, ale Kayce se z toho snad dostane no a Jimmy ten si pravděpodobně přerazil vaz.[/spoiler] Yellowstone mě moc baví. 
Yellowstone
2 -3
reagovat

Boys s02e123

No asi jsem zhýčkaný z předchozí sezony, ale v podstatě jsem se dost nudil, škoda. 
764424
No asi jsem zhýčkaný z předchozí sezony, ale v podstatě jsem se dost nudil, škoda. 
Boys s02e123
4 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Bylo to zajímavý, tak jako jinak dobrý. Taky budu koukat na další. 

Určitě to navazuje, jen to hlavní hrdiny asi hází do jiných situací, pokaždé jiné či podobné (vždy s rasovým kontextem) a celé to propojí rodinou z prvních dvou dílů.
764369
Bylo to zajímavý, tak jako jinak dobrý. Taky budu koukat na další.  Určitě to navazuje, jen to hlavní hrdiny asi hází do jiných situací, pokaždé jiné či podobné (vždy s rasovým kontextem) a celé to propojí rodinou z prvních dvou dílů.
764359
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No třetí díl je standalone o strašidelném domě. Ale reference na předchozí dvě epizody tam jsou. Jsem zvědav na dnešní.
764359
No třetí díl je standalone o strašidelném domě. Ale reference na předchozí dvě epizody tam jsou. Jsem zvědav na dnešní.
764343
3 0
reagují: Godlike
reagovat
Jsem se spletl a Lovecraft Country ma opravdu deset dílů... Ja to po druhém vzdal, takže jestli to někdo sleduje, tak případně poreferujte prosím, jestli to stojí dál za to..
764343
Jsem se spletl a Lovecraft Country ma opravdu deset dílů... Ja to po druhém vzdal, takže jestli to někdo sleduje, tak případně poreferujte prosím, jestli to stojí dál za to..
4 0
reagují: okkac
reagovat
Třeba se to produkčně zvedne jako po první řadě GOT. 

Nebo jak jsem říkal, mne by stačilo kdyby to vypadalo jako jinak hrozné Dopisy pro Krále 
764340
Třeba se to produkčně zvedne jako po první řadě GOT.  Nebo jak jsem říkal, mne by stačilo kdyby to vypadalo jako jinak hrozné Dopisy pro Krále 
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Jako v tomhle se s tebou urcite prit nebudu – prvni dve epizody jsou obe fantasticke a soundtrack jsem osobne chvili sjizdel porad dokola. Pokud by se druha sezona mela drzet v kolejich tech prvnich dvou dilu, pravdepodobne si nebudeme mit moc na co stezovat. Problem je v tom, ze ani ta prvni si svou pocatecni kvalitu podle me nedrzela a zaroven mi neprijde, ze by to bylo odvypravene stylem, ktery by vzbuzoval prehnane nadeje do budoucna. 

Jinak ja se o televiznim Zaklinaci vseobecne vyjadruju docela prisne, ale porad plati, ze jsem to cele videl trikrat a puvodni rozhorceni se u me uz pri druhem zhlednuti dost zmirnilo.

