Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16681 - 16700 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Trochu nesouvisejici filmova otazka - videl jsi Mory Vratislavy?

Mam polsky obdobi, koukam (i diky tobe) na serialovou Bazinu a potreboval bych rozsoudit. Me se Mory hodne libili - no "par" znamych je nesnasi. Ty tomu rozumis, urcite se ti to take bude libit :D
759826
Trochu nesouvisejici filmova otazka - videl jsi Mory Vratislavy? Mam polsky obdobi, koukam (i diky tobe) na serialovou Bazinu a potreboval bych rozsoudit. Me se Mory hodne libili - no "par" znamych je nesnasi. Ty tomu rozumis, urcite se ti to take bude libit :D
759825
2 0
reagují: duro, pepo
reagovat
reaguje na: zahron
V 3. časti lesbické mníšky, tak už tam majú ten woke guláš úplne komplet. :D

Po 4. časti to asi balím, je to neznesiteľná a dokonale nezaujímavá naťahovačka.
759825
V 3. časti lesbické mníšky, tak už tam majú ten woke guláš úplne komplet. *:D* Po 4. časti to asi balím, je to neznesiteľná a dokonale nezaujímavá naťahovačka.
759815
5 -1
reagují: zahron, TedGeorge
reagovat

Cursed

Je to totální sračka, už jen z hlediska scénáristického, kde hned ve 2 díle udělají nepochopitelnou zasranou natahovačku, že Artuš šlohne meč a jde si honit triko na turnaj - jestli je něco co nesnáším tak je to výplňová scénáristická vata na kterou žhavím SKIP button. 
Mladá Langfordová se docela dobře i snaží a nebýt tam "nějákej random Artuš no. 897 vycucanej z prstu" tak by to bylo docela i zajímavý. Mytologii trochu přeťáply, ale hold každý den není posvícení - někomu to prostě přístálo na stůl s podpisem Franka Millera tak tam někdo švihl tlačítko "automatically approved". Co za zvěrstvo to podepsali zřejmě nikoho nezajímalo a stále nezajímá páč - "you win some, you loose some"- NETFLIX
759815
Je to totální sračka, už jen z hlediska scénáristického, kde hned ve 2 díle udělají nepochopitelnou zasranou natahovačku, [spoiler]že Artuš šlohne meč a jde si honit triko na turnaj[/spoiler] - jestli je něco co nesnáším tak je to výplňová scénáristická vata na kterou žhavím SKIP button.  Mladá Langfordová se docela dobře i snaží a nebýt tam "nějákej random Artuš no. 897 vycucanej z prstu" tak by to bylo docela i zajímavý. Mytologii trochu přeťáply, ale hold každý den není posvícení - někomu to prostě přístálo na stůl s podpisem Franka Millera tak tam někdo švihl tlačítko "automatically approved". Co za zvěrstvo to podepsali zřejmě nikoho nezajímalo a stále nezajímá páč - [i]"you win some, you loose some"- NETFLIX[/i]
Cursed
8 -1
reagují: duro
reagovat
Btw. čítať na IMDb user reviews ku Cursed je celkom masaker. :D Takýto náklad schytala snáď len tá Trója od BBC, kde hral Achilla taký srandovný veľkomestský černoško.
759800
Btw. čítať na IMDb user reviews ku Cursed je celkom masaker. *:D* Takýto náklad schytala snáď len tá Trója od BBC, kde hral Achilla taký srandovný veľkomestský černoško.
6 -1
reagovat
K tamtej téme: Archeológovia v Británii dokonca našli nejakú dedinu tuším z 8. storočia, ktorej obyvateľstvo bolo prevažne černošské, zrejme šlo o potomkov nejakých otrokov ešte z rímskych čias. Takže ako veľká kuriozita sa tam toto etnikum vyskytovať mohlo, ale v Cursed sú černosi v podstate v každej davovej scéne ako bežná súčasť obyvateľstva dedín a miest, čo je teda bizár. Opakujem, že ma to neserie a nevidím za tým nejaké konšpirácie, ale ruší ma to, pretože to je blbosť. Úplne rovnaká, ako keď John Wayne hral Čingischána (aj keď som sa stretol aj s vedeckou hypotézou, že Činchischán bol modrooký a ryšavý a mal svetlú pleť. vraj sa také etnikum v oblasti, z ktorej pochádzal, vyskytovalo).

