Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 17861 - 17880 Napsat příspěvek

ZeroZeroZero

Nový seriál Stefana Sollimu (Gomorra, Sicario 2...) o medzinárodnom obchode s kokaínom. Hrajú tam také páky ako Gabriel Byrne, Tchéky Karyo, Andrea Riseborough či Dane DeHaan.

Na HBO GO sú prvé dve časti a je to zatiaľ to najlepšie, čo som v rámci seriálovej tvorby videl za pekných pár rokov. Dokonale filmový vizuál a niekoľko výborne rozohraných príbehov v rôznych krajinách. Vysoko odporúčam.
746027
Nový seriál Stefana Sollimu (Gomorra, Sicario 2...) o medzinárodnom obchode s kokaínom. Hrajú tam také páky ako Gabriel Byrne, Tchéky Karyo, Andrea Riseborough či Dane DeHaan. Na HBO GO sú prvé dve časti a je to zatiaľ to najlepšie, čo som v rámci seriálovej tvorby videl za pekných pár rokov. Dokonale filmový vizuál a niekoľko výborne rozohraných príbehov v rôznych krajinách. Vysoko odporúčam.
ZeroZeroZero
13 0
reagují: Godlike
reagovat

Mythic Quest

Některé postavy jsou až příliš ploché karikatury, ale má to potenciál. Může to růst podobně jako Silicon Valley. Bonus pointy za používání záběrů z Kingdom Come.
746018
Některé postavy jsou až příliš ploché karikatury, ale má to potenciál. Může to růst podobně jako Silicon Valley. Bonus pointy za používání záběrů z Kingdom Come.
Mythic Quest
0 -1
reagovat

Mindhunter (obě série)

Nejhorší, co se seriálu, který se vám vryje pod kůži svým technickým zpracováním, kvalitně propracovaným scénářem, tempem vyprávění, mrazivou hudbou či vizuálem s ikonickým Fincherovo filtrem, může stát je to, že ho zruší (nebo minimálně pozastaví na dobu neurčitou). Retro sedmdesátková atmosféra s dobře vybraným duem herců, kteří jsou sice diametrálně odlišní, avšak každého z nich si určitě oblíbíte, i přestože mně osobně se víc líbil Tench, vzhledem k jeho povaze, minulosti i přítomnosti.

Myslím, že povolanější člověk na zrod FBI oddělení, které se specializuje na sériové vrahy nemohl být nikdo jiný než právě Fincher, ovšem za pomoci i jiných kolegů (přeci by to celý dvě série sám nezvládl, škoda). Z určitých scén mrazelo v zádech, průběh vyšetřovaní byl dostatečně dynamický, aby nenudil či se zbytečně opakovaly vyšetřovací šablony a některé rozhovory s vrahy byly napsány opravdu bravurně. Jen škoda, že se zase hypovalo na Mansona, který si tam ve výsledku odbyl pět minut a hotovo (asi stejně jako v Once Upon a Time in Hollywood).

Rád bych další sérii co nejdřív. Přesně tohle se stalo i s netflixovým Punisherem a jak to nasralo.
745959
Nejhorší, co se seriálu, který se vám vryje pod kůži svým technickým zpracováním, kvalitně propracovaným scénářem, tempem vyprávění, mrazivou hudbou či vizuálem s ikonickým Fincherovo filtrem, může stát je to, že ho zruší (nebo minimálně pozastaví na dobu neurčitou). Retro sedmdesátková atmosféra s dobře vybraným duem herců, kteří jsou sice diametrálně odlišní, avšak každého z nich si určitě oblíbíte, i přestože mně osobně se víc líbil Tench, vzhledem k jeho povaze, minulosti i přítomnosti. Myslím, že povolanější člověk na zrod FBI oddělení, které se specializuje na sériové vrahy nemohl být nikdo jiný než právě Fincher, ovšem za pomoci i jiných kolegů (přeci by to celý dvě série sám nezvládl, škoda). Z určitých scén mrazelo v zádech, průběh vyšetřovaní byl dostatečně dynamický, aby nenudil či se zbytečně opakovaly vyšetřovací šablony a některé rozhovory s vrahy byly napsány opravdu bravurně. Jen škoda, že se zase hypovalo na Mansona, který si tam ve výsledku odbyl pět minut a hotovo (asi stejně jako v Once Upon a Time in Hollywood). Rád bych další sérii co nejdřív. Přesně tohle se stalo i s netflixovým Punisherem a jak to nasralo.
Mindhunter (obě série)
4 -1
reagovat

Narcos mexico 2

Nudaaaaa. Stačí když si pustíte 1,2 a 9 a 10 díl.
Fakt mě to nebavilo. A dost mě to mrzí.
Ale je naděje že pokud udělají 3. Sérii Mexica tak snad to bude lepší.
Ve 2. Sérii byly ty postavy blbě napsaný. Dost nevýrazný...Prostě jsem o ně neměl zájem.
A v podstatě se to opakuje...
745902
Nudaaaaa. Stačí když si pustíte 1,2 a 9 a 10 díl. Fakt mě to nebavilo. A dost mě to mrzí. Ale je naděje že pokud udělají 3. Sérii Mexica tak snad to bude lepší. Ve 2. Sérii byly ty postavy blbě napsaný. Dost nevýrazný...Prostě jsem o ně neměl zájem. A v podstatě se to opakuje...
Narcos mexico 2
0 -1
reagovat

