Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4801 - 4820 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
Prečo tomu tak je? No pretože to chcú samotní hráči nie? Vidíš to všade, keď je reč o nejakej "AAA hre" tak nikto nespomína menšie tituly, každý hovorí len o tých veľkých. Aj tu to sám vidíš, Miles Morales je samostatne stojaca menšia hra niečo ako bolo svojho času Uncharted Lost Legacy ktoré malo byť pôvodne len DLC ku štvorke ale bolo tak veľké že to vydali ako samostatnú hru, aspoň čo ja viem, ale už to pre teba nieje ten veľký titul, prečo? Demon Souls je remake so všetkým čo k tomu patrí ale už to nie tá veľká AAA hra. Prečo? Proste hráči majú prehnané očakávania a každý rok je to len horšie a horšie. A potom keď im vývojári oznámia že hry budú samozrejme aj drahšie tak hneď plačú ale nikto si neuvedomuje koľko je za tým práce, keď potom musia na jednu hru čakať 3 roky od prvého traileru tak zase len mrkocú že to je moc dlho a už by to mohli vydať. Každý chce vidieť len vývoj a posúvanie sa vpred ale už nikto nepozerá na tom koľko potom trvá urobiť takúto hru, koľko ľudí sa pri tom vystrieda, koľko to zožerie peňazí, radšej budú len všetci fňukať že každý rok nadostanú pravidelne minimálne 3 veľké exkluzivity, kto by to robil? Všetci čakajú len na Cyberpunk ako na spásu božiu ale už nikoho nejak nezaujíma že tá hra je vo vývoji už toľko rokov.

A k tomu Killzonu, neviem ako to bolo vnímané vtedy, hral som celú trilógiu na PS3 a mám aj Shadow Fall, ale nikdy mi neprišlo že by mal byť Killzone Shadow Fall nejaký veľký zásadný titul, skôr mi to prišlo ako taký dodatok, už len preto že to nemalo ani číslovku ako pokračovanie, niečo ako ten Miles Morales popravde ;)

A God of War tipujem skôr, čítal som že na tom pracujú už dlho, vraj mali pôvodne premyslené nejaké veľké DLC ale po čase sa rozhodli že z toho DLC urobia plnohodnotné pokračovanie na PS5 pretože sa im to hrozne nafúklo, preto tá hra ani žiadne DLC nikdy nemala. Ale kľudne to môže byť len nejaká fáma.
763917
Prečo tomu tak je? No pretože to chcú samotní hráči nie? Vidíš to všade, keď je reč o nejakej "AAA hre" tak nikto nespomína menšie tituly, každý hovorí len o tých veľkých. Aj tu to sám vidíš, Miles Morales je samostatne stojaca menšia hra niečo ako bolo svojho času Uncharted Lost Legacy ktoré malo byť pôvodne len DLC ku štvorke ale bolo tak veľké že to vydali ako samostatnú hru, aspoň čo ja viem, ale už to pre teba nieje ten veľký titul, prečo? Demon Souls je remake so všetkým čo k tomu patrí ale už to nie tá veľká AAA hra. Prečo? Proste hráči majú prehnané očakávania a každý rok je to len horšie a horšie. A potom keď im vývojári oznámia že hry budú samozrejme aj drahšie tak hneď plačú ale nikto si neuvedomuje koľko je za tým práce, keď potom musia na jednu hru čakať 3 roky od prvého traileru tak zase len mrkocú že to je moc dlho a už by to mohli vydať. Každý chce vidieť len vývoj a posúvanie sa vpred ale už nikto nepozerá na tom koľko potom trvá urobiť takúto hru, koľko ľudí sa pri tom vystrieda, koľko to zožerie peňazí, radšej budú len všetci fňukať že každý rok nadostanú pravidelne minimálne 3 veľké exkluzivity, kto by to robil? Všetci čakajú len na Cyberpunk ako na spásu božiu ale už nikoho nejak nezaujíma že tá hra je vo vývoji už toľko rokov. A k tomu Killzonu, neviem ako to bolo vnímané vtedy, hral som celú trilógiu na PS3 a mám aj Shadow Fall, ale nikdy mi neprišlo že by mal byť Killzone Shadow Fall nejaký veľký zásadný titul, skôr mi to prišlo ako taký dodatok, už len preto že to nemalo ani číslovku ako pokračovanie, niečo ako ten Miles Morales popravde *;)* A God of War tipujem skôr, čítal som že na tom pracujú už dlho, vraj mali pôvodne premyslené nejaké veľké DLC ale po čase sa rozhodli že z toho DLC urobia plnohodnotné pokračovanie na PS5 pretože sa im to hrozne nafúklo, preto tá hra ani žiadne DLC nikdy nemala. Ale kľudne to môže byť len nejaká fáma.
763915
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Killzone malo svojho času obrovskú predajnú silu. To bola značka z ranku CoD exkluzívne pre majiteľov PS. Jediné čo tam majú teraz je Miles Morales, ale to je len re-release pôvodnej hry s bonusovým obsahom na cca 4 hodiny. Nič čo by dokázalo potiahnuť predaj drahšej konzoly, ktorú vlastne nikto najbližší rok-dva nepotrebuje.