S predlohou, jakou to ma, by to imo ale mela byt udalost – ne jen kvuli ocekavanim a naslednou sledovanosti. Kvalitou. A to se proste nestalo. Zatim jsme dostali plus minus lehce nadprumerny serial, ktery zvedala predevsim jeho predloha.
764338
Jako v tomhle se s tebou urcite prit nebudu – prvni dve epizody jsou obe fantasticke a soundtrack jsem osobne chvili sjizdel porad dokola. Pokud by se druha sezona mela drzet v kolejich tech prvnich dvou dilu, pravdepodobne si nebudeme mit moc na co stezovat. Problem je v tom, ze ani ta prvni si svou pocatecni kvalitu podle me nedrzela a zaroven mi neprijde, ze by to bylo odvypravene stylem, ktery by vzbuzoval prehnane nadeje do budoucna.  Jinak ja se o televiznim Zaklinaci vseobecne vyjadruju docela prisne, ale porad plati, ze jsem to cele videl trikrat a puvodni rozhorceni se u me uz pri druhem zhlednuti dost zmirnilo. S predlohou, jakou to ma, by to imo ale mela byt [b]udalost[/b] – ne jen kvuli ocekavanim a naslednou sledovanosti. Kvalitou. A to se proste nestalo. Zatim jsme dostali plus minus lehce nadprumerny serial, ktery zvedala predevsim jeho predloha.
764330
4 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
Hele jak píšeš k tomu Zaklínači, já nedávno dával znovu první dvě epizody, a jsem furt tak nějak spokojenej - v podstatě to chce jen vylepšit souboje (týpek co dohlížel na přetáčky akce z prvního dílu dělá tentokrát celou druhou sérii) a nezprasit ten příběh (jsem zvědavej, jak si poradí s Cahirem), a ten náběh na důstojnou fantasy tam furt je. Kouzla i monstra to má parádní, na obsazení už jsem si zvykl (hlavně u Ciri) a teď sjíždím ten soundtrack, a ten to má obzvlášť skvělej. Jak instrumentální, tak zpívanej (návykovost těch skladeb je až neuvěřitelná, doufám, že v další řadě tohle bude jenom pokračovat).
764330
Hele jak píšeš k tomu Zaklínači, já nedávno dával znovu první dvě epizody, a jsem furt tak nějak spokojenej - v podstatě to chce jen vylepšit souboje (týpek co dohlížel na přetáčky akce z prvního dílu dělá tentokrát celou druhou sérii) a nezprasit ten příběh (jsem zvědavej, jak si poradí s Cahirem), a ten náběh na důstojnou fantasy tam furt je. Kouzla i monstra to má parádní, na obsazení už jsem si zvykl (hlavně u Ciri) a teď sjíždím ten soundtrack, a ten to má obzvlášť skvělej. Jak instrumentální, tak zpívanej (návykovost těch skladeb je až neuvěřitelná, doufám, že v další řadě tohle bude jenom pokračovat).
764229
12 -2
reagují: Spazz
reagovat
764306
https://www.youtube.com/watch?v=IYKBXut7_cI&ab_channel=TristanGilford
2 0
reagovat
reaguje na: duro
No hlavně tu ta androidka víc připomíná Iana Holma a Lance Henriksena, než Fassbendera s píšťalkou. Díky bohu :D
764287
No hlavně tu ta androidka víc připomíná Iana Holma a Lance Henriksena, než Fassbendera s píšťalkou. Díky bohu *:D*
764286
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Tiež si vravím, že som niečo také zaujímavé medzi sci-fi seriálmi už dlho nevidel. Ridley krásne smrdí z každého záberu a asi aj kvôli androidom a ich bielej krvi, zvláštnym votrelcom a celkovému feelingu mám stále dojem, že sa dívam na niečo zo sveta Prometheus / Alien. Len s tým rozdielom, že toto je dobre napísané. :)
764286
Tiež si vravím, že som niečo také zaujímavé medzi sci-fi seriálmi už dlho nevidel. Ridley krásne smrdí z každého záberu a asi aj kvôli androidom a ich bielej krvi, zvláštnym votrelcom a celkovému feelingu mám stále dojem, že sa dívam na niečo zo sveta Prometheus / Alien. Len s tým rozdielom, že toto je dobre napísané. :)
764283
7 -2
reagují: HAL
reagovat

Raised by Wolves

Po prvních třech dílech mírné nadšení, tohle vypadá na nejlepší sf seriál za dost dlouhou dobu. Ostatně seriál který začíná vyhlazením lidstva ani nemůže být úplně špatný.
Westworld se proti tomu vůbec nechytá, tady jsou ty nejednoznačně kladné/záporné postavy opravdu zajímavé a uvěřitelné. Hlavním hrdinou asi do budoucna bude hlavně Ragnar, ale ten zatím moc prostoru nemá, teď herecky vládne rozkošně creepy robotka Amanda Collin.

