Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 16041 - 16060 Napsat příspěvek

Od Súmraku do Úsvitu

B-čko jak Babiš, áčkové obsadenie, luxusná Salma a jej hadí tanec (hneď som dostal chuť na pivko :))), FLESHgitara, mäsokombinát :+
Včera zopakované po rokoch ako večerníček pred spaním na FILM+
753086
[b]B[/b]-čko jak [b]B[/b]abiš, áčkové obsadenie, luxusná Salma a jej hadí tanec (hneď som dostal chuť na pivko *:))*), [url=https://aminoapps.com/c/horror/page/blog/from-dusk-till-dawn/YjoF_bu6qqzajprJbXN8oNXaDVVqbgP]FLESHgitara[/url], mäsokombinát *:+* Včera zopakované po rokoch ako večerníček pred spaním na FILM+
Od Súmraku do Úsvitu
2 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: PeRso
btw špatný není ani seriál Greek 
753084
btw špatný není ani [url=https://www.csfd.cz/film/233772-greek/komentare/]seriál Greek[/url] 
753059
1 -1
reagovat
reaguje na: PeRso
Dazed and Confused, American Graffiti, 21 Jump Street
753082
Dazed and Confused, American Graffiti, 21 Jump Street
753059
2 0
reagovat
Party Hard
753073
Party Hard
2 -4
reagovat
reaguje na: PeRso
Animal House
753070
Animal House
753059
2 -1
reagovat
reaguje na: PeRso
Vsechny Hughesovky
753067
Vsechny Hughesovky
753059
5 0
reagovat
reaguje na: PeRso
první a druhej díl Básníků :):))8)

prci prci prcičky :D:o:+

Pomsta šprtů 8)8)8)

Zlaté časy na Ridgemont High ?):o8)
753065
první a druhej díl Básníků *:)**:))**8)* prci prci prcičky *:D**:o**:+* Pomsta šprtů *8)**8)**8)* Zlaté časy na Ridgemont High *?)**:o**8)*
753059
2 0
reagovat
reaguje na: PeRso
Superbad
753061
Superbad
753059
4 -1
reagovat
reaguje na: PeRso
Fakulta :))
753060
Fakulta *:))*
753059
3 0
reagovat

Poradit film

Chci poradit nějaký dobrý film z prostředí střední-vysoké školy. Něco jako projektX. Něco z doby teenagerů.
753059
Chci poradit nějaký dobrý film z prostředí střední-vysoké školy. Něco jako projektX. Něco z doby teenagerů.
Poradit film
1 0
reagovat
Napsal pokračování svého článku o režisérech budoucnosti. Předem se omlouvám za případné chyby. Snad se Vám to bude líbit.

Filmoví režiséři budoucnosti část 3.
752963
Napsal pokračování svého článku o režisérech budoucnosti. Předem se omlouvám za případné chyby. Snad se Vám to bude líbit. [url=https://plotpoint.sk/filmovi-reziseri-budoucnosti-3/]Filmoví režiséři budoucnosti část 3.[/url]
6 0
reagovat
beanpole (2019)
30% - takze uz debut byla sracka? kdo ze rikal ze reziserovi ma bejt minimalne ctyricet a kritikovi tricet? 
752929
beanpole (2019) 30% - takze uz debut byla [url=https://letterboxd.com/msicism/film/closeness/]sracka[/url]? kdo ze rikal ze reziserovi ma bejt minimalne ctyricet a kritikovi tricet? 
1 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Zkus Network, to je od Lumeta celkem taková nadčasová věc.
752925
Zkus Network, to je od Lumeta celkem taková nadčasová věc.
752739
2 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Není to jen zásahy ve střižně, ale hlavně producentskými zásahy při natáčení a už před ním, takže i přes existenci dc verze vlastně nikdy nemůžeme vědět co z toho Lynch chtěl skutečně udělat - nebylo to tedy asi moc překvapivé, potom co kvůli nákladnosti odstřelili Jodorowského vizi se dalo čekat že podobné problémy bude mít i Lynch. Spíš se divím že do toho tehdy vůbec šel. 

S hodnocením souhlas, vlastně mám radši ty tv filmy od Hallmarku/Syfy - herecky a vizuálně tomu samozřejmě nesahají po kolena (hudebně jsou lepší), nemají velké ambice, ale drží se aspoň věrněji knih.
752844
Není to jen zásahy ve střižně, ale hlavně producentskými zásahy při natáčení a už před ním, takže i přes existenci dc verze vlastně nikdy nemůžeme vědět co z toho Lynch chtěl skutečně udělat - nebylo to tedy asi moc překvapivé, potom co kvůli nákladnosti odstřelili Jodorowského vizi se dalo čekat že podobné problémy bude mít i Lynch. Spíš se divím že do toho tehdy vůbec šel.  S hodnocením souhlas, vlastně mám radši ty tv filmy od Hallmarku/Syfy - herecky a vizuálně tomu samozřejmě nesahají po kolena (hudebně jsou lepší), nemají velké ambice, ale drží se aspoň věrněji knih.
752842
1 -2
reagovat

Dune 1984

po letech jsem to při čekání na Villeneuva znova zkouknul. Poprvý jsem to viděl bez znalosti předlohy, mezitím jsem to čet.

