Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5141 - 5160 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
No jasně, přesně takhle to je, jenže vy jste nám na začátku diskuze div neřekli, že jsme úplně retardovaný.:D:+

Druhá část tvého příspěvku je zase částečně mimo to, o čem mluvíme imho.

A Logan je geniální.
758447
No jasně, přesně takhle to je, jenže vy jste nám na začátku diskuze div neřekli, že jsme úplně retardovaný.*:D**:+* Druhá část tvého příspěvku je zase částečně mimo to, o čem mluvíme imho. A Logan je geniální.
758443
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: departed
Bohajeho, to bych stahoval týden. :D
758445
Bohajeho, to bych stahoval týden. *:D*
758444
1 0
reagovat
Docela jsem se zarazil nad tím, že Warzone zabírá momentálně se vším všudy na disku 192GB (PS4). :o Vždyť je to jen pitomý CoD. Jak to že to má tolik?! 
758444
Docela jsem se zarazil nad tím, že Warzone zabírá momentálně se vším všudy na disku 192GB (PS4). *:o* Vždyť je to jen pitomý CoD. Jak to že to má tolik?! 
1 0
reagují: Godlike, Memphis
reagovat
reaguje na: Godlike
Ak by to bolo zle napísané tak by na to neboli asi také rozporuplné reakcie nie? Polovici sa príbeh páči a súhlasia s ním a polovici nie, tak potom kde je chyba? Myslím že to vôbec nieje o tom že hra to mala lepšie predať, pretože ak by to bola chyba hry tak by sa to predsa nepáčilo nikomu nie? Prečo mne to prišlo dokonalé a tebe nie? Je chyba vo mne? Alebo v príbehu? Alebo v tebe? Proste sme každý iný a každý peferuje niečo iné, ja mám rád smutné konce, je to pre mňa vždy o niečo čarovenejšie ako koniec kde hrdina porazí protivníka a žije si štastne až do smrti. Možno aj preto som mal oveľa radšej Infinity War ako Endgame, aj keď som samozrejme vedel že ich oživia naspäť. Aj preto sa mi páčil napríklad Logan.

Prikladám zaujímavý spoilerový rozboror Last of Us 2 od Vortexu, celkom fajn debata kto by mal záujem a ešte to nevidel ;)
758443
Ak by to bolo zle napísané tak by na to neboli asi také rozporuplné reakcie nie? Polovici sa príbeh páči a súhlasia s ním a polovici nie, tak potom kde je chyba? Myslím že to vôbec nieje o tom že hra to mala lepšie predať, pretože ak by to bola chyba hry tak by sa to predsa nepáčilo nikomu nie? Prečo mne to prišlo dokonalé a tebe nie? Je chyba vo mne? Alebo v príbehu? Alebo v tebe? Proste sme každý iný a každý peferuje niečo iné, ja mám rád smutné konce, je to pre mňa vždy o niečo čarovenejšie ako koniec kde hrdina porazí protivníka a žije si štastne až do smrti. Možno aj preto som mal oveľa radšej Infinity War ako Endgame, aj keď som samozrejme vedel že ich oživia naspäť. Aj preto sa mi páčil napríklad Logan. Prikladám zaujímavý [url=https://youtu.be/tphN93uRprc]spoilerový rozboror[/url] Last of Us 2 od Vortexu, celkom fajn debata kto by mal záujem a ešte to nevidel *;)*
758430
3 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Ale jo, věřím, však já se tu taky dlouho nezapojil po počáteční diskuzi.

Já ti to neberu. Jen mi některý tvoje argumenty nepřišly moc fér a snažil jsem se to vysvětlit z mého pohledu. Nic víc. 

Jinak Warzone je pořád stejná sranda, ale bohužel dneska se jim nepovedlo změnit metu. :( To mě dost mrzí.
758438
Ale jo, věřím, však já se tu taky dlouho nezapojil po počáteční diskuzi. Já ti to neberu. Jen mi některý tvoje argumenty nepřišly moc fér a snažil jsem se to vysvětlit z mého pohledu. Nic víc.  Jinak Warzone je pořád stejná sranda, ale bohužel dneska se jim nepovedlo změnit metu. :( To mě dost mrzí.
758433
3 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Taky tě mám rád.
758436
Taky tě mám rád.
758435
1 -3
reagovat
Zaplaťbůh. Kéž by to vydrželo, ideálně navěky.

