Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 16481 - 16500 Napsat příspěvek
reaguje na: GuidoA.
Lékárny fungují  ve standardním režimu, není třeba vysazovat léky.
749133
Lékárny fungují  ve standardním režimu, není třeba vysazovat léky.
749129
5 -2
reagovat
rikam si ze bych moh konecne doplnit fanny a alexandr ale sam bergman rika ze daleko genialnejsi je edvard munch od mojeho milacka a jedinyho opravdovyho anarchisty petera watkinse. u jeho filmu se vzdycky mlatim smichy do kolen. tak doufam ze to zas vyjde.
749129
rikam si ze bych moh konecne doplnit fanny a alexandr ale sam bergman rika ze daleko genialnejsi je edvard munch od mojeho milacka a jedinyho opravdovyho anarchisty petera watkinse. u jeho filmu se vzdycky mlatim smichy do kolen. tak doufam ze to zas vyjde.
1 -2
reagují: Milosh
reagovat

Na nože

Bez pochyby jedna z nejlepších klasických detektivek vůbec. Rian Johnson už není tím režisérem Star Wars, ale "Nožů". Úvod se nese v klasickém duchu vražda - místo činu - výslech podezřelých. Takže první 20 minut může působit, že není s čím novým přijít a trochu se vleče, což spolu s dalším vývojem je ku prospěchu, protože je kam stoupat. Johnson režíruje na oscarové úrovni a skvěle se doplněje hudbou svého bratra. Snad pochopil, že je lepší se držet vlatního rybníčku, než lést do producentské žumpy jménem Star Wars. Studio Lionsgate drží v ruce neskutečně žhavou katru.
SPOILERY. Takže asi po 20 minutách následuje první zvrat proti klasickým detektivkám (Orient Expres), kdy známe vraždu i "vraha" a vše nabírá úplně jiný směr. Rozkošná Ana de Armas si krade doslova celý film pro sebe a herecký talent z ní doslova stříká (pochopíte). Craig hraje jižanského "Poirota"s vervou a správnou dávkou drzosti. Zbytek až na Evanse dělá spíš křoví, ale každý dostane prostor se projevit. Současná politika USA je naznačena decentně, stejně jako zaslepený život boháčů. Ta opravdová zápletka vlastně dost připomíná Parazita. Když už si říkáte, že to dopadne přesně jak se to vyvíjí, dostanete další facku a další zvrat. A to do konce zbívají ještě 2. Konec mi udělal neskutečnou radost tím, jak zvládl prodat "vše dobře dopadlo" originálním a sakra napínavým způsobem.
Při scéně "Můj dům, moje pravidla" jsem se už nemohl přestat culit. :D
9,5/10
749109
Bez pochyby jedna z nejlepších klasických detektivek vůbec. Rian Johnson už není tím režisérem Star Wars, ale "Nožů". Úvod se nese v klasickém duchu vražda - místo činu - výslech podezřelých. Takže první 20 minut může působit, že není s čím novým přijít a trochu se vleče, což spolu s dalším vývojem je ku prospěchu, protože je kam stoupat. Johnson režíruje na oscarové úrovni a skvěle se doplněje hudbou svého bratra. Snad pochopil, že je lepší se držet vlatního rybníčku, než lést do producentské žumpy jménem Star Wars. Studio Lionsgate drží v ruce neskutečně žhavou katru. [b]SPOILERY[/b].[spoiler] Takže asi po 20 minutách následuje první zvrat proti klasickým detektivkám (Orient Expres), kdy známe vraždu i "vraha" a vše nabírá úplně jiný směr. Rozkošná Ana de Armas si krade doslova celý film pro sebe a herecký talent z ní doslova stříká (pochopíte). Craig hraje jižanského "Poirota"s vervou a správnou dávkou drzosti. Zbytek až na Evanse dělá spíš křoví, ale každý dostane prostor se projevit. Současná politika USA je naznačena decentně, stejně jako zaslepený život boháčů. Ta opravdová zápletka vlastně dost připomíná Parazita. Když už si říkáte, že to dopadne přesně jak se to vyvíjí, dostanete další facku a další zvrat. A to do konce zbívají ještě 2. Konec mi udělal neskutečnou radost tím, jak zvládl prodat "vše dobře dopadlo" originálním a sakra napínavým způsobem.[/spoiler] Při scéně "Můj dům, moje pravidla" jsem se už nemohl přestat culit. *:D* [b]9,5/10[/b]
Na nože
5 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Zase stačí vymazat to < / a > /.
749076
Zase stačí vymazat to < / a > /.
749075
1 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
spatnej odkaz
749075
spatnej odkaz
749074
1 0
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: Kostěj
749074
[url=https://entertainment.ie/cinema/movie-news/whatever-happened-to-joseph-gordon-levitt-390548/]https://entertainment.ie/cinema/movie-news/whatever-happened-to-joseph-gordon-levitt-390548/[/url]
749073
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já si tuhle dal Inception (strašnej nátěr i po těch letech, jen škoda přeakčnělýho závěru) a teď si tak říkám...kampak zmizel Joseph Gordon-Levitt? Velkej sympaťák, v první půlce dekády to měl myslím opravdu slušně rozjetý a pak se po něm země slehla...
749073
Já si tuhle dal Inception (strašnej nátěr i po těch letech, jen škoda přeakčnělýho závěru) a teď si tak říkám...kampak zmizel Joseph Gordon-Levitt? Velkej sympaťák, v první půlce dekády to měl myslím opravdu slušně rozjetý a pak se po něm země slehla...
5 0
reagují: speta.jr
reagovat

