Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5101 - 5120 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Důležitá otázka. Bylo to pro tebe lepší než Poslední z Jediů?

:D

Ale jinak jsem rád, že to další člověk vnímá stejně.
758668
Důležitá otázka. Bylo to pro tebe lepší než Poslední z Jediů? *:D* [spoiler]Ale jinak jsem rád, že to další člověk vnímá stejně.[/spoiler]
758664
3 0
reagují: Gorecki
reagovat

TLOU2

Este nikdy som nebol tak dlho a hlboko personalne zainvestovany do nejakeho umeleckeho diela. Knihy, filmy, jasne, vsade sa najdu specialne veci, ktore ma definovali a formovali ako cloveka, ale to cim som si presiel s tymito dvoma hrami a najma pri dvojke sa intenzitou neda s nicim porovnat. Nemam slov, presiel som si tolkymi emociami a na konci som rumazgal jak maly chlapec. Nadherne, odporne, krute, pravdive.

Som rad, ze som sa uspesne vyhol vsetkym spoilerom a ten zazitok a pocit, kedy clovek naozaj netusi, co sa v nasledujucej minute stane mi uz nikto nevezme. 

Po dohrati som si prebehol diskusiu a skusim byt slusny a vecny, hoci ma svrbia prsty. Len sa vyjadrim ku kritike pribehu, ze najprv sme mali Abby spoznat ako cloveka aj jej motivaciu a az potom vidiet jej pomstu na Joelovi. Resp. vytka, ze hrac musi hrat za vraha svojho „otca“. Nechcem aby to posobilo arogantne, ale naozaj ste potom nepochopili, o co Druckmanovi islo. Chapem, ze sa to niekomu nepaci a ze su hraci rozdeleni na dva tabory, ale ten zamer by inak nefungoval. Na mna to zafungovalo paradne a ci uz v divadle alebo v uplnom zavere na plazi som citil presne to, o co mu islo a ja mu za to tlieskam. 

Uplny zaver s gitarou, samotny text piesne, cela ta symbolika straty (Joela cez stratu schopnosti hrat, ktoru jej predal ako svoju legacy, Diny, vsetkeho) ma totalne rozsekal. Len som cumel na zaverecne titulky az do konca, ktore ma odmenili krasnym duetom Ellie a Joela. 

Jedna z najkrajsich od a polemik na clovecinu, nenavist, nasilie, pomstu, utrpenie ale najma na to, ze cely kluc ku vsetkemu spociva v empatii – schopnosti vcitit sa do pocitu druheho. Ak sa zbavime tohto, nemame ako ludstvo sancu.
758664
[spoiler]Este nikdy som nebol tak dlho a hlboko personalne zainvestovany do nejakeho umeleckeho diela. Knihy, filmy, jasne, vsade sa najdu specialne veci, ktore ma definovali a formovali ako cloveka, ale to cim som si presiel s tymito dvoma hrami a najma pri dvojke sa intenzitou neda s nicim porovnat. Nemam slov, presiel som si tolkymi emociami a na konci som rumazgal jak maly chlapec. Nadherne, odporne, krute, pravdive. [/spoiler][spoiler] Som rad, ze som sa uspesne vyhol vsetkym spoilerom a ten zazitok a pocit, kedy clovek naozaj netusi, co sa v nasledujucej minute stane mi uz nikto nevezme.  Po dohrati som si prebehol diskusiu a skusim byt slusny a vecny, hoci ma svrbia prsty. Len sa vyjadrim ku kritike pribehu, ze najprv sme mali Abby spoznat ako cloveka aj jej motivaciu a az potom vidiet jej pomstu na Joelovi. Resp. vytka, ze hrac musi hrat za vraha svojho „otca“. Nechcem aby to posobilo arogantne, ale naozaj ste potom nepochopili, o co Druckmanovi islo. Chapem, ze sa to niekomu nepaci a ze su hraci rozdeleni na dva tabory, ale ten zamer by inak nefungoval. Na mna to zafungovalo paradne a ci uz v divadle alebo v uplnom zavere na plazi som citil presne to, o co mu islo a ja mu za to tlieskam.  Uplny zaver s gitarou, samotny text piesne, cela ta symbolika straty (Joela cez stratu schopnosti hrat, ktoru jej predal ako svoju legacy, Diny, vsetkeho) ma totalne rozsekal. Len som cumel na zaverecne titulky az do konca, ktore ma odmenili krasnym duetom Ellie a Joela.  Jedna z najkrajsich od a polemik na clovecinu, nenavist, nasilie, pomstu, utrpenie ale najma na to, ze cely kluc ku vsetkemu spociva v empatii – schopnosti vcitit sa do pocitu druheho. Ak sa zbavime tohto, nemame ako ludstvo sancu.[/spoiler]
TLOU2
9 -2
reagují: Gonzi, do_Od
reagovat