Víte mimochodem, že Desperados 3 je naprostá pecka, která vydrží dýl a hraje se líp, než kdejakej přeprodukovanej šit, co se neumí rozhodnout, jestli je film, nebo hra? ;)
758435
Zaplaťbůh. Kéž by to vydrželo, ideálně navěky. Víte mimochodem, že Desperados 3 je naprostá pecka, která vydrží dýl a hraje se líp, než kdejakej přeprodukovanej šit, co se neumí rozhodnout, jestli je film, nebo hra? *;)*
12 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Godlike
Věříš mi, že už se mi vůbec nechce reagovat? :D
758433
Věříš mi, že už se mi vůbec nechce reagovat? *:D*
758430
2 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
No jasně, ale ty si vážně myslíš, že tohle nikdo jinej necítil nebo nechápe? Že proto se tu říká, že to mělo být postaveno trochu jinak? Protože ty konfliktní emoce nedokázaly nakonec být tak silný, aby Ellie potom všem prohrála úplně všechno a já si řekl "jo ty vole, dobrý, tak aspoň Abby, tý teď fandim stejně víc".

Ellie přišla úplně o všechno. To je strašně silnej koncept, kterej tu v souvislosti s pomstou není poprvé. To co ve hře dělá je šíleně krutý, ale my měli celej první díl a ještě pár krásnejch flashbacků na to pochopit, proč to dělá. A pak tu máš pět minut frajerku, která si zahraje na solo Guantamo a Tigera Woodse v jednom a celý to odpálí do prdele. Super, tak naši pozornost máte určitě.

Ale pak dle mého ta hra, leč přes svoji nezpochybnitelnou audiovizuální dokonalost a atmosféru, nedokáže tohle vzít a vyprat naruby a plně prodat. Nebylo to dostatečně silný (možná i tím, že ta zrcadlová strana Abby a Yary mi přišla trochu jednoduše vymyšlená a líná). Já přece i přes to, co jsem poznal a pochopil pohnutky Abby, nechci, aby Ellie prohrála. A hrozně mě sralo, že i když nakonec tu největší "svini" ušetřila, pořád stejně přišla úplně o vše. O rodinu, o kytaru, o všechno. Na takovou ránu jsem tam pro ní ještě pořád měl hodně investovanýho. Že mi Abby bylo líto, jasně. Ale mnohem víc mi bylo líto stejně Ellie. Neříkám, že ta hra se nemůže vydat tímhle směrem, bylo to zatraceně odvážný a řekl bych i originální. Ale že to může prodat lépe (protože taková otočka oproti prvnímu dílu stopy zanechat musí)? Tak za tím si budu stát do konce života. Možná mi trojka ukáže, že se to celý zavře ještě nějak jinak a lépe. Ale to není fér.