Ja osobne milujem hercov typu Denzel či Idris, nejako som prehryzol aj tie ich pištoľnícke úlohy. S chuťou si pozriem Čierneho pantera alebo Da 5 Blood. Nevadí mi ani čierny či arabský člen družiny Robina Hooda, lebo to má nejaké rozumné zdôvodnenie (mimochodom, prvý "tmavší" u Hooda bol v tom seriáli Robin zo Sherwoodu, odvtedy je bežnou súčasťou družiny, takto sa mýtické príbehy prirodzene vyvíjajú). Ale teda keď v Mary Queen of Scots pricvála Margot Robbie ako kráľovná Elizabeth a polovicu šľachticov v jej družine, vrátane lorda Norfolka, tvoria černosi, tak si klopem na čelo.

Ale súhlasím s tým, že Cursed je polosračka z celkom iných dôvodov, ten blízkovýchodný Artuš je tam ešte celkom pozitívny prvok. :)
759796
K tamtej téme: Archeológovia v Británii dokonca našli nejakú dedinu tuším z 8. storočia, ktorej obyvateľstvo bolo prevažne černošské, zrejme šlo o potomkov nejakých otrokov ešte z rímskych čias. Takže ako veľká kuriozita sa tam toto etnikum vyskytovať mohlo, ale v Cursed sú černosi v podstate v každej davovej scéne ako bežná súčasť obyvateľstva dedín a miest, čo je teda bizár. Opakujem, že ma to neserie a nevidím za tým nejaké konšpirácie, ale ruší ma to, pretože to je blbosť. Úplne rovnaká, ako keď John Wayne hral Čingischána (aj keď som sa stretol aj s vedeckou hypotézou, že Činchischán bol modrooký a ryšavý a mal svetlú pleť. vraj sa také etnikum v oblasti, z ktorej pochádzal, vyskytovalo). Ja osobne milujem hercov typu Denzel či Idris, nejako som prehryzol aj tie ich pištoľnícke úlohy. S chuťou si pozriem Čierneho pantera alebo Da 5 Blood. Nevadí mi ani čierny či arabský člen družiny Robina Hooda, lebo to má nejaké rozumné zdôvodnenie (mimochodom, prvý "tmavší" u Hooda bol v tom seriáli Robin zo Sherwoodu, odvtedy je bežnou súčasťou družiny, takto sa mýtické príbehy prirodzene vyvíjajú). Ale teda keď v Mary Queen of Scots pricvála Margot Robbie ako kráľovná Elizabeth a polovicu šľachticov v jej družine, vrátane lorda Norfolka, tvoria černosi, tak si klopem na čelo. Ale súhlasím s tým, že Cursed je polosračka z celkom iných dôvodov, ten blízkovýchodný Artuš je tam ešte celkom pozitívny prvok. :)
11 -1
reagovat
reaguje na: duro
Jako musim rict, ze po tretim dile to jede luxusne... Ten predcasnej hejt po prvnim dile beru zpet :)
759795
Jako musim rict, ze po tretim dile to jede luxusne... Ten predcasnej hejt po prvnim dile beru zpet :)
759792
7 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Perry Mason je s každou časťou lepší a nakoniec to bude asi jeden zo seriálov roka.
759792
Perry Mason je s každou časťou lepší a nakoniec to bude asi jeden zo seriálov roka.
759789
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
Falešná rovnost, propaganda, přeskočilo ti?