Outriders

Nová hra od tvorcov Bulletstormu, ktorá ide zatiaľ totálne pod radarom. Zrovna začali vydávať pravidelné veľmi detailné videá na čo sa môžeme tešiť. A vôbec to nevyzerá zle. 

link
link
758637
Nová hra od tvorcov Bulletstormu, ktorá ide zatiaľ totálne pod radarom. Zrovna začali vydávať pravidelné veľmi detailné videá na čo sa môžeme tešiť. A vôbec to nevyzerá zle.  [url=https://www.youtube.com/watch?v=KrvPzzEWjZw]https://www.youtube.com/watch?v=KrvPzzEWjZw[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=7FgyXYCFRAY&feature=emb_title]https://www.youtube.com/watch?v=7FgyXYCFRAY[/url]
Outriders
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Když vidím Abby tak bych do této postavy v seriálu obsadil Brie Larson. Myslím, že se na ni ideálně hodí. ;) 
758631
Když vidím Abby tak bych do této postavy v seriálu obsadil Brie Larson. Myslím, že se na ni ideálně hodí. *;)* 
758609
2 -1
reagovat

ad recenze

Dlouhodobě sleduju ACG a jeho recenze je tady: link a standardně na úrovni. Angry Joe, stějně jako (boží) girlfriend reviews nejsou recenzenti, jako spíš baviči.
758614
Dlouhodobě sleduju ACG a jeho recenze je tady: https://youtu.be/mz1Ofe7Lj20 a standardně na úrovni. Angry Joe, stějně jako (boží) girlfriend reviews nejsou recenzenti, jako spíš baviči.
ad recenze
3 -1
reagovat
The Last of Us Part 2, modely postáv, ak by to tu niekoho zaujímalo. Hlavne pozor pre tých čo ešte nedohrali hru radšej neklikajte:
Ellie Seattle
Young Ellie
Abby
Joel
Dina
Tie detaily sú neskutočné, hlavne na tej Abby ako má postupne viac a viac jaziev a ako sa počas hry menila, klobúk dole.
758609
The Last of Us Part 2, modely postáv, ak by to tu niekoho zaujímalo. Hlavne pozor pre tých čo ešte nedohrali hru radšej neklikajte: [url=https://www.artstation.com/artwork/8el28G]Ellie Seattle[/url] [url=https://www.artstation.com/artwork/3do60B]Young Ellie[/url] [url=https://www.artstation.com/artwork/9mevRQ]Abby[/url] [url=https://www.artstation.com/artwork/3doRvg]Joel[/url] [url=https://www.artstation.com/artwork/18ndRZ]Dina[/url] Tie detaily sú neskutočné, hlavne na tej Abby ako má postupne viac a viac jaziev a ako sa počas hry menila, klobúk dole.
4 0
reagují: DarkSith
reagovat
Já si zas dávám předsevzetí, že na diskuzi HRY přijdu až za pár týdnů až se situace uklidní, až si všichni vystříkají to svoje, proč je nebo není LoU2 dobrá / špatná hra. Já pořád ještě hraju a nemám potřebu se ještě zapojovat, názor se mi ještě nesložil dohromady, ale upřímně jsem doufal v trochu víc, než že se tu někteří budete chovat jak pipiny. Myslel jsem, že tady je komunita v pořádku, proto jsem se vyhýbal ostatním serverům :D
758600
Já si zas dávám předsevzetí, že na diskuzi HRY přijdu až za pár týdnů až se situace uklidní, až si všichni vystříkají to svoje, proč je nebo není LoU2 dobrá / špatná hra. Já pořád ještě hraju a nemám potřebu se ještě zapojovat, názor se mi ještě nesložil dohromady, ale upřímně jsem doufal v trochu víc, než že se tu někteří budete chovat jak pipiny. Myslel jsem, že tady je komunita v pořádku, proto jsem se vyhýbal ostatním serverům *:D*
5 0
reagovat
Dávam si teraz predsavzatie, že každý deň sem postnem jednu pozitívnu recenziu na last of us, plus špeciálne aj kyllerovi do vzkazníku. A ja už teraz dopredu viem, že to budú recenzie ktoré mi budú hovoriť z duše a že pri ich čítaní budem mať zimomriavky. 
758583
Dávam si teraz predsavzatie, že každý deň sem postnem jednu pozitívnu recenziu na last of us, plus špeciálne aj kyllerovi do vzkazníku. A ja už teraz dopredu viem, že to budú recenzie ktoré mi budú hovoriť z duše a že pri ich čítaní budem mať zimomriavky. 
4 0
reagovat
reaguje na: kyller
Lebo všetko čo sa píše na googli je totálna pravda, tak ako sa písalo o platených recenziách :D Mám dosť. Prosím, fakt prosím never všetkému.
758580
Lebo všetko čo sa píše na googli je totálna pravda, tak ako sa písalo o platených recenziách *:D* Mám dosť. Prosím, fakt prosím never všetkému.
758579
