Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15541 - 15560 Napsat příspěvek
Je zajímavý, že navzdory tomu, jak se na dvojku dneska plive (IMHO napůl zaslouženě), to byl celosvětově nejúspěšnější film roku 2000 a co si pamatuju, žrali ho tenkrát úplně všichni z mýho okolí. :D

Já mám furt nejradši Ghost Protocol. Je to takovej ideální mix osudovosti a odlehčený zábavy. Útěk z vězení, naprosto boží celá sekvence v Dubaji, parkoviště, Pavel Kříž a Paula Patton. Ani ten záporák mi nepřišel slabej, bo Michael Nyqvist.

Rogue Nation má zase nejlepší soundtrack.

Trojka je fajn, Hoffman tradičně boží, ale jinak mi nějakým způsobem nikdy nepřirostla k srdci.

Ghost Protocol > Fallout = Rogue Nation > I > III > II
759389
Je zajímavý, že navzdory tomu, jak se na dvojku dneska plive (IMHO napůl zaslouženě), to byl celosvětově nejúspěšnější film roku 2000 a co si pamatuju, žrali ho tenkrát úplně všichni z mýho okolí. *:D* Já mám furt nejradši Ghost Protocol. Je to takovej ideální mix osudovosti a odlehčený zábavy. Útěk z vězení, naprosto boží celá sekvence v Dubaji, parkoviště, Pavel Kříž a Paula Patton. Ani ten záporák mi nepřišel slabej, bo Michael Nyqvist. Rogue Nation má zase nejlepší soundtrack. Trojka je fajn, Hoffman tradičně boží, ale jinak mi nějakým způsobem nikdy nepřirostla k srdci. Ghost Protocol > Fallout = Rogue Nation > I > III > II
3 -3
reagovat
reaguje na: Spazz
:o

OK, tohle je fakt divný. Fakt jsi napsal, že to tam Lise moc nezpívá? Měl bys nějakej odkaz, kde jí to zpívá, případně na lepší provedení tutoho songu? Poněvádž já z toho mívám husinu takovou, až to udělalo kolegovi v kanclu tsunami v hrnku s kafem.
759388
*:o* OK, tohle je fakt divný. Fakt jsi napsal, že to tam Lise moc nezpívá? Měl bys nějakej odkaz, kde jí to zpívá, případně na lepší provedení tutoho songu? Poněvádž já z toho mívám husinu takovou, až to udělalo kolegovi v kanclu tsunami v hrnku s kafem.
759387
2 -1
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Kostěj
Injection je jeden z nejlepsich Zimmerovych kousku a mozna celkove nejlepsich songu v historii lidstva.. :D, nicmene tahle ziva verze mu imo dela medvedi sluzbu. Ani te Lise to tam uz moc nezpiva :( 
759387
Injection je jeden z nejlepsich Zimmerovych kousku a mozna celkove nejlepsich songu v historii lidstva.. *:D*, nicmene tahle ziva verze mu imo dela medvedi sluzbu. Ani te Lise to tam uz moc nezpiva :( 
759383
3 -1
reagují: Kostěj
reagovat

Palm Springs

Ten mega hype tomu filmu z dlhodobého hľadiska podľa mňa strašne uškodí. 

Veľmi sympatická dvojka, filozofovanie aj romantika funguje. Humoru zas až tak veľa nie je ale keď už sa objaví tak funguje náramne. Je to skvelý film, ale rozhodne ničím extra nový alebo revolučný ako by sa z niektorých tých reakcií zdalo.

8/10
759386
Ten mega hype tomu filmu z dlhodobého hľadiska podľa mňa strašne uškodí.  Veľmi sympatická dvojka, filozofovanie aj romantika funguje. Humoru zas až tak veľa nie je ale keď už sa objaví tak funguje náramne. Je to skvelý film, ale rozhodne ničím extra nový alebo revolučný ako by sa z niektorých tých reakcií zdalo. 8/10
Palm Springs
3 -1
reagovat
Říkejte si co chcete o tý MI:2, ale už jen za ten soundtrack si ten film úplný zatracení nezaslouží.
759383
Říkejte si co chcete o tý MI:2, ale už jen za [url=https://youtu.be/BzQKc44ahbY?t=675]ten soundtrack [/url]si ten film úplný zatracení nezaslouží.
10 -1
reagují: yeniczek, Spazz
reagovat
reaguje na: GuidoA.
pps: omne vivum ex ovo :)
759382
pps: omne vivum ex ovo *:)*
759371
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ja asi taky tak :+
759380
Ja asi taky tak *:+*
759379
4 -5
reagovat
reaguje na: verbst
Rogue Nation > Fallout>M:I 3>>>>>Ghost Protocol>M:I 1>>>>M:I 2
759379
Rogue Nation > Fallout>M:I 3>>>>>Ghost Protocol>M:I 1>>>>M:I 2
759373
7 -7
reagují: TedGeorge
reagovat