Mě taky uráží nálepky typu SJW, když to pro mě je zdravý rozum a normální tolerance ostatních ras a národů, klidně formou černýho Artuše v teen fantasy. Každopádně už stačilo, není třeba tady den nebo dva dusit diskuzi o seriálech tímhle, když se stejně neshodneme na základních principech. ?)

mkubalikova
To mě těší, první díl mi přišel dost fajn, takže jen čekám, až to bude celý venku.
759789
Falešná rovnost, propaganda, přeskočilo ti? Mě taky uráží nálepky typu SJW, když to pro mě je zdravý rozum a normální tolerance ostatních ras a národů, klidně formou černýho Artuše v teen fantasy. Každopádně už stačilo, není třeba tady den nebo dva dusit diskuzi o seriálech tímhle, když se stejně neshodneme na základních principech. *?)* [b]mkubalikova[/b] To mě těší, první díl mi přišel dost fajn, takže jen čekám, až to bude celý venku.
759786
6 -7
reagují: duro
reagovat

Perry Mason

Ten seriál se mi dostal pod kůži. U posledních 10 minut pátého dílu jsem měla husinu a těším se na další díl.
759788
Ten seriál se mi dostal pod kůži. U posledních 10 minut pátého dílu jsem měla husinu a těším se na další díl.
Perry Mason
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Opravdu mě mrzí, že SJW propaganda a boj za falešnou rovnost začíná pronikat i do naší země a racionální přístup se vytrácí. Neskutečně mě uráží, že lidé jako ty mají tu drzost vykládat plky o rasismu a podobné hovadiny a tady proto přidávám tématické video8)
759786
Opravdu mě mrzí, že SJW propaganda a boj za falešnou rovnost začíná pronikat i do naší země a racionální přístup se vytrácí. Neskutečně mě uráží, že lidé jako ty mají tu drzost vykládat plky o rasismu a podobné hovadiny a [url=https://www.youtube.com/watch?v=KH0SG8Hm27I]tady proto přidávám tématické video[/url]. *8)*
759760
3 -6
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Merlina právě mám rád. Je to strašně zábavný, x krát jsem to tu doporučoval. Mám pocit že kdysi jste si tu ze mne dělali srandu. :)

Taky to obrací spoustu věcí naruby. Spoileroval bych, ale bavil mne i kontroverzní konec. Jenom to prostě není samoúčelné.

Btw zaznamenal jsi velký shitstorm okolo Fuquova Artuše? Že tu legendu převrací na hlavu ? Tam je jinak všechno. Kritizuje se kvalita hlavně...
759780
Merlina právě mám rád. Je to strašně zábavný, x krát jsem to tu doporučoval. Mám pocit že kdysi jste si tu ze mne dělali srandu. *:)* Taky to obrací spoustu věcí naruby. Spoileroval bych, ale bavil mne i kontroverzní konec. Jenom to prostě není samoúčelné. Btw zaznamenal jsi velký shitstorm okolo Fuquova Artuše? Že tu legendu převrací na hlavu ? Tam je jinak všechno. Kritizuje se kvalita hlavně...
759772
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele, ještě jednou poukazuju na tu část: "U který bude smysluplně objasněno, kde se tu vzala a co tam dělá". Já mám Tolkiena načtenýho horem dolem, pozpátku i v originále a troufnu si říct, že černýho hobita fakt uspokojivě nevysvětlíš.

Takže ano, bude mně to opravdu zásadně vadit, protože pokaždý, když tam uvidim černýho hobita, tak mě to vytrhne ze Středozemě a uvrhne do moderního západního světa, kde se takový věci musí povinně řešit, jinak dostaneš nálepku :D. Stejnej případ jako se Zaklínačem. Zavrhnu kvůli tomu celej seriál? Nevim, možná. Je můj postoj zvrácenej? Neřekl bych.
759779
Hele, ještě jednou poukazuju na tu část: "U který bude smysluplně objasněno, kde se tu vzala a co tam dělá". Já mám Tolkiena načtenýho horem dolem, pozpátku i v originále a troufnu si říct, že černýho hobita fakt uspokojivě nevysvětlíš. Takže ano, bude mně to opravdu zásadně vadit, protože pokaždý, když tam uvidim černýho hobita, tak mě to vytrhne ze Středozemě a uvrhne do moderního západního světa, kde se takový věci musí povinně řešit, jinak dostaneš nálepku *:D*. Stejnej případ jako se Zaklínačem. Zavrhnu kvůli tomu celej seriál? Nevim, možná. Je můj postoj zvrácenej? Neřekl bych.
759775
7 -2
reagovat
Tu je pekne vidieť, čo je zle na dnešnej spoločnosti a hlavne vo filmárskom priemysle. Namiesto toho aby sa písali a točili nové zaujímavé príbehy s hlavnými postavami, ktoré patria do nejakej menšiny, tak sa stále recyklujú známe veci a postavy sa iba preobsadzujú čiernymi alebo ženami. Je to neuveriteľne lenivé a maximálne smiešne až dementné. Inými slovami je to pozitívna diskriminácia, ktorá ešte nikdy nikomu neprospela. Keď je nejaká postava z folklóru vnímaná ako beloch po stovky rokov a zrazu z neho niekto spraví černocha aby si naplnil kvóty, tak ľudia z toho budú pochopiteľne rozčarovaní.

