Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17541 - 17560 Napsat příspěvek
Na to, že se všichni tváří, jak je jim to jedno, tak do komentářů investují překvapivě mnoho úsilí... :D Přitom by stačilo pouhé ignorování. Takže zachováme status quo.
737048
Na to, že se všichni tváří, jak je jim to jedno, tak do komentářů investují překvapivě mnoho úsilí... *:D* Přitom by stačilo pouhé ignorování. Takže zachováme status quo.
3 -20
reagovat
Shrnul bych to takhle. Uživatel pod nickem jonnas je natvrdlý a nedá si zkrátka říct. Taková kombinace 2v1, kterou nechceš.
737042
Shrnul bych to takhle. Uživatel pod nickem jonnas je natvrdlý a nedá si zkrátka říct. Taková kombinace 2v1, kterou nechceš.
11 -3
reagovat
reaguje na: jonnas
Myslim, ze viackrat tu uz padol navrh, aby si to pisal LEN do prislusnej diskusie a ak chces, aby si to tam ti co chcu nasli, daj tu maximalne link na tu diskusiu s kratkou poznamkou "nove spoilery" alebo take nieco.
Naozaj to nemusis duplikovat a ti co nechcu nahodou uvidiet nejaky spoiler sa tomu elegantne vyhnu.
737024
Myslim, ze viackrat tu uz padol navrh, aby si to pisal LEN do prislusnej diskusie a ak chces, aby si to tam ti co chcu nasli, daj tu maximalne link na tu diskusiu s kratkou poznamkou "nove spoilery" alebo take nieco. Naozaj to nemusis duplikovat a ti co nechcu nahodou uvidiet nejaky spoiler sa tomu elegantne vyhnu.
737016
7 -4
reagovat
reaguje na: jonnas
"To, kdo co kolikrát kam napíše, je asi jen jeho věc"

Nope. Psát něco zbytečně víckrát jen aby jsi získal pozornost, když to zajímá jen minimum lidí (a všichni chodí právě do té SW diskuze), je prostě spam.
737022
"To, kdo co kolikrát kam napíše, je asi jen jeho věc" Nope. Psát něco zbytečně víckrát jen aby jsi získal pozornost, když to zajímá jen minimum lidí (a všichni chodí právě do té SW diskuze), je prostě spam.
737016
10 -2
reagovat