M:I:III

Jaká dvojka byla sračka, tak tohle je i po patnácti letech strašná šleha. JJ v nejlepším a opět se potvrdilo, že na co sáhne, to se v zlato mění. Neuvěřitelně to šlape. Hoffman totální démon. Tomášova beznaděj v některejch scénách z něho úplně stříkala a do toho Giacchino.
10/10

Ghost Protocol
Trošičku kvalitativně sešup, ale Kreml a Dubai napínavý pořád. Renner skvělej přídavek a odsejpalo to krásně. Ten malej tease na konci na Syndikát to jen krásně nakopnul.
8/10

Rogue Nation
Příslíb větších věcí. Rebecca. Skvělej záporák. Baldwin a Renner. Celkově takovej buildup k dalšímu dílu, ale furt to funguje skvěle.
9/10

Fallout
O tomhle už se psalo hodně. Pro mě osobně je tohle The Dark Knight tohodle universa. Neuvěřitelně našlapaný, osudovost na maximu, emoce všude, napětí ještě větší. Finále snad nejlepší kino za poslední roky a doma to funguje taky. Nemůžu se dočkat dalšíh spolupráce tohodle tvůrčího týmu. A ten cast na sedmičku už teď vypadá libově.
20/10
759373
Jaká dvojka byla sračka, tak tohle je i po patnácti letech strašná šleha. JJ v nejlepším a opět se potvrdilo, že na co sáhne, to se v zlato mění. Neuvěřitelně to šlape. Hoffman totální démon. Tomášova beznaděj v některejch scénách z něho úplně stříkala a do toho Giacchino. 10/10 [b]Ghost Protocol[/b] Trošičku kvalitativně sešup, ale Kreml a Dubai napínavý pořád. Renner skvělej přídavek a odsejpalo to krásně. Ten malej tease na konci na Syndikát to jen krásně nakopnul. 8/10 [b]Rogue Nation[/b] Příslíb větších věcí. Rebecca. Skvělej záporák. Baldwin a Renner. Celkově takovej buildup k dalšímu dílu, ale furt to funguje skvěle. 9/10 [b]Fallout[/b] O tomhle už se psalo hodně. Pro mě osobně je tohle The Dark Knight tohodle universa. Neuvěřitelně našlapaný, osudovost na maximu, emoce všude, napětí ještě větší. Finále snad nejlepší kino za poslední roky a doma to funguje taky. Nemůžu se dočkat dalšíh spolupráce tohodle tvůrčího týmu. A ten cast na sedmičku už teď vypadá libově. 20/10
M:I:III
15 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: GuidoA.
ps: moh bych to doporucit brachovi. ten ma rad zulu jen proto ze je to z afriky a tady sou zas zabery na australsky ptacky 8)
759371
ps: moh bych to doporucit brachovi. ten ma rad zulu jen proto ze je to z afriky a tady sou zas zabery na australsky ptacky *8)*
759368
1 -1
reagují: GuidoA.
reagovat
babyteeth (2019)
20% - dalsi vyfetovana blbina jako patrick morous a taky stejne tak dlouhy. nemam nic proti entropii ale priste na tyhle generatory nahodnych slov dejte nalepku at s nima neztracim cas ?)
759368
babyteeth (2019) 20% - dalsi vyfetovana blbina jako patrick morous a taky stejne tak dlouhy. nemam nic proti entropii ale priste na tyhle generatory nahodnych slov dejte nalepku at s nima neztracim cas *?)*
2 -3
reagují: GuidoA.
reagovat

Tvůj Syn 8/10

José Coronado má prostě charisma, což už dokázal ve snímcích Paula Oriola. Celý film je revenge flick natočený Aronofskeho stylem ala "hlavni hrdina nesleze z plátna". U mě dobrý, škoda, že to na Netflixu zabíjí zařazením mezi drama a popisek tomu též reklamu neudělá.
759220
José Coronado má prostě charisma, což už dokázal ve snímcích Paula Oriola. Celý film je revenge flick natočený Aronofskeho stylem ala "hlavni hrdina nesleze z plátna". U mě dobrý, škoda, že to na Netflixu zabíjí zařazením mezi drama a popisek tomu též reklamu neudělá.
Tvůj Syn 8/10
1 -1
reagovat

Obhájce nevinných (2019)