Horizon sequel očakávam najskôr koncom roka 2021, ale skromne si dovolím tipnúť, že to ešte posunú na prvý polrok 2022. Dvojka God of War v roku 2024. Tieto veľké AAA tituly majú stále väčšie finančné aj časové nároky. Kedysi vychádzal nový diel nejakej úspešnej série alebo nová hra od nejakého štúdia, ktorého meno sa stalo prestížnou značkou, každé dva roky. Dnes to je pomaly každých 5-7 rokov. Prečo je tomu tak? Vina je na oboch stranách. Vývojári majú stále väčšie, v niektorých prípadoch doslova megalomanské ambície. Hráči zase požadujú stále viac a viac obsahu za tú istú cenu.

PS: Viacero ľudí z herného priemyslu hovorí, že tento trend je neudržateľný, čo je aj dôvod toho, prečo je čím ďalej viac hier zameraných na multiplayer, kde sú najväčšie prachy a oveľa menšie nároky.
763915
Killzone malo svojho času obrovskú predajnú silu. To bola značka z ranku CoD exkluzívne pre majiteľov PS. Jediné čo tam majú teraz je Miles Morales, ale to je len re-release pôvodnej hry s bonusovým obsahom na cca 4 hodiny. Nič čo by dokázalo potiahnuť predaj drahšej konzoly, ktorú vlastne nikto najbližší rok-dva nepotrebuje. Horizon sequel očakávam najskôr koncom roka 2021, ale skromne si dovolím tipnúť, že to ešte posunú na prvý polrok 2022. Dvojka God of War v roku 2024. Tieto veľké AAA tituly majú stále väčšie finančné aj časové nároky. Kedysi vychádzal nový diel nejakej úspešnej série alebo nová hra od nejakého štúdia, ktorého meno sa stalo prestížnou značkou, každé dva roky. Dnes to je pomaly každých 5-7 rokov. Prečo je tomu tak? Vina je na oboch stranách. Vývojári majú stále väčšie, v niektorých prípadoch doslova megalomanské ambície. Hráči zase požadujú stále viac a viac obsahu za tú istú cenu. PS: Viacero ľudí z herného priemyslu hovorí, že tento trend je neudržateľný, čo je aj dôvod toho, prečo je čím ďalej viac hier zameraných na multiplayer, kde sú najväčšie prachy a oveľa menšie nároky.
763895
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KARLOS
Uvidíme no, ešte pripadá do úvahy Bloodborne 2 to by bol celkom veľký ťahák od Sony, kolujú nejaké chýry o novom Silent Hill, len neviem či to má byť exkluzívne na PS alebo nie a vraj Uncharted ako značka sa presunula pod niekoho iného, už na tom vraj nepracujú v Naughty Dog pretože tí by to nestíhali, teraz vydali Last of Us 2. Ale to sú všetko len pokračovania tých veľkých Sony exkluzivít, kľudne môže prísť niečo úplne nové, ani by som sa tomu nedivil. Ale je pravda že Sony si teraz vyjednáva u iných štúdií aspoň nejaké tie časové exkluzivity tak ako to robili vždy.
Ale ako vravím treba si počkať, jediné čo vieme s istotou je, že bude nový Horizon, všetko ostatné sú len reči.
763913
Uvidíme no, ešte pripadá do úvahy Bloodborne 2 to by bol celkom veľký ťahák od Sony, kolujú nejaké chýry o novom Silent Hill, len neviem či to má byť exkluzívne na PS alebo nie a vraj Uncharted ako značka sa presunula pod niekoho iného, už na tom vraj nepracujú v Naughty Dog pretože tí by to nestíhali, teraz vydali Last of Us 2. Ale to sú všetko len pokračovania tých veľkých Sony exkluzivít, kľudne môže prísť niečo úplne nové, ani by som sa tomu nedivil. Ale je pravda že Sony si teraz vyjednáva u iných štúdií aspoň nejaké tie časové exkluzivity tak ako to robili vždy. Ale ako vravím treba si počkať, jediné čo vieme s istotou je, že bude nový Horizon, všetko ostatné sú len reči.
763905
1 0
reagovat
Jako nechci kecat, tohle je jen okrajová část mého zájmu, ale imo Sony všechny ty své velké pecky opravdu nedávno vydalo a i díky tomu se dostali s další várkou titulů na začátek vývoje - Uncharted myslím dělá stejné studio jako Last of Us atd atd...
Spidey se zase překlápí na PS5...
Jestli si to nepletu, samo Sony se bude snažit tlačit na studia, co nevlastní o alespoň časové exkluzivity.
GoW by ale bylo logické...
763905
Jako nechci kecat, tohle je jen okrajová část mého zájmu, ale imo Sony všechny ty své velké pecky opravdu nedávno vydalo a i díky tomu se dostali s další várkou titulů na začátek vývoje - Uncharted myslím dělá stejné studio jako Last of Us atd atd... Spidey se zase překlápí na PS5... Jestli si to nepletu, samo Sony se bude snažit tlačit na studia, co nevlastní o alespoň časové exkluzivity. GoW by ale bylo logické...
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KARLOS
To je pravda, s tým súhlasím :+