Lví král 2019

Na to jak je ten "animák" ve všem hyperrealistický, tak žádné ze zvířat nemá řiť. Hm. 6/10.
737020
Na to jak je ten "animák" ve všem hyperrealistický, tak žádné ze zvířat nemá řiť. Hm. [b]6/10.[/b]
Lví král 2019
9 0
reagovat
reaguje na: jonnas
To jo, ale pis to jen jednou, dik ;)
737017
To jo, ale pis to jen jednou, dik *;)*
737016
5 -2
reagovat
Tady je ale mudrlantů... :D Uvedomujete si, že tu někteří píšete mnohem horší sra*ky, než filmové poznámky, vy pokrytci? Můžete si psát, co chcete, dokud to nějaká vyšší autorita nezatrhne, ale nebylo by lepší se vyjadřovat věčně? To, kdo co kolikrát kam napíše, je asi jen jeho věc, když se chová slušně. ;)
737016
Tady je ale mudrlantů... *:D* Uvedomujete si, že tu někteří píšete mnohem horší sra*ky, než filmové poznámky, vy pokrytci? Můžete si psát, co chcete, dokud to nějaká vyšší autorita nezatrhne, ale nebylo by lepší se vyjadřovat věčně? To, kdo co kolikrát kam napíše, je asi jen jeho věc, když se chová slušně. *;)*
2 -19
reagují: Gorecki, HAL, TedGeorge
reagovat
Je holá pravda, že to dublování komentů, aby to náááhodou někdo nepřehlédl, je hodně otravné. Nejvtipnější to potom bylo v těch časech, kdy si to v rámci MZ navzájem linkoval a když mu to někdo máznul, vrátil se k osvědčenému konceptu "zaspamuju to ut všecko".
A aby zase nezačel hysterčit, že mu tu zakazujeme psát - pod SW diskuze to patří, o tom žádná. Ale stačí to poslat jednou.
737010
Je holá pravda, že to dublování komentů, aby to náááhodou někdo nepřehlédl, je hodně otravné. Nejvtipnější to potom bylo v těch časech, kdy si to v rámci MZ navzájem linkoval a když mu to někdo máznul, vrátil se k osvědčenému konceptu "zaspamuju to ut všecko". A aby zase nezačel hysterčit, že mu tu zakazujeme psát - pod SW diskuze to patří, o tom žádná. Ale stačí to poslat jednou.
7 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Myslím to tak, že kdybych se spoilerům snažil vyhnout tím, že nepolezu na profil filmu (na kterej se těším, je fuk jestli SW nebo něco jiného), a bum ho! tady si ho náhodou přečtu tak budu triggered 8)
737006
Myslím to tak, že kdybych se spoilerům snažil vyhnout tím, že nepolezu na profil filmu (na kterej se těším, je fuk jestli SW nebo něco jiného), a bum ho! tady si ho náhodou přečtu tak budu triggered *8)*
737002
0 -2
reagovat
Triggered much? :D
737002
Triggered much? *:D*
2 -3
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: jonnas
Ono je třeba k nasrání, že si někdo přečte omylem spoiler, mě se to povedlo i když jsem nad to najel myší na vteřinu tak jsem si to zapamatoval, mě to po TLJ zas tak nebere, ale kdybych se na ten film těšil, tak ti nejradši urvu koule :D a ne, nerazím tvoji teorii že při znalostí všech spoileru si film člověk víc užije. :-
736994
Ono je třeba k nasrání, že si někdo přečte omylem spoiler, mě se to povedlo i když jsem nad to najel myší na vteřinu tak jsem si to zapamatoval, mě to po TLJ zas tak nebere, ale kdybych se na ten film těšil, tak ti nejradši urvu koule *:D* a ne, nerazím tvoji teorii že při znalostí všech spoileru si film člověk víc užije. *:-*
736990
13 -2
reagovat
reaguje na: jonnas
ty to ale píšeš duplikovane, tu aj v diskusií star wars, a to je rozdiel
736992
ty to ale píšeš duplikovane, tu aj v diskusií star wars, a to je rozdiel
736990
8 -3
reagovat
reaguje na: HAL
To je fakt. Psát o filmu na filmovém fóru... Co jsem si to jen dovolil? :D Blbec. :-
736990
To je fakt. Psát o filmu na filmovém fóru... Co jsem si to jen dovolil? *:D* Blbec. *:-*
736920
6 -17
reagují: Muf, gaboo
reagovat
reaguje na: jonnas
Nemůžeš s tím pls otravovat jen v diskuzích pod Star Wars - kde už s tím tedy otravuješ dávno, ale asi ti nikdo nevěnuje pro tebe dostatečnou pozornost, a tak máš pocit že to musíš cpát i tady?
736920
Nemůžeš s tím pls otravovat jen v diskuzích pod Star Wars - kde už s tím tedy otravuješ dávno, ale asi ti nikdo nevěnuje pro tebe dostatečnou pozornost, a tak máš pocit že to musíš cpát i tady?
736904
13 -6
reagují: jonnas
reagovat

Den idiotů, V roce se 13 úplňky

Dobrý den, neví někdo, kde by se daly koupit, popř. stáhnout tyto dva filmy i s českými titulky? Nemohu je nikde najít
736905
Dobrý den, neví někdo, kde by se daly koupit, popř. stáhnout tyto dva filmy i s českými titulky? Nemohu je nikde najít
Den idiotů, V roce se 13 úplňky
1 0
reagovat

Epizoda 9 - Palpatine, Snoke a První řád.