3 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Verím tomu, že vieš používať google, a keby ťa to naozaj zaujíma, tak si to nájdeš aj sám. K tým bláznom ti môžem povedať len toľko, že takto ľahko ma nebaitneš.
758579
Verím tomu, že vieš používať google, a keby ťa to naozaj zaujíma, tak si to nájdeš aj sám. K tým bláznom ti môžem povedať len toľko, že takto ľahko ma nebaitneš.
758578
2 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: kyller
Nie veď jasné, radšej tu budeš šíriť nepravdivé, ničím nepodložené informácie o tom že Naughty Dog kontaktujú recenzentov a žiadajú si nejaké vysvetlenia, fakt sorry ale ty tú hru musíš pekne nenávidieť. Som nevedel že aj na MZ chodia takýto konšpirační blázni. To nestačili tie hlúpe kecy o platených recenziách o ktorých aj tak nakoniec vyšlo na povrch že sú to všetko len sprosté reči nespokojných fanúšikov? Jasné veď ako inak, treba si kopnúť kým sa dá :-
758578
Nie veď jasné, radšej tu budeš šíriť nepravdivé, ničím nepodložené informácie o tom že Naughty Dog kontaktujú recenzentov a žiadajú si nejaké vysvetlenia, fakt sorry ale ty tú hru musíš pekne nenávidieť. Som nevedel že aj na MZ chodia takýto konšpirační blázni. To nestačili tie hlúpe kecy o platených recenziách o ktorých aj tak nakoniec vyšlo na povrch že sú to všetko len sprosté reči nespokojných fanúšikov? Jasné veď ako inak, treba si kopnúť kým sa dá *:-*
758574
4 -3
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: kyller
Angry Joe to bohužel zabil už svojí ubrečenou reakcí na leaky s tím, že to ani nechce hrát. Tak co s takovou recenzí pak..? Přitom ho mám osobně docela rád a baví mě. Tohle je popravdě celkem děs.
758577
Angry Joe to bohužel zabil už svojí ubrečenou reakcí na leaky s tím, že to ani nechce hrát. Tak co s takovou recenzí pak..? Přitom ho mám osobně docela rád a baví mě. Tohle je popravdě celkem děs.
758574
8 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ty si fakt prípad :D Je snáď logické, že tu nebudem zdielať niečo s čím nesúhlasím.
758574
Ty si fakt prípad *:D* Je snáď logické, že tu nebudem zdielať niečo s čím nesúhlasím.
758564
2 -7
reagují: FallenMaia, yeniczek
reagovat
reaguje na: kyller
Boha, kolik tech recenzi od cloveka, který to nehral, tady ještě uvidim:D Mam pocit, ze jsi emoční upir:D
758573
Boha, kolik tech recenzi od cloveka, který to nehral, tady ještě uvidim*:D* Mam pocit, ze jsi emoční upir*:D*
758558
6 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Chtěl, ale víš jak. :D
758569
Chtěl, ale víš jak. *:D*
758568
5 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Nechtel jsi uz prestat?:D
758568
Nechtel jsi uz prestat?*:D*
758562
3 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: kyller
To sú také žvásty ty vole. Angry Joe je čistý ..... ktorý si každým druhým slovom serie do huby. Keď som videl jak to hral tak sa ani nečudujem tomu jeho hodnoteniu, to je ten istý prípad jak spomínaný PiewDiePie. A ty to ešte nazvy geniálna recenzia ty vole. On to robí len pre svoje publikum, potrebuje okolo toho spraviť šou, lebo povedzme si to na rovinu, nebyť publika nieje ani Angry Joe. Prečo tu vyzdvihuješ nejakú trapnú recenziu od streamera komedianta a radšej nedáš odkaz na nejaké normálne relevantné médiá ako napr. české Games.CZ, Vortex alebo Indian? Aha už viem prečo. Tie totižto nesedia k tomu tvojmu názoru na tú hru :-
758564
To sú také žvásty ty vole. Angry Joe je čistý ..... ktorý si každým druhým slovom serie do huby. Keď som videl jak to hral tak sa ani nečudujem tomu jeho hodnoteniu, to je ten istý prípad jak spomínaný PiewDiePie. A ty to ešte nazvy geniálna recenzia ty vole. On to robí len pre svoje publikum, potrebuje okolo toho spraviť šou, lebo povedzme si to na rovinu, nebyť publika nieje ani Angry Joe. Prečo tu vyzdvihuješ nejakú trapnú recenziu od streamera komedianta a radšej nedáš odkaz na nejaké normálne relevantné médiá ako napr. české Games.CZ, Vortex alebo Indian? Aha už viem prečo. Tie totižto nesedia k tomu tvojmu názoru na tú hru *:-*
758558
12 -4
reagují: kyller
reagovat
Mnohem lepší video od Girlfriend Reviews.