A tady se pak vozíte na svejch vysokejch koních a hlásáte, že tohle nikdo nepochopil nebo nevim co. Jak kdybyste měli doktoráty z emocí a storytelingu. To bych vám dal facku tyve.:D
758430
[spoiler]No jasně, ale ty si vážně myslíš, že tohle nikdo jinej necítil nebo nechápe? Že proto se tu říká, že to mělo být postaveno trochu jinak? Protože ty konfliktní emoce nedokázaly nakonec být tak silný, aby Ellie potom všem prohrála úplně všechno a já si řekl "jo ty vole, dobrý, tak aspoň Abby, tý teď fandim stejně víc". Ellie přišla úplně o všechno. To je strašně silnej koncept, kterej tu v souvislosti s pomstou není poprvé. To co ve hře dělá je šíleně krutý, ale my měli celej první díl a ještě pár krásnejch flashbacků na to pochopit, proč to dělá. A pak tu máš pět minut frajerku, která si zahraje na solo Guantamo a Tigera Woodse v jednom a celý to odpálí do prdele. Super, tak naši pozornost máte určitě. Ale pak dle mého ta hra, leč přes svoji nezpochybnitelnou audiovizuální dokonalost a atmosféru, nedokáže tohle vzít a vyprat naruby a plně prodat. Nebylo to dostatečně silný (možná i tím, že ta zrcadlová strana Abby a Yary mi přišla trochu jednoduše vymyšlená a líná). Já přece i přes to, co jsem poznal a pochopil pohnutky Abby, nechci, aby Ellie prohrála. A hrozně mě sralo, že i když nakonec tu největší "svini" ušetřila, pořád stejně přišla úplně o vše. O rodinu, o kytaru, o všechno. Na takovou ránu jsem tam pro ní ještě pořád měl hodně investovanýho. Že mi Abby bylo líto, jasně. Ale mnohem víc mi bylo líto stejně Ellie. Neříkám, že ta hra se nemůže vydat tímhle směrem, bylo to zatraceně odvážný a řekl bych i originální. Ale že to může prodat lépe (protože taková otočka oproti prvnímu dílu stopy zanechat musí)? Tak za tím si budu stát do konce života. Možná mi trojka ukáže, že se to celý zavře ještě nějak jinak a lépe. Ale to není fér. A tady se pak vozíte na svejch vysokejch koních a hlásáte, že tohle nikdo nepochopil nebo nevim co. Jak kdybyste měli doktoráty z emocí a storytelingu. To bych vám dal facku tyve.*:D*[/spoiler]
758428
10 -1
reagují: FallenMaia, do_Od
reagovat
reaguje na: SteKi
Určitě nebylo, celá pointa byla v tom, že nic nejde vnímat tak černobíle. Imho šlo právě o to vyvolat konfliktní emoce. Na začátku jsem si říkal, že už se nemůžu dočkat, až Abby provedu něco fakt hnusnýho. V divadle už jsem nechtěl, aby umřela ani jedna a přitom jsem se bál, že může umřít kterákoliv. Abby bych v tu chvíli nejspíš ještě překousnul. Ale na samotném konci už by mi bylo líto i Abby, zejména po tom všem, čím si prošla.
758428
Určitě nebylo, celá pointa byla v tom, že nic nejde vnímat tak černobíle. Imho šlo právě o to vyvolat konfliktní emoce. [spoiler]Na začátku jsem si říkal, že už se nemůžu dočkat, až Abby provedu něco fakt hnusnýho. V divadle už jsem nechtěl, aby umřela ani jedna a přitom jsem se bál, že může umřít kterákoliv. Abby bych v tu chvíli nejspíš ještě překousnul. Ale na samotném konci už by mi bylo líto i Abby, zejména po tom všem, čím si prošla.[/spoiler]
758424
5 -2
reagují: Godlike
reagovat

Ghost of Tsushima

Kdyby ještě někdo neměl předobjednáno, založil jsem zase tým na Alze. link 

Tentokrát stačí jen 10 lidí. Díky všem, kdo se přidá. 
758425
Kdyby ještě někdo neměl předobjednáno, založil jsem zase tým na Alze. [url=https://www.alza.cz/url/eoDxBZKmvt]link[/url]  Tentokrát stačí jen 10 lidí. Díky všem, kdo se přidá. 
Ghost of Tsushima
2 0
reagovat
reaguje na: Xyrus
Neviem, mne to nepríde že to bolo myslené takto čiernobielo. Ale možno máš pravdu a ja v tom vidím niečo čo tam nieje. 
758424
Neviem, mne to nepríde že to bolo myslené takto čiernobielo. Ale možno máš pravdu a ja v tom vidím niečo čo tam nieje. 
758423
4 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: SteKi
Mně právě přišlo, že veškerý to poznávání děje za Abby, vývoj a to co jí hnalo k tomu, proč zabila Joela -následně Ellie zabije Owena a těhotnou Mel - nás mělo přesně dostat do toho momentu, kdy konfrontuje Ellie a v tom okamžiku si spíš myslím, že už jsme měli fandit Abby (záchrana Yary a Lva, tomu měli přidat plusový body). Přesně, jak říkali tvůrci: buď budeš Abby mít rád nebo nenávidět. Takže už v tom momentu, kdy jdeš po Ellie bys měl podle mě už bejt na straně Abby. Ale já si nedokázal ten vztah k Abby vytvořit. 