  •  TRoS se již několik dní promítá zaměstancům Disney.
  •  Definitivní sestřih má 141 min. (tedy o 14 min. méně, než se uvádělo).
  •  Mezi vystřiženými scénami je i Kylův útok a získání Vaderova navigátoru z rudě osvětlené planety (velká škoda, pokud opravdu šlo o Mustafar, jak se začalo spekulovat vzhledem k událostem posledního dílu Vader Immortal VR série). Již dříve byla tato sekvence zkrácena o Kylovo setkání s Věstcem.
  •  Nyní Kyla vidíme přímo, jak ho Vaderův navigátor přivede na mrtvou planetu Exogol v Unknown Regions. Než se ale setká s umírajícím Palpatinem, dozví se něco o minulosti Snoka.
  •  Celá jeho mise totiž původně sloužila k objevení zdroje moci bývalého Nejvyššího vůdce. Cestou z pod vznášející se kostky pod povrch planety potká sithské akolyty, kteří stráží nádrže, mnoho nádrží s malými zárodky klonů Snoka (!) (představte si TFU II hru s naklonovanými Starkillery). Tady si Kylo uvědomí, že Snoke byl pouhá loutka mnohem mocnější entity.
  •  S Palpatinem pak souvisí i název Prvního řádu - v originále First Order. Jistě si pamatujete Order 66... Tak "První rozkaz" značí jeho záložní plán po pádu Impéria a pojmenoval tak i nástupnickou (ale ve skutečnosti jen stínovou) organizaci, do které dosadil svoji loutku - Snoka.
736904
[list][*] TRoS se již několik dní promítá zaměstancům Disney.[/*][*] Definitivní sestřih má 141 min. (tedy o 14 min. méně, než se uvádělo).[/*][*] Mezi vystřiženými scénami je i [spoiler]Kylův útok a získání Vaderova navigátoru z rudě osvětlené planety (velká škoda, pokud opravdu šlo o Mustafar, jak se začalo spekulovat vzhledem k událostem posledního dílu Vader Immortal VR série). Již dříve byla tato sekvence zkrácena o Kylovo setkání s Věstcem.[/spoiler][/*][*] Nyní Kyla vidíme přímo, jak ho [spoiler]Vaderův navigátor přivede na mrtvou planetu Exogol v Unknown Regions. Než se ale setká s umírajícím Palpatinem, dozví se něco o minulosti Snoka.[/spoiler][/*][*] Celá jeho mise totiž původně sloužila k [spoiler]objevení zdroje moci bývalého Nejvyššího vůdce. Cestou z pod vznášející se kostky pod povrch planety potká sithské akolyty, kteří stráží nádrže, mnoho nádrží s malými zárodky klonů Snoka (!) (představte si TFU II hru s naklonovanými Starkillery). Tady si Kylo uvědomí, že Snoke byl pouhá loutka mnohem mocnější entity.[/spoiler][/*][*] S Palpatinem pak souvisí i název Prvního řádu - v originále First Order. Jistě si pamatujete [spoiler]Order 66... Tak "První rozkaz" značí jeho záložní plán po pádu Impéria a pojmenoval tak i nástupnickou (ale ve skutečnosti jen stínovou) organizaci, do které dosadil svoji loutku - Snoka.[/spoiler] [/*][/list]
Epizoda 9 - Palpatine, Snoke a První řád.
3 -11
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Sigi
Bacha, je to chytlave, ale ako asi vsetko to vie rychlo unavit. Lepsie je to davkovat.

A ked uz budes mat zopar dielov napozeranych, daj si totalne meta Pitch meeting of the Pitch meeting.:D
736889
Bacha, je to chytlave, ale ako asi vsetko to vie rychlo unavit. Lepsie je to davkovat. A ked uz budes mat zopar dielov napozeranych, daj si totalne meta Pitch meeting of the Pitch meeting.*:D*
736884
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Děkuju, je to skvělé. Pobavil mě Avatar a SW Ep. 1 ... dalších 45 dílů přede mnou :D:D
736884
Děkuju, je to skvělé. Pobavil mě Avatar a SW Ep. 1 ... dalších 45 dílů přede mnou *:D**:D*
736866
0 0
reagují: Gorecki
reagovat
the irishman (2019)
50% - jednou jede rekordy ve fuckovani a pak zas v cocksuckerovani. ja uz martymu nerozumim. asi by chtel aby se vic mluvilo o mlceni ?).

le mans '66 (2019)
55% - proc vsem slusej klobouky a mne ne? ten svet je nespravedlivej :(.
736882
the irishman (2019) 50% - jednou jede rekordy ve fuckovani a pak zas v cocksuckerovani. ja uz martymu nerozumim. asi by chtel aby se vic mluvilo o mlceni *?)*. le mans '66 (2019) 55% - proc vsem slusej [url=http://thumbor-prod-us-east-1.photo.aws.arc.pub/u961MtfsJ782-3_xhMH5q_IUWdA=/arc-anglerfish-arc2-prod-dmn/public/WWXOU24ISXIAQQQE7DIA2HEOPU.jpg]klobouky[/url] a mne ne? ten svet je nespravedlivej *:(*.
1 -6
reagovat
reaguje na: HAL
Prekonal som intuiciu, pozrel si to a dik, rehotal som sa po cely cas. :D
736874
Prekonal som intuiciu, pozrel si to a dik, rehotal som sa po cely cas. *:D*
736867
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se