Porozumět s citem =/= pochopit.
758562
[url=https://www.youtube.com/watch?v=bh5gzGs-63Y]Mnohem lepší video od Girlfriend Reviews.[/url] Porozumět s citem =/= pochopit.
5 -5
reagují: Godlike
reagovat
Absolútne geniálna recenzia od AngryJoe na TLOU2 

BTW: Neviem či to niekto sleduje, ale v posledných dňoch PR tím od ND začal kontaktovať novinárov, ktorí tomu dali negatívne hodnotenie, resp. negatívnu recenziu bez číselného hodnotenia, a žiadajú aby im túto negatívnu kritiku vysvetlili. Toto proste nevymyslíš. :D
758558
[url=https://www.youtube.com/watch?v=_-sTlYUeT8o]Absolútne geniálna recenzia od AngryJoe na TLOU2[/url]  BTW: Neviem či to niekto sleduje, ale v posledných dňoch PR tím od ND začal kontaktovať novinárov, ktorí tomu dali negatívne hodnotenie, resp. negatívnu recenziu bez číselného hodnotenia, a žiadajú aby im túto negatívnu kritiku vysvetlili. Toto proste nevymyslíš. *:D*
3 -7
reagují: (=LIFTY=), FallenMaia
reagovat

Mafia Remake

758541
[url=https://www.zing.cz/novinky/96166115/marek-vasut-potvrzen-jako-tommy-v-remaku-mafie/]Vašut je zpět[/url]. *:+**:+*
Mafia Remake
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se