Inak seriál Cursed som nevidel. Nebol som schopný dopozerať ani trailer. Ale toho Jánošíka s chlapcom z rómskej osady by som si pozrel. Snáď na to naši filmári raz nájdu odvahu. Ak by to uchopili ako paródiu, tak by to mohlo byť geniálne. :D
759778
Tu je pekne vidieť, čo je zle na dnešnej spoločnosti a hlavne vo filmárskom priemysle. Namiesto toho aby sa písali a točili nové zaujímavé príbehy s hlavnými postavami, ktoré patria do nejakej menšiny, tak sa stále recyklujú známe veci a postavy sa iba preobsadzujú čiernymi alebo ženami. Je to neuveriteľne lenivé a maximálne smiešne až dementné. Inými slovami je to pozitívna diskriminácia, ktorá ešte nikdy nikomu neprospela. Keď je nejaká postava z folklóru vnímaná ako beloch po stovky rokov a zrazu z neho niekto spraví černocha aby si naplnil kvóty, tak ľudia z toho budú pochopiteľne rozčarovaní. Inak seriál Cursed som nevidel. Nebol som schopný dopozerať ani trailer. Ale toho Jánošíka s chlapcom z rómskej osady by som si pozrel. Snáď na to naši filmári raz nájdu odvahu. Ak by to uchopili ako paródiu, tak by to mohlo byť geniálne. *:D*
12 -3
reagovat
"Artuše hraje černoch = je to moc diverzní a nechci na to koukat"
kto to tu kedy napísal?!? To je ako keby som ti ja vyčítal, že si dal tomu až 3/5 len preto, lebo je tam silná ženská hlavná postava a Artuš je černoch :D
759776
"Artuše hraje černoch = je to moc diverzní a nechci na to koukat" kto to tu kedy napísal?!? To je ako keby som ti ja vyčítal, že si dal tomu až 3/5 len preto, lebo je tam silná ženská hlavná postava a Artuš je černoch *:D*
5 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
No a o tom jsem přesně mluvil. Když se v seriálovým Lotrovi náhodou objeví třeba černej hobit, bude to teda ve vašich očích automaticky zavrženo, nehledě na zbylý kvality, protože hobiti by černý být neměli? Takže si ten seriál neužijete a na diskuzních serverech bude opět veselo. Proto jsem mluvil o těch výhodách - já tam totiž furt žádné nevidím, naopak by to znamenalo, že bych si asi užíval daleko méně věcí jenom proto, že bych konstantně řešil, kdo je jak barevnej. Není to zvrácený? :)
759775
No a o tom jsem přesně mluvil. Když se v seriálovým Lotrovi náhodou objeví třeba černej hobit, bude to teda ve vašich očích automaticky zavrženo, nehledě na zbylý kvality, protože hobiti by černý být neměli? Takže si ten seriál neužijete a na diskuzních serverech bude opět veselo. Proto jsem mluvil o těch výhodách - já tam totiž furt žádné nevidím, naopak by to znamenalo, že bych si asi užíval daleko méně věcí jenom proto, že bych konstantně řešil, kdo je jak barevnej. Není to zvrácený? *:)*
759771
3 -4
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jasně, a překvapilo mě, že tu poslední věc nemáš rád. ;)