Len on tam písal o "najbližších rokoch", teda množné číslo, čo mi príde trochu divné, pochybujem že napríklad najbližšie 2 - 3 roky nebudú mať nič v ponuke, to by bolo dosť veľké sklamanie. Ja tipujem že nové God of War o ktorom sa šušká ale ešte nie je oznámené by mohol byť ten veľký ťahák ktorý ešte len príde.
763900
To je pravda, s tým súhlasím *:+* Len on tam písal o "najbližších rokoch", teda množné číslo, čo mi príde trochu divné, pochybujem že napríklad najbližšie 2 - 3 roky nebudú mať nič v ponuke, to by bolo dosť veľké sklamanie. Ja tipujem že nové God of War o ktorom sa šušká ale ešte nie je oznámené by mohol byť ten veľký ťahák ktorý ešte len príde.
763898
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak to netvrdím a je pochopitelné, že lidi tu potřebu přecházet okamžitě nemají a v minulosti taktéž asi neměli...
Jde o to, že launch prostě nenabízí vysloveně nic, co by lidi přimnělo kupovat hned...
763898
Tak to netvrdím a je pochopitelné, že lidi tu potřebu přecházet okamžitě nemají a v minulosti taktéž asi neměli... Jde o to, že launch prostě nenabízí vysloveně nic, co by lidi přimnělo kupovat hned...
763895
4 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KARLOS
No ok, ale keď si napríklad spomeniem na launch PS4 a ich hry, čo tam bolo, Killzone a Knack z exkluzivít. Neviem či som niečo zabudol. Tiež nič moc ale potom sa to pekne rozbehlo. Vždy je ten prvý rok slabší, aj konzola je predražená, preto hovorím ža až budúci rok kúpim PS5.
763895
No ok, ale keď si napríklad spomeniem na launch PS4 a ich hry, čo tam bolo, Killzone a Knack z exkluzivít. Neviem či som niečo zabudol. Tiež nič moc ale potom sa to pekne rozbehlo. Vždy je ten prvý rok slabší, aj konzola je predražená, preto hovorím ža až budúci rok kúpim PS5.
763894
1 0
reagují: kyller, KARLOS
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Imo krom Horizon 2, to nejsou ty vlajkové lodě, které připluly ještě před nástupem nové generace... A velká část těch exkluzivit jsou re-releasy z posledních let...
763894
Imo krom Horizon 2, to nejsou ty vlajkové lodě, které připluly ještě před nástupem nové generace... A velká část těch exkluzivit jsou re-releasy z posledních let...
763891
4 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Nemajú naplánované veľké tituly na prvé roky??? Tomu sa mi nechce veriť. Veď už ukazovali Horizon 2, Spidermana, Rachet a Clank, Demon Souls a to je len začiatok, vraj majú ešte čo to v rukáve, teraz by mali mať aj Sony, aj MS nejaké ďalšie veľké prezentácie behom septembra, kde ukážu viac a konečne odhalia cenu. Ja mám jasno, ja idem do PS5. Zahrám si na tom takmer všetko najbližších pár rokov, zahrám si exkluzivity od Sony, multiplatformovky a v dobrej kvalite. Nemusím nič riešiť, najvýhodnejšia voľba, RTX karty sú pre mňa zbytočnosť, aj tak to nevyužijem. Ale PS5 asi až budúci rok, teraz ešte nie.