Koronafilm pro dnešní den č.1 :


Den nezávislosti (1996)


Protože vám určitě všem na homeofficech a v karánténách chybí otravní kolegové, co vás pravidelně vysírají, tak je tu Tony s s novou rubrikou.

Včera večer jsem měl mírně negativní melancholickou náladu z celé koronavirové pandemie a potřeboval trochu nakopnout filmem, kde se lidstvo spojí, aby něčemu nakopalo prdel. 

Poprvé jsem to viděl v rozšířené verzi a ten film nezestárnul ani trochu. :+Rozšířená verze nabízí jen málo obsahu navíc mimo jedné skvělé hlášky s panictvím. :D Nostalgie funguje na plné obrátky i v dabingu a jinak se na to koukat nedá, ten všivák to dokázal. Měl jsem to kdysi doma na origo VHS, která zažila vyšší desítky shlédnutí. Emmerich je tu na steroidech a ve vrcholné formě, funguje opravdu všechno, patos, humor i napětí s akcí. Vyčítám tomu pořád maličkost v podobě toho, jak mohl Will Smith na první dobrou svou rodinku najít tak rychle s vrtulníkem. :) I z projevů a osudových scén mám pořád husí kůži, jo i po těch letech. 
Takže orel 20, liška 2 a tentokrát zásah za 10/10

PS: Dvojka prostě neexistuje.
749010
[b] Den nezávislosti (1996)[/b] Protože vám určitě všem na homeofficech a v karánténách chybí otravní kolegové, co vás pravidelně vysírají, tak je tu Tony s s novou rubrikou. Včera večer jsem měl mírně negativní melancholickou náladu z celé koronavirové pandemie a potřeboval trochu nakopnout filmem, kde se lidstvo spojí, aby něčemu nakopalo prdel.  Poprvé jsem to viděl v rozšířené verzi a ten film nezestárnul ani trochu. *:+*Rozšířená verze nabízí jen málo obsahu navíc mimo jedné skvělé hlášky s panictvím. *:D* Nostalgie funguje na plné obrátky i v dabingu a jinak se na to koukat nedá, ten všivák to dokázal. Měl jsem to kdysi doma na origo VHS, která zažila vyšší desítky shlédnutí. Emmerich je tu na steroidech a ve vrcholné formě, funguje opravdu všechno, patos, humor i napětí s akcí. Vyčítám tomu pořád maličkost v podobě toho, jak mohl Will Smith na první dobrou svou rodinku najít tak rychle s vrtulníkem. *:)* I z projevů a osudových scén mám pořád husí kůži, jo i po těch letech.  Takže orel 20, liška 2 a tentokrát zásah za 10/10 PS: Dvojka prostě neexistuje.
Koronafilm pro dnešní den č.1 :
13 -3
reagovat
knives and skin (2019)
65% - chtel sem to odstrelit ale nakonec kdyz nad tim tak uvazuju tak me ta feministicka troma vlaste okouzlila. 
748974
knives and skin (2019) 65% - chtel sem to odstrelit ale nakonec kdyz nad tim tak uvazuju tak me ta feministicka troma vlaste okouzlila. 
1 0
reagovat

Názov filmu

Videné superdávno, ešte ako krpec som to asi 2x zastihol na Pro7 (nikdy som to nedal celé :)). Netuším ani rok výroby, ani obsadenie. Viem len, že tam križiaci niekde v katakombách prekazili satanistický rituál (predpokladám) a okultista mal zvláštne zakrivené oči. A potom zo stredoveku šup ho do súčasnosti. Ešte zostala v pamäti sekvencia z vlaku, kde kňazovi nepomohol ani kríž :). Vopred vďaka!
748968
Videné superdávno, ešte ako krpec som to asi 2x zastihol na Pro7 (nikdy som to nedal celé *:)*). Netuším ani rok výroby, ani obsadenie. Viem len, že tam križiaci niekde v katakombách prekazili satanistický rituál (predpokladám) a okultista mal zvláštne zakrivené oči. A potom zo stredoveku šup ho do súčasnosti. Ešte zostala v pamäti sekvencia z vlaku, kde kňazovi nepomohol ani kríž *:)*. Vopred vďaka!
Názov filmu
0 0
reagovat

