Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 17821 - 17840 Napsat příspěvek
První dvě série jsou nicméně taky hodně super. :)
746370
První dvě série jsou nicméně taky hodně super. *:)*
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od

DAKUJEM!!!

Uz strasne dlho vaham, ci sa do toho pustit, lebo vsetci to velebia za nejaku konkretnu seriu, ale nechcelo sa mi to cele napozeravat.
Takze 4. a 8. seria stacia?
Presne toto som potreboval pocut.:+
746368
Uz strasne dlho vaham, ci sa do toho pustit, lebo vsetci to velebia za nejaku konkretnu seriu, ale nechcelo sa mi to cele napozeravat. Takze 4. a 8. seria stacia? Presne toto som potreboval pocut.*:+*
DAKUJEM!!!
746350
2 -3
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: xxendxx
Může být, ale lepší sequel. 
746355
Může být, ale lepší sequel. 
746348
0 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tohle mi přijde jako nej využití: link
Částečný virtuální green screen, který se trackuje spolu s pohybem kamery, ale mimo kamerový záběr prozatímní virtuální set pro osvětlení a odrazy (= best of both worlds)
746353
Tohle mi přijde jako nej využití: https://youtu.be/Hjb-AqMD-a4?t=596 Částečný virtuální green screen, který se trackuje spolu s pohybem kamery, ale mimo kamerový záběr prozatímní virtuální set pro osvětlení a odrazy (= best of both worlds)
746349
0 0
reagovat

Homeland S8

Jen avizuju, že se kruh uzavírá a děj se vrací na Blízký východ, kde zůstalo pár otevřených konců ze čtvrté (a mimochodem nejlepší) série. Rovnou dodám, že v klidu lze přeskočit první tři série a začít až čtvrtou a pak dost možná půjde vypustit další tři a přejít na osmou. První díly budou možná trochu hektické, ale v zásadě pokud nechcete strávit tolik času se seriálem a hledáte jen výborně napsané špionážní drama, které má ke konfliktu na Blízkém východě ještě co říct, tak je to skvělá investice. Pokud chcete výborně napsané špionážní drama s desítkou dramatických oblouků a snesete vztahový blbosti z prvních tří řad, pak to samozřejmě doporučuju i jako celek. Od 4. série ta kvalita fakt šla mimořádně nahoru. :+ 
746350
Jen avizuju, že se kruh uzavírá a děj se vrací na Blízký východ, kde zůstalo pár otevřených konců ze čtvrté (a mimochodem nejlepší) série. Rovnou dodám, že v klidu lze přeskočit první tři série a začít až čtvrtou a pak dost možná půjde vypustit další tři a přejít na osmou. První díly budou možná trochu hektické, ale v zásadě pokud nechcete strávit tolik času se seriálem a hledáte jen výborně napsané špionážní drama, které má ke konfliktu na Blízkém východě ještě co říct, tak je to skvělá investice. Pokud chcete výborně napsané špionážní drama s desítkou dramatických oblouků a snesete vztahový blbosti z prvních tří řad, pak to samozřejmě doporučuju i jako celek. Od 4. série ta kvalita fakt šla mimořádně nahoru. *:+* 
Homeland S8
4 -1
reagují: hroubek, Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak můj poit je právěže ten samý. Že je super, že už to využívají i seroše, protože "poprvé" to použili s Gravity, které to muselo sesmolit za sto mega. Že je to gamechanger, protože se to velmi rychle stává dostupné a využívané i v seriálovém prostředí.:+
746349
Tak můj poit je právěže ten samý. Že je super, že už to využívají i seroše, protože "poprvé" to použili s Gravity, které to muselo sesmolit za sto mega. Že je to gamechanger, protože se to velmi rychle stává dostupné a využívané i v seriálovém prostředí.*:+*
746338
1 -1
reagují: Snipsley
reagovat
Zasáhlo by tě to víc, protože to bylo dřív... Parks jsou po tom už jen sequel z Vidlákova :)
746348
Zasáhlo by tě to víc, protože to bylo dřív... Parks jsou po tom už jen sequel z Vidlákova :)
4 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
Chtěl bych napsat něco jako "the best is yet to come" ale vyrovnanější seriál aby člověk pohledal. Sledovat to tenkrát týdně, tak si myslím, že mě to zasáhne minimálně tak stejně jako Parks and Recreation. Je to prostě furt strašně dobrý. 
746345
Chtěl bych napsat něco jako "the best is yet to come" ale vyrovnanější seriál aby člověk pohledal. Sledovat to tenkrát týdně, tak si myslím, že mě to zasáhne minimálně tak stejně jako Parks and Recreation. Je to prostě furt strašně dobrý. 
746340
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Těšíš mě, zrovna to sjíždím, taky poprvé, jsem na začátku 4. série a je to pecka. Jedinou výtku mám na toho šéfa, protože u něj strašně recyklují vtipy, resp. "potřebuju šéfovat" vtip po padesáté prostě vtipný není. Jinak to ale hltám víc, než bych vůbec čekal. :+
746340
Těšíš mě, zrovna to sjíždím, taky poprvé, jsem na začátku 4. série a je to pecka. Jedinou výtku mám na toho šéfa, protože u něj strašně recyklují vtipy, resp. "potřebuju šéfovat" vtip po padesáté prostě vtipný není. Jinak to ale hltám víc, než bych vůbec čekal. *:+*
746321
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KARLOS
Takhle, souhlasím s tebou že to je už dlouho, ale už to používá i "obyčejný seriál" a ne Cuarónova Gravity - což je za mně strašně super. On to totiž teď umí out-of-the-box Unreal Engine 4, čímž je to dostupné i pro pár nadšenců v Česku (ne že bych podobné ambice na českém rybíčku čekal), což z toho ten gamechanger dělá podobně jako první domácí počítače, nebo první počítače do kapsy.
Tobě teď nic nebrání s tím dělat videa na youtube :D
746338
Takhle, souhlasím s tebou že to je už dlouho, ale už to používá i "obyčejný seriál" a ne Cuarónova Gravity - což je za mně strašně super. On to totiž teď umí out-of-the-box Unreal Engine 4, čímž je to dostupné i pro pár nadšenců v Česku (ne že bych podobné ambice na českém rybíčku čekal), což z toho ten gamechanger dělá podobně jako první domácí počítače, nebo první počítače do kapsy. Tobě teď nic nebrání s tím dělat videa na youtube *:D*
746317
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: okkac
Jako plnohodnotnou náhražku zeleného plátna to zatím nejde použít, protože s ním jednak můžeš vyklíčovat herce a dát je v záběru kamkoli, a druhak se můžeš s CGI pozadím / elementy extrémně vyhrát později. Tohle je při použití real time herního enginu super jako více či méně rozmazané pozadí + osvětlení, na což to taky používají. Plus odlesky vypadají tisíckrát líp a nemusíš je dodělávat.