Je to vizuální nářez. Nádhernej design všeho, krásný interiéry, v každým záběru vizuální nápad. Vladimir Harkonnen je nejzábavnější over the top záporák ever a zasloužil by víc času na plátně. Obsazení je celkově boží. Hudba je cool. 

První hodina a dvacet minut je vlastně skoro bezchybná adaptace tý knihy a má to náběh na jedno z nejlepších filmovejch sci-fi. No a pak, zhruba v bodě kdy Paul a Jessica potkají fremeny, se to šíleně zvrtne. Najednou si střihači uvědomí, že nestíhají a zbytek je takový zmatený sestřih záběrů, více méně seřazených podle děje v knize. Nefunguje nic.

Nejpodivnější mi zpětně připadá, že tenhle film se zcela vzdává podvratného závěru originálu, kdy se matou role mezi "vyvoleným" klaďákem a nejproradnějším záporákem (schválně to píšu trochu zmateně, abych nemusel používat spoilerovátko). Od Lynche bych čekal, že zrovna na tomhle si smlsne, a vím, že k finálnímu sestřihu se nehlásí (pochopitelně) ale nemyslím si, že tohle je něco, co pohřbili ve střižně. Zdá se mi, že Lynch si užíval divné detaily toho světa, ale celkovou story kupodivu vykastroval na něco hollywoodsky generického (možná je to podvratnost na druhou...úskoky v úskocích, plány v plánech).

Pořád je to ale neuvěřitelný a v mnoha směrech úžasný film.
752842
po letech jsem to při čekání na Villeneuva znova zkouknul. Poprvý jsem to viděl bez znalosti předlohy, mezitím jsem to čet. Je to vizuální nářez. Nádhernej design všeho, krásný interiéry, v každým záběru vizuální nápad. Vladimir Harkonnen je nejzábavnější over the top záporák ever a zasloužil by víc času na plátně. Obsazení je celkově boží. Hudba je cool.  První hodina a dvacet minut je vlastně skoro bezchybná adaptace tý knihy a má to náběh na jedno z nejlepších filmovejch sci-fi. No a pak, zhruba v bodě kdy Paul a Jessica potkají fremeny, se to šíleně zvrtne. Najednou si střihači uvědomí, že nestíhají a zbytek je takový zmatený sestřih záběrů, více méně seřazených podle děje v knize. Nefunguje nic. Nejpodivnější mi zpětně připadá, že tenhle film se zcela vzdává podvratného závěru originálu, kdy se matou role mezi "vyvoleným" klaďákem a nejproradnějším záporákem (schválně to píšu trochu zmateně, abych nemusel používat spoilerovátko). Od Lynche bych čekal, že zrovna na tomhle si smlsne, a vím, že k finálnímu sestřihu se nehlásí (pochopitelně) ale nemyslím si, že tohle je něco, co pohřbili ve střižně. Zdá se mi, že Lynch si užíval divné detaily toho světa, ale celkovou story kupodivu vykastroval na něco hollywoodsky generického (možná je to podvratnost na druhou...úskoky v úskocích, plány v plánech). Pořád je to ale neuvěřitelný a v mnoha směrech úžasný film.
Dune 1984
6 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Určitě by nevydělala $900 mega čistého.
752767
Určitě by nevydělala [url=https://deadline.com/2020/04/avengers-endgame-movie-profits-one-year-anniversary-of-marvel-record-box-office-1202917380/]$900 mega čistého[/url].
752758
0 0
reagovat

Sultan (2016)

