Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16501 - 16520 Napsat příspěvek

Lovecraft Country

Co to kurva?:D

Ale jako ten uplnej zaver ukazal, proc na to chci koukat dal. Ale. Co to kurva?:D
762937
Co to kurva?*:D* Ale jako ten uplnej zaver ukazal, proc na to chci koukat dal. Ale. Co to kurva?*:D*
Lovecraft Country
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Druhá je úplně jinde... Bavila mě mnohem víc, než první. Hlavně to má luxusní soundtrack:+
762814
Druhá je úplně jinde... Bavila mě mnohem víc, než první. Hlavně to má luxusní soundtrack*:+*
762793
1 -1
reagovat

Glow S01

Pomalejší začátek, ale perfektní finiš. Ze začátku dá docela dost času si oblíbit postavy, trochu to přešlapuje a hledá se to. Jestli více komedie a nebo drama. Pak si to po 5 dílech sedne a jede se luxusně až do konce. Za mě velká spokojenost. A brzy jdu do druhé řady. 8+/10
762793
Pomalejší začátek, ale perfektní finiš. Ze začátku dá docela dost času si oblíbit postavy, trochu to přešlapuje a hledá se to. Jestli více komedie a nebo drama. Pak si to po 5 dílech sedne a jede se luxusně až do konce. Za mě velká spokojenost. A brzy jdu do druhé řady. 8+/10
Glow S01
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
No puvodni knizka je 8 povidek, neni to souvisly roman, takze tohle bylo jen ukonceni prvni povidky. Jako knizku jsem necetl, jen jsem cetl recenze.
762785
No puvodni knizka je 8 povidek, neni to souvisly roman, takze tohle bylo jen ukonceni prvni povidky. Jako knizku jsem necetl, jen jsem cetl recenze.
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
To snad uvidíme ve třetí epizodě. Každopádně slušný mindfuck.
762783
To snad uvidíme ve třetí epizodě. Každopádně slušný mindfuck.
762781
1 0
reagovat

Lovecraft Country 1x02

WTF? To byla druhá epizoda nebo konec série?! Já už tomu vůbec nerozumím. Doteď nevím co je vlastně hlavní linka...
762781
WTF? To byla druhá epizoda nebo konec série?! Já už tomu vůbec nerozumím. Doteď nevím co je vlastně hlavní linka...
Lovecraft Country 1x02
2 0
reagují: janoo8
reagovat
reaguje na: Vardant
Sakra, přesně tak jsem se cítil po té první. :D 
762733
Sakra, přesně tak jsem se cítil po té první. *:D* 
762714
3 -1
reagovat
reaguje na: zahron
:+:+:+
762732
*:+**:+**:+*
762729
1 -2
reagovat

Haunting of Bly Manor

762729
[url=https://pmctvline2.files.wordpress.com/2020/08/haunting-of-bly-manor-premiere-date.jpeg]YEEEEEEESSSSS !!!![/url]
Haunting of Bly Manor
3 -3
reagují: Godlike
reagovat

Lovecraft Country

Tak teda po druhé epizodě nevím co si myslet. 
762714
Tak teda po druhé epizodě nevím co si myslet. 
Lovecraft Country
4 -1
reagují: do_Od
reagovat
Jinak Alba Baptista je naprosto úžasná, asi nejhezčí herečka od objevu Any de Armas. Přijde mi jako mix z Alicie Vikander a Emilie Clarke se šmrncem mladé Piper Perabo.

Umí asi 4 světové jazyky včetně angličtiny a už někde hrála s Harvey Keitelem, tak by se mohla protlačit do Hollywoodu časem :)