Ale možno niekedy časom, keď budem kupovať nový PC, čo sa môže stať, tak budem nad tou RTX kartou určite premýšlať ;)
763891
Nemajú naplánované veľké tituly na prvé roky??? Tomu sa mi nechce veriť. Veď už ukazovali Horizon 2, Spidermana, Rachet a Clank, Demon Souls a to je len začiatok, vraj majú ešte čo to v rukáve, teraz by mali mať aj Sony, aj MS nejaké ďalšie veľké prezentácie behom septembra, kde ukážu viac a konečne odhalia cenu. Ja mám jasno, ja idem do PS5. Zahrám si na tom takmer všetko najbližších pár rokov, zahrám si exkluzivity od Sony, multiplatformovky a v dobrej kvalite. Nemusím nič riešiť, najvýhodnejšia voľba, RTX karty sú pre mňa zbytočnosť, aj tak to nevyužijem. Ale PS5 asi až budúci rok, teraz ešte nie. Ale možno niekedy časom, keď budem kupovať nový PC, čo sa môže stať, tak budem nad tou RTX kartou určite premýšlať *;)*
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zabudol si na RTX IO, čo bude tiež veľký deal. Inak ten DLSS vyzerá naozaj parádne, ale miestami to dosť divoko preostruje obraz, čo je dôsledok toho, že ide o downscale 16k rozlíšenia... zjednodušene povedané. Každopádne to brutálne zdvihne fps a to preostrenie v detailoch si pri bežnom hraní všimne málokto.

K cene PS5... Sony očakáva menšie zisky z predajov PS5 už dlhšiu dobu. Výrobné náklady sú vyššie ako boli pri PS4 a nemajú žiadny veľký launch titul, ktorý by im tie predaje mohol poriadne nakopnúť. To sa rozhodli kompenzovať aj ziskom z predaja PC portov svojich exkluzívnych titulov. V najbližších rokoch údajne plánujú port takmer všetkých svojich veľkých značiek. Podľa insider informácií vraj vysolili aj obrovské prachy za časovú exkluzivitu pokračovaní nejakých úspešných sérií, ktoré majú byť vydané v najbližších rokoch, pretože celkovo nemajú naplánovaný dostatok vlastných veľkých titulov na prvé roky novej generácie. Aj napriek tomu, že sa nachádzajú v takejto situácii sa mi nechce veriť, že by PS5 predávali za 700usd/eur, čo by im vlastne mohlo ešte viac uškodiť. Minimálne tá verzia bez mechaniky určite nebude stáť viac ako 500.
763858
Zabudol si na RTX IO, čo bude tiež veľký deal. Inak ten DLSS vyzerá naozaj parádne, ale miestami to dosť divoko preostruje obraz, čo je dôsledok toho, že ide o downscale 16k rozlíšenia... zjednodušene povedané. Každopádne to brutálne zdvihne fps a to preostrenie v detailoch si pri bežnom hraní všimne málokto. K cene PS5... Sony očakáva menšie zisky z predajov PS5 už dlhšiu dobu. Výrobné náklady sú vyššie ako boli pri PS4 a nemajú žiadny veľký launch titul, ktorý by im tie predaje mohol poriadne nakopnúť. To sa rozhodli kompenzovať aj ziskom z predaja PC portov svojich exkluzívnych titulov. V najbližších rokoch údajne plánujú port takmer všetkých svojich veľkých značiek. Podľa insider informácií vraj vysolili aj obrovské prachy za časovú exkluzivitu pokračovaní nejakých úspešných sérií, ktoré majú byť vydané v najbližších rokoch, pretože celkovo nemajú naplánovaný dostatok vlastných veľkých titulov na prvé roky novej generácie. Aj napriek tomu, že sa nachádzajú v takejto situácii sa mi nechce veriť, že by PS5 predávali za 700usd/eur, čo by im vlastne mohlo ešte viac uškodiť. Minimálne tá verzia bez mechaniky určite nebude stáť viac ako 500.
763850
4 -1
reagovat
To já zas ceně $500-600 věřím. Můžou to dotovat jako to ještě nedávno dělali. To až poslední generace byla zisková už od začátku a taky to na ní bylo vidět.
Dost velkou část ceny tam dělá SSD a tam poletí cena dolů.
763856
To já zas ceně $500-600 věřím. Můžou to dotovat jako to ještě nedávno dělali. To až poslední generace byla zisková už od začátku a taky to na ní bylo vidět. Dost velkou část ceny tam dělá SSD a tam poletí cena dolů.
4 0
reagovat