Dickinson

Nakoľko LG oled telky začali podporovať Apple tv, tak som využil 7 dní zadarmo. 
A je to fajn. Veľmi ma bavili tie absolútne presné dobové kulisy a kostými vs absolútne nedobové správanie postáv. O to viac takto zapôsobil kontrast medzi teraz a vtedy. Ale inak je to také akurát aby sa človek pri tom nenudil, ale nič moc extra. Neviem ako veľmi vychádzali zo skutočnosti a popravde ani to nechcem vedieť, lebo ak by som zistil, že jednu celkom podstatnú vec si vycucali z prsta len aby si odbili scenáristickú povinnosť, akurát by som sa nasral.
Takže spokojnosť, aj keď dôvod predplácať ďalej doslova neexistuje, tak musím uznať, že kvalita obrazu bola fantastická :+ (kryštálovo čistý obraz pekne cez CELÚ obrazovku bez tých debilných čiernych pruhov :D ja viem prečo to existuje, ale to nič nemení na fakte, že to nenávidím)
745874
Nakoľko LG oled telky začali podporovať Apple tv, tak som využil 7 dní zadarmo.  A je to fajn. Veľmi ma bavili tie absolútne presné dobové kulisy a kostými vs absolútne nedobové správanie postáv. O to viac takto zapôsobil kontrast medzi teraz a vtedy. Ale inak je to také akurát aby sa človek pri tom nenudil, ale nič moc extra. Neviem ako veľmi vychádzali zo skutočnosti a popravde ani to nechcem vedieť, lebo ak by som zistil, že jednu celkom podstatnú vec si vycucali z prsta len aby si odbili scenáristickú povinnosť, akurát by som sa nasral. Takže spokojnosť, aj keď dôvod predplácať ďalej doslova neexistuje, tak musím uznať, že kvalita obrazu bola fantastická *:+* (kryštálovo čistý obraz pekne cez [b]CELÚ[/b] obrazovku bez tých debilných čiernych pruhov *:D* ja viem prečo to existuje, ale to nič nemení na fakte, že to nenávidím)
Dickinson
2 -2
reagovat
Co se týče toho teaseru, tak jako fanoušek jsem spokojený a mám radost.
745861
Co se týče toho teaseru, tak jako fanoušek jsem spokojený a mám radost.
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Náhodou by to bylo super. Sice hodně přepálená ale to mi nevadí. 
745835
[spoiler]Náhodou by to bylo super. Sice hodně přepálená ale to mi nevadí. [/spoiler]
745833
0 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nope
745833
[spoiler]Nope[/spoiler]
745822
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Nejdříve jsem z toho byl v napětí a teď cítím velké nadšení. Už se těším až se Eleven a zbytek party vydají na záchranou výpravu do Ruska a ona pak bude zamračeně lámat vazy a utrhávat končetiny zlým Rusům, aby Hoppera osvobodila. :D ?) 
745822
Nejdříve jsem z toho byl v napětí a teď cítím velké nadšení. [spoiler]Už se těším až se Eleven a zbytek party vydají na záchranou výpravu do Ruska a ona pak bude zamračeně lámat vazy a utrhávat končetiny zlým Rusům, aby Hoppera osvobodila.[/spoiler] *:D* *?)* 
745776
0 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A teď otázka roku... kdyby měl Hellboy úspěch, objevil by se tam?:D
745806
A teď otázka roku... [spoiler]kdyby měl Hellboy úspěch, objevil by se tam?*:D*[/spoiler]
745776
5 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Co? Radiovy klud bol ohladom witchera :D
745800
Co? Radiovy klud bol ohladom witchera *:D*
745781
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Sám cítíš, že to přepálí ještě 2x tolik :D
745790
Sám cítíš, že to přepálí ještě 2x tolik *:D*
745787
3 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
První polovinu třetí jsem nedával, pak mi to přišlo zase dost dobrý.
745788
První polovinu třetí jsem nedával, pak mi to přišlo zase dost dobrý.
745787
0 -1
reagovat
Tak hlavně doufejme, že se to vrátí do kolejí první a druhý řady a nebude to pokračovat v nastoleným tónu absurdně přepálený frašky...?)
745787
Tak hlavně doufejme, že se to vrátí do kolejí první a druhý řady a nebude to pokračovat v nastoleným tónu absurdně přepálený frašky...*?)*
3 -6
reagují: AndyKaufman, Godlike
reagovat
Predvídateľné to bolo jak prasa, preto som si nebol istý či ho fakt nezabili, keď je to také okaté :D
745783
Predvídateľné to bolo jak prasa, preto som si nebol istý či ho fakt nezabili, keď je to také okaté *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Už zase??)

Věděl to asi každej, ale je to super.

EDIT: Stejně jsem brečel jak idiot.:D
745781
Už zase?*?)* Věděl to asi každej, ale je to super. EDIT: Stejně jsem brečel jak idiot.*:D*
745778
2 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je teda prekvapenie. Normálne žasnem. Wow. :D:D:D:D
745778
To je teda prekvapenie. Normálne žasnem. Wow. *:D**:D**:D**:D*
745776
4 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
JA SOM TO VEDEL! :o :+ :D
745777
JA SOM TO VEDEL! *:o* *:+* *:D*
745776
0 0
reagovat

Stranger Things 4

Srdečné pozdravy z Ruska

Samozřejmě spoilery pro ty, co v tomto kvadrantu ještě neviděli třetí řadu!
745776
[url=https://youtu.be/oB2GYwbIAlM]Srdečné pozdravy z Ruska[/url] Samozřejmě spoilery pro ty, co v tomto kvadrantu ještě neviděli třetí řadu!
Stranger Things 4
12 -1
reagují: DarkSith, (=LIFTY=), pepo, SteKi
reagovat

Peter Franzem Král Harald

Je v Praze... 8):+
745771
Je v Praze... *8)**:+*
Peter Franzem Král Harald
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se