Moc díky Hladovi s imfem za doporučení :+
Tohle je totiž jeden z nejlepších sportovních filmů, co jsem kdy viděl. 10/10
V podstatě tam fungují všechny linky jako romantika, ždímání emocí, motivace hlavního hrdiny, které u hollywoodských sportovních filmů dost selhávají.
Hlavně je to teda skvěle natočné, nenudil jsem se ani chvilku. A tancuje se tam jenom 3x. :D Co musím ocenit je nasnímání soubojů a hlavního hrdiny, fakt působí epicky jako by měl 2 metry a ne nějaký 1,73. Souboje jsou realistické a zábavné, dělal je choreograf z Undisputed 3. V MMA soupeřích jsou 2 docela dobrá jména skutečných bijců. 
Hodně si to dává Salman Khan, kterému je tu 50, což je neuvěřitelný. Musím ocneit, že postavu kterou pro film nabral přizpůsobili zápasníkům a přes ty svaly to vypadá opravdu zápasnicko - vzpěračsky a ne jako beach boy v každém druhém filmu. Hlavně je to neuvěřitelný profík a odehrává to soustředěně, že by se i Tom Cruise mohl učit, což je společný jmenovatel všech indických superstar, oni se ten status zaslouží. Takhle vždy žasnu nad Aamirem Khanem. Který jen tak mimochodem taky natočil zápasnický film a taky výborný - Dangal. 
Trochu jsem měl akorát problém s milou hlavního hrdiny, na to že té holce bylo při natáčení asi 26, tak vypadala po těch plastikách jako zachovalá pětačtyřicítka. Zbytečné....
Jestli někdo hledá film, který ho nakopne ať už před sportem nebo prostě jen tak, tohle je správná volba. :+
752760
Moc díky Hladovi s imfem za doporučení *:+* Tohle je totiž jeden z nejlepších sportovních filmů, co jsem kdy viděl. [b]10/10[/b] V podstatě tam fungují všechny linky jako romantika, ždímání emocí, motivace hlavního hrdiny, které u hollywoodských sportovních filmů dost selhávají. Hlavně je to teda skvěle natočné, nenudil jsem se ani chvilku. A tancuje se tam jenom 3x. *:D* Co musím ocenit je nasnímání soubojů a hlavního hrdiny, fakt působí epicky jako by měl 2 metry a ne nějaký 1,73. Souboje jsou realistické a zábavné, dělal je choreograf z Undisputed 3. V MMA soupeřích jsou 2 docela dobrá jména skutečných bijců.  Hodně si to dává Salman Khan, kterému je tu 50, což je neuvěřitelný. Musím ocneit, že postavu kterou pro film nabral přizpůsobili zápasníkům a přes ty svaly to vypadá opravdu zápasnicko - vzpěračsky a ne jako beach boy v každém druhém filmu. Hlavně je to neuvěřitelný profík a odehrává to soustředěně, že by se i Tom Cruise mohl učit, což je společný jmenovatel všech indických superstar, oni se ten status zaslouží. Takhle vždy žasnu nad Aamirem Khanem. Který jen tak mimochodem taky natočil zápasnický film a taky výborný - Dangal.  Trochu jsem měl akorát problém s milou hlavního hrdiny, na to že té holce bylo při natáčení asi 26, tak vypadala po těch plastikách jako zachovalá pětačtyřicítka. Zbytečné.... Jestli někdo hledá film, který ho nakopne ať už před sportem nebo prostě jen tak, tohle je správná volba. *:+*
Sultan (2016)
2 -3
reagovat
Dnes je to rok od předpremiéry posledních Avengers. Kdyby se jim to nataceni protáhlo do letošního roku, tak z toho čekání navíc fanoušci zesili a kdovi, jak by to dopadlo finančně.
752758
Dnes je to rok od předpremiéry posledních Avengers. Kdyby se jim to nataceni protáhlo do letošního roku, tak z toho čekání navíc fanoušci zesili a kdovi, jak by to dopadlo finančně.
6 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Já měl pátek po dlouhé době filmově výživnej. Ajťáci se mi na dálku hrabali v noťasu a tak jsem nudu na HO proložil Extraction (8/10) a hodně fajn. Who needs a story anyway. Fakt mi to strašně sedlo. Podobně jako 6 Underground. Na nic si to nehrálo a jen se střílelo, kopalo apod.
The Last Thing He Wanted (2/10) - prdele, ani nevím, proč a jak jsem to dokoukal. Několik filmů v jednom a ani jeden neudělanej dobře.
All the Money in the World (nehodnoceno-0/10) - vidět to předtím, než film výše, tak bude situace naopak, ale toto byla teda taková sračka, že jsem to někdy kolem hodiny vypnul. WTF.
752749
Já měl pátek po dlouhé době filmově výživnej. Ajťáci se mi na dálku hrabali v noťasu a tak jsem nudu na HO proložil Extraction (8/10) a hodně fajn. Who needs a story anyway. Fakt mi to strašně sedlo. Podobně jako 6 Underground. Na nic si to nehrálo a jen se střílelo, kopalo apod. The Last Thing He Wanted (2/10) - prdele, ani nevím, proč a jak jsem to dokoukal. Několik filmů v jednom a ani jeden neudělanej dobře. All the Money in the World (nehodnoceno-0/10) - vidět to předtím, než film výše, tak bude situace naopak, ale toto byla teda taková sračka, že jsem to někdy kolem hodiny vypnul. WTF.
1 -4
reagovat
reaguje na: pepo
same

nechápem o čom tu tí ludia točia. 6 underground sa aspoň na nič nehrá a je zábavný od začiatku do konca.
752743
same nechápem o čom tu tí ludia točia. 6 underground sa aspoň na nič nehrá a je zábavný od začiatku do konca.
752741
3 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se