Je úplně možný, že se pletu a jsem úplně vedle. 
758423
[spoiler]Mně právě přišlo, že veškerý to poznávání děje za Abby, vývoj a to co jí hnalo k tomu, proč zabila Joela -následně Ellie zabije Owena a těhotnou Mel - nás mělo přesně dostat do toho momentu, kdy konfrontuje Ellie a v tom okamžiku si spíš myslím, že už jsme měli fandit Abby (záchrana Yary a Lva, tomu měli přidat plusový body). Přesně, jak říkali tvůrci: buď budeš Abby mít rád nebo nenávidět. Takže už v tom momentu, kdy jdeš po Ellie bys měl podle mě už bejt na straně Abby. Ale já si nedokázal ten vztah k Abby vytvořit.  Je úplně možný, že se pletu a jsem úplně vedle. [/spoiler]
758421
3 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Xyrus
Ja mám ale pocit že to je presne to čo si mal cítiť keď si za abby hral. Ja keď som išiel po ellie a mal som ju biť, tak som v určitom momente proste nedokázal už stláčať štvorček a zrazu sa spustila cutscéna ako keby s tým hra počítala. Možno to bola náhoda ale ktovie... 
758421
[spoiler]Ja mám ale pocit že to je presne to čo si mal cítiť keď si za abby hral. Ja keď som išiel po ellie a mal som ju biť, tak som v určitom momente proste nedokázal už stláčať štvorček a zrazu sa spustila cutscéna ako keby s tým hra počítala. Možno to bola náhoda ale ktovie... [/spoiler]
758411
3 -1
reagují: Xyrus
reagovat

TLOU2

U chřestýšů, při záchraně Abby v jednu chvíli zazněla tahle pecka, která mě okamžitě donutila vzpomenout si na výbornou první sérii True Detective link
758420
[spoiler]U chřestýšů, při záchraně Abby v jednu chvíli zazněla tahle pecka, která mě okamžitě donutila vzpomenout si na výbornou první sérii True Detective [url=https://youtu.be/VvKjpGP6P5Y]link[/url][/spoiler]
TLOU2
2 0
reagovat

TLOU2

Je to strašná pecka ale mám pár výtek. 

Upřímně, to, že Joel umře jsem čekal a to jsem nečetl žádné spoilery před začátkem hraní. Ale stejně mě to strašně moc nasralo. Ale dostal jsem se přes to a hrozně mě bavilo prozkoumávat svět s Ellie. Ale jakmile hra přeskočila na Abby tak jsem se přes to nemohl dostat a prostě jsem se s tou postavou nesžil a to ani na konci hry. Musím uznat, že postupně mi byla čím dal tím méně nesympatická ale přesně jak tu někdo psal, furt je to ta postava co zabila Joela. A přes to se prostě nedokážu dostat. Scéna, když jsem šel po Ellie a cítil to tak, že ji vůbec zabít nechci, mě utvrdila v tom, že s Abby kamarád nebudu. Ale sakra! Ta atmosféra, napětí, hratelnost to je dokonalost sama ať jsem hrál za Ellie nebo Abby! :+
758411
Je to strašná pecka ale mám pár výtek.  [spoiler]Upřímně, to, že Joel umře jsem čekal a to jsem nečetl žádné spoilery před začátkem hraní. Ale stejně mě to strašně moc nasralo. Ale dostal jsem se přes to a hrozně mě bavilo prozkoumávat svět s Ellie. Ale jakmile hra přeskočila na Abby tak jsem se přes to nemohl dostat a prostě jsem se s tou postavou nesžil a to ani na konci hry. Musím uznat, že postupně mi byla čím dal tím méně nesympatická ale přesně jak tu někdo psal, furt je to ta postava co zabila Joela. A přes to se prostě nedokážu dostat. Scéna, když jsem šel po Ellie a cítil to tak, že ji vůbec zabít nechci, mě utvrdila v tom, že s Abby kamarád nebudu. Ale sakra! Ta atmosféra, napětí, hratelnost to je dokonalost sama ať jsem hrál za Ellie nebo Abby! *:+*[/spoiler]
TLOU2
2 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: departed
pro mě to je první hra od Quantic Dream, takže nemám srovnání. V nějakých recenzích jsem dneska četl to, že jejich předchozí Heavy Rain je taky pecka, ale Detroit oproti němu vyzdvihují. 
Teď večer po příchodu z práce jsem započal druhý průchod hrou ;)
A interface mi vyhovoval. Nemám problémy s tím něco nevidět, někam dojít nebo něco neobjevit.
758401
pro mě to je první hra od Quantic Dream, takže nemám srovnání. V nějakých recenzích jsem dneska četl to, že jejich předchozí Heavy Rain je taky pecka, ale Detroit oproti němu vyzdvihují.  Teď večer po příchodu z práce jsem započal druhý průchod hrou ;) A interface mi vyhovoval. Nemám problémy s tím něco nevidět, někam dojít nebo něco neobjevit.
758400
2 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Pár týdnů nazpátek jsem hrál poprvé, rovnou se ženou a příběh je nejen chytlavý, ale má skvělý poselství a trochu mne děsí představa, že to tak jednou bude. Což s největší pravděpodobností bude. A grafika je skvělá, ale vyniká hlavně u facial animací.