Obhájce nevinných není ve výsledku vůbec špatný film s tématikou, která je běžnému evropanovi vzdálená. Nicméně nejvíc trpí na přepálenou stopáž, která je protkaná zdlouhavými dialogy, které se často opakují (sbírání důkazů, obnovení řízení, obhajoba a zase znovu...). Taktéž se film tváří, že se soustřeďuje na jednoho obžalovaného (Foxx), ale ve výsledku jde o boj za lidská práva menšin v rasistických jižanských státech. V tom prvním nemá film moc co nového nabídnout (existují daleko lepší právní dramata) a v tom druhém jen klouže po povrchu, byť s (nejen dnešní) situací v USA by z toho šlo vydolovat mnohem víc. Jordon, Larson a Foxx hrají opravdu skvěle a divák jim to věří. Je tu i pár silných momentů (elektrické křeslo, vězeňská prohlídka, závěr), které chytí za srdce. Ovšem by to chtělo si příště rozmyslet, o čem se točí.
6/10
759211
Obhájce nevinných není ve výsledku vůbec špatný film s tématikou, která je běžnému evropanovi vzdálená. Nicméně nejvíc trpí na přepálenou stopáž, která je protkaná zdlouhavými dialogy, které se často opakují (sbírání důkazů, obnovení řízení, obhajoba a zase znovu...). Taktéž se film tváří, že se soustřeďuje na jednoho obžalovaného (Foxx), ale ve výsledku jde o boj za lidská práva menšin v rasistických jižanských státech. V tom prvním nemá film moc co nového nabídnout (existují daleko lepší právní dramata) a v tom druhém jen klouže po povrchu, byť s (nejen dnešní) situací v USA by z toho šlo vydolovat mnohem víc. Jordon, Larson a Foxx hrají opravdu skvěle a divák jim to věří. Je tu i pár silných momentů (elektrické křeslo, vězeňská prohlídka, závěr), které chytí za srdce. Ovšem by to chtělo si příště rozmyslet, o čem se točí. [b]6/10[/b]
Obhájce nevinných (2019)
3 -4
reagovat
Alcoholocaust už asi nepřekoná, ale i tak jsem se dost pobavil. Vtipy docela dobře cílil (už si nedělá legraci z gayů ale z transek :D) a u jeho problémům s laktozou jsem vpodstatě brečel smíchy. Spíš se zaměřil jak v tomhle tak i předešlém speciálu na svoje rodinné problémy a "životní zkušenosti" což mě vůbec nevadí 8)
a u mnoha vtipů měl opět pravdu resp jsem sdílel jeho názor na věc:+
759154
Alcoholocaust už asi nepřekoná, ale i tak jsem se dost pobavil. Vtipy docela dobře cílil (už si nedělá legraci z gayů ale z transek *:D*) a u jeho problémům s laktozou jsem vpodstatě brečel smíchy. Spíš se zaměřil jak v tomhle tak i předešlém speciálu na svoje rodinné problémy a "životní zkušenosti" což mě vůbec nevadí *8)* a u mnoha vtipů měl opět pravdu resp jsem sdílel jeho názor na věc*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: kubqo
Vypnul jsem to po 10 minutách, protože jsem zjistil, že jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Od té doby co má vlastní TV pořad hodně vyměknul.
759142
Vypnul jsem to po 10 minutách, protože jsem zjistil, že jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Od té doby co má vlastní TV pořad hodně vyměknul.
759140
3 0
reagovat

Jim Jefferies Intolerant

Oproti jeho predošlým standupom o 2 levely slabšie, dokonca miestami až nudné? Vlastne i celú jednu sekciu venoval tomu, prečo už neudiera tak silno. To ale hodinový special pri ktorom človek očakáva že sa bude noinstop smiať určite nijako nezlepšuje a ani neospravedlňuje. Na netflixe je mnoho ďalších kúskov po ktorých by som skôr odporúčal siahnuť
759140
Oproti jeho predošlým standupom o 2 levely slabšie, dokonca miestami až nudné? Vlastne i celú jednu sekciu venoval tomu, prečo už neudiera tak silno. To ale hodinový special pri ktorom človek očakáva že sa bude noinstop smiať určite nijako nezlepšuje a ani neospravedlňuje. Na netflixe je mnoho ďalších kúskov po ktorých by som skôr odporúčal siahnuť
Jim Jefferies Intolerant
2 0
reagují: Vardant
reagovat
phase iv (1974)
100% - arrival (90%)
759119
phase iv (1974) 100% - arrival (90%)
1 -2
reagovat
Díky, už se na to těším. :)
759114
Díky, už se na to těším. :)
1 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Doplnil bych ještě do uší bijící hudbu. 
759113
Doplnil bych ještě do uší bijící hudbu. 
759105
2 0
reagovat

The Old Guard

Zbytečný hype. Headshotů je tu sice asi nejvíce po Johnu Wickovi, ale akce je sterilní a unylá a žádná osudovost, že někdo nemůže umřít z toho na mne nedýchla. Zlatý Highlander. Mále velmi bezvýznamné plus za českou občanku na nástěnce. 4/10
759105
Zbytečný hype. Headshotů je tu sice asi nejvíce po Johnu Wickovi, ale akce je sterilní a unylá a žádná osudovost, že někdo nemůže umřít z toho na mne nedýchla. Zlatý Highlander. Mále velmi bezvýznamné plus za českou občanku na nástěnce. 4/10
The Old Guard
3 -2
reagují: Clavius
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se