Mít velkou místnost plnou těchto obrazovek k dispozici indie filmaři k pronájmu, hardwarově i softwarově standardizovanou, to by byla pecka :))
746325
Jako plnohodnotnou náhražku zeleného plátna to zatím nejde použít, protože s ním jednak můžeš vyklíčovat herce a dát je v záběru kamkoli, a druhak se můžeš s CGI pozadím / elementy extrémně vyhrát později. Tohle je při použití real time herního enginu super jako více či méně rozmazané pozadí + osvětlení, na což to taky používají. Plus odlesky vypadají tisíckrát líp a nemusíš je dodělávat. Mít velkou místnost plnou těchto obrazovek k dispozici indie filmaři k pronájmu, hardwarově i softwarově standardizovanou, to by byla pecka *:))*
746313
3 0
reagovat

The Office US

Season 8 | Season 9
Uff. Jak už jsem několikrát říkal, šel jsem do toho totálně nepolíbenej. Maximálně tím, že mi kdysi dááávno nesedla první řada a na víc, než deset let jsem to uložil k ledu.

Nevím, jestli je to spoiler, nebo ne ale byl pro mě totální šok, že na tom letišti to bylo fakt sbohem a docela se mi pak ani nechtělo pokračovat.
Začátek osmý řady byl pádem tím něco jako malej restart a já jsem si teda musel solidně zvykat. A přišlo mi, že nejen já, ale i zbytek castu. Někdy kolem třetiny řady se to ale opět našlo a za mě teda až na tohle zaškobrtnutí (který teda asi padá na moje očekávání) paráda.