Větvení příběhu je obrovský a je to vlastně jediný faktor, který mě "odradil" od druhého průchodu. Vážím si tvůrčí snahy, ale v při mém rušném životě zkrátka nemám čas to odehrávat tolikrát, abych zjistil, jaký by byl průběh v příběhu, kdybych se na onom místě rozhodl jinak apod.

Tak jsem takový ty největší události zkoukl na YT. Ale hru jako takovou určitě doporučuji. Váhám mezi Heavy Rain a Detroit, která hra je od Quantic Dream zatím nejpovedenější. Těším se na jejich další počin, nicméně doufám, že ovládání a gameplay interface bude s jejich příští hrou alespoň trochu jiný. 
758400
Pár týdnů nazpátek jsem hrál poprvé, rovnou se ženou a příběh je nejen chytlavý, ale má skvělý poselství a trochu mne děsí představa, že to tak jednou bude. Což s největší pravděpodobností bude. A grafika je skvělá, ale vyniká hlavně u facial animací. Větvení příběhu je obrovský a je to vlastně jediný faktor, který mě "odradil" od druhého průchodu. Vážím si tvůrčí snahy, ale v při mém rušném životě zkrátka nemám čas to odehrávat tolikrát, abych zjistil, jaký by byl průběh v příběhu, kdybych se na onom místě rozhodl jinak apod. Tak jsem takový ty největší události zkoukl na YT. Ale hru jako takovou určitě doporučuji. Váhám mezi Heavy Rain a Detroit, která hra je od Quantic Dream zatím nejpovedenější. Těším se na jejich další počin, nicméně doufám, že ovládání a gameplay interface bude s jejich příští hrou alespoň trochu jiný. 
758387
4 0
reagují: l-e-t-o
reagovat

Ghost of Tsushima

758391
[url=https://www.youtube.com/watch?v=RcWk08PBe7k]cinematic trailer[/url]
Ghost of Tsushima
1 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Přítelkyně mě "nutila" hrát, protože byla zvědavá, jak to bude dál. Někdy okolo půlky, že to chce zkusit a pak už jsem si nezahrál až do konce :D A jo, v rámci těchhle filmových her je to top. Větvení je občas neuvěřitelný a konec jsme měli dobrej.
758388
Přítelkyně mě "nutila" hrát, protože byla zvědavá, jak to bude dál. Někdy okolo půlky, že to chce zkusit a pak už jsem si nezahrál až do konce *:D* A jo, v rámci těchhle filmových her je to top. Větvení je občas neuvěřitelný a konec jsme měli dobrej.
758387
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se