Jinak to je věc Netflixu, dělala to externí produkční společnost, ale to už tak měli u víc věcí. Rozhodně to není nic koupeného, od začátku je to točené na objednávku Netflixu. 
762650
Jinak Alba Baptista je naprosto úžasná, asi nejhezčí herečka od objevu Any de Armas. Přijde mi jako mix z Alicie Vikander a Emilie Clarke se šmrncem mladé Piper Perabo. Umí asi 4 světové jazyky včetně angličtiny a už někde hrála s Harvey Keitelem, tak by se mohla protlačit do Hollywoodu časem :) Jinak to je věc Netflixu, dělala to externí produkční společnost, ale to už tak měli u víc věcí. Rozhodně to není nic koupeného, od začátku je to točené na objednávku Netflixu. 
3 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Check, check, check...
Hlavni parta jeptisek pokryva cele rasove spektrum, jedna ze zasadnich postav (byt se o ni jen mluvi) byla "lesbich" a jeste jsme tam Ava mela obligatni vykrik do kamery, ze je silna zena a zadne muzske zachranovani nepotrebuje. 
762648
Check, check, check... Hlavni parta jeptisek pokryva cele rasove spektrum, jedna ze zasadnich postav (byt se o ni jen mluvi) byla "lesbich" a jeste jsme tam Ava mela obligatni vykrik do kamery, ze je silna zena a zadne muzske zachranovani nepotrebuje. 
762647
3 -1
reagovat
Tak ona se originální a regionální produkce dá spolehlivě poznat podle počtu černochů a homosexuálů mezi hlavníma postavama. :) 
Nemyslím to nijak pejorativně, Netflix je v tomhle děsně pruhlednej. 
Škoda že nemají koule procpat to do asijské tvorby, indické, turecké nebo třeba i polské. Ale asi jsou xenofobové a rasisti jenom na západě a ne těchto lukrativních velkých trzích. Oink...
762647
Tak ona se originální a regionální produkce dá spolehlivě poznat podle počtu černochů a homosexuálů mezi hlavníma postavama. :)  Nemyslím to nijak pejorativně, Netflix je v tomhle děsně pruhlednej.  Škoda že nemají koule procpat to do asijské tvorby, indické, turecké nebo třeba i polské. Ale asi jsou xenofobové a rasisti jenom na západě a ne těchto lukrativních velkých trzích. Oink...
7 -5
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja jsem asi trochu zaslepeny kvuli Albe, do ktere jsem se regulerne zamiloval... :D
Jinak, ja si k tomu nic nedohledaval, takze nevim. Myslel jsem, ze to je jejich klasicka produkce a to regionalni zasazeni je ciste kvuli pribehu (a potencialni dovolene pro showrunnera...).
Ale i kdyby to z jejich strany byla jenom koupe uplne ciziho projektu, platilo by porad, ze to je "typicky Netflix".
Jestli se jim neco povedlo, byl to trailer.... ktery byl na druhou stranu ale vylozene lzivy. Atmosfera / pristup, jaky prezentoval, v celem serialu dostal prostor cisteho casu tak deset minut.
762643
Ja jsem asi trochu zaslepeny kvuli Albe, do ktere jsem se regulerne zamiloval... *:D* Jinak, ja si k tomu nic nedohledaval, takze nevim. Myslel jsem, ze to je jejich klasicka produkce a to regionalni zasazeni je ciste kvuli pribehu (a potencialni dovolene pro showrunnera...). Ale i kdyby to z jejich strany byla jenom koupe uplne ciziho projektu, platilo by porad, ze to je "typicky Netflix". Jestli se jim neco povedlo, byl to trailer.... ktery byl na druhou stranu ale vylozene lzivy. Atmosfera / pristup, jaky prezentoval, v celem serialu dostal prostor cisteho casu tak deset minut.
762626
2 -1
reagovat

Doom Patrol Season 2

Som rád, že pokračujú v bizarnom štýle z prvej série. Keď tam nabehli Sex Men ala SexGhostBusters to nemalo chybu :D Mne sa ani nechcelo veriť, že toto všetko vychádza z predlohy, ale ono to naozaj existuje aj v komiksoch. 
762631
Som rád, že pokračujú v bizarnom štýle z prvej série. Keď tam nabehli Sex Men ala SexGhostBusters to nemalo chybu *:D* Mne sa ani nechcelo veriť, že toto všetko vychádza z predlohy, ale ono to naozaj existuje aj v komiksoch. 
Doom Patrol Season 2
2 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
Já bych tedy fakt dlouze hledal ty pozitiva. Za mě je to největší sračka za x let link (nepočítám do toho věci, které jsem neviděl).
Každopádně ač s kritikou Netflixu souhlasím, tohle asi není úplně jejich vina ne? Já nějak předpokládal, že je to jeden z těch regionálních projektů, u kterých jsem si myslel, že to v podstatě jen kupují (nebo řekněme financují) ale moc neřídí.
762626
Já bych tedy fakt dlouze hledal ty pozitiva. Za mě je to největší sračka za x let https://www.moviezone.cz/komentar/759673 (nepočítám do toho věci, které jsem neviděl). Každopádně ač s kritikou Netflixu souhlasím, tohle asi není úplně jejich vina ne? Já nějak předpokládal, že je to jeden z těch regionálních projektů, u kterých jsem si myslel, že to v podstatě jen kupují (nebo řekněme financují) ale moc neřídí.
762609
3 0
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Spazz

Warrior Nun

Uf, hrube jsem to zakrikl... :- Ten treti dil nenastavil zadny smer, naopak to byla vyjimka, z niz to okamzite vystrelilo do vod nezazivne telenovely... V tom serialu by se kvalitnich momentu clovek dopocital na prstech jedne ruky a i jako guily pleasure to podle me funguje s dost promenlivymi uspechy. 
Alba Baptista je nejen strasne pekna, ale regulerne sympaticka, a kdyby to stalo mnohem vic na tom "rostactvi"  jeji postavy, bylo by to uplne nekde jinde...
Netflix si poctive platim, takze rozhodne nemam zadnou motivaci jim apriori jenom srat na hlavu, ale podle me tam uz davno mely litat hlavy... O nulove dramaturgii se mluvi pomalu u kazdeho druheho jejich projektu, showrunneri by vsichni taky meli dostat pres prsty.. nevim... Neco tam proste delaji spatne a porad dokola tam ku*vi jednu zajimavou latku za druhou.