Strašně mi to sedlo. Spolu se záchvatama smíchu (všechny ty pranky...), spolu s veškerejma emocema, který tam byly (a že jich bylo požehnaně). Nebál bych se říct, že na poli "komediálních" seriálů je Pam a Jim the greatest love story ever told. 

A to finále se svadbou - ačkoliv se to může zdát jako největší kýč, tak poslední Jimův prank mi vehnal slzy do očí.

A následná panelová diskuze - to už opravdu byla jen sladká tečka.

Asi to nebudu nikdy milovat jako Parks and Recreation nebo scrubs, ale top pět to bude určitě. A určitě vím ještě jednu věc - už teď se nemůžu dočkat, až si to celý vpálím znovu.

Overall za celých devět řad 9/10

P.S.: Jediná větší výtka - jsem jedinej, komu přišlo, že charakter Andyho v poslední řadě (možná kousek v osmičce) totálně překopali? Nebo to prostě fakt byl takovej magor, že ta nevyzpytatelnost k tomu prostě patří?


Tak nic, to jsem se zase vyblinkal.
Peace out.
746321
[b][i]Season 8 | Season 9 [/i][/b]Uff. Jak už jsem několikrát říkal, šel jsem do toho totálně nepolíbenej. Maximálně tím, že mi kdysi dááávno nesedla první řada a na víc, než deset let jsem to uložil k ledu. Nevím, jestli je to spoiler, nebo ne ale byl pro mě totální šok, že na tom letišti to bylo fakt sbohem a docela se mi pak ani nechtělo pokračovat. Začátek osmý řady byl pádem tím něco jako malej restart a já jsem si teda musel solidně zvykat. A přišlo mi, že nejen já, ale i zbytek castu. Někdy kolem třetiny řady se to ale opět našlo a za mě teda až na tohle zaškobrtnutí (který teda asi padá na moje očekávání) paráda. Strašně mi to sedlo. Spolu se záchvatama smíchu (všechny ty pranky...), spolu s veškerejma emocema, který tam byly (a že jich bylo požehnaně). Nebál bych se říct, že na poli "komediálních" seriálů je Pam a Jim the greatest love story ever told.  A to finále se svadbou - ačkoliv se to může zdát jako největší kýč, tak poslední Jimův prank mi vehnal slzy do očí. A následná panelová diskuze - to už opravdu byla jen sladká tečka. Asi to nebudu nikdy milovat jako Parks and Recreation nebo scrubs, ale top pět to bude určitě. A určitě vím ještě jednu věc - už teď se nemůžu dočkat, až si to celý vpálím znovu. Overall za celých devět řad 9/10 P.S.: Jediná větší výtka - jsem jedinej, komu přišlo, že charakter Andyho v poslední řadě (možná kousek v osmičce) totálně překopali? Nebo to prostě fakt byl takovej magor, že ta nevyzpytatelnost k tomu prostě patří? Tak nic, to jsem se zase vyblinkal. Peace out.
The Office US
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: okkac
746318
[url=https://www.youtube.com/watch?v=OXpKvFwDOF4]Technika svícení[/url] u Gravity.
746313
1 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Jako game-changer to je stále, ale využívá to přece jenom víc filmařů, než se zdá.
Cuaron s Lubezkim svícení LCD televizeni v kombinaci s trackingem kamery kvůli Gravity "vyvinuli", respektive to přivedli do použitelné podoby, protože přímé sluneční světlo nerozptýlené zemskou atmosférou a bílé skafandry dohromady dělaly slušný oříšek jak nasvítit Sandru a George, respektive jejich ksichty v těch těch beztížných záběrech.
Nasvěcování pomoví projektorů hojně využívá i Nolan (Interstellar), všichni ovšem víceméně navazují na Kubricka, který je pravým otcem myšlenky trackingu kamery a zadní projekce z 2001.
Celý koncept má pak statický základ už u Lumiérů. Jo, to už jsme přece jenom jinde, ale ta myšlenka tam je.
746317
Jako game-changer to je stále, ale využívá to přece jenom víc filmařů, než se zdá. Cuaron s Lubezkim svícení LCD televizeni v kombinaci s trackingem kamery kvůli Gravity "vyvinuli", respektive to přivedli do použitelné podoby, protože přímé sluneční světlo nerozptýlené zemskou atmosférou a bílé skafandry dohromady dělaly slušný oříšek jak nasvítit Sandru a George, respektive jejich ksichty v těch těch beztížných záběrech. Nasvěcování pomoví projektorů hojně využívá i Nolan (Interstellar), všichni ovšem víceméně navazují na Kubricka, který je pravým otcem myšlenky trackingu kamery a zadní projekce z 2001. Celý koncept má pak statický základ už u Lumiérů. Jo, to už jsme přece jenom jinde, ale ta myšlenka tam je.
746313
3 0
reagují: Gonzi
reagovat