Trocha nostalgie

Na YouTube má kanál člověk, co dělal na autech pro první díly série Rychle a zběsile. A stojí to za to.
748967
Na YouTube má kanál člověk, co dělal na autech pro první díly série Rychle a zběsile. [url=https://www.youtube.com/watch?v=1PsjSMut1fk]A stojí to za to[/url].
Trocha nostalgie
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dal jsem deset minut a ty dementní Flashovy hlášky jsem nedával...
748965
Dal jsem deset minut a ty dementní Flashovy hlášky jsem nedával...
748958
2 -1
reagovat

Connect Roku to DirecTV

Here's what you need to connect to the Direct TV receiver. Initially, you surf Roku's home screen and choose the streaming channels option. Also search for "DirecTV Now" and find the app to install it. As the app got installed, you must log into the DirecTV app and access the content. Contact the service team to fix
the issues you face and get the best assistance. They work tirelessly to help
you in times of need. Use the Roku com link to activate the code to activate the
device
748963
Here's what you need to connect to the Direct TV receiver. Initially, you surf Roku's home screen and choose the streaming channels option. Also search for "DirecTV Now" and find the app to install it. As the app got installed, you must log into the DirecTV app and access the content. Contact the service team to fix the issues you face and get the best assistance. They work tirelessly to help you in times of need. Use the [url=https://www.rokuactivationcode.xyz/sciencechannelgo-com-activate]Roku com link[/url] to activate the code to activate the device
Connect Roku to DirecTV
0 0
reagovat
Kam to Liga Spravedlnosti dopracovala, že premiéruje po 2 letech v úterý večer na Cinemně? :-
748958
Kam to Liga Spravedlnosti dopracovala, že premiéruje po 2 letech v úterý večer na Cinemně? *:-*
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
oakland (<3) vs. san francisco

blindspotting (2018)
75% - bromance jak hovado. sorry to bother you (65%) strcilo ten svuj rypak do vsech dveri a pritom je skoda ze tohle zustalo pod radarem. 

the last black man in san francisco  (2019)
50% - uzasne vystaveny. skvele ozvuceny. ale ty dve hodiny sem se stejne nesmirne nudil. melancholy level 9/10. snazi se to bejt odlehceny ale stejne je to strasna deka.  
748892
oakland (<3) vs. san francisco blindspotting (2018) 75% - bromance jak hovado. sorry to bother you (65%) strcilo ten svuj rypak do vsech dveri a pritom je skoda ze tohle zustalo pod radarem.  the last black man in san francisco  (2019) 50% - uzasne vystaveny. skvele ozvuceny. ale ty dve hodiny sem se stejne nesmirne nudil. melancholy level 9/10. snazi se to bejt odlehceny ale stejne je to strasna deka.  
0 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Koukam, ze mi v noci nejaky sotek vymazal z prispevku cele slovo. Mozna ze NENI ze serie uplne nejlepsi... 
748868
Koukam, ze mi v noci nejaky sotek vymazal z prispevku cele slovo. Mozna ze NENI ze serie uplne nejlepsi... 
748865
1 0
reagovat

M:I Narod grazlu

Na ten film bych mohla koukat porad. Mozna  ze serie uplne nejlepsi, ale ja ho mam nejradeji. Motorky, opera, Rebecca a dvojka Baldwin, Renner. A Cruise je aktualne asi jediny v Hollywoodu, komu verim, ze vydrzi skoro 5 minut pod vodou na jeden nadech, pri honicce na motorce nepotrebuje double a pokud to bude vyzadovat role, tak se nauci letat i s raketoplanem. 
748865
Na ten film bych mohla koukat porad. Mozna  ze serie uplne nejlepsi, ale ja ho mam nejradeji. Motorky, opera, Rebecca a dvojka Baldwin, Renner. A Cruise je aktualne asi jediny v Hollywoodu, komu verim, ze vydrzi skoro 5 minut pod vodou na jeden nadech, pri honicce na motorce nepotrebuje double a pokud to bude vyzadovat role, tak se nauci letat i s raketoplanem. 
M:I Narod grazlu
15 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Memphis
JoP. Vďaka! Hneď môžem pokojne spať. :)
748862
JoP. Vďaka! Hneď môžem pokojne spať. *:)*
748859
1 0
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
748859
[url=https://www.youtube.com/watch?v=_YSW8fPCkWA]Missing in Action 2[/url]? *:D*
748858
1 0
reagují: Sub-Zero
reagovat

Hľadám film

Obraciam sa na Vás s prosbou o názov filmu. Pamätám si len, že sa to odohrávalo počas vojny vo Vietname a v jednej konkrétnej scéne mučili týpka tým, že ho povesili dole hlavou, na ktorú mu následne natiahli vrece s riadne podráždenou krysou. Vopred vďaka!
748858
Obraciam sa na Vás s prosbou o [i]názov filmu[/i]. Pamätám si len, že sa to odohrávalo počas vojny vo Vietname a v jednej konkrétnej scéne mučili týpka tým, že ho povesili dole hlavou, na ktorú mu následne natiahli vrece s riadne podráždenou krysou. Vopred vďaka!
Hľadám film
0 0
reagují: Memphis
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se