pohled do mých věšteckých koulí

Nvidia podle mě bojuje s konzolemi a chce rozšířit RTX. IMHO ty konzole nebudou stát 500 USD, ale více (osobně čekám tak 700). Pokud to je správný předpoklad, tak bude celkem malý cenový rozdíl mezi konzolí a "console killer" PC. Xbox ani Sony v podstatě nemají žádný "must have" titul, takže hra vánoc velmi pravděpodobně bude Cyberpunk (pokud jej neposerou :D), což je multiplatformní titul plně podporující RTX (navíc s vizuálem, kde ta technologie vynikne).
Z druhé strany, RTX je papírově super, ale předchozí generace měla velmi malý výkon a malou penetraci trhu = nejlepší RTX věc teď je... Minecraft. Nvidia to potřebuje rozšířit mezi dav lidí, aby se to opravdu začalo používat ve hrách, mj. protože AMD na to v podstatě nemá odpověď.
Oni jsou teď v dost unikátní pozici, kdy můžou urvat kus trhu konzolím (a tím AMD) a zároveň zpopularizovat RTX a DLSS featurky (a opět tím utéct AMD). Asi bych se nedivil, kdyby ty karty prodávali skoro za výrobní náklady, protože se jim to vrátí na dominantnosti na trhu.

Nemluvě o tom, že RTX, DLSS 2.0 jsou bohužel proprietární a doteď na předražených kartách, technologicky ale umožňují opravdu velké věci. Demo s kuličkou vypadá jako blbůstka, ale je to opravdu next gen rendering: link . Pokud by to někdo využil opravdu naplno, tak hernímu světu spadne čelist. ?) Ostatně už výstup DLSS u Death Strandingu je v podstatě neuvěřitelný link .