No more greenscreens

Real-time virtuální prostředí přímo na place Mandaloriana. link
Něco pobného už udělal Kosinski v Oblivion, ale jen pro projekci mraků a ještě použil projektory link , než LED panely a nebyl tracking kamery kvůli perskeptivě.
Tohle už je celkem game-changer.
746313
Real-time virtuální prostředí přímo na place Mandaloriana. https://www.youtube.com/watch?v=gUnxzVOs3rk Něco pobného už udělal Kosinski v Oblivion, ale jen pro projekci mraků a ještě použil projektory https://www.youtube.com/watch?v=eyHwDizJ-xE , než LED panely a nebyl tracking kamery kvůli perskeptivě. Tohle už je celkem game-changer.
No more greenscreens
12 0
reagují: Snipsley, KARLOS, KARLOS
reagovat
Westworld S3 Trailer

To vypadá jako úplně jiný seriál.
A Ramin je bůh.
746307
[url=https://www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY]Westworld S3 Trailer[/url] To vypadá jako úplně jiný seriál. A Ramin je bůh.
7 0
reagovat
Pardon, ja Bourkovou sezonu necetl a mel jsem za to, ze to jsou povidky neurciteho casoveho zarazeni, ale ne PO deji sagy.
Posledni knihou jsem myslel konec sagy, konkretne zakonceni Geraltovy linky.
746249
Pardon, ja Bourkovou sezonu necetl a mel jsem za to, ze to jsou povidky neurciteho casoveho zarazeni, ale ne PO deji sagy. Posledni knihou jsem myslel konec sagy, konkretne zakonceni Geraltovy linky.
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
On asi myslí předposlední. Na tu poslední už jsem radši zapomněl. :D

Ta poslední je IMHO horší jak příběhy z her. O dost. 

Ale jo ať to ukončí takhle a pak se hned vrhnou na Husitskou trilogii 8)
746237
On asi myslí předposlední. Na tu poslední už jsem radši zapomněl. *:D* Ta poslední je IMHO horší jak příběhy z her. O dost.  Ale jo ať to ukončí takhle a pak se hned vrhnou na Husitskou trilogii *8)*
746236
4 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
Tak poslední knížka je docela silně o ničem a ten závěr je jen třešnička... nemělo to žádný build up, nijak se s tím dál nepracovalo apod... Dělat podobné zvraty na posledních stránkách ságy, v posledním díle seriálu apod. Je v mých očích tvůrčí fail.
746236
Tak poslední knížka je docela silně o ničem a ten závěr je jen třešnička... nemělo to žádný build up, nijak se s tím dál nepracovalo apod... Dělat podobné zvraty na posledních stránkách ságy, v posledním díle seriálu apod. Je v mých očích tvůrčí fail.
746210
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za me tohle fakt ne. Nikdy jsem nemel problem ty hry a jejich retcon zaveru sagy prijmout a uzivat si je, ale jakkoliv to jako svoje vlastni vec funguje, bylo to proste vycucane z prstu. 
Ja se naopak tesim na ty emoce. Zrovna tohle jim podle me slo dost dobre uz i v prvni sezone.
746210
Za me tohle fakt ne. Nikdy jsem nemel problem ty hry a jejich retcon zaveru sagy prijmout a uzivat si je, ale jakkoliv to jako svoje vlastni vec funguje, bylo to proste vycucane z prstu.  Ja se naopak tesim na ty emoce. Zrovna tohle jim podle me slo dost dobre uz i v prvni sezone.
746107
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se