Jak říkám, ten seriál převrací naruby snad všechno, co kdy bylo o Artušovi napsáno, Miller a spol. si pro ten komiks vzali licenci a přepsali ji komplet podle sebe, s takovým množstvím změn by mě barva pigmentu dráždila nejmíň u kohokoliv, i kdyby to měl být černej Merlin. Ve výsledku bych tak spíš chápal odsouzení ve stylu: "je to příliš teen uchopení mé oblíbené látky = nechci na to koukat" než "Artuše hraje černoch = je to moc diverzní a nechci na to koukat".
759772
Jasně, a překvapilo mě, že tu poslední věc nemáš rád. *;)* Jak říkám, ten seriál převrací naruby snad všechno, co kdy bylo o Artušovi napsáno, Miller a spol. si pro ten komiks vzali licenci a přepsali ji komplet podle sebe, s takovým množstvím změn by mě barva pigmentu dráždila nejmíň u kohokoliv, i kdyby to měl být černej Merlin. Ve výsledku bych tak spíš chápal odsouzení ve stylu: "je to příliš teen uchopení mé oblíbené látky = nechci na to koukat" než "Artuše hraje černoch = je to moc diverzní a nechci na to koukat".
759770
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Krásnej strawman, vážně. To by si zasloužilo udělat screenshot a dát ho na českou wiki jako dokumentační obrázek k tomu heslu :+

O řešení tu nebyla řeč, spíš se zdálo, že požaduješ nějaký vysvětlení, který já zrovna měl po ruce, ale za sebe můžu říct, že nebudu mít žádnej problém, pokud se v tom Amazoním pánu prstenů objeví nějaká ta postava z Dálnýho Haradu, u který bude smysluplně objasněno, jak se tam vzala a co tam dělá. Ovšem jestli (až?) tam bude třetina gondorskejch šlechticů černá a třetina žlutá, protože diverzita a "je to fantasy, tak proč ne?"...no, asi se tu zase potkáme ?)
759771
Krásnej strawman, vážně. To by si zasloužilo udělat screenshot a dát ho na českou wiki jako dokumentační obrázek k tomu heslu *:+* O řešení tu nebyla řeč, spíš se zdálo, že požaduješ nějaký vysvětlení, který já zrovna měl po ruce, ale za sebe můžu říct, že nebudu mít žádnej problém, pokud se v tom Amazoním pánu prstenů objeví nějaká ta postava z Dálnýho Haradu, u který bude smysluplně objasněno, jak se tam vzala a co tam dělá. Ovšem jestli (až?) tam bude třetina gondorskejch šlechticů černá a třetina žlutá, protože diverzita a "je to fantasy, tak proč ne?"...no, asi se tu zase potkáme *?)*
759769
10 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Četl jsi ten můj příspěvek s Merlinem a černým rytířem viď? :)
759770
Četl jsi ten můj příspěvek s Merlinem a černým rytířem viď? *:)*
759769
8 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Kostěj
Aha, a řešením by teda bylo, aby černoši hráli ve fantasy filmech a seriálech jen otroky a Afričany, protože tam zeměpisně patří. Protože dokážeme přijmout existenci lesních víl, ale už je moc obtížné si představit černocha v Anglii za raného středověku. Ok, tak teď už to dává perfektní smysl. :+
759769
Aha, a řešením by teda bylo, aby černoši hráli ve fantasy filmech a seriálech jen otroky a Afričany, protože tam zeměpisně patří. Protože dokážeme přijmout existenci lesních víl, ale už je moc obtížné si představit černocha v Anglii za raného středověku. Ok, tak teď už to dává perfektní smysl. *:+*
759767
2 -9
reagují: Kostěj, AndyKaufman
reagovat
Odsudek = vyjádření nesouhlasu (v případě černýho Artuše s blackwashingem). Co je na tom nepochopitelnýho? Lidi to dělají zpravidla v (chabý) naději, že bude jejich hlas slyšet a možná na něj někdo vezme ohled. Když jich bude hodně (což popisuješ tím, jak je všude nablito), třeba se to povede. Tak v tom spočívá ta výhoda :-)
759767
Odsudek = vyjádření nesouhlasu (v případě černýho Artuše s blackwashingem). Co je na tom nepochopitelnýho? Lidi to dělají zpravidla v (chabý) naději, že bude jejich hlas slyšet a [i]možná[/i] na něj někdo vezme ohled. Když jich bude hodně (což popisuješ tím, jak je všude nablito), třeba se to povede. Tak v tom spočívá ta výhoda :-)
7 -2
reagují: do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se