PS: IMHO jsou ty technologie luxusně využitelné pro VR, kdy lze celkem snadno poslat více rays do středu obrázku a méně do krajů a díry jen doplnit denoisingem.
763850
Nvidia podle mě bojuje s konzolemi a chce rozšířit RTX. IMHO ty konzole nebudou stát 500 USD, ale více (osobně čekám tak 700). Pokud to je správný předpoklad, tak bude celkem malý cenový rozdíl mezi konzolí a "console killer" PC. Xbox ani Sony v podstatě nemají žádný "must have" titul, takže hra vánoc velmi pravděpodobně bude Cyberpunk (pokud jej neposerou *:D*), což je multiplatformní titul plně podporující RTX (navíc s vizuálem, kde ta technologie vynikne). Z druhé strany, RTX je papírově super, ale předchozí generace měla velmi malý výkon a malou penetraci trhu = nejlepší RTX věc teď je... Minecraft. Nvidia to potřebuje rozšířit mezi dav lidí, aby se to opravdu začalo používat ve hrách, mj. protože AMD na to v podstatě nemá odpověď. Oni jsou teď v dost unikátní pozici, kdy můžou urvat kus trhu konzolím (a tím AMD) a zároveň zpopularizovat RTX a DLSS featurky (a opět tím utéct AMD). Asi bych se nedivil, kdyby ty karty prodávali skoro za výrobní náklady, protože se jim to vrátí na dominantnosti na trhu. Nemluvě o tom, že RTX, DLSS 2.0 jsou bohužel proprietární a doteď na předražených kartách, technologicky ale umožňují opravdu velké věci. Demo s kuličkou vypadá jako blbůstka, ale je to opravdu next gen rendering: https://www.youtube.com/watch?v=NgcYLIvlp_k . Pokud by to někdo využil opravdu naplno, tak hernímu světu spadne čelist. *?)* Ostatně už výstup DLSS u Death Strandingu je v podstatě neuvěřitelný https://www.youtube.com/watch?v=IMi3JpNBQeM . PS: IMHO jsou ty technologie luxusně využitelné pro VR, kdy lze celkem snadno poslat více rays do středu obrázku a méně do krajů a díry jen doplnit denoisingem.
pohled do mých věšteckých koulí
7 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Godlike
Prvá recenzia, resp. first look a porovnanie 3080 vs 2080 link
763843
Prvá recenzia, resp. first look a porovnanie 3080 vs 2080 [url=https://www.youtube.com/watch?v=cWD01yUQdVA]https://www.youtube.com/watch?v=cWD01yUQdVA[/url] 
763834
1 -2
reagovat
reaguje na: Vardant
Tak to není špatné - i 3070 je pro mé potřeby asi trochu overkill, upgradovat chci v podstatě jen kvůli Cyberpunku, ale kdyby to byla až tak výhodná koupě tak bych o ní uvažoval.
763841
Tak to není špatné - i 3070 je pro mé potřeby asi trochu overkill, upgradovat chci v podstatě jen kvůli Cyberpunku, ale kdyby to byla až tak výhodná koupě tak bych o ní uvažoval.
763813
2 -3
reagovat
reaguje na: kyller
Počkej si na recenze, velkohubý prohlášení mají vždycky.

EDIT: Ano, naivně doufám.:D Ale já bych chtěl 3080ku asi. 
763834
Počkej si na recenze, velkohubý prohlášení mají vždycky. EDIT: Ano, naivně doufám.*:D* Ale já bych chtěl 3080ku asi. 
763833
2 -1
reagují: kyller
reagovat
Majiteľom 2080Ti fakt nezávidím. Vzhľadom na fakt, že aj 3070 bude rýchlejšia, tak tá karta má už teraz reálnu hodnotu tak okolo 400 eur.
763833
Majiteľom 2080Ti fakt nezávidím. Vzhľadom na fakt, že aj 3070 bude rýchlejšia, tak tá karta má už teraz reálnu hodnotu tak okolo 400 eur.
1 -1
reagují: Godlike
reagovat

Nvidia

To se jen ještě můžeme krásně vrátit i k tomu PSku. Ale 3090 rozjede 8k na 60 fps.:D Do ****.:+

Ale jako jak zabít moji 2080 Ti no.:D

P.S. Prodám Evga triple fan 2080 Ti.:D
763823
To se jen ještě můžeme krásně vrátit i k tomu PSku. Ale 3090 rozjede 8k na 60 fps.*:D* Do ****.*:+* Ale jako jak zabít moji 2080 Ti no.*:D* P.S. Prodám Evga triple fan 2080 Ti.*:D*
Nvidia
3 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
500€ za ps5 - obdivuji tvůj optimismus.
763822
500€ za ps5 - obdivuji tvůj optimismus.
763816
2 -2
reagovat
Tak tento rok bude krutý. 500€ za ps5, 700€ za 3080. Ale tak nefajčím, nepijem, chodiť aj tak skoro nikam nemôžem kvôli korone, tak asi je to v pohode. :))
763816
Tak tento rok bude krutý. 500€ za ps5, 700€ za 3080. Ale tak nefajčím, nepijem, chodiť aj tak skoro nikam nemôžem kvôli korone, tak asi je to v pohode. *:))*
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Oficiální české ceny jsou 14k za 3070 a 19k za 3080. 
Jestli to obchody dodrží, tak to vidím na 3080 hned toho 17.9. Skok ve výkonu vypadá brutální a jestli to bude opravdu umět využít NVMe SSD naplno, tak jsou nové RTX skoro nutnost.
763813
Oficiální české ceny jsou 14k za 3070 a 19k za 3080.  Jestli to obchody dodrží, tak to vidím na 3080 hned toho 17.9. Skok ve výkonu vypadá brutální a jestli to bude opravdu umět využít NVMe SSD naplno, tak jsou nové RTX skoro nutnost.
4 -1
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se