Jako jo, ve sve podstate mi to muze byt jedno, divat se na to nemusim... Jenze mne pri sledovani techhle veci vadi hlavne to, ze vsichni tak nejak tusime, ze ani ten Zaklinac na tom neni a nebude jinak. 


PS – ano, jak jste tu nekteri poznamenali, ze hejtovat to uplne nejde, tak to je pravda.. Na druhou stranu, jak nekdo mohl odklepnout druhou sezonu necemu takhle...nijakemu..., kde nejvyraznejsi rys hlavniho antagonisty je paruka jak z Tele Tele... to prece jen nepochopim.
762609
Uf, hrube jsem to zakrikl... *:-* Ten treti dil nenastavil zadny smer, naopak to byla vyjimka, z niz to okamzite vystrelilo do vod nezazivne telenovely... V tom serialu by se kvalitnich momentu clovek dopocital na prstech jedne ruky a i jako guily pleasure to podle me funguje s dost promenlivymi uspechy.  Alba Baptista je nejen strasne pekna, ale regulerne sympaticka, a kdyby to stalo mnohem vic na tom "rostactvi"  jeji postavy, bylo by to uplne nekde jinde... Netflix si poctive platim, takze rozhodne nemam zadnou motivaci jim apriori jenom srat na hlavu, ale podle me tam uz davno mely litat hlavy... O nulove dramaturgii se mluvi pomalu u kazdeho druheho jejich projektu, showrunneri by vsichni taky meli dostat pres prsty.. nevim... Neco tam proste delaji spatne a porad dokola tam ku*vi jednu zajimavou latku za druhou. Jako jo, ve sve podstate mi to muze byt jedno, divat se na to nemusim... Jenze mne pri sledovani techhle veci vadi hlavne to, ze vsichni tak nejak tusime, ze ani ten Zaklinac na tom neni a nebude jinak.  PS – ano, jak jste tu nekteri poznamenali, ze hejtovat to uplne nejde, tak to je pravda.. Na druhou stranu, jak nekdo mohl odklepnout druhou sezonu necemu takhle...nijakemu..., kde nejvyraznejsi rys hlavniho antagonisty je paruka jak z Tele Tele... to prece jen nepochopim.
Warrior Nun
762298
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Sigi
Doma na televizi. Ale díky. Ono je to stejně jedno. Nuda na velkým, nuda na malým. 
A nepovažuju takovej celej seriál. Pouze třetí řadu. Garantuju Ti, že kdyby zůstal původní cast, tak je to tak o 100 % vejš.

P.S.: Na procházky jsou podcasty a hudba.

P.P.S.: Přijde mi, že seriálově tady docela zapadám, ale asi whatever. Who cares. Já vám to jako neberu, žejo.

P.P.P.S.: A taky teda do Tebe nešiju, že máš na ikonce snad nejhoršího a nejhůř zahranýho záporaka ever :D
762337
Doma na televizi. Ale díky. Ono je to stejně jedno. Nuda na velkým, nuda na malým.  A nepovažuju takovej celej seriál. Pouze třetí řadu. Garantuju Ti, že kdyby zůstal původní cast, tak je to tak o 100 % vejš. P.S.: Na procházky jsou podcasty a hudba. P.P.S.: Přijde mi, že seriálově tady docela zapadám, ale asi whatever. Who cares. Já vám to jako neberu, žejo. P.P.P.S.: A taky teda do Tebe nešiju, že máš na ikonce snad nejhoršího a nejhůř zahranýho záporaka ever *:D*
762211
1 -4
reagovat

Warrior Nun

Jsem rad, ze to v prvni pulce treti epizody konecne zacina chytat dech a zajimavejsi tvar. Ty prvni dve byly vylozene nijake a cloveka skoro az se*e, ze hlavni (nerku-li jedinou) vysadou takhle (papirove) zajimave latky je nizkorozpoctova – lec puvabnejsi – verze Alicie Vikander v hlavni roli.
762298
Jsem rad, ze to v prvni pulce treti epizody konecne zacina chytat dech a zajimavejsi tvar. Ty prvni dve byly vylozene nijake a cloveka skoro az se*e, ze hlavni (nerku-li jedinou) vysadou takhle (papirove) zajimave latky je nizkorozpoctova – lec puvabnejsi – verze Alicie Vikander v hlavni roli.
Warrior Nun
1 -1
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: verbst
No, na to jaký srajdy jsi tady schopný kolikrát vynášet do nebes a pak považuješ jeden z nej seriálů za nekoukatelné peklíčko, pak je vskutku na místě jen reakce .. WTF? Ale asi chápu, pokud na to koukáš na mobilu cestou parkem, při venčení sviště v kočárku, že to lecos na kouzlu ztratí ;)
762211
No, na to jaký srajdy jsi tady schopný kolikrát vynášet do nebes a pak považuješ jeden z nej seriálů za nekoukatelné peklíčko, pak je vskutku na místě jen reakce .. WTF? Ale asi chápu, pokud na to koukáš na mobilu cestou parkem, při venčení sviště v kočárku, že to lecos na kouzlu ztratí *;)*
762167
9 -2
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se