Na to aby pořádně rozvedli ten filosofický přesah (ateismus vs náboženství, androidi jako self-aware otroci/zbraně hromadného ničení) asi mít úplně nebudou, to tu slouží spíš jako základ premisy a rozestavení postav, ale i tak jsou to fajn nápady, a až trochu nečekané od dost bigotně křesťanské ameriky. A úvodní ukázání kolonizace vzdálené planety vyloženě potěšilo, to bylo velmi nápadité a přitom logicky funkční.
764283
Po prvních třech dílech mírné nadšení, tohle vypadá na nejlepší sf seriál za dost dlouhou dobu. Ostatně seriál který začíná vyhlazením lidstva ani nemůže být úplně špatný. Westworld se proti tomu vůbec nechytá, tady jsou ty nejednoznačně kladné/záporné postavy opravdu zajímavé a uvěřitelné. Hlavním hrdinou asi do budoucna bude hlavně Ragnar, ale ten zatím moc prostoru nemá, teď herecky vládne rozkošně creepy robotka Amanda Collin. Na to aby pořádně rozvedli ten filosofický přesah (ateismus vs náboženství, androidi jako self-aware otroci/zbraně hromadného ničení) asi mít úplně nebudou, to tu slouží spíš jako základ premisy a rozestavení postav, ale i tak jsou to fajn nápady, a až trochu nečekané od dost bigotně křesťanské ameriky. A úvodní ukázání kolonizace vzdálené planety vyloženě potěšilo, to bylo velmi nápadité a přitom logicky funkční.
Raised by Wolves
6 -1
reagují: duro
reagovat
Máte na Netflixu koukat taky na korejské seriály a že jich tam je a spousta z nich je super.
764274
Máte na Netflixu koukat taky na korejské seriály a že jich tam je a spousta z nich je super.
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ještě že existuje crowdfundovaný Noclip
764255
Tak ještě že existuje crowdfundovaný [url=https://www.youtube.com/c/NoclipVideo/videos]Noclip[/url]
764253
4 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Řekněme, že se jen rozcházíme s názorem, protože Warrior Nun je papírem šustící kravina. Něco řádově horšího než typické epizody Arrowa (a to už je co říct).
High Score mě pak vyloženě nasralo, protože gamedevem docela žiju a oni si z toho defacto udělali agitku na jejich standardní politické hodnoty. Zmrdi.
764253
Řekněme, že se jen rozcházíme s názorem, protože Warrior Nun je papírem šustící kravina. Něco řádově horšího než typické epizody Arrowa (a to už je co říct). High Score mě pak vyloženě nasralo, protože gamedevem docela žiju a oni si z toho defacto udělali agitku na jejich standardní politické hodnoty. Zmrdi.
764237
10 -1
reagují: HAL
reagovat

The Boys 2

Dost dobrý je to, mám radost. Možná trošku pomalejší rozjezd, což jsem nečekal vzhledem k tomu, že víme s čím máme to do činění, ale i tak paráda. Nové postavy super (Stormfront je on point, pizda jedna:D), humor a soundtrack perfektní. Karl Urban a Antony Starr si to užívají jedna báseň. Jestli se Antony vymanil z té role v Banshee, tak teď myslím nadosmrti zůstane Homelander.:D

EDIT: Jsem hrozně rád, že ty nejlepší scény z trailerů a ukázek byly vlastně v těchto prvních třech dílech.:+
764250
Dost dobrý je to, mám radost. Možná trošku pomalejší rozjezd, což jsem nečekal vzhledem k tomu, že víme s čím máme to do činění, ale i tak paráda. Nové postavy super (Stormfront je on point, pizda jedna*:D*), humor a soundtrack perfektní. Karl Urban a Antony Starr si to užívají jedna báseň. Jestli se Antony vymanil z té role v Banshee, tak teď myslím nadosmrti zůstane Homelander.*:D* EDIT: Jsem hrozně rád, že ty nejlepší scény z trailerů a ukázek byly vlastně v těchto prvních třech dílech.*:+*
The Boys 2
4 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Však o tomhle píšu, že je tam plno věcí, na které se dá podívat a zároveň jsem nepočítal už pokračování předchozích sérií.
Prostě několik posledních měsíců Netflix nevydal nic NOVÉHO, co by stálo za řeč. To není hejt, jen povzdech, to neznamená, že se tam na nic nedá koukat.
764243
Však o tomhle píšu, že je tam plno věcí, na které se dá podívat a zároveň jsem nepočítal už pokračování předchozích sérií. Prostě několik posledních měsíců Netflix nevydal nic NOVÉHO, co by stálo za řeč. To není hejt, jen povzdech, to neznamená, že se tam na nic nedá koukat.
764239
7 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se